29.03.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science, 4 таблетки Левзея.
2. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now.
Обобщение за деня:
Доста работа и няколко срещи, но нищо особено за отбелязване.
Храна:
Не знам още.
29.03.16
21:43
Ако е Левзеята, която продават в аптеките - бошлаф работа . Бърка дълбоко в джоба, ако се приема както трябва. Течният ексракт на Цветита хербал е най-доброто нещо , което съм пил
казано от ME4O_TURIST на 29.03.16, 21:43:
Ако е Левзеята, която продават в аптеките - бошлаф работа . Бърка дълбоко в джоба, ако се приема както трябва. Течният ексракт на Цветита хербал е най-доброто нещо , което съм пил
Да, и аз до подобен извод стигнах. Поръчвам я тази на Цветита и ще я пробвам и нея. Благодаря за информацията!
В каква дозировка я пиеш?
Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.03.16 09:54.
30.03.16
12:41
3 пъти на ден по 3мл. преди хранене , но със сигурност съм превишавал трите мл. За около 2 седмици стига шишенцето. Четох коментари на хора, които са приемали и по повече , но според мен няма смисъл
30.03.2016 г.
Тренировка 13 - силова 1
Загрявка + адаптация:
Дефицитна мъртва тяга с трап бар (12 см.) - 4x63, 4x113 кг.
Избутване на прав лост от лег - 10х20, 8x60, 3х120 кг.
Работни серии:
1. Силова част:
1.1. Дефицитна мъртва тяга с трап бар (12 см.) - 1х178, 1х178, 1х178, 1х178, 1х178, 1х178, 1х178, 1х178, 1х178, 1х178 кг.
1.2. Избутване на прав лост от лег - 1х157½, 1x157½, 1x157½, 1x157½, 1x157½, 1x157½, 1x157½, 1x157½, 1x157½, 1x157½ кг.
2. Динамична част:
2.1. Избутване на прав лост от лег - 17х100 кг.
3. Разтягане и мачкане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Като цяло съм доволен, макар че в главата ми са съвсем други неща.
Положително:
- Вдигнах тежестите и на двете упражнения и си изпълних протокола с новите.
Отрицателно:
- Крачка назад на лега за бройка, но с увеличената тежест в първото упражнение можеше да се очаква.
Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 4 таблетки Левзея.
2. По обяд - 1 капсула Tribulus на Now.
3. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама аргинин алфа кетоглутарат на Bulk.
4. По време на тренировка - 15 грaма IntraWorkout на Bulk.
5. След тренировка - 40 грама Pro-Antium на Ronnie Coleman, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science,
6. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 2 таблетки Магнерич, 2 капсули L-OptiZinc на Now.
Обобщение за деня:
Днес получих оферта, която вероятно ще приема. За съжаление върви в комплект с дългосрочно пребиваване извън България, но не е възможност, която се отваря всеки ден и на този етап не виждам смислена причина да откажа.
Заради това вероятно най-после ще се предам и ще си направя акаунт във Facebook - за да мога да държа връзка с приятели и познати тук. За да свиквам с кифленството, днес вместо със самсунга, се снимах с айфона. :) Всички недостатъци, които се виждат на снимките, са плод на недостатъците на камерата му! На живо гърдите ми са по-впечатляващи. Няма само по женските дневници да има цици, я!
Храна:
Рано е.
30.03.16
20:07
Добра загрявка за фейсбук-а си направил с тези снимки. Направо идеално! :)
30.03.16
22:54
Боби, АйфонЯ голяма сила, а ? :D
казано от ME4O_TURIST на 30.03.16, 22:54:
Боби, АйфонЯ голяма сила, а ? :D
Е, как иначе - нали има ябълка на него и цици на снимките?!?
Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.03.16 22:59.
хахаха според мен недостатъците са и от адски чистото огледало все едно 100 човека са го ползвали за плювалник виждат се няколко стекли се :D, но си му куца нещо на пикселите.
казано от Станимир на 30.03.16, 23:05:
хахаха според мен недостатъците са и от адски чистото огледало все едно 100 човека са го ползвали за плювалник виждат се няколко стекли се :D, но си му куца нещо на пикселите.
Естествено, че е от огледалото и камерата, а не защото мазна, дебела свиня се снима на тъмно. :)
31.03.16
09:06
Боби, еваларка, че не използваш “калъфче” за Афоня. Хубаво е човек да се опита да си пази вещите, но чак такова робуване не го разбирам.
31.03.16
09:12
Който не е виждал Боби на живо, от тези снимки ще остане с много погрешна представа според мен. Миналото лято, като тренирахме по плажно му, трябваше да цъкнем за сравнителен анализ. Дооста по-масивен е. :)
Митко, масивен както какво? Като сумист или направо като черна дупка? :)
31.03.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science, 4 таблетки Левзея.
2. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now.
Обобщение за деня:
Лудница, отделно от това няколко тежки разговора във връзка с предстоящото местене, но и не само. Вечерта седнахме навън и стана свински край на март. Не обичам да се заричам, но от утре мисля да огранича бирата до възможния минимум. Така или иначе след три месеца ще трябва да си я купувам от Systembolaget, така че е добре и от тази гледна точка да започна да се ограничавам малко. :)
Храна:
Утре ще видите цялата мартенска излагация...
Боби в коя страна ще се местиш? Швеция?
Мнението беше редактирано от Krasi DE на 31.03.16 20:55.
казано от Krunc De на 31.03.16, 20:54:
Боби в коя страна ще се местиш? Швеция?
Накратко да.
31.03.16
22:54
Ще демонстрираш на гордите наследници на Рагнар Лодброк, как се вдига тежко
01.04.16
00:42
Нали си фен на Волво и дет метъла, та там ще ти е добре :)
Алкохола е скъп, което е още по-добре за здравето :D
p.s.
Тоя Форум взе да емигрира нещо...
01.04.16
02:24
казано от ME4O_TURIST на 31.03.16, 22:54:
Vad, vad?
казано от James Hinks на 01.04.16, 00:42:
Нали си фен на Волво и дет метъла, та там ще ти е добре :)
Алкохола е скъп, което е още по-добре за здравето :Dp.s.
Тоя Форум взе да емигрира нещо...
На този етап не го наричам емиграция, а по-скоро преместване заради работа. Европейците (т. е. онези на запад и север) са много по-мобилни от нас - днес работят тук, утре там за няколко години, после се връщат. Такива назначения в друга страна от ЕС не ги броят за нищо, най-малкото пък за емиграция. За мен обаче наистина ще е голяма промяна - аз съм човек, който цял живот не се е местил да живее на по-далечно разстояние от 10 км от дома си. Освен това ще трябва да се откажа от много неща тук - пряко общуване с приятели, собствено жилище, кола, заплата, която е по-висока като съотношение към средната за страната. Но ще имам спокойствие, сигурност, бъдеще и възможности за развитие, също както и децата ми. В България съм си добре, но никой не е забогатял от работа, а светлина в тунела няма. Корупцията, некомпетентността и незаинтересоваността горе се подхранват от чалга-културата на биещи се по светофари кандидат-мутри, организиращи си нощни гонки с газене на бабички за награда. Ако знаеш това, което аз знам за сферата на здравеопазването, а покрай нея и за други неща, няма да стоиш и ден тук. Преди 10-тина години имах надежда, че нещо може да се промени, че като отмре старото соц-поколение, нещата ще тръгнат нагоре, но времето ме опроверга.
Майната му и на БМВ-то, и на бъдещата къща в Лозен. Ще си наема микро-апартамент и ще си купя 20-годишно Волво 740 - най-бързият танк. :) Или пък Смарт - все едно. :D
Има време до това, де - три месеца. Шведите искаха да ме вземат веднага, но тук шефката не ме пуска - има много неща за предаване и все пак имам задължения, които не мога да изоставя.
Колкото до тренировките, силно се надявам, че точно в Стокхолм няма да е проблем да си намеря зала, в която всичко да е Елейко и да може да се вдига тежко, да се вика и да се ползва магнезий. :)
Само за климата ни ще ми е мъчно, но с 33 платени работни дни и 16 дни официални празници годишно, 37,5 часа работна седмица и възможност да пътувам ще го преживея все някак. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 01.04.16 08:39.
01.04.16
08:41
Напълно те разбирам, Боби.
Само не съм съгласен с “ако знаеш...”, знам и съм видял лично даже повече от теб в други сфери. За съжаление нито шведите, нито американците(примерно) ме искат ;) Иначе с 200.
Успех !
А намирането на зала не мисля, че въобще може да ти е в евентуалните бъдещи житейски проблеми там.
p.s.
Два месеца отпуска ли....еее, тия ме спечелиха веднага :D
Мнението беше редактирано от James Hinks на 01.04.16 08:43.
Напълно те разбирам Боби. И аз съм на същото мнение. Много често си говорим с приятели, че единствено емиграцията е спасението си- аз си говоря за емиграция. Не мога да кажа, че живеем зле, но именно причините, които ти изтъкна и безнадежното бъдеще в страната ме кара да искам поне детето ми да учи и живее навън, живот и здраве. Много мой приятели и познати вече избягаха- млади, честни и кадърни. За съжаление професията ми е почти не приложима навън, макар че ако се наложи и чинии ще мия. Човек трябва да гледа голямата картина.
Радвам се за теб и семейството ти,че ви се отваря такава възможност..За децата направо завиждам,че ще им осигурите възможност,бъдеще извън страната.Респект за ясния взор и решителност!!!
казано от James Hinks на 01.04.16, 08:41:
Два месеца отпуска ли....еее, тия ме спечелиха веднага :D
Аз съм с 3 месеца, празниците отделно!Ама нали знаеш-танто за кукуриго...понякога не е за завиждане.
01.04.16
09:35
Време е за първия урок по шведски:
1. Стани ми от лежанката! - Uppstår min bänk!
2. Къде е магнезият? - Var är magnesium?
3. Не ме пипай, че ще стане страшно! - Rör mig inte, kommer att vara skrämmande!
3. Егати студа! - Vilken kallt!
Утре ще има нова серия :)
01.04.16
09:38
казано от ME4O_TURIST на 31.03.16, 22:54:
Рагнар се води датски герой ;)
Боби сори за спама :)
П.С. имам приятели в Стокхолм , верно там няма да имаш никакъв проблем от към зали за трениране ;)
Мнението беше редактирано от Георги Стефанов на 01.04.16 09:48.
Един приятел от Горна Оряховица беше една година в Палма де Майорка.
Връща се нашия най- накрая в Горна, и какво да види, само мутри, цигани, анцузи, черни БМВ-та, викове, хора гледащи лошо, палежи и прочие простотии.
Доста време го беше налегнала депресията. Направо се страхуваше да излезе от тях. Чак се чудеше как е могъл да живее в такава агресивна среда.
Гледам ги сегашните 15- 16 годишни, ами повечето са новите кандидат мутри и чалго- тъпкачи. Една друга част пък са хомосексуално изглеждащи мамини синчета, които използват думи като- “ОК”, “Тийн”, “Кежуал” и тн. И вече още една част, която за съжаление е и най- малката, са наистина природно интелигентните и с бъдеще деца.
01.04.16
10:44
Поздравления, Боби!
Дания и Швеция са една от малкото дестинации, които могат да ме накарат моментално да си стегна багажа.
Предвид, че физическата активност е издигната в култ в онзи район, не вярвам да имаш проблеми с намирането на хардкор зала, но от това, което чувам, не би било здравословно да се разчита на компетентна лекарска помощ :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.04.16 10:50.
казано от avitohol на 01.04.16, 09:43:
Един приятел от Горна Оряховица беше една година в Палма де Майорка.
Връща се нашия най- накрая в Горна, и какво да види, само мутри, цигани, анцузи, черни БМВ-та, викове, хора гледащи лошо, палежи и прочие простотии.
Доста време го беше налегнала депресията. Направо се страхуваше да излезе от тях. Чак се чудеше как е могъл да живее в такава агресивна среда.
Гледам ги сегашните 15- 16 годишни, ами повечето са новите кандидат мутри и чалго- тъпкачи. Една друга част пък са хомосексуално изглеждащи мамини синчета, които използват думи като- “ОК”, “Тийн”, “Кежуал” и тн. И вече още една част, която за съжаление е и най- малката, са наистина природно интелигентните и с бъдеще деца.
Бе да ти кажа не само в Горна е така. Сигурно в почти всички по-малки градове е така.. Лошото е, че го забелязват само хората, които или са се преместили да живеят на друго място, или са излезли за малко извън БГ.
Аз съм от Горна, но се преместих да живея в Търново. Не, че е кой знае колко по-различно.. пак ги има изброените от теб индивиди, но процента е малко по-малък и не се депресираш чак толкова :)
01.04.16
12:28
казано от Теди Илиева на 01.04.16, 09:35:
Мился, че Весо Нинджата е тръгнал още вчера към Боби, за да му преподава ;)
01.04.16
12:45
казано от James Hinks на 01.04.16, 12:28:
то до няколко месеца арабския ще стане официален там , ама дотогава може да репетира с някоя като тази :Д
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 01.04.16 12:46.
казано от Joe Musashi на 01.04.16, 12:45:
казано от James Hinks на 01.04.16, 12:28:
то до няколко месеца арабския ще стане официален там , ама дотогава може да репетира с някоя като тази :Д
Чакай жена ми да я спипа тая, че ми преподава шведски, та да видим дали няма да я научи на малко български набързо. :D
01.04.16
13:54
Не знам на сауна как ще те пуска, или това важи само за Финландия ;) :) .
Важи за всички скандинавски страни + Дания и Германия. В сауната се влиза само с една кърпа, която си постилаш под теб.
01.04.16
14:21
А де - не трябваше да издаваш :)
Ще ти издам и една друга тайна - делът на атрактивните 20 годишни девойки се измерва с десетични части от промила...
01.04.16
14:29
Живял съм напр. в Хамбург доста време ... . Познавам северните Валкюри.
Дискурсът е, че се шегуваме относно жената на Боби и учителките по шведски.
Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 01.04.16 14:31.
Обобщение за март 2016
Свърши и март.
През месеца средният ми прием на калории е бил 3830 - с много над февруари.
Теглото съответно е нагоре с 1,2 килограма - от 108,8 кг към 1-ви март до 110,0 на 1-ви април, което при 7709 калории за свален/качен килограм прави 298 калории дневен излишък. Неутралният баланс за януари излиза 3532 калории, което е доста високо.
При коефициент на физическа активност 1,55 формулата на Мифин-Сейнт Жур дава резултат от 3243 калории, докато при коефициент 1,725 неутралният баланс е 3610 - доста близо до наблюдявания резултат.
Ако взема обаче само калориите от храната, то те са 2920 дневно. До неутралния балас с 1.55 разликата е 323 ккал, които трябва да се равняват на 612 калории от алкохол - коефициент 0,53, което няма нищо общо с наблюденията досега. Това означава само едно - не мога да изравня условията, защото усвояването на алкохола и влиянието му варират, а в реалния калориен баланс се намесват най-различни други фактори. Затова и цялото упражнение със смятане на храна може да бъде само ориентировъчно, а опитът ми да се установи самостоятелното влияние на алкохола приключва с очакван неуспех. :)
1.04.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science, 3 мл течен екстракт Левзея.
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now, 3 мл течен екстракт Левзея.
Започнах течната Левзея. Тя никак не излиза по-евтино - при 59 лв за 100 мл и 6 мл на ден си е яко набутване, но да видим какви ще са резултатите, преди да я съдя. :)
Обобщение за деня:
Обявих новината на някои ключови колеги, които ще са най-засегнати от местенето освен директора за България (финансовата менидрърка, двамата мениджъри на бизнес юнити). Приеха го със смесени чувства - от една страна се радват за мен, от друга са силно притеснени как ще продължат нещата занапред.
Пропуснах залата, за да наглася програмата за уикенда - тренировка в събота, барбекю в неделя. :)
Вечерта пък получих обаждане от колега да ме пита вярно ли е това за местенето и да ми честити - разбрал от потребител на форума. :D Светът е малък.
Храна:
И днес не се разминах без бира. Позакръглил съм се, гушата ми е увиснала (което при мен е ясен индикатор, че е време за действия) и се налага да взема спешни мерки, ако не искам лятото новите колеги да ме питат тренирам ли изобщо... Само че тези мерки няма да се изрязяват в промяна в тренировките, а в контрол на храната, който ми убягва в последно време. Не може да се сваля с почти 4000 калории на ден и седяща работа, а както установих вече, алкохолът макар и да не е равностоен на трите макронутриента като принос в калорийния баланс, не минава безнаказано. Стреса да спирам съвсем бирата едва ли ще си го причиня, но трябва да я докарам до количество, което да се побира в отрицателен седмичен баланс.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.04.16 08:29.
Тоя дневник трябва да го кръстиш ....``Бирените терзания на Боби ``....щото в почти всеки пост е намесена някоя биричка .....:D
Наздраве и честито за новата работа ...:)
02.04.2016 г.
Тренировка 14 - силова 2
Загрявка + адаптация:
Мъртва тяга с широк хват - 6x70, 4x120 кг.
Раменни преси с прав лост от стоеж - 6х20, 4x50 кг.
Работни серии:
1. Силова част:
1.1. Мъртва тяга с широк хват - 1х167½, 1х167½, 1х167½, 1х167½, 1х167½, 1х167½, 1х167½, 1х167½, 1х167½, 1х167½ кг.
1.2. Раменни преси с прав лост от стоеж - 1х77½, 1х77½, 1х77½, 1х77½, 1х77½, 1х77½, 1х77½, 1х77½, 1х77½, 1х77½ кг.
2. Динамична част:
2.1. Суингове до вертикала - 20х50 кг.
3. Разтягане и мачкане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Като за тренировка на гладно прилично, още повече, че не се контузих. На суинговете можех и още малко, но се скатах.
Положително:
- Завърших си протокола без размотаване.
Отрицателно:
- Леко неприятни усещания в кръста, но нищо особено.
Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science, 3 мл течен екстракт Левзея.
2. 3. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама аргинин алфа кетоглутарат на Bulk.
3. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now, 3 мл течен екстракт Левзея.
Обобщение за деня:
Сутринта опаравях аквариум и посвърших малко служебна работа, после тренировка, а сега мисля да почивам.
Храна:
Направих опит за нещо като полу-фастинг. Сутринта си изпих кафето с мляко и после ми хрумна да фаствам, та хапнах чак преди малко.