1 лег - 5х100/ 3х120/ 2х120
1б набирания 3х10
2а разгъване на скрипец 4х6х целия магазин +17,5
2б сгъване с дъмбели 3х6х17,5
*корем *тенис
Вчера не успях да направя гърдите, дядо ми се разболя и трябваше да ида да го видя в болницата.
От днес №35:
полулег дъмбел 3х5х45 на ръка
кофи 3х6х+20
кросоувър 3х12
гръдна преса 3х5
крос оувър с 1ръка 3х6
флайс 3х12
*стречинг
Тренировката:
Ок, всичко. За отрицателно време.
Храната:
Нормално.
Деня:
Уикенда мина добре, покарахме моторетки, починах си. Ето и малко забавни фотосчета.
Мнението беше редактирано от Nachev на 23.02.16 19:57.
№36
набиране широко 5х+20/ 4х+30/ 4х+30
скрипец долен у 3х8х75
пулдаун 3х12
гребане с щанга 3х6х80
гребане с дъмбели 3х8
пудалун 3х12
*30мин. тенис
*стречинг
Деня - без забележки.
Мнението беше редактирано от Nachev на 24.02.16 21:43.
№37 - ръкИ
1 лег тесно 5х110/ 4х110/ 4х110
1б френско 3х8х30
1в разгъване въже - 3х12
2а набиране подхват тесно -3х5х+20
2б сгъване с крив лост 3х8х30
2в сгъване на макари 3х12
*стречинг
Тренировката:
Лека, бърза, кондиционна и приятна. :)
Храната:
Зор без мръвка в петъците, ама се кара. :)
Деня:
Окей всичко. Утре почивка, та ще се наспя най-после (предполагам), ще свърша нещо полезно из нас и ще поуча немски най-накрая.
№38 Едни бързи крака ( от вчера)
*час тенис силно темпо
1 клек 3х5х120
1б разгъване предно бедро 3х8
1в сиси клек 3х12
2 тяга - 5х90/ 5х130/ 1х150/ 1х160/ 1х170/ 1х180 през 1 мин.
Тренировката:
Бях изпуснал краката през седмицата и ми се дърпаше на всичкото от горе. Стана г-д, като се има в предвид, че бая пот хвърлих в тениса.
Храната:
Тъпкане, пържоли главно. Скоро трябва да удара неква снимачка да видим разкарвам ли се само до тоя фитнес или..
Деня:
2 дена релакс. Къщни работи и немски. Днес е хладно и хич не бива да покарвам мотор, но пък ми се кара и ще видим ако се съберем група. :)
№39 гърди и малко трицепс
1 лег 110х5/ 120х2 /120х2
1б обратен лег дъмбел 3х8х17,5
1в обратен лег дъмбел флайс 3х12
лицеви 3х20
преса машина 2х6
*стречинг
*малко тенис
Мотивация никаква - съответно сила никаква... По други работи си съсредоточавам мислите, на всичкото от горе и китката ме боли. Преди месец паднах от шв. топка, поомина, после една сутрин бягах по стълбите паднах на същата китка. Точно в началото на дланта. На всичко дето се бута болката е брутална... Скоро влизам в почивка, та се надявам да поомине.
*вчера направих 10тина обиколки на стадиона и дистина серии набирания
Днес №40
1 тяга - 5х120/ 4х150/ 3х170
1б набирания У 3х8
1в пулдаун 3х12
*ядро*стречинг
Тренировката:
Набърже така. Пак по-бива от понеделника.
Храната:
Нищо особено, нито зле, нито добре.
Деня:
Нормален. Отново сме в едни боклуци, та по цял ден дишам мръсен въздух. Хубаво, че почивка сега, та ще почина. Да не забравям и, че не остана служба, още има няма месец. :)
Ич се не мяркам ама да драсна последните активности и прочие.
3.03. - 10км. преход из планината до вр. Шипка, после обратно по асфалта
4.03. - 2 часа футбол - ептен краката леш
5.03. - Мото разходка до яз. Пясъчник и до с. Мътеница (отново малко пот)
- лостове (50набирания, 150 лицеви )
И те така набързо. Хубаво време, почивка и нещо не ми се влизаше в залата. Следващата седмца се надявам, че няма да е така . :)
1а лег 5х100 /4 х110 / 2х120
1б полулег дъмбел 3х8х25
1в кросоувър 3х12
*стречинг
Тренировката:
Мотивация 0% - едвам се наканих да ида. Не знам защо е така в последни дни. Най-вероятно защото мисля за доста важни аспекти от моя живот.
Храната:
Тук поне бива.
Деня:
Бях забравил какво е да работиш в неделя... След това всички дни минават бааааавно и лежерно.
Временно преустановяване на тренировъчна дейност. Оня ден след един спринт крампира задното бедро. 2-ри ден куцам, ако няма подобрение ще ходя на лекар... За сега само изометрия.
Мнението беше редактирано от Nachev на 10.03.16 19:26.
Днес почти не куцам. Явно не е хубаво разкъсването.
Днешната мини тренировка:
1а 6х10 набирания широко / 2х10 тясно
1б 8х20 лицеви тясно
И малко фалшиви стойки, от фалшива снимачка на фалшива светлина - форма леко фалшива.
Тей... Вече вървя, от ходещите съм, което е добре. (айди бе) Уж направих оня ден някой друга бройка ама мускулна на гърба йок, много леко стягане само. По доста се отпускам и на кревата, та и това може да помага. Вчера - теглене на агнета, чистене, учене, гледане на местен футболен мач и активна почивка. Днес ще е нещо подобно. Тренировките през седмицата най-вероятно ще са по вън - бегови и лостови. Известно време се налага да оставя тежестите.
Мнението беше редактирано от Nachev на 13.03.16 13:17.
След леки, агресивни стълкновения с вътрешното ми аз, за това дали да се тренира или да не се тренира днес, в крайна сметка направих следното раздвижване:
1 лицеви през 1 мин. 50/ 30/ 30
2а кофи 3х10
2б лицеви краката горе 3х10
*леки бягове
*стречинг
*изометрия задно бедро
Определено имаше какво да се желае, но и макар с малко бройки имах чувството, че гърдите ми ще гръмнат. Ще продължаваме така с бройките, пък белкем се поизчистим малко, без да искаме. :D
Освен, че стъпих на криво и изпука коляното като стара зъбчкатка на Иже, няма какво да се каже. Деня мина нормално, на 50м височина през повечето време. Не остана служба - няма и 2 седмици още. :)
Днес в обикновено напрегнатата идилия в моЙта блуждаеща душа настроението за тренировка беше по-мераклийско. След работа отидох към стадиона и:
-загревка
- леко бегови
- малко удари пасове
- изометрия з. бедро
...после лека отбивка до лоствете:
набирания широко 7х10
придърпване на тяло към лоста в хоризонт - 2х10 на ръка
... имаше и къщно:
- Abs level 1
- вакуумки
Иначе доста спокоен ден, утре се очертава да почивам, но имам един куп други ангажименти за отвхърляне...
Такааа плана за днес беше едно съревнование на тенис на маса с 1 приятел. Прибрах, хапнах и с ентусиазъм за блъскане с хилка отидох към залата. Оказа се, че не запазил масата и 2ма играят още 2ма чакат... Не ми се понрави хич, но да не стане празно разкарването продължих със следните леки мускулни стимулации:
1а лег широко 10х100 / 9х100/ 8х100
1б набирания широко 3х10
2а скрипец У 3х5х целия магазин
2б гръдна преса 3х10
*изометрия
*стречинг
... Като цяло добро раздвижване се получи, но пак си продължавам с лостове и бегови. Хубавото е, че вече не ме боли китката и вървя напълно спокойно без дискомфорт. На работата също се катеря по железа и прочие без проблем. :)
“Диетата” иначе зърнена( без кой знае какви боклуци де). За сега съм позабатачил временно нещата с ярмата и смеските, но скоро ще бъдат пооправени.
Мнението беше редактирано от Nachev на 16.03.16 21:27.
Уикенда мина в битова работа. Спортните занимания бяха леки срещи с лостове. Имаше и тенис на маса.
От днес развлечението:
1а лицеви широко 3х50
-през 1мин.
1б лицеви краката горе 3х50
2 лицеви тясно 3х40
*стречинг
Добре станаха бройчиците, харашо дойде, пак не мога да събера гърдата. Бедрото пък взе още повече да минава, утре ще обърна по-сериозно внимание на него. Яденето нещо не ми спори. Като не тренирам с по-сериозни тежести и не ми идва мерака да се тъпча като прасе, не знам, така ли го усещам просто... :D
PS. Току що видях чалгар да рекламира сайт за хранителни добавки.... на къде отива света...
Мнението беше редактирано от Nachev на 21.03.16 19:29.
И те така... пак се поизгубих, но съм активен в раздвижванията и гимнастиките. Нещо от днес:
1а набирания широко 4х10
2а тясно 4х8
2б лицеви тясно 4х20
*с минимални почивки
Има много леки наченки на болка в бедрото, което е добре. За сега продължавам да съм извън в залата, но много скоро ще има завръщане, само да се случат някои важни събития. Храната не е в огромни количества, дължа го на липсата на големи тежести. За сметка на това изглеждам по-чист или поне тъй ми се струва.
днес набърже:
- набирания широко 2х10
- лицеви широко 4х50
- лицеви краката горе 4х20
- коремни преси 4х до отказ
Губя се - това е ясно. Имам все още разбории за оправяне. Тренировките с тяло продължават - вчера корем и 100тина набирания различен хват. Храната и нея я бива , особено сега покрай Великдена - по много. Почнах и един колаген, да го изпива да не ми се подхвърля само в стаята, не вярвам да дойде зле на ставите. Христос възкресе на малкото празнуващи, на останалите - бъдете здрави! :)
лицеви 55/ 50/ 50
лицеви краката горе 3х20 бавно
*стречинг
От днес набърже така.
Такаа, днешните занимания:
- сутринта: 3 часа изхвърляне и тварене на колички с оборски тор. (бая тяги, макар и с леко )
- следобеда:
*5х10 набирания широко + 5х20 лицеви тясно
*набирания тясно 3х10 + кофички на пейка 3х25
*корем долна част
Мнението беше редактирано от Nachev на 01.04.16 18:51.
Набарах едни архиви от ученическите години. Да ги кача, да има, че пак може да бъгне харда. Скорошната зима на 2010-та:
Мнението беше редактирано от Nachev на 05.04.16 14:45.
От днес малко лостове:
1 набиране широко - 10х10
2а набиране тясно 3х10
2б лицеви тясно 3х10
*стречинг
Стана тренировчица. Вчера и ритах, та спорт има. Утре пак мисля да ида да побягам и леко да поритам. Храната не е кой знае каква, но още малко ще се наложи да потърпим тоя “режим”. Целите са малко по различни и за момента това са нещата. Харесвам, че толква време не съм барал желязо и визията г-д не мърда. Ей и малко фотоси излезнаха:
Мнението беше редактирано от Nachev на 06.04.16 19:25.
Отнво разни Pump pump:
1а набиране подхват тясно 3х10
1б лицеви тясно 3х30
2а надхват тясно 2х10
2б лицеви тясно 3х30
*изометрия прасци
*стречинг
*тенис 1ч. силно темпо
Днес падна мааалко пот, то добре, че тениса.
Лицеви за пореден път:
1 лицеви широко - 70
2а широко 3х40
2б тясно 3х40
абс - долна част
Взеха да идват добре тея бройки. На всичките докосвам пода, но тая 70-ка доста тажкън дойде.
И пак лицеви:
широко 3х50
краката горе - 3х30
Важния ден наближава... След това още по-важни идват. Здраве да е хахаха.
Мнението беше редактирано от Nachev на 11.04.16 17:50.
... Поредни и последни набирания на корозиралия асмалък. Последна ръжда по ръцете, последна тренировка, последен спортен дъх в неговия малък дом. Това ще да бъде такъв ярък спомен в неговото, иначе просто съзнание. Асмата, на която правеше набирания всеки ден. Полуразбитата циментова площадка, покрита с мъх, на която правеше десетките лицеви. Домашното кисело мляко на баба, агнешкото, за което дядо му винаги се бе погрижил... И още и още мънички, но тъй милни и простички неща. Той още от малък знаеше, че безгрижието няма да е все такова и ще настъпи точно ей тоя момент. И ето, лек, полек дойде...
...Малко прощална проза за моя роден дом (музата просто) :) Иначе от днес 6х10 набирания, стречинг и не ми се занимаваше. Утре пътувам за Щутгард.
Мнението беше редактирано от Nachev на 12.04.16 20:00.
казано от Paulo Nacheff на 12.04.16, 19:59:
...Утре пътувам за Щутгард.
Успех, с каквото и да си се захванал...
Всяко начало е трудно, но си упорит младеж и ще се оправиш
Такаа на бързо да кажа, жив съм. В Щутгарт не е зле положението, като цяло след Сърбия не са за мислене хората (но това друг въпрос). Почти се устроих, но тренировките в система “квото хвана” продължават. Лицеви имаше, но не мога да намера в радиус 4-5 км. лост :O :( Повече са по другите спортове тук. Иначе нещо от днес:
1 лицеви 2х50 -
1б гребане със “сак” 2х10
2 лицеви краката горе 2х40
3а лицеви тясно 3х20
3б “сгъване със сак” прав 3х10
* разгъване с абролер 3х20
*стречинг малко
* колело 8км ( с баири)
Храната още няма нужда от коментиране, има я, но не е нещо специално. Още малко да се поуспокоят нещата и започвам разни схеми и прочие, до това време силата се надявам да не е отишла толкова.
Днешната символична тренировка:
1а лицеви тясно - 40/ 30/ 30/ 30
1б чукове със сак 4х10 на ръка
2а лицеви с 1 ръка прибрана (др-та балансира само) 3х10 на ръка
2б сгъване надхват със сак 3х10
3а повд. на сак на пред 2х10
3б вертолер 2х10
*абролер 3х10
*стречинг малко
Напредвм в тренировките със СТ.... :D Стана нещо като напомпвне, даже за пръв път да не ми е толкова монотонно и скучно както обикновено. Следва 5км отиване до работата, с един голям баир, плюс връщане по същия начин, та и краките не са пълен валат. :)
Мнението беше редактирано от Nachev на 27.04.16 16:35.
Днес тръгнах на разходка в търсене на халки в един доста голям парк, да го кажем 3 пъти по-голям от градската в Пловдив. Е, не ги намерих, но намерих доста удобни греди. Казвам “удобни”, защото гредата беше широка и трябваше да стискам по-силно като се набирам. Е получи се следното тренировъчно олицетворение:
1 набиране широко 6х10
2 лицеви широко 3х50
3 набиране тясно 4х10
4 лицеви краката горе 3х30
5 лицеви ръцете на пейка, тясно - 3х30 с кофички на пейка 3х10
6 планк 3х1 мин,
6б патешко ходене 3
7 коремни преси 2х30
*стречинг
*колело 4-5км.
Доста добро раздвижване. Иначе отделно на ден 7-8 км. като половината от тях баир не ми мърдат. Ако поддържам по-този начин и след като вдигна калориите започна да качвам ММ по малко може и отпусна още мегдан, докато посъбера средства за фит. Макар, че не вярвам да го спра, само като си помисля за тяга или за лег и... :D :D :D Имам чувството, че като ида и ще вдигна света... :D ( кой знай колко кекава ми е станала силата там... :D )
Мнението беше редактирано от Nachev на 02.05.16 19:38.
Някой друг километър до големата градина (ор кър мей би) и:
1 набирания широко 3х10 - клек ст - 3х20
2 лицеви краката горе 3х30 - БГ клек - 3х10 на крак
3 набирания странични 2х5 на страна
4а набиране подхват 3х6
4б лицеви тясно на юмруци - 3х30
4в гребане с 1 ръка на верт. лост
5 набирания с хор. движение на лево на десно
... и още малко колело
Тва 4в дето е е мега голямата импровизация, но от нема на къде. просто си слагам краката пред тялото, така, че тежестта да “отива” на долу и дърпам с 1-та ръка. Г-д бива за отбиване на номер. Тва с широките греди е проблем, даже и коремно не мога да направя, но при разходката днес намерих едно др. място с по-тънки джелеза. Ще го видим и него.
Оказа се, че в другия гоУем парк до нас намерих удобно место за набиране, което е част от детска площадка :) Уикенда отделно имаше набирания и така нататък, но нещо от днес:
1 набирания подхват 3х10
2 лицеви широко - 50,40,40
3а лицеви ръцете малко на височина - 3х20
3б коремни преси - 3х до отказ
3в преси краката горе 3х10
4 лицеви краката горе 2х15
5 кофички на “камък” 3х16
*стречинг
*10мин. крос
Добре стана, хареса ми. И доста бързо. Държеше и мускулна даже от предишните дни. Представете си, мускулна си причинявам с това ... :D Утре ще пробвам малко подобие на тренировка за крака, та да видим. Като се поосвободя пък едно испанче ми е обещало да ходим на лостове. Визията и тя мяза, всеки дето не ме познава ме пита какво тренирам. Интересното е, че от два месеца не мога да нареча това тренировка. Здраве да е.
От днес набързо :
-10х10 набирания широко
-корем суперсерии
-1:30 колело по река Некар
Мнението беше редактирано от Nachev на 11.05.16 21:58.
От вчера:
1 набирания тясно 4х10
2а кофички 3х10
2б лицеви 1 ръка 3х5 на ръка
3а лицеви тясно 3х20
3б кофички на пейка 3х15
4а набирания тясно 3х8
4б лицеви тясно 3х20
*преси 2х до отказ
*стречинг
От днес шопската салата :
1а набирания широко 7х10 ; набиране с 1 ръка 1х3 на ръка
1б бг клек с подскок 7х10 на крак
2а лицеви широко 1х50/ краката горе 1х30 / ръцете горе 1х30
2б кофички 3х10
3 изометрия прасец и разни други лигавщини
4 коремни преси 3х до отказ
4б преси краката горе 3х до отказ
5 набиране подхват 2х8
*стречинг
*леко кросче
И днес бива г-д. :) Започвам да се специализирам в кулинарията и храната почва да пасва, но без силови... Както и да е, здраве да е. Е малко фотоси в студено състояние за сравнение. ПС малко маймун форм, но в Жерманито е малко по-друг климата.
Мнението беше редактирано от Nachev на 13.05.16 19:20.
От днес набързо :
1а набирания подхват тясно - 4х10
1б лицеви тясно 4х30
2а кофички тясно - 3х10
2б кофички на пейка 3х20
*стречинг
15.05.16
08:48
Браво, много добре изглеждаш! Особено раменете, направо гърмят!
Ха, данке шйон, ама точно в тях аз виждам лека загуба на визия спрямо преди, но както и да е. Просто може да се филмирам, не съм си мерил обиколките скоро и тая ще я свърша. :)
Мнението беше редактирано от Nachev на 15.05.16 15:59.