All about

Прескочи до:

20.02.15
13:22

Някои ще ги ползваме със здраве, а други ще ги ползват със зор :D
Но те ще са налични другата седмица при мен, та нека не избързвам и аз със зора :)

20.02.15
13:36

казано от James Hinks на 20.02.15, 13:22:

Някои ще ги ползваме със здраве, а други ще ги ползват със зор :D
Но те ще са налични другата седмица при мен, та нека не избързвам и аз със зора :)

Че защо зорът да изключва здравето? :D

20.02.15
13:45

Ухааа, ще има дъмбели вече и за бицепсово сгъване (grin) (rock)!

20.02.15
15:49

Ееее знаеш ли колко време съм търсил да си взема за нас такива дъмбели, по-тежечки. Преровил съм целия olx и bazar и повече от 50-60 кг не намерих никъде. Знам, че имаш такива дъмбели, но все съм си мислил, че сам си си ги правил. Защо не питам и аз, да се чуди човек... същата работа и с пудовките, докато не видях и не питах Петър за Юри. Дано Иво има още такива. ;)

Честити да са ти, да си ги ползваш, безаварийно и с кеф!

Мнението беше редактирано от Koцето на 20.02.15 15:49.

20.02.15
15:50

казано от Петър на 20.02.15, 13:45:

Ухааа, ще има дъмбели вече и за бицепсово сгъване (grin) (rock)!

Тези са за разтваряне встрани ;)

20.02.15
16:05

Един странен казус имам със съобщенията тук  - преди около час някъде ми беше писал един съфорумец със сериозно питане, но понеже нямах време да отговоря веднага само прочетох съобщението. Сега влизам да отговоря и съобщението го няма. Как става тая схема ?

Мнението беше редактирано от James Hinks на 20.02.15 16:17.

20.02.15
16:40

Честити дъмбели,,да ви донесат много мускулни трески, и много рекорди на упражненията! :)

казано от James Hinks на 20.02.15, 16:05:

Един странен казус имам със съобщенията тук  - преди около час някъде ми беше писал един съфорумец със сериозно питане, но понеже нямах време да отговоря веднага само прочетох съобщението. Сега влизам да отговоря и съобщението го няма. Как става тая схема ?

Сашо, защо не драснеш едно съобщение до техническата поддръжка (бутон “Помощ”), за да обясниш случая и да се работи по отстраняването на проблема? :)

Уредите за мъчения са много красиви!

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 20.02.15 17:17.

21.02.15
13:48

Защото ми омръзна все нещо да се бъгва. Миналата седмица един бъг, тая друг...Дразнещо е.
Пък съобщението тук го сложих за да може човека, който ми писа да го види и да ми пише пак. Въпроса му наистина беше интересен и сериозен.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.02.15 13:49.

21.02.15
13:52

Май и на мен ми изчезна така едно съобщение - прочетох го, но не отговорих и като влязох после, го нямаше.
Но мислех, че съм се заблудил нещо.

21.02.15
13:59

Ако ти пише пак ще се появят и двете - и новото и старото.

21.02.15
14:22

Втората тренировка вчера :

тяга 1х200кг - коремна преса с тежест в изпънати над главата ръце 1х70кг, 16 пъти без почивка.

Скатавка съм и това е. За това и никога няма да стана як. Тежестите бяха супер леки и трябваше поне повечко бройки да направя, защото това го минах на скорост и без никаква умора. Или пък да бях сложил тежко, ама не...съжалих Ронката, че трябваше да ми подава щангата за коремните преси и каза, че се е уморил, та му оставих сили за тренировката... :)

70кг щанга е уморила Ронката? Май не му даваш достатъчно зор :D

21.02.15
16:40

казано от James Hinks на 20.02.15, 16:05:

Саше, ако не си отговорил минава на последната страница :)

21.02.15
22:45

Не, нямаше го никъде. Проверих 2 пъти всички съобщени страница по страница.
Както и да е де, разбрахме се с човека, а дано тоя бъг е бил само временен.

22.02.15
14:32

Най-нагло и умишлено ще подновя темата от предишната страница, защото съм имал подобни безкрайсни спорове, като твойте, само че относно една друга онлайн персона - Христиана Парова. И докато споделям мнението, че на Румито нещата във всеки случай са по-добре от нищо, то на Паровата “тренировките” и режимите дори и за пред нищото не са за предпочитане. Ако не се сещате, тя е една с искрящи клинчета, доста често в топ40 на вебокса. Тая е кумир е на толкова жени, че не е за вярване. Изготвя онлайн тренировъчни програми, при положение, че не може да прави 90% от упражненията които показва. Трие коментарите относно техниката си на изпълнение(моите вклчително :D, отдавна съм блокиран ), а оставя такива от сорта на “Тоз гъз ше го скъсам от е*ане” ... Постоянно качва благодарствени имейли, в които жените описват как за 3 дни с нейна помощ са отслабнали с по 6-7 кг.
Не знам с ква съвест тая и такива , като ЛА , изготвят онлайн програми и режими на хора, които дори не са виждали и не знаят даже дали могат да загреят правилно(което 70% от хората не могат, дори сигурно и самите онлайн тренери).  Жалко е какви са кумирите на днешното време. Още по-жалко е, че представата на булшинството хора за тренировка се свежда до сплит бицепс-трицепц. А телата на Ивет Лалова,Трей Харди,Болт, Кличко, Тайсън, Леброн, Карелин и тн. са от химията, щото те нали са професиални спортисти, а там както висчки знаем, без химия не може ;)

Тук очаквам Рони да се включи за Парова :D Любимка й е! :D

А иначе от беглите ми наблюдения, причината да не трие 18+ коментарите е, че общо взето има само един гъз за .......... и това й е :D Трябва да е горда с едничкото си ... :D

Мда, Ники, сърбят ме пръстите, то просто ме привлича с пълна сила. :)

Опитът ми с нея е:
Не знаех коя е, докато в един момент не започнаха да ми изкачат реклами за страницата й във фейсбук. Влезнах да разгледам, защото много мои познати бяха харесали въпросната.
Имаше клип, в който тя демонстрираше клякане СЪС СОБСТВЕНО ТЕГЛО + ПОЛЗВАНЕ НА КОЛАН (стабилен колан).
Включих се, както обикновено, когато видя нещо в разрез с разбиранията ми и съвсем УЧТИВО попитах какво налага използването на колан в случая с клек със собствено тегло. Получих отговор: “Хората са казали - safety first, ето защо аз уча всичките си клиентки да тренират така”.
Естествено, нямаше как да подмина подобни думи и отново - възпитано, учтиво и прекалено аргументирано изказах защо не бива да се подхожда така.
От другата страна получих надменно поведение и по спомени ми се каза, че водим безпочвен и безсмислен спор.
Зарязах я. Какво да се занимавам с нея повече?

Обаче! Оказа се, че тя започна да идва в моята (вече бивша) зала и се засичахме редовно. Не знам дали тя ме позна, а и не ме интересува. Гледах да избягвам всякакъв контакт (т.е., не сме се запознавали “официално”), но имам представа как... тренира. :)
В последствие истината изплува на повърхността - има много, много силна подкрепа зад гърба си + че цялата работа с колана е била, за да го рекламира като продукт и да го продава.
От известно време тя има и собствена зала, в която тренира основно с ластици.
Не тренира мъже.

В момента е много нашумяла, радва се на голяма популярност, развива голяма дейност.
В което няма нищо лошо по принцип.
Лошото, в моите очи е, че няма нужните опит и знания, а целта е основно печалба и известност, с престорен интерес към здравето на хората. /това са си мои лични впечатления на база горните разговори, но вярвам, че реалността си е точно такава/.
Омръзнало ми е да водя тази война. Имам чувството, че вървим срещу много силно течение и няма оправия.

казано от Вероника Налбатска на 22.02.15, 15:24:

В последствие истината изплува на повърхността - има много, много силна подкрепа зад гърба си

Или по-точно “зад гъза си” :D Иска ми се да цитирам Жоро по темата, ама ще изгубим не само детската аудитория, а и част от другата също :D

22.02.15
15:53

казано от Вероника Налбатска на 22.02.15, 15:24:

Не тренира мъже.

Тренира ги , ама в извън “работно” време !

23.02.15
12:20

И тая съм я мяркал, ама не знаех, че е популярен треньор :D

ТА

23.02.15
12:25

Популярна да! Треньор много силно казано (::  хейтърмаклоас
Същата като оная спер*ма дето тренира с Лазар! Янчева май беше много ги разбира ей..

Мнението беше редактирано от Тала-съм на 23.02.15 12:29.

Тя е юрист/адвокат :D

23.02.15
12:40

А бе много е важно и образование да има, не само да се ебе за слава, ами да се ебе образовано за слава :D

23.02.15
12:42

Тренировката днес :

клек 1х180кг - тяга 1х210кг - бутане от лег с тесен хват 1х130кг, 10 пъти без почивка.

Клека и лега много леки, обаче тяга ми разказа играта в комбинацията.
p.s.
Почнах един експеримент, вчера беше първи ден, днес още не съм правил каквото трябва и сигурно ще го направя преди втората тренировка, но поне след вчера няма някакви негативни усещания.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 23.02.15 12:47.

24.02.15
00:00

Аз по темата с треньорите..
Изкача ми това Инсанити и те ултра модерната програма,най-яката и тн.
Питам и аз любезно младежа, абе ОК,че тренираш хората ама що се държиш така все едно преди това подскачане  нищо е нямало..
И се почна едно ...ужасс , а на финала младежа казва,че е бивш национал по карате има опит и тази система е много високо ниво.
ОК, викам.Ваша си работа

Обаче тия дни ми излиза и последващото евоюлиране на системата Инсанити в България, а именно - САМОЗАЩИТА за жени в РИСК!!!
Шото ако не сме в риск не може,че сме опасни и ще нараним нападателя.
Значи Риск трябва да има.
И гледам репортажа и в потрес...няква девойка мята там същия младеж.
И гледам на репортажа хахахахах кой не кой  да е, не кой,а  самия ТОЙ , УСС-ОССС-Равно-Мирно-За среща от Лявоооо
ТОНИ ПЕТРОВ
замесен в таз комбина...хахах Инсанити и Самозащита...сериозна работа значи
И се почнаха самурайско-дзен-нещата по страницата
https://www.facebook.com/Insanitybg?fref=ts
Добре де как знаеш на кво ниво си  в САМОЗАЩИТАТА,като нямат реални спаринги и състезания.
Може би всеки уикенд обикалят селца и паланки и се млатят,ей туй не ми е ясно на мен....
Ама не ги разбирам тия работи те са свишшши

П.С.  Всеки може да скача и се поти,но когато втълпяваш на невежи в подобни неща хора,че имат САМОЗАЩИТНИ умения е непочтенно.
Милите, дори и да бягат не могат.

Не е просто непочтено, а е опасно....а и ми е интересно - КОИ са жените в риск?!

24.02.15
09:45

Незадоволените :D

24.02.15
10:51

казано от ISB на 24.02.15, 00:00:

Иии само като ги гледам и ми идва да взема катана-та да повторя случката със Сокаку Такеда и строителите....

Добре де как знаеш на кво ниво си  в САМОЗАЩИТАТА,като нямат реални спаринги и състезания.
Може би всеки уикенд обикалят селца и паланки и се млатят,ей туй не ми е ясно на мен....

Бизнес ниво, много ясно :)

Ама не ги разбирам тия работи те са свишшши

Свисше са, от

Молох, чиято кръв
      е река от пари!

;)

24.02.15
11:00

Втората тренировка вчера :

набиране с раменен успореден хват 1х(+50кг) - раменна преса с широк хват 1х100кг.
набиране с раменен успореден хват 2х(+50кг) - раменна преса с широк хват 1х100кг.
набиране с раменен успореден хват 3х(+50кг) - раменна преса с широк хват 1х110кг.
набиране с раменен успореден хват 3х(+50кг) - раменна преса с широк хват 1х110кг.
набиране с раменен успореден хват 3х(+50кг) - раменна преса с широк хват 2х100кг, 2 пъти.
набиране с раменен успореден хват 1х(+60кг) - раменна преса с широк хват 1х100кг, 2 пъти без почивка.

Нищо особено. Преди тренировка направих каквото имах за деня по схемата с експеримента, днес сутринта половината от това за днес, но усещам как или ми идва малко в повече, или съм доста зле, или и двете :)

IS

24.02.15
11:55

Като има ахмаци,ще има и юнаци ;)

На вас ви няма съобщения,а аз не мога да ги изтрия старите - не намирам никъде опция изтрий !

Сашо,ако искаш ми възложи и на мен някакъв експеримент,че скоро май ще хвърля кърпата :(  Никаква мотивация нямам и гледам да скатавам!

24.02.15
12:09

Жени у риск - тея сите са от Перник уе

24.02.15
13:03

Аз по темата с треньорите..,
ТОНИ ПЕТРОВ
замесен в таз комбина...хахах Инсанити и Самозащита...сериозна работа значи

П.С.  Всеки може да скача и се поти,но когато втълпяваш на невежи в подобни неща хора,че имат САМОЗАЩИТНИ умения е непочтенно.
Милите, дори и да бягат не могат.

Това е като репетиция за кастинг за 50 shades of grey.

Иначе рахитичните девойки такива техники им показват, които срещу 80 кг мъж никога няма да проработят.
Иначе такива има и в залата където тренирам. Преподават им едни “боксови” удари. Ама така им ги преподават, че ако някоя от девойките ме нацели в носа най-много да си счупи китката.

П.П. И ходят с мръсни обувки по татамито. Е така се разнасят инфекции. (envy)

Мнението беше редактирано от CarnalK на 24.02.15 13:08.

24.02.15
13:31

Все ми се набива на очи ей това много сладко момиченце вляво
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11021263_845935312134956_1694468270221131455_n.jpg?oh=57d8b099b8bfe46c97f7bd512cf76fae&oe=55868A50
Много ми се иска да видя как това крехко 42 килограмово същество ще хвърли през рамо някой като  бат Сашо, ако той реши да й вземе ...най-ценното :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 24.02.15 13:32.

24.02.15
19:18

казано от CarnalK на 24.02.15, 13:03:

Това сериозно ли ?!!?!?

Мнението беше редактирано от cocobutt на 24.02.15 19:19.

Kenny

24.02.15
23:25

казано от Kirilov на 22.02.15, 14:32:

Най-нагло и умишлено ще подновя темата от предишната страница, защото съм имал подобни безкрайсни спорове, като твойте, само че относно една друга онлайн персона - Христиана Парова. И докато споделям мнението, че на Румито нещата във всеки случай са по-добре от нищо, то на Паровата “тренировките” и режимите дори и за пред нищото не са за предпочитане. Ако не се сещате, тя е една с искрящи клинчета, доста често в топ40 на вебокса. Тая е кумир е на толкова жени, че не е за вярване. Изготвя онлайн тренировъчни програми, при положение, че не може да прави 90% от упражненията които показва. Трие коментарите относно техниката си на изпълнение(моите вклчително :D, отдавна съм блокиран ), а оставя такива от сорта на “Тоз гъз ше го скъсам от е*ане” ... Постоянно качва благодарствени имейли, в които жените описват как за 3 дни с нейна помощ са отслабнали с по 6-7 кг.
Не знам с ква съвест тая и такива , като ЛА , изготвят онлайн програми и режими на хора, които дори не са виждали и не знаят даже дали могат да загреят правилно(което 70% от хората не могат, дори сигурно и самите онлайн тренери).  Жалко е какви са кумирите на днешното време. Още по-жалко е, че представата на булшинството хора за тренировка се свежда до сплит бицепс-трицепц. А телата на Ивет Лалова,Трей Харди,Болт, Кличко, Тайсън, Леброн, Карелин и тн. са от химията, щото те нали са професиални спортисти, а там както висчки знаем, без химия не може ;)

Много знаещи стегнати пастърми са се навъдили. Поне тарифи обявяват ли ?

Тарифи от типа - кафенце, дискотечки, смешки и хуморески и после забежки, дупенце на предната кожена седалка, винце на диванче,  най-вероятно, а, нали, а? хехе
ехе хехе
хехе
ехе хехе хе

туй искат пастърмичките, да са важни, който е играч да се занимава. Аз питам ... поне тарифи обявяват ли ?

Мнението беше редактирано от Kenny на 25.02.15 00:27.

казано от CarnalK на 24.02.15, 13:03:

Аз по темата с треньорите..,
ТОНИ ПЕТРОВ

Преди години лелките,които уж се грижеха за хигиената в една борческа зала миеха кенефите и баните с кислол,а след това се преместваха на тепиха със същия парцал (буквално парцал от някогашно одеяло). Екзема тук,екзема там,нека плъзне епидемия няма да си сам....

25.02.15
12:37

Тренировката днес :

високо изтегляне от земя 4х110кг - обръщане от земя 4х90кг - кофички тясно 16х(+50кг).
високо изтегляне от земя 1х130кг - обръщане от земя 1х100кг - кофички тясно 2х(+100кг).
високо изтегляне от земя 1х140кг - обръщане от земя 1х100кг - кофички тясно 1х(+100кг).
кофички тясно 1х(+100кг) - високо изтегляне от земя 2х120кг - обръщане от земя 1х100кг.

Уж без напъване, но ме посмачка. Трябваше още една кофичка със 100 кг да направя след последната врътка, но рамото нещо щракна и се отказах. Хубаво е да напъна скоро и за 20 кофички с 50 кила, усещам, че са ми в теоретичните възможности.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 25.02.15 14:06.

25.02.15
12:56

Е щом чичи са ядосали, смятай...:)
За мен всичко е трагично и смешно, но явно това е реалността и то в най-голямата извадка към момента - София.
Абе майна, това 6-ти дан жж не е ли голяма работа?

25.02.15
14:07

Голяма, голяма, колко да е голяма :)
Има една приказка, че колана е да ти държи гащите в спаринга, която особено за българските “баш майстори” на БИ важи с пълна сила ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1