Стая на щастието

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.05.15
20:39

Е, аз хубаво имам... Ама нали жена не се бие и с цвете? Аз с мъже проблеми никога не съм имала - съученици, колеги, приятели, гаджета - всичките много уважителни, внимателни и разбрани. Ама с жени... Това е друга тема - болна и дълга! Не се разбирам с над 90% от всички, които познавам и почти 100% от тези, които не познавам, но те ме мразят преди да се запознаем още. Не знам какво им правя, че да съм чааааааак толкова антипатична. (headbang)

Защо си мислиш, че грубата сила е единственото оръжие в арсенала ми :P ;)

Я се стегни и не обръщай внимание на глупости! :)

казано от Херцог Трън на 07.05.15, 20:41:

Я се стегни и не обръщай внимание на глупости! :)

Предполагам апетитът ти е другото ?  :D

Шега , разбира се :)

Мнението беше редактирано от Иван-Асен на 07.05.15 20:44.

07.05.15
21:37

казано от Херцог Трън на 07.05.15, 20:41:

Защото се самоопредели като мутра? :D
Опитвам се да не обръщам внимание, но ми е трудно, понеже тия “дами” крещят, че им липсва и насочват злобата си към моя невинен селф.

08.05.15
07:14

Май ми разминава вечее, тази нощ не ме боля стомаха. (sun) Но покрай това принудително неядене няколко дни ми се посви и открих, че, всъщност, като не съм подута, малко ми остава пак да изкарам някаква лека преса, даже горните две плочици се виждат лееееекичко, на снимки не могат много да се хванат, но аз знам, че са там, напипвам ги и на живо се виждат! (giggle) Като се стабилизирам ще взема да изкарам една за лятото, на море сигурно няма да ходя, ама на басейн. 8-)

08.05.15
15:47

Покривах нормативи по физическо сутринта и ме хвана голямата лудост от към тренировки днес :D :
- скаче
- хвърляне на медицинска топка
- бягане на 50, 100, 300 метра
- правих си йогата в офиса (fubar)
(без последните две упражнения на земята, защото не беше предвидено и пода е твърде твърд за тях, ще си донеса една постелка за следващия път (rock))

Колегата официално ме мисли за луда, но не ми пука, вечер съм прекалено изморена, а никаква работа няма за вършене в офиса в петък, само си губим времето пред компютъра.

08.05.15
17:37

Искрено уважавам спортния ти дух, но ...Наистина ли си се надупила така пред колега? ;) Мога само да кажа-добре че не си направила последните упражнения- това със хванатите стъпала, ще докараш превъзбуда на човека ;)

08.05.15
18:12

Абсолютно, да. :D Но за една-две седмици се сближихме достатъчно с него, че да не ми е неудобно. Не знам дали чааак се е превъзбудил, ама нямаше против йогата ми - това ми стига, значи може пак. :D Принципно не ме е срам да танцувам, да правя някакви откачени пози, да си припявам и всякакви такива неща пред хора, преживях един катарзис наскоро и след това много се освободих, дето се вика - леко ми е на душата, не ми тежи бремето “какво ще си кажат хората”.

09.05.15
11:01

Вчера нещо следобедния ми сън продължи много до късно, после пък ме зарадваха със страхотни новини (моя човек остава още поне до края на май (party)) и бях прекалено превъзбудена, че да ми се доспи... Хванах да си ровя из форума и направих една огромна грешка - започнах да чета дневника на lordinario, от начало до към 34-та страница, толкова не съм се смяла на Ронката, ей - с глас! :D :D :D :D Този е страшен трололол... Забавно ви е било. С какви неща си губя времето нощем... Ама то дали ще се въртя в леглото или това - все тая.
Важно!
Събудих се с ужасн мускулна треска на почти всичко - да е жив и здрав господина по физическо, че ме натисна да покривам нормативи вчера, че да се усетя колко съм обездвижена, щом от едни 450 метра съм толкова зле, силно ме съмнява да е от леката йогичка, НЕ МОЖЕ ТАКА, тръгвам на фитнес от 15. май! (fubar) Още в понеделник ще мина през Лъки да си купя карта, че да се самодисциплинирам. Защо си нямат сайт тия хора? Или аз не мога да го намеря?

09.05.15
21:06

Днес си разнообразих храната с картофено пюре и малко месо - не ме сряза стомаха, доволна съм, от утре мисля да мина внимателно на обща храна. Явно беше вирус и явно отмина. Супер!
Иначе... Днес си се поразходих - от Попа до края на Графа от там до Пиротска (откъм Женския) до Халите и от там пак до Графа, пак до Попа... :D Мускулната треска така и не ме пусна, ама се надявам като я поразмърдах да не ме държи чак толкова много, че е доста неприятна - целите крака, коремните мускули, дупето... Ама и ми е носталгично малко, надъхвам се за зала. :D

09.05.15
21:10

Ако си била по обяд по Графа, си ми била супер близо :)

10.05.15
21:28

Дона Флор, нее, следобяд бях, до обяд - други задачи. :)
Още имам мускулна треска - трагедия! Днес пробвах следващното по ред йога клипче, ама то нищо не става с такива болки, не мога да издържа в никоя поза прилично време, утре вече ще се насилвам, днес просто не ставаше.
Храната, още малко внимателно, но доста по-добре:
Заредих с месо и млечни - филенца разни, домашно сирене и извара, телешко варено, пилешки сърца.
Друго - два банана, едно редче шоколад.
Тъй като единият ми брат си потроши ръката и е с гипс до под мишницата, намазвам с домашни млечни и телешко покрай него - принципно, и двете не ги обичам особено, ама знам, че са полезни (не само ако ще изграждаш кости) ии подхапвам - а и да давам пример, като по-голяма (dull), той щеше да се изповръща на масата при първия досег с джолана... Разбирам го, де, вареното месо си е гадост.

11.05.15
22:55

Храна:
~1/2 палачинка с топено сирене, 1/2 палачинка с шоколад
~80 грама микс сурови ядки
~ 3-4-5 парченца филе
~ пак телешко варено (puke)
Тренировка:
4 клипче йога - много хубаво беше, мисля утре да го повторя

Много се разочаровах от едно случайно запознанство, което беше тръгнало много добре, ама в един момент бяха намесени “wanna come over to my place tonight?” и “i’m not a virgin, you know, not gay”... И ми стана ясно. :) Note to self: Трябва да си превъзмогна влечението към профи спортисти, от много малко от тея стават хора, ей.

13.05.15
14:42

За вчера:
кафе с мляко
1 варено яйца
купичка от новото творение на мама - ванилов крем, отгоре ред натрошени бисквитки, отгоре ред тънки парченца ягоди, най-отгоре шоколадов мус... жалко, че не снимах, страшно вкусно
50 грама сурови ядки
кашичка коприва с яйца и сирене
филенца

Така ли тренирате форумни мами (и татковци)? (giggle)

13.05.15
17:23

А защо не така? :D

13.05.15
21:56

Съгласна съм със statement-а на 2:45 - “There is nothing more sexy than a big, strong guy.” (въпреки че WTF е “more sexy” - “sexier”, ‘murican rednecks), но не и с това трениране на малките членове на семейството. Не мисля, че родителите са по-наясно от специалистите колко кг. е препоръчително да са работна тежест за толкова малки деца. Всичко с мерки и граници.

14.05.15
20:52

Днес ме изпращаха, носталгично ми е, разбира се, но добрите ми приятели отдавна завършиха и, честно казано, чувствам, че училището се е изчерпало за мен - трябва ми ново място, нови хора, нови предизвикателства, нови хоризонти. В точния момент свършва училищния живот. Много ще ми липсват определени преподаватели, но пък днес се видях с пенсионираните през последните години и ми стана много мило.

Храната:
кафе с мляко
малка пица Тоскана
чаша сок
очаква се вечеря, но не се чувствам много гладна и по-скоро ще правя компания, от колкото ще ям - да, ама друг път - пилешка пържолка, пресни картофчета с копър и чесън, сирене, домати, 1/3 чаша бяло вино, 2 шоколадови трюфела с кафе

Довечера випуска ще ходи в 33, амааа... Не мога да се прежаля - Студентски... Чалга... Салфетки... Лицемерни усмивки... Момичетата не ме дишат и ще съм им в устата цяла вечер... Не би било положително преживяване, предпочитам да си остана с готините спомени от черните партита с предните випуски.

Още нямам снимки от фотографа на самото изпращане, но малко предварителни от горичката зад блока ми (на едната показвам ПРАСЕЦ, ако не сте разбрали (muscle)), че иначе не върви този пост. (giggle)

Утре планирам след работа фитнесче! 

Мнението беше редактирано от Nickie на 14.05.15 22:31.

Честито завършване, и повече щастливи моменти оттук нататък :)

14.05.15
20:59

Only :x

14.05.15
23:02

Благодаря, Иване! (sun) Аз съм много щастлив човек, защото и в най-нещастния момент намирам една прашинка светлина и мисля само за нея! :)
Paulo, подарявам ти бяла лайка - усмивка, вяра и надежда. Утре, след посещението в библиотеката, ще разбереш. (F)

15.05.15
09:03

Освен, че си много чаровна, имаш и много готини изящни и дълги пръсти, което говори за много благороден и същевременно интелектуално надарен човек хехе.  Според мен е най-вече красиво—другото от хиромантията.

15.05.15
11:25

Кикооо, благодаря от сърце! (nlove5) Какви страхотни качества предопределяли пръстите ми! :) Дано наистина съм и винаги бъда такава!

Скъпи съфорумници, може ли малко практически насоки за стигане до Apolon Lucky Gym от арката на НСА?  Формулирани като за някой, който не понава Студентски град и се е губил над 10 пъти в родна София, веднъж в Бургас, веднъж в Созопол, веднъж в Пловдив и в общо 5 европейски държави. Крайно неориентирана! Според bgmaps трябва да взема 94 и да сляза на спирка “Детски дом” - до тук добре, но натам...

16.05.15
20:57

Вчера нямаше тренировка, защото Зозо не можеше, но много благодаря на всички, които ми писаха на лични и във фейсбук за локацията на залата, много сте мили и услужливи - въпреки всичко днес се загубих и дойдоха да ме вземат от главната. (tmi)

Храната:
Кафе с мляко
Две принцеси
1/2 порция спагети с много кашкавал и кайма
сурови ядки + сушени плодове към 60-70 грама
три чушки със сирене и яйце и разни зеленчуци с още от домашното сирене, много вкусно, бе, трябва да спра да го ям, че по принцип е за брата със счупената ръка

Тренировката в емблематичната зала със Зозо и Боби (които да се чувстват свободни да ми поправят имената на упражненията и повторенията):
Лежанка - Х повторения само с лост
            1 1/2 с малко сложени килограми - не се получи
            7 повторения само с лост
            7 повторения само с лост
Избутване на дъмбели за гърди - 3 серии Х 6-7 повторения с 3 кг във всяка ръка май
Хиперекстензии - Х повторения с 5 повторения, Х броя с 10 кг (между сериите на горното^)
Кофички на машина - 10 повторения с 13 кг Х 3 серии
Скрипец за трицепс - 7 повторения с 15 кг, 6 повторения с 15 кг
Френскооо (ъмм..сгъване?) - 7 повторения с 2 кг във всяка ръка Х 2 серии
Поскачах и мааааалко на въже с Катето  между сериите.

Преди малко се прибирам, направих си и една лека разходка/ пешеходна обиколка на Студентски с Кольо (sun). Направо го пиша ден за форумни срещи за мен. :D

казано от Nickie на 16.05.15, 20:57:

Френскооо (ъмм..сгъване?)...

Разгъване е... трицепсът разгъва лакътната става. :)

16.05.15
22:31

Ееееееее, така де, стрелях 50/50, късмета не бе на моя страна. :D Поне вече не го описвам като “едно, дето го имаше в дневника на Ади”...

17.05.15
08:25

казано от Nickie на 16.05.15, 20:57:

Избутване на дъмбели за гърди - 3 серии Х 6-7 повторения с 3 кг във всяка ръка май

С 5 кг беше в ръка :) Дургият път със 7-цата (giggle)

17.05.15
11:18

Аууу, как съм се подценила - сигурно за това имам мускулна треска днес и то точно на гърдите, не се шегувам! :D

Мнението беше редактирано от Nickie на 17.05.15 11:19.

17.05.15
20:30

Храничка:
кафе с мляко
две филийки със сирене и домат
две свински ребърца, печени пресни картофчета (днес си мислех колко гадно звучи “свински ребърца”, а колко е вкусно всъщност :D)
крем карамел
малко пиле със сирена и сметана, задушени зеленчуци

Тренировка:
Не, мислех да се поразходя, връщайки се от една вижданка с Херцогчето, ама той ми забрани, защото беше много топло по обяд. :D Послушах. Може да се каже, че ще имам “нощна тренировка” и малко до никакъв сън, което си е физически изтощително, но пък влияе много благоприятно на хормоналния ми баланс и лично щастие. (nod)

18.05.15
20:37

Цял ден ми се спи, ама съм блаженаааа, блаженаааааа... (nok)
Храна:
4 яйца на омлет с кашкавал и топено сирене
малко шоколад
кафе с кофимейт (на работа)
голяма купа супа
сладоледена торта (единия брат има 6- на класното по математика - за такива неща у нас се черпи :D)
Добавки:
Започвам да пия по една капсула Daily Vits на Now всеки ден. (sun)
Трнировка:
Шегуваш ли сеееееееееееее?

19.05.15
11:27

Още вчера исках да споделя една страхотна реч, която ми изпрати майката на най-добрия ми приятел. Заслужава си човек да я прочете, въпреки, че е мнооого дълга. Изобщо не се отнася само до зрелостниците, има хора, които цял живот не успяват да осъзнаят нещата, за които говори Матю. :)
Прочети!
Ще я преведа тези дни на български, надявах се да излезе в някоя наша медия, ама ТЦ, а много искам да я прочетат братята ми, пък английския не им е толкова добър все още, че да я схванат. Та, ако намеря време да превеждам, ще я пусна и тук. Много ме вдъхнови, още не мога да спра да мисля за точките от нея. (shake)

Днес ще тренирам! (sun)

19.05.15
20:16

Всеки път като кажа, че ще тренирам си урочасвам тренировката. Днес пак се отложи за утре. Ама сега не си и давам зор, колкото- толкова, когато- тогава.
Храна:
кафе с мляко
3 яйца + сирене + кашкавал + филенце + краставица
малко солети
1 криспело
пресни картофчета с маганоз
+ Daily Vits x1

Утре ми е първата матура, разпределили са ме в училището точно срещу блока ми - голям кеф!

Мнението беше редактирано от Nickie на 19.05.15 20:16.

20.05.15
21:37

Имам връзки с този горе, ей (не министъра на образованието, другия)! Падна ми се любимия автор - даже тази година в Чирпан на честванията на годишнина от рождението му бяха цитирани откъси от мои литературни разработки над философските му поеми. Раздадох се на есето, с голяма наслада го писах. (sun)

Следобяд трябваше да ходя пробно в един офис за няколко часа, търся си втора работа, имам нужда от (cash) (cash) (cash) , възможно най-много трябва да изкарам през лятото. Крайно несериозен работодател - настояваше точно днес от 2 да ни е срещата, въпреки че казах че по това време съм на работа в другия офис и тъкмо съм пред входа днес - звъни ми асистент да ми каже, че не могат да ме приемат, ще ми се обадят другата седмица. Некоректно, много при това. Вероятно няма да отида другата седмица, иначе бяха добри предложените условия.

Трябваше поне да отида на фитнес привечер, но - не. Вкъщи се изсипа една тумба деца, парти по случай взетия изпит по БЕЛ (те пък братята ми 7. клас) и трябваше да пазя блока да не падне. (nbat)

Храната: daily vits, имаше яйца, зеленчуци, месо и джънкче някое, сега, на изпит дават да се носи шоколад, не пържоли

21.05.15
12:49

Току-що минах покрай слънчевия Южен парк с готинките фонтанчета и си мисля, че е време за форумна среща, момичета и момчета! (giggle)
Обявявам 30 май (събота), записвания приемам в дневника и телефони на лично, на който го нямам, за да сме сиругни, че никой няма да се загуби. :D

Тюююх!
Аз ще съм във Враца тогава, на състезание по ММА.

Ще ви завиждам! :)

21.05.15
17:51

казано от Nickie на 21.05.15, 12:49:

Обявявам 30 май (събота), записвания приемам в дневника и телефони на лично, на който го нямам, за да сме сиругни, че никой няма да се загуби. :D

Душе, не си почерпила достатъчно опит от най-добрия сред най-добрите организатори на форумни срещи (F) Поправи се (sun)

21.05.15
22:17

Чакай, чакай, нещо не разбирам, ти ще участваш ли в това състезание или като зрител? (shake)
Към Карфицата - понеже Кольо ти го е харесал, се обърквам дали говориш за себе си или за него, но в двата случая, не знам какво съм обръкала. Поправете ме. Миналата година така организирахме мини срещи на женската част. :D

Храната днес:
кафе с кофимейт
три яйца с малко масло, домат, чушка
сникърс
1/2 чаша кафе (много е гадна машината в офиса, с колегата се чудим как да изкараме належаща нуждата да се смени, просто прави гадно, промито кафе)
няколко трюфелчета
гюведже
ягоди
+ daily vits

Колето има опит във форумните срещи - доста богат и успешен. :D

Аз ще гледам. Никак ме няма в боя. :)

Какви са тези трюфелчета? Ако са твое производство, дай рецепта. :)))

21.05.15
22:49

казано от Nickie на 21.05.15, 22:17:

Към Карфицата - понеже Кольо ти го е харесал, се обърквам дали говориш за себе си или за него

За него, разбира се, не бих говорила така за себе си ;)

.. не знам какво съм обръкала.

В следващото изречение сама си отговаряш.

Миналата година така организирахме мини срещи на женската част. :D

Ако целта е мини среща на определена част, то е безрпоблемно за постигане. Но понеже си написала “форумна среща”, аз възприемам това словосъчетание като среща на максимален брой съфорумци.

Иначе явно са били мини срещи на определена женска част, но не и на женскаТА част, защото, аз, например, по последни данни съм жена, а не съм присъствала, нито пък съм знаела за подобна организация. И това не го казвам, защото нещо ме притеснява, че не съм присъствала или поканена, а защото такова събитие не е форумна среща. Може аз да съм пропуснала, но форумна среща не се организира в дневник, не за друго, а защото така ще разберат само хора, които четат дневника и/или такива, които имат лични, извънфорумни, отношения с организатора. Та, такива неща. Аз с най-добри намерения казвам това, нали, да не излезе нещо друго :D :D :D

21.05.15
23:00

Към Вероника: Трюфелите са белгийски - с всички подобаващо анатемосани съставки, аз си забивам пирони в ковчега почти всеки ден, с кеф. :D
Иначе, Ая прави божествени трюфели, май на смокинова основа бяха, можеш да си поръчаш от нея. (F) ПРЕ-ВЪЗ-ХОД-НИ.

Към Карфицата: Приемам забележката, в действителност не сме били всички жени от форума, разбира се, но бяхме поне 10, не всички присъстващи четяха системно моя дневник, не знам по какви схеми са разбрали. :D Предполагам се очаква да отворя тема, ще отворя.

Мнението беше редактирано от Nickie на 21.05.15 23:01.

21.05.15
23:18

казано от Nickie на 21.05.15, 23:00:

Предполагам се очаква да отворя тема, ще отворя.

Нищо не се очаква. Аз само ти казвам, под формата на съвет, че ако искаш форумна среща, тя не се прави в дневник.

А по въпроса кой как е разбрал и че не всички са чели дневника ти, пък е имало цели 10 момичета...ми какво да ти кажа....това не променя нещата :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1