22.02.16
15:48
Точно това упражнение спомага до голяма степен за “отварянето” на гърба и за мобилността . Виждали сме ги кварталните батки, които се опитват да ти обяснят , че всеки може да се набира, но самите те не го правят.
Загубих си целия отговор, който ме мързи да пиша отново, тъй че резюмирам.
Първи ден на МЦ, хранат по-скоро КБ, отколкото дефицит.
Избухах една цяла кофа Файе следобед, 50г белтък ударно, която не беше предвидена и ме изкара над макросите, но не беше фатално.
Ок. 1830 Б:168// В: 145// М: 70
Тренировка:
Не знам дали е противопоказно да се опитвам да се набирам толкова често и не ми е навик, но гърбът не ме болеше и докато чаках да се освободи пространство направих 5х5 - първите 2 без ластик, с 1/2 от амплитудата, без отскок; останалите с ластик; 3/4 от амплитудата, пак сама, без отскок. *леко горда*
Военна преса 1х15@10; 2х12@12,5; 1х10@15
Раменна преса с дъмбели 1х12@5, 2х12@6; 1х8@7
Upright row3х10@10
Разтваряне ръце встрани в СС с напред 2ссх12-15@4
10 мин интервали на стълби 30сек. скок с два крака//30сек. стандартен ход.
Сутринта се намърдах в разни летни парцалки да видя какво ми става, че бедрата и дупето са пораснали. Изненадах се приятно, харесвам се, има мъъничко за шлайфане и ми трябва тен. В истински Богдана-стайл прилагам разни по-благосклонни ъгли.
Исках само да си кажа, че днес ми беше някакъв много хубав ден.(F)
Все още е хладно, но пък беше слънчево и излязох да покарам колело (за удоволствие, не тренировка), порадвах се на слънцето, обядвах ал фреско, дет се вика :D и се сдобих с нови патъчки, както подобава на кифле с настроение. След малко ще завърша с тренировка и ще се впиша довечера.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 23.02.16 19:03.
Страхотна гледка, ти си много хубава, а патъчките са суперски! (inlove)
Мнението беше редактирано от Sanya на 23.02.16 19:24.
казано от Sanya на 23.02.16, 18:56:
Страхотна гледка, ти си много хубава, а пътъчките са суперски! (inlove)
Благодаря ти, мила. :* (inlove)Няма да ги разходя днес обаче.
Усетих се, че не съм почивала истински (без кардио и без тежести) от 7 дена, не знам как стана това. Много енергия много нещо. Няма да тренирам днес, почивен.
Само ще си добавя храната:
2 кафета с бадемово мляко, само 1 лъжица ядково масло.
Смути - манго, киви, ягоди, спанак, ленено семе, чия
Обяд - поръчах си пилешка пържола на скара с грах на пара и картофено пюре. Пюрето само го пробвах, че не знам как го правят и с какво, останалото го изядох + 2 малки купички зеленчуци (салатния бар е безплатен)
Следобяд озверях нещо и изядох към 80г сьомга с водорасли и уасаби върху оризовки
Сега чакам вечеря, която е пак филе от тон, ориз и киноа микс, авокадо, зеленища в тортила
Преди да си легна ще си направя едно казеиново кремче.
С последните 2 хранения макросите би трябвало да застанат
ок.1550 Б:126 //В:113//М:52, лекичко, но пък и нетренировъчно.
Общо разходки за деня към 8км.
Едит, пак: добавям и един червен портокал, който ме черпиха и трябваше да го пробвам.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 23.02.16 19:08.
23.02.16
20:51
Хубав гьол, ама наЩо море по Убу :P
За секоя локва има място под слънцето, няма защо да се ограничаваме.
П.п. Зависи. Черноморието не е цялото едно и също, от палатка на Маслен нос до помийна яма на Влас има светлинни години.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 23.02.16 21:08.
Днес няма тренировка, няма и броене.
нещо кървя бая и много ме боли, необичайно
Към 2000-2200 на око, към 8 км пак по задачи. Искам да бъда тази жена, моля, ако може утре сутрин. (nlove9)(nlove9)
Мнението беше редактирано от BGDN. на 24.02.16 22:21.
Много добре ми се отрази почивката и бонус храната. Довечера изчезвам при майка в Манчестър за уикенда и днес е мало хаотично...
Закуска: чай, 2 лъжици бадемово масло, 200г боровинки (като череши бяха, чак плашат :D )
след тренировка 100г калмари на скара
Обяд: Салата с кино, семена, ядки, сьомга, тъмни зеленища.
Имам влак след малко, приготвила съм си още сьомга и ориз.
Тренировка - набирания+рамо+глутеуси, заради почивката, пък и бях енергична.
Набирания 2 серии по 4 от 3/4 амплитуда сама; още 3-4 серии от 4-5 скалирани с ластик същите. (слагам видео)
На всяко повторение се опитвам да прилагам “лакти до кръст, предмишница до мишница” но все още ми натежава бързо. Ще се радвам на още коментари относно техниката, за да не се контузя отрано.
В духа на спора:
румънска тяга: 1х15@15 2х12@20 1х10@30 1х10@20
Хип тръст с лост и ластик около колената 3х15@20
Български клек (частичен) 3х15на крак със собствено тегло, опитах с тежести като обикновено, но днес баланса ми никакъв го нямаше и само залитах като пате.
Странично ходене 50м с ластик в СС fire hydrantх15/крак 2пъти
Същата тренировка за рамо като последната:
Военна преса 1х15@10; 2х12@12,5; 1х10@15
Раменна преса с дъмбели 1х12@5, 2х12@6; 1х8@7
Upright row3х10@10
Разтваряне ръце встрани в СС с напред 2ссх12-15@4
*Днес, на 24 години за пръв път видях мускулните влакна на раменете си, по време на военната преса. Някак... хипнотично беше и ме зарадва. :D Още малко снимки. Всичко напредва, по мое мнение. Гърбът и коремът, че даже и ръцете са се поизчистили, а те са ми пухкавички генетично. Преди цикъл бях 63кг, общо-взето нямам промяна в теглото. И аз не знам вече.:D Важното е, че аз съм здрава и психиката ми става все пое-здрава, и че съм в някакъв положителен момент на баланс и мир.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 25.02.16 16:33.
25.02.16
18:46
Много хубаво тяло имаш! Балансирана фигура, раменете и дупето- особено ми харесват.
Не ти ли много нисък този лост - нямаш възможност да увиснеш добре в долна позиция. Според мен се концентрирай върху долната позиция на набирането- преодоляването на пълния вис- изтеглянето над лоста е по-лесната част. Под частични повторения имам предвид първата част на движението -от вис до колкото можеш- било до челото или до носа.
казано от Queen Cobra на 25.02.16, 18:46:
Много хубаво тяло имаш! Балансирана фигура, раменете и дупето- особено ми харесват.
Не ти ли много нисък този лост - нямаш възможност да увиснеш добре в долна позиция. Според мен се концентрирай върху долната позиция на набирането- преодоляването на пълния вис- изтеглянето над лоста е по-лесната част. Под частични повторения имам предвид първата част на движението -от вис до колкото можеш- било до челото или до носа.
Благодаря, Кобре.
По лоста има 2 степа, умишлено. Някъде в по-горните коментари съм обяснила, че на този етап няма сила да преодолявам мъртвата точка изобщо, в смисъл, грам. За да изпълня каквото и да е набиране нескалирано, това е единствения вариант за момента, за толкова имам сила. Факт е, че с всеки път става по-лесно и по-успешно, тъй че някакси работи, дори и да не е точно това, което си имала предвид. (wasntme)
Някой по-нагоре също каза че съвсем мъртвия вис, само на хват, не е необходимост.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 25.02.16 18:57.
Да си допиша манджата :
Още една лъжица бадемово масло
Малка порция сьомга и ориз във влака
Майка ми решила да ме изненада ... със сьомга. Сьомга и зеленчуци - малка порция да допопълня макроси. Днес си набави Омега 3 за 3 години напред, добре че не си пия добавките вече :D
~1552 Б:140 // В:140// М:48
Храна:
Станах към 7.30. Закуска НЯМА! При майка ми съм и отказвам да ям нищо, което да има по-малко от 400ккал/100г и да заема повече от 50г в стомаха ми сутрин. Толкова да ненавиждам да ям сутрин, ужас. Тя нямаше нито ядково масло, нито тахан - останах си с чая.
Чак към 11 се прежалих и изядох 2 оризовки с останала сьомга и зеленчуци от снощи.
Обядвах пиле на тиган, салата спанак и цвекло (пресни) със семена и моцарела.
Междинно към 200г кварк със замразени горски плодове, 2-3 сурови хапки (ядки, фурми, мака, чия, hemp hearts), 6 личита
Вечеря Лаврак на скара, сладки картофи, пащърнак , броколи, аспержи микс на тава, зеленища.
~1484 Б:132//В:137//М:45 без мазнините за овкусяване и приготвяне на вечерята, тъй че са повече. За без закуска толкова.
МНОГО СЕ НАТЪПКАХ, ХОРА! :D при мама си е най-хубаво, въпреки, че аз сготвих. Лавракът беше чудно пресен.
Направих кръгова тренировка със собствено тегло в хола с каквото ми дойде на ум - бърпита, лицеви, отпади, кофички на стол, клек със скок... хаотично, докато се изморих. Обикаляне из града цяла сутрин.
27/02/ Моткане из града -12 км.
Закуска чай
11ч 3 оризовки с моцарела, 3 бразилски ореха
14.30ч доста едра салата спанак, сьомга, авокадо, киноа, годжи, семена...
17ч калмари на скара, суров джънк - ролца от разточени сушени плодове (любопитно ми беше)
В 20.30ч ще има пилешки гърди, същата салата.
~1318 Б: 123// В: 89 // М:56
Ще си хапна най-вероятно кварк със замразени плодове, за да допопълня макроси.
Тренировката беше лека пак и вкъщи, реших да направя видео, ей така. Поуморих се де. Майка ми имаше 4 кг дъмбели, което ме зарадва искрено.
Гребането от планк ми е ужасно криво, но пък е готино да си имам компилация от идеи за домашни тренировки.
27.02.16
20:02
Супер тренировка си си спретнала. Вижда се , че имаш повече слабост към трениране на бедрата :)
Аз бих включила 2-3 вида лицеви опори, кофички, флайс, 2-3 вида гребане, 2-3 раменни преси, разтваряния и повдигания за рамо, бицепс, трицепс ;)
Бърпито е по-хубаво с лицева, според мен.
Виждам че правиш преден клек и раменна преса, защо не пробваш тръстер- дълбок клек и експлозивно избутване на дъмбелите. Бих добавила и румънска тяга при наличие на тежест към иначе без екипировъчната тренировка ;)
казано от Queen Cobra на 27.02.16, 20:02:
Супер тренировка си си спретнала. Вижда се , че имаш повече слабост към трениране на бедрата :)
Аз бих включила 2-3 вида лицеви опори, кофички, флайс, 2-3 вида гребане, 2-3 раменни преси, разтваряния и повдигания за рамо, бицепс, трицепс ;)
Бърпито е по-хубаво с лицева, според мен.
Виждам че правиш преден клек и раменна преса, защо не пробваш тръстер- дълбок клек и експлозивно избутване на дъмбелите. Бих добавила и румънска тяга при наличие на тежест към иначе без екипировъчната тренировка ;)
Значи, за всяко едно от тези неща си имам усмотрение, сега се чудя дали да споделям всичко, ама ще пропусна освен ако не държиш - от порядъка, че последната ми е била рамо, утре ще има силова, ще ми се разбърква седмицата, общо взето технически подробности :D
Като цяло тази тренировка не е представителна извадка за това как тренирам. Тука ще ме изядат, но всъщност извън тези извънредни случаи и казуси, от известно избягвам да тренирам предно бедро (преден, тежък клек и изолиращи изобщо не), гледам да подбирам такива с фокус върху задно и глутеус, за да адресирам един не лек дисбаланс.
Много ми е говорено и обяснявано, и съм набеждавана,че греша но в края на краищата аз виждам и следя тялото си - от клековете квадрицепсът ми расте, а аз не желая повече и затова не го тренирам. Симпъл.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 27.02.16 20:20.
27.02.16
20:24
Извинявай, ако не съм се изразила добре. Супер е тренировката. Ясно и е че е само експеримент и следя как тренираш в зала. Просто си споделям някакви мисли, които ми изникнаха на момента. Някакви идеи и така.
Нямам за цел да те съветвам или критикувам. Deal? :D :D
Аз се извинявам ако съм прозвучала сърдито! Изобщо не съм го възприема като критика, харесвам ти идеите, някои от упражненията, които предложи категорично бих ги правила, ако се бях сетила. :) следващия път като попадна в полеви условия ще си имам по-голям набор от движения :)
Написах голям и дълъг пост, малко емоционален дори, обхващащ няколко теми, които браузърът ми изтри, и сега ми е ядно, затова:
ок. 1600 ккал, без макроси благодарение на бъг в МФП
Нетренировъчен, благодарение на 7-те гадни часа влак.
Ибупрофен, чай и сън.
ПП. При наличието на телефон без толкова вбесяващ аутокорект бих могла да изглеждам поне на 3/4 от реалната ми грамотност.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 29.02.16 02:52.
През последните дни пребивавах по-активно и по чужди теми, уж да вникна по- задълбочено в естеството на понятието “форум” - за съжаление, ако не изцяло негативно изживяване, се оказва доста разконцентриращо и смятам да си стоя преоблаващо в дневника. Възхищавам се на активната част от това общество, които имат желание и сила да помагат на не-толкова-запознатите и новодошлите, да отговарят на едни и същи понякога безумни въпроси, да водят словесни дуели с хора, които наивно вярват, че съветите им са някаква универсална и незаменима истина, и всичко това докато се защитатват от всевъзможни обвинения.
Исках все пак да си споделя вечерята от вчера - следвлаково, минах през локалния фаст фууд, който предлага и разни леко по-здравословни варианти. Взех си пиле на плоча в ливанска марината, магданозена салата с киноа, и царевица, която предадох на другарчето след 2 хапки. Беше по-голямо количество отколкото бих си приготвилаи се чудех, според вас, на око, към колко грама е тази порция от 6 мини филенца (онова парче отзад на пилешките гърди) ? Аз ги мислих около 200-250, сготвени.
Иначе 29/02
10ч чай и 2 супени лъжици ядково масло
Тренировка// доза екстенд манго, отврат. Добре, че беше една доза, за проба.
13ч Обяд навън! 2 пъти за външна храна за 24 ч. Един много находчив бизнесмен има омлетджийница :D пред фитнеса - 2 яйца, свинско филе, спанак, моцарела, завит в пълнозърнеста тортила Б:36//В:38//М:22
17ч Куест бар, и половинчата от Куест чипса на другарчето.
20ч от наличии неща вкъщи, празен хладилник - пълнозърнести спагети, 50г сьомга, 80г калмари, авокадо, замразен микс грах, броколи, карфиол
До тук ок. 1481 - Б:126//В:110//М:59
Малко е но не съм гладна и смятам да го оставя така.
Системно си минавам над мазнините, ама не ме притеснява.
Тренировка
Набирания 2х5 без ластик, без отскок, с почивки, първите 2 успях да направя почти пълно набиране, останалото от 3/4
5х5 скалирани, без отскок, пълна амплитуда
Лег - 1х5@35 5х5@30
Военна преса - 4х12@12,5
Хибридни Арнолд преси 3х10@6
разтваряне встрани в СС със reverse flyes 2ссх10@4
Набиранията са МНОГО БЛИЗО (party) Общо взето до една-две тренировки.
Утре ще се измеря и разпиша.
Прикачвам снимки на двете недомашни манджи, ще съм благодарна ако някой се включи с предположение за пилето.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 29.02.16 22:32.
180-200 грама ти е пилето. Не мога на сто процента да преценя размера на филенцата, та може и да е по-малко, но в никакъв случай повече от 200.
Имам си “годишнина” днес - 18 месеца точно, откакто решх да се взема в ръце :D(party)(F)
Измервам се и прилагам началните си мерки също.
01/09/2014
Тегло:74 - сега:62.1 тази сутрин
Ръка:32 - сега:27
Tалия:77 - сега:66.5
Корем (най-изпъкнала част): 87 - сега:77
Ханш:96 - сега:83
Бедро (брич): 66 - сега:57
Бедро (среда):59 - сега:52
От началото на този дневник, февруари - един относителен килограм, който ту го има ту го няма, 1см от брич, 2 см от бедро, 1 см от ханш, минимални промени в другото. (0.5 см) Не са някакви космически числа, но от ден на ден виждам промяна в огледалото и съм, честно казано, доста доволна.
Много е мрачно при мен днес и не снимките ми за прогрес са кофти (все пак слагам една от 2013 до тази сутрин, със същите боксерки) и една от вчера, ‘щото пак съм в настроение. :) Извинявам се за формата на снимката “преди” - не съм и предполагала, че някой друг ще я гледа някога :D
ПП. Поне не съм си загубила гърдите - и преди няма, и след няма.
Относно послеписа, поне не ти е мъчно за разликата. Аз така усещм, че съм започнала да свалям ;(
When you start losing weight, your boobs are like:
Мнението беше редактирано от RIKi на 01.03.16 14:57.
казано от RIKi на 01.03.16, 14:56:
Относно послеписа, поне не ти е мъчно за разликата. Аз така усещм, че съм започнала да свалям ;(
When you start losing weight, your boobs are like:
Никога не съм имала много, едва събирам чашка А, но пък за сметка на това винаги съм била благодарна и съм се възползвала от бонусите на малките гърди - тичане, скачане, монокини, рокли без гръб, а-у. :D
До такава степен съм им фенка даже, че когато видя големи (особено естествени) винаги ми се струва, че визуално придават няколко килограма отгоре на притежателката, може би заради повечето мазнини около раменния пояс.
ITTY BITTY TITTY COMMITTEE фор лайф. (rock)
Няколко набирания от днес само да видя докъде съм го докарала. Не съм много доволно някакви криви ми изглеждат, а уж ги усетих добре и наистина в гърба. За сметка на това пък това са ми най-”пълните” набирания без ластик досега, ъгълът между мишница и предмишница не е бил толкова близко до 180° досега. It’s not all bad I guess.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 01.03.16 19:36.
01.03.16
20:06
Работи по старта, повече ползи ще ти донесе.
Опитвам се, и ми става се по-възможно, всяка следваща тренировка се чувствам по-силна. :)
Храната днес може да се опише с две думи - IIFYM GALORE. Tолкова безумно хранене за деня отдавна не съм имала, Рони джънк-полицията да не гледа. :D Имах срок за една работа и не спах накъсано към 4-5 часа. После бях вързана до три часа вкъщи да я свърша и предам... да, ама абсолютно празен хладилник, гол до шушка. :)
8ч чай с мляко и 2 супени лъжици ядково масло.
към още 4-5-6 чая с мляко
11ч 150г замразен банан и къпини на сладолед
14ч 2 Куеста вместо обяд
16ч 1/2 мостра ОN GS whey - ягода... 1/2, защото не успях да се насиля, много гадно. Не ми върви на мостри напоследък.
за сметка на това 4 оризовки с авокадо....
Тренировка // 1/2 Екстенд, без да искам разпилях останалото...
след което хранителен пазар и най накрая
20ч Салата спанак, домати,чушки, краставици, пиле тика, 40г Филе “Елена”, 1с лъжица кисело мляко вместо дресинг, че с това безумно ядене не ми бяха останали никакви мазнини и въглехидрати, само белтък. :D единственото нормално хранене за деня, макар и пестеливо.
ок. 1480 Б:133//В:148//М:48 - за сметка на това пък макрсите са добри :D
Тренировка:
Малко набирания
Румънска тяга - 3х12@20
Добро утро 3х12@20
Хип тръст с лост и ластик 3х15@17,5
Donkey kicks на смит машина - 3х15@15
Български клек (собствено тегло) в СС с fire hydrant с ластик, както обикновено
Странично ходене с ластик в СС с donkey kicks с ластик.
Woodchop на скрипец -2х15@31 на страна
Привеждане на вертикален скрипец за корем - 2х15-20@90
Кардио 10 мин стълби.
След цял ден абсурдно хранене бях щастлива да се събера отново със любимата и торба спанак по-голяма от главата ми - горе-долу дневната ми дажба в дни, в които ям две салати. Тук поглеждам към Рони и един наш разговор по повод дневните количества зеленчуци, тя ще го оцени, надявам се. Също добавям и причината, винаги да провалям НВД и никога да не искам да я започвам отново.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 01.03.16 23:00.
02.03.16
09:09
Много те прегръщам! :) Така ме развесели от сутринта.
И само да отбележа, че джънк-полицията не регистрира кой знае какъв джънк (само ако баровете се броят за джънк). Трябва да се потрудиш повече, за да те погна и теб.
казано от Вероника Налбатска на 02.03.16, 09:09:
за да те погна и теб.
Да, защото всички други постоянно ни преследва!
казано от Вероника Налбатска на 02.03.16, 09:09:
Много те прегръщам! :) Така ме развесели от сутринта.
И само да отбележа, че джънк-полицията не регистрира кой знае какъв джънк (само ако баровете се броят за джънк). Трябва да се потрудиш повече, за да те погна и теб.
Права си, няма много джънк, но смятах, че “2 Куеста вместо обяд” ще те погъделичкат повечко.... омекнала си, Рони, да се стягаш. Из форума има десетки тайно сгъчени “няколко пържени картофа”, които теб чакат.
:D(nlove5)
Мнението беше редактирано от BGDN. на 02.03.16 09:59.
02.03.16
10:02
казано от BGDN. на 02.03.16, 09:58:
.... омекнала си, Рони, да се стягаш.
Спри, моля те! Не я насъсквай... има хора, подложени на постоянен тормоз! :D :D :D
Човек вече не може да си изяде кило сладолед на спокойствие! (giggle)
казано от Кольо Пияндето на 02.03.16, 10:02:
Човек вече не може да си изяде кило сладолед на спокойствие! (giggle)
Или Гирос XXL :D
02.03.16
10:06
Просто джънкарите, които следи джънк-полицията...
...ами те са задали едни критерии за джънк, които ти, Богдана, не можеш да ги стигнеш все още.
Ще оставя тези тук и ще напусна заднешком дневника. (devil)
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 02.03.16 10:07.
Тъй. 02/03/
Чай с мляко, боровинки и ягоди
11ч оризовки с хумус, филе “Елена” няколко глътки от някакво протеиново шейкче и 2 ролца от раци, видях ги и ми се дояде :D
14ч пиле тика, салата спанак, чушка, домат, авокадо, дресинг от кисело мляко и тахан. Така ми се услади дресингът, че си сипах още една купа само спанак с дресинг.
Тренировка //2 дози Екстенд
17чСлед тренировка 2 смокини и кисело мляко с 1/2доза ON lean whey, 1 ч.л. мляно ленено семе
20.30ч домашно къри с морски дарове върху киноа. Много го уцелих този път, добре че другарчето е с индийски корен и ме примолва често за кърита.
Ок 1515 Б:132//В:148//М:45
Тренировка: в 2 части, Мат закъсня от работа и убивах време.
Набирания, всякакви опити и вариации.
Интервали
180° скок 12
Прескачане с ръце на пейка 20
Скок върху пейка+180 и пак 10
Планински катерач 50
30сек почивка
Глутеус напад/отпад с клек при транзицията 20
Страничен катерач 50
Пулсиращи напада със скок при смяна 16
Джъмпинг Джакс с леки дискове/гири 50
45 сек почивка
2 пъти всеки кръг
25 минути ходене под наклон, а.к.а убиване на време
С Мат
Вертикален скрипец 5х5@49 подхват
Лег - 5х5@32.5
Военна преса 3х10@15
Магнезий днес и вчера преди лягане. Презаредих се, спрях се на цитрат този път. Пила съм оротат и Магнерич досега, който е аспартат, ако не се лъжа.
Едит: извинявам се за безумния правопис на първия пост, телефонът ми наистина има откачен autocorrect.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 03.03.16 01:18.
Исках сами да добавь кратко видео с някои от интервалните упражнения от вчера, ей така.
Днес или ще почивам или ще направя само леко кардио.
Късите гащи във фитнеса малко ми разклатиха боди имиджа снощи, единият псевдотреньор а.к.а тъп кибик не помогна много като изкоментира нещо, в неговите очи одобрително сигурно, от което ми се прииска да му повърна в устата, с извинение за грубия изказ.
Събудих се в прилична форма и около 62кг, което спомогна за пооправяне на настроението ми.
‘Ич не ме кефи да ми миинават, дори и мимолетни негативни мисли през главата, но май е добре да ми се напомня, че и аз не съм се чувствала добре в кожата си преди време, че май забравям понякога.
Пускат ми се лоши мухи за бикини състезания, които засега (а май и занапред) отхвърлям категорично, с микроскопичен елемент на “what if…”. На моята психика е противопоказно, нямам нужда от разбиване на режима, пък и не знам дали ще се справя със следсъзтезателния период и всичкото с цел да съм суха и бронзова за един ден. Поне не този етап не е за мен.
ПП. Човек да не вземе да си изчисти огледалото, с тия дребни боклучки от хартия.. :D Ще напиша храната довечера.
Разбирам те перфектно за разклащането на психиката :) Няма какво да се връзваш и на коментари, защото, мила, снимката в огледалото оборва всичко ;) Много ми допада как ти се развива коремната мускулатура, за себе си целя същото (sun)
03.03.16
16:09
Хууубаво дупе!
Не се ли сгърбваш повече от нужното при скок-клека? Може би в стремежа да клекнеш максимално много подвиваш таза и си почти легнала напред. Поне аз така виждам.
казано от Queen Cobra на 03.03.16, 16:09:
Хууубаво дупе!
Не се ли сгърбваш повече от нужното при скок-клека? Може би в стремежа да клекнеш максимално много подвиваш таза и си почти легнала напред. Поне аз така виждам.
Мислех си, че е малко прекален този кадър и аз! :D
Да ти кажа, Кобре, много е възможно да си права. В интерес на истината, за пръв път снимам 180 градуса клек скок и до вчеря нямах и представа, че клека е толкова дълбок, дори сама се учудих. Като по-експлозивно движение предполагам, че го правя за повече инреция при изтласкване? Не е съзнателно.
казано от Sanya на 03.03.16, 15:53:
Разбирам те перфектно за разклащането на психиката :) Няма какво да се връзваш и на коментари, защото, мила, снимката в огледалото оборва всичко ;) Много ми допада как ти се развива коремната мускулатура, за себе си целя същото (sun)
Благодаря ти, мила. Той не беше негативен, по скоро недодялан и малко по-директен отколкото ми е комфортно... :D
На корма и аз му се радвам, коремната тренировка с тежести определно допринесе за визията, поне. Дължа го на ония лоши упражнения, дето разширявали талията *добронамерено намигване към Кобрата* ;) :*
Мнението беше редактирано от BGDN. на 03.03.16 16:31.
Днес почивах, да не кажа обездвижих.
чай с мляко 4-5, Купа плодове - боровинки, ягоди, червен портокал, една смокиня
11ч 2 оризовки с ново фъстъчено масло, смесено с кокосов крем - макросите не са от най-прощаващите затова кротко, шоколадов сироп подсладен със стевия. (тествам разни нови macro-friendly джънкарии)
13ч 4 пилешки наденички със салата като вчерашната, 30г филе Елена
16ч 15г ON lean whey с кисело мляко и мляно ленено семе
в момента готвя пуешко филе на скара и кафяв+червен+див ориз с гъби
ок.1400 Б:133//В:142//М:38
така ще си и остане, че е почивен, може и мазнините да са малко повече, че кантарчето нещо засече докато отмервах фъстъченото масло.