recоvery

Прескочи до:

28.01.16
18:15

Днес пантене до Голям резен (гъбата)

Долу е супер топло и топи яко, а горе го е навяло и на кора. Като цяло отвратителни условия за каране, но пък се разходихме и беше супер слънчево.
Днес и за сефте боравих с лавинна екипировка. Изкопахме лавинен профил към 2м и пак не стигнахме до земя и го тествахме, за да видим колко здрави са пластовете. После заравяхме раница с пипс и я търсихме. Доста полезни и животоспасяващи познания в планината, които всеки, който ходи зимата е хубаво да знае. Виждате какво се случва всяка зима, но не ми се коментират изобщо медиите.

05.02.16
12:52

За който има ФБ - цък.

12.02.16
09:48

Зимното Ком-Емине за мен приключи злополучно вчера. Още на вторият ден почнаха да ми стават пришки по краката, някои от които станаха на рани. Уж обувките ми бяха удобни, но чепатите ми крака със стърчащи кокали и криви пръсти плюс целодневното пантене/ходене с тях си казаха думата. Лепях лепенки, баех им, но нямаше да става по-добре и реших, че предпочитам да остана с крака...
Иначе трипа беше супер як. Много красоти, не толкова много сняг. Бедствия и тн. Който има фейсбуук може да следи ивента от поста ми по-горе.
За следващия трип или ще съм бос, или ще си поръчам обувки от НАСА.

Снимките са подредени хронологично - Пътят към вр.Ком, гледка от него, вр. Ком, Петрохан ремонт на яке, вр. Ком отдалече, Тодорини кукли, гората към х.Пробойница, Искърско дефиле, Врачански балкан, с. Лакатник, х. Тръстеная, кифленска снимка (dull) , вр. Габровница, коне до х. Лескова, бумтящо кюмбе.

N.B. - Забравих да добавя резултата: 5 дни - ~100км

Мнението беше редактирано от gotcha на 12.02.16 10:50.

12.02.16
09:58

Голяма красота по снимките!
Жалко, че всичко е завършило така.

19.02.16
18:12

Бягане в парка - 31:56

21.02.16
15:01

Стадион - набирания, кофи, лицеви, удряне с чук, напади, кенгуру, ам.подскоци, малко слънце и вятър.

21.02.16
22:21

казано от gotcha на 12.02.16, 09:48:

Иначе трипа беше супер як. Много красоти, не толкова много сняг. Бедствия и тн. Който има фейсбуук може да следи ивента от поста ми по-горе.

Ей, Ванка, другият път идвам с теб :) Обожавам такива места. Ако имаше и една мечешка лапа, супер :)

22.02.16
09:38

Много бяха.

24.02.16
18:04

Зала - дъжд, загрявка, пудовка, клек, трап, изхвърляне, обръщане-тласкане, широка тяга, набиране, кофи, разтяжки, набързо се изпотих и си тръгнах.

п.с. Вчера и онзи ден се пекох на терасата. Гол. 23-ти февруари. Луда работа. Записвам си, защото е безумно!

Мнението беше редактирано от gotcha на 24.02.16 18:07.

25.02.16
17:18

Мляко с ориз и сладко от сливи.
Бягане в парка на слънце - 30:09
Извода е - яжте мляко с ориз преди бягане, за да подобрите постиженията си от предишния път (dull)

05.03.16
12:48

Вчера в залата

(пара)олимпийски (dull)

Високо изтегляне, изхвърляне, охс, широка тяга, същото с тесен хват и преден клек, малко йога, набързо потене и трагично представяне.

07.03.16
01:26

Като цяло много обичам в уикендите и по празници да бачкам. Да, така е (dull)
Цялата тази суетня около тези дни ме натоварва, всеки се е засилил на някъде, а аз си седя спокойно вкъщи и си бачкам. Вечер излизам и София (най-големото село) е празна. Празна е винаги в тези дни.
За сметка на това пък най-обичам да ходя извън София по време на делничните дни. Винаги знам, че ще е спокойно, където и да ида. Глъчта, навалицата, многото хора ме дразнят, натоварват ме. Искам да съм сам в природата.
Днес спонтанно реших да видя “какво има” от другата страна на Витоша. Минавал съм с колелото тамън два пъти по случай Витоша 100 от Юг и не видях нищо ново, но реших да скокна до Чуйпетлово. Селцето е в самите дебри на планината и от тогава доста ме привлича, даже по едно време исках да си взема бунгалце там. Походих си покрай Струма около час нагоре. Красиво е, но все пак реших, че не бих живял там... прекалено ми е близо до “шоплъка”.
Финалът на деня беше пускането на грамофона, който ми подари един приятел. За първи път притежавам такова нещо и бях в еуфория.
Който има излишни плочи няма да му откажа стига да се вписват в мойте музикални вкусове :)
Малко се отплеснах... наздраве!

Мнението беше редактирано от gotcha на 07.03.16 01:27.

08.03.16
15:48

Бягане в парка - 30:15

10.03.16
14:51

Зално разкършване - борческо, пудовка, охс, изхвърляне с лоста, раменна, преден клек, високо изтегляне, обръщяне-тласкане, сталкер, тръстъри, бързо изпотяване, йога, цър-пър.

14.03.16
19:11

Раздвижване на стадиона - 100 ходещи напада, 50 лицеви, 50 хоризонтални придърпвания.
Наскоро приятел ми подари стар полски грамофон. Голяма е зарибявка!
Който има излишни плочи може да метне нещо насам... за предпочитане е класическата музика.

15.03.16
14:31

Бягане в парка на кафе, банан и слънце - 29:47

Ръцете, ръцете, ръцете... (dull)

19.03.16
20:31

Пролет пукна и кошутата се събуди.
Повъртях малко до Рио Драгалейро да зашкембя и туй то!

26.03.16
19:06

Велоден

Днес това слънце ме накара да извадя кошутата.
Дома - Бояна (имаше някакво мото шествие и беше тотална лудница) - Боянско ханче - Драгалевци (наобратно по трасето за Витоша 100) - Дома

Някога това ми беше лека загрявка, сега ми трябваше време да се поокопитя по баирите... пиенето не прощава (dull)

Мнението беше редактирано от gotcha на 26.03.16 19:07.

28.03.16
16:01

Бягане в парка - 30:12

01.04.16
10:59

Вчера Витошки Велоден

Дома - Драгалевци - Бистрица - Мусагеница - Красна поляна - Центъра - Дома

Май беше повече софийски от витошки, и среднощен демек днешен (dull)

05.04.16
02:19

Днес колелце до Банкя.
Следобеда ветроходство на панчака... без вятър в тая локва, ама кефа е голям... да управляваш вятъра и той да те придвижва е нещо велико!

09.04.16
16:48

Вчера и днес ветроходство на Панчака.
Кофти място, постоянно безветрие или пориви, ама за учене става.

11.04.16
16:59

Зала набързо

загрявка с гирички и лост

3, 4, 5
раменна преса - преден клек, високо изтегляне - широка тяга

сталкер - сяв

малко разтяжки

12.04.16
10:32

казано от gotcha на 11.04.16, 16:59:

Зала набързо

загрявка с гирички и лост

3, 4, 5
раменна преса - преден клек, високо изтегляне - широка тяга

сталкер - сяв

малко разтяжки

Я! Тренировка! :D

12.04.16
11:49

Всичко, което те подготвя за нещо е тренировка...
В интерес на истината все по-трудно се мотивирам да влезна в залата, за това и толкова рядко ми се случва. Шанс, че беше кофти времето и нямах мотивация да правя нещо друго. Активностите си ги избирам приоритетно, в случая залата е с най-нисък такъв, после бягането, колелото и сега съм се зарибил по ветроходство, което пък е свързано с бъдещата ми цел.
Тъй, че тренирайте, както си искате. (dull)

22.04.16
12:41

Два дена на Халкидики, пълни обиколки на Ситония и Касандра.
Няколко дни преди да почне сезона е уникално. Няма почти никакви хора и човек може да се наслади на морето и природата.
Поизкъпахме се, поизгоряхме, хапнахме рибки, пийнахме узо и рицина, спахме по плажове и празни барове и къмпинги на чували и се наслаждавахме на страхотни залези. Септември или Октомври може пак.

П.С. Извинявам се за кривите хоризонти, Боби (dull)

Мнението беше редактирано от gotcha на 22.04.16 12:46.

26.04.16
13:16

Най-накрая Ромео намери своята Жулиета (dull)

19.07.16
19:56

Жужа вече на вода.

08.08.16
20:28

продължаваме напрет (dull)

28.11.16
16:41

Ей, форумци, как е копона?

Набързо да се отчета:

Летото искарах на каравана на яз. Искър, учих се на ветроходство и всичко свързано с него. “Баба Жужа” (лодката ми от горните постове) ми служеше да кажем вярно и вече е зазимена. Началото на месец Ноември изпълних поредната си мечта доста преждевременно по моему - минах с ветроходна яхта от Кавала, Гърция през проливите Дарданели и Босфора до Несебър.
Яхтата е Swan 45 всеки може да погледне за какво иде реч в нета, сериозен рейсинг-крузър с който преди плаването бях два уикенда на малки регати в Кавала с него.
Сега чакам да почне зимния сезон и ще се подвизавам в чоБанско, където мисля да натисна на ските за поредна година, но този път на писта, за да си подобря техниката и като цяло контрола в/у тях, тъй като установих, (не че не си го знаех де) че тази част ми липсва сериозно. Ако има скиори тука ще се радвам да се засечем по пистите, а и извън тях.

Бъдете здрави.

28.11.16
20:59

Голям си, Ванка! (bow) :)

28.11.16
21:26

Колега, да те питам ти  на работа ходиш ли ? :)

Иначе защо реши на Банско точно. На Чепеларе  е идеално за тая работа, въпреки че там нещо последните години се разсъхна работата и зоната влезе в несъстоятелост. Май Бориславова щеше да я купува, ако не е станало факт това вече.
На Банско може и да се отбия тази година. Обикновено там става на пастет до обяд, лед и бабуни навсякъде и само пишман скиори и такива дето ги е яд от цената карат и следобед като мен. Иначе от подветрената страна на Платото е хубаво, лифт-а се води Бъндерица 2 май, там го избягват понеже е ветровито горе а пък и уж е стръмно. Няма хора и вятъра попренася снежец. Иначе извън пистите не карам, достатъчно съм некадърен :)

П.С Иначе ти завиждам НЕблагородно, ама не исках да го напиша отначало да не излезе че съм завислив и злобен :)

Мнението беше редактирано от kaloyan на 28.11.16 21:28.

28.11.16
21:48

Ние не сме скиори, пешеходци сме ;) , но често имаме път към Банско уикендите.

28.11.16
22:17

казано от kaloyan на 28.11.16, 21:26:

Колега, да те питам ти  на работа ходиш ли ? :)

Иначе защо реши на Банско точно. На Чепеларе  е идеално за тая работа, въпреки че там нещо последните години се разсъхна работата и зоната влезе в несъстоятелост. Май Бориславова щеше да я купува, ако не е станало факт това вече.
На Банско може и да се отбия тази година. Обикновено там става на пастет до обяд, лед и бабуни навсякъде и само пишман скиори и такива дето ги е яд от цената карат и следобед като мен. Иначе от подветрената страна на Платото е хубаво, лифт-а се води Бъндерица 2 май, там го избягват понеже е ветровито горе а пък и уж е стръмно. Няма хора и вятъра попренася снежец. Иначе извън пистите не карам, достатъчно съм некадърен :)

П.С Иначе ти завиждам НЕблагородно, ама не исках да го напиша отначало да не излезе че съм завислив и злобен :)

Еми работя... уж. Дялкам и идеята е, че на Банско ще мога да си дялкам да живея евтино, защото е и град не само курорт, има изкуственяк, ако пак няма сняг, ниска и висока планина и от опит (1 ден каране) прилични писти. Няма да си простя, че ще наливам пари на Цеко и ще бъда в навалицата, което ме отвращава, но като теглих чертата само там ще мога да си позволя да изкарам цял сезон.

28.11.16
22:19

казано от Margi на 28.11.16, 21:48:

Ние не сме скиори, пешеходци сме ;) , но често имаме път към Банско уикендите.

Марго, ще се радвам да се видим значи :) Аз уикендите надали ще ходя по пистите заради лудницата, така че ще имам време за разходки или квото дойде. Поздрави на Слави и не е късно да пробвате и вие ските!

28.11.16
22:20

казано от Ilstrong на 28.11.16, 20:59:

Голям си, Ванка! (bow) :)

Ти па понеже си малък (dull)
Звънни да се видим и честито ;)

29.11.16
00:40

Ясно, ти си интересен човек, някой ден може и да се запознаем, тъкмо ще видим що дялкаш :) ..

20.01.17
23:23

Здравейте Здравеняци,

Бърз отчет от еБанско.
Вече съм два месеца тук, но за съжаление имам 2 седмици на пистата, поради любезното гости на прословутия вирус “Хонк Конг”.
За който не е чувал за него ще кажа, че е абсолютен щастливец.
Та тази напаст ме нападна преди НГ и съответно си изпуснах купонясването на хижа поради 40 градуса температура. Но той още се спотайва в мен, кара ме да кашлям, да ми прилошава и вие свят особено при увеличаването на денивелацията и да ми разваля всички планове. Както и да е, пазете се от това зло и бъдете здави.
Понеже д-р Терзиев ми каза, че не е препоръчително да ходя на високото, реших да се пробвам в ски бягането, което си го мислех още преди началото на сезона, та днес направих сефтето. За тези, които не знаят това спада към северните дисциплини и натоварва цялото тяло доста сериозно, което се надявам да усетя скоро, защото днес просто бедствах (dull)
За тези, които нямат афинитет към зимата и съответно към зимните спортове ще кажа, че на регатата Vendee Globe вече има победител, който изпревари рекорда на предишното състезание и беше и е доста забавно за следене.
Забавлявайте се и спортувайте повече в природата.

НаЗдраве и бъдете щастливи.

08.02.17
17:47

(muscle)

06.03.17
16:49

Реми-то е голям спортист, има 100-ци видеа и кои от кои по готини :)

например това видео, колегите лекоатлети може и да се разпознаят :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1