26.05.15
20:38
(muscle) Колеги по колко пъти в седмицата ходите на фитнес...? (muscle)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.05.15 09:02.
27.05.15
09:03
Какъв беше смисълът да обезобразиш анкетата?
казано от Кольо Пияндето на 27.05.15, 09:03:
Какъв беше смисълът да обезобразиш анкетата?
Така ми харесва повече.
27.05.15
09:27
А каква е целта на тази тема и анкета?
Какво значение има кой колко пъти ходи на фитнес? С какво ще ти помогне това?
по обед влизам и вечер излизам яко напомпан за дискотеката. И така всеки ден по понеделник до събота. Неделя само по обед влизам набързо да се напомня за едно кафенце на центъра.
#justbatkathings
#batkalife
#aestheticasfuck
27.05.15
10:31
казано от Classic на 27.05.15, 09:23:
Така ми харесва повече.
Чудесно.
Видимо получаваш адекватни отговори вече... ;)
27.05.15
11:35
В сравнение с преди..... четвърта седмица поред посещавам фитнеса по 3 третинки т.е. сумарно 1 път седмично.
По-съдържателна щеше да е анкетата, ако имаше и отговор за времетраене на тренировката.
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 27.05.15 11:35.
27.05.15
12:50
‘Трий Кольо
По добре ли се чувствате като хейтвате, това си е типична българска черта, браво :)
Защо трябва да има цел, просто от лично любопитство ми беше интересно, колко пъти в седмицата посещавате залата за тренировка, не съм написал 0 защото това е форум за хора който спортуват...
Мнението беше редактирано от Classic на 27.05.15 17:23.
Виждам хора, които тренират 5- 6 пъти седмично с по двучасови тренировки, но си стоят все същите.
Така че не е важно колко често тренираш, а как тренираш, как се храниш и почиваш.
казано от avitohol на 27.05.15, 17:22:
Виждам хора, които тренират 5- 6 пъти седмично с по двучасови тренировки, но си стоят все същите.
Така че не е важно колко често тренираш, а как тренираш, как се храниш и почиваш.
Съгласен съм с теб, мен ме интересува колко пъти, а не как изглеждат по принцип, колко време отделят защото аз работя примерно доста тежка работа и с мъки отделям 4 пъти, а по малко от 4 няма как не е възможно, аз искам да тренирам краката отделно рамото отделно, другите ги комбинирам
казано от Classic на 27.05.15, 17:10:
не съм написал 0 защото това е форум за хора който спортуват...
Само във фитнеса ли се спортува?
По добре ли се чувствате като хейтвате, това си е типична българска черта, браво :)
Защо трябва да има цел, просто от лично любопитство ми беше интересно, колко пъти в седмицата посещавате залата за тренировка, не съм написал 0 защото това е форум за хора който спортуват...
Защото местата за спорт далеч не се изчерпват с фитнеса.
Има хора, които тренират двуразово. Като и двете тренировки може да са във фитнес, но може и да не са.
Тренират някакъв спорт, а тежестите им са само допълнение.
Изобщо варианти много. Така зададен въпросът няма много смисъл, нито ще даде някакъв резултат, който става за нещо.
казано от Classic на 27.05.15, 17:25:
казано от avitohol на 27.05.15, 17:22:
Така че не е важно колко често тренираш, а как тренираш, как се храниш и почиваш.Съгласен съм с теб, мен ме интересува колко пъти, а не как изглеждат по принцип, колко време отделят защото аз работя примерно доста тежка работа и с мъки отделям 4 пъти, а по малко от 4 няма как не е възможно, аз искам да тренирам краката отделно рамото отделно, другите ги комбинирам
Не е нужно да тренираш по културистични сплитове и да правиш някои мускулни групи отделно. Има толкова много и разнообразни методики.
Аз например най- много съм доволен от кръговите тренировки за цяло тяло с базови упражнения. Натоварвам краката само с клек и тяга, но като ги натоваря 3 пъти седмично и си растат и на размери и на сила. Същото е и при рамото- военна или пуш преса.
27.05.15
19:09
Защо трябва да има цел, просто от лично любопитство ми беше интересно...
Ти питаш просто така, без цел и идея... ние отговаряме по същия начин.
За мен всичко е точно и нормално.
казано от Classic на 27.05.15, 17:25:
...аз работя примерно доста тежка работа и с мъки отделям 4 пъти, а по малко от 4 няма как не е възможно, аз искам да тренирам краката отделно рамото отделно, другите ги комбинирам
Значи не питаш само и единствено от любопитство все пак... тънкият момент е, че реално полезни могат да ти бъдат само отговори от хора с подобно на твоето ежедневие и преследващи цели, които са сходни с твоите. Или от достатъчно опитни и знаещи хора. Помисли с какво ти помагат отговорите на всички останали, както и отговорите на общо основание без контекст. След това погледни пак въпроса си. После, ако желаеш, можем да обсъдим и ‘българския начин’, и ‘хейтването’.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.05.15 19:10.
казано от Classic на 27.05.15, 20:27:
Добре покажете ми една анкета как да я направя?
Анкетата ти е супер - ясно и точно написана като за тъпи хора, има си отговори всичко. Аз още сутринта ти отговорих, ама сега гледам всеки се е изсипал да дава акъл и аз ще ти дам - Хигиенистката т.е. чистачката на ден го посещава тоя фитнес поне 8 пъти :D