казано от Gogo на 05.05.15, 10:58:
Браво е, брада! :Д
Айде са, хвана се за момичето, което очевидно не е виждало хора като теб :Д
Пешо нали знаеш, че и мойто си има минуси. Е, изключително малки де :Д
Лег- 2х2х115, 1х120
Набиране подхват- 1х65; 6,5,5,5,4 х 50
Алелуя! Докопах се до колана :Д Като цяло, обаче - мързелива тренировка. До късно бях на упражнение и от унито направо към залата умрял от глад, па и ми се и доспа по едно време и така.. :Д
Обръщане от вис- 3х3х90
Тяга- 200, 220, 230
Набиране подхват- 3х1х65 + общо 15 повторения на 60 кила (двойки и единици)
Военна- 80, 90, 0х93; 3х3х80
Набиране подхват- 3х1х65; 2,3,2,2,2 х 60
Ей... това военната е от малкото упражнения, които могат така да ме зарадват :Д Не знам какво става напоследък, ама дърпа яко, то си ѝ беше време де. Ориентирам се към 95, дано се позапази темпото.
За набиранията какво да кажа.. не ги разбирам :Д Трети пореден ден и пак имах сила, добре че са те, та да имам как да си уплътня тренировката :)
08.05.15
07:03
#питадалигообичашве :ДДД
Военна- 7х2х80
Набиране подхват- 1х70, 65
Малко пояс и военна зад врат да видя как е.
Утре или ще почивам, или ще се разкарам до Раковски, като се надявам да не ми е безинтересно лека гумата (ако все още е там де :Д).
Днес на Раковкси.
Тук-таме някоя обиколка, но основно се заиграх с гумите.
Голямата си я обръщах без проблеми. Накрая дори сложих другите 2 по-малки отгоре и така ги обърнах, а имах сила и за още :) Междувременно мъчех голямата като трап бар, което беше тегаво щото хватът хем е широк, хем кокалчетата са ти навътре и много лесно се килваше гумата. Все пак имах няколко заключвания, когато имах късмета да съм я хванал перфектно :Д
Правих и разни набирания с една лека гума, но рядко.
Посмазах се и то по различен начин, много съм доволен :)
Мнението беше редактирано от ddd на 10.05.15 14:24.
11.05.15
02:07
^^^ Яко, ама името е малко подвеждащо :D Ето малко real junglizm (rock) (headbang)
Военна- 5х3х80
Това беше, само това можех да правя, но пък беше достатъчно важно, че да отскоча до залата :) Утре почивка.
Те една хубава песничка, тамън да не е много празен поста :Д
за песента не мога, да кажа ,че е хубава, но пък за изпълнителката няма две мнения :)
12.05.15
17:53
Принципно голяма част от музиката е психоманипулативен буламач. Добре е да се знае просто, за да се знае кое как влияе, евентуално и защо, а като се знае защо винаги става по-интересно. То голяма част от какво ли не е същото.
12.05.15
23:34
Ей ви джънгъл
Военна- 5х2х83
Малко лег и клек.
Покляках малко и с лекичко, че още ме наболява коляното. За сега ще правя заден, че на предния ‘ептен ще ме боли.
На лега пак ме наболява една част на гърдите, дето май я разтягам като прекаля с тежките набиранията, както направих предните дни. Стигнах до 120 и спрях. Оставям го пак, така и така не ми е зор. Само коляното да минава, че така с леко не си е работа.
Тяга- 200, 220, 4х1х230*
Набиране подхват- 2х1х65; 4,3,3,2,2 х 60
Третата единица на тягата за малко не я заключих, понеже тръгнах да я изпускам.
Като цяло- пак ядове с хвата. Вярно, че още ме болят предмишниците от гумата, лостът от едната страна е гладък, в залата е задух и може би леко ми се потят дланите, ама не знам... нещо не ми харесва. Разбира се, хич няма да е лошо да си тренирам хвата и дори причината да не е в липсата на сила, аз да компенсирам с такава, че е срамно в смесен да имам проблеми на тея кила :Д
Военна- 3х1х88, 2х1х85, 3х2х80
Разни набирания и неща за корем на лоста.
Мислех и да клякам, ама още съм с яка треска на аддукторите. На набиранията бях изморен и не се напъвах с тежко.
Днес на Раковски- обръщане на гумите, скок върху тях и набиране с гума.
Олекват гумите, пак трите една върху друга без особени драми. Добре че се бърка кофти под голямата и съответно се придържа малко по-трудно. Иначе една върху друга, сега като премерих, са били към 1.25 на височина. Трябва някой път като няма хора в залата да наредя дисковете и да пробвам малко по-високо.
п.п Много ми харесват гумите. Кефи ме, че е хамалско и неудобно. Пробват ми се някакви стронгменски работи, струва ми се, че много ще ми харесат.
Мнението беше редактирано от ddd на 16.05.15 14:00.
Военна- 5х2х83, 1х88
Клек- 7х5х100
Набиране подхват- 2х70; 4,3,3 х 60
Клякам, клякам и нищо... не си усещам краката, ама това е... като не се спре навреме, докато боли, после се почива :Д
Военната- в реда на нещата, а от набиранията съм приятно изненадан. Даже първата четворка на 60 за 3 пръста не стана петица.
Клек- до 1х150, 2х5х120
Набиране подхват- 3х65, 2х70, 1х70, 3х60
А мислех да почивам... :Д
Много съм доволен ! След клека вчера, днес коляното е по-добре и реших малко да натоваря. Има леки притеснения, но като цяло се оправя.
Набиранията отново учудващо добре. Наближавам личното тегло за добавена тежест, живи и здрави само :)
Военна- 10х1х85
Набиране подхват- 2х70, 1х75*, 1х70
Като за трети ден набирания- доста добре. Двойката на 70 беше стабилна. Реших да пробвам 75, за които бях малко изморен, то се вижда на клипа долу. Това “донабиране” по принцип не го правя, а и трябваше още малко, но предвид обстоятелствата- бива. Ако тръгна с идеята да се набирам със 75 със сигурност ще се дръпна много по-хубаво. Както и да е, 80 са близко. Тея дни може пак да накарам да ме снимат на някоя серия, тамън ще е по-хубаво в профил, че тоя ъгъл е малко куц.
20.05.15
08:41
Б*си рибиците :x Много корав гръб!
Мии... различно, храня се по усет, общо взето - каквото има.
Вчера например съм ял:
4 печени филии с яйца и сирене и чаша айрян
3 кюфтета (около 80 грама едното), 300-400 грама картофена салата и чиния салата домати, краставици и сирене
3 кюфтета, чиния боб, чиния салата домати, красвтавици и сирене, 300-400 грама бисквитена торта
Днес съм ял и предстои да ям:
4 печени филии с яйца и сирене и чаша айрян
7-8 палачинки със сладко и сирене
400 грама сьомга, предполагам 300-400 грама картофена салата и чиния салата Копф (от типа за зелена салата)
Понякога повече (когато имам торта), понякога по-малко, както дойде. Основно наблягам на въглените, случва се почти да нямам протеин за деня. Ям доста манджи, тогава набивам и хляб. Като нямам торта ям шоколади, ма днес и торта и шоколад нямам ;( Горе-долу е това.
Чакам колегата да прати клипчето на тягата (sun) и описвам тренировката :)
п.п Благодаря ви за хубавите думи :)
Мнението беше редактирано от ddd на 20.05.15 21:19.
Днес беше от тея дни, дето отиваш ей така и нямаш никакви очаквания, па то вземеш, че направиш макс :Д
Тяга- 170, 200, 230, 240, 250
Еми.. освен пак да съм много доволен, друго не ми остава :Д Официално вече имам 3 пъти личното, 82 кг. съм :)
Щях и да обръщам, но остана за другия път. Утре май ще съм почивка, че се каня от 2-3 дни.
Браво, много як! :)
Само за да е пълно щастието, съм длъжен да вметна, че това придърпване накрая преди заключването крие доста рискове. ;)
Така е Боби, добре че рядко ми се случва. На тренировки не го правя, а на макс рядко усещам, че имам възможността да го правя. Повечето пъти като стигна до тази точка ми спира тока и след няколко секунди пускам щангата. Вчера просто беше много импровизирано, дори не вработих като за макс, ако бях скочил от 230 направо на 250 (както си мислех да направя по едно време), мисля че можеше да мина и без чак такова придърпване. Отделно я изтеглих малко повечко на кръст отколкото ми се искаше и пак се приведох ненужно назад.
Можи и да вкарам малко стриктна дефицитна, че сега, както и не клякам, краката ‘ептен ги няма.
Мнението беше редактирано от ddd на 21.05.15 09:43.
21.05.15
11:36
Ако обръщаш за единица и прав, снимай и тва. :)
Тая тяга не я прави повече, освен ако не си се вързал на бас за нея :> Може да си усещаш як кръста, ама веднъж става и завинаги остава.
п.с.: поне стана ясно, откъде са рибиците :Д
Мнението беше редактирано от Gogo на 21.05.15 12:56.
21.05.15
12:44
Ако сложиш колан няма ли да вземеш едно 10-тина кила от него? Има хора, на които вместо да им помага - им пречи. Не знам дали си от тях - просто съм любопитен :D :) Успехи за напред :)
Мнението беше редактирано от Decho Tanev на 21.05.15 13:01.
Мен ме заболя и кръста и бицепса, докато гледам :D Ама аз затова се мъча с 200.
21.05.15
13:16
Мен ме заболяха и раменете :)
Як си, особено в таза и кръста, но това беше ужасно криво изпълнение и то от - до, без пропуск с за хубава техника някъде.
Кривичко си беше, но не е нещо фрапантно за мене и по-криви е имало :Д. За сега тягата е единственото упражнение, от което не ме е боляло нищо, надявам се и занапред да имам късмет, защото съм от хората, на които не им идва акъла, докато не се прецакат, че даже и след това. Глупаво е, ама това е положението, не мога да дърпам 10 кила по-малко, заради хубава техника. Нямам никакви цели освен да ми е кеф, а ми е кеф да съм крив, щото тогава е истинското напъване :Д
Гого, да ти кажа, еректорите най ги усещах докато правех кривия Лоу бар след Смолов, не толкова от тягата.
След тяга кръста ми е като нов, никакви дискомфорти не изпитвам.
Дечо, колан никога не съм слагал, дори да пробвам, не смятам и да го правя. Искам да мога да дръпна нещо тежко във всеки един момент, без да трябва да разчитам на колан, или магнезий, или каквото и да било.
Военна- 80, 90, 3х80
Набиране подхват- 3х70, 3х1х70
Малко лицеви и набирания СТ.
Нямах сила на военната, трябваше да си почивам, ама не ме свърташе. Поне набиранията бяха добре. След серийте на 70, правих единички СТ, максимално нагоре и експлозивно по 10 през 2-3 сек.
Тяга- 170, 200, 230, 240, 240, 230
Набиране подхват- 5х1х70
Упр. за хват
След 2 дни почивка - обичайно дървена тренировка.
Не се бъркам, или ти давам наклон на тренировките :) Обаче не е ли по-добре максималните опити на набиране да са успореден или надхват. . . все си мисля, че подхвата не е за максове :P ?
Мнението беше редактирано от Иван П. на 24.05.15 17:46.