НаТи "From skinny to fit"

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Ая Палачинкова на 02.10.15, 20:26:

Прави ми впечатление прясното мляко без лактоза,таа да питам какво е :))

Взех го от Био магазина под нас, някакво немско е, не го знам точно какво е :) :*

Ая Палачинкова

02.10.15
21:30

казано от Наталия Николова на 02.10.15, 21:28:

казано от Ая Палачинкова на 02.10.15, 20:26:

Прави ми впечатление прясното мляко без лактоза,таа да питам какво е :))

Взех го от Био магазина под нас, някакво немско е, не го знам точно какво е :) :*

Хмм мерси за отговора ;д :*

02.10.15
21:30

Много еднотипно бягаш на пътеката.
Ако имаш някакви цели, дори и по-добра издръжливост с една и съща тренировка ще ти е трудно да я постигнеш.

казано от EcreasAuthor на 02.10.15, 21:30:

Много еднотипно бягаш на пътеката.
Ако имаш някакви цели, дори и по-добра издръжливост с една и съща тренировка ще ти е трудно да я постигнеш.

Не знам защо си мислиш, че целя нещо точно определено с бягането :) Аз бягам от 2011г и го правя единствено и само за удолствие, без да имам някаква целеустременост (sun)
И като цяло бягам, когато имам възможност и не на всяка цена, в смисъл, че лятото бягам в парка, защото времето е приятно и ми е кеф, а сега имам възможност да посещавам 1месец залата постоянно, защото съм в отпуск, за защита на магистърска теза и тичам на пътечката в залата. Това е ;)

02.10.15
22:39

Просто ти следя дневника малко и ми се набиват тези тренировки, които са много често 60 минути - 10 километра, иначе ме радват хората, които харесват и практикуват аеробни спортове, пък и ако е на открито най-добре.
Но дори и за тонус може да си разнообразиш някоя тренировка, доколкото помня преди време правеше хубави интервали с 14-15 км в час. :)

(nlove5) (nlove5) (nlove5) (nlove5) (nlove5)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 02.10.15 23:44.

03.10.15
20:06

Да се включа и аз набързо, по повод безлактозните млека. За живущите в ж.к. Младост (София), най-удачният и икономичен вариант е да си купуват едно немско млекце от супермаркет “ХИТ” - 2 лв е за 1,5% масленост и около 2,20 за 3,5%. Т.е., то си е на съвсем нормална цена - аз на друго подобно не съм попадала, обикновено са от 2,50, до 3-4 лв. :)

KA

03.10.15
23:13

казано от EcreasAuthor на 02.10.15, 22:39:

Но дори и за тонус може да си разнообразиш някоя тренировка, доколкото помня преди време правеше хубави интервали с 14-15 км в час. :)

При положение че както виждаш тя не само бяга 1 час ами и по същото време си прави фитнес тренировка и то сериозна, много интересно би било тези интервали как ще и се отразят. За мен това би било крайно неподходящо. Ти какво мислиш по въпроса ?

казано от kaloyan на 03.10.15, 23:13:

казано от EcreasAuthor на 02.10.15, 22:39:

При положение че както виждаш тя не само бяга 1 час ами и по същото време си прави фитнес тренировка и то сериозна, много интересно би било тези интервали как ще и се отразят. За мен това би било крайно неподходящо. Ти какво мислиш по въпроса ?

Да, Калоян малко ме е изправил в отговора, тъй като мисля, че вече на всички, които ме следят, им е ясно, че имам проблеми с цикъла и точно поради тази причина спрях да правя такива интервали, тъй като имайте предвид, че аз тренирам почти винаги на гладно и такива интервали + 55-60мин минути силова тренировка, наистина биха ме изцедили в повече, а аз избягвам това.Не мисля, че би ми се отразило по най-добрия начин тренировки на гладно , ХИЙТ + силова, но въпреки  това може да вкарам за разнообразие, поне веднъж седмично ХИЙТ за разнообразие ;)

И да, ходих на масах вчера (wasntme) и момчето ме пита “Боли Ви някъде” и аз “Ами не, никъде не боли” и той “Много странно някой нищо да не го боли ” :D , и аз “Еми странно, но факт :D “После каза “Да нямаш мускулна треска на краката” и аз “Емиии, малко” :D

Да използвам поста да впиша и :

В събота си имах чийт ден, еми...ПМС и накрая му се поддадох :D , то се е видяло, че зимата няма да съм атлетична :D Нещо с годините ги превъзмогвам по-лесно нещата :D Имах доста енергия тази сутрин и реших да направя едно кардио на гладно на велоергометъра :)

4.10.2015г - тренировъчен ден - 70мин Кардио на гладно на велоергометър = 45,20 км , при пулс 153-160
, отнесох се в кардиото, но нещо бях много умислена, сънувах някакъв странен сън и т.н. Идеята беше да е макс 60мин, но както и да е.Здраве да е !

Хайде, хубав и слънчев ден приятели (sun) (sun) (sun) !

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 04.10.15 14:03.

04.10.15
18:07

Аааа и мен ме изненада с Maiden!

04.10.15
18:26

На мен ми направи впечатление еднотипния начин, по който тренира.(на основата, че помня, че имаше по-разнообразни тренировки преди)
Не ме касае какво друго прави, това е въпрос на личен избор, но като спомена за стабилната фитнес тренировка, фитнес + бягане/велоергометър + 10+ км ходене на ден е достатъчно натоварване(поне такива са ми впечатленията от нейните ежедневни активности), да не говорим, че възлиза на 2.5 часа.
А ако става дума за ефективност и ефикасност може много да се говори...но аз от фитнес не разбирам :)

Така днес реших да угодя на част от потребителите, искащи разнообразие (giggle) (wasntme)

Тренировки на гладно - 5.10.2015г - много готина и свежа тренировка се получи
8-) (muscle) (rock)

1.Силова тренировка “Горна част” , Време : 60мин

1) + 2) в суперсерия : 4 кръга с 30сек почивка между тях :

1)Кофички на успоредка с акцент гърди 4 Х 15 @ СТ(което не е малко след лакомията ми 2-3дни :D)

2)Набиране 4, 3, 3, 3 - доволна, при оводненото ми лично тегло :D

3)Сумо тяга 20@20кг, 5@70кг, 2@90кг, 1@100кг,  1 @ 110 кг (devil) ,  1@100кг, 2@90кг, 5@70кг - не ми се занимаваше и директно сложих 2 Х 25кг диска Елейко

4)Лег с дъмбели под обратен наклон на римско столче 3 Х 15-20 @ 12,5кг на ръка с 30сек почивка между кръговете

5)Борческо въртене на диск повторенията са на всяка страна, а не общо 20@+15кг, 15@+20кг, 15@+20кг, 20@+15кг с 30сек почивка между кръговете

6)Разтваряне встрани под наклон за средно рамо (едностранно) 4 Х 20 без почивка, със смяна на ръцете

7)Трицепсово разгъване с дъмбел зад врат от стоеж 25@+12,5кг дъмбел, 20@+15кг дъмбел, 20@+15кг дъмбел, 25@+12,5кг дъмбел с 15сек почивка между кръговете

8)Трицепсово разгъване на скрипец 4 Х 20 с 10-15сек почивка между кръговете

9)Скотово сгъване на машина 4 Х 10чисти + 10чийт повторения с 10-15сек почивка между кръговете, тук някакво момче, явно не беше с лоша нагласа по тона му, ми направи забележка защо не съм пускала до долу (wasntme) и аз му обясних, че е нарочно...Абеее човек да не реших да вкара чийтинг :D :D :D

10) + 11) в суперсерия : 4 кръга с 15-20сек почивка между тях :

10)Придърпване на скрипец за корем (молитва) 4 Х 20

11)Повдигане на краката от вис 4 Х 15 , едвам ми издържаха ръцете от мазали и ми бяха и изпотени (giggle)

2.Интервално кардио на пътечка : 41мин и 6,7 км distance (nmuchfun)

1мин влизане с 6км/ч = 100м

30мин интервали : 5,6км distance , като : 8-)

1км distance = 1мин с постоянна скорост 9км/ч + 30сек спринт с 16км/ч, след това намалих на 15км/ч, защото на пътеката трябва да се натиска това копче 35325235 мин....т.е. няма автоматични бутони и ми се изпотрошиха пръстите и за това намалих, поне по-малко да натискам :D

4,6км distance = 1мин с постоянна скорост 9км/ч + 30сек спринт с 15км/ч

4мин излизане с 6км/ч без наклон = 400 м

5мин под наклон
( 2мин под наклон 12% от максимален 15 с 6км/ч + 1мин под наклон 11% с 6км/ч + 2мин под наклон 10% с 6км/ч ) = 500м

1мин без наклон с 6км/ч = 100м

3.Ходене за деня =  8 км

И днес точно си тръгвах и един приятел тренираше, и да отида да му кажа “Чао”, гледам го затиснал се на лежанката :D и аз тичам, хвърлям телефон и чанта да го спасявам :D :D После го пазих за още една серия, но се справи доста добре ;)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 05.10.15 22:49.

05.10.15
10:49

Не е нужно на никой да угаждаш.
Дори е вредно, аз поради тази причина се отказах от “треньор”(и добре направих), ако ще слушаш някого той трябва да е много в час с нещата и отделно да знае ти как си, за да постигаш резултати, а не да ти даде програма и “ти си”.
Тренирай си, спокойно, аз не се обадих с лоши чувства.

казано от EcreasAuthor на 05.10.15, 10:49:

Не е нужно на никой да угаждаш.
Дори е вредно, аз поради тази причина се отказах от “треньор”(и добре направих), ако ще слушаш някого той трябва да е много в час с нещата и отделно да знае ти как си, за да постигаш резултати, а не да ти даде програма и “ти си”.
Тренирай си, спокойно, аз не се обадих с лоши чувства.

Хей, не познаваш чувството ми за хумор явно ;)Далече съм от мисълта да угаждам на някого, аз на човека до себе си не угаждам толкова (wasntme), пък да не говорим за някого друг, просто и аз мисля, че не е лоша идея веднъж седмично(примерно) да вкарам едни интервали - това е ;)

По-здрави !
(sun) (sun) (sun)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 05.10.15 10:53.

Тренировки на гладно - 6.10.2015г- много приятна и енергична тренировка се получи 8-), толкова пот след силова тренировка не съм имала скоро :D + среща и приказки с Илийката и още един приятел в залата след като си направих и кардиото (sun) (sun) (sun). Надявам се да не им пречих много да си тренират, че аз се натренирах и ми дойде музата за приказки (giggle) (giggle)

1.Загрявка на пътечка = 15мин = 2,5 км distance ( 1мин с 6км/ч + 4мин с 9км/ч + 10мин с 10км/ч )

2.Силова тренировка “Долна част”, Време : 60мин

1)Зерчер клек 10@20кг, 7@40кг, 3@50кг, 2@60кг,  2 @ 70 кг  ,  2@60кг, 3@50кг, 5@40кг

2)Статични отпади с 30кг щанга на гръб 3 Х 20 на крак с 30сек почивка между кръговете

Т.е.правя 20повт с ляв крак и след това 20повт десен крак, след което почивам

3)Хип тръстер с  10 кг дъмбел на един крак  3 Х 15 - открадната идея от Ventsislava Tsenkova (wasntme) (giggle) с 30сек почивка след смяна на двата крака т.е. ляв + десен крак

4)Тяга с леко свити колене, т.е. един вид модификация на тяга с прави крака, но мойте ги свих леко в коленете 4 Х 25 @ 40кг щанга с 30сек почивка между кръговете

5)Повдиганен на пръсти за прасец на един крак с 60кг щанга на гръб 3 Х 20повторения на всеки крак, не ме питайте какъв баланс и зор ми  беше :D :D с 30сек почивка след смяна на ляв + десен крак

6) + 7) в суперсерия : 4 кръга без почивка между тях :

6)Повдигане на пръсти за прасец на калф машина от седеж 4 Х 50 @ 50кг

7)Коремни преси с 20кг диск, с изпънати ръце над глава 4 Х 15

8)Махало от лежанка като си държах ръцете на лоста, който беше поставен на лежанката за лека опора (wasntme) 4 Х 20 с 20-30сек почивка между кръговете

3.Кардио на пътечка = 45мин = 7,5 км distance

200 м с постоянна скорост 6км/ч = 2мин

1км distance с постоянна скорост 9км/ч

6км distance в 3 кръга , като всеки кръг се състой от : 1км distance с постоянна скорост 11км/ч + 1км distance с постоянна скорост 10,5км/ч

300м ходене под наклон 10(максимален 15) с 6км/ч

4.Ходене за деня = към 2,5 км

П.П.
Обмислям да се върна към един стар начин на хранене, когато свалях, т.е. “хапвам” много леки неща или някакъв шейк през деня, а основното хранене ми се премества вечер. Прибягвам към това, защото от 1-2седмици лакомията ми няма спиране (dull) (dull) А преди, точно по този начин я контролирах ;)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 06.10.15 20:53.

казано от Наталия Николова на 06.10.15, 12:29:

5)Повдиганен на пръсти за прасец на един крак с 60кг щанга на гръб 3 Х 20повторения на всеки крак, не ме питайте какъв баланс и зор ми  беше :D :D с 30сек почивка след смяна на ляв + десен крак

6) + 7) в суперсерия : 4 кръга без почивка между тях :

6)Повдигане на пръсти за прасец на калф машина от седеж 4 Х 50 @ 50кг

Ехее, какво го правиш ти тоя прасец :)?

KA

07.10.15
00:01

Хип тръстера е много важно упражнение и на един крак още по добре :) Само ти се чудя за какво ти е да спираш храната ;) искаш да погрознееш ли  ? :)

П.С С такива тренировки, апетита е в реда на нещата :) ако не искаш апетит спри да тренираш така :)

Мнението беше редактирано от kaloyan на 07.10.15 00:02.

казано от kaloyan на 07.10.15, 00:01:

Хип тръстера е много важно упражнение и на един крак още по добре :) Само ти се чудя за какво ти е да спираш храната ;) искаш да погрознееш ли  ? :)

П.С С такива тренировки, апетита е в реда на нещата :) ако не искаш апетит спри да тренираш така :)

Ааа спокойно, аз съм над нещата с килограмите :D :D Просто гледам да балансирам нещата с храната по някакъв начин ;)

Иначе днес( а и за напред май така ще правя ) реших да издърпам тренировката от петък “Кардио+Корем’, защото въобще не ми е възстановена горната част на тялото, цялата съм в мускулни трески (tmi) (wasntme) Не е гаранция, че утре ще съм по-добре, но все пак :) Поне така става : горна част, долна част, кардио+корем, горна част, долна част :)

И да отбележа, че за първи път от както тренирам (2011год) реших да избягам 12 км (devil)

Тренировки на гладно - 7.10.2015г

1.Бягане на пътечка : 12 км  distance = 69:29мин (devil) (devil) (devil)

5мин вработване = 700м ( със скорости до 10км/ч)

64:29мин = 11,3 км distance с постоянна скорост 10,5км/ч (party) (rock) (rock)

2.Силова тренировка “Корем”, Време : 20мин

1) + 2) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :

1)Повдигане на краката от земя с 2кг тежест на всеки крак 3 Х 20

2)Крънчове от земя с 16кг пудовка 3 Х 25

3)Колелце от стоеж 4 Х 15 с 30сек почивка между кръговете

4)Негативни Драконови флагове 13повторения

5)Коремни преси с 8кг дъмбел зад врат 5 Х 30 с 15сек почивка между кръговете

3.Ходене за деня =  5км

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 07.10.15 23:01.

08.10.15
12:27

казано от Наталия Николова на 07.10.15, 11:38:

1.Бягане на пътечка : 12 км  distance = 69:29мин (devil) (devil) (devil)

Лелееееей, абе ей, малкият Мук с бързоходните обувки, летиш направо! :)
За интервалите на гладно ми харесва идеята ти да се щадиш малко повече за сметка на разнообразието... Но като гледам си скалъпила плана, така че веднъж седмично е оферта :D

Наденцее, пиши да пием кафе - не се скатавай :D Нали трябваше да ти напомня (giggle) - правя го ! :P :*

Тренировки на гладно - 8.10.2015г - постарах се да има разнообразие днес
8-)(wasntme) (giggle)

Иначе се видяхме с Илийката, отново, само че като слязох от пътечката т.е. натренирах се, отидох да му досаждам :D , за да си поговорим (giggle) (giggle)

Загрявка = 5мин на пътечка = 700м със скорости до 10км/ч

1.Силова тренировка “Горна част”, Време : 65мин

1) Пулоувър-преса с дъмбел ( by JameS ;) (wasntme) ) 15@15кг дъмбел, 3 дроп серии 5повт@20кг дъмбел + 10повт@15кг дъмбел с 30сек почивка между кръговете

2)Едностранно гребане с дъмбел 4 дроп серии 6повт@25кг дъмбел + 9повт@20кг дъмбел без почивка, със смяна на ръцете

3)Гребане с щанга тесен подхват 4 дроп серии 6повт@50кг + 9повт@40кг с 15-20сек почивка между кръговете

4)Горен лег с дъмбели 4 дроп серии 5повт@15кг дъмбел на ръка + 10повт@12,5кг с 30сек почивка между кръговете

Както се вижда, реших упражненията за гръб и гърди да ги направя всичките в дроп серии, вече другите упражнения за ръце не са структурирани по този начин :)

5)Хай-пул с щанга 20@20кг, 20@25кг, 20@25кг, 20@25кг с 20сек почивка между кръговете

6)Задно рамо с дъмбели 4 Х 20 с 20сек почивка между кръговете

7)Обръщане от стоеж 3 Х 20 @ 30кг щанга с 30сек почивка между кръговете

8)Френско разгъване за трицепс 4 Х 20 @ 17,5кг с 30сек почивка между кръговете

9)Едностранно трицепсово разгъване зад врат от стоеж с 10кг диск в ръка 3 Х 20 на ръка без почивка, със смяна на ръцете

10)Скотово сгъване с щанга 3 Х 20 @ 12,5кг с 15-20сек почивка между кръговете

11)Коремни преси с 15кг диск на гърди на римско столче 4 Х 20 с 15-20сек почивка между кръговете

12)L-sit на успоредка 3 Х 30сек с 30сек почивка между кръговете

2.Бягане на пътечка = 55мин = 8,3 км distance

100м = 1мин с 6км/ч

1 км distance = 06:30мин с 9км/ч , леко бягане

”тежко бягане” :D , 5км distance = между 26:45-27:00мин, не успях точно, но на 100% не е под 26:30 или над 27мин !!!

като тези километри бяха избягани по следния начин :

1км distance с постоянна скорост 12км/ч

4км distance с постоянна скорост 11км/ч

1км distance = 06:30min с 9км/ч, леко бягане

1,2 км distance ходене под наклон, като направих 3 кръга, като всеки се състой от :

200м ходене с 5км/ч под наклон 10 + 200м ходене с 5км/ч под максимален наклон на пътеката т.е. 15

3.Ходене за деня =  4 км

Ммм,  за днес ми е записан масажът (inlove) Нямам търпение, че  вече яко съм гипс :D :D

Утре планирам  силова тренировка “Долна част” + кардио, което на 100% ще е на велоергометър :D :D :D

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 08.10.15 19:03.

Значи масажът ми се отрази перфектно (inlove) (inlove) (inlove). Другият четвъртък пак съм там от 17ч (giggle) (wasntme)

Нещо нещата с магистърската теза не ми вървят добре |-) и съответно може да ми се наложи да имам и други размествания в ежедневието, като това, че от средата на другата седмица да бъда на работа, а не от 29ти октомври, както мислех (dull)
Въпреки това съм оптимист и се надявам да се наредят нещата, както ги исках (sun) , пък, ако не стане - здраве де ;)

Тренировки на гладно - 9.10.2015г

1.Силова тренировка “Долна част”, Време = 55-60мин

1)Български клек с два дъмбела по 7,5кг всеки 3 Х 15 на крак, с 30сек почивка между кръговете

2)Едностранно разгъване за предно бедро на машина 3 Х 20 без почивка, със смяна на краката

3)Плие с 32,5кг дъмбел 3 Х 30 с 15сек почивка между кръговете

4)Абдуктор 4 Х 20 с 15-20сек почивка между кръговете с всички плочки (wasntme)

5)Повдигане на един крак на пръсти на лег преса 50@50кг, 30@80кг, 30@90кг,  30 @ 100кг  с 15-20сек почивка между кръговете
като повторенията са на всеки крак, а не сумарно

6)Повдигане на пръсти ( с двата крака ) на машина за прасец от стоеж с бавно спускане и задържане 5-10сек 3 Х 15-20 @ 30кг

7)Наклони встрани с 20кг диск 4 Х 20 без почивка, със смяна на ръцете

8) + 9) в суперсерия : 3 или 4 кръга ( нещо се отнесох и не помня (giggle) ) с 15-20сек почивка между тях :

8)Обратни коремни преси на уреда за хиперекстензии 3/4 Х 20

9)Повдигане на краката от стойка 3/4 Х 20

10)Коремни преси на машина 3 Х 25 с 10сек почивка между кръговете

2.Кардио на велоергометър с пулсометър : 60мин = 38 км

30мин при пулс 145-150

30мин при пулс 150-154

3.Ходене за деня =  6 км

Ммм, а как ухаеше на сьомга, докато правих кардиото у дома (inlove) Голям стимул ми беше да свърша по-бързо (giggle)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 09.10.15 17:33.

Исках да отбележа също, че като започна да ходя на работа, ще имам и други ангажименти, като ходене на курс по немски след работа 2пъти седмично + 2пъти седмично английски език, така че съм решила тренировките да бъда разпределени в следните дни :

вторник - у дома - горна част + кардио на велоергометър

четвъртък - у дома - долна част + кардио на велоергометър

събота - в залата - горна част + кардио на пътечка
неделя - в залата - долна част + кардио на пътечка

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 09.10.15 21:56.

Значи, тази седмицата нещата ще изглеждат по различен начин, че ще започвам работа от четвъртък (wasntme)

понеделник, вторник и сряда - тренировки в залата

за следващите  една-две тренировки все още не съм решила, ако са/е  в четвъртък и в петък ще/е са в домашни условия, ако са в събота и в неделя - в залата

Иначе по-горе описаната от мен схема си остава ( за припомняне : вторник и четвъртък - тренировки в домашни условия + събота и неделя - тренировки в залата)

В събота и в неделя - активна почивка и активно ядене (tmi) (tmi) Не стига, че не отслабнах, ами надебелях :D Кой е като мен ? :D :D

Все тая, отдавам нещата с това, че цикълът ме пропусна този месец + това, че тренирах доста през този месец, в който бях отпуск и съотвено много яките тренировки ми допринесоха за огромния апетит (wasntme)

Сега като започна от по-следващата седмица по-умерено да тренирам т.е. няма да съм в 5пъти, а 2пъти в залата, на 100% и апетитът ще ми бъде по-малък (sun)

Вчера бях на коценрт на Mixalis Xatzigiannis (nlove5) (nlove5)

+ една от най-известните му песни и моя милост преди концерта :D :D

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 11.10.15 17:01.

Поздрав за лека вечер (sun) (sun) (sun) !

П.П. Проблемът с прасеца не ми минава :( И май ще ми се наложи да сменя бягането с велоергометър |-)

Имах първоначално мускулна треска на прасеца, но май е по-сериозно :( Вече втора седмица е и ме боли при разгъване на крака, отзад при вените, не в коляното (dull)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 11.10.15 21:02.

KA

11.10.15
22:05

Претоварила си го от бягането и не си му обърнала внимание, отначало предполагам е било леко неразположение, после си продължила да го товариш и се обострило. Общо взето сигурно е края на прасеца в залавната част сухожилието. Това са доста често срещани контузии, като спреш да бягаш ще мине, обаче може и да отнеме няколко седмици, много са упорити тези болежки в прасеца.

Така, реших да пропусна залата, поради обяснимата причина по-горе, която написах, но май, особено, не ми почина кракът (wasntme)

Тренировки на гладно - 12.10.2015г

Загрявка : Велоергометър = 10мин = 6, 30 км

1.Силова тренировка “Долна част”( днес реших да ги обърна за разнообразие ), Време : 42мин (точно ги засякох :D)

1)Суинг с 16кг пудовка до вертикала , 100повторения : 02:15мин ЛР (rock) , нещо съм задобряла с въздуха, от бягането ще да е :D :D

1мин почивка и 2) :

2)Гоблет клек с 16кг пудовка 3 Х 20 с 20сек почивка между кръговете

30сек почивка и 3) :

3)Хип тръст с 16кг пудовка 4 Х 20 с 15сек почивка между кръговете

4)Тяга на един крак с 16кг пудовка 3 Х 25 без почивка, със смяна на десен + ляв крак

30сек почивка и 5) :

5) + 6) в суперсерия : 4 кръга без почивка тях :

5)Повдигане на пръсти на един крак с 16кг пудовка 4 Х 70

6)Наклони встрани с 16кг пудовка 35, 30, 25, 20

1мин почивка и 7) :

7)Планк за издръжливост(централен) : 4мин ЛР (party) (май си мисля, че бях правила макс някъде към 3мин и нещо (wasntme) )

1мин почивка и 8) :

8)Колелце от стоеж 4 Х 15 с 30сек почивка между кръговете

2.Кардио на велоергометър : 60мин и 38,3 км ( общо 44,60км велоергометър със загрявката )

30мин при пулс 150-155

30мин при пулс 155-160

3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 13бр кобри-кучета + пози “Камила” + 3бр наклони назад на макс с опора на стената - от повече от седмица го пропускам и веднага ми се отрази...адски скована постоянна (dull)Голяма забележка си правя на себе си (dull)

4.Ходене за деня = 4 км

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 12.10.15 22:56.

12.10.15
18:08

Яко си тренираш обаче, поздравления! (sun) (wasntme) (whew)

Предупреждавам, че постът ще бъде много дълъг, че имам и размисли след тренировката :D :D :D

Тренировки на гладно - 13.10.2015г

1.Силова тренировка “Горна част” , Време : 60мин

1)Лег 10@20кг, 7@30кг, 5@40кг, 3@45кг,  2 @ 50кг - не ми тежаха, въобще, за разлика от миналия път, трябваше да сложа едни 55кг - щях да ги избутам, но реших да не го правя и сега ме малко ме е яд (punch),  3@45кг, 5@40кг, 7@30кг

2)Набиране тесен успореден хват (много ми тежи дупето :D (tmi)) 3, 2, 2, 2   почивки не засичах

3)Набиране тесен подхват 4 Х 2 - почивки не засичах

4)Придърпване на долен скрипец (лодка) 4 Х 15 с 15сек почивка между кръговете

5)Кросоувър 4 Х 15 с 15сек почивка между кръговете

6)Изхвърляне на 10кг пудовка 3 Х 15 на ръка с 15сек почивка между кръговете, след смяна на дясна+лява ръка

7)Пек-бек  4 Х 15 с 10-15сек почивка между кръговете

8) + 9) в суперсерия : 4 кръга с 15сек почивка между тях :

8)Трицепсово разгъване на скрипец 4 Х 20

9)Бицепсово сгъване с 20кг щанга 2 Х 20 със спускане до долу + другите 2 Х 20 със спускане до средата

10)Трицепсово разгъване зад врат на скрипец 4 Х 25 с 10сек почивка между кръговете

11)Двойно бицепсово сгъване на портален скрипец 3 Х 25 с 10-15сек почивка между кръговете

12)Крънчове с 10кг дъмбел под максимален наклон на римско столче 4 Х 20-25 с 15сек почивка между кръговете

13)Повдигане на краката от вис 4 Х 15 с 15сек почивка между кръговете

14)Придърпване на скрипец за корем (молитва) 4 Х 25 @ 60кг с 20сек почивка между кръговете

2.Кардио на велоергометър с пулсометър : 60мин = 37,85 км при пулс 144-150

3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 9бр кобри-кучета + пози “Камила” + 3бр наклони назад на макс с опора на стената

4.Ходене за деня = 5 км

П.П.1
Травмата с крака продължава :( Да не кажа, че не само, че няма подобрение, ами ми се струва, че се влоша |-) Оффф (dull) И да бягам спрях...утре пак ще съм на зала, че картата ми изтича на 14.10. и да впиша още една тренировка, че така или иначе ще изгубя 2тренировки, защото картата ми е с дата до утре (dull)
Нещо започнаха да ме болят и леко колената - мазало (fubar)
По този случай започнах да приемам МСМ на прах, не съм си купувала нов, просто имам останала почти цяла опаковка, не знам защо съм спряла да я пия преди (wasntme)

П.П.2.Купих си този ваучер за йога

Изгодно е, но е много съмнително този учител дали става за нещо :D Четох в интернет хубави неща за него - да видим :)

Часовете са следващият месец, четири поредни петъци от 19:00 до 20:00 :)

П.П.3 Да изразя възмущението си от нещо - как може хората, които са започнали да тренират от миналата година (2014г) и са ходили един път в живота си на някакво измислено състезание в България и вече са фитнес инструктури/инструктурки ?!?!?? Що за глупост ?! ? (headbang) (headbang) (headbang) Не конкретизирам мъжки/женски пол и имена целенасочено, просто не искам, НО е жалко ...|-)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 13.10.15 20:12.

За набирането не дупето е виновно, а ръките “ебаси големите ръки чуек” хахах :D. Относно травмата може да пробваш бромелаин имам богат опит с подобни добавки и открих, че тази е една от които има полза, а и не е скъпа.

13.10.15
14:30

Има много голяма вероятност тая травма да е от комбинацията тренировки+бягане+много ходене пеша. Елиминирай вторите две за 3 седмици и и дай възможност да отшуми сама и полека.

казано от James Hinks на 13.10.15, 14:30:

Има много голяма вероятност тая травма да е от комбинацията тренировки+бягане+много ходене пеша. Елиминирай вторите две за 3 седмици и и дай възможност да отшуми сама и полека.

Да, съгласна съм, но ходенето пеша няма как да се намали, по простата причина, че просто ми се налага, а не, че обичам да се разхождам просто така (wasntme) Ходя на курс по немски, на частни уроци по англ.език, отделно ходя и до университета за корекции по магистърската теза, т.е. общо взето в ежедневието ми се налага и ми се получава доста ходене, но не е целенасочено :)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 13.10.15 20:15.

Подкрепям идеята за почивка/редуциране на тези активности.  :)

Подкрепям и “П.П.3”. Подкрепям го на квадрат.  И аз това се чудя. :)

Заедно с почивката може да приемаш и колаген. За предпочитане на прах. В аптеките има до 15 лв. разфасовки 250 гр, но не помна на коя фирма.

13.10.15
23:15

Аз подкрепям ученето на немски пък :P :D

Благодаря за препоръките на всички приятели :* (sun)

Тренировки на гладно - 14.10.2015г, утре ще бъде почивен ден :)

Загряква на пътека = 5мин ходене с 6км/ч = 500 м ( 1мин без наклон + 1мин при наклон 10 + 1мин при наклон 12 + 2мин под максимален наклон 15 )

1.Силова тренировка “Долна част”, Време = 55-60мин

1)Преден клек 10@20кг, 7@40кг, 3@50кг, 2@60кг,  7 Х 1 @ 65кг , 7@40кг

2)Тяга с прави крака 4 Х 20 @ 50кг с 15-20сек почивка между кръговете

3)Повдигане на пръсти за прасец от седеж 4 Х 20 @ 50кг с 15-20сек почивка между кръговете

4) + 5) в суперсерия : 4 кръга без почивка между тях :

4)Абдуктор 4 Х 20

5)Аддуктор 4 Х 20

6)Крънчове на скрипец 3 Х 25 @ 50кг с 15сек почивка между кръговете

7)Коремни преси на машина 4 Х 25 с 15сек почивка между кръговете

8) + 9) в суперсерия : 4 кръга с 15-20сек почивка между кръговете

8)Обратни коремни преси на уреда за хиперекстензии 4 Х 20

9)Повдигане на краката от стойка 4 Х 20

2.Кардио на велоергометър с пулсометър : само 35мин = 22 км , при пулс 145-153

3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 11бр кобри-кучета + 5бр наклони назад на макс с опора на стената + пози “Камила”

4.Ходене за деня =  6,5 км

П.П.
Днес за пореден път ми направиха комплимент, че не съм изглеждала на 24год( то почти вървя към 25г, като се има предвид, че съм родена в началото на другата година (giggle) ), а дано :D :D Но вече като стане на въпрос кой, коя година е роден и нещо варират 94-97г (tmi) Даже имаше едни 2001г :D

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 14.10.15 22:56.

KA

14.10.15
17:23

Не че искам да ти развалям кеф-а, дори напротив, ама тези плоски свалки и ние ги знаем : )

казано от kaloyan на 14.10.15, 17:23:

Не че искам да ти развалям кеф-а, дори напротив, ама тези плоски свалки и ние ги знаем : )

Калоян, не мога да се съглася с това, защото мисля, че достатъчно добре разграничавам свалката от чистата комуникация...(wasntme)

Все пак, в залата, в която тренирам 90% са само мъже/момчета и това, че сме приятели не значи, че задължително някого трябва да се сваля :)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 14.10.15 22:55.

+1 за Калоян, хахах никога не си била в главата на мъж, а основно правило е, че първо мислим с първия етаж и след това с втория, особено когато милите  са стимулирани с хубава визия на една млада г-ца като теб.

KA

14.10.15
23:00

Добре ... изглеждаш като набор 2001-ва и аз така си мислех, обаче не исках да рискувам да ти го напиша, за да не би случайно някой да си помисли че те свалям. Но щом не съм единствен значи може :)

Т. Тодорова

14.10.15
23:03

По мои наблюдения, има си доста мъже, които независимо с кой етаж мислят, говорят само с горния. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.10.15 23:06.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1