Имам нужда от помощ за качването на маса

Темата е заключена.

18.08.15
11:30

Здравейте, тренирам фитнес от година от 1 месец пия креатин на 16 години съм значи мисълта ми е искам да качвам маса но преди 2 месеца започнах да тренирам Кик-Бокс и вече започват да ме карат да правя кардио всеки ден а знам че това няма да ми помогне да кача мускулна маса ако може дайте ми съвет как да постъпя защото хем искам да кача мускулна маса но хем искам и да продължа със кик-бокса ще съм благодарен ако някой ми даде съвет!

18.08.15
17:25

Здравей,

Бих ти предложил да пробваш до увеличиш въглехидратите в менюто си както и белтъчините. Вземи си Аминокиселини (най-добре BCAA) който да ти ‘пазят’ мускула от тренировките, може и протеин да си вземеш най-добре суроватка. Като цяло всеки който е професионален атлет прави много кардио и в същото време успява да качи “мускулна маса” това не е трудно въпроса е, че трябва много добре да си съставиш режим за храненията и суплементацията ( поразрови се в форума има изключително много теми за това).

Поздрави,

18.08.15
17:33

Най- просто казано, трябва да си в калориен излишък.
Ето някои статии за ориентир:
как да си съставим хранителен режим за покачване на тегло
(ВВД)- Високо въглехидратна диета
(РБД)- Равномерно балансирана диета
И последно, ако приемаш достатъчно белтъчини чрез храната, няма да имаш нужда от протеин на прах.

Здрасти, Алекс!

Присъединявам се към съветите на avitohol.

А темата ти дневник ли ще бъде или си я пуснал в грешен раздел?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1