11.03.16
10:34
казано от Sanya на 11.03.16, 10:01:
Close enough? :D
Totally enough! (sun)
P.S. Нова страница... винаги здрава и все такива... въздействащи... снимки! (party)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.03.16 10:36.
Хаха аз викам да се избазикам, тя каква стана :D
На всички включили се много цАлуФки и прегръдки хех
11.03.16
10:44
Къде и кога ще си ги вземем :D :D :D
казано от Херцог Трън на 11.03.16, 10:44:
Къде и кога ще си ги вземем :D :D :D
+1
Олеелелеее много спам...(nfun)
11.03.16
10:51
казано от Sanya на 11.03.16, 10:43:
Хаха аз викам да се избазикам, тя каква стана :D
Ааааа, с тия неща не се гъбаркаме... :P
(отдадох се на модераторски произвол днес!) (wasntme)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.03.16 10:52.
11.03.16
11:08
Тука го обърнахте на капалъ чарши . Каквото остане, може ли на вересия?
Ей ей аз не съм парче месо, имам и много добра душевност също :D :D
П. П. Смея се като идиот от 20мин :D
11.03.16
11:27
казано от Sanya на 11.03.16, 11:23:
Ей ей аз не съм парче месо, имам и много добра душевност също :D :D
П. П. Смея се като идиот от 20мин :D
E аз и душевността искам де :D
казано от Кольо Пияндето на 11.03.16, 10:51:
(отдадох се на модераторски произвол днес!) (wasntme)
Ъ! Сефте!
Санчето не се е оплакала, деразай :D :D :D
*Санче, ‘ко кажеш, ше си почиста :D
казано от karfi4ka на 11.03.16, 11:32:
Санчето не се е оплакала, деразай :D :D :D
*Санче, ‘ко кажеш, ше си почиста :D
Е, то си е част от форумния живот, не ми пречи, освежава ми дневника :D
Мисля че вече се изчерпахме така или иначе хах
Да си дойдем на думата и днес! Наспах се! За съжаление утре пак се работи и днес хич не ми беше петъчно, а след като тренирах и отидох на работа стана още по-тегаво...
Днес нещо ми се дояде сладко, и сутринта и следобед си угодих. Лаком г*з :D
ХРАНА
1. 2 пр.ф. пълн. хляб с домашен хумус, малко суджук и кис.краставички; с кафето ред шоколад 72% с бадеми
2. 150г телешко печено с карфиол; салата айсберг, цвекло, чушка, морков и семена (зехтин и балсамико)
3. Шепа ядки; парче “жадна монахиня”
4. Останалото от салатата от обяда
* тая жадна ли, гладна ли монахиня толкова зверски сладка беше и така ми уби апетита, че ми остана вечерята :(
ТЕЧНОСТИ : 3л вода; 2 еспресо; 1 капучино
ТРЕНИРОВКА - Задно бедро + корем
Асистирани набирания с ластик - 3х3
1. Бедрено сгъване с дъмбел и тежести за крака - 2х15х10кг; 2х15х12.5кг
2. Глутеус мост на 1 крак (опорния на пейка) - 20/ 15/ 15 + 2.5кг тежест на крака
3. Добро утро - 4х15х20кг
4. 4 кръга
- swiss ball pike press - 15 / 15/ 15/ 15
- повдигане на краката от вис (по идеята на Богдана) - 12/ 12/ 12/ 12
- руско извиване с 5кг дъмбел - 30/ 30/ 30/ 30
5. 3 кръга
- планк - 1 мин 20сек/ 1мин/ 1мин
- вакуумки - 3х1мин
Няма значение дали е ден за гръб или не аз ги мъча набиранията хахах, нооо днес беше по-добре от вчера и се получиха доста чисти повторения. Другото по план и съшо много добре. Само си отбелязвам че от глут.моста на 1 крак ме заболя кръста, ще обърна внимание на техниката пак, правя екстензия в кръста, която е ненужна.
Коремните преси толкова добре влязоха... Плочкиии, къде стеее, търпеливи ли сте, може би ще се видим някой ден :D
Стига толкова за днес ;)
Мнението беше редактирано от Sanya на 11.03.16 21:05.
От рано вписвам днес, но имам няколко мисли, които искам да нахвърля. Тъй като ще излизам след 2-3 часа и няма да ми остане време, а мислите може да ги забравя до утре :D
Днес - работен (puke) Но ни пуснаха по-рано и съм супер доволна! Въпреки че работих 5 дни, а не 6 като повечето ми бяха доста изморителни. Обучавам нова колежка и са решили да ни дават най-дългите и по-трудоемки анализи...
Мисля да започна да си вписвам калориите и макросите отново и то не защото мисля, че прекалявам, а напротив... Имам усещането, че храненето ми е малко и така до никъде няма да го докарам. Като си върна назад по дневника зимните месеци съм го докарвала до 6 хранения на ден, а сега все по-често по 4. Отдавам го на затоплянето на времето? Не е като да съм тръгнала да слабея (кантарът е категоричен :D ), но не ми харесва така да не ми се яде, това не съм аз :D Ta да си проследя тея по-малко хранения достатъчни ли са или ще трябва да се вкарвам малко в релси пак.
Снощи така и не огладнях, но ме достраша да го карам само на една “монахиня” от 5 следобед и натиках шепа ядки в устата си на сила.
- закуска малко на крак, че поспах повече от необходимото - две дози протеин; шепа ядки
- обядът беше останалото 150г телешко от вечеря с карфиол и салата зеле
- следобеда (туко що) си правих палачинки от 2 яйца, 1/2 доза протеин бана, лъжица ленено семе, стафиди и ги мазах лееееко с тахан (подсетиха ме за палачинки днес и ми се привиждаха цял ден)
- вечерята ще е навън и придружена с незнайно количество вино :D
Ааа да и днес няма да тренирам ;)
Пускам си една песен дето не ми излиза от главата и плейлиста от една седмица (sun)
Мнението беше редактирано от Sanya на 12.03.16 17:02.
12.03.16
18:29
Ами ти може да си свела храненията до по-малък брой, но пък да си увеличила калориите във всяко (след като кантарът е категоричен :D).
Четири хранения са си абсолютно достатъчни, ако се чувстваш добре с тях. :)
казано от Вероника Налбатска на 12.03.16, 18:29:
Ами ти може да си свела храненията до по-малък брой, но пък да си увеличила калориите във всяко (след като кантарът е категоричен :D).
:D Да, права си, много е вероятно, но затова мисля да си направя една проверка за определен период ;)
Айде ще пусна и опити от следващия ден след последния клип. Би трябвало да е малко по-добре....
Прави ми впечатление, че ми е малко мазен гърба от тоя ъгъл и светлина :D
Пускай още - в долна позиция при набиране лактите трябва да са напълно заключени, независимо дали е асистирано с ластик или не.
казано от Boby_ на 13.03.16, 14:18:
Пускай още - в долна позиция при набиране лактите трябва да са напълно заключени, независимо дали е асистирано с ластик или не.
+1 за това, което каза Боби и се приготви това да са най-трудните 3 сантима в живота ти, хаха. Преодолях ги веднъж, за веднъж и все още не съм повторила :D оттогава все така като от последното инста видео, карам леко от на пръсти.
Иначе напредъкът си в там, ще станат. :)
казано от BGDN. на 13.03.16, 14:48:
+1 за това, което каза Боби и се приготви това да са най-трудните 3 сантима в живота ти, хаха.
Никъде не е казано, че трябва да са лесни. ;)
казано от Boby_ на 13.03.16, 14:55:
казано от BGDN. на 13.03.16, 14:48:
+1 за това, което каза Боби и се приготви това да са най-трудните 3 сантима в живота ти, хаха.
Никъде не е казано, че трябва да са лесни. ;)
Съгласна съм напълно, иначе казват не било сладко :D
Просто споделих моите впечатления :D
Няма да мрънкам днес, но не съм особено доволна :D Като цяло съм гръмпи цял ден нещо, нервно ми е едно такова и то си рефлектира на края на деня. Не се и наспах....Иначе пък си раздвижих прилично в къщи, но накрая ми стана едно лошУ. Мислих да направя колкото се може повече кръгове, минимум 5, но...
Следобедът мина в киното, на “Зоотрополис” - очаквах повече от филмчето, най-забавната част си беше тази от трейлъра. После на гости на приятели и вечерята беше домашна пица, от която натъпках едно голямо парче, защото вече бях зверски гладна. После в нас продължих да ям, все едно отворих кутията на Пандора :D
ХРАНА
1. 2 яйца на очи; 40г суджук; 130г домашен хумус
2. пиле със зеле (общо 300г)
3. протеин с добавка ч.л. какао и канела; ред шоколад 72%
4. варено-пушена шунка; доволно количество ядки; пица с чушки, гъби, филе, кашкавал; 1 мъфин (яйце; 1/2 протеин; ленено брашно, стевия); няколко глътки млечна напитка пъпеш; 3 реда шоколад 72%
Wtf is wrong with me today (tmi)
Вписването на калориите остава да започне от утре, защото днес и да искам не мога да преценя колко са, само знам че са много :)
РАЗДВИЖВАНЕ
4 кръга:
- 15 лицеви опори
- 10 бърпи (без лицева)
- 25 катерач
- 30 Джъмпинг Джак
- 20 усукани напади
по 45 сек почика между кръговете
Тъй дъждовно и меланхолично днес... :)
Много студ бе, искам си пролетта...Тъкмо всичко беше нацъфтяло и прибрах ботуши и палта...
Днес много доволно си приготвих храната за целия ден. Като съм втора смяна е доста по-лесно и това ми доставя голямо удоволствие (sun) Почнах от днес да си вписвам пак калориите. Какво забелязах? Храната от днес ми е предостатъчна, наядена съм, дори на вечеря ми стана леко тежко от обема ... Калориите - 1446ккал (при ~1950 BMR), демек определено съм в дефицит и то не малък. Макросите иначе много добре - М 54/ В 103/ П 112, даже имам да добавям още В и П. Поглеждайки си храненията последно време, мисля че все съм се въртяла около 1500 (като изключа последните два дни с чийтовете ). За последния месец и половина съм качила 2кг, които я са активно тегло, я не... Извод не знам какъв да си направя :D Ще продължа да се следя известно време и ще се опитам да кача леко калориите поне на 1600, защото не мисля да съм в по-голям дефицит.
Да продължим с днешният ден:
ХРАНА
1. овесена палачинка (1 яйце, 30г овесени ядки, канела, джинджифил), намазана с 20г тахан и 10г мед
2. 130г (готово) пилешко бон филе с подправки на тиган; 250г задушени зеленчуци с масло (тиквичка, брюкселско зеле, карфиол )
3. 150г кис.мляко 3.6% с 2 ягоди и стевия; 50г ядки (кашу, бадем, лешник)
4. 145г (готово) пилешко бон филе с подправки на тиган; 250г задушени зеленчуци; салата морков и цвекло със семена, балсамико и зехтин
ТЕЧНОСТИ: ~3л вода; 2 еспресо; 1 мляко с нес
ТРЕНИРОВКА - Горна част (бутащи)
1. Повдигане на щанга от тилен лег - 2х15х20кг; 10х25кг; 8х25кг; 7х25кг
2. Флайс с 5кг дъмбели - 3х15
3. Хибридни Арнолд преси с 5кг дъмбели - 3х10
4. Подвигане на 5кг диск напред - 3х15
5. Кофички на пейка - 3х15
6. Разгъване за трицепс зад врат с 10кг диск - 3х10
7. Кростренажор - интервално 15мин
На лежанката постепенно умрях, но това беше, защото се стараех да правя бавни повторения, със задържане в най-долна позиция.
Голяма лудница настава по обяд вече в този фитнес и днес ползвах услугите на кростренажора, вместо да си се размятам из залата, както ми харесва. Проклинам ги тия хора дето играят тенис на маса в обедната почивка. Не, всъщност против тях нямам, но не е най-удачното място да я сложат тая маса...Не вписах набирания, макар че правих, но аз си ги правя почти всеки път :D Този път разгънах лактите докрай и вече почти не се изтласквам с крака (rock)
Peace out :*
Мнението беше редактирано от Sanya на 15.03.16 00:56.
Опи, хибридни Арнолд преси ли виждам?
*фенка голяма*
*ама плача много*
Много обичам как изцеждат. Аз си падам по всякакви движения без точка на покой. :)
казано от BGDN. на 14.03.16, 23:47:
*фенка голяма*
*ама плача много*
Много обичам как изцеждат. Аз си падам по всякакви движения без точка на покой. :)
Даа, хибридните си ги включвам, но отдавна не бях и се присетих :D Определено са ми от любимите и на мен. И аз по принцип не съм по покоя :D , обаче едно момче в залата ми обърна внимание, че така съм била чийтвала и аз викам да се поправя. Колко ще го правя занапред не е ясно, както го почувствам :D
казано от Sanya на 15.03.16, 00:02:
казано от BGDN. на 14.03.16, 23:47:
*фенка голяма*
*ама плача много*
Много обичам как изцеждат. Аз си падам по всякакви движения без точка на покой. :)Даа, хибридните си ги включвам, но отдавна не бях и се присетих :D Определено са ми от любимите и на мен. И аз по принцип не съм по покоя :D , обаче едно момче в залата ми обърна внимание, че така съм била чийтвала и аз викам да се поправя. Колко ще го правя занапред не е ясно, както го почувствам :D
Не съм много убедена на каква база се основава твърдението му, но аз и не претендирам да съм капацитет по трениране, може бо някох по вещ ще обясни. Май навлизаме в темата “Две упражнения или едно и също, ама с чийт” Това ще да е лайтмотив на форума :D
Едно нещо като усещам, че работи за мен го правя.
Ето пустия кикбек на скрипец. Еми не го усещам в глутеуси и това е - всякави ъгли, позиции на торса и тежести опитах. Нъцки. :D
Спрях да го мъча и си правя неща, които ги усещам и контролирам добре, пък ако ще всеки фитнес модел да рита като магаре. :D
Това си стана жив офф-....
казано от BGDN. на 15.03.16, 00:15:
Това си стана жив офф-....
Дреме ти :*
Така или иначе в много от това, което казваш припознавам себе си, тъй че си е удоволствие да чуя второ мнение ;)
15.03.16
09:32
Компетентната намеса на капацитета от фитнеса ти, най-вероятно е била с цел просто да те заговори :D
казано от ME4O_TURIST на 15.03.16, 09:32:
Компетентната намеса на капацитета от фитнеса ти, най-вероятно е била с цел просто да те заговори :D
Хаха ние се познаваме :)
Е, веднъж аз му обърнах внимание на техниката на тягата, тъй че сме квит (devil)
15.03.16
10:23
Абе напоследък съм станал сравнително зъл и безсърдечен в залата.
Може би е редно да оставяме по-често хората да се напъват както пожелаят, за да придобият опит. Все по-рядко обръщам внимание на някой, който старателно се опитва да се потроши... само на най-устремените самоубийци предлагам да си прегледат техниката.
(wave)
Много свеж ден! Просто ей така :)
ХРАНА
1. 330г кис.мляко 3.6% с 80г банан, 30г ягоди, 25г ядки (кашу, бадем, лешник)
2. 150г задушен език със зеленчуков сос, 150г варени картофи (на стола - всичко на око); салата ряпа и морков
3. 2 ръжени сухара със 100г извара
4. омлет от 2 яйца, 40г сирене и чушка; 3г масло; нахут (буркан) 95г; кис.краставички 90г
5. 130г кис.мляко, 70г извара и 80г ягоди и стевия - облизах си пръстите
1722 ккал - В 111/ М 82/ П 91 - повече от доволно днес :)
ТЕЧНОСТИ: 2.5-3л вода; 2 кафета
ТРЕНИРОВКА - Долна част (бутащи)
1. Бедрено разгъване с дъмбел - 20х10кг; 4х15х12.5кг
2. Клек с щанга - 20х20кг; 12х25кг; 10х25кг; 8х30кг; 6х30кг
3. Бг клек СТ - 3х15 на всеки крак (леко подпиране за баланс)
4. Сумо клек с 10кг лост - 3х15 в СС с 5. Повдигане на крака за абдуктор с 2.5кг тежест - 3х15
6. Хип тръст - 3х15х10кг
7. 3 кръга от:
- Коремни преси на римско столче с 10кг диск - 3х20
- Повдигане на крака (сгънати) на стенд с 5кг тежест - 3х15
- Странични крънчове с 5кг тежест - 3х15
Умрях накрая! Тази тренировка не само ме изцеди, ами направо ми завъртя главата :) Мега доволна, но тотално смазана. Тръгвайки си, такава сербез по стълбите ми се огънаха краката и щях да се потроша :D Бях си наумила и някво кардио да вкарам или поне още малко корем, но ... (whew) Накрая разтегнах много добре. Абе друго си е да си сам в залата хих
П.П. Време е да се извиня за убитото качество на снимките ми, но живот и здраве следващия ми телефон ще е с по-добра камера :)
Мнението беше редактирано от Sanya на 15.03.16 21:16.
15.03.16
21:16
TOQ POST MA KARA да искам да имам кулинарен харем :D
Днес ще бъда скучна :D Почивам от зала и използвах свободното време да си накупя разни неща, така че се разходих леко след работа.
Навън си вилнее някакъв псевдо студ, но аз все така отказвам да го приема и си перкам пролетно облечена :)
Почнах да пия фолиева киселина, за да кача малко хемоглобина. Пролетно време почва да пада още повече (което е абсолютно нормално) и искам да пия месец-два, за да може като дойдат май месец фирмените изследвания, да видя как се държи анемията след превенцията. Другите добавки са все още Омега-3 2гр на ден, Магнезий 250мг (но май ще увеличавам дозата), Вит. Д 1000IU. CLA го свърших, но мисля че с еднократната доза на ден не успях да постигна кой знае какво.
Имам едно усещане в квадрицепсите, което предвещава едно лошо предсказание, че утре няма да мога да ходя :D Глутеусите и те натам са тръгнали, към същото лошо предсказание :)
ХРАНА
1. 200г кис.мляко с 55г банан, 80г ягоди, 25г ядки(кашу, бадем, лешник), маково семе и стевия
2. св.джолан (150г?); 50г ориз (готово съст); 150г салата цвекло, морков, ряпа със сладък дресинг
3. 60г Impact diet whey
4. 2 яйца, 100г карфиол (смлян), 5г масло и подправки - палачинко-омлет; 140г извара; салата цвекло и морков 150г + зехтин
1803ккал В 148/ М 75/ П132 - май днес маааалко съм прекалила, но за обяда не съм сигурна в грамажи, калории и макроси
ТЕЧНОСТИ: 2л вода; 2 кафета; 150мл мляко с какао; 400мл фреш морков и ябълка
Мнението беше редактирано от Sanya на 17.03.16 10:12.
ХРАНА
1. 3 ръжени сухара с тахан и 60г банан; 120г кис.мляко (снимка 1)
2. няколко ядки; свински медальон с гъби, парче св.филе и кашкавал отгоре; супа от гъби (с ориз); пр.филия пълн.хляб
3. 200г кис.мляко с ягоди и 50г банан, маково семе (снимка 2)
4. диво месо с грах (манджа) 350г
5. 200г кис.мляко с протеин и семена
ТЕЧНОСТИ: до края - 3л вода; 2 еспресо; 1 нес кафе със суха сметана
Днес не съм смятала калории, защото голяма част от храната не можах да преценя грамаж, особено тази от стола. Но така погледнато мисля че съм добре ;)
ТРЕНИРОВКА - Горна част (дърпащи)
Загрявка с 2кг гири, по 2 серии няколко упражнения
1. Асистирани набирания с ластик - 5, 4, 3
2. Хоризонтални набирания с крака на пейка - 3х8
3. Едностранно гребане с дъмбел - 4х10х12.5кг редуване на ръцете
4. Латерално повдигане за рамо - 3х10х4кг в СС с 5. Задно лат. повдигане - 3х12х3кг
6. Мъртва тяга - 2х15х20кг; 2х10х25кг; 10х27.5кг
7. Хоризонтално гребане с ластик от седеж - 3х15
8. Хиперекстензии на топка - 3х20
9. Бицепсово сгъване с лост - 8х15кг; 3х10х10кг
10. Чуково - 3х15х5кг
11. 5 кръга - 7мин14сек; 30сек почивка м/у кръговете:
- 30 сек суинг с 5кг дъмбел
- 30 сек бърпи (без лицева)
Като направих 5цата на набиранията бях много щастлива. Последното малко измъчено и полувинчато, но вече разгъвам лактите до край, така че си е напредък, че успявам да се изтласкам до горе. Забележка имам само, че все още мисля повече над това да докарам брадичката над лоста, а може би не съм на този етап. Включих вече и хоризонтални набирания, защото мисля, че ще ми помогнат. На тягата съм сигурна, че мога и повече от това, но не знам защо не се пробвам :)
Като цяло съм доста доволна, отново нямаше почти никой в залата ЙеЙ!
П.П.Казвала ли съм, закуската ми е любимото ядене за деня (inlove) Винаги влагам най-голяма емоция в нея. Айде и аз малко стил “Бон Апети”
Мнението беше редактирано от Sanya на 17.03.16 21:21.
Айде честито - Петък е! (sun)
Дойде ми апетита пак :D , че даже днес е в апогея си. Още от сутринта осъзнах, че не успях да се наям и на работа само за храна си мислих. Изморителен ден, изморителна седмица и тази вечер ще е тотален релакс, мисля си филмчеее, да се опънааа, ей така без напрежение ;)
ХРАНА
1. 3 ръжени сухара с масло и малко мед; 150г кис.мляко (домашно)
2. 25г ядки (кашу, бадем, лешник)
3. към 200г кашкавал на фурна; салата ряпа и морков
4. 80г ядки микс със сушени плодове
5. 150г пил.бон филе с подправки на тиган; 200г грилната тиквичка с малко зехтин и 2с.л. кис.мляко
1631ккал - В95/ М 96/ П 107 - леко съмнителни стойности, заради т.3
ТЕЧНОСТИ: вода - недостатъчна; 2 кафета; 1 зелен чай
ТРЕНИРОВКА - Задна верига, корем
Загрявка: скачане на въже
1. Румънска тяга - 4х15х20кг
2. Бедрено сгъване с дъмбел и тежест на краката - 3х15х12.5кг
3. Глутеус мост с 10кг диск - 3х20 в СС с 4.
4. Глутеус мост на един крак (на пейка) с 2.5кг тежест - 3х15 (всеки крак)
Трисет:
5. Коремни преси с 5кг (общо) тежест на краката - 3х20
6. Повдигане на таз и крака вертикално при тилен лег - 3х15 (с тежестите)
7. Страничен планк с пулсации - 3х15 (всяка страна)
8. планк - 1мин 20 сек
Тренировката много сбита и концентрирана, побрах се в 45мин. Днес определено съм изморена и ме домързя да правя още нещо. Казах си “Я да ходя да почивам “. Иначе сгъването с дъмбел ми е леко, но 7.5кг дъмбел едвам придържам между глезените си, а за повече...трябва да видя как ще е.
Мускулната треска на краката още е налична, дори тръгна вече към вътрешната част, а днес в гърба се усеща лека умора и събличането ми се опъва :D
Днес постно от към снимки, нямаше нищо интригуващо в менюто ми хаха, но пък сега си приготвям закуската за утре - царевични мъфини (sun)
18.03.16
20:54
Аз утре рано ще намина оттук , за да видя закуската :D
казано от ME4O_TURIST на 18.03.16, 20:54:
Аз утре рано ще намина оттук , за да видя закуската :D
:D А, добре си ми дошъл :)
Днес от рано, но май ми е доста скучно :D Пък и после ще гостувам и няма да остане време.
Днес явно ще е зареждащ ден, защото съм ГЛАДНА! Сутринта мислих, че ще се размина с 3те мъфина от снимката ( МЕЧО, нали щеше да наминава за тях), но добавих 4ти. После следобедът реших, че ми се яде сладолед и спретнах нещо от замразен банан и малини, 2 лъжици кис.мляко, доза протеин и всичко в блендера и после в камерата. Изяд го целия! След това отново все едно отворих кутията на Пандора и нагънах останалите 6 мъфина, които останаха, защото са тооооолкова вкусни.
Днес още със ставането реших, че ще си измъкна колелото от зимен сън и ще пообиколя квартала. По-щастлива не съм се чувствала, въпреки че тренинга съм го изгубила, запъхтях се бая. Тръгнах да търся млекомат в квартала, за който бях чула слухове че съществува. Е, на края на деня разбрах, че са го махнали преди 1-2 години :D Но около час обикалях навън с колелото - голям плюс. Утре ми се иска пак да го извадя за едно кръгче.
До тук: 1720ккал (само до сега) В149 М81 П98
- 4 царевични мъфина със сирене и подправки; 25г ядки микс; 150г кис.мляко
- 120г пил.бон филе; салата бейби спанак, краставица, чери, 60г нахут, балсамико и зехтин
- сладолед от 150г банан, голяма шепа малини, 2 с.л. кис.мляко, 25г протеин
- останалите 6 мъфина
- 2 кафета в супер кратък период
- вода - рано е още
Въпрос: Има ли връзка според вас между пиенето на фолиева киселина и увеличаване на апетита? С годините съм забелязала, че почна ли да я пия и апетита ми расте...СлОчаЕноС? Може и да си въобразявам де, но пък може и да си има връка.
Дойде ми муза днес за снимка и прикачвам една със смешни пози най-вече заради гърба. Потръгва си май (sun)
Поузингът ми въобще не струва, определени хора да не се смеят :D Kато цяло никой да не се смее :D И пак е бъркотия при мен... :x
Мнението беше редактирано от Sanya на 20.03.16 08:27.
19.03.16
17:07
казано от Sanya на 19.03.16, 16:41:
Поузингът ми въобще не струва, определени хора да не се смеят :D Kато цяло никой да не се смее :D И пак е бъркотия при мен... :x
Изобщо не е смешно. :)
Прекрасна си! (sun)
19.03.16
18:28
Машинаааа , супер сииии (F)