Боби, така написани нещата ... се оказва че не знам отговорите ... :) Истината е че преден клек съм правил всичко на всичко 5 пъти и нямам много опит, не го правя и нямам наблюдения каква ми е техниката.
Килограмите на единия и другия клек не се различват много като максимум ... така че предполагам всички мускукни групи са ми еднакво слаби :) т.е. какъвто и клек да правя все ще е от полза ... за момента съм решил да ги редувам. Тъй като не гоня някакви определени килограми или максимални опити предпочитам да натоварвам “симетрично” (не че знам кой клек какво натоварва ... ) с колкото мога и се надявам лека полека и работните тежести да отиват нагоре.
Най-добре снимай клип на предния клек (за предпочитане отстрани), за да видим какво се случва и какво трябва да се коригира.
Това с клиповете ...ми е голяма мъка ... няколко пъти вече уж правя ... обаче нама кой да се сети да погледне какво е станало докато съм още във залата ... Днес бях направил клип на тягата ... и като седнах на компа и го погледнах се оказа че всъщност телефона е бил толкова близо до мен че не се вижда само тежеста ... и нищо друго ... значи .. Сряда ако пак не оакам нещо ... ще го пишем кино ден.
Мнението беше редактирано от MartiG на 19.01.15 10:01.
Брутро,
днес нещо не съм хич в кондиция .... едно ми е тежко на стомаха ... така последно се чуствах когато преди година и малко бях 10 дена само на протеинови храни без грам зеленчуци, въглехидрати и минимално количество мазнини ... абе с 2 думи 1-ва фаза на Дюкан ... тогава приключих на хапчета да видим този път до къде ще стигнем.
Боби, ако случайно намише от тука ... да прав си ... слаб ми е пояса и по-тончо горната част на корема явно .... днес ще ме сцепи мускулната треска там пък и не само ... като прибавим и горно написаното съм пълен мармалад в тази част на тялото ...
И това че съм дроб естествено (е не чак толкова естествено колко на повечето серизоно трениращи но ...) не ми попречи (или поне така се надявам) да се раздвижа из нас с велоколелото 20км ~ 45-7 минути (6-та - 10 км, 7-ма 5 км и 6-та -5). За момента някак си ми се иска да смъкна времето под или най-много да е 40 мин за тия 20 км, после да мина само на 7-ма карането и пак да е до 40 мин ... обаче става едно напъване и после голям зор на другия ден на клек-а и тягата ... извода според мен НИК’ва кондиция няма в мен.
Храна: (днеска май май ще я карам по-полека с храната докато премине евентуално ....)
1 банан
2 мандарини
1 ябълка
Течности:
Нес кафе 1
Вода 1,5
После евентуално ще дописвам че днес нито ми се пие нито ми се яде нещо ....
П.С. Боби, пак към тебе (ако има и друг идето му отбират но това хранене да помагат ...) ако наминеш ... понеже гледам си на “фастване” ... имам едно питане ... възмогно ли е фаста да е примерно от 13 до 8? Понеже всички казват че след тренировка е важно да се хапва, а аз тренирам само сутрин да ям след тренировка ... после на обяд и така чак на другия ден около 8?
Мнението беше редактирано от MartiG на 20.01.15 15:38.
казано от MartiG на 20.01.15, 08:04:
Боби, ако случайно намише от тука ... да прав си ... слаб ми е пояса и по-тончо горната част на корема явно .... днес ще ме сцепи мускулната треска там пък и не само ... като прибавим и горно написаното съм пълен мармалад в тази част на тялото ...
Ами работи по въпроса. :)
казано от MartiG на 20.01.15, 08:04:
П.С. Боби, пак към тебе (ако има и друг идето му отбират но това хранене да помагат ...) ако наминеш ... понеже гледам си на “фастване” ... имам едно питане ... възмогно ли е фаста да е примерно от 13 до 8? Понеже всички казват че след тренировка е важно да се хапва, а аз тренирам само сутрин да ям след тренировка ... после на обяд и така чак на другия ден около 8?
Като време от денонощието няма пречка фастът да е от обяд до другата сутрин. Само че от 13 до 8 идват 17 часа, което ми се струва малко кратичко - горе-долу все едно пропускаш само едно ядене. Помисли как да го направиш 20 часа - ранен обяд ли ще е, по-късна закуска ли.
Часовете ги дадох примерно да се разбере какво имам предвид че трдно обеснявам нещо последно време, особено като не знам какво искам да кажа .... т.е да наместя часовете да се получи 20 часа фаст :)
По отношение на пояса ... освен планковете ... някакво друго предложение?
казано от MartiG на 20.01.15, 09:33:
По отношение на пояса ... освен планковете ... някакво друго предложение?
Мен лично ме мачка ренегатското гребане с дъмбели...макар,че го дават за гръб.
Като са по събрани краката, нямам опора(равновесие) и пояса го отнася...при мен.
Мнението беше редактирано от nervak на 20.01.15 10:14.
20.01.15
10:24
Ренегадското гребане си е точно упражнение за поясната мускулатура.
20.01.15
10:58
Гърбът несъмнено участва, все пак е гребане, но основното натоварване ако го правиш както трябва пада в пояса.
Мите, аз не знам изобщо дали ще мога ... просто искам да знам ... да не се утепам ... сега поглднах клипчето тука от форума и разбрах за какво иде реч ... утре след тренировката следва проба ... имаме си детски пудовки (няма казвам женски че тука има дами дето ползват доста големи) в залата таман като за мене ... пак ще ме гледат като извънземно ....
Нямаме шестостенни, пък с другите се съмнявам да успея да балансирам изобщо.
С пудовки като загубиш баланс е по-лошо,просто са по-височки.
С дъмбелите просто ще се наклониш ако загубиш баланс,а с пудовките рухваш,но разбира се за всеки е различно-моя опит е този.
Брутро,
тренировката днес:
1.1 Преде клек 5@40 5@50 3@60
1.2 Тяга 60@5 60@ 3@80
2.1 Клек 5@70 3@80 2@90
2.2 Тяга 2@100 2@110 1@110
3.1 Военна преса 5@30 5@40 3@45 2@50
3.2 Вертикален скрипец 5@10 5@12 3@14 3@15
3.3 Лег 5@40 5@50 3@60 1@70
е толкова, желанието ми да пробвам ренегадското гребане секна като видях колко съм се замотал ... и газ на работа.
Храна:
за сега няма, евенуално довечера ... е след 27 часа без храна и като си почувствах стомаха на 100%
банан
нещо си правено от макарони пълнено със смес от спанак и сирене, сос от сметана и мляко, половин купичка извара.
Течности:
кафе
Вода 2,5 л
нес кафе 1
П.С. Ей ги на клиповете (нямам идея дали ще свършат работа но дано се вижда каквото ви трябва) качени са в дропбокса ма могат да се гледат там директно ... кой то има желание : Преден и Заден
Мнението беше редактирано от MartiG на 22.01.15 08:13.
Брутро,
днес движението е само 4 км разходка до работа и толкова. Снощи много се забавихме с лягането и днеска не можах да отлепя да карам велото.
Храна:
банан
на обяд 2 омлета с извара, сирене около 150 гр, салата домати и краставици
100 гр бадеми и шепа сушени червени боровинки
купичка леща, малко пъстърма, 20-30 грама сирене и кашкавал, чаша вино
Течности:
кафе
вода 3+
нес кафе 2
Те толкова ...ся на тръстиката.
Мнението беше редактирано от MartiG на 23.01.15 10:01.
пфф оказа се че имам вбокс ..... та ей клиповете е нормален вид:
Edit: При мене не се вижда да ги ... и в галерията ги натиках пак не се виждат ....
Edit 2: Е па не се разбираме ... има ги няколко поста по-горе (99 пост) .... не стана както си мислех .... който има желание да гледа и коментира във дропс-а както ги качи могат да се гледат там ...
Мнението беше редактирано от MartiG на 22.01.15 11:36.
Брутро,
раздвижването днес:
Клек: 5@40 5@50 4@70 3@90 2@100
Тяга: 5@60 5@80 3@80 3@100 1@100
Военна преса :5@30 5@35 3@40 3@45 2@45
Вертикален скрипец: 5@11 3@14 3@14 3@14 3@14
Лег 5@40 5@50 5@50 3@60 3@60
Планк: 3 х малко под 30 секунди
Корем - 3 х СС Повдигане на крака от вис - Колена към лакти на машина с добавена тежест (5 плочки) - Усукване
Мдам, пробвах ренегадското гребане (не го пиша към тренировката щото си беше баш само за проба) обаче с тия кръглите дъмбели си е баси схемата, и понеже не са натегнати както трябва и не могат, дръжките се въртят в дисковете и положението е много критично за пребиване.
Храна:
шейк или по-скоро бъркоч от 2 банна, 1 кисело мляко Домлян 3,6 и допълнени до 1.5 л с прясно мляко Меггле 3,6
жарено свинско с каберне сос, ориз и салата зеле
така довечера сме на кръчма ... надявам се да сколасам да запазя поведение като изключим бирата ... та ... 3 бири, телешки скалопини, 1 парче свински език на скара, 2 парчета малка пицадоизядена на дребния :)
Течности:
Кафе
Вода 3+ л
Нес кафе 2
Те толкова за днес. Сега да порадботим . Лек ден на всички.
Мнението беше редактирано от MartiG на 24.01.15 10:31.
казано от Ронката на 23.01.15, 10:53:
Нещо не се пускат клиповете, поне при мен. :D
Ронка,
не излязох на глава със Вбокс-а и това е. Нито сколасах тука във форума. Би трябвало като се отворят там в дропбокс-а (аз лично ги отварям на прост виндоуски експлорър) да излизат като на плеар и си тръгват.
А-а-а, пробвах от Explorer-а и се пуснаха. :D
Иначе биват клековете според мен. :)
Явно си бил с нещо дето не поддържа флаш, че там май е такова плеърчето ... знам ли и аз :)
Сега ги качвам 2-ри опит във вбок-са да видя дали ще сколасам ....
Иначе благодаря за коментара. Надявам се и повечко хора да се пуснат да коментират.
Мнението беше редактирано от MartiG на 23.01.15 13:18.
Не се вижда много добре от гредите ,но като че ли и ти свиваш коленете.Ако можеш постесни малко хвата ,оказва влияние в/у навеждането./за задния говоря/
казано от sapuna на 23.01.15, 12:13:
Не се вижда много добре от гредите ,но като че ли и ти свиваш коленете.Ако можеш постесни малко хвата ,оказва влияние в/у навеждането./за задния говоря/
По-скоро ги разширявам да ми се навре щкембето там като клекна повече :) Сега по-сериозно, няма идея сефте се снимам и гледам отстрани. Истината е че в залата няма много клякащи и правещи тяга .... да ме гледат или да поискам съвет ...
Дори сега като тренирам в тоя кръг упражнения ме гледат ... някак странно ... не е ли то 7-8 повторения 6-7 упражнения за гърди в понеделник .. не е работа ....
Което ми напомня ... искам малко да я поразнообразя. Тия еднакви упражнения ми идват малко .... абе кофти еднообразна тренировка ... но пък тоя стил на трениране ми харесва с малко повторения и повечко тежест ... Та в тоя ред на мисли дайте идея за разнообразяване?
Мнението беше редактирано от MartiG на 23.01.15 13:45.
Брутро,
съботата и неделята няма ги описвам щото не си спомян какво, как и кога. Движението беше една разходка 2-3 часа в морската и толкова. Храната не беше на ниво, а водата малко.
Днес сутринта нещо кръста се опитва да ме наболява ... та се отказах от клека и тягата .... та малко сплитаджийската днес ..
Хоризонтален лег: 20@20 15@40 10@50 5@60 5@60 4@60
Наклонена лежанка: 6@50 6@50
Лег обратен наклон: 6@40* 6@50 6@50
Скрипец с въже за трицепс: 8@8х2 (8 плочки така и не ги знам по колко са)
Френско с крив лост: 8@15х2 (15 кг добавана тежест + малкия лост с удебеления)
Храна за вечеря чак:
салата домати, рукула, червен лук, маслини
сирене
100-на грама макарони на фурна
четвърт купичка леща
Течности:
Кафе
Вода 3+
Нес кафе 2
Мнението беше редактирано от MartiG на 27.01.15 07:29.
Брутро,
днес леко кардио на велоколелото: 20 км за 43 мин. Има лек напредък, смалих времето с 3 минутки при това само на 7-ма степен и 2 км на 8-ма. Даже ако не бях спирал на 2 пъти за по 30-на секунди, че много ми се натягаха краката вероятно щях и повечко да смаля от към време. Но има за кога да се пробва. Ако не се бях пъвал на 8-та нямаше да ми се налага да спирам да отпуснат бедрата. Та целта си остава 7-ма степен 20 км за най-много 40 мин.
После добавяме и 5 км пеш до работа ... и това ще е за днеска.
Храна:
пилешко филе, свинско филе, парче бекон и кашкавал, салата зеле и малко пържени картофи - всичко това 350 грама общо
салата айсберг, краставица, авокадо и червен лук + 1/2 купичка крем супа от пъщарнак, моркови, картоф и не знам си кво още вътре + шепа домашни кротони от пълнозърнест хляб с лимец, с домашна шарена сол и зехтин + малко сирене, кашкавал и домашен суджук и пъстърма + 2 ракийй :)
Течности:
кафе - 2
Вода 2.5+
нес кафе 2
Мнението беше редактирано от MartiG на 28.01.15 10:12.
Брутро,
тренировката от днес
Вертикален скрипец 5@14 4@14 4@14
Гребане с щанга 6@60х3
Тяга 6@90х2
Бицепсово сгъване с крива щанга 6@25х2
Чуково 6@12,5х2
крос тренажор 15 мин,
На гребането и двете за бицепс определено не уцелих тежеста и можех със по-тежко да го направя, но тъй като не съм ги правил до сега или поне скоро тези упражнения нямам идея колко аджаба е работната тежест, некст тайм. Да добавя че май чуковото не е било точно чуково ... но и това ще се коригира.
Течности:
кафе 2
вода 2,5+ л
нес кафе 1
Храна:
свинско, пилешко, ориз и малко запечени зеленчуци (предиmно лук и чушки) - 350 гр
леща, сирене, домашна пъстърма и суджук по няколко парченца, салата моркови и авокадо
Сега на работа другото по-късно ще се запишем.
Мнението беше редактирано от MartiG на 29.01.15 07:35.
Брутро,
днес чист натурален неподправен мързел .... демек нищо само работа ...
Храна:
на обяд много задачи и мушнах един сандвич с топено сирене, яйца и кашкавал за по-бързо ..
вечеря те това + изпечени на фурна в тава (изхвърлих си скоро оребрения тиган че не беше хубав и няма нов) моркови, тиквичка, лук и гъби (благодарско на Вероника за рецептата)
Течности:
Кафе 1
Вода 0,5
Мнението беше редактирано от MartiG на 30.01.15 09:08.
Брутро,
днес тренировка:
10 мин. загрявака на влоаргуметъра
Клек 6@70х3
2х СС - Лег преса + Повдигане на пръсти за прасец (на няква машина ма не знам как се казва) 6@100* + 6@24**
Тяга с прави крака 6@60х2
Калф машина седнал 8@75х2
Военна преса 6@40х2
Разтваряне на дъмбел встрани 6@10 6@12,5
Повдигане на дъмбел напред 5@10х2
Корем СС от коремни/колена към лакти на машина с допълнителна тежест/ усукване 3@ отказ
*100 кг добавена тежест нямам идея колко е самата “шейна” за това ще ги пиша само така
** 24 плочи на машината което за мен е незвестни килограми, ма като гледам са 30 само и скоро ще се минава на щанга че не тежаха толкова много
Едит: Тази тяга с прави крака нещо не я усетих като хората ... с какво мога да я заменя? Дали е удачно да я сменя с бедрено сгъване седнал и легнал в супер серия ?
Храна:
2 принцеси с кайма и кашкавал - дай* нещо съм се отпуснал последните два дена и си хапвам повечко болуци ....
довечера [ей тука трябваше да има линк ама май нещо блаклистед се оказа] ама малко преработено да не е чак такава бомба и бира ... пълен разват на храната като за петък ....
Течности:
1 двойно кафе
Вода 3 л
Черен чай
Мнението беше редактирано от MartiG на 30.01.15 16:59.
Копвам си нещо което Анелия ми каза за велоколелото да ми лесно за намиране:
Не казваш за какво да е ефективно кардиото...Ако е за топене на мазнини, винаги препоръчвам високо интензивно кардио.
Ако си абсолютно здрав и добре трениран, ще можеш да издържиш на такава тренировка. Важно: наистина се провери при лекар с кардиограма и мерене на кръвно преди да предприемеш тези тренировки.
10 минути загряваш с пулс 110-120
10 минути вдигаш пулса на 150
после редуваш
5 минути с пулс 160-170
2 минути почивка със 120-130
И така ако издържиш 3 пъти
Завършваш с 10 минути 120 пулс
Друг вариант:
10 минути загряваш с пулс 110-120
10 минути вдигаш пулса на 150
После започваш да редуваш
1 мин спринт колкото можеш максимално бързо да издържиш, но се стараеш до към 175 да вдигнеш пулс
1 мин разпускаш със 140
Така редуваш 10 пъти.
Завършваш с 10 минути 120 пулс
Но ако усетиш, че ти прилошава или не се чувстваш добре, прекрати веднага тренировката. А, да, приготви си голяма хавлия за бърсане на потта, както и едно шише вода от спортен вид да пиеш по време на натоварването. Гледай да не си ял 2 часа преди това, че иначе става зле.
Цялото каране става на високи обороти, гледай да правиш около 90-110 завъртания на педалите в минута. Няма смисъл да сложиш на тежки обороти и да се бориш със сила на колелото. Гледай да работи сърцето, а не бедрата. Заради това се казва кардио. Скоростта не е от значение, гледай си само пулса. Прави тези тренировки през ден или през два, около 3 пъти седмично се падат. Ако искаш, можеш да добавиш 1 ден седмично (но не повече) с монотонно 1-часово въртене с пулс 120.
Само след 2 седмици ще усетиш изчистване на мазнини.
Мнението беше редактирано от MartiG на 30.01.15 17:21.
Брутро,
не съм писал няколко дена, ма то нямаше и какво. Събота и неделя пътуване и гостуване на родата, и за сефте сколасах да не се усвиня с яденето :) В неделя като се върнахме ми изгоря подкачващата помпа в резервоара и понеделника го прекарах цял ден на карак при майстора да оправяме колата. Че тази седмица пак трябва да се пътува да си взема чедото от бабин дом. Та от предния петък хич не съм тренирал ако не бройм бутане на кола сам известно време. За сметка на това в работа толкова зор че фитнеса тази седмица е мираж някакъв ... ма ще се надявам да изкопча някой час ей така набъзо.
казано от MartiG на 30.01.15, 09:01:
Едит: Тази тяга с прави крака нещо не я усетих като хората ... с какво мога да я заменя? Дали е удачно да я сменя с бедрено сгъване седнал и легнал в супер серия ?
Мдам отказвам се от казаното по-горе с държавен вестник! Просто почнах да осъзнавам грешката и да си мисля че не съм натоварил достатъчно до късно вечерта ... тогава лека полека почнах да разбирам че ще страдам ... е на дугия ден сутринта бях убеден и скован :)
Мнението беше редактирано от MartiG на 03.02.15 13:39.
Брутро,
не съм писал бая време ама за сметка на това и не тренирах ... една седмица се бях отдал на ... абе да си го кажем направо мързел (blush)
От днес пак по правата линия, демек тенировки ...
Преден клек 5@20 5@40 5@50 5@60
Тяга с прави крака 5@20 5@50 5@60 5@80
Военна преса 5@20 5@30 5@35 5@40
Вертикален скрипец 5@10 5@12 5@13 5@14
Лег 5@20 5@40 5@50 5@55
Клек 5@70 5@80 3@90
Тяга 3@90 2@110 2@110
Военна преса 4@45 2@50 2@50
Вертикален скрипец 4@14 3@14 3@14
Лег 3@60 3@65 2@65
Клек 2@90
Тяга 2@110
Е па толкова, (като за след 12-13 дена почивка) получи се малко на 3 тренировката ... ама първата част я бройкам загрявка ... лошото е че на 3-я кръг на 2-та част залата се напълни и ми разтовариха всичко без щангите за клек и тягата. Та мислех да правя още кръгове поне на тях ... почнах и (blush) каква изненада ... силата вече беше отишла в банята ... та и аз я последвах (giggle)
Течности:
Кафе
Вода 2,5 л
Нес кафе - 2
греяна ракия (blush)
Храна:
Една принцеса и един сандвич със сирене и спанак + голям айрян
Картофени “пантофки” с кайма и гъбки 4 бр. от малки картофи, малко сирене, по няколко парчета конска пъстарма (домашна) и свинско филе, домашна трушия за греаната (blush)
Едит: от сега знам че утре ще страдам ... дано мога да мърдам че искам да карам велоколелото в нас (giggle)
Мнението беше редактирано от MartiG на 10.02.15 07:45.
Брутро,
днес “кардио бъни” - 20 км на велоколелото,7-мастепен и малко на 6-та за експеримент който долу ще си запиша, за 39м 30 сек, най-накрая сколасах да падна под 40 мин, пулс в рамките 120-140 макар и да не съм много сигурен в показанията на вградения пулсомер на велото. Краката му направо гръмнаха, те и без това бяха бая сковани от тренировката вчера.
Размисли малко: Проблем гледам си препоръките от по-горе и пусто не сколасвам да дигна пулса повече от 140, тоест карам 70-75% от максималния си пусл. Преброих си оборотите на крак идват по прилизително 100 в рамките на минута. По-бързо нещо не ми се получава да въртя и не съм убеден че самото вело ще изтика такова натоварване. Пробвах да намаля натоварването за по няколко минути с вдигане на скороста до 34-35 км по показанията обаче пулса ми веднага почва да пада, ако е бил 140 за минута отива на 130 и продължава да пада, като върна на 7-ма и поддържам същата скорост стига до 140 и заковава там. Явно ще се минава на 8-ма степен да видим там как ще се отразява тази скорост, че стойностите са много далеч от тия който трябва .
После последва 5 км разходка до офиса в кучия студ, но имах нужда да отпуснат малко краката и дирника.
И изненадващо за мен днес болката и мускулната е в съвсем нормални граници а не както очаквах да искам да бях умрял вчера.
Течности:
2 кафета
Вода 2+
Нес кафе 2
Чаша вино
Храна:
1 банан
Пица
2 шепи слънчогледови и тивени семки
Гювече с картофи, кайма, някой друга маслина, сирене и 2 яйца
Мнението беше редактирано от MartiG на 11.02.15 15:50.
Брутро,
не че е добро ма ... никъв смислен сън снощи .. първо малкия сънувал някви страшни работи и цъфна при нас отказвайки да си ходи в стаята. Спах на ръбчето ... накриво и кръста ми е мармалат ... отделно сънувах (което се случва много рядко рядко) някви безмислици ... аре стига съм мрънкал ... тренировката :
Преден клек: 5@20 5@40 5@50 5@60
Тяга с прави крака: 5@20 5@50 5@60 5@80
Военна преса: 5@20 5@30 5@35 5@40
Вертикален скрипец: 5@8 5@10 5@11 5@12
Хоризонтален лег: 5@20 5@40 5@50 5@55
Клек 5@70 3@80 1@80
Тяга 3@90 2@110 1@110
Военна преса 3@45 2@50
Вертикален скрипец 4@13 3@14
Хоризонтален лег: 5@60 2@65
Всички кръгове са с почивка колкото да натоваря, малко вода и отново. Първите 4 кръга са ми загряващите, трябваше 2-те да са поне 4-5 и уж с повечко килограми обаче кръста ми сдаде багажа. Спането на криво явно си каза думата ... кратко описано БОЛКА ... на третия кръг както си личи всичко приключи. И най-веротния причинител е чобанското обръщане което ми се налага да правя преди военната преса ... на тия 50 кила ... без техника ... явно се “сецнах” което предвид, че си ме болеше преди тренировката не беше много трудно ... надявам се да не е сериозно
После 5 км разходка за раздвижване към офиса и сега блаженно съм се размазал в стола ... ама боли да го *** ...
Течности:
кафе 2
Вода 3,5+ л
Нес кафе 2
Храна:
свински карета с гъбен сос и картофено пюре, 2 пълнозърнести хлебчета
айсбер с краставица, авокадо и сурови тикчвени и слънчогледови семки + ракийка
2 парчета баница
Мнението беше редактирано от MartiG на 12.02.15 09:49.
Брутро,
днес тренировка нямаше никаква. Кръста е значително по-добре от вчера, но все още на моменти се усеща лекичко. Надявам се утре да е наред за една раздвижваща тренировка, но без тяга и клек :) нещо “плажно” с лежанки ще да е. Но за сметка на това каква яка мускулна треска имам на задната част на бедрата ... дори като се пипна и ме боли ... ами за днес толкова сякаш.
Течности:
кафе
вода 2+
нес кафе 2
Храна:
2 пълнозърнести рогчета + голям яйрян (нещо бях гладен тази сутрин)
Айде на тръстиката, че неделя ще се ходи на ски май ... не че карам ... ма ми се оди на сняг.
Мнението беше редактирано от MartiG на 13.02.15 08:03.
Брутро,
днес се бях нагласил да ходя на фитнес. И като станах уж всичко си беше таман ... е докато не дойде ред да се наведа да се завържа ... явно “добре” съм се прецакал тоя път, е болката не е кой знае каква силна, по скоро едно като напрежение усещам. Отделно задната верига все още е скована и в мускулна треска. И се отказах де ... достраша ме да не си изкарам почивката с допрее*н кръст. Така става с тези дето не загряват както трябва. ХУбавто е че ми се събират 7 дена почивка и предполагам всичко ще е наред.
Та толкова да изкараме последния работен ден и марш да почваме.
Едит: И ако днес Петък 13-ти черна котка Ви пресече пътя, то да знаете че животинчетo отива някъде :D
Мнението беше редактирано от MartiG на 13.02.15 15:26.