12.02.15
16:23
Тренировъчен ден (силова + кардио на гладно , преди работа ) - 12.2.2015г, по-интересно от днес е, че правих централен планк за време - 3мин направих, но имах малък аванс, поне така усещах :)
Килограми = 65,2кг, явно свалих 1кг вода :D
ОКБ при тези килограми = 1818ккл
Храна - тренировъчен ден - 12.2.2015г (Ден 3) - отбелязвам дните без захар като Илийката ;) (giggle)
1)дълго кафе с мляко с 50мл пр мляко 3,6% + 55гр протеинов бар Fit Spo със Стевия + 20гр годжи бери
2)4белтъка+1жълтък(Ники и Рони да не гледат :D), 35гр сирене,лук,пащърнак,магданоз,риган,босилек,морков,домати,доматено пюре,40гр пилешко бон филе = всички на тиган и бам :D :D + 127гр броколи на пара с 7гр студенопресовано олио от авокадо
- една ябълка (133гр) + 50гр Био солеци от лимец с хималайска сол
- 40гр черен шоколад със Стевия + дълго кафе с 60мл пр мляко 1,5% + 8бр сурови какаови зърна с 10гр мед
3)200гр кашкавалена извара от магазин на производител + 240гр червен боб
Течности : 2,5л (от които водата е 2,4л)
Общо калории за деня : 1736ккл
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 12.02.15 19:30.
12.02.15
18:01
Нат, може ли да ми резюмираш какви са ти целите, че искам да си ъпдейтна инфромацията в главата за твоя днвеник, за да си го следя, че ме нямаше 2 месеца.
Предварително се извинявам ако някъде си го написала, малко през пръсти прочетох постовете от преди месец и до никакво заключение не стигнах :) Ако си го споменала някъде, направо номера на мнението може да ми пуснеш :D (F)
12.02.15
18:48
казано от Наталия на 12.02.15, 18:01:
Нат, може ли да ми резюмираш какви са ти целите, че искам да си ъпдейтна инфромацията в главата за твоя днвеник, за да си го следя, че ме нямаше 2 месеца.
Предварително се извинявам ако някъде си го написала, малко през пръсти прочетох постовете от преди месец и до никакво заключение не стигнах :) Ако си го споменала някъде, направо номера на мнението може да ми пуснеш :D (F)
Ама за теб винаги,адаш :* Мнение N:2120 :D или за да те улесня ще повторя съкратено :P
Целта ми е да сваля качените килограми, в резултат на едни “лоши” хапчета(противозачатъчни) и да спра да ям рафинирана захар :@
Като се стремя да не падам много под калорийния си баланс, защото преди го правех, примерно 1500-1600ккл, но при такъв голям дефицит на следващния ден забелязах, че имам двоен апетит (dull) Така че и да не ми се яде много, много, пак ям, за да не съм в твърде голям дефицит :)
12.02.15
19:06
Адаш, колко кг искаш да станеш? На колко се чувстваш добре? :)
Мнението беше редактирано от Наталия на 12.02.15 19:06.
12.02.15
19:34
казано от Наталия на 12.02.15, 19:06:
Адаш, колко кг искаш да станеш? На колко се чувстваш добре? :)
Ooo не искам да си поставям точно определени килограми като преди, че се затормозявам да гоня цифри :D Но все пак, за да ти дам конкретен отговор, горе-долу, 58-60кг :*
13.02.15
09:05
13.2.2015 - не съм решила дали ще тренирам, сутринта преди работа не тренирах, защото по изключение си легнах в 00:00 (wasntme)
Но как ли няма да си легна толкова късно за мен, при положение, че за пореден път съседите правят супер зверския с*кс...(tmi)няма да бъде преувеличено, ако кажа,че викат като животни (dull) И реших, че няма как да стана в 05:30-06:00 като си легнах в 00:00 (nmuchfun)
Храна - 13.2.2015г -тренировъчен ден (Ден 4)
1)дълго кафе с 50мл пр мляко 3,6% + протеинов бар Fit Spo 55гр + една ябълка (124г)
2)160гр пилешко бон филе + салата от домати(300гр, но ще ги разделя на две порции) и краставици(250гр,но отново ще ги разделя, че, ако изям половин килограм зеленчуци ще ми се пръсне стомахът :D ) с хималайска сол
3)дълго кафе с 50мл пр мляко 3,6% + 20гр годжи бери + 8бр сурови какаови зърна с 10гр мед + 50гр солети от лимец с хималайска сол
4)200гр кашкавалена извара от производител + 3фпх Вита с 23гр сирене(колкото за гарнитура :D ) + 80гр лютеница без захар и олио + 52гр черен шоколад със Стевия
Течности : 2,2л(от които вода = 2,1л
Общо калории за деня : 1747ккл
П.П. Реших да тренирам като се прибера от работа + в събота също, в неделя - почивен ден(ще чистя цял ден, така да си почина :D :D )
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 13.02.15 20:42.
13.02.15
20:04
Да опиша и тренировката от днес за разнообразие (wasntme)
Тренировка - 13.2.2015г
Загрявка : 5мин велоергометър = 2,75км
1.Силова тренировка : Време : 23мин
1)Суинг до вертикала с 16кг пудовка 30, 25, 20 с 30сек почивка между кръговете, пулс мин.165-мах.172
1мин почивка и 2) :
2)Глутеус мост на един крак, с 2кг тежест на крак 3 Х 15 без почивка, със смяна на краката
30сек почивка и 3) :
3)Ренегатско гребане с дъмбели 3 Х 15 с 30сек почивка между кръговете, пулс мин.116-мах.132
30сек почивка и 4) :
4)Пулоувър с 16кг пудовка 3 Х 15 с 10-15сек почивка между кръговете среден пулс 120
30сек почивка и 5) :
5)Трицепсово разгъване зад врат с дъмбел от стоеж 4 Х 30 с 10-15сек почивка между кръговете:
30сек почивка и 6) :
6) Централен планк = 2мин + Страничен десен планк = 90сек + Страничен ляв планк 90сек
2.Интервално кардио на велоергометър : общо 40мин и 25,..км (не погледнах точно колко бяха, че нещо се отнесох накрая (giggle) )
5мин влизане при пулс до 140 = 2,95км
30мин интервали : 30сек умерено темпо при пулс 156-158 + 30сек спринт при пулс 170-172 = 19,25км
т.е. до 35мин видях, че са 22,20км, но до края не знам :D
5мин излизане при намаляване на пулс до 140
3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 9бр кобри-кучета + поза “Камила” + 5бр наклони назад с опора на стената
4.Ходене за деня : около 6км
П.П. Правя един път седмично интервално кардио, през останалото време е умерено :)
13.02.15
22:32
казано от Наталия Николова на 13.02.15, 20:04:
Тренировка - 13.2.2015г
3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 9бр кобри-кучета + поза “Камила” + 5бр наклони назад с опора на стената
Адашче, евала за шпагата. Аз от години вече не мога да го правя :) но ми напомня на тинейджърските ми години :D Скоро ли се научи или от по-малка си го правиш и до ден днешен? (F)
13.02.15
22:50
казано от Наталия на 13.02.15, 22:32:
казано от Наталия Николова на 13.02.15, 20:04:
Тренировка - 13.2.2015г
3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 9бр кобри-кучета + поза “Камила” + 5бр наклони назад с опора на стенатаАдашче, евала за шпагата. Аз от години вече не мога да го правя :) но ми напомня на тинейджърските ми години :D Скоро ли се научи или от по-малка си го правиш и до ден днешен? (F)
Хаха, постепенно,от както започнах да тренирам :* Като дете бях една такава нито гъвкава, нито подвижна :D Бях едно мързеливо пухче (nmuchfun) (sun)
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 13.02.15 22:51.
14.02.15
13:00
Оф.. днес реших да чистя и тренирах на гладно...въобще от 08:00 до 12:00 пълен график :D :D :D
И още нещо, ако видя в този тъп фейсбук някой сниман подарък за “големия” празник Св.Валентин ще повърна (puke) Хора, до там ли сте стигнали да показвате в един единствен ден, че уважавате и обичате човека до себе си ?! (dull)
Пълна боза...|-)
Храна - 14.2.2015г - тренировъчен ден(силова тренировка + кардио , и двете на гладно, след което имах чистене,миене на бани и т.н.(wasntme))(Ден 5)
За целия ден този път, като ще дописвам, защото има време : 5белтъка+1жълтък+125гр пилешко бон филе+лук,пащърнак,морков,риган,босилек,магданоз+домати+доматено пюре = всичко на тиган ; 2фпх Вита (90гр) с 36гр мед ; кафе с 60гр пр мляко 1,5% ; 8бр сурови какаови зърна с 11гр мед ; 20гр годжи бери ;
Едит : 158гр пилешки сърца на фурна + салата от репички,краставици,зеле,моркови и домати с 10гр студенопресован зехтин + 314мл бяло вино
Течности : 1,8-1,9л
Общо калории за деня : 1635ккл
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 14.02.15 23:15.
14.02.15
13:07
Аз пък се кефя на Св. Валентин. :Д Не е един единствен ден, но е някак символично. Тъпото е да си снимаш подаръка за фейса. :Д
Ся по темата: умишлено ли качи килограмите за маса или просто така се случи?
14.02.15
13:10
казано от fire.is.my.nature на 14.02.15, 13:07:
Аз пък се кефя на Св. Валентин. :Д Не е един единствен ден, но е някак символично. Тъпото е да си снимаш подаръка за фейса. :Д
Ся по темата: умишлено ли качи килограмите за маса или просто така се случи?
Аз точно на това се дразня, на снимките във фейса...(dull)Отварям го и всеки втори си е снимал подаръците, разбирам - един или двама...то се е превърнало в мания...|-)
А на въпроса ти, не , не е за маса, просто ми се наложи да пия противозачатъчни поради липсата на цикъл от почти година и започнах да ям джънк като луда... по-точно рафинирана захар в огромни количества..като имаш предвид, че сега съм 65кг, а бях станала около 69кг :@
Поздрави :*
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 14.02.15 13:10.
14.02.15
22:58
казано от Queen Cobra на 14.02.15, 19:34:
А имаше ли полза от противозачатъчните? Получи ли цикъл?
Да :*
15.2.2015г - почивен ден, Храна : днес сериозен неочакван излишък, ясно ПМС влиза в действие (dull) (Ден 6)
Teчности : 2-2,1л
П.П. В сряда ще направя включване за храната, че мисля утре да направя едно гладуване 24часа+ , да видим до кога ще изкарам, вторник - пак по-леко ще се опитам да го карам :) Нещо с днешния излишък до се изложих, но нищо ;)Здраве да е ! (wasntme)
До сряда ;)
Лека вечер на всички ! (sun)
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 15.02.15 21:07.
23.06.15
10:59
Колко време стана ...може би 4месеца :D ? Реших да си изтупам прахта от дневника :D Не съм решила да го водя редовно, да не се заблудите (giggle) Просто да се отбия, за да впиша какво се случва към този момент при мен (wasntme)
1.Спрях противозачатъчните и съответно от април нямам цикъл (dull)
2.Качих 12кг, което е СУПЕР много ...такова нещо не е било просто...ужас... :@ Миналият път като пих отново хапчетата качих 6-7макс.
3.От както спрях противозачатъчните свалих 9кг и малко т.е. от 04.04. до този момент и съм в процес на сваляне на килограми все още, но нещо забелязах, че от 1-2седмици нищо не свалям. Нещо съм в застой. Промених малко тренировките, пък да видим :) Калориите ги намалих също. Преди приемах към 1700ккл, като се има предвид, че тренирам 5пъти седмично по 90-120мин(различно), но явно наистина нещо трябва да се промени. Сега калориите ми са 1400-1500ккл. Ще видя известно време дали има промяна и евентуално пак мога да ги вдигна до 1600-1700ккл.
4.Направих едно добро бягане миналата седмица , 5км = 26:08мин (muscle)- доволна :)
Днес пробвах да бягам, но вчера правих кардио на велоергометъра + тренировка за крака...съответно тази сутрин бях гипс :D :D 5км = 29:20мин (wasntme)
5.Тренировки от вида : Крака + Рамо, Ръце + Корем, Гръб+Гърди, Корем и накрая имам ден само с кардио :)
Добавките - витамини “Daily Vits” , витамин С, Омега 3, Black Fire, Л-карнитин и магнезий
Течности : към 2,5-2,7л всеки ден :)
Не се сещам нищо друго към този момент за споделяне :)
От време на време, ако има нещо вълнуващо ще вписвам ;)
По-здрави ! (sun)
Добре дошла!
Ще се справиш, Нат. Гледай, като за начало, да си оправиш цикъла. И аз съм в същото положение в момента :(.. 6-7 месеца е при мен периода без цикъл!
24.06.15
08:58
Здравей, Нати! 12 кг са ужасяваща цифра, в никакъв случай не са ти нужни и само ще задълбочат хормоналните проблеми. Не мога да си обясня що за лекар ти ги е изписал и не ги е спрял още при първите 2-3 кг отгоре, да не говорим за 6-7, а за 12 бих му отнела правото да практикува. (Това е все едно адвокат да те защитава срещу фиш на КАТ, а като резултат да те осъдят на 5 год. затвор) Какъв е този страничен ефект, който не може да преодолее с друга комбинация, скандално просто.
Мисля, че Рони има доста успешен опит в областта, но не се ограничавай в търсенето на решение. Освен витамини и минерали, опитвала ли си билки или комбинации от биоактивни вещества?
Знаеш, винаги ти пиша да не се преуморяваш с тренировки :) Пожелавам ти здраве и ще следя.
Няма теория, има наука. Прочетете малко научна литература за олиго/аменореята, осведомете се доколкото ви е възможно и след това си пишете глупостите. Страничен ефект при употребата на гестагени е покачването на тегло, а не е НЛЕ. Да качиш 6-8кг и повече е често срещано и нищо притеснително. При жена с нисък БМИ е само бонус към терапията.
П.П. Kath, нарича се ирония. За една жена може да са 5, за друга 10, за трета 20. Общото е, че при жени без органично заболяване (например истински СПКЯ с триадата от симптоми, ендометриоза от по-известните) с аменорея и ниско телесно тегло първо се повишава теглото, защото е доказана връзката между общото тегло (БМИ), количеството мастна тъкан, хормоналния баланс и оттам мц.
П.П.П. Тъй като ме помоли и за някоя моя теория или аз поне така разбрах, ще ти кажа, защото съм сравнително възпитан (зле :D) - жените, които гладуват са заядливи и дразнещи за околните, а по-лоша комбинация е дебела жена, която гладува, но също и слаби такива, при тях не е гладуване, а спазване на някакъв безсмислен хранителен режим често съчетан с безпочвено високо самочувствие или безуспешни опити за прикриване на такова на базата на слабите им тела, понякога това се съчетава и с някаква форма на неудовлетвореност, дори депресия от липсата на внимание от околните (мъже). Мъжете сме прости същества (поне аз със сигурност) - харесваме големи гърди и з**ници.
Мнението беше редактирано от aleks на 24.06.15 09:59.
24.06.15
10:00
Алекс, след като знаеш, че аменореята е свързана с поднормено тегло- каквото Наталия няма, тъй като е в идеални граници за ръста си и съвсем нормален BMI и % мазнини, сигурно знаеш и каква хормонална активност има мастната тъкан. Както и че освен теглото, хормоналната терапия има и много по-сериозни ефекти върху репрудуктивната система, хормоналния баланс, запушване на големите кръвоносни съдове и повишават риска от хормонално зависими видове рак.
+ Очакваното покачване на тегло би трябвало да се дължи на задържани течности, а не на 12 кг мазнини.
+ Правилните хормони би трябвало да предотвратят напълняването, характерно за СПКЯ, а не да го предизвикват.
Но тъй като явно и двамата не сме лекари, може би трябва да оставим въпроса на специалистите.
п.п. Интересно ми е да видя как ти би приел като страничен ефект да напълнееш с 20% от теглото си- т.е. + 20% мазнини.
п.п. Сега видях злобния ти коментар. Нека се придържаме към добрия тон. :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 24.06.15 10:01.
Прочетох всичко каквото си написала и едно нещо ме тормози - как успя да напишеш толкова дълъг пост една минута след моя, който е почти толкова дълъг и ми отне около 20 минути да го напиша (няма нужда да ми отговаряш).
Аз каквото имах да кажа (с цел помощ или поне друга гледна точка) го казах и не обичам и не искам да влизам в излишни безсмислени спорове или още повече да се опитвам да променям нечии възгледи и убеждения. Всеки е в правото си да мисли, знае и прави каквото сметне за добре, сравнението са постигнатите резултати (последните две изречения са по-скоро към авторката на дневника).
Към Queeny - коментарът ми не е злобен, аз за радост или съжаление такова чувство не изпитвам, лека ирония/сарказъм - да. Виждам, че си изключително добре образована, интелигентна и най-вече компетентна по най-различни теми, особено медицински проблеми и аз осъзнах че мога само да се обогатя и поема знания от теб, чудих се ти какво може да поемеш от мен и реших да не довършвам това изречение :D
П.П. Забравих, щях да ти разказвам виц:
- Ало, какво правиш?
- Нищо. На работа съм.
Мнението беше редактирано от aleks на 24.06.15 10:23.
24.06.15
10:36
Писали сме по едно и също време. Отговорът ми стоя отворен сигурно 20 мин. Имам и друга работа все пак. :)
Да не си мерим компетентностите по теми, които не са ни професия, че и двамата ще загубим. Извинявай, ако си се почувствал засегнат от моя коментар, сарказмът ти не е на място, когато става въпрос за здраве. 12 кг мазнини бонус за едно спортуващо активно 60 килограмово момиче не са здраве от която и да е гледна точка.
24.06.15
10:40
Алекс, хубаво е да четеш по нещо в сводното време и да го споделяш, но тези неща невинаги са толкова прости, ако бяха досега да се е оправила. Относно докторите, аз до някаква степен съм доста скептичен към тях, тъй като доста пъти са ме пращали за зеле и не бих ги ползвал като единствен източник.
24.06.15
10:42
Леле не бях влизала във форума от вчера следобяд и сега отварям и ... Приятели, нямам нищо против от полезни съвети, но и не и да се нападате един друг |-) и да се разводнява дневникът ми по този начин също :)
Алекс, нямам СПКЯ и каквито и да са там болести (wasntme). Точно в това е проблемът, че нямам отклонения и в хормоните от последните изследвания (shake)
Кобричке, ами те всичките гинеколози само това знаят - противозачатъчни :D
Кат, стискам ти палци да имаш цикъл и дано и аз се оправя :*
Днес бях с още по-голяма мускулна треска на задните бедра :x Направо е някакъв ужас (dull) Добре съм се натоварила в понеделника :D
Въпреки това реших да направя едно по-леко бягане, защото като гледам прогнозата до края на седмицата само някакви дъждове дават (dull)
И за днес записвам 10км = 1:06мин , средна скорост 9,1км/ч + силова тренировка за ръце
Хайде хубав и слънчев ден на всички (sun) !
Като гледам само днес ще е такова приятно време, така че се възползвайте и не се занимавайте с форумни кавги :*
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 24.06.15 10:43.
Като бях дете имаше видеотеки почти на гърба на всеки блок и преди филма винаги имаше една реклама за пиратството с един самолет, не знам дали си я спомняте, та и аз се чувствам като героя от нея - “в какво се забърках” :D
Queen Cobra изписа абсолютно всичко, което бих казала аз.
Единствено бих допълнила, чисто от лична и човешка гледна точка - няма нищо приятно или здравословно в това да качиш рязко (и съвсем неестествено) много килограми, особено когато си спортуваща млада жена. На своя глава съм го изпитала преди години, чувствах се като парцал - заради високи хормони, предизвикани от хапчетата, които уж трябваше да регулират хормоните. Чувството да нямаш контрол над собственото си тяло е ужасяващо... и е допустимо, може би само по време на бременност. Иначе е истинско мъчение. Пък и къде е логиката, не само “пухкавите” жени имат редовен цикъл, самите те често страдат от същите проблеми.
П.П. Не виждам необходимост да се “нападаме”, аз самата нямам подобна нагласа към никого. По-скоро се опитвам да проведа дискусия със съответните заинтригувани лица :D. Темата е дълга (и по принцип интересна), но не е за тук, така че се извинявам на Нат.
казано от Kath на 24.06.15, 13:05:
П.П. Не виждам необходимост да се “нападаме”, аз самата нямам подобна нагласа към никого. По-скоро се опитвам да проведа дискусия със съответните заинтригувани лица :D. Темата е дълга (и по принцип интересна), но не е за тук, така че се извинявам на Нат.
Колкото и да не ми се иска сега след като ти погледнах дневника и това, което съм написал наистина прилича на нападка, но аз сега прочетох какво си написала в дневника си. Има и нещо друго, че такива случаи като вашите са ми прекалено добре познати и едва ли нещо би ме изненадало. И в други теми съм писал по темата и нямам намерение да се повтарям. Тъжното е, че сте родени здрави, хубави момичета и сами се увреждате.
Алекс, ако е удобно, може ли да ми изясниш с какво по-точно се увреждаме? Като изключим нещата, с които цялото човечество (дори и да не желае), се уврежда - месо с хормони, ГМО култури, зеленчуци с нитрати и т.н. Въпроса не е реторичен, съвсем сериозно те питам. Ако предпочиташ, може в лично да ми пишеш, за да не спамим тук.
казано от Наталия Николова на 24.06.15, 10:42:
нямам нищо против от полезни съвети, но и не ... и да се разводнява дневникът ми по този начин също :)
Авторът на дневника се изказа отдавна.
Ще помоля да преминете в нова тема или посредством лични съобщения. Благодаря!
25.06.15
00:14
Браво за тичането, много яко :) гледам засичаш време и точно км, като цяло гониш ли някакви резултати или си го правиш за кеф и тонус ?
25.06.15
09:47
казано от kaloyan на 25.06.15, 00:14:
Браво за тичането, много яко :) гледам засичаш време и точно км, като цяло гониш ли някакви резултати или си го правиш за кеф и тонус ?
Най-накрая някой да отрази, че съм тренирала :D :D Ами не гоня резултати, правя го за кеф :) Миналата година повече се напрягах, но сега не бих казала :) Може би, проблемът е, че правя бягането много рано сутрин на гладно и няма и как да се напъвам на макс, защото ми е още сънено :D Но работя от понеделник до петък от 08:30 и ставам да бягам към 05:00 - 05:30 :)
Днес тренирах корем + кардио на велоергометър у дома, тъй като няма шанс да изляза в този вятър (wasntme) (giggle)
Не е за вярване, но от понеделник още ме държи здрава мускулна треска на задните бедра (tmi) И пропуснах да кажа, че към добавките по-горе, които писах, пия и БЦАА след тренировка :)
Хубав ден на всички (sun) !
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 25.06.15 09:47.
26.06.15
00:57
Ауу това си е доста сериозна работа, толкова рано ставане и тичане 10 км на гладно .. Аз винаги пия поне протеин и хапвам някакъв плод, незнам доколко е добре така. Аз обичам също ранните тренирания, но затова си трябва още по стриктен режим, който не мога си позволя. 5 часа сутринта ставане значи че най-късно 22.00 трябва да съм легнал иначе след няколко дена съм свършен.
26.06.15
09:01
казано от kaloyan на 26.06.15, 00:57:
Ауу това си е доста сериозна работа, толкова рано ставане и тичане 10 км на гладно .. Аз винаги пия поне протеин и хапвам някакъв плод, незнам доколко е добре така. Аз обичам също ранните тренирания, но затова си трябва още по стриктен режим, който не мога си позволя. 5 часа сутринта ставане значи че най-късно 22.00 трябва да съм легнал иначе след няколко дена съм свършен.
Ами да, ставам рано, но съм свикнала :) Просто имам изграден навик и си лягам вечер в диапазона 22:00 - 22:30, по-скоро към 22:00 :D Винаги тренирам на гладно :) Не си спомням вече кога беше последният път, когато съм хапвала нещо и съм тренирала (wasntme)
29.06.15
09:03
Да се разпиша за днес, защото си харесвам тренировките си за крака (sun) !
Тренировки на гладно , след ставане - 29.6.2015г
1.Бягане = 5,03км = 28:58мин, 5км=28:28мин , средна скорост 10,4км/ч , AVG Pace : 05:44/km
2.Силова тренировка “Крака + Рамо” , Време : 40мин
1)Суинг до вертикала с 16кг пудовка 30, 25, 20 с 30сек почивка между кръговете
30сек почивка и 2) :
2)Гоблет клек с 16кг пудовка 3 Х 20 с 30сек почивка между кръговете
1мин почивка и 3) :
3)Пуш преса с 16кг пудовка 4 Х 5 на ръка с 30сек почивка след смяна на лява ръка + дясна ръка
30сек почивка и 4) :
4)Тяга на един крак с 16кг пудовка 30, 25, 25 без почивка , със смяна на краката
30сек почивка и 5) + 6) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :
5)Разтваряне встрани с два дъмбела едновременно 3 Х 15
6)Повдигане едновременно на два дъмбела 3 Х 15
30сек почивка и 7) + 8) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :
7)Глутеус ритник с 2кг тежест на крак 3 Х 30
8)Разтваряне встрани с 2кг тежест на крак 3 Х 30
Редуване 1повт Глутеус ритник, последвано от 1повт Разтваряне встрани и така до 30повт на крак
30сек почивка и 9) :
9)Повдигане на краката от лег с 2кг тежест на крак 3 Х 30 с 15сек почивка между кръговете
30сек почивка и 10) :
10)Колелце от колене (Ab wheel) 3 Х 20 с 15сек почивка между кръговете
3.Ходене за деня без бягането = 6,5км
П.П.1Леле, днес загледах една жена в метрото, която наподобяваше на една снимка, която Кобричката я беше публикувала, т.е. ОГРОМНИ паласки, такова чудо не бях виждала скоро, направо преливаха :D :D :D :D
П.П.2И днес видях Ники(Херцога) за малко на пешеходната пътека и се размахах като ветропоказател :D :D :D
П.П.3 След тренировка пих доза БЦАА, за обяд ще има салата айсберг с репички,краставица и копър, за следобяд съм си взела от нас 2бр корнишони, 1огромен розов домат и пакетче моцарела, за вечерта няма идея все още :)
Хубав ден ! (sun)
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 30.06.15 09:26.
29.06.15
09:06
казано от Наталия Николова на 29.06.15, 09:03:
4)Тяга на един крак с 16кг пудовка 30, 25, 25 без почивка , със смяна на краката
Найс! Даже много найс! :)
30.06.15
09:23
Така, хайде и днес се разписвам и стига толкова :D :D То след това са ми силови тренировки ръце и в четвъртък корем, така че няма нищо интересно (wasntme)
Тренировки на гладно (devil) - 30.6.2015г
1.Бягане = 10,01км = 1:03:39 мин , средна скорост 9,5км/ч , максимална скорост 10,9км/ч, като първите 6км в свински тръст, след това си дадох малко повече усилие, но не много :)
2.Силова тренировка “Гръб+Гърди+Корем”, Време : 25мин, повторенията са повече, защото на места не ми е толкова тежко натоварването, но с това разполагам :D
1) + 2) в суперсерия : 3 кръга с 30сек почивка между тях :
1)Ренегатско гребане с дъмбели 3 Х 20
2)Лицеви опори 3 Х 20
30сек почивка и 3) :
3)Гребане с дъмбели, с опора на римско столче (купих това столче преди 1-2седмици - беше в промоция (giggle) ) 3 Х 20
30сек почивка и 4) :
4)Флайс с дъмбели от обратен лег на римското столче 3 Х 20 с 15сек почивка между кръговете
30сек почивка и 5) :
5)Гребане с 16кг пудовка тесен подхват 3 Х 30 с 15сек почивка между кръговете
30сек почивка 6)+ 7) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :
6)Флор преса с 16кг пудовка 3 Х 20
7)Крънчове от земя с 16кг пудовка 3 Х 25-30
30сек почивка и 8) :
8)Наклони встрани с 16кг пудовка 3 Х 30 на страна, без почивка със смяна на ръцете
3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 9бр кобри-кучета + поза “Камила” + 3бр наклони назад с опора на стената - вчера го пропуснах, мислех след работа, но нещо се отнесох :P , така че го изтривам от вчерашния пост :)
4.Ходене за деня : ще се дописва :)
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 30.06.15 10:09.
30.06.15
10:45
Ее супер, то днес и аз направих сутринта едно бягане на гладно, ама то не може да се счита като тренировка и пак ми беше леко отмаляло, ама се свиква :)
Само да питам, по какво трасе правиш тичането и променяш ли го ?
Мнението беше редактирано от kaloyan на 30.06.15 10:46.
30.06.15
10:48
казано от kaloyan на 30.06.15, 10:45:
Ее супер, то днес и аз направих сутринта едно бягане на гладно, ама то не може да се счита като тренировка и пак ми беше леко отмаляло, ама се свиква :)
Само да питам, по какво трасе правиш тичането и променяш ли го ?
Ами честно казано много не го променям, тъй като знам разстоянието вече, т.е. колко обиколки колко км са горе-долу :) Другото, което е, че ми е супер хубаво, тъй като си тичкам по велоалеята покрай парка, където е пълно в момента с липи и ухае невероятно (inlove) !
30.06.15
10:54
Звучи много хубаво :) и в същото време комбинацията велоалея, парк и липи звучи твърде хубаво. Това в София ли е въобще ?
06.07.15
09:12
Така, този пост ще бъде дълъг, защото има и снимки - предупреждавам ! :D :D :D
Тренировки на гладно - 6.7.2015г
1.Бягане = 5,37км = 28:24мин, 5км за 26:32мин, средна скорост 11,3км/ч (rock)
2.Силова тренировка “Крака + Рамо”, Време : 36мин
1)Едностранен суинг до хоризонтала с 16кг пудовка 3 Х 23 на ръка, с 30сек почивка след смяна на дясна+лява ръка
30сек почивка и 2) :
2)Статични напади с 16кг пудовка 3 Х 17 с всеки крак, с 30сек почивка след смяна на дясен+ляв крак
30сек почивка и 3) + 4) в суперсерия , 3 кръга без почивка между тях :
3)Странични напади с дъмбели 3 Х 20
4)Тяга с прави крака с 16кг пудовка 3 Х 30
30сек почивка и 5) + 6) в суперсерия : 3-4( нещо се отнесох и не помня точно ) кръга без почивка между тях :
5)Повдигане на пръсти за прасец с 16кг пудовка 3-4 Х 50
6)Наклони встрани с 16кг пудовка 3-4 Х 30
30сек почивка и 7) :
7)Хай-пул с 16кг пудовка 3 Х 20 с 15сек почивка между кръговете
Веднага след това 8) :
8)Едностранно разтваряне встрани с дъмбели 3 Х 20 без почивка, със смяна на ръцете
Веднага след това 9) :
9)Задно рамо с дъмбели 3 Х 15 с 15сек почивка между кръговете
3.Ходене за деня : км (след работа ще го напиша)
В събота ходих до Леденика и качвам снимки от там + няколко снимки от днес :) Килограмите и мерките са същите като последните в профила ми :) Нещо не се напрагявам много за последните 3-4кг , които ми останаха, защото горе-долу вече приличам на нещо :D
Тази седмица запазвам 5пъти седмични тренировки, другата седмица ще са 3силови+2кардио т.е. максимум 3пъти ще ги направя, защото заминавам от 14.7. до 19.7. на почивка 8-) и ще се раздвижвам само със СТ (wasntme) - нищо повече (sun) (sun)
Вчера си купих две летни рокли, ходих на Ши лак т.е. на маникюр де :D Въобще мега кифла (makeup) (blush)
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 06.07.15 09:14.
07.07.15
09:32
Тренировки на гладно - 7.7.2015г
1.Бягане : 10,42км = 1:02:15мин ( 10км за 59:47мин ) , средна скорост 10км/ч , AVG Speed : 05:58/км
2.Силова тренировка “Гърди + Гръб + Корем” , Време : 30мин
1)Пулоувър с 16кг пудовка 4 Х 15 с 15сек почивка между кръговете
30сек почивка и 2) :
2)Гребане с успореден хват с 16кг пудовка (едностранно) 4 Х 15 без почивка, със смяна на ръцете
Веднага след това 3) :
3)Гребане с широк надхват с 16кг пудовка 4 Х 20 с 15сек почивка между кръговете
Веднага след това 4) :
4)Лег с дъмбели под обратен наклон на римско столче 4 Х 20 с 15сек почивка между кръговете
30сек почивка и 5) :
5)Едностранно гребане с 16кг пудовка с успореден хват 4 Х 15 без почивка, със смяна на ръцете
30сек почивка и след това 6) + 7) в суперсерия :
6) + 7) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :
6)Флайс от земя с дъмбели 4 Х 20
7)Повдигане на краката от земя с 2кг тежест на крак 4 Х 30
Веднага след това 8) :
8)Колелце от колене 3 Х 20 с 15сек почивка между кръговете
Веднага след това 9) :
9)Крънчове от земя с 16кг пудовка 3 Х 25-30 с 15сек почивка между кръговете
Повторенията на места са повече, защото тежестта не ми е много голяма :)
3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 9бр кобри-кучета + пози “Камила” + 3бр максимални наклони назад с опора на стената
4.Ходене за деня без бягането = км (по-късно)[
Сутринта кантарът ме изкара 61,5кг, но предполагам, че съм по-скоро 62кг, защото бях леко обезводнена, въпреки че вчера имам към 2,7л течности (wasntme) Но на мерки леко съм се променила в посока надолу, НО бицепсът си е як 30см :D, както и задните части :D
Качвам малко снимки от днес, на тях съм 60,5кг :D :D :D След бягането са, преди силовата тренировка :)Качеството е малко лошо, защото снимах на лампа (wasntme) Но така е в 5-6ч сутринта :D :D :D
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 07.07.15 09:34.
07.07.15
09:49
Страхотна си, върнала си си твоето тяло. Изглеждаш много фит, особено корема, не виждам да има да свалящ нещо.
Какво е “Гребане с широк надхват с 16кг пудовка “, с 2х16кг пудовки ли работиш?