казано от Енев на 13.12.15, 11:42:
казано от Веселина Иванова на 13.12.15, 08:50:
утре ще го водя при педи
За малко да си наплюя монитора :D Това жаргонът на бг мамите е страшно нещо :D
:D :D :D
13/12
Добро утро :) Вчера ден без физическа активност кой знае каква, само разходка с дечковците в Морската градина :) Баткото ми обаче е със сополи и кашля (dull) и сме си тримцата у дома .... веселба .... Не е страшно, просто много сопол, много нещо и се дави милия чак.....ходихме до педи Енев ;), и ще си се гледаме у дома.
Храната :
- филия с тахан и мед
- ябълка
- 1 банан и 5 фурми с тахан
- ябълка
- зелева салата с моркови, маслини, 2 кюфтета и гъби на фурна
Друго май няма (wasntme) Днес ми е ден за бягане :)
Хубав понеделник и спорна седмица 8-)
14/12
Добро утро :) Как сте днес ?
Вчера разходка по слънчево на обед и пазаруване едновременно ;) После у дома с децата, готвене и деня мина. Надвечер бягах :)
Бягане 4К за 23:56 мин. :) Започвам една програма за подготовка за полумаратон. Не знам до колко ще мога да я следвам, тъй като бягането е разпределено 4 пъти седмично....но колкото мога, толкова ;)
Храната :
- филия с мед и тахан
- ябълка
- салата зеле и моркови, 2 варени яйца, 1 пфх
- ябълка, банан
- зелена салата с лук и чери доматки, маслини, купичка варена леща, 1 фпх
Днес нещо домашно раздвижване трябва да спретна, но още не знам какво, защото не знам какво ми е настроението още ;) Женска му работа (makeup)
Хубав вторник, айде 8-)
15/12
Добро утро 8-) Днес го пишем дъждовен тъй като гледам .... и много сънлив ден ;) Но да се отчитам за вчера, че почвам да забравям какви съм ги свършила (makeup)
Разходка около 5К с двете деца (whew) После у дома :
3 пъти да загрея :
5 бърпита
10 суинга до горе @ 16 кг.
1-2-3-4-4-3-2-1 набирания помощ с ластик
между тях 5 лицеви опори от тези общо се получиха 40 такива май (wasntme)
И приключих с 3 кръгчета :
5 снача @ 16 кг. дясна ръка
5 с лява
10 планк лакти/длани/лицева опора
Ииииии днес съм гипс в горната част :D Но ми се ще сякъш пак да боря набиранията и успея да стигна предишните си постижения, а именно кипинга (blush) Но за целта първо у дома асистирани, и на пролет навън кипинг ;)
Храната :
- варено жито с мед и канела
- тук някъде имаше шепа печени бадеми докато се разхождаме гризахме с Петьо ;)
- краставица и чери доматки, 2 варини яйца, 1 пфх
- ябълка
- 5 фурми с тахан
- зелена салата с лук, краставички, чери доматки и риба тон, 2 яйца в масло, малко останала леща
- и пак малко от житото
Днес ми е ден за бягане но няма да има бягане, че ще направя опит за излизане с колегите. Поканиха ме на Коледно парти (party) малко социален живот ;)
И времето кофти май за излизане, та .... домашно днес :P
Мнението беше редактирано от Vess на 16.12.15 12:06.
16/12
Привет, привет :) Снощна съм малко, та ... кое време стана и не съм се отчела ;)
То само храна вчера де, тренировка нямаше, с децата из нас, за малко излизане по обед и после пак у дома. Днес вече трябва да бягам ;)
Храната :
- варено жито с мед и канела
- ябълка
- няколко някакви био бисквити от спелта
- 3 яйца в масло, задушено брюкселско зеле, 3 оризовки с мед и тахан
- шопска салата, пил.пържола с гъбен сос и задушени зеленчуци
- и пак малко от вареното жито
На бързо снощи на банкет, но няма как....дребната е така скачена към мен, че ... излизанията са ми под час ;) пробвах да дам мляко с шише еми не ще жената бе .... характер (dull) иска си мама (inlove)
Днес стават 3 месеца двойно щастие у дома (nlove5)
И любимия ми четвъртък, слънчев и усмихнат (F)
17/12
Добро утро :) Остава съвсем малко до Коледа и малко се вълнувам, нямам търпение да видя щастието в очичките на Петьо като си получи подаръците (inlove) колко е хубаво да си дете и да вярваш в чудеса (nlove5)
Иначе имаше слънчице вчера, нахраних бебка, натоварихме се в колата и газ към Морската мама да тича ;)
10К бягане с количка и бебе за 1 час и 6 мин. 8-) Много доволна, бебка си спа през цялото време.
Храната :
- овесени ядки с кисело мляко и стафиди
- 1 банан
- 5 оризовки с мед и тахан, 1 банан
- ябълка
- салата Витамина, маслинки, печена сьомгова пъстърва, варени сладки картофи, чаша червено вино
Днес малко лицеви и набирания трябва да измисля :) Дано не ме домързи ...
Хубав петък (F)
Веси, и друг път съм го казвала, но много ти се радвам. а сега с това тичане с количката, направо ... респект! а и времето ти е добро, според мен. (clap)
преди като виждах майки и татковци да тичат с количките по парковете в чужбина, винаги съм си мислела, че е супер - хем тренират и не тръсят оправдания, хем бебето е на свеж въздух, а и вижда добър пример, защото колкото и да е малко, така се започва с възпитанието и изграждането на спортния дух. продължавай все така! (sun)
Мнението беше редактирано от the bold на 18.12.15 09:42.
Благодаря много за хубавите думи (F) тя бебка е взела пример вече от мен, нали тичах с нея докато ми беше в корема ;)
18/12
Добро утро :) Не можах да ида днес на Коледното бягане в Морската (dull) но няма как ... много е студено да помъкна и бебе с мен, та .... ще си бягам по-късно през деня :) С бебка през седмицата ще тичаме по обед по топлото ;)
Вчера 2 часа в мола .... ппппффффф.....тръгнах да си търся рокля и се прибрах с рокля, но за дребната :D за мен ....цък .... Здраве да е :)
Преди обяд обаче, преди покупките и разходката в мола се разкърших леко у дома :
Слънчеви поздрави А+Б х 5 повторения
Набирания - 3-3-3-3-4-3
Лицеви опори - 5-8-8-10-10
Храната :
- филия с тахан и мед
- ябълка, банан с тахан, 3 фурми с тахан
- 2 оризовки с тахан и мед
- зелена салата с лук, краставица и репички, варен кафяв ориз басмати, свинско печено, чаша 1/2 червено вино
Много ми се яде шоколад, ама многоооо (tmi)
Свалила съм вече и 1 кило под тези, на които забременях 8-) До лято още едни 4-5 ми се ще да ги няма, но бавно, постепенно, кърмя все пак 8-)
Дебосъчка си има вече първата гиричка и ерго-раница ;) Готови сме за преходи, там където не е достъпно за количка :P
Хубава и слънчева събота от нас (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 19.12.15 10:08.
19/12
Добро утрооо :) Всички спят у дома и аз сама с кафето и лаптопа, какъв кеф, какво блаженство 8-)
Вчера ден с разходка семейно в Морската градина, а после късния следобед бягах.
5К бягане за 29:12 мин. :) Тежи си ми още и това си е ...
Храната :
- 3 яйца с мед
- ябълка
- банан, 5 фурми с тахан
- ябълка
- салата зеле с краставица, 2 зелеви сърми и от варения кафяв ориз басмати
- чаша червено вино с шоколад :P
Днес още не знам какви ще ги къдрим ... ако напече ще излезем за кратка разходка из квартала, после чистене и ей такива забавни неща :)
Остават 4 дни до Коледа (inlove)
20/12
Добро утро (sun)
Неделния ден мина изцяло със семейството, разходка и пазаруване, после чистене и готвене у дома. Друга физическа активност НЕ.
Храната :
- овесени ядки със стафиди, банан, чиа, канела и малко мед
- ябълка
- салата зеле с моркови, 2 яйца и малко от ориза басмати
- 3 оризовки с мед и тахан
- ябълка
- салата зеле с моркови, маслини, пил.пържола бут, готвен сух грах, безалкохолна бира
Времето обещава да е чудно днес :) имам обаче доста неща да купувам и разходката ще е тук из квартала и големите вериги магазини, а бягането довечера като се приберат мъжете ;)
Хубав понеделник (F)
21/12
Добро утро :) нещо не мога да сколасам днес ... Отчет :
Вчера ден с много активности :) Сутринта у дома тренировка със СТ, после разходка с пазаруване с бебка, и накрая се прибрахме, нахраних я и газ отново навън да тичам (rock)
Тренировката :
Слънчеви поздрави 5А+3Б
13 от любимите ми кръгчета украсени с набирания този път :
2 набирания
5 лицеви опори
10 ходещи напада
На стадиона с количката и бебка 7К бягане за 41:43 мин.
Влязох в социалните мрежи вече, край !!! Хахахаххаа, някакъв като ме видя и идва до пистата и ме снима с телефона си ... малко се ядосах, но после погледнах на смешната страна на нещата и му викам ” да се усмихна ли? ” ;)
Храната :
- овесени ядки с кис.мляко и стафиди
- ябълка
- банан
- 1 яйце, обрах ориза басмати, 3 фурми с тахан
- салата зеле с моркови и червено цвекло, маслини, пил.пържола бут, яхнийка от сух грах, 1 фпх
- 1 фпх намазана с мед и тахан
Днес заслужена почивка мисля да си дам. Времето е чудно и след консултацията с бебка при педи ;) май ще отпрашим към Морската градина (sun)
Очаква ни ” Коледно запролетяване ” - Емо Чолаков 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 22.12.15 18:50.
22/12
Привет :) Поспахме до по-късно днес и не мога да сколасам сега .... И малък Петьо си е у дома, от днес са сборни групи и го спряхме и е .... лудница у дома ;)
Вчера само дъъъъълга разходка, без спорт 8-)
Храната :
- 1 банан и 5 фурми с тахан
- цяяяяял ден до 17 часа на вода после.....
- 3 оризовки с мед и тахан, ябълка
- зелена салата с лук, краставици и риба тон, 4 яйца в масло, 1/2 пфх с мед и тахан
Край, пристрастих се към домашния ми хляб с мед и тахан (tmi) Успокоявам се, че имам голям енергоразход с кърмене, грижи покрай бебето, домакинстване и спортуване та си го хапвам без много угризения (blush) Поне не качвам ;)
Днес отново ще е тежък ден, имам предвид приготовления за предстоящото ни пътуване, с двете деца у дома, че и да спортувам трябва .... Не знам дали ще имам сили довечера да тичам, щото няма как да отида да бягам с количката и Петьо, но нещо домашно може да измисля ....
Ставам, изпих кафето, да действам 8-)
казано от Енев на 23.12.15, 10:20:
Освен накрая една рикша да си купиш... :D
Хххмммм...това е идея Енев :D
23.12.15
10:45
Аз мога да ти я изрисувам така, че всички водачи на рикши във Варна да ти завидят! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 23.12.15 10:45.
23.12.15
11:33
казано от Веселина Иванова на 22.12.15, 09:33:
21/12
Очаква ни ” Коледно запролетяване ” - Емо Чолаков 8-)
:D(sun)
Още един култов лаф от него: “Има 50% шанс утре да вали т.е. или ще вали, или няма да вали!”
23/12
Добро утро (sun) Топла Коледа ни очаква :) Втора година вече не можем да изкараме шейната от мазата (dull), но ... здраве да е !
Вчера разходка със задачки с дечковците, време и за игра по площадките имаше, после у дома, малко раздвижване, багаж и те така ....
Надвечер бягане :)
Набирания - 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3
Лицеви опори - 7, 10, 8, 8, 7, 10, 10
Бягане 5К за 29:04 мин. :)
Храната :
- 5 оризовки с тахан и мед
- ябълка, банан
- филия с мед и тахан
- салата Витамина, маслини, 4 яйца в масло
- и пак филия с тахан и мед
- 2 лактогонни чая и 1 кафе за деня
Весела празници на всички Вас и семействата Ви. Пожелавам Ви много здраве, мир и спокойствие (F)
Честито Рождество Христово !!! Живи и здрави :)
Два дни не съм тренирала. Вчера багаж, пътуване такива неща. Днес подаръци и Дядо Коледа в хотела, после разходка в Пловдив, обяд и обратно в хотела. Не остана ред да бягам, стъмни се, не познавам района ...
Очертава се май и другите два дни да няма трен, но здраве да е, ще си почина пък :)
Приятни пичивни дни :)
Мнението беше редактирано от Vess на 25.12.15 23:31.
Здравейте (sun)
Прибрахме се вчера от Коледната почивка, и на отиване и на връщане само с едно спиране ;) бебка и батко й са герои (inlove) 420 км. в едната посока с едно спиране супер си е направо с две деца, едното бебе ;)
Иначе както и казах, спорт нямаше цели 4 дена, но не се оплаквам от разходки. Единия ден споменах, че бяхме в Пловдив, точно на Коледа, а на 26-ти се разходихме до Старосел, и там много ми хареса :)
Храната през всичките 4 дни беше салатки, плодове, месце, пърленки ей такива вкусотийки, а на Бъдни вечер имаше питка, посни сърми, пълнени пиперки, тиквеник, сушени плодове и т.н. Падна ми се паричката, на Петьо в питката също имаше паричка :P
Започвам по старому отчет от вчера, че ми е прясна храната и я помня точно ;)
27/12
- овесени ядки с кисело мляко и мед
- ябълка и банан
- банан и 1 филия с мед и тахан
- салата зеле и моркови, маслини, 5 яйца ( малки са ) в масло, 1/2 чаша червено дом.вино
- шоколад с бадеми
Тази сутрин се претеглих да видя има ли поражения от празниците, ами няма :) все съм си с килото под тези, на които забременях ;)
Днес бягам ;)
Хубав понеделник драги ми смехурковци 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 28.12.15 08:32.
28/12
Добро утро :) Кукнах се пак рано, че имам задачки малко сутринта и ще използвам, че семейството спи ;) Из между тях трябва да вместя и малко набирания, лицеви, клекове че няма кога....следобед заминаваме малко за село и .... деня минал.
Вчера :
Бягане 5,500К за 32:49 мин., целия 3-ти километър силно пресечен и сдадох багажа там ...
Храната :
- овесени ядки с кисело мляко и стафиди
- ябълка, филия с мед и тахан
- половин филия с мед и тахан :D
- салата зеле с червено цвекло, маслини, печена ципура и варени картофки
- 5 фурми с тахан
Друго не се сещам, ставам да действам.
Хубав вторник макар, че ида зимата вече ;)
29/12
Привет :) обяд стана пак докато се отчета ...
Вчера чистене, гости по обед, следобед оправяне след гостите и газ в колата и на село за вечеря с близки и роднини :)
Намерих време да се раздвижа де, докато ходих насам-натам и минавах под лоста:
Набирания - 3-3-3-3-3-3-3
11 кръга от любимата ми комбинция:
5 лицеви опори
10 ходещи напада
Храната:
- филия с мед и тахан
- овесени бисквитки, пълнени фурми с орехи
- ябълка
- салата кисело зеле, малко домат и краставици, пуйка печена, 2 зелеви сърми, чаша домашно вино (inlove)
Днес още малко сме тук и следобед потегляме към Варна :)
Студено станааа, не одобрявам (punch)
Мнението беше редактирано от Vess на 30.12.15 13:10.
30/12
Добро утро :)
Вчера ден без активности (dull) Беше ми ден за бягане, но с този смразаващ вятър навън набързо ми се изпари желанието (shake) .... и ако така продължава май ще се примеря с пътечките във фитнеса .... ппппфффф .....
Прибрахме се след обед, разпънах постелката и реших, че малко йога ще ми дойде чудесно. Започнах поздравите и с тях си останах .... нямах нещо желание, не знам защо... освен това дребната нещо се събуди с писък та 2 часа не мога я успокоя, превъзбуди се и тя от толкоз хойкане .... имах и да готвя и зарязах постелката. Днес пак няма да има бягане и .... мразя вятър (punch)
Отчета :
Слънчеви поздрави А+Б х 5 повторения
Храната :
- парче тиквеник, 1 пържена филийка със сирене
- кисело зеле, скумрия на скара, 1 зелева сърма
- ябълка
- салата ряпа с моркови, маслини, пил.бутче печено с гъби
- 5 шок.бонбона английски някакви, 1 бисквита слепена с шоколад
Ох ... малко в повече ми дойде това пътуване с бебка, багажа седи по чантите и само сменяме дестинацията :D Днес следобед пак потегляме към Шумен при сестра ми и семейството й, там ще посрещнем новата 2016 год. и край, искам си у дома, искам си пак режима, тренировките и такааааа :)
Пожелавам на всички Вас и семействата Ви весело посрещане на Новата 2016 год. Оставете в старата всички болести, омраза, простете на този, на който не сте, оставете завистта. Нека през 2016 год. сме здрави, повече усмихнати, обичани и най-вече добри хора. Весел празник на всички (d)
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ПРИЯТЕЛИ !!!
Бъдете здрави, силни, уверени в себе си, усмихнати и обичани !
31/12
Ден без физическа активност, само приготовления, пътуване ( пак ) към Шумен и празнуване (party)
Храната :
- филия с мед и тахан
- 1 банан, ябълка, 5 фурми с тахан
- салата Есен, картофена салата, свинско печено, гъби, кокоски домашни, 2 овесени бисквити, чаша бяло вино и чаша шампанско. Добре, че дребната спа до 5 часа та не усети алкохола ;)
Нормална вечер, без преяждане, само хубави емоции :)
Мнението беше редактирано от Vess на 01.01.16 18:15.
Привет :)
Гледам по другите дневници обобщавате старата 2015 год. и си поставяте нови цели за новата 2016 год. Ще се опитам и аз нещо такова да направя ;)
2015 год. бе една много щастлива година за мен и семейството ми :) На 28.01. видях положителния тест за бременност и всичко започна от този ден. Година изпълнена с очаквания, емоции, бременеене, бягане, все хубав неща. На есен се роди второто щастие в живота ни, нашата малка Мария (inlove)
През 2016 год. си пожелавам здраве и много хубави емоции. Пожелавам си успешно завършен полумаратон а до края на годината и цял маратон, защо не ;) Но това последното не на всяка цена :) не знам все още дали го искам истински....
Ще се целя в още едни минус 5 кг., липса на травми и прекъсване на тренировки. Толкова !
01/01
Вчера се прибрахме към 14:30 часа, оправихме багажа, нахраних бебка и газ да потичам, че умирах да бягам....утихнал беше вятъра, та се възползвах.
Бягане 5,800К за 34:49 мин.
Храната :
- парче и половина баница ( падна ми се пътуване в чужбина 8-) )
- 1 банан, 1 ябълка
- 5 фурми с тахан
- салата Есен, маслини, пиле печено, зелен боб на салата със счукан чесън
- 1/2 шоколад :P
Имах намерения днес или утре пак да бягам.....Днес отново духа ужасно а утре го дават да почва да вали.... Е как я мислят те тая работа .... синоптиците :@
Хубава събота, почивайте си, че почивката е към края си :)
Мнението беше редактирано от Vess на 02.01.16 09:54.
02/01
Добро утро :)
Вчера пропуснах шанса за крос, днес май .... или няма изобщо да бягам или ще се ходи в зала на пътека (dull) Искам си старата топла зима, не че не обичам зимата, но с тоя вятър тук просто не е за харесване :@ Мрън, мрън, мрън....
Раздвижих се вчера у дома със СТ :
11 пъти завъртях това :
3 набирания
6 лицеви опори
12 ходещи напада
+ 3 пъти планк в интервали 60/30 сек.
Храната :
- овесени ядки с кисело мляко и мед
- салата червено цвекло с моркови, остатъци от печеното пиле, банан
- ябълка
- салата домати, краставици и лук (headbang) (shake) , маслини, купичка варена леща, филия с мед и тахан
Дребната заспа в 21 часа, прочетохме приказка и с баткото и викам ей ся ще спя, легнах и аз към 21:30 да ама ... заспах към 23 пак, както съм си свикнала (dull) Освен, че на мен не ми беше режимно и ранното заспиване и на дребната не е режимно и се буди 100 пъти пак .... ппппффффф.... пак мрън ;)
Айде, който почивал, почивал, от утре пак в джаза (nmuchfun)
03/01
Добро утрооо :) Кой искаше сняг ??? Бързо да си признае бързо (punch) Не ме разбирайте погрешно, и аз обичам сняг, но вятърааааа у наше село е .... :@
Както Ви е ясно бягане на вън нямаше вчера :( отидох до кварталния фитнес да не съм капо ;)
Лицеви опори
Клекове СТ
Единици набирания чисти
Обръщане от вис до 30 кг.
Пуш преса също до 30 кг.
Бягане на пътека 10,500К за 51:52 мин.
Малко ще коментирам сега ;)
Това с бягъщите пътеки е пълна боза, знаете....ама пълна. Подскачаш на едно място, лентата се движи под краката ти и аз си мисля, че бягам хахахаха. Да ама не ! Нищо общо няма с бягането на вън на пресечен терен, ама нищооооо :)
Както и да е, изгорих някоя и друга калория, така ще е докато не спре да вали и хората да отъпчат тротоарите та да си бягам на воля 8-) Ще си тренирам у дома и когато времето позволи ще изляза навън, това с пътеката .... няма да го повторя ;)
Храната :
- 4 оризовки с мед и тахан, няколко фурми
- банан и 5 фурми с тахан
- ябълка
- 1/2 филия с мед и тахан
- салата зеле с краставица, маслини, скумрия печена, картофена салата малко, чаша бира
- 1/2 шоколад с бадеми
Вятъра утихна и спря да вали май, ей така обичам (sun)
Приятен понеделник и спорна седмица на всички :)
04/01
Хелоууу 8-)
Ами какво да му харесвам на снега, то тук във Варна не е за харесване.....пппффф....ей на, леден дъжд, кал, вледеняване....пппфффф....как да се радваш ??? Днес мислех да излезем с дребната на разходка с ергораницата ама то ако е такова .... пак затворници у дома :@ Вчера иначе й показах снега ;) ходихме на пазар в кварталния магазин с бебка :)
И малко раздвижване имаше вчера :
Слънчеви поздрави А + Б х 5 повторения
7 кръга :
4 набирания
8 лицеви опори
16 ходещи напада
Не ми се тренира с тежести и това си е ... Даже в неделя във фитнеса не изпитах кой знае какво удоволствие от щангата .... хххммм..... поне на този етап така :)
Храната :
- филия с мед и тахан
- банан
- зелева салата с краставица, леща
- ябълка
- малко варено жито с мед
- зелена салата с лук, краставица и репички, маслини, скумрия на фурна
- филия с мед и тахан
Днес ще почивам от спорт :) Кога ще бягам ... не се знае, знае ли се ;)
Топъл и недъждовен вторник 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 05.01.16 09:20.
05/01
Привет ;)
Вчера ден без спорт, само чистене, моткане, готвене и кратко излизане на студа :)
Храната :
- варено жито с какао, кокосови стърготини и мед
- ябълка
- 3 яйца на очи, 2 мини доматчета, малка филия с мед и тахан
- банан и 3 фурми с тахан
- салата зеле с моркови и магданоз, маслинки, св.бут на фурна с кафяв ориз
- пак малка филия с мед и тахан ;)
И вчера както споменах кратка разходка с дребната, на снежко му липсват малко атрибути разни, но....съдба ;)
Честит имен ден на всички празнуващи днес на този хубав празник Йорданов ден (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 06.01.16 09:34.
06/01
Привет :) И днес 07/01 е празник :)
Честит имен ден на всички празнуващи днес (F) Живи и здрави да сте !
Вчера ден пак само у дома (dull) Бях се заканила твърдо да бягам вече, обаче по обяд ходих до магазина, нарочно си сложих маратонките да видя как е положението, еми....щях да се претрепя само 4-5 пъти (dull) много се хлъзгаше ... ииии пак не бягах....другата седмица ще наваксвам, няма как.... Но раздвижих у дома :
10 мин. макс.брой повторения от:
Изхвърляния с 16 кг. пудовка
152 бр. общо - х 76 бр. на ръка 8-)
И днес съм кашкавал от всякъде :D Днес вече ще изляза от зимен сън, ще раздвижим с Мимка до мола :D, че в неделя сме на два детски РД и подаръци пак, та ще огледам хубаво какво е положението и до довечера надежда пак ще има за бягане, хахахахаха
Храната :
- ябълка
- печен сандвич с кашкавал, маслини, 3 фурми с тахан
- ябълка
- малко варено жито
- зелена салата с лук и краставица, маслини, печено свинско с кафяв ориз
Друго май нямаше :) или и да е имало, съм го забравила :D
Любимия ми четвъртък, хайде лек и спокоен да Ви е (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 07.01.16 09:25.
07/01
Опи 8-)
Вчера ден прекаран в моткане из мола (dull) пппффф....не съм фенка на тия молове ама по някога се налага ;)
Ииииии вечерта бягах, о кеф, о кеф :D Кал имах на гърба чак ама няма значение, начесах крастата и се чувствам хепи :) Много киша, кал, локви и сняг, че накрая хем в сняг бягах, хем ме и валя :D
Бягане 5,700К за 36:58 мин. Бива, предвид условията :P
Храната :
- варено жито с какао и мед
- ябълка
- сурови ядки микс и 1 банан
- филия с мед и тахан
- салата зеле с моркови и краставица, маслини, 4 яйца в масло, варен сладък картоф
- 1/2 шоколад
Петък е и слънцето се опитва да напече (sun) Май успява, какво по-хубаво от това :)
Мнението беше редактирано от Vess на 08.01.16 09:24.
08/01
Привет :) Как сте ? При мен май хормоните си идват по места....ох дано, дано, дано :) Първи цикъл нормален, без екстрите на ПМС предните дни, чудно. Дано така е и в следващите месеци ;) казват, че след бременност и раждане може да се променят тия неща, ай дано при мен да е така към по-хубаво и поносимо :)
Вчера бягах пак 8-) оооууууу да :) И още едно кило надолу съм, ооууууу да (makeup) Такова въглехидратно чудовище съм станала пък килата падат лека-полека :) няма лошо де :)
Бягане 8К с количката и бебето за 54:16 мин. Кофти време, но вторите 4К на връщане ме духа ужасен насрещен вятър, едвам издрапах до колата (dull)
Храната :
- филия с тахан и мед
- банан, ябълка, и пак филия като горната
- 3-4 ч.л. лешников тахан. Превъзходен е, ама добре че е много скъп, та няма се купува често ;)
- ябълка
- салата Есен, задушени пил.дробчета със лук и моркови, 1/2 чаша червено вино, 1/2 шоколад и 1/2 филия с мед и тахан
Хубава и приятна слънчева събота (sun)
Реших да покажа на Мария лебедите, ама тя проспа цялото ми бягане :D
Мнението беше редактирано от Vess на 09.01.16 10:13.
09.01.16
10:24
Веси. всяка сутрин те чета и не мога да се въздържа, да ти напиша че си непоносимо готина и мптивираща! Храната ти е храна, тренировките ти- тренировки. Толкова хубави и редовни тренировки правиш, много ме радваш, че започна пак с набиранията, а бяганията ти - без думи ! Не спирам да те давам за пример на всички лениви трътки около мен, които се оплакват, че нямали време, нямали сила и желание. А дори не са с бебе на ръце!
Тези бягани с количка- не съм виждала подобно нещо и няма да видя сигурно. Всички , които някога съм виждала с бебе, се влачат лениво и мазно с 1-2 км/ч или люпят семки на пейката, поклащайки количката с 1 пръст.
Предполагам бягаш в парк с хубави алеи - при нас няма подобни, целия град и парковете са като на снимките в дневника ми.
Така и така съм почнала да пиша- защо не ползваш пудовката и за други упражнени, освен тия, които правиш? Примерно моята я ползвам за гребане, тяга, изтегляне, гоблет клекове, сумо клекове, флор преса - не са ти по сърце или нещо друго?
казано от Queen Cobra на 09.01.16, 10:24:
Веси. всяка сутрин те чета и не мога да се въздържа, да ти напиша че си непоносимо готина и мптивираща! Храната ти е храна, тренировките ти- тренировки. Толкова хубави и редовни тренировки правиш, много ме радваш, че започна пак с набиранията, а бяганията ти - без думи ! Не спирам да те давам за пример на всички лениви трътки около мен, които се оплакват, че нямали време, нямали сила и желание. А дори не са с бебе на ръце!
Тези бягани с количка- не съм виждала подобно нещо и няма да видя сигурно. Всички , които някога съм виждала с бебе, се влачат лениво и мазно с 1-2 км/ч или люпят семки на пейката, поклащайки количката с 1 пръст.
Предполагам бягаш в парк с хубави алеи - при нас няма подобни, целия град и парковете са като на снимките в дневника ми.Така и така съм почнала да пиша- защо не ползваш пудовката и за други упражнени, освен тия, които правиш? Примерно моята я ползвам за гребане, тяга, изтегляне, гоблет клекове, сумо клекове, флор преса - не са ти по сърце или нещо друго?
Ехаааа Мира, ма много ме ласкаеш значи :*
Благодаря много, но правя това, което ми доставя удоволствие, пък формата е следствие от това :)
Бяганията с количка на запад са много популярни, но тук в БГ хората не са свикнали на това. Тук всички казват, че жената е родила, ооо тя й е позволено да е дебела, ма тя е родила 2 деца, ооооо ама тя няма време за спорт, тия деца кой ще ги гледа ???? и куп още такива измишлютини...
Да, когато съм с бебка бягам или в Морската или на стадион на хубава писта, иначе няма как....сигурността на детето преди всичко :)
А за другите тренировки с пудовката....ами аз съм споменавала, не ми се хваща много тежести на този етап. Някак си все ми е тая, че ооооо ама клекнах с 80 кг. чудо голямо, или пък да дърпам тяга 100 кг. и какво от това, по-здрава ли ще съм, по-красива ли, в по - добра форма от сега ли. Ами не мисля ... Чувствам се идеално и с набиранията, лицевите опори, нападите и все такива красотички със СТ. От време на време изтупвам прахоляка от 16-ката с някой снач или обръщания, но....то рядко се случва :) Чувствам се добре и Слънчевите поздрави като правя :) Пак казвам, правя това, която ме прави щастлива, поддържа тонуса ми, не заема много от времето ми, пък и килограми свалям....хехехе
Уффф много разхвърляно стана ама скачат мислите насам-натам. Ето снимки как го правят хората, а мен като ме видят и ченетата им падат до петите :D Но аз живея моя живот, правя го за себе си, за децата си :)
Разликата, е че моята количка е обърната към мен коша, защото бебка е още малка и искам да я виждам :)
И аз ще повторя, Веси, но наистина си за пример и много мотивираща. Бъди все така позитивна, защото определено се предава и на другите :)
Веси, наостина си голямо вдъхновение и много мотивираща!
казано от Веселина Иванова на 09.01.16, 10:51:
Тук всички казват, че жената е родила, ооо тя й е позволено да е дебела, ма тя е родила 2 деца, ооооо ама тя няма време за спорт, тия деца кой ще ги гледа ???? и куп още такива измишлютини...
Тия деца баща нямат ли, че да си ги гледа и той, отговарям всеки път на това питане. На една жена не просто е позволено да е дебела - от теб се очаква да качиш минимум 30 кила по време на бременността. Как иначе само с 10-12. После трябва да се откажеш от всичко и да станеш роб до гроб на децата. Всеки собствен интерес - бил той спорт, хоби и т.н., който запазиш след раждане, автоматично те прави лошата майка и съпруга... Слава Богу, нещата се променят лека полека.
Веси, гледам, че на всички снимки на бягащи с колички са показани триколки - това има ли значение за бягането или е просто съвпадение?
казано от BP на 10.01.16, 06:58:
Веси, гледам, че на всички снимки на бягащи с колички са показани триколки - това има ли значение за бягането или е просто съвпадение?
Мисля, че има значение да е триколка, да :)
09/01
Добро утрооо :) Вчера вече почивка от спорт 8-) Разходихме се в Морската, времето беше чудноооо :) Слязохме и до крайбрежната да видим лебедите (sun) Прекрасни са (inlove)
Храната :
- печени бадеми и орехи
- пил.супа и печено пиле с малко картофки
- ябълка
- зелена салата с лук и домат, маслини, 3 яйца в масло, малко варен сладък картоф
- 2-3 ч.л.лешников тахан
Днес кратко, че много ми се спиииии (dull) няма размисли и страсти... Само снимка на прекрасните бели птици ;)
10/01
Добро утрооо :) Понеделнично едно такова ми е, макар че не ходя на работа ;) Снощи дребсъна пак много се буди пппфффф....може би затова малко ходя като.....
Вчера иначе по обяд на детски РД, после се прибрахме и шетане из нас и спорт :)
Набирания - 3-3-3-3-3-3-3
Лицеви опори - 7-7-7-7-7-7-7
Бягане 6,800К за 40:01 мин.
Храната :
- банан с тахан
- грилована салата, парче пица, и тортаааа (cake)
- малка филия с мед и тахан
- салата зеле с краставица, маслини, купичка бял боб, филия квасен хляб
Днес няма да спортувам. Излизаме на вън с дребната и цяяяяял ден докато пече слънце, ще сме навън. Че пак се запролети във Варна (sun)
11.01.16
14:17
казано от Веселина Иванова на 10.01.16, 08:40:
Има значение за маневрирането - с триколката е по-лесно със скорост.
казано от James Hinks на 11.01.16, 14:17:
казано от Веселина Иванова на 10.01.16, 08:40:
Има значение за маневрирането - с триколката е по-лесно със скорост.
Да, не се усеща наистина, както и маневрите са много лесни :)
11/01
Привет :) Вчера дълга около 5км.-ова разходка (sun) Ами как не, то пак се запролети ;) Ходих и на профилактични прегледи, взеха ми кръв, минах и ехо-то на вътрешни органи и на гърдите, ЕКГ и кръвно.
Храната :
- печени лешници и кашу, салата зеле с краставица
- 5 фурми с тахан сусамов
- ябълка
- зелена салата с риба тон, маслини, печена скумрия, картофена салата
Днес ми се спортува нещо, но и не съм се наспала като хората и се чудя .... и времето е чудно, ще трябва и детето да се изкарва ....
Хубав и слънчев вторник (sun)