12/01
Здравейте :) Малко се развълнувах от новината за още едно ББ-тийм бебче (inlove) Само такива хубави неща да се случват (sun) Все едно пак раждам :D
Иначе вчера раздвижих у дома, макар че имах и намерение и да тичам с бебка, но ужасен вятър с прахоляк вилня из Варна и се отказах. Освен това нещо не се чувствам ОК, главоболие, някакъв дискомфорт в носа ... и реших да си остана само с домашната тренировка, нужна съм на децата си и не мога да си позволя да съм болна (muscle)
Слънчеви поздрави А+Б х 5 повторения
11 кръга :
3 набирания
6 лицеви опори
12 ходещи напада
Храната :
- 1 банан и 3 фурми с тахан
- малко печени лешници
- салата зеле с червено цвекло, 3 яйца в масло
- филия с мед и тахан
- ябълка
- салата зеле с червено цвекло, маслини, купичка бял боб, 5 фурми с тахан
Похапнах си хич да не е :P Днес ако няма такъв вятър като вчерашния, ще тичам 8-)
Ставам, най-хубавата сряда Ви пожелавам (F)
13/01
Добро утро (sun) Едно такова слънчево ми е днес, макар че навън е облачно ;) и малко....не, много недоспало.....но така ще е първите 100 год. ;) после по гръб 8-)
Хубава 3-часова разходка вчера, после надвечер тичах. Ама толкова хубаво ми беше, жалко че вечер нямам време за дълги бягания ...
5К за 28:29 мин. Най-добро време след раждането ... супер, супер :)
Храната :
- овесени ядки с кис.мляко
- 1 банан
- салата зеле с червено цвекло, 1/2 купичка бял боб
- 1 филия квасен хляб с мед и тахан
- зелена салата с лук и краставица, маслини, скумрия печена, картофена салата за гарнитура
- 3 фурми с тахан ( нямам шоколад ;( иначе щях да си сипя чаша червено вино, много върви с шоколад 8-) )
Снощи и бира нямаше .... свършила ....
Днес още не съм сътворила план, само прахосмукачката ме чака в коридора .... ей сега дребната като заспи и аз си изпия кафето, я грабвам :)
Усмихвайте се, четвъртък е :P
14/01
Добро утро :) Оправих туй-онуй и седнах с кафето да пиша отчет ;)
Много вятър вчера и пропуснахме разходка по обяд с дребната, но след обед уж утихна малко, та я заведох на стадиона ;) Тренирахме с футболистите от Черно море :D И пак духаше много силно, направоооо.....особено като обърнах срещу вятъра леле-мале....че и с количката с бебето .... добре, че съм силна (muscle) хехехехехе
5К бягане за 29:12 мин.
200 м. изминати така :
3 лицеви опори
6 ходещи напада
и 2К разпускащи 200м.бягане/200м.ходене за 14:18 мин.
Питат ме, защо съм бягала с количката ??? Хехехехе, ами като няма на кого да я оставя така ще бягам ;)
Храната :
- голяма палачинка от 2 яйца, 1 банан и овесени ядки намазана с мед
- ябълка
- 2 оризовки с кашкавал, 2 оризовки с мед и тахан
- ябълка и банан
- салата Есен, маслини, 4 яйца в масло, малко карт.салата
- 1 шоколад с цели бадеми (blush)
Днес само разходка мисля, нищо че краката ми са кашкавал :D Ще се възползваме от времето днес, че дават много да застудее, бббррррр....и тогава ще си седим у дома ;) или пък не :P
Мнението беше редактирано от Vess на 15.01.16 09:14.
15/01
Добро утро :) Само два пъти ставах нощес, та уж съм се наспала .... ;)
Вчера ден с дълга разходка и малко йога сутринта, отрази ми се чудесно. Дано успявам по-често да я включвам в домашните си занимания, чувствам се страхотно след това.
Разходка с бебка около 8 км.
Ащанга йога 45 мин. ( поздрави, пози от стоеж и баланс, обърнати и заключителни )
Храната :
- филия с мед и тахан
- 50 гр. бадеми, сушени сини сливи
- ябълка и банан
- зелена салата с лук, краставица и риба тон, маслини, пиле с кафяв ориз на фурна, 1/2 чаша червено вино
- 3 оризовки с мед и тахан
Много дъждовно днес (dull) Нямам си и идея какво ще правим днес, то в това време.....по някое време трябва и да бягам, следобед сигурно или надвечер :)
В това време хубава книга и под завивките, друго не се сещам да Ви пожелая :)
16/01
Добро утроооо :) Едни ветрове, едно чудо е тук....няма сняг ама така яко духа, че...(tmi)
Пак затворени у дома, няма начин....то май така ще е до края на месеца ако познае Емо Чолаков ;)
Вчера иначе никъде не излязах, само у дома на топлоооо :) Само за бягането излязах и това беше :)
Ащанга йога 45 мин.
Редовните 5К за 29:09 мин. в дъжда. Доста напоително валеше :D
Храната :
- палачинка от 3 яйца и 1 банан
- две печени филии с кашкавал, салата Есен
- малко сини сливи
- 3 оризовки с мед и тахан
- салата зеле с краставица, няколко маслини, пиле с кафяв ориз, 1/2 чаша червено вино
Туй то :) Добре, че излязох да тичам снощи, днес вече не си показвам носа изобщоооо :D Само памперси трябва да ида да купя и това ще ми е излизането ;)
Топла и усмихната неделя :)
17/01
Привет хора :) Студено си стана, хич да не е ;)
Вчера се бях наканила поне за памперси да отида, да ама не, отказах се, излязох, видях колата цялата обледена и се отказах :D Мъжо ходи на пазар ;)
Раздвижих се у дома :
Ащанга йога около час (sun) ( поздрави, пози от стоеж, ядро, заучаване на стойка на ръце и баланс на ръце Bakasana )
Храната :
- овесени ядки с банан, какао и мед
- салата зеле с краставица, ориз кафяв, 3-4 фурми
- ябълка
- салата зеле с моркови, мусака
Нищо особено, обикновена неделя у дома със семейството на топло :)
Тия дни ще е така.....домашни тренировки и без разходки.
Хубава и успешна седмица (F)
18/01
Добро утро (dull) Снощи пак 100 пъти се буди дребната (dull) в някакъв скок на растежа е май ....
Иначе ден основно у дома, разни разкрасителни процедури и деня мина. Тренирах също :)
АМРАП в 15 мин.
6 Лицеви опори на един крак 3/3
5 Повдигания на крака към гърди от вис
10 Отпада с раменна преса с два дъмбела
3 Набирания
10 Колена към гърди от планк на длани ( трябваше краката да са на топка, но нямам такава, скоро ще си попълня дом.фитнес ;) )
8 пълни кръга
Слънчеви поздрави х 3
Заучаване стойка на ръце
Баланс на ръце
Храната :
- овесени ядки с банан, какао и мед
- салата зеле, 4 яйца в масло
- филия квасен хляб с мед и тахан
- ябълка
- салата Есен, маслини, парче мусака
Липсва ми бягането, но тази седмица май няма да има такова ....
Днес съм с двамата у дома ;) По заповед на кмета, градината на Петьо е затворена поради авария на парното....Имаме излизане по обяд до педиатърката, та се чудя после какво ще правим.....
Ползотворен да е вторника за всички (F)
Събирам идеи как да си присипем домашен мед от тенекия в буркани (wasntme)
Мнението беше редактирано от Vess на 19.01.16 09:03.
казано от Веселина Иванова на 19.01.16, 09:01:
18/01
Както и да го мислиш, омазано и похабено ще има. :)
казано от Веселина Иванова на 19.01.16, 09:01:
Или си направете голям еднократен пош от здрав найлонен плик, примерно от това:
http://vinarko.com/magazin/bag-in-box-пликове-и-кутии/bag-in-box-плик-за-вино-10-литра
Или ако тази процедура ще я правите често си струва да си вземете матуратор.
Благодаря Ви, ще видим какви ще ги дялкаме с тая теникия ;)
19/01
Вчера у дома с двамата хубосника ;) И днес ще е така :D Още има проблеми с парното и баткото у дома с нас на топло :)
Ходихме и на консултация, малката бомбичка е вече 6,500 кг. и 62 см. висока. Манекенка (makeup) Изключително кърмена, + 400 гр. за последния месец. Докторката каза, че вече почва по-малко да качва, няма да е като първите 3 месеца по 1 кг. ;)
Излизането ни беше само до поликлиниката, после на пазар и пак у дома. Съответно и тренировките ми домашни.
Ащанга йога 45 мин. ( поздрави, пози от стоеж, обърнати и заключителни ) Това сутринта. Следобед :
30 мин. интервално кардио изцяло със СТ - 30 сек. дадено упражнение/30 сек. високи колена. Упражненията бяха планкове различни, бърпита, лицеви опори, скачащи напади, обикновени напади и други.
Храната :
- варено жито с какао и мед
- ябълка
- салата Есен, 3 яйца в масло, 1/2 препечена филия квасен хляб
- 5 фурми с тахан
- зелена салата с репичка и краставица, маслини, варена елда, 2 варнеи яйца
- и пак малко от житото
Днес ще направя опит да бягам, да видим как :D
Мразовита, но слънчева сряда (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 20.01.16 21:58.
20/01
Привет 8-) Най накрая вчера се разходихме с децата, хубаво печеше, нямаше вятър, чудно :) После ги поверих на свеки и газ в Морската за кросче (inlove)
Бягане 9К за 56:50 мин. Силно пресечен терен, и естествено много качване на края (dull)
Имам ужасна МТ на прасците, мисля че от скоците предния ден у дома .... пппффф....
Храната :
- варено жито с какао и мед
- банан и ябълка
- филия квасен хляб с Био лютеница ;) и 1 филия с мед и тахан
- зелена салата с лук и домат, маслини, купичка леща, 1/2 препечена филия квасен хляб
Днес се надявам да има пак разходка, не ми се тренира обаче....хич не ми се тренира нищо днес (wasntme)
Хубав четвъртък (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 24.01.16 16:18.
21/01
Добро утро :) Само два пъти ставах снощи 8-)
Иначе вчера излязохме само за час с дребната, че си беше студено, напазарувахме и у дома на топло (hug)
Набирания подхват - 4-4-5-4-5-4
Слънчеви поздрави А+Б х 5 повторения - общо 20 мин.
Нямаше да тренирам вчера, но трябваше спешно да разтегна краката, спешно ;) Днес всичко е доста по-добре :)
Храната :
- варено жито с мед и какао
- ябълка
- варена елда със зеленчуци, 2 яйца, био лютеница ;)
- шепа сушени сини сливи
- зелена салата с лук и краставица, маслини, купичка леща
- шоколад (blush)
Хубав и мързелив петък ;)
22/01
Добро утро :) така ми се спиииии (dull) както и да е ;)
Все още е така студено за дълги разходки с дребната. Излизаме но най-много за час и после у дома.
Сутринта Ащанга йога 45 мин. (sun)
След обед : 24 интервала 30/15
Бърпи
Лицеви опори
Клек СТ
+ още 8 интервала 20/10 - преден планк
Изтекох (whew) Като го прочетеш едно нищо, но ако го правиш (whew)
Днес по обед ще имаме гости, дано успея късния следобед да бягам....доста студено ще е пак....ако не успея да тичам, хич няма да тренирам друго. Ще си почивам....че съм дроб (dull)
Храната :
- купичка варено жито с мед и какао
- ябълка
- салата от печен пипер и тиквички с плочка сирене, 1 банан и 5 фурми с тахан
- салата от червено зеле ( отвратително е ), маслини, пилешко печено бутче, малко печени картофки
- редче шоколад с цели лешници
Чакам с нетърпение трайно хубавото пролетно време за да тичам когато ми се прииска, а не да се съобразявам с времето :@
Пожелавам Ви съботно мързелуване ;)
И моментната ми форма ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 23.01.16 09:37.
23/01
Добро утро :) Мъъъъничко се наспах май ;)
Вчера гости по обяд, сутринта шетане основно, после гости, после пак шетане след гостите :D Надвечер на минусови градуси излязох да тичам, че не се стърпях вече ;) Не беше толкова страшно де, малко не си чувствах бедрата от студа но като се прибрах, се размразих ;)
Бягане 7,100K за 41:32 мин. Учудващо добро бягане...по принцип зимата не е за подобряване на времена....
Храната :
- овесени ядки с какао, банан и мед
- зелева салата с моркови, малини, печени картофи
- банан
- шепа сушени сливи
- зелева салата с моркови, маслини, пил.бутче печено и малко от картофките, чаша (beer)
- ред шоколад с цели лешници
Днес съм решила да мързелувам, никакъв спорт 8-)
И Вие да си помързелувате с най-голямо удоволствие (sun)
24/01
Добро утро :) Както си и обещах, само мързелувах вчера ;) Е, с обичайните домашни работи, но не съм спортувала и грам ;) Пазаруване, готвене, пранета, гладене все чуднотии :P
Храната :
- филия с мед и тахан
- ябълка
- малко зелева салата, 3 пил.дробчета с био лютеница
- шепа сини сливи сушени
- 2 оризовки с лютеница
- зелена салата с лук и розови домати, маслини, 2 постни печени зелеви сърми с елда, моркови, праз и чесън, чаша (beer)
Хапнах си доволно вчера май (blush)
Времето ще се оправяяяяя, урааа. Днес ще бягам довечера 8-)
Успешна и слънчева седмица от мен (F)
25/01
Добро утро :) Аз чакам топло, слънце а то ни затрупа пак ;) хехехехе, слаб снеговалеж ;)
Вчера без разходка, че си беше цял ден минусово едно такова ... бббрррр....с колата малко на пазар и после на едно гости за малко с бебка и така. Активност имаше де, сутринта йога на гладно, надвечер бягане :)
На йогата вече втори ден като я правя, при стойката на глава не ползвам вече стената а си я правя по средата на стаята и то успешно ;) Цели 10 дишания успявам да задържа (party)
А на бягането си умрях от стуууудддд, не знам ама хич не ми беше ОК на -5 градуса .... пппффффф.....
Ащанга йога 45 мин.
Бягане 5,200К за 30:26 мин.
Храната :
- 4 - 5 оризовки с мед и тахан
- 3 пил.дробчета с малко ориз, филия с лютеница
- парче домашен черешов пай ( това на гостито )
- зелена салата с лук, краставица и репички, маслини, 2 постни зелеви сърми с елда, 1/2 чаша червено вино
- ред шоколад
От няколко дни ме наболява много неприятно лявото рамо....При определено движение и позиция. Мисля да почина малко от лицеви опори и набирания, само йога да видим дали ще отмине. Дано :)
Днес сме на ваксини с дребната (dull) Оххх, дано леко ги понесе милото ми (inlove)
Снежен вторник (ndolars)
Мнението беше редактирано от Vess на 26.01.16 09:37.
26/01
Добро утро :) Вчера ден без разходка на вън, само с колата до педи да боцнат крачетата на дребната и до Джъмбо после, имах да купувам някои неща и така. Не беше студено като градуси, но духаше вятър и реших да си останем у дома....
Добре ги понесе ваксините малечка-палечка, да видим и днес как ще е :)
Сутринта на гладно йога, и въпреки това пак ме наболява ( по-слабо де ) рамото....има доста лицеви опори ....
Ащанга йога около 50 мин. (sun)
Храната :
- овесени ядки с кокосово мляко и фурми
- ябълка
- варена елда със зеленчуци с малко лютеница, 1 филия квасен хляб с мед и тахан
- салата червена ряпа с моркови, маслини, скумрия печена и малко варени картофки
Друго нямаше вчера мисля :)
Хубава и усмихната сряда (sun)
27/01
Привет :) Разписах се по чуждите дневници, сега да драсна малко и тук :)
Е, разходихме се вече вчера. Чудно беше времето а днес още по-чудно (sun) И другата седмица пролееет (F)
Сутринта на гладно йога, надвечер бягане :)
Ащанга йога 40 мин. (sun)
Бягане 7,110К за 42:48 мин. :)
Храната :
- овесени ядки с кокосово мляко, какао и мед
- ябълка
- 1 домат, 3 яйца в масло, филия с мед и тахан
- резен, два грейпфрут
- зелена салата с краставица, репички и риба тон, маслини, скумрия печена, варени картофки
- ред шоколад ( край, свърши :P )
Разходката беше около 4 км. съчетана с пазаруване.
Днес пак разходка и до работа трябва да ида....така че, пак ще е дългааааа :)
Любимия ми четвъртък, усмихнат да е (sun)
28/01
Добро утро хора :) Супер слънчево и с настроение ми е днес (sun) Нищо, че не съм се наспала ;)
Вчера иначе не тренирах, то и да исках нямаше как, че ме изненадаха едни гости сутринта от 10 та чак до 12:30, после излязохме на разходка с дребната, до работа имах да ходя и деня мина. Вечерта на гости на РД и така. И торта имаше (party)
Разходката беше около 8км. (sun)
Храната :
- овесени ядки с кокосово мляко, какао, сл.семки, фурми
- ябълка
сушени смукини, банан, барче с кокос, банан и чиа
- 4 оризовки с мед и тахан
- зелена салата с репички, 1 кюфте, малка св.пържолка, гъби, малко парче торта
Днес пак супер време :) Дремната заспа, ставам да се раздвижа с нещо докато спи, после пак навън 8-)
Усмихнат петък :P
Мнението беше редактирано от Vess на 29.01.16 09:03.
Специални благодарности на Иглика ( Карфичка ) за прекрасния подарък (F)
Благодаря много Иги, страхотен е чая, почнах го още тази сутрин :) Бебка ще е доволна ;)
29/01
Добро утро, то май добър ден е вече ;)
Вчера и тренирах и се разхождах много :) Днес имах бягане, но остава за утре. След малко излизаме извън града и хич няма да си давам зор да бягам там ;) И утре е ден :P
Слънчеви поздрави 5А+3Б
10 кръга :
3 набирания
6 лицеви опори
12 ходещи напада
Разходка с бебето около 8 км.
Набиранията през кръг бяха чисти подхват, през кръг асистирани с ластик. За надхват и дума не може да става, боли пустото рамо ... на лицевите също болеше (dull) Подхват набиранията не боли, затова само така....то и за надхват имам доста хляб още да ям....хич ме няма там (dull)
Храната :
- овесени ядки с фурми, сл.семки, кокосово мляко и какао
- банан
- половин пакетче сушени смокини
- филия с мед и тахан
- ябълка
- зелена салата с риба тон, маслини, 4 яйца в масло
- 1/2 бял шоколад
Днес без спортни занимания :) Ще почивам, ще се видя с роднини, ще се насладя на дните със семейството (sun)
Хубави и слънчеви почивни дни (sun)
30/01
Привет :) Чудех се дали да описвам в отделен пост ама айде ;)
Нищо интересно вчера, само храна, без активности :)
Храната :
- овесени ядки с кокосово мляко, банан и мед
- купичка бвл боб с филия черен хляб някакъв купешки
- ябълка
- салата ряпа, червено цвекло и моркови, някаква салата като руска, но вместо картофи с макарони, пилешко печено бутче, 1/2 чаша червено вино
- парче домашна бисквитена торта
Чудесно си изкарахме с роднините (sun) Видяхме се, децата щуряха, бебка се представи повече от добре, всичко беше чудно. Днес по обяд обратно у дома, шетане, готвене и по-късно ще изляза за една 5-ца, че за повече няма да има време (dull)
Приятна неделна вечер :)
31/01
Добро утро :)
Прибрахме се вчера по обяд и всичко по старому, оправяне на багажа, готвене, децата и надвечер бягане. Днес пак ще бягам 8-)
Съня ми става все по - накъсан (dull) как да го накарам това дете да не се будиииии, кааааак (shake)
Бягане 5К за 29:18 мин. (sun)
Храната :
- парче домашен кекс
- 3 големи яйца в масло, 1 пфх квасен, домашна туршия
- банан, 5 фурми с тахан
- салата моркови и малко зеле, маслини, кафяв ориз басмати със спанак на фурна
- 2 редчета бял шоколад
Имам си швейцарска топка вече. Огромна еееее (wasntme) Днес мисля да видя какво може да правя с нея ;)
Хубава и спорна седмица (F)
01/02
Добро утрооо (sun) ама едно слънчево е на вън, кеф кеф кеф :) Към обед отиваме в Морскатаааа :)
Иначе и вчера се разхождахме и тренирах, ама много ме духа вятър гаден, дано днес не е така.
Йога около 35 мин.
+
3х10 от първите две упражнения от тук
През деня 5К разходка с пазаруване
Надвечер 5,200К бягане за 31:04 мин.
Това с тази швейцаркса топка не съм и предполагала, че е толкова трудно (whew) И на трите кръга и при двете упражнения падах най-малко по 2 пъти докато си направя бройките :D (tmi)
Храната :
- филия с мед и тахан
- малко салата зеле, маслини, свински бут печен
- ябълка и банан
- салата зелена с лук и домат, маслини, ориз кафяв басмати със спанак
- филия с мед и тахан
Хубав ден скъпи ми съфорумци (F)
Днес ще е такъв, обещавам :)
02/02
Добро утро (sun) Днес пролет, а в петък сняг (wasntme) И аз не знам къде се намирам....хехехехехе
Вчера ден без спортни занимания у дома, само разходка около 6 км. в Морската градина, лежерна тоя път ;) Днес обаче ще се раздвижа :)
Храната :
- овесени ядки с кокосово мляко и стафиди
- 50 гр. сурови бадеми, няколко сушени сини сливи
- банан с тахан, 1/3 от филийка намазана с мед и тахан
- салата зеле с магданоз и домат, маслинки, пил.печено бутче и ориз със спанак
- няколко ч.л. от домашната Нутела :P
Най-хубавия ден е днешният (F) Пожелавам Ви да го изживеете с усмивка (sun)
Здрасти Веси! Все се чудя и препрочитам... но айде да попитам - ти с един ден назад ли си описваш? Просто гледам поста примерно е от днес и че говориш за днес, а датичката която пишеш е вчерашната...и така предишните :)
казано от Membaris на 03.02.16, 15:22:
Здрасти Веси! Все се чудя и препрочитам... но айде да попитам - ти с един ден назад ли си описваш? Просто гледам поста примерно е от днес и че говориш за днес, а датичката която пишеш е вчерашната...и така предишните :)
Да, сутрин си пиша отчета за предния ден Наде :)
Вечер не сядам на компютъра, а през телефона ми е трудно ;) но сутрин с кафето идеално идва ;) Иначе пиша какво е било предния ден, но споменавам и настоящия какви ще ги върша ;) Дърдоря си много аз (sun)
03/02
Привет :) И днес топличко, ще се възползваме и следобед ще завалиииии (rain)
Иначе вчера пак много активен ден (whew) Батериите ми превърваш, днес ще презаредя, че .... т.е. само лежерна разходка, без спорт ;)
Та вчера :
Ащанга йога 40 мин.
+
3х10 от първите две упражнения от тук
Разходка 6,200К (sun)
Бягане вечерта 5,500К за 31:27 мин.
Снощи до последно обмислях да отложа бягането, чувствах се супер уморена ... обаче, взех и излязох. то пък чудно се получи, че и силно пресечен терен :)
Храната :
- овесени ядки с кокосово мляко, какао, банан и мед
- шепа някакви соленки, лучени кръгчета, и няколко сушени сини сливи
- филия и половина квасен хляб с мед и тахан
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, гъби и печено пил.бутче
- ред шоколад с цели бадеми
И така :)
Усмихнат четвъртък от нас (sun)
04/02
Вчера не съм тренирала и грам ;), но пък направих хубава разходка с бебка (inlove)
Цели 9К разходка 8-)
Храната :
- овесени ядки с кокосово мляко, какао и мед
- доядах тия лучени соленки, добре че свършиха и сушени сини сливи
- банан, филия с мед и тахан
- салата зеле с домати, маслини, 3 яйца в масло, няколко гъби
Нищо интересно вчера, хубаво топло време....но от надвечер бббррррр......(rain) Нищо де, тъкмо ще си почина малко ;)
Хубав петък, почивка идва все пак :)
И моята малка карасотичка (inlove)
Мнението беше редактирано от Vess на 05.02.16 09:07.
05/02
Добро утро съфорумци 8-)
Хубаво слънчево утро е днес, но вчера не беше .... въпреки това обаче, успях да бягам 8-) Само дето не предвидих правилно, мислех че ще ме вали дъжд и взех шапката с козирката, а то дъжд нямаше, но силен студен вятър....и ми замръзнаха ушите ппппффффф......
По същество, активността вчера :
Йога сутринта около 40 мин. (sun)
Бягане 10К за 01:01:07
Доволна съм от бягането макар, че през цялото време си мислех, че съм супер бавна....но гаден вятър ме духаше и то на връщане на баира (dull) Винаги баира е на връщане (dull)
Храната :
- домашна питка от овес, лимец, с натрошено сирене и много спанак. Стана страхотна, дребчо и той я удобри ;)
- банан, малко зелева салата, няколко маслини, 2 яйца в масло
- ред шоколад с цели бадеми ( свърши )
- ябълка
- зелена салата с лук, чесън и краставица, маслини, порция скумрия с домати, моркови и зелен лук на фурна, филия квасен хляб
Хубава и слънчева събота от нас (sun)
06/02
Привет в неделя сутрин (sun)
Студен вятър вчера доста духаше във Варна, затова разходката беше кратка с пазаруване основно. После основно у дома на топло, а късния следобед извадих постелката ;) Само да кажа, през цялата тренировка дребната ме гледаше и недоумяваше защо майка й се мята така като риба на сухо :D, нооооо като порасне ще разбере ;)
Слънчеви поздрави 5А+3Б
15 мин., 5 упражнения, повторени 3 пъти в интервали 45/15 сек.
Бърпи със завъртане при скока
Лицева опора/супермен
Затворническо изправяне с високо изтегляне на таза в легнало положение
Планк длани/лакти
Вариация на бърпи ( 2 лицеви опори/скок/4 скачащи напада )
Храната :
- парче домашна овесено-лимецова питка със спанак
- малко дом.туршия, 3 яйца в масло, маслини, малко домати и краставица
- ябълка
- 1/2 филия с мед и тахан
- салата зеле, червено цвекло, краставица, маслини, скумрия с доматен сос с моркови и зел.лук
- филия с мед и тахан и май се наядах най-накрая :D
Хубава и слънчева неделя 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 07.02.16 10:29.
07/02
Добро утро :) Утрото обещава дена да е чудесен, да видим 8-)
Иначе неделя нищо особено. Разходка със семейството, пазаруване, ама всичко така лежерно. Около 3,5 км. само ;) После у дома, чистене, но не успях всички стаи, днес продължавам ;) След обеда малко йога.
Ащанга йога около 45 мин. (sun)
Храната :
- овесени ядки с кокосово мляко, сл.семки, чиа и кокосово стърготини, мед
- домашна туршия, 3 яйца в масло, малко салата краставица, 1/2 филия с мед и тахан
- ябълка
- 5 фурми с тахан
- зелена салата с лук, много чесън и краставица, маслини, домашна зеленчукова мусака
Спорна, слънчева и ползотворна седмица от мен (F)
08/02
Добро утро (sun)
От сутринта съм крива :@ пак съня ми беше .... със 100 ставания (dull) пппффффф...... Карай, ще се оправя де, ще ми мине :)
Вчера разходка с бебка, уж хубаво печеше ама тоя вятър тук (punch) мнооооого се дразня .... Днес негативен отчет хехехехе ;)
Разходка 3,500К само :)
Бягане 7,200К надвечер за 42:47 мин. (sun) Имах енергия за още бая, ама трябваше да се прибирам (dull)
Храната :
- попара от овесени ядки с бучка масло и натрошено сирене
- банан и 5 фурми с тахан
- филия с мед и тахан
- салата Есен ( червено цвекло, моркови и ябълка ), маслини, порция зеленчукова мусака
- шоколад черен
И защо бягам ли ? Защото !!!
Мнението беше редактирано от Vess на 09.02.16 08:43.
Тичането е нещо велико (sun) А, Веси, като видя малко по-негативен отчет от теб разбирам, че и ти си човек от тази планета ;)
Охххх Роси, ще ми се да не съм от тази планета и да мога всичко ама на, ..... не съм :D
09/02
Привет :) Какво се замотах....забравих отчета за вчера (blush) Ама дребната пак 100 пъти се буди снощи, и тая сутрин от 7 часа кукуряк....после в 9 вече нервна спи й се, криви се ... та с нея се занимавах и забравих какви ги върших вчера ;)
То нищо особено де, разходка лежерна с повече пейкостоене, че времето беше пролетно (sun)
Йога 40 мин. (sun)
Разходка около 5 км. 8-)
Храната :
- овесени ядки с кр.масло и натрошено сирене
- 1 банан
- малко от постната мусака, зелева салата
- 1/2 филия с мед и тахан
- ябълка
- зелена салата с чесън, лук, краставица и репички, маслини, печено кисело зеле с ориз и свинско ( мъжете по 2 чинии изядоха ;) )
Хайде, слънчева ама ветровита щяла да е срядата :)
Мнението беше редактирано от Vess на 10.02.16 10:34.
10/02
Вчера ми беше толкова криво от недоспиването, че и на разходка не ми се излизаше ... за жалост нощния сън не може да се замени с дневен, затова грабнах бебка и количката и отидохме да тичам в Морската, голям кеф :) После следобед дремнах едни 30 мин. ама .... боза работа ;)
Бягане 10К с бебе и количка за 64 мин. (sun)
Храната :
- овесени ядки с натрошено сирене
- 1 банан ( това преди бягането )
- 1 домат розов със сирене, филия с мед и тахан
- ябълка
- салата домати розови, краставица, лук и магданоз, маслини, порция от готвеното кис.зеле с ориз и свинско на фурна, чаша (beer)
- 2 реда шоколад
Днес не знам още какви ще ги сътворя....ще се раздвижа нещо, ама се чудя дали да не уважа пудовката (wasntme)
Хубав четвъртък (sun)
11/02
Добро утрооо :) Бързо се наспа моята госпожица ;) Нямам право да я съдя обаче, да бях заспала с нея в 22 часа а не в полунощ ;)
Четвъртък кратка разходка около 4 км., много духаше и не ми беше особено приятно....
Раздвижих се у дома, ама не уважих пудовката, нещо не ме привлече с нищо :P
11 кръга от любимата ми комбинация :
3 набирания
6 лицеви опори
12 ходещи напада
И пак ме боли рамото :( Явно не беше отпуснало напълно, както си мислех .... и ще трябва да преустановя малко да го товаря, за да мине на пълно....Лошото е, че и при йогата има безброй лицеви опори и .... не знам ...
Храната :
- овесени ядки с кокосово мляко, банан, чиа, сл.семки и мед
- 1 домат розов, остатъците от готвеното кисело зеле, 1 филия с мед и тахан
- ябълка
- няколко сушени сини сливи
- салата домати розови, краставица, лук и магданоз, маслини, печена пъстърва, задушени броколи и варено цвекло
- ред черен шоколад ( пристрастих се )
Днес ще бягам (sun) Имах намерения и за йога, но ще си помисля .... дали да не оставя рамото малко на мира....никаква опора нямам в него ...
Хайде, хубав и усмихнат петък (F)
казано от Vess на 12.02.16, 08:26:
И пак ме боли рамото :( Явно не беше отпуснало напълно, както си мислех .... и ще трябва да преустановя малко да го товаря, за да мине на пълно....Лошото е, че и при йогата има безброй лицеви опори и .... не знам ...
Не са лицеви опори. :)
Йога е терапевтична практика, не би трябвало да причинява травми, ако се прави правилно.
казано от Маргарита Манева на 12.02.16, 09:13:
казано от Vess на 12.02.16, 08:26:
Не са лицеви опори. :)
Йога е терапевтична практика, не би трябвало да причинява травми, ако се прави правилно.
Марги, не съм казала че йогата е причина за болките ми в рамото. Просто при лицевите опори усещам болката всеки път, а смея да си мисля, че изпълнявам лицевите опори правилно :P Болката се появява при изправянето от лицева опора, и още от слънчевите поздрави и така до края на практиката ....
За мен правилното решение е почивка на рамото :)
12/02
Добро утро :) Тази вечер се наспах. Тихо да не чуе дребната :D Имах нужда от сън. Вчера пак врътнах едни 10К. В неделя ще направя едно леко бягане :)Днес почивка от всякъде :D Може малко слънчеви поздрави само, зависи от рамото ... и разходка разбира се :)
Бягане 10К за 61 мин. :)
Храната :
- банан с тахан и мед
- 1 банан и 5 оризовки ( това преди бягането )
- 4 меденки с какао и лимец
- ябълка
- салата зелена с лук и домати розови, маслини, зелен чесън, пъстърва печена, картофена салата, чаша (beer)
- 2 редчета черен шоколад
Хубава събота драги ми смехурковци (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 13.02.16 09:57.