EDUCATE AND DOMINATE

Темата е заключена.
Прескочи до:

Английския страничен ефект от работата ли е?

26.06.15
18:02

казано от Тедо Димитров на 26.06.15, 16:54:

Английския страничен ефект от работата ли е?

Не.

02.12.15
09:29

Привет,народе! :)

Изтъркули се неусетно и 2015та! И ми се иска да я изпратя без недовършени неща, а този дневник стои грозно изоставен вече няколко месеца. А и...малко ми липсвате . : )

Аз съм жива, и съм щастлива.

В личен план : 2015та ми донесе много емоции...повечето хубави,много спомени ,много смях... Калоян е вече на 4 годинки! Гордея се с това дете,защото е не само един страхотен сладур,но е и ужасно нежен към хората,които обича; добър и внимателен с всички животни; много много възпитан и много умен/на моменти дори манипулативен :D /. РД-то му беше Ноември. Напук на всички разведени родители,с баща му решихме ,че ще е много по-хубаво за него да прекара този ден с мама и тати заедно и тримата си направихме разходка,шопинг за подаръци/това да влезеш в Джъмбо с 4 годишно е живо приключение :D / и преяждане с торта ! Детето има моя вкус,обича само шоколадови торти :D и за мен беше огромно удоволствие да приготвя тортата за този важен за него ден! (nlove5)
Лятната си отпуска цялата я изкарах с него. И тъй като той е луд фен на влакчета,съм горда да споделя ,че двамата с него пропътувахме общо  1300км с БДЖ за по-малко от седмица в едни от най-горещите летни дни и нощи! Освен това прекарахме един цял ден в плейцентъра на мол България ,където играхме заедно,много се забавлявахме ,а той от скачане и дивеене,накрая си навехна глезена,та на връщане към Младост  се наложи да го нося ,а аз  имах възможност да проверя силовата си издръжливост ! (wasntme)
Има едно детенце в градината,което е много агресивно и невъзпитано и не един път е посягал на Калоян. Отне ни време да го научим да отвръща на удара с удар,защото той изобщо не е бойна натура/въпреки ,че много се кефи да блъска по крушата :Д/ ,но успяхме и вече не се оставя да го шамарят.
В любовен план- Този месец става година и половина,откакто сме заедно с ЕГ, а скоро ще стане и година,откакто живеем заедно. Обичам и съм обичана.Чувствам се сигурна :). Наистина е много важно да се споделят общи интереси. Много се радвам,че човекът до мен обича спорта точно толкова много,колкото и аз. 

АЗ,ЛИЧНО! :)

Пак си отрязах дългата коса. :D И цветът смених. И на солариум започнах да ходя. И вече не съм онази пуканка! :Д
В здравословно състояние съм ОК с малки изключения. В началото на 2015 преживях хранително натравяне, края на лятото един остър бронхит и  един остър бактериален колит. Но пък мога да се похваля,че си излекувах хъркането. :)
Не съм спирала да тренирам,освен по времето на горните 3 състояния,които описах.
Края на лятото реших,че трябва да се науча да бягам,защото бягането винаги ми е било слаба страна,особено на дълги разстояния. И започнах. Няма да казвам колко зле бях в началото . Ще кажа само,че имам осезаем напредък и в дишането,и в техниката,и в издръжливостта. .:)
Силово-от дъжд на вятър се напъвам,за разнообразие. Иначе си тренирам за кеф и по усет. За статистиката- 4 до 6 дни седмично,като на определени интервали си пуска 2-3 последователни почивни дни.
Чудя се дали да не започна да си водя дневника отново,но едва ли ще е полезен на някой.
КОЛЕДНО:
Коледа е най-най-най- любимият ми празник!  Вчера украсих елхата и много се вълнувам ! Направих собственоръчно снежни човечета и ги сложих под елхата,много са ми симпатични (sun) .

ИСКАМ ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ ЕДНА СТРАХОТНА КОЛЕДА ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ ! ДАРЯВАЙТЕ ЛЮБОВ,НЯМА ПО-СКЪП ПОДАРЪК ОТ ТОЗИ! :)

05.12.15
11:43

Окей. Започвам от днес.:)
Първо малко разяснения. През работни дни тренирам главно сутрин,преди работа.Тъй като времето ми е ограничено,тренировките ми са с продължителност около час,час и 20 мин.Интензивни.В зависимост от смяната ми,може да има и дни,в които изобщо няма как да тренирам/все пак си имам и други задължения и т.н./. В почивните ми дни тренирам по-продължително,около 3,5-4 часа .Така свикнах,наваксвам за останалите дни. Рядко  тренирам двуразово,но се случва.

05/12/събота/ сън: 8 часа, 3rd day of period

А :
- 5 мин бързо ходене за загрявка
-15 мин джоггинг
-15 мин интервали спринт 40 сек/ходене 40 сек
-1 мин бавно ходене

Б:
1.клек хай-бар 4х8 в СС с повдигане на краката от вис 4х15
2.лег-преса акцент задни бедра 4х30 в СС с корем на пейка 4х20
3.упр-е за задни бедра на хакен машина 3х30 в СС с V-ups 3х20

Храната:
200гр Вита,70гр крема сирене,200гр червена леща/сс/,пилешка супа,кюфтета 200гр. /това ми е за офиса,вечерята ще дописвам после/

Утре не съм на работа.Планирам,както обикновено,тренировка за цяло тяло.

Добавки не пия. Най-много да пия някой протеин в залата,когато тренирам по-продължително.
Кафето от около половин година съм го свела до 1 мляко с малко нес сутрин и евентуално едно безкофеиново следобяд. По-често пия мляко с какао (nlove5).
Алкохол не пия. За 2015та имам един единствен случай,когато съм консумирала алкохол. С Блажка,след Джонито . :D

Мнението беше редактирано от Juls на 05.12.15 11:45.

Тоооооооооооооооооолкова свежо звучиш!!!

Аз няма как да не отбележа (отново), че напоследък се разхубавяваш все повече и повече. Ти винаги си била хубава, но сега има един специален блясък в очите. Запази го винаги. :)

Да ти е жив и здрав малкият! Радвам се, че се грижиш за храната - ето, преял с торта, но с домашна торта! :D

05.12.15
16:57

Благодаря,Рони :)

Генерално ...да,по-свежа и позитивна съм.Имам много енергия. И все пак има моменти,като ми се насъберат 100 неща,в които буквално се сривам от нищото!

Например -вчера “”празнувах “” 7 последователни дни без тренировка. Не по мое желание. По стечение на всякакви обстоятелства,няма да изпадам в подробности. За тези 7 дни имах 2 почивни,в които дори не съм си ходила на Павликени. 7 дни !!! Полудях. Снощи буквално като заспивах се молех днес да успея да се събера и да съм в състояние да тренирам!

Но,успях. Малко,но от сърце. :) И днес съм толкова щастлива...:) : )

Благодаря,Рони. Надявам се скоро да се засечем някъде.:)

06.12.15
15:26

бахти
яките
очи :с

06.12.15
16:40

казано от umad brah на 06.12.15, 15:26:

бахти
яките
очи :с

Благодаря. :)

06.12.15
17:53

06/12/неделя/сън: 7 часа/ 4th day of period

A:
ходене за загрявка- 5 минути
джоггинг 9км/ч - 40 минути
бързо ходене 7,5км/ч - 20 мин / плюс изнасяне на въображаем концерт :D /
интервални 40сек спринт /40сек ходене - 15 минути

Б:
горен скрипец 4х8 в СС с клек хай-бар 4х8
хориз.скрипец 4х6 в СС с ТПК/тяга прави крака/ 4х6
гребане на машина 3х12 в СС с бедрено сгъване 3х12
пулл-овер на земя 3х15 в СС с хип-тръст 3х15
раменна преса 3х10-12 в СС с полу-лег с дъмбели 3х8
предно рамо 3х12 в СС със странично рамо 3х12
сгъване за бицепс с лост 4х14 в СС с френско 4х12-15
сгъване за бицепс с дъмбели 3х15 в СС с разгъване за трицепс от скрипец 3х15
чуково бицаги  3х15 в СС с кик-бек трицепс 3х10-12

Храната:
2 шок.бонбони по повод Никулден/Ники черпи в залата :)/омлет от 3 яйца,30гр сирене,40гр кашквал,40гр луканка; 1 филия Вита, 100гр червена леща/сс/, 1 резен домашен сладкиш-това за сега. Ще вечеряме свинско със зеле,трушийка и семки след вечеря.

Днес едно момченце в залата се осмели да ме заговори и ми сподели,че първият път като ме видял,си помислил,че тренирам футбол/ утф ??? :D/,но после ме видял в гръб и решил,че такъъъъъъв гръб с футбол не се правел :Д:Д:Д . Вярно,че това момче беше дребосък ,по-нисък от мен,с детска,невъзмъжала осанка,но...думите му бяха доста пресилени .Или поне според мен. Точно сега нямам никакъв гръб,супер прибрано ми е всичко :Д и се зачудих ако ме беше видял миналата зима как щеше да реагира ! (nhappy2)

Честит имен ден на всички празнуващи и хубава неделя от мен  ! :)

08.12.15
00:58

07/12/понеделник/сън:9 часа/5th,last day of period

А: сутрешна тренировка

5 мин ходене за загрявка,10 мин джоггинг, 15 мин интервали 40сек спринт/40сек ходене

4 кръга без почивка между кръговете,без почивка между упражненията:
бенд-оувър х20
абдуктор х20
аддуктор х20
корем х20

Б: вечерна тренировка

лег 3х5
тяга  8,1,1
кикове за глутеус,корем

Храната:
170гр овес сс,20гр стафиди,200гр кисело мляко,100гр оризовки,5 яйца,туршия ,свинско със зеле-2 порции,100гр фъстъци,100гр хляб вита,125гр крема сирене,50гр кашкавал,1х 3в1, 500мл прясно мляко,някаква пуричка с шоколад ме черпиха също

Дълъг ,натоварен ден,скапан ден.

08.12.15
11:27

08/12/вторник/сън:5,5 часа

Тренировката:

клек 3х2
гребане  с лост 3х6
раменна преса 3х5

Храната:
5 яйца,350гр кюфтета,50гр сирене,салата зеле с моркови и майонеза,зелена салата с шарлан-това за офиса. За вечеря още не съм го измислила.

Честит 8ми Декември на всички студенти! :)

09.12.15
12:38

09/12/сряда/ сън: 7 часа / нетрениовъчен ден

Днес ще почивам от зала.Последните две нощи сънят ми е недостатъчен и не се чувтвам ОК да тренирам. С времето се научих да слушам тялото си и да не се изсилвам излишно.:)

Снощи ходих да пазарувам след работа. Попаднах на страхотна далавера в Кауфланд- гъби на 0.99ст килограма и си взех дооооста. Имаше също пилешко филе,оризовки,зелен боб и някои други неща на добри цени,та менюто ми до края на седмицата е ясно :D

Та така. Днес работа,довечера активна почивка и ранно заспиване,а утре съм почивка и ще си тренирам цяяяла сутрин (sun).

Днес храната за офиса е : доста пил.филе,зелен боб,краставички,оризовки. За вечеря нещо с гъби ххахахха :D

10.12.15
21:09

10/12/четвъртък/сън:10 часа (sun)

Снощи се прибрах от работа ,пуснах една пералня и гушнах възглавницата.Събудих се свежа като кокиче в 6:40. :) Пих едно мляко с нес и изчистих апартамента като фурия,много енергия : ) .После едно мляко с какао и в 9 вече бях изляза от вкъщи.

Сутрешна тренировка:

А:
10 мин бързо ходене за загрявка
35 мин джоггинг 9км/час
25 мин интервали 40сек спринт/40сек ходене
5 мин бавно ходене

Б:

4 кръга без почивка:
вертик.скрипец зад врат х12
лег преса х15
корем на пейка х30

4 кръга без почивка:
раменна преса лост х8
трицепс зад врат с дъбмел х6-10
корем на стенд х12

3 кръга без почивка:
клек х8
пулл-овер на скрипец х12
коси коремни на скрипец х12 на всяка страна

3 кръга без почивка:
бицепсово с дъмбели х15
френско х20
шолдър-шокър

Вечерна тренировка:

А:
8 мин бързо ходене за загрявка
15 мин интервали 40сек спринт /40сек ходене

Б:

бенд-оувър 4х20 в СС с корем на пейка 4х20-30

3 кръга без почивка:
машина задно бедро х12
абдуктор х20
аддуктор х20

пулл-овер на зема 3х10 в СС с хип-тръст х20

8-10 серии кикове за глутеус и задни бедра

Храната:
500гр пил.филе сс, 400гр гъби сс, салата зеле с моркови и 100гр майонеза, 2 оризовки, доза протеин шейк, 1х3в1, 300мл прясно мляко

Добавки:
2гр вит.Ц ,че доста болни има в офиса

Ами това е за днес. Хубава вечер от мен. :)

Мнението беше редактирано от Juls на 10.12.15 21:47.

12.12.15
08:26

11/12/петък/сън:7 часа

Тренировката: набързо,след работа:

лег с пауза 3х5
лег без пауза  5х5

СС за ръце

Храната:
600гр пил.филе сс, 300гр гъби сс, 300гр зелен боб сс, 60гр оризовки, 70гр овес сс, 200гр кис.мляко, протеин шейк, 300мл плодово мляко, пакет бисквити златна есен

Днес, 12/12/събота/сън: 6 часа

Не се наспах добре,не ми е готова храната,от по-рано съм на работа,че и до по-късно...Днес няма да се тренира.
Утре съм почивка. Довечера лягам навреме и утре ще се тренира.

Храната за днес:
500гр пил.филе сс, салата зеле с моркови и 100гр майонеза и не знам какво друго.Нещо нямам апетит тези дни.

12.12.15
14:32

...и пържени картофи днес...за което е виновен Илия. Като му чета дневника и ми се прияждат ! :D

13.12.15
19:23

13/12/неделя/сън:10 часа

Тренировката:

А:
5 мин ходене за загрявка
28 мин джоггинг 9км/час
2 мин пренастройка :Д
15 мин интервали 40 сек спринт/40 сек ходене
10 мин ходене
30 мин джоггинг 9км/час /с една пауза да пишкам/

Б:
хориз.скрипец 5х5 в СС с клек 5х8
гребане с щанга 5х20 в СС с лег-преса 5х20
пулл-овер скрипец 3х12 в СС с бендоувър 3х20
тесен лег 4х15 в СС с машина задни бедра 4х12

—10мин почивка—

арнолд преси с дъмбел 4х8 на ръка в СС с корем 4х30
бицепс с лост 3х20 в СС с френско 3х20
чуково с дъмбели 3х15 в СС с трицепс от скрипец 3х15

Храната:
Досега една доза протеин. Най-вероятно ще вечерям печени кюфтета,задушени картофи и млечна салата-май все още не съм решила.:/

Не можах да си довърша тренировката,сестра ми ,няма да навлизам в подробности.Надявам се утре да довърша останалото.
Следобед се видях с Дари и Илия. И двамата изглеждат супер. И ще ми помогнат в избора на следващите ми обувки за бягане. :)
Това е от мен за днес.Утре пак на работа...Хубава вечер! :)

13.12.15
19:40

Юле. записвай си тежестите, моля те. Ти си много здрава жена и ми действа мотивиращо да следя какво правиш.

13.12.15
21:49

казано от Queen Cobra на 13.12.15, 19:40:

Юле. записвай си тежестите, моля те. Ти си много здрава жена и ми действа мотивиращо да следя какво правиш.

Мира,аз самата не си следя работните тежести. :D

14.12.15
11:33

Едит за вчера: Вечерях 3 кюфтета,200г задушени картофи,100гр черен хляб,домашна лютеница ,млечна салата и 2 портокала

14/12/понеделник/сън: 7 часа

Тренировката:

40 мин тотал бягане,без следене на скорост,времена и т.н. Обърнах внимание на позата,дишането,стъпката  и т.н.
Много съм доволна. :)

Храната:
250гр пил.филе сс ,80г овес сс, 150гр кисело мляко, 150гр задушени картофи, 20гр оризовки, 1х3в1 -това за офиса.
За вечеря- 125 гр пил.филе сс и още не съм решила с какво.

Утре ще си разменяме подаръци на работа,както и храна ще носим,та довечера трябва да приготвя нещо. Вечерта пък ни е фирменото коледно парти ,ще бъде в джой стейшън в студентски и са поканили да пее Дриско. Най-вероятно ще пропусна мероприятието.

Няма да присъстваш, защото няма да  я има Гери Никол с Дриско ли :D :D :D

Шегувам се, Юле :*

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 14.12.15 11:39.

14.12.15
12:08

казано от Наталия Николова на 14.12.15, 11:39:

Няма да присъстваш, защото няма да  я има Гери Никол с Дриско ли :D :D :D

Шегувам се, Юле :*

Коя е Гери Никол?

Не ми се ходи,защото същия ден съм на работа до 1930,следващия също работя. Няма да се наспя подобаващо,няма да тренирам като хората и това ще ме съсипе . Да не говорим ,че яденето и пиенето на корем не ме блазнят изобщо,камо ли пък да гледам цирка на колегите.В четвъртък ще присъствам на друго коледно парти,което пък няма как да пропусна и....просто ще ми дойде в повече.:)

15.12.15
15:12

15/12/ вторник/ сън: 8 часа

Храната:
200гр пил. филе сс, 200гр кюфтета пс, 50гр кашкавал, 4 печени червени чушки- това за офиса

Нали ви казах,че днес ще си разменяме подаръци и ще  носим ядене за офиса. Колежките ми са се престарали. Направо е свинска история :D.
Аз си взех едно парче от моя сладкиш, 3 мъфина/ по един от всеки вид/, 1 меденка и 1 парче баница. Мисля ,че това ми е достатъчно. :)

Днес няма да тренирам,решено е.Последната седмица имахме доста работа и очите ми са кървясали и главата ми тежи |-). По-вероятно е да си легна навреме отколкото да се втурна към Студентски на коледно парти.

Мнението беше редактирано от Juls на 15.12.15 15:12.

16.12.15
14:14

16/12/сряда/ сън: 8 часа

Тренировката:

12км пробег за 79мин

тяга 6х3

Храната:
100гр пил.филе.100гр кюфтета,25гр кашкавал- това ми остана от вчера в офиса и ще си го изям. Ако не ми стигне до довечера ще си купя нещо от inoffice-a. Вкъщи като се прибера ще ям омлет и зелена салата.

Бягането...пъвите 2 км много тегави ми се сториха. После влязох в ритъм и мина много добре. От дишането съм много доволна. Обаче към 10тия км стъпах накриво на един тротоар и си добягах с лека болка.После докато стигна до залата не ме болеше ходейки,нито на тягата ,но  сега вече се опитва да ме наболява,има забележим оток,но не е нещо фрапантно.Ще го държа вдигнат високо,колкото е възможно в офиса и ще мажа. Вероятно довечера ще наложа с лед.

Мнението беше редактирано от Juls на 16.12.15 14:15.

18.12.15
08:58

17/12/четвъртък/сън : 5 часа (dull)(dull)(dull)

Храната:
овес, миш-маш, омлет,пържени картофи- в офиса ; панирани сиренца, някаква умряла салата, пил.хапки със сусам-на банкета на ЕГ

Не тренирах,нямаше кога. Днес не съм на работа и ще потренирам,но първо някои точки от дневния ред ще отхвърля.
Тази година вече получих първия си коледен подарък,от колежка-колие с лебедче :) Снощи бях с него,много нежно стои.:3

Мнението беше редактирано от Juls на 18.12.15 08:59.

18.12.15
20:02

18/12/петък/сън: 6 часа

И днес се разминах с тренировка...обаче пък свърших полезни неща,та и дремнах следобед.

В момента се радвам като малките деца на новите ми бебчета,с които вече ще бягам. (nfun) Доста обикаляне беше днес , обаче съм адски доволна от избора си и нямам търпение да ги сефтосам! :)

19.12.15
10:40

Джулс, сподели после как ги усещаш бебчетата :) Аз така и не успях да ги харесам тази марка ... нещо не ми пасват на крака...

19.12.15
12:09

казано от Веселина Иванова на 19.12.15, 10:40:

Джулс, сподели после как ги усещаш бебчетата :) Аз така и не успях да ги харесам тази марка ... нещо не ми пасват на крака...

Веси, вчера мерих 7-8 различни модела на тази марка в склада им/тези ,които купих са последните за деня, които мерих и не са от склада.а от друг магазин/- само за дълги бягания,триатлонски,със съпорт,без съпорт,различни грамажи на обувката,различни системи и включително всички модели от колекция 2016/имат мостри само номер 38/. и нито един от предходните не ми пасна като усещане. Отделно мерих Мизуно,Брукс,Ню баланс, едни адидаски,които са в топ20 за рънинг шуус на 2015,едно найки също от въпросната класация.

-Адидаските/ Ултра Бууст мисля,че беше модела/- висока цена, визуално издържани. Обух ги,разходих ги- еми дърво са. Освен това ги усетих тежки и не ми се връзват с концепцията за дълго бягане. По моя преценка са повече за ходило,.което при бягане прехвърля тежестта на петата.
-Найкито,което обух,но не помня модела- тежко,тромаво,дървено. Според мен за крак с паднал свод,прекалено голям съпорт се усещаше в тази област.
-От Ню баланс и Брукс съм очарована като усещане на крака вътре в обувката. Определено ще си взема Брукс за спринтовете и по-късо бягане.
-Мизуно...тук съм без думи. Впечатлена съм от всичко,което обух и най-вече от Уейв Сайонара 10. Не купих тях,защото моделът е със сериозен съпорт в областта на свода и петата,което на мен ми е излишно в момента. Иначе като се има впредвид цялата система,не бяха тежки.
-Специално внимание искам да обърна на една маратонка,към която съм силно заинтересована. Asics Hyper 33. Това е обувка за триатлон,но моделът е умален и не отговаря на стандарта на марката,пробвах и ми стягаше,та не можах да добия реална представа. В склада нямаше по-голям номер.Сега ще се оглеждам къде мога да меря точния размер за мен,защото имам усещане,че това също ще ми пасне много добре. Тегло на обувката 150гр !!!!!!!!!!! Ето тук може да ги видите http://www.shoes.com/womens-asics-gel-hyper-tri-pink-glow-aqua-splash-navy-p2_id384648

Моят избор е Asics Gel Zaraca 2. Подходящи за бягане дълги разстояния, с минимален контрол на пронация. Среден клас са. В магазина има пътека ,потичах с тях-чудесни като усещане, опеделено моята маратонка. Макар да не са от най-леките,особено след допира ми с Хайпер-а, не се усещат и тежки,а обратното. На клипчето се вижда стабилна стъпка,няма колебания на глезена. Много съм доволна от избора си. :)

Веси,ще се радвам ,ако съм ти била полезна с цялата тази информация. Аз съм начинаеща и в бягането, и в избирането на подходяща обувка,но след такова мерене,предварително четене на ревюта и статии , дускусии с познати и т.н. се чувствам сигурна в избора си. Нямам търпение да ги изпробвам,даже днес съм с тях на работа :ДД:Д, за да ми свикне крачето в тях.

Мнението беше редактирано от Juls на 19.12.15 12:10.

19.12.15
18:57

Юле, много благодаря :* страхотна информация :) Аз съм направила моя избор отдавна, багам с Адидас и все още не съм намерила обувка с такова усещане и мекота при стъпване като тях. Но винаги търся и второ мнение и опит. Още веднъж благодаря :)
Със здраве да тичаш с тях :)

19.12.15
22:13

Веси,както всичко друго,явно и това е индивидуално! :)

19/12/събота/сън: 9 часа

бягане 8,5км за малко под час със загрявката и едни упр-я за дишане

Първо бягане с новите бебчета. Удобни,леки на усет,стабилност на ходилото,не стискат и не убиват никъде. Дотук добре. Ако имам някакъв дискомфорт,то ще го усетя утре.:) Направих и няколко спринта накрая,да видя дали има разлика.Еми..има! :Д

От обувката съм доволна,но от бягането не. Тежък старт,докато се раздишам минаха 10тина минути...тромав тръс..абе тегава работа. Бягам си и се чудя какво по-дяволите се случва,нали 2 дни почивах,очаква се да имам енергия,още повече,че мотивацията беше на 6,защото нямах търпение да пробвам новите маратонки. И в един момент стигам до извода,че аз не съм яла от вчера... (dull) Имаше доста работа,от утре съм отпуска и трябваше да свърша допълнително неща и съм се отплеснала. Здраве да е...

Сега ще ям и умирам някъде. ДО утре!

21.12.15
09:17

20/12/неделя/сън:6 часа

Тренировката:

Бягане на пътека 15км за 95мин

Клек 5х8
Скрипец 5х8
Лег преса 5*20
Раменна преса 6,3,2,0,2,6,8

Храната:

Доза протеин,две филии хляб,пил.супа,едно кюфте,кисели краставички,суджук,печена тиква,една чаша сухо червено вино за дегустация-мама го е правила: )

Големи мъгли вчера...прибрах се на Павликени следобяд,успях да дремна във влака около час.
Отпуска съм до 27ми :) и съм мноого щастлива,малко почивка ще ми дойде добре.
За маратонките пропуснах да кажа,че краката ми излизат от тях напълно сухи.(:
Вчера реших да се претегля,скоро не го бях правила. :D

Мнението беше редактирано от Juls на 21.12.15 09:18.

22.12.15
09:47

21/12/понеделник/сън: 6 часа

Стадионче:

5 обиколки - първата половина от всяка обиколка 9км/час ,втората половина - 11-12км/час
4-5мин почивка
20х60м като се редуват спринт 60м,а 60те метра в обратната посока са бързи,но не спринт
и малко ходещи напади

Днес идеята ми беше да работя върху контрола над дишането и горната част по време на самото бягане.
Иначе времето беше страхотно-слънчево,завет...приказка :)

Храната:
2 кофтета,дом.лютеничка,1 парче баница,овес с мляко и стафиди,салата моркови и цвекло,постно зеле,суджук,кисели краставички,една чаша от виното на мама,печена тиква

Денят ми мина доста бързо,в обикаляне напред-назад. Видях се и с Милен,разбрахме се да идем до залата заедно някоя вечер .Вечерта пък се разходихме със сестра ми и нейното гадже. Малкият много се радва,че и тя е тук.(: А вкъщи играхме на криеница ! (nfun)

Мнението беше редактирано от Juls на 22.12.15 09:48.

24.12.15
19:53

22 и 23 Декември- нетренировъчни. Само ядене/храната-домашна и по много/ и разходки. :D Сънят съответно 6 и 8 часа.

24/12/четвъртък/сън:8 часа

Тренировката: вечерна (dull)

горен скрипец 5х8 в СС с хориз.скрипец 5х8
гребане на машина 4х12 в СС с хиперекстензии 4х20
лег-преса 5х20 в СС с хакен-клек 5х12
сумо-тяга 4х15 в СС с бенд-овер 4х20
рам.преси дъмбели 5х15 в СС с корем на пейка 5х20
шолдър шокър 4 кръга
бицепс с дъмбели 4х12 в СС с трицепс от скрипец 4х12-15
чуково 3х8-10 в СС с трицепс от скрипец друга ръкохватка 3х12-15

Храната:
22 часа фаст,който приключва с храненето след тренировката,което тепърва ми предстои и не знам какво ще е ,но кисело зеле с олио и червен пипер ще ям 100% и то мнооооого :D

Добавки: вит.Ц 2гр преди вечеря

Правихме си кино-следобеди,разхождахме се с малчо из зоопарка.Вчера пък обядвахме в баба. :) Много е хубаво времето тук.
А утре планирам да ида до стадиона рано сутринта.(sun)
Желая ви хубава вечер,вкусна вечеря с любимите ви хора и мнооого обич в тази свята вечер.:)

25.12.15
14:36

Честита Коледа! :) Бъдете здрави! (nlove5)

25/12/петък/сън : 9 часа

Стадионче:

20 обиколки
20х60м спринт

Общо време: 61 мин с почивката след обиколките и почивките между спринтовете

Храната:
ще се едитва довечера

Снощи прекалих с тракийския тиквеник! :D

27.12.15
14:04

26/12/събота/сън: 8 часа

Бягане:
6 км за 39 мин. в гадната софийска мъгла и смрад (puke) Избягвам мъглите,но снощи сглупих.

Храната:
100гр овес,протеинов шейк,хляб 200-250гр ,кашкавал около 100гр,суджук-много,лютеница,шоколад 100гр ,мандарини,пилешко филе около 100гр

Отпуската свършиии :( ...Прибирам се в София 16:30 и гледам мъглиии,смраад,стууд,гадория! А при нас пече,15 градуса! По-добре да бях бягала преди да тръгна!

27/12/неделя/сън: 8,5 часа

Тренировката:

*пътека :
10 мин ходене загрявка,че докати стигна дотам ми замръзнаха ставите :D
15 мин 9км/час
15 мин интервали 50сек 15км/час / 40сек 8км/час

*скрипец 4х8 в СС с лег-преса акцент Д  4х15
бендоувър 4х15 в СС корем от стенд 4х10-12

Храната:
още не знам,мандаринки ми се хапват май..

Набързо потренирах сутринта,така ще е и следващите дни,че всеки ден съм плътно в офиса.Планирам да почивам от зала/бягане чак на 31ви и евентуално на 1ви ,въпреки,че ако на 1ви има къде да се пораздвижа-ще го направя.

От днес пак на работа,та чааак до 31ви ...
Бях писала,че се теглих на кантар,беше точно педи да замина. Еми,теглих се и днес,да видя как ми се е отразило Великото угояване :D.
Равносметката е +400гр,което си е направо Коледно чудо,като се има впредид количествата,които изядох! (nfun)

Хубав и успешен ден! :)

Мнението беше редактирано от Juls на 27.12.15 14:05.

29.12.15
06:57

28/понеделник /сън:7,5часа

Вечерна тренировка:

Бягане пътека 9,5км за 60мин със загряващото ходене

Клек 4х10 в СС с корем на пейка 4х20
ТПК тежко 3х12 в СС с арнолд раменни преси  3х12 на ръка
Абдуктор 3х20 в СС с аддуктор 3х20

Храната:
през деня около кило мандарини
след тренировката една голяма пица

Добавки:
Вит.Ц , Цинк

Тези мъгли започват да ми лазят по нервите,а в съчетание с това,че имахме доста работа в офиса,положението хич не е розово.

Иначе бордът е решил да прави джим в офиса. Ако го направят читав,ще ми спестят доста време.

ТПК ???

29.12.15
13:07

казано от Маданеца на 29.12.15, 09:51:

ТПК ???

Тяга с прави крака. Винаги така си го пиша. :)

29.12.15
18:00

29/12/вторник/сън: по-малко от 5 часа (envy) (envy) (envy)

Тренировката:

* пътека
  5 мин ходене за загрявка
  10 мин джоггинг 9км/час
  15 мин интервали 40сек/40сек

*
СС за гръб,крака,рамена ,обаче съм толкова разсеяна,че си забравих как бяха подредени,около 10 упр-я общо ,мисля... Здраве да е .

Храната:
за офиса: 100гр овес сс, 150гр кис.мляко, 100гр червена леща сс,100гр пил.месо ,150гр бирени фъстъци
за вечеря още нз какво...

Много ми се спи...И нещо друго щях да казвам,но и това забравих..

30.12.15
19:17

Привет :)

Реших днес и утре да не тренирам.

Равносметката за 2015:

-ново местожителство
-нова работа
-нови активности- бягането :)
-12кг по-лека

[Ще се видим догодина! Весело посрещане на 2016та! Обичайте и бъдете обичани. :)

Мнението беше редактирано от Juls на 30.12.15 19:18.

06.01.16
11:13

За много години! Живи и здрави ,много успехи във всичко,много любов и ползотворни тренировки! :)

30 и 31 Декември, 1,2,3 и 4ти Януари- нетренировъчни дни : )

Описвам набързо,че нямам много време.

05/01/вторник/ 4th day of period

Бягане :
Пътека 5,6км за 40мин със загряващото ходене и излизането

Храната:
25 часа фаст,след фаста: 4 яйца,10гр масло.30гр суджук,30гр сирене,пилешка супа,кисело зеле.75гр хляб,лютеница

06/01/сряда/ 5th last day of period

Пътека:
5 мин загряващо ходене
10 мин х 9км/час
10 мин интервали 40сек/40сек
5 мин наклон
1 мин излизане

СС за ръце,рамена и корем.

Ако някой ми е писал на вайбър,не съм го получила. По стечение на обстоятелставата нямам вайбър от 30Дек, не се знае кога ще имам,така че за връзка-ФБ или телефон.

Мнението беше редактирано от Juls на 06.01.16 11:16.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1