Дневникът на Светлето или "Как открих топлата вода"

Прескочи до:

03.05.15
08:36

Мерси Мира :)
Как чакаме и ние да го нагушкаме ако знаеш (hug) (inlove)
Обаче има още доста време докато си го вземем, как ще издържим не зная :(
Така се пада, че морето ни е няколко дни след като трябва да сложим третата ваксина и няма да е минал необходимия двуседмичен период след нея за да можем да го извеждаме навън (т.е. да го вземем с нас). Обсъдихме го с развъдчика и се разбрахме да не поемаме излишни рискове, затова ще си го вземем чаааак в края на юли. Дотогава - само на снимки :(
Ама много се вълнуваме всички, броим дните, малкия разпитва всеки ден, интересува се...

03.05.15
18:55

казано от Светлето на 03.05.15, 00:01:

Представям ви Barut of PunkRockStars (inlove) на 20-тина дни: [/color]

Като собственик на вече три апартаментски кучета мога само да ти кажа “Моите съболезнования”. :)

Да ви е живо и здраво и дано да не ви притесняват мръсотията и космите. :) Има си и много кучешки радости. ;)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.05.15 18:55.

03.05.15
22:51

Хехе, благодаря Боби :)
Не е като да нямаме представа какво ни чака ;) Преди повече от 10 години, точно кучетата ни запознаха с Дани - той имаше немска овчарка, а аз курцхаар и съвсем скоро след това се оказахме семейство с два големи песа (giggle) Добре си живеехме да ти кажа...

Бе, два големи и обучени вече песа не могат въобще да се сравняват с малко палаво диване! :D
Преди години имахме боксерка. Добре, че отрасна в студентското общежитие, че като се сетя колко погром нанесе... :D :D :D
Обаче, мъникът изглежда супер!
Завиждам! :)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 03.05.15 23:12.

04.05.15
00:07

Ми те и големите бяха малки, и като връщахме лентата назад се подготвихме психически за ремонт още от сега ;)
За нас си струва обаче :) Свикнали сме с домашни любимци и ни липсва някоя гадинка :)

04.05.15
01:04

03.05.2015

Сън: 7 часа, ставане: 7:30

Закуска: Ръжена сиренка (75 гр. ръжени ядки, 4 белтъка, 80 гр. козе сирене, масло, шарена сол);
Обяд: 2 филии протеинов хляб + 50 гр. кашкавал + 100 гр. пилешко + малко краставица;
Следобедно: 15 гр. (6 парченца) шоколад;
Тренировка;
Следтренировъчно: 1 банан + 200 гр. извара + 15 гр. стафиди;
Вечеря: Омлет (4 белтъка, пресен лук, 200 гр. извара) + 6 оризовки + домати + люти чушки;
ККал.: 2130, В: 183, М: 71, Б: 184.

Добавки - Мултивитамини (Orange Triad), Рибено масло (Muscle Pharm), Вит. С (Amix), Магнезий (Solgar), BCAA, Amino1;
Вода: Около 2 л.;
Кафета: 3
Чай: 0.

Тренировка:
-  20 мин. спринтове до 16 км/ч;
-  Ротации и т.н. загрявка;
1. Заден клек под паралела: до 5х3х75;
2. Преден клек: 1х6х40, 1х4х50, 2х1х60, 2х3х55;
3. Лег преса: 1х15х80, 1х12х110, 1х10х140, 2х10х160;
4. Бедрено сгъване на машина: 1х10х35, 4х8х40;
5. Български клек: 3х12 (с всеки крак) х15 кг;
6. Римска мъртва тяга: 4х12х50;
7. Хип тръстер: 4х12х60;
8. Donkey kick: 3х20 с всеки крак без почивка;
9. Повдигане на пръсти на 1 крак: 3х15 с всеки крак без почивка с 10 кг. тежест.

Нещо нямах много сила, но каквото можах - направих

Мнението беше редактирано от Светлето на 04.05.15 10:49.

04.05.15
16:42

Вчера никак не се чувствах като да съм се раздала на тренировката, обаче днес вече задните ми части са на салата - едва седя и само се въртя от кълка на кълка в офиса (blush)

Сетила съм се да отбележа, че много отдавна не съм се мерила и май ще трябва да го свърша това, че всички панталони и дънки прогресивно ми отесняват в краката... Дани си умира от смях като започна да се натъпквам в тях (giggle)
Май и паласки някакви съм заформила, макар че не съм много сигурна, дали само не ми се струва така, заради бруталното подуване, което му държи вече втора седмица...
Нещо май към намаляване на калориите (или поне на тези от въглехидрати) вървят нещата, а така не ми се искаааа...

05.05.15
11:58

04.05.2015

Сън: 5+ часа, ставане: 06:30

Закуска: Ръжена сиренка (75 гр. ръжени ядки, 4 белтъка, 55 гр. сирене, масло, шарена сол);
Обяд: 180 гр. пилешко филе + 65 гр. пълнозърнести макарони + домат и краставица;
Следобедно: 150 гр. котидж с 1 с.л. тиквено масло;
Между другото: 5 бадема, 4-5 резенчета суджук (последния от фризера :(  );
Вечеря: 200 гр. телешки кюфтаци + краставица + люти чушки + 1 лъжица фъстъчено масло;
ККал.: 1812, В: 127, М:74, Б: 156.

Добавки - Мултивитамини (Orange Triad), Рибено масло (Muscle Pharm), Вит. С (Amix), Магнезий (Solgar);
Вода: Между 1.5 и 2 л.;
Кафета: 4
Чай: 2 зелени.

Тренировка: Няма

Нямаше много зор в работата, но общо взето помагах на шефката за някои неща по нейните фирми и до моите въобще не стигнах...
Взех си хлапето от градина и откарахме навън с приятели до след 20:00 ч. Така ми беше спокойно и лежерно - имах си сготвено и уж нямаше какво толкова да правя. Само дето бях забравила мааалката подробност, че през уикенда скатах миенето на банята и го оставих за понеделник (giggle), та си направих и един стречинг, докато изтъркам и забърша навсякъде ;)

Положението с корема ми е нетърпимо вече - ужасно подута съм и задръстена, тежко ми е да дишам направо... (blush)
Подозирам магнезия и то точно този но Solgar, защото по спомени предния път като бяхме взимали от него, пак имах сходни неволи, докато с Магнезий - Цитрат на NOW, не съм имала никакъв проблем.
На нормалните хора им действа разхлабвашо, а на мен - точно обратното. Мисля си, че спазмолитичния му ефект ми подтиска перисталтиката, така че ще го спра за няколко дни да видя, а после евентуално ще пия по половин или по четвърт доза.

Мнението беше редактирано от Светлето на 05.05.15 13:17.

06.05.15
10:59

05.05.2015

Сън: Около 6 часа, ставане: 06:10

Закуска: Ръжена палачинко - питка (75 гр. ръжени ядки, 3 белтъка, 1 яйце, 1 с.л. ленено семе, канела, пектин);
Обяд: 200 гр. пилешко филе + 80 гр. домашен пълнозърнест хляб + 200 гр. задушени зеленчуци (моркови, карфиол, броколи). Такива бяха заложените количества, но поне половината излезе обратно, т.е. не знам колко съм обядвала реално :( ;
Следобедно: 30 гр. шоколад 99% какао + 1/2 доза протеин;
Тренировка;
Следтренировъчно: Протеинов бар Detour - карамел и фъстъци, което се оказа доооста близко до Сникърс ;) ;
Вечеря: Омлет (4 белтъка, пресен лук, 150 гр. извара, табаско) + 6 оризовки + краставица и домат;
ККал.: 2051, В: 209, М: 52, Б: 180.

Добавки - Мултивитамини (Orange Triad), Рибено масло (Muscle Pharm), Вит. С (Amix), ВСАА, Amino 1;
Вода: около или малко над 2 л.;
Кафета: 4;

Тренировка:
-  20 мин. разходка + спринтове до 16 км/ч;
1. Права лежанка: 1х10х20, 1х8х30, 1х5х35, 4х3х37.5, 1х2х40;
2. Наклонена лежанка: 4х10х25;
3. Военна преса: 10-9-8-8х20 (последните 3-4-5 повторения от всяка серия с пуш);
4. Странично разтваряне с дъмбели: 4х12х5 кг.;
5. Гребане с дъмбели от полунаклон: 4х12х12.5;
6. Кофички на пейка: 4х20хСТ;
7. Разгъване на скрипец (трицепс): 1х12х25, 1х12х30, 2х10х35 кг.;
8. Страничен планк с обратен флайс: 3х10х2 с всяка ръка.

В залата беше страшен задух, а и аз не бях в кондиция като цяло. Не ми стигаше въздух и на моменти дори ми се завиваше свят. По едно време даже се замислих дали да не си тръгна, но леко - леко и с по-големи почивки избутах тренировката.

Изключителен дискомфорт усещах през по-голямата част от деня. Опитах се да пия повече вода, но ми беше толкова тежко, че дори от няколко глътки вода започваше да ми се гади и за съжаление обяда ми пострада от това...
Към края на работния ден нещата се пооправиха, но като цяло ми беше отпаднало и като се прибрах, Дани каза, че съм била доста бледа.
Тръшнах се с вафличката да си гледам Мастър Шеф-а и се посъбрах :)

Пък покрай този Мастър Шеф явно са станали модерни патешкото филе и магрето и последния път като ходихме в Кауфланд нямаше :( Хич не ми се яде това пилешко, дано да заредят!

07.05.15
13:57

06.05.2015

Сън: 7.5 часа, ставане: към 08:30

Закуска №1: Шейк (киви с протеин);
Закуска №2: Вкусно ръжено нещо на тиган (65 гр. ръжени ядки, 1 с.л. ленено семе, 1 яйце, 2 белтъка, 80 гр. извара, масло, шарена сол);
Обяд: 210 гр. пилешко филе + 4 оризовки + салата от тиквички и морков на лентички с лимон;
Следобедно: 150 гр. котидж с 20 гр. нарязани орехи;
Между другото: резен кашкавал;
Вечеря: Телешки кюфтета и пица с блат от кайма (общо 200 гр.) + салата от тиквички и морков с 1 с.л. зехтин и лимон + люти чушки;
ККал.: 1828, В: 122, М:68, Б: 177.

Добавки - Мултивитамини (Orange Triad), Рибено масло (Muscle Pharm), Вит. С (Amix);
Вода: Максмум 1.5 л.;
Чай: 1 зелен.

Добре ми дойде почивния ден по средата на седмицата (sun)
Разходихме се пеша до Военноисторическия музей, малкия да се покатери на танкове и самолети, че иначе не дават. Аз и баща му изгоряхме хубаво на ръкави и вратове (giggle) На връщане, супер жегясали пихме по един зеленчуков фреш. Аз си взех от краставица, целина и магданоз - не ми хареса изобщо, ама си го изпих, че умирах за нещо течно (wasntme)
За следобедна дрямка време не остана, но пак си беше разпускащо

Счупи ми се един зъб, на който много магии му правихме със зъболекарката да стои там, където е, защото иначе ще трябва мост и да пилим два съседни здрави зъба :( Тъпо!

07.05.15
14:37

Ужасно е това със зъба! А  не е ли по-добре да ти сложат имплант в костта? Гледам голяма част от актьори, певци и пр. са си сменили основния комплект зъби с импланти :)

08.05.15
14:21

Ох, Кобре, има разни утежняващи положението фактори и успеха на имплантирането е под голям въпрос :(
Ще го измислим някак де...

08.05.15
15:27

07.05.2015

Сън: 6 часа, ставане: 06:10

Закуска: Ръжено нещо, като вчерашното, само че в по-голямо количество (wasntme);
Обяд: 200 гр. пилешко филе с горчица + 200 гр. сладък картоф + краставица;
Следобедно: 20 гр. шоколад 99% + 1/2 доза протеин;
Тренировка;
Следтренировъчно: Протеинов бар Detour - карамел и фъстъци;
Вечеря: Омлет (4 белтъка, пресен лук, люти чушки + 150 гр. извара) + 4 оризовки + недоядена от малкия филия домашен пълнозърнест хляб + домат и краставица + още люти чушки.
ККал.: 2085, В: 213, М: 49, Б: 190.

Добавки - Мултивитамини (Orange Triad), Рибено масло (Muscle Pharm), Вит. С (Amix), ВСАА, Amino 1;
Вода: Около 1.5 л.;
Кафета: 3;
Чай: 1 зелен.

Тренировка:
- 20 мин. ходене + спринтове на пътечката до 16 км/ч;
- Загрявка;
1. Мъртва тяга: 1х10х50, 1х8х65, 1х5х80, 1х3х90, 4х2х100, 1х1х100;
2. Набиране (тесен подхват): 6-5-4-3-2-1;
3. “Набиране” на хоризантален скрипец (широк хват): 4х7х30;
4. Гребане с дъмбел от опора: 4х10х15 кг.;
5. Пулдаун в подхват: 4х10х35 кг.;
6. Ренегатско гребане: 4х7 (с всяка ръка) х12.5 кг.;
7. Обратна коремна преса от полулег: 4х15;
8. Сгъване с крив лост (бицепс) от стоеж: 10-10-8-7 х 13 кг. (всъщност не знам дали са 13 - броя лоста за 8 + 2 диска по 2.5 кг.);
9. Крънчове с 9 кг. дъмбел: 4х15.

Мноооого тегава тренировка :( Залата претъпкана, климатизацията не работеше, никакъв въздух не помръдваше вътре, миришеше като при лъвовете в зоопарка и вода течеше от всички. Не стига, че чаках да се освободи пътека, ами на съседната тичаше сигурно най-голямата орка в залата. Как оцелях не знам (puke).
Както и да е, горното беше оправданието задето всичко мног оми тежеше. Ръцете ми се потяха и хвата не държеше никак. А пък съм и с нови ръкавици, които не са се очупили още, та тягата ми беше много посредствена. После вече ме боляха ръцете и мрън, мрън, мрън... Не останах доволна, но все пак раздвижих.
Много си харесвам гърба напоследък (или поне тази част от него, която мога да видя) - очертани са мускулите доста :)
Едни батки нещо ме обсъждаха - убедени са, че зобя много (giggle) Всъщност и друг път съм дочувала такива неща за себе си, и почти съм сигурна кой ги пуска, ама честно казано ми е все тая - да си мислят и да си приказват каквото си искат.

Най-накрая подуването и задържаната вода започнаха да се разкарват и се чувствам по-добре в кожата си :)
Е, ще бъде за кратко, защото за събота е предвиден голям чийт, който със сигурност яко ще ме оводни отново, ама каквото - такова.

Вкарах в употреба новия стол в офиса. Направо като бял човек се почувствах - върти се, търкаля се без да запъва, като дете на захарен памук му се радвам.

Мнението беше редактирано от Светлето на 08.05.15 15:30.

08.05.15
15:36

казано от Светлето на 08.05.15, 15:27:

Едни батки нещо ме обсъждаха - убедени са, че зобя много (giggle) Всъщност и друг път съм дочувала такива неща за себе си, и почти съм сигурна кой ги пуска, ама честно казано ми е все тая - да си мислят и да си приказват каквото си искат.

И аз съм чувал подобни коментари по свой адрес зад гърба ми. Нищо не можеш да отговориш, освен да го подминаваш с мълчание - ако отричаш, само ще затвърдиш убеждението им. Освен това за натурално трениращ това си е комплимент. :)

08.05.15
17:36

Ми и аз като комплимент го приемам 8-) , нищо че ме оприличиха на умален вариант на някой си Любо Чука (признавам, че не знаех кой е и го търсих в Гугъл).

Няколко пъти са ме питали какво - що, но като стигне разговора до храненето - режим, калории и макрота, аудиторията рязко губи интерес ;) Явно им е по-лесно и удобно да заключат, че зобя, отколкото да повярват, че с постоянство, правилно хранене и тренировки могат да се постигнат видими резултати (dull)
А пък да взема да се обяснявам без да са ме питали, само заради подхвърлени реплики, няма никакъв шанс да се случи ;)

Мнението беше редактирано от Светлето на 08.05.15 17:36.

09.05.15
01:23

08.05.2015

Сън: 5.5 часа, ставане: 06:10

Закуска: Ръжена сиренка;
Обяд: 170 гр. пилешко филе с горчица + 80 гр. домашно хлебче + краставица и чери доматки;
Следобедно: 150 гр. котидж с 1 с.л. тиквено масло;
Между другото: Бонбон Линдор (blush);
Вечеря: 300 гр. пъстърва + салата (айсберг, краставица, домат, пресен лук, зехтин, лайм);
ККал.: 1829, В: 127, М: 75, Б: 157.

+ Опитване и облизване на малко количество шоколадов ганаш и няколко ягоди, които не съм включила в сметките.

Добавки - Мултивитамини (Orange Triad), Рибено масло (Muscle Pharm), Вит. С (Amix);
Вода: Около 1.5 л.;
Кафета: 4

Малко нещо мързеливичко ми беше (blush) Отделно с разни странични неща ме занимаваха в офиса и не можах да се съсредоточа да работя ефективно.

Малко навън с Дани и малкия след работа (inlove), после готвене на вечеря и приготвяне на една супер калорична и греховна вкусотия, която стяга в хладилника в момента ;)

Светлеее , Честит Рожден ден!! (party)(party)(party) С пожелание за здраве , щастие , много успехи занапред ,по - малко работа и повече време за семейството и весело изкарване!

п.с нямам търпение да видя тази супер калорична и греховна вкусотия (blush) (sun)

09.05.15
16:07

Честит рожден ден и от мен! :)

Много здраве и щастие на теб и семейството (вкл. и новите, по-космати членове). :)

Честит рожден ден и от мен, Светле! Пожелавам ти много здраве и щастие, другото само ще дойде :)

09.05.15
17:49

Честит Рожден Ден Светле (F)
Бъди жива и здрава, много усмихната, обичана и ценена :) Весел и незабравим празник !!!

09.05.15
18:02

Честит рожден ден!
Разбира се, желая ти физическо и финансово здраве!
Лични и бизнес успехи и щастие!
И семейна романтика и МНОГО хубав секс :)
Пожелавам ти да останеш още дълго част от това виртуално “семейство” :)

09.05.15
20:31

Честит рожден ден! Бъди все така силна, дисциплинирана и готина :) (F)

09.05.15
21:05

И тук ти пожелавам ЧРД и мъжете вкъщи да те слушат много (F)

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 09.05.15 21:05.

09.05.15
23:44

Много, много благодаря на всички ви (hug)
Трогнахте ме (blush)

Чудесен, положителен и усмихнат беше целият ми ден :)

Получих страхотен подарък от момчетата ми, после отделих малко време за себе си и отидох да се направя красива, т.е. да се подстрижа. Зачислихме дребния на нашите и отидохме да се почерпим навън.

Тренировка нямаше, хапването беше доста (тарт, извара и много индийско), и 3 чаши винце си пийнах (blush)
Утре ще му мисля как ще клякам ;)

Малка виртуална почерпка от мен (никак не е фит обаче ;) ) :

Мнението беше редактирано от Светлето на 09.05.15 23:48.

10.05.15
00:03

Честит рожден ден, Светле!
Пожелавам ти много здраве, щастие и повечко време за сън и за любимите ти хора (party)

Светле, Честит Рожден Ден и от мен, с мъничко позакъснение :)))Желая ти здраве, хубава храна, сбъднати мечти и яки тренировки :)

11.05.15
01:32

10.05.2015

Сън: 9 часа, ставане: 9:30

Закуска: 1/3 парче торта + доза протеин;
Обяд: 1 филия протеинов хляб + 100 гр. пилешко филе + домат;
Тренировка;
Следтренировъчно: 150 гр. ягоди + 1 малък банан + 200 гр. извара;
Вечеря: 210 гр. пилешко + 4 оризовки + салата (домат, краставица, пресен лук, ябълков оцет) + люти чушки + 1 филия протеинов хляб + около 300 гр. извара;
ККал.: 1830, В: 140, М: 46, Б: 203.

Добавки - Мултивитамини (Orange Triad), BCAA, Amino1;
Вода: Около 2 л.;
Чай: 0.

Тренировка:
-  22 мин. спринтове до 17 км/ч;
1. Заден клек под паралела: до 3х3х75 + дропсерия (3х70, 5х60, 10х40, 15х20);
2. Преден клек: 4х10х40;
3. Лег преса: 1х15х80, 1х12х100, 1х10х130, 1х10х150, 1х8х160 + дропсерия с тежестите наобратно, но бройките ги забравих. Едва станах от уреда накрая (giggle);
9. Повдигане на пръсти на 1 крак: 3х15 с всеки крак без почивка с 10 кг. тежест

След вчерашното зареждане , днес Дани направо ме разби с тези дроп серии. Имах сила обаче и останах доволна. Клековете ставаха много по-лесно от миналата седмица.

16.05.15
10:32

Ехооо (wave)
Кратко резюме на изминалата работна седмица:

Сън: Почти нямаше (dull);

Храна: Myfitnesspal профила ми (не е заключен)
Без боклуци, но си надвишавах калориите всеки ден.
Заради безсънието и много продължителното седене в една поза все още ми е трудно да разкарам водата от пикантната храна миналия уикенд.

Вода: По около 1.5 л. ги докарвах. Искаше ми се повече, но забравям да пия като се зацъкам.

Кфета: По 3-4 на ден.

Добавки: Мултивитамини (Orange Triad), Рибено масло (Muscle Pharm), Вит. С (Amix).

Тренировки:
Сряда - Гърди, рамо, трицепс;
Петък - Гръб, бицепс и корем
Съвсем очаквано - много слабо, само колкото да раздвижа
На хоризонта се задава нова тренировъчна програма, която подозирам, че ще е по-необичайна и за мен самата ще е изненада. Дано да е за добро и да се мобилизирам за лятото, че време до морето почти не остана ;) Аз нямам нещо особено за сваляне де.

Много работа тази седмица, направо се изцедих почти до предела :(
И за уикенда съм си набелязала някои задачки вкъщи, но тях ще ги пиша в графата разтоварване ;)

Една снимка вчера от фитнеса (не можах да се сдрържа просто).
Да отидеш да тренираш и да си окачиш ланеца тип корабно въже с пръстените по уредите... Без коментар...

Мнението беше редактирано от Светлето на 16.05.15 10:34.

18.05.15
06:34

16-17.05.2015

Сън: Понаспах се, а в събота даже и следобед 8-)

Храна: В прикачените файлове или ТУК :)

Вода: По около 1.5 - 2 л.
Кафета: По 3 на ден.

Добавки: Мултивитамини (Orange Triad), Рибено масло (Muscle Pharm), Вит. С (Amix).

Тренировка на 17.05.2015
-  20 мин. спринтове до 16 км/ч;
1. Заден клек под паралела: до 6х1х80 (отдавна не бях се пробвала с такава тежест, но добре се получи, тежеше по-малко отколкото очаквах :)  );
2. Преден клек: 3х12х40;
3. Лег преса: 1х15х70, 1х15х100, 2х12х130, 1х15х130;
9. Повдигане на пръсти на 1 крак: 3х15 с всеки крак без почивка с 10 кг. тежест

Доволна сам от тренировката - чувствах се много добре, имах сила, а и залата беше почти празна

Успяхме да си отпочинем през почивните дни, но никъде извън София не мръднахме :(
Малкия има напредък с колелото :) До скоро нямаше никакво, ама никакво желание да кара и въобще не се стараеше дори да се научи, но този уикенд имахме проблясък! Дано не му мине музата!
Обаче пък се разкашля :( Малко като на алергично ми бие обаче този път. Тъкмо мислехме, че сме го туширали и тази нощ ми направи пристъп, а упражнението с гледането вече е много сложно...

21.05.15
11:30

18-20.05.2015

Сън - По около 5-6 часа. Само една сутрин ставах по никое време да работя, но като цяло съм ОК :)

Храната е ОК като качество, опитвам се и да се обуздавам, да не съм всеки ден в излишък. Понякога се получава, друг път - не...

Понеже нямам нещо особено за чистене съм го дала бая лежерно, ама за моренцето ще трябва да се взема в ръце. Не съм се мерила с метъра отдавна и забелязвам, че по талията има разни съмнителни натрупвания, но понеже нямам много време да се оглеждам в огледалото, не им обръщам внимание (wasntme) Поръчала съм и на половинката да бие камбаната, ако установи влошаване на качеството ;)

Последните ръжени ядки, които купихме са с бонус протеин + урок по зоология :) Няколко бъгчета в различни стадии на развитие си намерих из тях, ама ги изчистих и реших да си изям ядките. И без това кой знае колко неизвестна флора и фауна сме изяли и ядем в разните му там други храни... Три червейчета и две буболечета не ме притесниха особено... Готова съм за Fear factor ;)

Вода: Много се старая да я докарвам до към 1.5 - 2 л. и в последните дни успявам (става въпрос само за гОла вОда, без чайове, кафета, протеини и т.н.)
Кафета и чайчета: Както обикновено

Добавки: Мултивитамини (Orange Triad), Рибено масло (Muscle Pharm), Вит. С (Amix) + ВСАА в тренировъчни дни.

Тренировка:
В сряда (20.05.2015), за последен път до болка познатата: Гърди, гръб и трицепс
Нищо осбено по сериите и тежестите

Нооооо....
Получих си новата програма, която е...
... Да кажем, че ако оцелея след нея, ще стана много яка 8-)

На хартия доста ми харесва. Много е различна от това, което съм правила досега, и брутално ще ме извади от всякакви зони на комфорта: Двусети, трисети, повече повторения, малки почивки... Ще се лее много, много пот 8-)

Макар че, къде съм тръгнала и аз да почвам нова програма... Вчера 85+ килограмовата ми колежка, смучейки поредната доза кленов сироп ми каза, че много са ми се “подули краката от мускули”. Много си личало, че тренирам, и било грозно вече...
Така че мили хора, сега съм страшна дилема: Да спра да тренирам крака или да спра да тренирам изобщо.
Най-вероятно ще спра краката и ще наблегна на горната част, защото пък мъжа ми чисти, станал е много готин, и се притеснявам на морето да не го накацат ордите самотни рускини. Ще трябва да изглеждам респектиращо и да мога да ступам някоя нахална мамаша, ако се наложи (muscle)
Избива ме на простотия нещо :P

Имам много, много работа, която не виждам как бих могла да свърша. Почти не разцъквам лични неща нито в офиса, нито вкъщи, ама сега ми писна нещо и до обяд реших да го пиша “дъждовен” и да си сверя часовника с нета ;)

Включила съм обратно броене до другия петък, когато ще мръднем до Вършец - разходки в парка, басейн, масаж... Имам крещяща нужда и чакам с нетърпение!

Мнението беше редактирано от Светлето на 21.05.15 11:54.

И защо и се връзваш на колежката? Ако мъжа ти те харесва такава и ти се харесваш, какво значение има мнението на другите? Да не би тя да изглежда по-добре с нейните 85 + килограма?

21.05.15
11:56

Ааааа, шегувам се и иронизирам :)
Да и се вържа е последното нещо, което бих направила!

казано от Светлето на 21.05.15, 11:30:

18-20.05.2015

Включила съм обратно броене до другия петък, когато ще мръднем до Вършец - разходки в парка, басейн, масаж... Имам крещяща нужда и чакам с нетърпение!

Е гледай как хубаво ще се разминем (tmi) :D Да можехме да постоим още малко , ама с гаджето превърнахме двудневната почивка във........осем дневна :D :D и после отлитаме към друга дестинация
Да знаете терена на към Иванчовата е малко лош , доста дървета са изкоренени и тези дни ги секат и изнасят , че са на пътя и пречат
И имате ли си любим хотел в който отсядате? Ние всеки път сменяме и събирам впечатления.

21.05.15
13:19

Еее, хубаво щеше да е да се видим :) Нищо де, до 29-ти - 30-ти може пак да ви се допочива ;)

Съни Гардън е нашият хотел. Ще потретваме в него ;) И обслужването, и чистотата, и кухнята са оптимални. Масажистката също е много добра. Вътрешният басейн е малък, но външния е добре.

Предполагам, че ще разчистят докато отидем, но ние така или иначе гледаме да не сме по главните пътеки - хващаме някоя маркирана от по-малките и движим по нея. За дребния е по-интересно така. До водопадчето ще отидем, а ако остане време и до някоя по- близка хижа...

Също в тази посока сме намислили в близко бъдеще една разходка до Ком и вр. Тодорини кукли с нощувка в хижа Петрохан :)

Мнението беше редактирано от Светлето на 21.05.15 13:20.

21.05.15
13:22

казано от Светлето на 21.05.15, 11:56:

Ааааа, шегувам се и иронизирам :)
Да и се вържа е последното нещо, което бих направила!

И аз имам 3 колежки с 85+ кила и едната все ми казва, че трябва да не отслабвам, защото на “нашата” възраст, ще се сбръчкаме :D А като не можеш да ходиш от болки в коленете, заради килограмите, да не би да е по-добре се питам аз (wasntme)  и коремният пояс така добре се е развил, че захарта ти е на горна граница или вече над нея...

Мнението беше редактирано от Zozo на 21.05.15 13:24.

21.05.15
13:46

казано от Светлето на 21.05.15, 11:30:

Вчера 85+ килограмовата ми колежка, смучейки поредната доза кленов сироп ми каза, че много са ми се “подули краката от мускули”. Много си личало, че тренирам, и било грозно вече...

Такива коментари са ми любими, въпреки, че наистина много дразнят :) Обаче така може да нахраниш отсрещната страна, че чак да я разплачеш ;)

21.05.15
14:03

Аз преди няколко години имах подобен разговор с един познат. :) Пита ме каква е тази подутина отзад на ръката ми. Отначало помислих, че нещо ме е ухапало. Пет минути си изяснявахме каква точно подутина има предвид, докато не се оказа, че това бил трицепсът ми. :) Накрая заяви, че  “подутата” ми ръка изглежда смешно. Освен да се смея заедно с него, друго не ми остана.

Такива - “у лево”. Завистта и изкривените разбирания за естетика могат да си ги заврат там, където слънце не огрява.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.05.15 14:04.

21.05.15
14:07

О, нахраних я аз - тъничко и с ехидна усмивчица. Не беше толкова брутално, колкото ми се искаше, но достатъчно да се обиди...

Хахаха, Зори, страшна теория имат твоите колежки - дай да се надуваме за да държим кожата опъната. Как не сме се сетили досега!

21.05.15
14:10

Боби, твоята история ме хвърли под бюрото. ;)
На мен най-труден ми е въпросът - “Защо са ти тия мускули, ти си жена?”...
Идеи някакви как се отговаря на тъпанари?

21.05.15
14:56

Преди време гледах едно интервю на една руска спортистка...често и подмятали ,че такива големи вече са мъжки мускули,грозни и  т.н....
Последния път се случило пак същото като някаква жена бидейки с мъжа си и обяснила компетентно колко мъжко било,грозновато за жена...
Отговора на спортистката бил:
-След като са мъжки ,защо мъжът до теб няма такива?
Въпросните се омели наакани...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1