07.11.15
22:16
казано от Ая Палачинкова на 07.11.15, 20:44:
Живота ми сега е работа и тренировки,нямам време да се видя с приятели .
Добре дошла в клуба :). И понеже отварям нова страница, ти пожелавам да си все усмихната и да продължаваш напред.
Мнението беше редактирано от Иван Благов на 07.11.15 22:17.
07.11.15
22:26
казано от Иван Благов на 07.11.15, 22:16:
казано от Ая Палачинкова на 07.11.15, 20:44:
Живота ми сега е работа и тренировки,нямам време да се видя с приятели .
Добре дошла в клуба :). И понеже отварям нова страница, ти пожелавам да си все усмихната и да продължаваш напред.
Мда ,но поне ми харесва,времето в залата е моето време за разтоварване от работата :)
И благодаря,продължавам смело :) а може ли коментар относно тренировките,мнение,съвет (wasntme)
08.11.15
15:10
Неделя е ден за ядене,несмятане на калории (отпуснах си 2000 и дано не ги превиша (giggle) ), почивка и размисъл (wasntme) ...
За година и половина съм качила около 6кг , качвам снимка от мин.лято дъъъска бате,а мислех,че изглеждам добре ... и снимка на дупето от сега ,има материал за оформяне (wasntme) още ми е трудно да свикна с повечето кг,не съм перце като преди,но пък не изглеждам болнаво ... дала съм си макс до 48кг,все пак съм 156см ...
Храната мега зареждаща с една чийт глезотийка - сладолед (blush)
Течности: кафе с какао и кафява захар (мноого яко) ,вода, чай мента
Тренировка : мисля си в неделя да правя кръгова у дома,защото 4 седмично са ми малко, та по-късно ще вкарам едно тренче,плана е :
30мин кардио / нещо не ми отчиташе и засичах с часовник ...
Упражнения за корем,ще разгледам за нови
С гиричките 2х2кг :
Флайс 3х10
трицепсово разгъване 3х10 на ръка в сс с повдигане зад глава 3х10
бицепсово сгъване едновременно с 2те ръце 3х10 в сс с чукчета
концентрирано сгъване 3х10 в сс с гребане 3х10
повдигане на гиричките пред тяло
повдигане на гиричките встрани (това го правя бавно,защото с кривите ми ръце ми е трудно ...)
Само толкова,че ми се повдига от многото храна .... не беше добра идея да лакомея толкова (swear) знам как ми се отразява на корема и защо си го причиних пфф ... сега искам да (puke) ...
Другата седмица съм 2ра смяна на работа и пак ще има кардио преди и тренировки след :) и се надявам храната да е читава,сега ще си направя план меню :)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 08.11.15 21:40.
08.11.15
16:39
И защо реши, че са ти малко тия тренировки? По принцип тренировката, която планираш да правиш не е нещо кой знае какво, но все пак недей да прекаляваш. И между другото - хубаво дупе :P.
08.11.15
16:40
К’ва е тая снимка сега ххАхахА ?
08.11.15
16:47
казано от Иван Благов на 08.11.15, 16:39:
И защо реши, че са ти малко тия тренировки? По принцип тренировката, която планираш да правиш не е нещо кой знае какво, но все пак недей да прекаляваш. И между другото - хубаво дупе :P.
Ами в четвъртък правя горна и до неделя съм забравила вече,че съм тренирала и затова мисля да вкарам леко раздвижване,нямам по-големи кг :( и благодаря :)
08.11.15
16:50
казано от satisfaction на 08.11.15, 16:40:
К’ва е тая снимка сега ххАхахА ?
коя ? първата е йога поза масичка (giggle)
08.11.15
16:56
Aко съм те разбрал правилно, в Понеделник и Четвъртък правиш горна, а Вторник и Петък е долната, нали така. Ако си ги натоварила както трябва си е напълно достатъчно, но и няма проблем да има една лека раздвижваща тренировка с тия тежести, които имаш.
08.11.15
17:02
казано от Иван Благов на 08.11.15, 16:56:
Aко съм те разбрал правилно, в Понеделник и Четвъртък правиш горна, а Вторник и Петък е долната, нали така. Ако си ги натоварила както трябва си е напълно достатъчно, но и няма проблем да има една лека раздвижваща тренировка с тия тежести, които имаш.
Да,точно така се опитвам да тренирам ,.Ръцете не ги товаря достатъчно,утре може да ми покажат какво да правя за тях , иначе едно леко раздвижване никога не е излишно :) И да попитам според вас сама добре ли се справям или имам нужда от тренер ?
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 08.11.15 17:02.
08.11.15
17:17
Ръцете не се нуждаят от голямо натоварване. По 1 упражмение за бицепс и 1 за трицепс мисля, че ти е напълно достатъчно. Колкото до другия въпрос, зависи. Ако си доволна от резултатите, можеш да продължиш и сама, защото няма гаранция на какъв треньор ще попаднеш.
08.11.15
17:26
казано от Иван Благов на 08.11.15, 17:17:
Ръцете не се нуждаят от голямо натоварване. По 1 упражмение за бицепс и 1 за трицепс мисля, че ти е напълно достатъчно. Колкото до другия въпрос, зависи. Ако си доволна от резултатите, можеш да продължиш и сама, защото няма гаранция на какъв треньор ще попаднеш.
Добре,благодаря :) Ами аз нали бях с тренер и сега сама докарвам някакви тренировки,но колко са качествени не знам ...
казано от Ая Палачинкова на 08.11.15, 17:26:
Ако си доволна от резултатите, можеш да продължиш и сама, защото няма гаранция на какъв треньор ще попаднеш.
Добре,благодаря :) Ами аз нали бях с тренер и сега сама докарвам някакви тренировки,но колко са качествени не знам ...
И аз съм на същото мнение,че може и без инструктор и след като си тренирала с треньор значи имаш изградена техника. Аз например в началото си казвах,че трябва да направя няколко тренировки с инструктор, но така и не се усмелих,та до сега програми режими и суплементация все сама съм си правила на базата на дневниците тук,форума,разни статии и клипчета от интернет. На мен също горната част ми беше в една обща тренировка с по 1-2 упражнения за група, единствено променям тежестта,сериите и скъсявам времето за почивка, когато ми се иска да качвам повечко маса.
08.11.15
21:15
казано от Дени на 08.11.15, 20:47:
казано от Ая Палачинкова на 08.11.15, 17:26:
Ако си доволна от резултатите, можеш да продължиш и сама, защото няма гаранция на какъв треньор ще попаднеш.
И аз съм на същото мнение,че може и без инструктор и след като си тренирала с треньор значи имаш изградена техника. Аз например в началото си казвах,че трябва да направя няколко тренировки с инструктор, но така и не се усмелих,та до сега програми режими и суплементация все сама съм си правила на базата на дневниците тук,форума,разни статии и клипчета от интернет. На мен също горната част ми беше в една обща тренировка с по 1-2 упражнения за група, единствено променям тежестта,сериите и скъсявам времето за почивка, когато ми се иска да качвам повечко маса.
Предния път когато те видях в залата да тренираш ръце ти се възхитих,много добре са оформени :) Ще крада от теб упражнения (giggle) Иначе аз си правя кратки почивки,тежестта качвам,но не навсякъде защото се притеснявам дали правилно ще го изпълнявам с по-голяма тежест ...
нали правим разлика от инструктор до ‘’инструктор,
от треньор до треньор, и
от цел до цел
Ая това което искаш можеш да го постигнеш и сама. Колко време ще отнеме зависи само и единствено от теб.
Винаги може да работиш на принципа проба-грешка. Ако не се чувстваш готова да експериментираш/опитваш нови неща и можеш да си позволиш да тренираш под погледа на добър инструктор/треньор, то тогава може да направиш още няколко тренировки докато си повярваш и решиш, че можеш и сама.
08.11.15
22:25
казано от rush на 08.11.15, 22:19:
нали правим разлика от инструктор до ‘’инструктор,
от треньор до треньор, и
от цел до целАя това което искаш можеш да го постигнеш и сама. Колко време ще отнеме зависи само и единствено от теб.
Винаги може да работиш на принципа проба-грешка. Ако не се чувстваш готова да експериментираш/опитваш нови неща и можеш да си позволиш да тренираш под погледа на добър инструктор/треньор, то тогава може да направиш още няколко тренировки докато си повярваш и решиш, че можеш и сама.
Да знам,че има разлика и ми трябва стабилен надъхващ тренер (wasntme) Сама не съм сигурна в себе си,срам ме е примерно да отида да клякам с лост и затова хващам дъмбелите и правя каквото мога с тях ... още не съм уверена в себе си ...
казано от Ая Палачинкова на 08.11.15, 22:25:
Сама не съм сигурна в себе си,срам ме е примерно да отида да клякам с лост и затова хващам дъмбелите и правя каквото мога с тях ... още не съм уверена в себе си ...
И аз не правя упражнения с лост поради същата причина не се чувствам сигурна в себе си, затова заменям даденото упражнение с подобно за същата мускулна група, но изолирано на машина или с дъмбели или дискове. Още по-смешно в началото се бях нахъсала да ходя на груповите занимания, ама така или иначе не се осмелих, все си мисля, че няма да се справя и ще изглеждам глупаво :D
Може би е време да експериментираме заедно хаха
09.11.15
09:54
казано от Дени на 08.11.15, 23:52:
казано от Ая Палачинкова на 08.11.15, 22:25:
Сама не съм сигурна в себе си,срам ме е примерно да отида да клякам с лост и затова хващам дъмбелите и правя каквото мога с тях ... още не съм уверена в себе си ...
И аз не правя упражнения с лост поради същата причина не се чувствам сигурна в себе си, затова заменям даденото упражнение с подобно за същата мускулна група, но изолирано на машина или с дъмбели или дискове. Още по-смешно в началото се бях нахъсала да ходя на груповите занимания, ама така или иначе не се осмелих, все си мисля, че няма да се справя и ще изглеждам глупаво :D
Може би е време да експериментираме заедно хаха
Ооо значи ще си помагаме с упражненията с лост (wasntme) На групови аз ходя само на йогата,че там ми е долу горе ясно какво да правя,другите не съм ги посещавала ;д но може заедно за подкрепа да влезем някъде :Д
09.11.15
19:45
Привет,желая ни една динамична седмица с яки тренировки,хубава храна и много усмивки :)
Понеделник 9.11
Късна закуска след 11:30ч: 5 ръжени блокчета,трябва да ги огранича (към 200клр) с крем от 65гр авокадо,45гр банан,15гр шоко протеин и 3гр какао
Обяд след 16ч: палачинка от 70гр белтък , 50гр цяло яйце,10гр соев протеин,15гр овесени ядки и канела
Вечеря след 21ч : салата от 60гр краставица,60гр домат,100р варени яйца и 10гр микс семена
Междинно : средна жълта ябълка към 150гр, към 17ч около 60гр вкусни тиквени семки,с.л. лютеница(много ми се яде напоследък)
Калории за деня : към 1400? и реших,че нямам нужда от зареждащи дни като вчера ... ще си хапвам 1300-1500клр на ден
Течности: кафе с какао и кафява захар,чай мента,вода към 1,5л (забелязвам,че когато съм в нас пия малко вода,на работа без проблем си изпивам шишето)
Добавки: хром,магнезии,1хбърнър,1хбцаа
Движение ходене: малка свежа разходка с приятел 6км (sun)(сн)
Тренировка : сутринта корем+20мин кардио(трябва да сменя батериите на велото), трена беше в нас,че понеделник в залата е лудница ... та вечерта след 18:30ч горна част с 2х2кг с повече повторения :
разтваряне в страни 3х15 в СС с повдигане напред 3х15
флаис 3х20 правих го права и май се пъчих повече
кик бек 3х10 в сс с гребане 3х20
бицепсово сгъване 3х20 в сс с чукчета 3х20
концентрирано сгъване 3х20
повдигане зад глава 3х20
трицепс 3х10
ренегатско гребане 3х20
наклони встрани 3х30
Корем преди лягане
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 09.11.15 21:29.
10.11.15
22:53
Охх най-накрая сядам ... днеска денят ми се стори безкраен .... Излезнах преди 10 и се прибрах след 22ч ... на работа бях сама,но се справих,след това исках да се прибера,но трябваше да тренирам крака,не че на работа не ги натоварвам,там си правя цялостна тренировка-имаме стълби,нося какво ли не,бъркам енергично кремове,плескам бисквити .... :Д ох оплеснах се :Д
Храната днес не ми се коментира,ядох какво ли не по време на смяната ... надявам се калориите да не са повече от 1500 за деня .... Харесва ми работата,но ми пречи да спазвам режим .... така никога няма да изчистя мазнинките :(
Да разкажа и за тренировката ... Сутринта в нас правих корем . В залата се засякох с Дени,много и благодаря за всичко,което ми показа и обясни. Личи си,че фитнеса и е страст :) Тренчето беше голямо лутане,без последователност,с големи почивки ... но ще кажа какво правих :
Клек с диск,напади с гирички (оказа се,че ги правя половинки),клек с гирички,тяга с прави крака и гирички,бедрено разгъване,бедрено сгъване,абдуктор,аддуктор,проба глутеус ритници с тежест(дърпане на скрипец с крак ;д ) повдигане на пръсти на стъпало с диск в ръка ... да кажем,че упражненията бяха 3х10 ,тежестта нормална за мен ... В петък ще знам как да я подредя за да стане хубава тренировка :)
Утре искам да вкарам кардио само,но ме очакват задачи преди и след работа и не знам дали ще мога ... Започнала съм да надъхвам хората около мен да тренират и те, :) Колежките искат съвети какво да правят,намерили кой да питат (giggle) Брата сега ми вика,че иска да вземе лежанка,дъмбели а у ,е няма да е утре,но след месец два хммм :Д няма място за гладиатор иначе и двамата искаме ...
Това е за днес,утре по-добре с храната! :)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 11.11.15 00:13.
Ето за тази тренировка ти говорех, същност и тук започва с клек, но затова те питах дали си загряла добре. Мъртвата тяга може вместо с лост и с дъмбели да се прави. Като цяло най-важното при теб е да имаш някаква идея и последователност в тренировките като цяло. Днес си беше чисто размотаване, но поне беше забавно ;)
В същност като се загледах, не е това клипчето,което включва и абдуктора,понеже спомена, че някой от форума ти е казал, че е безсмислено упражнение, та ето я и тази тренировка с Марина Декова.
Мнението беше редактирано от Дени на 10.11.15 23:41.
10.11.15
23:33
казано от Дени на 10.11.15, 23:23:
Ето за тази тренировка ти говорех, същност и тук започва с клек, но затова те питах дали си загряла добре. Мъртвата тяга може вместо с лост и с дъмбели да се прави. Като цяло най-важното при теб е да имаш някаква идея и последователност в тренировките като цяло. Днес си беше чисто размотаване, но поне беше забавно ;)
Пфф какъв корем (inlove) Тренировката за крака ми хареса,ще се пробва :) Иначе днес беше опознавателна тренировка :D
11.11.15
21:33
Вече имам страх да се возя в градския транспорт :( ... сутринта по път за работа щяхме да отнесем един джип ... другото което е лудите хора пътуващи гратис ми идват вече в повече ... |-)
Сряда 11.11 : 8-)
Закуска след 9ч : вчера закусвах банановококосова палачинка,а днес ябълковоканелена : 15гр яйца,70гр зелена ябълка,целойска канела,10гр микс семена,5гр чиа + още 70гр ябълка
Обяд след 15ч : салатка 50гр краставица,60гр домат,100гр варени яйца и 10гр микс семена / за сряда тиква на пара
Вечеря след 21ч: 105гр риба тон с 20гр лютеница + 3 ръжени блокчета / избягвам в един ден да ям яйца и риба,дано не ми се отрази зле , и си забърках десерт от 190гр зелена ябълка,15гр микс семена,4гр кафява захар и 3гр целойска канела :)
Междинно:към 50гр банан,10тина кашута и 1 фурма / на 2пъти усетих премаляване ...
Калории за деня: макс 1400
Течности : кафе със смес за горещ шоколад и малко соево мляко,вода под 2л,2 чаши ароматен чай с 1 ч.л. мед
Добавки:магнезии и хром
Движение ходене: леко към 5км
Тренировка: почивка,само малко корем, всичко наведнъж : 50къси коремни преси с крака върху ш.топка,50докосване на пети с пръсти,50 лакът към коляно,50 повдигане на ш.топка,50 усуквания с крака във въздуха. От вчера ме наболяват колената,сигурно от бедрените сгъвания/разгъвания ... Утре е ден за ръчички :)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 11.11.15 21:42.
12.11.15
20:54
Мило дневниче,необичам дни като днешния , а напоследък са често срещани ... И всичко е заради работата и ще я сменям всеки месец ако трябва щом не получавам нужното уважение ... не съм роб подяволите .... Храната днес без коментар ... от 10:30 до 19:30ч на работа,без почивка и ядене на крак.За обяд имах палачинка,но вкарах и брауни понеже ми стана лошо,изнервено и ми се дорева ... Чувствам се изморена и затова нямаше смисъл да ходя на тренировка ... Само корем в нас,а утре и в събота ще направя кръгови ... Чувствам се дебела и тъжна ... В неделя ще ходя до Пловдив на разходка и да се разсея уж малко ...
Дано вашия ден е бил по-приятен :)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 12.11.15 23:10.
13.11.15
22:10
Това ли е нормалното ежедневие на работещия човек ,да излезеш и да те няма 10-12 часа ... въобще не ми харесва,че не ми остава време за нищо ... Основните хранения са ми 3 на ден с 5 часа между тях ... те затова колежките само ядат сладки неща/пробванки ;д
Отчета за днес 13.11
Закуска преди 9ч : палачинка от 112р яйца,5гр микс семена,5гр чиа,18гр овесени ядки,целойска канела и намазана с 5грмед и 5гр орех
Втора закускаслед 9:30ч: 3 ръжени блокчета намазани с 10гр мед с орехи+20гр фъстъчено масло /нарочно ядох повече в нас,за да съм сита по-дълго и да нямам междинни прегрешения на работа
Обяд към 15ч : палачинка от 133гр яйца,10гр соев протеин и 5гр к.стърготини намазана с 12гр лешников тахан
Вечеря след 21ч: по пътя към нас си взех ръжени солети,че много ме сряза корема ... (45гр/170клр) , в нас изядох един орех в мед,и след 21:45ч 2 ръжени блокчета намазани с хумус + 100гр домат и 60гр краставица
Междинно: към 30гр кашу ,5 фурми
Калории за деня : не повече от 1500 , напоследък не ям готвенко и зеленчуци ... Ще се промени това .... а сега ми се яде сладко,така ме боли корема дано да ми дойде МЦ ...
Течности:кафе с ч.л. кафява захар,2 чая мента,към 2л вода,чаша горещ шоколад (какао,вода и ч.л. мед)
Добавки: хром и магнезии
Движение ходене : 6км
Тренировка : Изтича ми картата и трябва да реша дали да я подновя или да ходя в стария ... След 23ч Лека тренировка в нас + корем
Никаква сила ,не съм доволна от себе си ... Тялото ми е изморено ... :(
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 14.11.15 00:21.
14.11.15
22:28
За да не е поредния негативен пост с оплаквания (че са мноооого) ще кажа само,че от понеделник си влизам в ритъм и няма да обръщам толкова внимание на случващото се на работа ... Връщам се в старата зала и ще си правя пак клек със щанга,все пак искам прогрес там :) Трябва и кардио да включа отново,че се чувствам напълняла въпреки,че колежките казват,че съм си същата ... Може и да е от задържането на вода :( Нямам много сила напоследък и затова ще трябва да направя нещо по въпроса за да се възтановявам по-бързо ...
Иначе след 9 часа на работа в правене на торти сега пека сладки и ще забъркам едни бонбони за утре,че където и да ходя очакват да нося сладки неща в мен (giggle) Весела събота и свежа неделя ви желая :) И до понеделник :)
16.11.15
20:35
Привет :) Неделята мина много приятно в Пловдив (sun) Видях се с приятели и братовчедка ми,но за един ден не мога да се срещна със всички ... Разходих се добре към 16км ,погладувах понеже търсих заведение,където да хапна омлет,влезнахме в 3 и никъде не правеха (dull)... та накрая си взех салата на която махнаха шунката и сиренето и сервитьорката притеснена идва да ме пита дали яйцето да остане :D и аз дааа,та аз заради него си я поръчвам (giggle) ама те половин варено яйце ми сложиха :( Иначе споделих за работата и всички ме съветват да си търся друга,която да не ми действа така и да е по-добре платена ...
Много ми е объркано като почивам неделя и понеделник,а не като нормалните хора събота и неделя и така вървя с ден назад ... днес ми е неделно ...
Понеделник 16.11 риба ден :)
Закуска - не
Обяд след 14:40ч стабилен : 95гр риба тон,115гр домат и 15гр натрошени оризовки . Отделно 35гр оризовки намазани с 20гр фъстъчено масло
Вечеря след 20:10ч: 97гр консерва филе от скумрия с 123гр домат и 58гр краставица , по-късно зелена ябълка
Междинно: 250гр зелена ябълка и 10гр ф.масло , 3 лукчета с вкус на мед
Калории за деня : към 1100?
Течности : вода към 1,5л , пакетче кафе нова бразилия с кафява захар,чай мента
Добавки: магнезии,хром,л-карнитин (от днес пия нов,има кофти вкус),2хбцаа
Движение ходене : към 8км
Тренировка към 19:30ч около 20мин. : корем -къси коремни с крака в/у ш.топка,лакът към коляно,докосване на пети,повдигане на ш.топка всичко едно след друго по 50 повторения ;
горна част - повдигане на гири пред тяло,флайс в СС с трицепс,повдигане на гира зад глава,бицепс в СС с чукчета,концентирано в СС с гребане,наклони в страни всяко упражнение 3х10 , нямам карта а и е понеделник . Л-карнитина май е добър :) Преди лягане пак малко корем .
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 16.11.15 21:39.
17.11.15
22:52
Днеска няма такъв апетит за сладко |-) ... Имам симптоми за МЦ,но не ми идва ... Колежките казаха,че имам нужда от секс за да ми се оправят хормоните (wasntme)... ъъъ кво беше тва ... (giggle)
Вторник 17.11 / тази седмица съм 1ва смяна
Закуска след 9ч : 73гр варени белтъци с 20гр лютеница
Обяд към 14:30ч : палачинка от 115гряйца,15гр пресована елда,2гр целойска канела,8-10гр микс семена,7-9гр чиа намазана с мед
Вечеря след 19:30ч: 3 оризовки намазани със смес от лютеница и хумус,купичка салата зеле,моркови и царевица(брата я прави) . + слънчоглед за десерт ...
Междинно,изядох света и всичко заради емоции и напрежение,чудя се дали да предприема една голяма крачка и промяна ... :бадеми,към 100гр натурален шоколад,захарта само ми пада ... по пътя към нас ям шоколад и пак ходя замаяно ... имам и проблем с очите напоследък ... трябва да си направя пълни изследвания,че нещо не е ок ...
Калории за деня: мноооого,режим угояване
Течности: кафе с мед, вода към 1,5 л , чай мента
Добавки: магнезии,хром,л-карнитин
Движение ходене: към 6км
Тренировка : леко раздвижване в нас корем,клекове,напади,глутеуси... , в четвъртък ще гледам да си изкарам карта за стария фитнес
И сега си приготвям храната за утре - 2 бр палачинки(общо 4 цели яйца) и брата пак ама ти много яйца ядеш ... Мечтая един ден да си имам гадже с което да си готвим здравословно и да не ми брой яйцата :)
18.11.15
23:29
Абе муцуни,понеже не ми се спами в събитието за форумна среща да си питам тук : часа краен ли е? 16ч не е ли раничко ? и предварително записване а у има ли ? :)
19.11.15
21:48
Еми хора здравословно не съм добре :(... Подут корем,замаяност,болки в костите,кръстта,коленете,студени вълни ... и виновна сигурно е храната ... дано по-скоро имам възможност за хранителен тест ... Не мога да се понасям,нямам насищане последните 2 дни ,задържам и вода ... Явно ми липсват витамини,калции,колаген ... щях да си купувам и забравих |-) Някакъв съвет какво да правя ? :(
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 19.11.15 21:58.
19.11.15
21:56
Спри да се тръшкаш. Спри да се самосъжаляваш. Спри да се самонаказваш. Спри да ядеш глупости и яж истинска храна. Спри да обвиняваш брат си и спри да се влияеш от глупавото му мнение.
Казваш, че не ти е добре емоционално, а после се натъпкваш с глупости и после? По-добре ли ти е емоционално или май ти става по-зле И физически.
От много време правиш едно и също и търсиш причини в какво ли не. Разни резистентности, разни непоносимости и т.н. и 29318219 човека ти казаха, че проблема е в теб. Докато ти не го приемеш, след това да го промениш и да се вземеш в ръце никой във форума няма как да ти помогне.
Съжалявам, ако е грубо, ама наистина е едно и също от месеци и не знам сама ти какво чакаш и очакваш да ти се каже още.
19.11.15
22:04
Гери,да емоциите също са виновни и не преяждам като преди с боклуци,нямах сега това в предвид ... Не си измислям проблемите с корема,те са ми налице от години и като започна да се храня по нормално все си ходя подута ... Тренирам си леко в нас,защото няма смисъл да си изтощавам допълнително тялото ... Нз кога ще намеря своя режим ...
19.11.15
22:09
казано от Ая Палачинкова на 19.11.15, 22:04:
Гери,да емоциите също са виновни и не преяждам като преди с боклуци,нямах сега това в предвид ... Не си измислям проблемите с корема,те са ми налице от години и като започна да се храня по нормално все си ходя подута ... Тренирам си леко в нас,защото няма смисъл да си изтощавам допълнително тялото ... Нз кога ще намеря своя режим ...
Не преяждаш с боклуци, но не ядеш нормална храна за правилно възтановяване и тонус и т.н. И дори и да не е джънк, преяждането е преяждане. Как да намериш режим като ти не се задържаш на 1 повече от 1 седмица ?
Така никога няма как да разбереш кое как ти влияе реално. Може би са нормални някакви реакции на стомаха, след като той не е помирисвал подобно нещо от суматии време.
Това, че си подута не означава автоматично, че не е твоя режим и т.н. и трябва да се откажеш и да се побъркваш и да търсиш нещо ново.
Аз също съм с подут/разширен корем от наливане с литри бира и чипсове и т.н. (което го няма от години, ама резултата си е още на лице), ама не съм се отказала нито да тренирам, нито да се храня правилно ;)
19.11.15
22:22
Съгласна съм ,липсва ми и готвена храна,омлетите и консервите риба не са достатъчни ...Благодаря ти,ей така като чуя малко по-остри думи и се осъзнавам ... ;)
25.11.15
09:27
Мило дневниче,не съм те забравила просто е голяма лудница при мен сега... Ще сменям града и работата ,а не съм казала на семейството си ,не знам как ще реагират,но просто се изморих от София и хората ... Пак поемам голям риск и не знам как ще се справя,дано си заслужава и не съжалявам :) Храната е пълен шит,ям не ям .... задържам яко вода,разлика в кг за един ден е 2-3 кг ... тренировки няма,след работа не мога да си събера мислите,водя дълги разговори с хора от новия град ... то сега ако ми е напрегнато,декември не знам как ще е ... Квартира,работа,ново място,нови хора ... лудницъ бате ... Мотивирана съм,защото има хора в Пловдив които ме подкрепят и вярват в мен,даже ще има с кой да ходя на фитнес :Д :) Еее пожелайте ми успех и очаквайте включване новия месец :) Бъдете здрави :)
Ая успех в новото начинание и новия живот (то си е ново начало)! Понякога като усещаш, че нещо ти липсва трябва да си малко по-смел и рязко да смениш обстановката, така че пълна подкрепа имаш ;) Дано се чувстваш щастлива в новия град, на новата работа...И продължавай с дневника, за да знаем какво се случва с теб ;)
Янче, не се обиждай, ама докато не разбереш, че проблемът си е в теб, и на Северния полюс да отидеш, ще е все тая...
Мнението беше редактирано от ddd на 25.11.15 15:45.
25.11.15
21:26
Благодаря ви :* Аз не бягам от проблеми,а от стресираната среда ... Когато се чувствам добре,не мисля въобще колко и кога съм яла,как ще се натъпча после щом остана сама и т.н. но напоследък освен напрежение и изнервеност друго няма ... Настроена съм положително,мотивирана съм и знам,че в Пловдив всичко ще е по-различно,тук не ме подкрепят и разбират,там има хора със сходни на мойте интереси. Оказа се,че плюсовете за Пловдив са повече и в София нищо не ме задържа вече ...
п.п. вкучих млечните,ядат ми се и ще дам време на организма ми да свикне с тях ,сега опитах за първи път катък и ми хареса (giggle) утре мисля и за първи път да опитам чийзкейк (wasntme)
25.11.15
21:28
казано от Ая Палачинкова на 25.11.15, 21:26:
Аз не бягам от проблеми,а от стресираната среда
Душицо, душицо.....как само се самозалъгваш, като си мислиш, че смяната на работата, града, планетата, ще ти реши проблемите....poor kid…