Too Little, Too Late

Прескочи до:

Добре, че Бало вкара, че цял ден разправях, че мача ще свърши 2-2 и така и не сложих някой лев :D но пък как да предположа, че ще вкара гол като мача беше във вторник, а понеделник традиционно има студентско парти :D :D

13.02.15
22:21

13.03.2015 г.

Тренировка 69 - Силова В

Загрявка:
Преден клек - 5x70 кг.
Избутване на прав лост от лег - 8х70 кг.

Адаптация:
Преден клек - 3x100 кг.
Избутване на прав лост от лег - 3х120 кг.

Работни серии:
1.1. Преден клек - 4х130, 4х130, 4х130, 4х130 кг.
1.2. Избутване на прав лост от лег  - 3х147½, 3х145, 3х145, 3х145 кг.
2.1. Раменни преси с прав лост от стоеж - 4х75, 4х75, 2х75, 4х70 кг.
2.2. Кофички с допълнителна тежест - 4х66, 3x66, 3х66, 3х58 кг.
3.  Изометрия на кофички на тясна успоредка малко над 90° ъгъл в лакътя (без движение) - 20, 26 с.

Упражненията с еднаква първа цифра са в суперсерии.

Обобщение за тренировката:
Леш! Гърдите бяха с тежка мускулна треска от тренировката онзи ден, а кръстът - натегнат и болезнен. Нещо не се възстановявам в последно време. Май ще трябва да мисля за някаква промяна в схемата.

Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Към 15 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
3. Преди тренировка - 2 грама L-Carnitine на Now, 5 грама бета аланини на Bulk Powders.
4. По време на тренировка - 12 грама Modern BCAA.
5. След тренировка - ~50 гр Pure Whey на Bulk Powders, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
6. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.

Обобщение за деня:
Довърших нещо изостанало и като цяло съм доволен от деня. Вечерта пък излизахме по повод 13-ти февруари.

Храна:
Днес солиден излишък, предизвикан най-вече от излизането на ресторант на вечеря. Ходихме с жена ми в Петрус. Приятна обстановка, добро обслужване, поносими цени. Но доста от храните бяха пресолени, дори се наложи да върнем порция пъдпъдици. Извадиха ни ги от сметката накрая, така че като цяло сме доволни.

14.02.15
23:00

14.02.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
3. Преди лягане - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 50 мг цинк пиколинат на Now.

Обобщение за деня:
Нормална събота. Сутринта водих малката на плуване, после ходихме да й купим първия в живота фотоапарат със събрани от Коледа и рождения й ден пари. След това направих опит да монтирам един лост за набирания в коридора, но след тичане за подходяща дрелка, купуване на материали, дупчене на дупки, монтиране на анкери и други подобни се оказа, че не мога да намеря едната планка от комплекта и целият проект умря на етап разкъртена и надупчена стена и монтирана една от две планки. Утре ще търся друга подходяща.
Последва оправяне на аквариум и гледане на мач (Ливърпул пак не поизмъчиха).

Храна:
Храната днес е богата и разнообразна. Състои се основно от бира.

15.02.15
17:39

15.02.2015 г.

Тренировка 70 - Силова Г

Загрявка:
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 6х60 кг.
Мъртва тяга - 6х70, 4х120 кг.

Адаптация:
Набирания с раменен надхват - 4.
Мъртва тяга - 2х170 кг.

Работни серии:
1.1. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 4х40, 4х40, 3х40, 3х40 кг.
1.2. Мъртва тяга  - 3x200, 3х200, 3х200 кг.
2.1. Силово гребане с дъмбел - 6х66, 5x66, 5х66, 5х66 кг.
2.2. Силово обръщане - 6x80, 6х80, 5х80 кг.
3.  Изометрия на набиране в горно положение - 15, 18 с.

Упражненията с еднаква първа цифра са в суперсерии.

Най-после мога да отбележа силна тренировка. Тягата беше много лека и стабилна. За пръв път, откакто съм на тази схема, правя три тройки на 200. Миналият път нещата бяха толкова трагични, че днес си мислех дали да не свалям, но добре, че реших да не го правя и да упорствам на 200. Набиранията също стабилни, както и всичко останало.
На силовите гребания намалих малко тежестта, но за сметка на това дъмбелът тръгва от земята при всяко повторение и се опитвам (мисля, че е успешно) да не компенсирам последните няколко сантиметра с движение на торса надолу.
Подозирам, че се дължи на това, че три от последните четири дни съм в излишък като калории.

Добавки:
3. Преди тренировка - 2 грама L-Carnitine на Now, 5 грама бета аланини на Bulk Powders.
5. След тренировка - ~50 гр Pure Whey на Bulk Powders, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
6. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.

Обобщение за деня:
Мързелива неделя без кой знае какви ангажименти - водих малката на баскетбол сутринта, следобед тренировка, а между тях - мързел.
Утре пътувам в командировка и се връщам чак в четвъртък, така че ще има поне три, а може и четири дни без зала.

Храна:
Днес малко му отпуснах края на храненето и излязох в излишък от около 500 ккал и то само от храна. Въглехидратите са в повече, но са от качествени източници, така че няма драма.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 15.02.15 21:21.

16.02.15
20:04

Днес рано сутринта безавариен и без всякакви вълнения (точно както ги обичам) полет до Амстердам. Този път реших, че е крайно време да взема да го разгледам този град, а не само да търча транзит през летището и гарата и вместо да си взема директния влак до Бреда, слязох на централната гара, която сама по себе си е една доста впечатляваща архитектурна забележителност.
Известно време се колебах дали да не взема тур с лодка из каналите или с автобус, но реших, че в това хладно време е по-добре да се разходя. Набързо стигнах площад Дам, наврях се във всякакви сокаци и тесни улички и после някак излязох на пазара на лалетата, където продават не само лалета. Канали много - повече, отколкото ми трябват лично на мен. Кофи-шопове на доста места, а човек може да усети специфичната миризма на марихуана на още повече места из целия град. Видях и прословутия мост, на чиито вериги влюбени заключват катинари като клетва/заклинание за ВНЛ. :)
Като стана време за обяд, най-голямото предизвикателство се оказа да си намеря кръчма, в която предлаганата бира не е Амстел или Хайнекен (две от най-блудкавите гадни пикни, които съм пил някога). Успях, разбира се, иначе нямаше да се хваля с това. :)
А хората си зареждат Теслите по улицата. :) И колелата са безброй...

Следобед обратно към гарата и към Бреда.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.02.15 20:09.

16.02.15
20:08

А в Бреда има кааар-наааа-валл!
Е, не е като тоя в Рио, но ако ви допадат големи фигури, движещи се бавно по улицата под съпровода на карнавална музика и заобиколени от тъпли подпийнали холандци в костюми, пиещи бира, значи сте на идеалното място! На мен не ми допадат, защото вечерята ми е под въпрос заради цялата глъчка в и около хотела и целия център на градчето и се чудя къде точно да търся нещо за ядене.

16.02.15
22:37

16.02.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 5 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Към 16 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
3. Преди лягане - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 50 мг цинк пиколинат на Now.

Обобщение за деня:
Както вече писах, сутринта ранен полет, после разходка из Амстердам, а след това - из Бреда. Събраха ми се доста километри ходене, но на всеки километър ударих по една малка бира, така че горе-долу се компенсираха нещата. :)

Храна:
Днес нямаше нужда да съм в излишък, но бирите и фактът, че вечерях в заведение, пълно с възрастни хора, облечени като морски капитани, жълти пилета и клоуни, някак си преобърнаха нещата.

17.02.15
10:31

казано от Boby_ на 16.02.15, 20:04:

Набързо стигнах площад Дам, наврях се във всякакви сокаци и тесни улички и после някак излязох на пазара на лалетата, където продават не само лалета.

Албанския пазар ;)
До “Нощната стража” на Ребранд не стигна ли ?

Канали много - повече, отколкото ми трябват лично на мен. Кофи-шопове на доста места, а човек може да усети специфичната миризма на марихуана на още повече места из целия град. Видях и прословутия мост, на чиито вериги влюбени заключват катинари като клетва/заклинание за ВНЛ. :)

Чудя се как се справят с комарите в Холандия - толкова канали, езера, езерца, каналчета не съм и представял, че може да има. А един комар няма...
Трябваше да посетиш някой кофи шоп все пак,  после карнавала щеше да ти хареса :)

Като стана време за обяд, най-голямото предизвикателство се оказа да си намеря кръчма, в която предлаганата бира не е Амстел или Хайнекен

Нищо общо с тукашните или които и да са други Амстел и Хайнекен. И аз бягах от тях, но ги опитах и съвсем не бяха зле :)

И колелата са безброй...

Обърна ли внимание колко заключени само рамки/задни гуми/предни гуми или колела само със задна/преда гума има ? Най-краденото нещо в Амстердам :D

17.02.15
10:49

Би ли ми дал калкулатора или каквото е там с което си изчисляваш калориите , белтъците , мазнините и т.н ?
Ще ти бъда мн. благодарен

17.02.15
11:25

Каквото там е обикновен ексел. Всеки може да си го направи, ако се потруди да притежава една идея повече от стандартните екселски умения.

17.02.15
11:36

казано от Радослав Варадинов на 17.02.15, 10:49:

Би ли ми дал калкулатора или каквото е там с което си изчисляваш калориите , белтъците , мазнините и т.н ?
Ще ти бъда мн. благодарен

На базата си данни Боби може да пусне месечен абонамент, ти искаш на аванта. Не става.

17.02.15
11:38

Това не е събота пазара - “Бръкни си - ‘земи си” :D

Мнението беше редактирано от Nachev на 17.02.15 11:42.

17.02.15
11:46

Хаха , понеже съм виждал такива мобилни приложения и за това го оприличих на него .

Относно пазара - аз искам да си взема малко от Холандската му биричка -

17.02.15
12:01

казано от James Hinks на 17.02.15, 10:31:

До “Нощната стража” на Ребранд не стигна ли ?

Стигнах, стигнах. ;)

Чудя се как се справят с комарите в Холандия - толкова канали, езера, езерца, каналчета не съм и представял, че може да има. А един комар няма...

Да, вода навсякъде. Глобалното затопляне ще им разкаже играта - ще ги прати да се преселват по Белгия и Германия. :)

Трябваше да посетиш някой кофи шоп все пак,  после карнавала щеше да ти хареса :)

Има време - още два дни съм в Бреда, а и тук има достатъчно. :) А карнавалът продължава и днес.

Нищо общо с тукашните или които и да са други Амстел и Хайнекен. И аз бягах от тях, но ги опитах и съвсем не бяха зле :)

И този пропуск ще мога да поправя още довечера.

Обърна ли внимание колко заключени само рамки/задни гуми/предни гуми или колела само със задна/преда гума има ? Най-краденото нещо в Амстердам :D

Да, доста такива имаше. Имаше и немалко колела, зарязани легнали по тротоарите. Абе холандска им работа. Нали знаеш по какво си приличат Амстердам и Тур дьо Франс? И в двете можеш да видиш дрогирани хора на колела. :)

А по отношение на приложението за калориите, вече година си го развивам с помощта на жена ми - вкарваме си продукти, рецепти, които приготвяме често, добавям си функционалност, така че да ми е удобно. Не е нещо, което бих споделил с някого извън един тесен кръг хора.

18.02.15
00:23

17.02.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.

Обобщение за деня:
За разлика от вчера, днес изкарах цял ден затворен в конферентна зала.

Храна:
На обяд се отървах сравнително леко, но на вечеря нямаше как. Започнах в лоби бара с две малки La Trappe, които, както се оказа, бяха на 7,5% за отскок, после продължих с нещо, поръчано от меню на холандски в италиански ресторант (Scallapone dela Milanesse), което се оказа най-обикновен шницел по виенски, но със спагети, вместо с пържени картофи. Въпросният шницел беше предшестван от няколко предястия и полят щедро с най-доброто италианско вино, кото съм пили досега - Amarone della valpolicella от 2011. Препоръчвам го силно на всеки, който може да се докопа до него! Резултатът е трудно оценим излишък, а това, което закачам, е бледо отражение на състоянието на стомаха ми.

18.02.15
22:09

18.02.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.

Обобщение за деня:
И днес цял ден в корпоративния затвор. Все пак свършихме добра работа и приключихме с конфигурирането на една важна система.
След работа се поразходих из Бреда. Тук има катедрала и.... площад около нея. Толкова. На площадчето до катедралата има няколко интересни заведения, но бях сам, а студът ме подгони обратно в хотела, където пак злоупотребих.

Храна:
Бира, пържени картофи и всякакви мазньочи. Утре се прибирам и слагам нещата в ред!

19.02.15
21:45

19.02.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Сутринта ме замотаха в хотела и едва си хванах влака. Все пак стигнах навреме за полета, който пък от своя страна закъсня. На летщието амстердамският полет беше посрещнат с куче от митничарите. Причините са известни. :
Все пак се прибрах следобед, но се чувствах толкова уморен, че реших да прескоча тренировката и днес. Събират ми се четири дни без тренировка, което май е най-продължителният ми период без зала от доста време насам. :)

Храна:
Ако не броя бирата по почина на Ефо, ще съм почти без калории. Ако я броя, само в лек дефицит.

20.02.15
12:46

Познаваш ли го този човек :D :

Това по-горе на клипа е едно от добрите дела на Боби за миналата година ;)

20.02.15
13:23

казано от James Hinks на 20.02.15, 12:46:

Еха, браво на адаша! :) Сега му се готви една изненада на него (приятна, свързана с пътуване и признание), ама още е рано да му кажа. ;)

Това по-горе на клипа е едно от добрите дела на Боби за миналата година ;)

Ами, на Боби. :) Заслугата е изцяло на вас двамата - твоя, че го пое и негова, че ти се довери и не се отказа. Аз само го насочих.

20.02.15
13:26

Заслугата си е негова заради труда и твоя за насочването. Аз хора не връщам и все още никой не съм изгонил - те си тръгват сами :)
На 45 години, за 8 месеца тренировки с прекъсвания за по 10-20 дни, 2 СТ на тягата. Нямаше как да не ти го сложа тоя спам в дневника ;)
Да се учат 20-ина годишните на воля, постоянство и труд !
p.s.
Само не го пращайте много далече да пътува, че за една година тренировки трябва да покрива 2,5 СТ на тягата :D

Мнението беше редактирано от James Hinks на 20.02.15 13:27.

20.02.15
14:03

Прогресът наистина е забележителен, откакто аз го видях за последно - 50 кила за има-няма 5-6 месеца.

Мнението беше редактирано от Петър на 20.02.15 14:04.

20.02.15
19:47

20.02.20154 г.

Тренировка 71 - Обемна Д

Загрявка:
Бедрени разгъвания на машина - 8x39 кг.
Клек - 8.

Работни серии:
1. Бедрени разгъвания - 14х79½, 14х79½ кг.
2. Преден клек - 17х100 кг.
3. Лицеви опори с ръце на ширината на раменете - 52.
4. Лицеви опори със събрани длани - 16.
5. Кофички - 15, 13.
6. Флайс с дъмбели - 8х30 кг.
7. Избутване на прав лост от полулег - 7х100 кг.
8. Кросоувър на портален скрипец - 8х9 плочки.
9. Френско разгъване с крив лост - 7х60 кг.
10. Избутване на прав лост от лег с тесен хват - 7х100 кг.
11. Разтваряне встрани от стоеж с дъмбели - 9х25 кг.

По-слабичко от предния път, но все пак прилично.

Добавки:

Обобщение за деня:
Първи ден в офиса след четири дни отсъствие. Награбиха ме за хиляда неща и целият ден продължи така. За сметка на това се изнесох навреме и тренирах. :)

Храна:
Неутрален баланс без алкохол днес - струва си да се отбележат и двете при пиенето и постоянния излишък от последните дни, довели до над 2 кг нагоре.

21.02.15
21:57

21.02.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 9 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.

Обобщение за деня:
Поспахме, после малко по центъра за обувки, след това занимавки покрай аквариума. Следобедът се изниза в дребни поправки из нас. Монтирах лост за набиране на жена ми в коридора между банята и кухнята, после си ударих много неприятно главата в него. Сега съм с цицина и главоболие. Надявам се утре да мога да тренирам.
Вечерта завърши с рожден ден у приятелка на жена ми. За съжеление се пушеше в помещението и при петима пушачи бях единствения потърпевш от това. Изнесох се в първия момент, в който реших, че няма да е обидно.

Храна:
Бира на корем. Голям.

Здравей, Боби! ;)
Рони Колман те наблюдава!

Рони, ти си лош човек, целящ да отнеме радостите на хората!!!

Това са фалшиви радости!
Той няма нужда от тях!
Ще бъде по-добре без тях, защото при тях моментът е кратък, а след това вече не е радостно!
И той го знае!
Плюс това, тъкмо изкара страшната физика, не можем да допуснем да се пусне по това течение с бирите и празните калории!
Точка! -> .
Аз съм ви истински приятел!!! :))))))

Значи, много ви се моля, не богохулствайте !!!

22.02.15
09:12

Майтапът си е майтап, но в редовната употреба на алкохол няма нищо хубаво. Задължително трябва да го намаля, но не мисля да го спирам съвсем - по няколко бири един-два пъти седмично са приемлив компромис на този етап.

22.02.15
09:46

Аз, пък смятам, че чаша вино или 50 грама уиски/коняк  от време на време не вреди, а даже носи някои позитиви,а и отделно  си помага на човек да се отпусне психически, ако е имал по-тежък ден, което в някои случаи си е изключително голям позитив. Наистина имам предвид при консумацията на малки количества, иначе при системно наливане са си ясни последиците.

Мнението беше редактирано от I`M на 22.02.15 09:46.

22.02.15
10:12

казано от Boby_ на 22.02.15, 09:12:

Задължително трябва да го намаля, но не мисля да го спирам съвсем - по няколко бири един-два пъти седмично са приемлив компромис на този етап.

По две бири на ден също би трябвало да е приемливо,а,Боби?Моето пиене е такова,когато съм с камиона-две бири вечер с вечерята.Когато съм си в къщи,заменям едната бира с една малка ракия-70-80 мл.

Мила

22.02.15
10:30

казано от metalex на 22.02.15, 10:12:

казано от Boby_ на 22.02.15, 09:12:

Задължително трябва да го намаля, но не мисля да го спирам съвсем - по няколко бири един-два пъти седмично са приемлив компромис на този етап.

По две бири на ден също би трябвало да е приемливо,а,Боби?Моето пиене е такова,когато съм с камиона-две бири вечер с вечерята.Когато съм си в къщи,заменям едната бира с една малка ракия-70-80 мл.

A пък на мен ми харесва твоето определение за малка ракия 70-80 мл, защото голямата ще е около 150 мл (sun)

22.02.15
16:06

Алкохолът си е отрова. В малки количества от време на време може и да има някакви позитиви, но има хора (сред които и аз), на които им е трудно да се придържат към това правило.
Каквото и да си говорим, аз си позволявам да пия редовно, макар и без да прекалявам драматично. Все пак съм с ясното съзнание, че пия повече, отколкото е здравословно. Имам намерение да променя това в най-близко бъдеще. Правил съм го преди, ще го направя пак.

22.02.2015 г.

Тренировка 72 - Обемна Е

Загрявка:
Високо изтегляне от земя - 8х20, 6х70 кг.

Работни серии:
1. Високо изтегляне от земя - 10х100, 9х100 кг.
2. Сунгове до вертикала - 23х50 кг.
3. Пулоувър преса с диск - 9х50, 9х50 кг.
4. Набирания в подхват - 20, 11.
5. Набирания в раменен надхват - 7, 7.
6. Набирания в успореден хват - 7, 7.
7. Скотово с крив лост/дъмбели - 5х50 кг.

Една от тия тренировки, които само ги отбелязвам и записам, без да имам всякакво желание да ги коментирам. Нито въздух, нито сила.
Както обикновено, почивката ми се отразява много зле, а този път беше само четири дни.

Добавки:

Обобщение за деня:
Нищо особебо днес. Сутринта готвих, после довърших разни домашни задължения. Тренировка, пазаруване, а сега сядам с биричка за мързелив неделен следобед. :)

Храна:
Баланс около неутралния днес.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.02.15 19:32.

23.02.15
23:07

23.02.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Нормален понеделник в офиса. След работа пазаруване, прибиране на дете от училище, готвене - нищо особено.
За сметка на това пък от утре вкарвам малко промени в програмата - да видим дали няма да се подобри това-онова. :)

Храна:
Днес лек дефицит, но с доста въглехидрати.

24.02.15
08:29

Явно ден без малко пикантерия в обобщенията, без алкохол и с липсваща тренировка не ви допада особено, а ценители на ранното творчество на бразилския квартет с руски корени липсват във форума. :)
Затова пък днес мога да се оплача още от сутринта. Имам силна мускулна треска на задната част на бедрата и корема (вероятно от суинговете и високите изтегляния в неделя), а дори тази на гърдите от петъчната тренировка още не е минала напълно.
По план довечера трябва да започна с нов вариант на силова тренировка с клек, лег, раменни и кофи и се чудя как мускулната треска ще повлияе на старта по новата схема. На всичкото отгоре подутината на лявата ми длан е натъртена и болезнена от последната “бутаща” тренировка. Няма да се откажа, разбира се, но нищо не пречи да помрънкам тук - в крайна сметка това е една от основните цели на дневника ми. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.02.15 08:35.

Теди Илиева

24.02.15
14:42

казано от Boby_ на 23.02.15, 23:07:

За сметка на това пък от утре вкарвам малко промени в програмата - да видим дали няма да се подобри това-онова. :)

казано от Boby_ на 24.02.15, 08:29:

По план довечера трябва да започна с нов вариант на силова тренировка с клек, лег, раменни и кофи и се чудя как мускулната треска ще повлияе на старта по новата схема. На всичкото отгоре подутината на лявата ми длан е натъртена и болезнена от последната “бутаща” тренировка. Няма да се откажа, разбира се, но нищо не пречи да помрънкам тук - в крайна сметка това е една от основните цели на дневника ми. :)

Тъкмо щях да те питам какво си намислил. Сега остава и Сашо да каже в неговия дневник какъв експеримент започва и ще мога да спя спокойно :P
ПП А музичката е мноооого добра!

24.02.15
14:50

казано от Теди Илиева на 24.02.15, 14:42:

Тъкмо щях да те питам какво си намислил. Сега остава и Сашо да каже в неговия дневник какъв експеримент започва и ще мога да спя спокойно :P
ПП А музичката е мноооого добра!

Трябваше да е фина настройка, с която да избегна събирането на две силови тренировки, включващи лег, през ден, но Сашо май отиде доста по-далеч и сега програмата има различен облик и дори акцентът е другаде. Няма лошо, ще видим какво ще се получи така. :) Подробностите - като започнат да се нижат дните един подир друг, иначе няма да е интересно. ;)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.02.15 14:51.

24.02.15
15:06

Идеята се запази. Явно предходния вариант не ти се отрази добре при постоянен дефицит, който ти не си склонен да промениш.
Съществуваше и теоретичната възможно точно за фина настройка, но щеше да е прекалено времеемко за детайлен анализ на всичко, което би могло да е спънка в това състояние, за няколко проба-грешка и нов анализ...примерно на Storm последната схема я правих точно така, но с друг показател, но пък и той не бързаше за новата...
Теди, моя експеримент е никакъв като сложност и като съдържание и е нещо, което е свързано с минали спортни дейности, така че не мисля, че на някой ще му е интересно или пък ще му донесе някаква информация, за това и не пиша какъв е. Само си отбелязах кога съм го започнал и какви са усещанията в началото, защото след време тези неща ще са ми от полза, а и най-вероятно ще ги забравя.

24.02.15
20:04

24.02.2015 г.

Тренировка 1 - Силова А

Загрявка:
Преден клек - 5х20, 5x70 кг.
Избутване на прав лост от лег - 8х20, 8х70 кг.

Адаптация:
Преден клек - 3х100 кг.
Избутване на прав лост от лег - 3х120 кг.

Работни серии:
1. Последователно:
  1.1. Преден клек -3х135, 3х135, 3х135 кг.
  1.2. Избутване на прав лост от лег - 2х150, 3х147½, 3х147½ кг.
2. Последовтелно:
  2.1. Раменни преси с прав лост от стоеж - 2х80, 3х77½, 3х77½ кг.
  2.2. Кофички с доп. тежест - 3х66, 3х66, 3х66 кг.
3. Кръгове:
  3.1. Преден клек - 1х140, 1х140, 1х140 кг.
  3.2. Избутване на прав лост от лег - 1х152½, 1х150, 1х150 кг.
  3.3. Раменни преси с прав лост от стоеж - 1х80, 1х80, 1х80 кг.
  3.4. Кофички с доп. тежест - 1х70, 1х70, 1х70 кг.
...

Тренировка без коментар. Тръгнах си с подвита опашка, без да направя последния сегмент, което ми се случва изключително рядко.
Само клекът биваше - дълбочината е добра като за моите колене, а 135 за тройка са ми леки.

Добавки:
2. Към 14 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.

Обобщение за деня:
Най-различни разправии от служебен и личен характер цял ден. Не ми се разказват подробности.

Храна:
Излишък и то сериозен.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.02.15 22:16.

24.02.15
20:08

Гледам, че “нагъваш” Orange Triad, та да питам доволен ли си тях, че мисля да ги купувам?
Добри ли са, ефект някакъв има ли от тях  или да карам на добрата стара бирена мая :)?

24.02.15
20:15

казано от WhiteWalker на 24.02.15, 20:08:

Гледам, че “нагъваш” Orange Triad, та да питам доволен ли си тях, че мисля да ги купувам?
Добри ли са, ефект някакъв има ли от тях  или да карам на добрата стара бирена мая :)?

Какво общо имат бирената мая и Orange Triad? Последните са мултивитамини със ставно-възстановителен и противовъзпалителен компекс.
Като цяло съм доволен, но ги пия от скоро, а такива продукти имат нужда от време, за да се усети ефект от тях.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1