Супер изглеждаш! Колко кг си в момента?
Аз също пия фолиева киселина от една седмица насам, но не съм забелязала особено покачване на апетита. Дали се качва кг от нея ? Да я спирам ако е така.
Днес се теглих понеже бях в настроение - 54,7кг. Може би ако беше преди няколко месеца щях да се притесня, но съм все така спокойна :)
А ти имаш нужда малко да ти се вдигне апетита, така че не я спирай. Пък и щом не си забелязала такова явление при теб, няма какво да се притесняваш ;)
19.03.16
21:34
@Sanya, наминах аз рано в зарана, но явно си се вихрила по-късно :D С този поузинг си готова за Олимпията :P
Днес се събудих доста рано за неделя и използвах за домакинстване и някво прилично раздвижване по домашно му. Следобедът разходки на длъж и на шир, краката ме заболяха чак :)
Вчера покрай снимката на Роси с кюфтетата Рони ми напомни за страхотната й идея за БургеРони, та днес твърдо решена си сътворих един. Зверски вкусен се получи, толкова ми хареса, че си прехапах устната 3 пъти!!! докато го ядох и сега съм с рана :D Къв съм лакомник просто....
ХРАНА
1. 3 ръжени сухара с 60г авокадо, 30г сирене, 25г див суджук и 3 кис.краставички
2. 30г Impact diet whey
3. БургерРони (3 кюфтета от диво месо, бейби спанак, морков, чери и краставица, 1 яйце) в комбинация с кис.краставички = (h)
4. пълнозърнест бейгъл с крема сирене, песто и зеленчуци - нищо особено за цената си... (dull)
5. остана 1 кюфте, което ще го комбинирам със салата
~1400 ккал В67/ М64/ П128 - много груби сметки, че се затрудних с бейгъла
ТЕЧНОСТИ: боря още водата; 2 еспресо
Раздвижване:
- Няколко стойки на глава
- 100 Джъмпинг Джакс
3 кръга
- spider push up - 20
- катерач с двата крака - 10
- подскоци с високо коляно - 50
След това пуснах това , защото ми спира тока и завърших с неконтролируеми танци пред огледалото :D Щуро беше!
Като цяло днес не бях мърда и се раздвижих добре като включвам и обикалянето на половин София. Не успях да си изкарам колелото обаче, но ако продължи да се затопля времето много скоро ще го подкарам и до работа ;)
Мнението беше редактирано от Sanya на 20.03.16 18:35.
Настроението днешният ден е комплексно. Чувствам се добре психически, но физически не толкова. Днес съм подута, усещам се тежка и тъпите ми дънки ми стягат и ми е супер дискомфортно! :D Те тея дънки така или иначе са някви много сковани, но като си се поиздул малко още по-зле. И нещо апетита ми хич го няма, но се насилих да си изям всичката храна, която си бях подготвила, за да не я разнасям напразно :)
Снощи вечерята не мина както я планувах, защото вечерях навън и ядох супер вкусна салата (зелении, печен чипс от батат, козе сирене, бразилски орехи и някъв много свеж дресинг) за сметка на ужасно мазни панирани калмари, които топих по малко в сос...Че от снощи съм с недоволен стомах.
ХРАНА
1. 250г кис.мляко 3.6%, 150г банан, 30г сушени фурми, канела и пчелен прашец
2. кюфтето от диво месо (дето го гласях за снощи), 150г зеленчуци (брюкселско зеле, броколи, чушка, грах, царевица); салата зеле и моркови; 1 фпх; шок.бонбон
3. парче дом.кекс; 200г кис.мляко с шепа малини, маково семе и стевия
4. 150г пил. бон филе с подправки на тиган; салата бейби спанак, чери домати, краставица и 60г авокадо
5. двойна доза протеин
1640 ккал - В 152/ М 55/ П 133
ТЕЧНОСТИ: до тук 2л вода; 2 еспресо; 1 чай мента
ТРЕНИРОВКА - Горна част (бутащи)
Загрявка: Джъмпинг Джакс и други подскоци
1. Лег - 15х20кг/ 12,8,10х25кг
2. Избутване на дъмбели от лег - 12,12,12х 7.5кг*
3. Хибридни Арнолд преси - 12,12,12х5кг*
4. Подвигане на диск напред - 10,10,10х7.5кг
5. Кофички на успоредка (полувинчати) - 5, 4, 5, 5
6. Кик бек - 12,12,12х7.5кг*
* дъмбел на всяка ръка
7. 20мин интервално на кростренажор
Ми май днес нямам коментар над тренировката, като цяло се получи добре, но е била и по-добре. Да призная, че този ден не ми е от най-любимите и интересните. Може би не си давам достатъчно зор, че да ми стане интересен (giggle)
Поръчах си и ми доставиха пак прясно мляко и ще квася тази нощ. Също си поръчах и пил.филета от домашни, ръчно пърлени пилета :D Следващият път и едно ръчно пърлено пиле ще взема хах ;)
Мнението беше редактирано от Sanya на 21.03.16 22:01.
Нещо не ми е нормален съня тези дни. Разбуждам се твърде рано и нощеска по никое време просто се оцъклих... И добре, че го направих, че не съм си чула алармата да отвивам млякото (giggle)
Днес стандартен ден, втора смяна на работа, храната само и единствено по план ;)
ХРАНА
1. 250г дом.кисело мляко; 30г овесени ядки, шепа замразени малини, стевия; 40г сушени фурми
2. 3 кюфтенца от тиквички и моркови с куркума; 60г императорски ориз; зелена салата с чери, краставица, чушка, балсамико и зехтин
3. 2 ръжени сухара с извара
4. 140г пил.бон филе на тиган с куркума; извара; зелена салата от обяда; 1 мини меденка
*Калории днес не съм смятала, защото забравих да си тегля...Но мисля че съм ок ;)
ТЕЧНОСТИ: 2л и нагоре вода; 2 еспресо; 1 мляко с нес
ТРЕНИРОВКА - Долна част (бутащи)
Скачане на въже 5 мин
3х с лоста
- 5 клек
- 5 сумо клек
- 5 (на крак) страничен клек
- 10 усукани напади
1. Клек с щанга - 10,10,10х25кг; 7,7х30кг; 10х25кг
2. Напади - 3х10х25кг
3. Плие с дъмбел - 3х15х15кг
4. Кикове в страни с 2.5кг тежест на крак - 3х20
5.Трисет:
- 3х15 повдигане на крака на стенд с тежести на краката (изпънати крака)
- 3х15 къси коремни преси с 5кг диск
- 3х30 Руско извиване с 5кг диск
*Завършек:
- 1мин20сек Jumping Jacks
- Spider push ups - 15
- Jump squat - 10
- Burpee - 10
- Jumping Jacks - 30сек
- Скачане на въже - 1мин
* Това трябваше да го направя минимум 2 пъти, но ми умря коня още на първият кръг. Просто нямах сила повече да си мръдна задника и туй то :)
Като цяло съм доволна от тренировката, защото се изцедих. Покляках си доволно. Този ... да го нарека сет в началото ми дойде на момента и го ползвах като загрявка. Много добре се усети и после клекът вървеше добре. Малка авария покрай разтоварването на щангата заплаши да пробия пода...но всичко бе под контрол :D Ох, Саня, Саня....
казано от Juls на 22.03.16, 20:04:
Удобно ли е да попитам какво работиш?
Без никакъв проблем :) Химик съм в отдела по Качествен контрол на фармацевтична фирма. Общо взето всичко преди да се вложи за производство на лекарства минава през мен, понякога се занимавам и с крайните продукти.
За назидание пред всички ще си призная, че се прибрах преди малко и ометох де що храна набарах...Цяла вечер мислих за сладко и резултата беше:
- 1 банан замразен и малини с 3 лъжици кис.мляко и стевия на сладолед - изядох половината
- 4 оризовки с масло
- безобразно количество сушени фурми и шепа орехи
Тежко ми е, тъпо ми е и залягам с подвита опашка... Лоша, лоша Саня (tmi)
Саня - първият натурален химик във форума :D
Мнението беше редактирано от Енев на 22.03.16 22:39.
22.03.16
23:35
казано от Sanya на 22.03.16, 20:40:
Всички само това ме питат (giggle)
Здравейййййййййййййй (wasntme) Аз бях споменал, че са ми казали само с теб да си играя, ама да знаеш, че ми го повториха..... :D (wasntme)
23.03.16
00:00
казано от Sanya на 22.03.16, 22:37:
За назидание пред всички ще си призная, че се прибрах преди малко и ометох де що храна набарах...Цяла вечер мислих за сладко и резултата беше:...
Нахранила си душата. Туй то... всички го правим в някакви моменти.
Нито е някакъв умопомрачителен боклук, нито е чак толкова колосално количество.
Саня си е екстра. Не се мъчи да й припишеш лошотия насила...
Хаха Колето дойде, би ми два шамара да се осъзная и напусна :D Благодаря ти, Коле :)
23.03.16
12:46
Разчитай! (sun)
Просто смятам, че случката си е в реда на нещата по всички параграфи. Хапвало ти се е - хапнала си. Храната е добра. Когато изядеш 2 хляба на филии, намазани мъжката с кетчуп и майонеза, след това опукаш 3 пакета чипс и накрая си засладиш живота с неопределен брой вафли - тогава ела да ми разкажеш за лошата Саня... ;)
Сутринта отварям очи и инстинктивно (много лош навик) си хващам телефона. Прочитам на Колето думите от по-горе и си казах: “Ммм палачинки за закуска, със сигурност!” :D От моите, здравословните, но ще видите, че изглеждат божествено...
Та днес съм в голямо настроение, всеки на работа забеляза, в контраст с лошото време навън. Може да се дължи и на това, че преди работа си починах, помърдосвах добре :) Да, днес почивка от зала! Апетитът ми все така голям, ама не му се противя. Явно има за какво да е така. Всъщност реших да се стремя да се въртя около калорийния си баланс (ок.1850) известно време. Като погледна назад аз съм в в дефицит 90% от случаите. Време е да буутсна малко тоя метаболизъм :)
ХРАНА
1. 4 палачинки (1 яйце, 10г ленено брашно, 10г протеин, 2 л.кис.мляко, канела, сода), между тях нарязани ягоди и отгоре топка от снощния сладолед (rock)
2. 50г извара; 15г ядки микс
3. 3 кюфтета от тиквички и морков с куркума; 60г (гс) императорски ориз; зелена салата с балсамико и зехтин; 15г сирене
4. 2 оризовки с 80г извара; шок.бонбон
5. 4 кюфтета от диво месо (250г сурово); зелена салата като от обяда
6. 260г дом.кис. мляко, 60г извара, 60г ягоди, 20г ядки, стевия
* 1470ккал - М 54/ В 126/ П 129
ТЕЧНОСТИ: >2л вода; 2 еспресо; 1 чай мента
Както си личи, имам да ям още :D Е, вечерта е млада и вкусна храна дебне от всякъде (devil)
Мнението беше редактирано от Sanya на 23.03.16 21:56.
23.03.16
20:06
Лелеее, какво е това... искам и аз (inlove)
23.03.16
21:03
4 палачинки (1 яйце, 10г ленено брашно, 10г протеин, 2 л.кис.мляко, канела, сода
Това е за 1 палачинка, нали?
казано от Queen Cobra на 23.03.16, 21:03:
4 палачинки (1 яйце, 10г ленено брашно, 10г протеин, 2 л.кис.мляко, канела, сода
Това е за 1 палачинка, нали?
Е, добавам и вода, че иначе е прекалено гъста сместа. Стават от тази смес 4 малки палачинки с диаметър ок. 12см. Стремя се към височина :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 23.03.16 21:20.
24.03.16
09:12
А стига бе! Те са миниатюрни твоите. :)
Аз за 4-5 палачинки слагам 4-5 големи яйца с двоен жълтък, ок. 100 гр. някакво брашно. ок. 100-150 гр. заквасена сметана и 4 банана... Но то моето са плескавици де. Малко ядеш, чедо. ;)
Кобре, вчера наистина като погледна уж много храна, но явно всичката по-нискокалорична ... Малко ми беше :D Днес ще се постарая!
казано от Sanya на 23.03.16, 19:18:
Сутринта отварям очи и инстинктивно (много лош навик) си хващам телефона. Прочитам на
Палачинките много ми харесаха на снимката, но не е ли малко това количество за 4 палачинки, та дори и по 12 см да са?
Утре мисля и аз да си направя палачинки и ще ми бъде полезен отговора ти.
Роси, както виждаш не е малко :D съветвам те да сложиш прясно мляко вместо кисело (аз просто нямах). Както написах по-горе - добавям и вода. Лененото брашно е доста леко, но прави много гъста сместта. Протеинът, който добавих е толкова малко, защото ги прави сухи. Разбира се може би две яйца ще са по-добре... Аз просто не съобразих. Надявам се ти бях полезна с отговора. Аааа, да, гарнирай с тахан ако искаш, става супер, моя беше свършил ;)
Мнението беше редактирано от Sanya на 24.03.16 11:49.
Благодаря за отговорите. Ще ги направя с кисело мляко, че снощи нарочно заквасих всичкото си прясно, за да няма за пиене. :D Ако имам пия за закуска, а искам да “не” пия да видим дали ще си реша проблема с вц и дали от него не ходя редовно.
Иначе ще си смеля ленено семе, че нямам и брашно. И тахан няма да използвам, че моя свърши преди два месеца не съм купувала. Намерих един чичко на пазара - един компотен буркан за 7лв. Мисля да си купя, но при другото ми ходене там, че купувах доста други неща и бях останала без пари.
Утре ще дам отзиви за палачинката.
Усмихната вечер!
Почвам директно :)
ХРАНА
1. 3 оризовки; 30г извара; 40г авокадо; 60г суджук (от диво); 15г масло; 100г кис.краставички
2. след тренировка - 150г телешко (сварено); 2 оризовки; голяма зелена салата с краст. и чер.чушки
3. 320г дом.кис. мляко, 60г ягоди, 35г ядки и стафиди микс; 1 оризовка
4. 150г телешко (сварено); 190г броколи (сварени); кис.краставица и чушки (туршия)
5. за допълване
*1602ккал - В 93/ М74/ П 129 - Доволно ;)
ТЕЧНОСТИ: 2.5л вода; 2 еспресо; 1 чай мента
ТРЕНИРОВКА - Горна част (дърпащи)
5 мин пътека наклон
1. Набиране - 1 чисто (без ластик) и следващите 2,3 негативни
2. Мъртва тяга - 15,15х23кг; 10,10,10х28кг
3. Придърпване на вертикален скрипец към гърди - 15х25кг; 10х30кг; 6х35кг; 10х30кг
4. Придърпване на хоризонтален скрипец - 15х25кг; 15,15х30кг
5. Хиперкестензии с 10кг диск - 3х15 в СС с 6.
6. Странични хиперкестензии без тежест - 3х15
7. Лат.повдигане за рамо с 4кг гири - 3х15 в СС с 8.
8. Повдигане на 4кг гири в страни при наклон напред - 3х15
9. Бицепсово сгъване с 5кг дъмбел - 10, 10, 12
Днес малко преди да тръгна към фирмената зала ми се обадиха, че правят разни почиствания и се тренира трудно, затова се запътих към кварталната зала. Реших поне, че ще разнообразя с някой друг скрипец. Ластика и ръкавиците ми не бяха с мен, съответно при набирането супер зор, че лоста ми е ужасно нависоко и нито една платформа, която да мога да поставя под краката си. А това набиране, което направих го смятам за чисто, защото си беше от почти вис, та аз едва стъпвам хващайки се за лоста. От там повече не успях да повторя и реших да спретна няколко негативни. Абе увиснах си като черво (tmi) Другата част от тренировката си беше супер, но общо взето бързах за работа и леко на тагадък.
Храната днес определено по-засищаща от вчера. Телешкото го сготвих направо да има и за обяд и за вечеря и пускам мазна снимка :D
Черпя ви и с малко цвят от мойта работа (sun)
Хахах на човек да му се иска да си набие една инжекция с това жълтото и розовото, сигурно след това ще стане много як. Това в кръга на шегата, цветовете които са се получили са уникални.
Мнението беше редактирано от Станимир на 24.03.16 20:34.
24.03.16
21:44
казано от Росица Иванова на 24.03.16, 09:54:
казано от Sanya на 23.03.16, 19:18:
Сутринта отварям очи и инстинктивно (много лош навик) си хващам телефона. Прочитам на
4 палачинки (1 яйце, 10г ленено брашно, 10г протеин, 2 л.кис.мляко, канела, содаПалачинките много ми харесаха на снимката, но не е ли малко това количество за 4 палачинки, та дори и по 12 см да са?
Утре мисля и аз да си направя палачинки и ще ми бъде полезен отговора ти.
И аз харесах идеята за палачинките. Принципно не взимам протеин, и се чудех как да ги измисля тези палачинки да са пак сладки, пак протеинови и все пак да се получи нещо. И с незначително количество въглехидрат. Какво мислите за 1 яйце + 1 белтък + ванилия + канела + стевия + ленено брашно + фреш от половин портокал за заливка :?
Фреша от портокал за заливка ми е странно, но иначе всичко останало си екстра :) Почнеш ли да мислиш има много варианти за здравословни и протеинови палачинки. Лененото брашно съм го замествала и с такова от тиквено семе, но също така става и с овесени ядки...Аз обожавам палачинки и експериментирам яко с рецептите ;)
24.03.16
23:31
казано от Sanya на 24.03.16, 21:52:
Фреша от портокал за заливка ми е странно, но иначе всичко останало си екстра :) Почнеш ли да мислиш има много варианти за здравословни и протеинови палачинки. Лененото брашно съм го замествала и с такова от тиквено семе, но също така става и с овесени ядки...Аз обожавам палачинки и експериментирам яко с рецептите ;)
Това за фреша портокал е почерпено като идея от рецепта за един десерт, където концепта беше да се направят нещо като пандишпанови /или някакви подобни на бисквитени/ блокчета, после ги поставяха във висока купа, заливаха ги с фреш от мандарини и слагаха нещо като яйчен крем /подобен на крем брюле/. Водейки се по тази логика си експериментирам да си заливам палачинките понякога с портокалово/мандариново фрешче с малко стевия, като може и с мед. Става доста свежо и подходящо за нисковъглехидратна закуска.
Да започнем с ъпдейт в мерките. Сякаш някаква невидима сила ме подтикна точно днес да се измеря сутринта и след това обърнах внимание, че е минал точно месец от предходните мерки.
казано от Sanya на 25.02.16, 09:04:
25.02.2016 Мерки и теглилки на гладно:
- моя любимец кантарът- 54.0кг
- раменен пояс - 95см
- гръдна обиколка (под бюст) - 73см
- талия - 62.5см
- корем - 73см
- ханш - 89см
- бедро (в най-шивоката част) ляво/дясно - 51.5/52.5 см
- бедро (среда) - 45/45 см
- ръце лява/дясна - 25/25.5 см
- килограми - 54.6кг
- раменен пояс - 97см
- гръдна обиколка - 74см
- талия - 62 см
- корем - 71см
- ханш - 88см
- бедро (в най-широката част) ляво/дясно - 52,5/53,5 см
- бедро (среда) - 45,5 / 46,5
- ръце - 26 / 25,5
Коментарът: Вече почвам да си мисля, че рамото всеки път го меря различно, супер ми е странно как се променя толкова :D Талията и корема са надолу, ханша също малко, краката са пораснали (wasntme) Няма лошо, стига да е качествен гейнз :)
Цел от тук нататък е да сваля около 2см от корема и да изчистя още малко бедрата (което не значи непременно по-малко сантиметри).
Еми целта беше изпълнена, 2 см от корема са аут, но по задната част на краката има още работа.
За днес
ХРАНА
1. 260г гс (60г сурово) елда с 40г сирене, мед, лъжица сусамов тахан и малко стевия
2. след тренировка - 30g Impact diet whey
3. 2 бъркани яйца с зелен лук и чушка; зелена салата с 1/2 авокадо и червена чушка, балсамико и зехтин
4. 150г елда гс (30г сурово) с 35г ядки микс, стевия и канела
5. скумрия на скара (слагам я 250г); салата зеле и моркови с балсамико и зехтин
1717ккал - В:107 / М: 96 / П: 110
ТЕЧНОСТИ: >2л вода; 2 еспресо; чай мента
ТРЕНИРОВКА - Задно бедро и корем (home edition)
Екипировка: ластик, стол, постелка
1. трисет от:
- Бедрено сгъване с ластик - 15, 15, 15
- Повдигане на крак в страни (абдуктор) с ластик - 15, 15, 20
- Глутеус мост с крака на стол - 20, 20, 20
2. Двусет от:
- Ритници назад с ластик - 20, 20, 20
- Румънска тяга с ластик - 20, 20, 20
3. Step up на стол с повдигане на крака назад - 10, 10, 10 на крак
4. Трисет от:
- V преса на стол - 20, 20, 20
- ИЗвивки в страни с ластик - 20, 20, 20
- Повдигане на крака от лег с изтласкване на хашна нагоре - 15, 15, 15
5. Нещо като HIIT
3 кръга, с 10тина сек почивка
пригответе се, първото упражнение ще го обясня като 10 годишна
- От планк, крак към лакът, подскок в страни (дясно, ляво), подскок към гърди, вертикално скок колене към гърди - 5, 5, 5
- Jumping Jacks - 20, 20, 20
- High knees - 20, 20, 20
- Butt kicks - 20, 20, 20
Замотах се много и реших, че днес понеже е възможно ще тренирам в къщи. Получи си се доста добре, пък и една тренировка тип кардио знаех, че ще ми дойде свежо. На т.5 така го обясних, чее...може да се спукате от смях :D Но така ми дойде на момента и влезе много добре.
Петък е, което с моя късмет винаги значи адски много работа на работа и вече ме боли кръста ... Днес ще отморя, утре ще се излиза :D
Ммм много хубав ден днес! Нищо продуктивно, но пък тотален релакс, имах нужда. (sun) Ранно кино - Батман vs Супермен, оказа се доста добър филм спрямо очакванията ми. Само дето се пънах и гънах тези 2 часа и половина в киносалона, защото кръста ме болеше. Нямам контузия, просто от тези симптоми, които предвещават едни определени месечни явления :D Това бе и причина днес да си мърдосвам, имах си оправдание :) Не ми се смяташе грамажи и калории днес, но храната си ми беше на ниво!
1. 3 бъркани яйца поръсени със зелен лук; 1/2 дом. суджук; 2 ръжени сухара с масло; 2 блокчета шоколад (50% какао с портокал)
2. зелена салата с рукола, чери, червена чушка (пролет в купа (h) ); 3 оризовки; 200г котидж
3. 2 блокчета от същия шоколад
4. ципура във фолио; 1/2 от огромен сладък картоф; салата като от обяда
5. 400г кис.мляко, 1 банан, ядки и стафиди, много канела
ТЕЧНОСТИ: вода - прилично; 2 еспресо
Имам нужда от малко помощ, давайте ми идеи как да си разфасовам кокосовия орех, който си купих :D Последният път беше грозна картинка! Разполагам с дървен чук, ножове и много инат :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 26.03.16 21:52.
26.03.16
21:20
Много добре изглежда вечерята (drool) ако може и следващия път снимка на елдата с тахана ще е супер ^_^
А относно кокосовия орех - в краен случай в ръб на стълба (ако не разполагаш с тесла) :D от личен опит..
27.03.16
16:41
- килограми - 54.6кг
- раменен пояс - 97см
- гръдна обиколка - 74см
- таиля - 62 см
- корем - 71см
- ханш - 88см
- бедро (в най-широката част) ляво/дясно - 52,5/53,5 см
- бедро (среда) - 45,5 / 46,5
- ръце - 26 / 25,5
ханша ти е колкото талията ми... сад отвсякъде ( тая вечер няма да спя... :@ )
27.03.16
16:43
Заеби това,талията й е с 6-7см по-малка от бедрото ми :D
Момчета, мисля че и за мен и за вас е по-добре, че имаме такива разлики в мерките :D
Днес си беше Крадио Неделя от всякъде! Сутринта много енергия, станах и веднага почнах една закуска, която си бях наумила от няколко дни. Брутална! След това като спря да ми е тежко (защото изядох всичко това) ми се дотанцува... Разкърших се и тръгна една песен, която има супер якия бийт и си викам ей сега ще спретна едно кардио :D Редувах в такта на музиката всевъзможни подскоци, високи колена, усуквания и така ми се вдигна пулса, така се изпотих, както никога преди. 5 пъти превъртах песента, получи се една от най-добрите кардио тренировки :)
Кардио тренировка 2 късния следобед:
- 30 Jumping Jacks
- 12 push ups
- 30 high knees
- 8 burpee
- 30 bicycle crunches
- 10 jump squats
- 30 Jumping Jacks
- 25 high knees
- 1 min wall sit
Почивка 1 мин между кръговете
Общо 3 кръга
След това разходка навън и прибиране пеша, което беше най-свежото нещо! И още енергия кипи от мен wtf :D
ХРАНА
1. 5 овесени кошнички, с кисело мляко с протеин и малини (снимка) - 1 смачкан банан, 50г овес, канела -> във фурната; пълнеж от 150г кис.мляко с малко протеин банан, маково семе и стевия
2. палачинка от тиквички ( всяко нещо може да е палачинка, ако си го помислиш достатъчно силно :) ) със сирене, зелена салата с рукола, чери , балсамико и зехтин
3. гурме бургер от Street Chefs - телешко кюфте, айсберг, някъв сос, кис.краставички
4. кокос; 2-3 с.л. кис.мляко
- 2 еспресо, много много вода
924ккал - без бургера и сега не мога да преценя малко ли са или поносимо ...
Супер Неделя! (sun)
П.П. Ilstrong много благодаря за клипа, по този начин кокоса се счупи идеално! Останах изумена, наистина!!!
Мнението беше редактирано от Sanya на 28.03.16 07:52.
казано от Sanya на 27.03.16, 20:41:
...всяко нещо може да е палачинка, ако си го помислиш достатъчно силно :)
Много ми хареса това изречение! Малко в стил Карлсон, но и философия има в него. :D ;) Сетих се - напомня ми за стихотворението на Емили Дикинсън за пчелата и ливадата, момент да го намеря.
Да се направи прерия, е нужна пчела и детелина,
пчела и детелина
и една мечта голяма.
Дори мечтата само стига,
ако пчели и детелина няма.
:)
казано от Sanya на 27.03.16, 20:41:
924ккал - без бургера и сега не мога да преценя малко ли са или поносимо ...
Поносимо е. А ако ти се прияде още нещо по-късно, считай, че е било малко. :D
The mondayest Monday that ever Mondayed :)
Началото на седмицата ме посрещна с шити уърк, но пък деня мина неустено. Времето започва да става толкова яко, почти ми замириса на лято ... ммм найс!
ХРАНА
1. 250г кис.мляко с 40г кокос, 50г замраз.малини, стевия; 2 оризовки с масло, мед и канела
2. 150г пил. бон филе на тиган; зелена салата с рукола, чери и червена чушка, бласамико и зехтин; 1 трюфел, 1 соленка, 1 курабийка
3. 2 оризовки с банан; хапка брауни и 1 пишмане
4. тиквена палачинка като вчерашната с 1 яйце на очи без мазнина; салата като от обяда
1200 ккал В 103 М 55 П77 - без сладките неща, тъй че ще допълвам.
ТЕЧНОСТИ: >2л вода; 2 еспресо
ТРЕНИРОВКА - Горна част (бутащи)
Скок-подскок на въже
1. Избутване на 7.5 кг дъмбели от наклонена пейка - 3х12
2. Флайс с 5кг дъмбели - 3х15
3. Раменна преса с 6кг дъмбел - 3х10
4. Повдигане на 7.5кг дискове напред - 3х10
5. Кофички на успоредка - 5, 5, 5, полувинчата 5
6. Кик бек с 7.5кг дъмбел - 3х12 на всяка ръка
7. Суинг с 7.5кг дъмбел - 30, 25, 25, 25, 25, 30
Лежанката беше перманентно заета и просто нямаше как да я ползвам. Жалко ... Малко по-мудна тренировка, но добре се усети. Рамената ми са уморени и от вчерашните лицеви опори гърдите боляха. Видях че вчера съм пропуснала да добавя към първата кардио тренировка 3 серии 12 лицеви в сс със 10 spider push-ups и 5 серии до отказ коремни преси. Та от там умората в горната част си беше налице. Утре ще се кляка (sun) (whew)