Дневникът на Petya?:)

Темата е заключена.
Прескочи до:
Petya Jelyazkova

01.11.15
20:51

01.11.15
10:10 - 1 варено яйце, 60-70гр. сирене и около 30гр. кашкавал
15:35 - 1 голяма порция запеканка от картофи,пилешко месо,сметана и кашкавал ; 2 курабийки  (dull)
20:00 - 1 лимон с 2-3л. мед
П.С. от петък съм болна и цял ден спах и лежах,нямах никаква енергия и бях много изморена, а всъщност нищо не съм правила

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 02.11.15 09:53.

Petya Jelyazkova

02.11.15
09:54

02.11.15
07:00-кисело мляко с овесени ядки,смляно ленено семе и 3 с.л. фъстъчено масло
09:50 - 1 малка ябълка и 1 банан
П.С. Коремчето ми ме боли адски мнооого вече 2-ри ден:(:(:( да идва вече сряда, че вече не издържам:/ - тогава съм на контролен преглед при гастроентероложката ;(
12:30-12:45 - Ориз с пилешко месо, 3 малки мариновани рибки “копърка”, 2 курабии -_______- възмущавам се от себе си колко много ям, нарочно бях си сложила повече от ориза, за да не прибегна към “забраненото” и ето пак..... нямам думи, срамувам се от огромното количество храна и на всичкото отгоре колко често ям. Ям през 2 часа и много -.- боли ме стомаха,апък бързо усещам глад?! |( Аз съм нищожество (tmi)
16:40-50gr.сирене,50гр. кашкавал и 1 шепа печени фъстъци
18:00-18:20 - 1 салата от цвекло и моркови (овкусена с олио,сол и чесън), съвсем малка порция от картофения огретен с пилешко месо,сметана и кашкавал, 1/2 “пълнозърнеста” мини франзела от Билла и 3 парченца Линдт 70%
Охххх дойде време и за края на цялата тази свинщина за днес........ :)

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 02.11.15 19:22.

02.11.15
18:59

На тая порция ли викаш много ? :D

02.11.15
19:10

За това бутченце ще са ми нужни точно няколко секунди :D
Ако не му сложиш поне още 2 минимум - пиши ме умряла от глад :D

Petya Jelyazkova

02.11.15
19:26

Вижте редактирах за днес още какво съм яла.. ;д ии наистина си е прекалено много за 37 килограмово човече, което само се излежава цял ден хД вие поне тренирате и естествено, че няма да ви стигне това :D А всъщност има и някои, които пък хем тренират, хем ядът доста по-малко от това.. :D Както и да е, за съжаление аз нямам никакви сили за тренировки, а и колкото и да се тъпча не мога да качвам килограми след тая “тежка” диета, през която минах :x

02.11.15
19:32

Честно казано храната ти е изключително нормална и не виждам къде е това “много”. Не го приемай, че го казвам с лошо (със сигурност не е така), но драматизираш! И междудругото ако включиш някакво движение, дори и в къщи няма да се чувстваш, че само ядеш. Във връзка с това ще ти кажа, че лятото като ходих на море съм се чувствала точно така по простата причина, че само се пекох на плажа и ядях. Като вклюиш движение и запазиш храната ще се чувстваш доста добре!

Petya Jelyazkova

02.11.15
19:37

Благодаря ви, но според мен мисля по този начин, защото имам доста странни болки в стомаха.. Много ми е некомфортно и се чувствам зле. И си мисля, че е от храната, а уж пия храносмилателни ензими..

02.11.15
19:54

Започнах да се срамувам от количествата на моите порции бутчета понякога..:Д

Petya Jelyazkova

03.11.15
15:34

03.11.15
06:50 - 3 с.л. ов.ядки с 3 с.л. фъстъчено масло
10:47 -1 варено яйце
12:40 - ЧИА ПУДИНГ!♥ Беше повече от страхотен : 250гр. кисело мляко, 1с.л. семена от чиа, 1с.л. ов.трици, 80гр. банан,100гр. ябълка + мноого канела мм

<3

16:00 - 1 варено яйце с червен пипер
П.С. Снимка от закуската-бъркоч (в последния момент се сетих да я щракна:Д)- хаха знам, че изглежда на повръщано, за което се извинявам! Но съм сигурна, че знаете колко е вкусноо;P
Забелязах, че след като полея ядките с вряла вода за около 15-20мин. освен че стават много лепкави и после като добавя фъстъченото масло, сякаш малко нагарчат - може би защото ядките са още “горещи” и като добавя ФМ ставаа.. мазалооо :Д
П.С.2 С какво мога да заменя овесените ядки сутрин - с какви ядки или семена, с повечко протеин и по-малко въглехидрати, но също с отлични ползи примерно за храносмилателната система :Д ?
19:50-20:00 - 1 пилешка пържола (около 250-300гр.) и 1 голяма салата от цвекло и моркови
Днес се чувствам в пъти по-добре и мисля, че храната ми е по-добра! :-D^_^

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 03.11.15 20:43.

Petya Jelyazkova

04.11.15
16:23

04.11.15
36,300кг.:///////, абе хора аз съм пред изчезване.......
06:40 -  2 припечени филийки с масло и кашкавал
10:30 - 1 варено яйце
13:00 -  Чиа пудинг-а (кисело мляко 250гр. 1с.л. семена от чиа, 150гр банан, 120гр.ябълка+много канела*-*)
15:30-15:45 - 1 варено яйце и 70гр. кашкавал (blush)
19:40 - 1 чиния боб, 1 малка пържолка и 2-3 кисели краставички

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 04.11.15 19:51.

Petya Jelyazkova

04.11.15
20:11

Добър вечер на всички!:) Днес бях на контролен преглед при гастроентероложката. Предписа ми Fresubin shot lemon (Хранителна добавка, подходяща за включване в хранителни програми за общо укрепване на организма.) Но в аптеката, в която тя каза да отида и да го купя имаше само с вкус на ванилия и шоколад. Аз избрах с шоколад и утре ще го доставят в аптеката (понеже е само с поръчки). Ще започна да го пия от петъка. Малко съм скептично настроена, но да се надяваме че поне ще има някакъв минимален резултат.
Гастроентероложката каза да увелича още храната и за 100-тен път ми каза да ям много белтъчини и всеки ден да ям месо.. Направи ми ехография на стомаха - според нея всички органи са наред.

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 04.11.15 21:57.

Petya Jelyazkova

05.11.15
19:41

05.11.15
06:40-07:00 - 2 с.л. овесени ядки и 3 с.л. фъстъчено масло,1/2 ябълка,1/2 банан
10:50 - 1 варено яйце
12:40 - 250гр. кисело мляко, 1 с.л. семена от чиа, 1 с.л. ов. трици, 1банан,1 ябълка и канела
15:15 - 1 варено яйце и 50гр. кашкавал
18:35-18:50 - 230гр. пилешко вретено (мисля, че беше пълно с някаква шунка и кашкавал), 300гр. млечна салата
П.С. Днес всички манджи бяха изядени и се наложи майка ми да купува храна от някакво заведение за бързо хранене (всъщност не знам как да го нарека, но както и да е хд) ии знам, че не мога да се доверявам на такава храна, която не е приготвена вкъщи.. и все пак на кого му пука? Беше ми много вкусно и си ядох с кеф! :D И за първи път не се самообвинявах, че съм прияла и ми е станало тежко.. :Д
Явно защото преяждането е било с що годе добра храна! :DD Както и да е стига с толкова размисли, ето ви 2 снимчици от вечерята:

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 05.11.15 19:42.

Petya Jelyazkova

05.11.15
19:49

Здравейте отново! :D Забравих да спомена, че вчера аптекарката се объркала и всъщност тази хранителна добавка я има с други вкусове: капучино, ванилия и тропически плодове и тя понеже не знаела с какъв вкус да поръча, поръчала и от 3-те х 3 :D и каза, че в зависимост от това кой вкус ми допадне най-много ще поръчаме и 10-тото шишенце.. :D Е, да видим утре ще бъде първата ми дегустация!:D

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 05.11.15 19:51.

Petya Jelyazkova

06.11.15
20:48

06.10.15
06:30 - 1 припечена филийка с масло и червен пипер, 1 припечена филийка с Philadelphia Milka
13:15 - 250гр. кисело мляко, 1с.л. семена от чиа, 1 банан, 1 ябълка, канела и 50гр. печени фъстъци
16:40 - 4с.л. фъстъчено масло
20:20 - 250гр. салата от цвекло и моркови (овкусена естествено както винаги с доста олио, балсамико, сол и чесън:Д)
Попринцип исках да ям мусака за вечеря, но изобщо не изпитвах глад с тези фъстъци (devil) и => менюто ми днес не беше никак добро.. и балансирано |(
П.С. Днес изпих първата бутилка от протеинчето ми :D Беше адски вкусно, имаше страхотен аромат на плодове - но погледнеш ли съставките: захароза,ала бала (tmi) к’во да се прави... това са ми предписали, това ще пия..

Petya Jelyazkova

07.11.15
20:39

07.10.15
09:30 кисело мляко с овесени ядки и ленено семе
13:20 - 180гр. мусака с кисело мляко, 2 бисквити тутку
18:00 - голямото освинщване, не ми се иска да го записвам(много захар) и все пак: Мусака с кисело мляко,салата от праз с майонеза и сирене,няколко дребни сладки(5-6) и 400гр. варено жито с орехи и другите му добавки сигурно са захар....
Оф хора писна ми да се тъпча ,а резултати да няма..вече мисля  сериозно да започвам да ям много яйца и тестяно.Една приятелка има като моя проблем (рязка загуба на значително голямо количество тегло и тя като мен не може да качва килограми)- хляба и всичко тестяно й  помогна много и за 1-2 седмици вече е +2кг.

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 08.11.15 09:26.

Petya Jelyazkova

08.11.15
09:35

Добро утро на всички:)! След много размисли реших да прекъсна дневника за малко и да продължа с него след 10 дни (по възможност), понеже не ми се ще да описвам “свинщината ми” , т.е. решила съм сериозно да се заема с качването на килограми няма значение от какво и от къде ще се сдобия с тях... За съжаление нямам възможност постоянно да ям пържоли и яйца, не искам да говоря в какво положение се намирам, но да се надяваме че поне ще кача някое друго килце след седмица, две поне..

08.11.15
10:25

Здравей и от мен :)
Не се отказвай от дневника и не качвай кг. със “свинщина” в никакъв случай !!!
Всеки проблем има  правилно решение и ти вече си тръгнала по верния пък със започването на този дневник, бъди уверена и постоянна, започни да спортуваш упорито и без извинения и пропуски и ще видиш как комбинацията между правилно хранене и спорт ще промени  и тялото и духа ти без дори да се усетиш как и кога е станало !
Аз го казвам категорично и от собствен опит и повярвай, че такъв начин на живот носи удивително удовлетворение  - поне при мен е така - моята мотивация е да бъда здрава и да изглеждам добре , а съчетанието от двете е супер !!!! :)
Защото е супер да се обръщат след теб и да знаеш, че ако ти се скъса полата би минала през мола по бельо с вдигната глава, защото няма какво да криеш :) ( образно казано ясно е, че под полата има какво да криеш, :) :) :) ), а това се постига, когато първо си здрава, защото както се казва в нашите добри приятели рекламите “здравето от вътре, личи отвън” :)
И така де, освен, че ще се решат проблемите с цикъла и всичко останало, получаваш и бонус - готино тяло и самочувствие :)
Не се отказвай !!!!

Мнението беше редактирано от Ани123 на 08.11.15 10:27.

Petya Jelyazkova

13.11.15
18:09

11.11.15
06:35 - овесени ядки,чиа и 4 с.л. фъстъчено масло, 1 ч.л. мед
13:00 - омлет ( 2 яйца,кашкавал(70гр) и сирене(80-90гр) )
16:00 -  150гр. фъстъчено масло
20:00 - 500гр. сурво прясно зеле+морков
12.11.15
06:30 - 2 филийки хляб с масло, сирене около 50гр. и 30гр. кашкавал
09:00 - 1 ябълка
12:40 - Мюсли с кисело мляко и мед
15:00 - около 350-400гр. сурово прясно зеле+морков(настъргани)
18:00 - 1 банан
19:00 - Гювеч със свинско(голяяма порция-имаше доста от месото) и 70гр. хляб
13.11.15
06:35-200мл прясно мляко с 3 с.л. овесени ядки
11:40 - 1 ябълка
13:45-13:55 - Супа топчета (3 черпака) и 60гр. пълнозърнест хляб
19:30 - скумрия на скара (около 120-150гр.) + мнооооого зеле

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 20.11.15 13:45.

Petya Jelyazkova

20.11.15
13:42

20.11.15
06:30 - Омлет (2 яйца) с 100гр. сирене и 50гр. кашкавал
10:45 - 2 мандарини
12:40 - 300гр. кисело мляко (3,6%) с 3 с.л. овесени ядки, 1с.л. чиа, 40гр. сурови орехи, 20гр. суров слънчоглед, 150гр. банан и канела
16:30 -  35гр. орехи и малко сурови слънчогледови семки, 200гр. банан
20:00 - свинско със зеле, 1 филия хляб и 2-3л шок.крем с лешници

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 20.11.15 21:55.

Petya Jelyazkova

20.11.15
19:38

Здравейте. Днес в 18ч. ми беше прегледа при гастроентероложката  - каза, че “нищо не съм яла” за нея това било едно непълноценно меню. И да почнаха се разправиите с това колко много трябвало да ям - месо, яйца, тестяно, пържено , за сладки даже споменаха , но най-вече за мазнините и белтъчините............казват че това не е храна, цитирам: “Как си мислиш, че с такава храна ще качиш килограми - овесени ядки, орехи.......”  и тя не вярва, че искам да напълнея - даже обратното, казва че един човек като отслабва така се храни (dull) . Каза ми да започна да се храня (нали защото не го правя??!-,-) , скара ми се че си броя грамажа на всичко - а когато погледна в дневника ми ,примерно че пише пилешка супа каза:”Е колко беше супата, колко месо имаше???” - що за хора са това. Аз и казвам че проблема ми със стомаха е голям ( с 00), а тя ми вика:”Ама ти нищо не ядеш, как очакваш да ходиш до тоалетна.”
“Виждаш ли твоите връстници какво ядът : вафли, закуски” и в същото време казва, че и тя внимавала какво яде. Лелеее не мога да повярвам какви лекари има. Вече за втори път попадам на такава “лекарка”, писна ми честно. Даже каза, че ще е добре да отида на психолог?????! Ужас. Не искам да коментирам. След 2 седмици ме вика пак.

Б.Р.

20.11.15
19:59

казано от Petya Jelyazkova на 20.11.15, 19:38:

Здравейте. Днес в 18ч. ми беше прегледа при гастроентероложката  - каза, че “нищо не съм яла” за нея това било едно непълноценно меню. И да почнаха се разправиите с това колко много трябвало да ям - месо, яйца, тестяно, пържено , за сладки даже споменаха , но най-вече за мазнините и белтъчините............казват че това не е храна, цитирам: “Как си мислиш, че с такава храна ще качиш килограми - овесени ядки, орехи.......”  и тя не вярва, че искам да напълнея - даже обратното, казва че един човек като отслабва така се храни (dull) . Каза ми да започна да се храня (нали защото не го правя??!-,-) , скара ми се че си броя грамажа на всичко - а когато погледна в дневника ми ,примерно че пише пилешка супа каза:”Е колко беше супата, колко месо имаше???” - що за хора са това. Аз и казвам че проблема ми със стомаха е голям ( с 00), а тя ми вика:”Ама ти нищо не ядеш, как очакваш да ходиш до тоалетна.”
“Виждаш ли твоите връстници какво ядът : вафли, закуски” и в същото време казва, че и тя внимавала какво яде. Лелеее не мога да повярвам какви лекари има. Вече за втори път попадам на такава “лекарка”, писна ми честно. Даже каза, че ще е добре да отида на психолог?????! Ужас. Не искам да коментирам. След 2 седмици ме вика пак.

Колко сме еднакви с теб просто не е истина.. :D Чувам абсолютно същите коментари спрямо храната ми всеки ден и честно казано вече не ми прави впечатление.  Е разбира се опитвам се да я увеличавам, но както и да е. Относно 00 ти препоръчвам да си купиш Пробиен-а от снимката. Ползвам го от седмица някъде и съм много доволна. Не съм се допитвала до никакви лекари, отидох в аптеката, споделих си проблема и ми предложиха това. Доволна съм, дори бих казала, че отивам до 00 по няколко пъти на ден и определено има ефект! Можеш да пробваш и ти, да видиш как ти действа. :)

Petya Jelyazkova

20.11.15
21:59

О, много ти благодаря! А можеш ли да ми пратиш линк към този Пробиен, че нещо не мога да го намеря в интернет? А и на каква цена е, кога се пие?

Б.Р.

22.11.15
17:11

От няколко дни се опитвам да пиша в дневника ти, но ми изписва грешка. На лично същата работа.. сетих, се че може би е заради линка, който се опитвам да ти пратя към Пробиена. Затова ще пробвам без него. Напиши в гугъл това ПРОБИЕН В - КОМПЛЕКС КАПС. * 10 и би трябвало да ти излезе. Иначе аз го пия преди хранене (на обяд, но това мисля че няма значение). Вътре са 10 капсулки, т.е. за 10 дни. :)

Petya Jelyazkova

01.12.15
16:50

Здравейте на всички!=) Отдавна не бях писала, много съм заета и нямам много време.. Но реших да напиша някои от последните отчети, за по-предните вече не се сещам много, много.. :Д
30.11.15
-кисело мляко с ов.ядки,чиа,орехи,канела
-ябълка
-круша
-1 парче домашна “пърленка”  от пълнозърнесто  брашно
-скумрия на скара с варени картофи
-свински кебап, 1 филия хляб
01.12.15
- кисело мляко с 3 с.л. ов. трици, 1 парче  от пърленката
- 1 банан
- пилешка пържола от бут и голямо количество салата от зеле
-зеленчуков рататуй (от тиквичка,патладжан,пипер) със сметана и пилешко, 2 мандарини
- 2 вафли ная с кокос, 2 пакета семки със сол и 4-5 парчета печена тиква с карамелизирана захар (wasntme)

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 05.12.15 19:50.

Petya Jelyazkova

02.12.15
15:36

02.12.15
- кисело мляко с чиа,овесени трици, 50гр.орехи и 2 парчета тиква
- 1 голяяям банан:д
- сандвич с масло и кашкавал
- 220гр. червен боб от консерва
-  1 суров бадем,зеленчуков рататуй със сметана и пилешко, няколко парчета тиквеник

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 02.12.15 20:22.

Petya Jelyazkova

04.12.15
13:37

03.12.15
Кисело мляко с ов.трици,чиа,сурови орехи и бадеми
1 банан
Кифла с шоколад 150гр.
4 мандарини
2 кебапчета (70гр.х2=140гр.) , салата от краставици, къдрава салата, праз (овкусена със сол, зехтин, сирене, балсамико) и 5 парчета тиквеник

04.12.15
- Кисело мляко с ов.трици,чиа,сурови орехи и бадеми и сигурно около 100-150гр. парче кашкавал
-1 банан
-Картофена манджа и 1 сандвич с масло, кашкавал и маруля

зеленчуков рататуй с пилешко, кисели краставички,1 парче тиквеник, 5 бисквитки spekulatius, семки без сол към 50-60гр.

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 05.12.15 17:25.

Petya Jelyazkova

05.12.15
17:25

05.12.15
Кисело мляко (200гр), ов.трици (3 с.л.), чиа (1с.л.), сурови орехи (40-50гр.), сурови бадеми (40гр.)
1 банан
пилешки гърди (около 170-200гр.) със сос 4 сирена, 1 филия бял хляб
печени бадеми (100-150gr)

бисквити spekulatius - 600gr. цяла огромна опакова, аз съм чудовище ще от откача..... Веднъж реших да пропусна вечерята понеже беше станало много късно и гледай какво стана....... не мога, просто не мога (punch) :@
тооолкова много захар.......ох, какво ще правя... никак не мога да поправя нещата, вече всичко е свършено без това..

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 05.12.15 23:28.

Petya Jelyazkova

06.12.15
12:32

06.12.15
- 3 филии с масло  (събудих се много гладна, даже ми се ядеше още, но реших да овладея ситуацията на време..)
П.С. Честит празник!:) Днес по този повод за първи път ще ям филе от акула :D

Petya Jelyazkova

06.12.15
18:57

06.12.15
- 3 филии с масло
- през целия ден хрупах кайсиеви ядки, орехи и сурови бадеми.. най-вече от кайсиевите ядки, нищо че бяха горчиви
- филе от акула на фурна (основа-нарязани кисели краставички, лук, отгоре с резенчета лимон, в сос от зехтин, 50ml. бяло вино, малко лимон, подпрaвки най-различни, сол хд) беше мноого вкусно - до сега никога не бях яла :) и салата от краставици и къдрава салата (олио, балсамико и сол)

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 06.12.15 20:31.

Petya Jelyazkova

06.12.15
20:34

Добър вечер на всички!:) Бих искала да ме посъветвате какви упражнения мога да правя вкъщи? Мислех много и реших сутрин след ставане да правя някакво раздвижване.. Някакви идеи? Или да следвам някаква програма?

06.12.15
20:47

По принцип при добро желание може да се направи хубава тренировка в къщи, но все пак трябва да се снабдиш с някои помощни средства (дъмбели, пудовки, ластици, топка), защото иначе се сещам само за някакви клипове/видеа за аеробни упражнения...

Petya Jelyazkova

06.12.15
21:13

Благодаря ти за отговора - вкъщи имам топка, по едно време имах и дъмбели и велоергометър (бяха ми ги дали назаем за 2-3 месеца и пак си ги взеха :/) .. ще гледам да се снабдя с повече уреди за по-добри резултати :)

Petya Jelyazkova

07.12.15
16:09

Здравейте (sun) Искам да ви питам от къде си купувате суровите ядки и на какви цени? :)
Мислех си сутрин с киселото мляко и триците да включвам различни видове ядки освен орехи, но са ми бая скъпи.
Проверих за лешници от една позната, която ги продава за 40лв. кг УАУ

Лешниците държат висока цена. :)
Останалите са по-нормални. :) Аз рядко ям и в малки количества, така че си купувам от най-близките магазинчета, специализирани за такива неща (ядки, тахан). Най-изгодно обаче май е по борсите.

07.12.15
17:41

Здравей! Опитай на земеделски пазар- във всеки град има през някой ден от седмицата. При нас лешниците са 18 лв. , орехите засега са най-евтини - 10 лв./кг. От чуждестранните кашу, бадем държат двойно по-висока цена по 20 лв/кг. Но лешници и орехи може да намериш селски на дори и на по-добри цени. И познатите ти кайсиеви ядки. :)
Мисля, че може да започнеш с упражнения със собствено тегло и спокойно може да прогресираш доста без допълнително оборудване. Докато намериш някакви дъмбели (минимум 2х10 разглобяеми) започвай със себе си :)
Не виждам никакъв смисъл от видеа , пък и никога не съм ползвала.

07.12.15
17:55

WTF ??? Вие не сте ли чували за “Събиране” ? :D

Petya Jelyazkova

07.12.15
19:30

Благодаря за отговорите!! Преди малко си купих лешници - 29лв./кг.  и кашу - 23лв./кг

Petya Jelyazkova

07.12.15
20:55

07.12.15
-2 кивита и кисело мляко с ов.трици и чиа
-банан
-сандвич от 2 филии бял хляб с масло и кашкавал
-1/2 пилешка пържола със сос 4 сирена и 3 листа къдрава салата
-1 лешник, 1 кашу
-свинско каре със сметана, салата от цвекло и моркови (зехтин, сол и балсамико) и малко кисели краставички, 4бр. кашу, 1 бр. лешник и орехи неизвестно, но прилично! количество :D

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 07.12.15 21:38.

Petya Jelyazkova

08.12.15
21:19

08.12.15
Добър вечер на всички и честит празник на всички студентии! (sun) 8-)
Храна:
-  малко киви ; Прясно мляко, ов.трици, чиа, сурови орехи, кашу, лешници, кокосови стърготини и канела
- 1 ябълка
- 1 парче от домашна “пърленка” от пълнозърнесто брашно с кашкавал
- 100-150гр. червен боб от консерва
- 1 банан
- ориз на фурна с пилешко бутче и 2 филии хляб
(пълнозърнест многозърнест?! - голямо име,няма що :D личи си, че има от брашно т.500 ;дд) бях много огладняла, а вечерята стана чак в 20 и нещо :Д

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 10.12.15 18:06.

Petya Jelyazkova

09.12.15
20:49

09.12.15
Храна:
-Прясно мляко, ов.трици, чиа, сурови орехи, кашу, лешници, кокосови стърготини
- 1 банан
- сандвич с масло и кашкавал
- 150гр. червен боб от консерва и 2 парчета от домашната “пърленка”  с кашкавал,подправки и микс от семена (пърленка е в скоби, понеже пърленката е много дебела и по-скоро прилича на питка :Д:Д) - мнооого се надух заради нея, ама нали си падам лакома..;дд
- 1/2 краставица и  ориз на фурна с пилешко бутче

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 10.12.15 18:05.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1