Дневникът ми е юбиляр - мнение 8000 на страница 200. :)
И по този повод като сме се заговори за шведски дет метъл и руси северни каки-фурии (макар тази да не е шведка, а германка и наистина да ми е кака), ето поздравче от мен за мен:
П. П. А 8001-вото е първо на страница 201-ва. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.04.16 16:18.
03.04.16
00:58
Започнах течната Левзея. Тя никак не излиза по-евтино - при 59 лв за 100 мл и 6 мл на ден си е яко набутване, но да видим какви ще са резултатите, преди да я съдя. :)
2000 mg екдистерон, 1000 мг родиола, 2000 мг трубулус(при 50% сапонини) и може и да чакаш ефект върху силата, иначе просто си даваш парите на вятъра.
Вечерта пък получих обаждане от колега да ме пита вярно ли е това за местенето и да ми честити - разбрал от потребител на форума. :D Светът е малък.
Издадох те на Боби, но мислех, че знае.
2000 mg екдистерон, 1000 мг родиола, 2000 мг трубулус(при 50% сапонини) и може и да чакаш ефект върху силата, иначе просто си даваш парите на вятъра.
Не чакам ефект върху силата, а някакъв адаптогенен ефект. В последно време усещам изключително много влиянието на стреса, а това предстоящо местене и всичко покрай него съвсем не облекчават нещата, още повече, че има цели три месеца до реалното събитие, а вероятно след това в първите месеци ще е дори по-зле, тоест чака ме половин година или повече от същото.A aлкохолът не е дългосрочно решение. :)
Добавянето на родиола е много добра идея и в тази насока всъщност. :)
Вечерта пък получих обаждане от колега да ме пита вярно ли е това за местенето и да ми честити - разбрал от потребител на форума. :D Светът е малък.
Издадох те на Боби, но мислех, че знае.
Е, щом съм го пуснал публично във форума, значи не е тайна. Само ми дойде изненадващо обаждането. :) Иначе във фирмата ще се обяви по някое време другата седмица. Шефката ме помоли да изчакам, докато се реши какво ще стане с позицията ми - в момента не е ясно дали ще я запазят в сегашния й вид или ще я “даунгрейдват”, но ще я разделят на две отделни. Последното само по себе си е признание, че съм вършел работа за двама със заплата за един (макар и висока). :)
Това го споменах не защото е станало нещо лошо, а напротив - защото ми стана много приятно Боби как ми се радва. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.04.16 20:16.
03.04.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science, 3 мл течен екстракт Левзея.
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now, 3 мл течен екстракт Левзея.
Обобщение за деня:
Днес използвахме хубавото време и си направихме цял ден барбекю на вилата на баща ми в подножието на Рила край Костенец. БМВ-то подмина 2000 км, което според книжката е границата на “разработването”, след която вече може да се натиска, така че на връщане реших да видя колко му е душицата. Върви, да му се не види! Жалко, че тъкмо го взех и ще трябва да го сдавам, ама каквото-такова. Дупе знае и две, и двеста.
Като се прибрах, тъкмо успях да хвана последните десетина минути на Лестър-Саутхемптън. Егати кефа! :) Вчера Пуул изпусна Тотнъм, но пък изгубените две точки от топчиите може да се окажат толкова ценни за титлата на Лестър, че (почти) да не ме е яд , че Ливъурпул не победи, въпреки положенията и превъзходството. :) Тайната ми обаче е, е дори Тотнъм да станат шампиони, пак ще се кефя, че няма да е някой от омразната четворка Ман Юнайтед, Арсенал, Ман Сити и Челси. И за да завърша с английския футбол, много ми е жал за Вила - няма да се спасят. Но пък един сезон в Чемпиъншип може да им е полезен... Ако е един.
Храна:
Храната малко, бирата - много. Традиционно.
03.04.16
20:39
Поне като фен на английския футбол, ще си по-близо и при достатъчно време ще имаш възможност да отскочиш до някой мач :) Иначе Вила доста ще си постоят в долните нива, не ги виждам скоро пак във ВЛ :)
Поне като фен на английския футбол, ще си по-близо и при достатъчно време ще имаш възможност да отскочиш до някой мач :) Иначе Вила доста ще си постоят в долните нива, не ги виждам скоро пак във ВЛ :)
Близо, близо - колко да съм близо? :) Някакви си 2300 км от Стокхолм до Ливърпул. :D
А за Вила за съжаление вероятно си прав.
03.04.16
21:12
Би трябвало да мразиш Евертън?! (wait)
Би трябвало да мразиш Евертън?! (wait)
Не колкото ако бях жител на Ливърпул от “червената” част на града. :)
Имам си симпатични и антипатични отбори на базата на лично мои предпочитания, често съвсем субективни. Челси например ми бяха сред симпатичните отбори, преди да ги купи Абрамович и особено преди онова бездарно лайно Моуриньо да се възползва от ситуацията. Двойно по-голям кеф ми е, че точно Раниери ще успее там, където португалското конте се провали тази година.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.04.16 21:33.
04.04.16
15:46
Не чакам ефект върху силата, а някакъв адаптогенен ефект.
Те са пряко свързани, Боби. Но не ми се задълбава общодостъпно в тази тема, та ако искаш приеми го на доверие ;)
Това го споменах не защото е станало нещо лошо, а напротив - защото ми стана много приятно Боби как ми се радва. :)
Той първо много се изненада, после взе да гадае защо, а преди това му стана лошо от една 10-ка на 130 кг клек(за което косвено ти си виновен) :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 04.04.16 15:47.
Не чакам ефект върху силата, а някакъв адаптогенен ефект.
Те са пряко свързани, Боби. Но не ми се задълбава общодостъпно в тази тема, та ако искаш приеми го на доверие ;)
Ти си от малкото хора, от които наистина ще го приема на доверие. :) Бях се зарекъл повече да не купувам трибулис, но му давам още един шанс в тази комбинация. Ще добавя и 60 мг цинк “от мен”. :) Само DAA и АИ ще си спестя сега. :)
Той първо много се изненада, после взе да гадае защо, а преди това му стана лошо от една 10-ка на 130 кг клек(за което косвено ти си виновен) :)
10-ка със 130?!? :) Направо ми скривате шапката двамата с Боби. :)
П. П. И буууум... още сто кинта заминаха в Хелтстора, че не ми се чакаше доставка от онлайн магазина. Май се задава нова нужда от жокери, че запчнахме ново тесте карти вече. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.04.16 19:29.
04.04.2016 г.
Тренировка 15 - обемна 1
Загрявка + адаптация:
Бедрени разгъвания с малка тежест
Избутване на прав лост от лег с празен лост
Работни серии:
1. Обемна част
1.1. Бедрени разгъвания - 12х79½, 12х79½ кг.
1.2. Преден клек - 13х100 кг.
1.3. Клек с лост “кобилица” - 8х110 кг.
1.4. Лицеви опори с ръце на ширината на раменете - 50.
1.5. Лицеви опори със събрани длани - 20.
1.6. Кофички - 20.
1.7. Флайс с дъмбели - 8х30 кг.
1.8. Избутване на прав лост от полулег - 10х105 кг.
1.9 Избутване на прав лост от лег с тесен хват - 7х100, 6х105 кг.
1.10. Разтваряне встрани от стоеж с дъмбели - 8х25, 5х25 кг.
2. Разтягане и мачкане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Като цяло прилично днес.
Положително:
- Клекът ми хареса. 100 кила са ми леки, но нямам силова издържливост. 13 повторения на предния клек ми спряха тока и после на кобилицата направо умрях.
- Отчитам напредък в разтяганията.
Отрицателно:
- Както казах вече по-горе, много бързо окапах днес.
- Нещо започвам да се съмнявам в ползата от мачкането, но засега ще продължавам да го правя, макар и в намален обем.
Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 3 мл течен екстракт Левзея.
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама аргинин алфа кетоглутарат на Bulk.
3. По време на тренировка - 15 грaма IntraWorkout на Bulk.
4. След тренировка - 40 грама Pro-Antium на Ronnie Coleman, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science,
5. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 2 таблетки Магнерич, 2 капсули L-OptiZinc на Now, 3 мл течен екстракт Левзея, 1 капсула Родиола на Now, 2 таблетки Tribulus на Now.
Както казах по-горе, по съвет на Сашо взех родиола и трибулус и ги добавям към левзеята, пък да видим...
Обобщение за деня:
Цял ден суетня в офиса покрай моята замяна. Оказва се, че съм вършел работа за двама, а няма никой, който да знае в пълнота какво точно съм правел, може би освен шефката ми, но дори тя не осъзнаваше цялата комплексност на позицията, преди да й се наложи да ме заменя. Нещата отиват към закриване на моята и откриване на две нови позиции, както и за разместване на доста от процесите, в които съм пряко замесен. В дългосрочен план това разместване според мен ще е добре за фирмата - наличието на такъв човек не е добър атестат за оптимизацията на процесите, независимо колко важна и добра работа върши. Ясно е, че дължината на “резервната скамейка” е малка (даже клони към никаква), но това не е оправдание. Просто е много удобно, когато някой поема отговорност за най-различни неща, защото знае, че трябва да се свършат, а това после става традиция и се затвърждава във времето, без да му се осигури помощ. Признавам, че няколко пъти ми е предлагано назначаването на сътрудник, което съм отказвал - бил съм шеф на хора, включително и на цял отдел и освен малка четка за егото, съм видял само негативи от това. В последните години изхождам от принципа, че на вълка вратът му е дебел, защото си върши сам работата. Но каквото било - било.
Отделно от това лирично отклонение се чувствам супер. Имам страшно много работа, в допълнение трябва да предавам и да обяснявам на хора с недостатъчно опит, което още повече забавя нещата, но това изобщо не ме притеснява. :)
А в Швеция ще върша половината от това, което правя сега... Найс, а? :D Вече нямам търпение да дойде юли!
Храна:
За храната е раничко.
05.04.16
00:10
Само DAA и АИ ще си спестя сега. :)
По този въпрос мога да ти кажа още нещо ако искаш. На л.с. обаче.
10-ка със 130?!? :) Направо ми скривате шапката двамата с Боби. :)
Е, днес малко и в залата им скри шапките с една тройка клек на 170 :) Натиска добре на клека засега.
Аз съм впечатлен от флайса ! :x
Мнението беше редактирано от Fallen на 05.04.16 01:33.
Аз съм впечатлен от флайса ! :x
30 кг за флайс не са сериозна тежест. Ползвам го за разтягане на фасцията след двата вида лицеви и кофите и преди лежанките в тази тренировка. :) Изобщо не съм си давал зор там, така че няма от какво да се впечатляваш. Ако реша да го правя като първо упражнение (което няма да се случи по ред причини), тогава може и да стане по-сериозна тежестта. :)
05.04.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science, 5 мл течен екстракт Левзея, 2000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now, 5 мл течен екстракт Левзея, 2000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.
Обобщение за деня:
Днес пореден нервен ден в офиса. Искам обаче да сменя малко темата.
Дадох на баща ми някои от луковиците на лалета, които донесох от Амстердам преди година и нещо и той ги засадил на вилата си в с. Горна Василица край Костенец. Ето по-долу на снимките как цъфтят вече втора година без поливане или каквито и да било други грижи. :)
Храна:
Не знам още.
06.04.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science, 5 мл течен екстракт Левзея, 2000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now, 5 мл течен екстракт Левзея, 2000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.
Обобщение за деня:
Пълна лудница, хиляди срещи, телефоони разговори. Голямо жужене!
Реших да отложа тренировката с ден - падат се две еднотипни през ден и е по-добре да има и втори ден почивка.
Храна:
Много.
07.04.2016 г.
Тренировка 16 - силова 3
Загрявка + адаптация:
Избутване на прав лост от лег - 8х20, 8х60, 3х100 кг.
Преден клек - 5х70, 3х100 кг.
Раменни преси с прав лост от стоеж - 10х20 кг.
Работни серии:
1. Силова част
1.1. Избутване на прав лост от лег - 3x155, 3х152½, 4х150 кг.
1.2. Преден клек - 5х120, 4х122½, 4х122½ кг.
1.3. Раменни преси с прав лост от стоеж - 4х77½, 4х75, 4х75 кг.
1.4. Кофички с доп. тежест - 4х50, 4х50, 4х50 кг.
Слабо, особено като за след два дни почивка. Стресът си казва думата,
Положително:
- Клекът беше добре. Даже си позволих пето повторение в първата серия и две кила и половина увеличение на тежестта в следващите.
Отрицателно:
- Лежанката уж не ми тежеше особено в първите две повторения на 155 и 152½, но на третото изведнъж се препарирах в първите две серии.
- Раменната преса ме мачкаше ужасно - все едно не бяха 75, а 150 кила.
Добавки:
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама аргинин алфа кетоглутарат на Bulk.
4. След тренировка - 40 грама Pro-Antium на Ronnie Coleman, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science,
5. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now, 5 мл течен екстракт Левзея, 2000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.
Обобщение за деня:
Рано е още.
Храна:
И на храната не й е дошло времето.
... Найс, а? :D Вече нямам търпение да дойде юли!
То юли ще дойде бързо, ама после няма да имаш търпение да дойде коледа, а после другото лято. :)
... Найс, а? :D Вече нямам търпение да дойде юли!
То юли ще дойде бързо, ама после няма да имаш търпение да дойде коледа, а после другото лято. :)
Така е. Няма отърване от това. Някои хора все чакат нещо ново да се случи и са недоволни от сегашната ситуация, независимо каква е тя. Разликата е, че не всички правят нещо по въпроса. :)
08.04.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Обобщение за деня:
Не много типична за петък лудница.
Получих си подписания договор заедно с анекса с пакета за преместване... Баси, наистина се случва!
Храна:
Храната добре, но бирата пак е в повече. Оправдавам се пред себе си със стреса, но в следващите месеци няма да става по-малко, а не искам да се появявам пред новите си колеги в най-дебелия си вид от години, така че ще трябва по-рано да взема мерки.
09.04.2016 г.
Тренировка 17 - силова 4
Загрявка + адаптация:
Мъртва тяга с широк хват - 4х70, 4х120 кг.
Набирания - 6.
Работни серии:
1. Силова част
1.1. Мъртва тяга с широк хват - 3х165, 3х165, 3х165 кг.
1.2. Набирания с доп. тежест - 4х32, 4х32, 4х32 кг.
1.3. Борчески обръщания от вис - 5х85, 4х85, 5х85 кг.
1.4. Гребане с трап-бар от земя - 4х123, 2х123, 4х123 кг.
Прилично като цяло.
Положително:
- Вдигнах 5 кг на тягата. Малко ми тежеше накрая, но изненадващото е, че с хвата нямам никакви проблеми за повторения широк хват на 165 кг, което никога не е било, дори когато съм дърпал класическа единица с 250 в надхват.
- Качих тежестта и на обръщанията.
- На разтяганията постепенно разширявам обхвата и всичко е наред с едно изключение.
Отрицателно:
- Набиранията бяха тежки. Освинил съм се.
- На гребането сложих 10 кг от предния път и изведнъж стана адски тежко. Беше с компромис на техниката.
- Вероятно от рязтяганията и от опитите да раквам щанга за преден клек без фитили епикондилитът на левия ми лакът се е обострил много. Мисля да спра с експериментите и да свикна с мисълта, че предният клек цял живот ще е с фитили.
Добавки:
5. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now, 5 мл течен екстракт Левзея, 2000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.
Обобщение за деня:
Всички най-нормални съботни дейности начело с оправянето на аквариум. Следобед тренировка, а сега почивка.
Храна:
Рано е, но ще се опитам поне днес да се вместя в 3000 калории заедно с бирата. :)
Хайде, предадох се, макар и чак през 2016-та! Само за няколко месеца БМВ, iPhone, а сега и Facebook… До какви ли низини ще падна до края на годината. :D
100 заявки за приятелства на час следват сега :D
И всичките - мъжки. :D
В такъв случай да внимаваш какво ще е следващото залитане до края на годината :D
В такъв случай да внимаваш какво ще е следващото залитане до края на годината :D
Хахаха! Туше! :)
09.04.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес нищо за отбелязване. Сутринта оправих остатъците от киселото зеле, после пазарувах, готвих, а следобеда - ангийско първенство. Утре ме чака серизен ден, а и цялата седмица ще е натоварена. Мисля да тренирам сутринта, за да не остана съвсем без тренировка.
Храна:
Мисля да се събера днес в лек дефицит.
Хахаха! Туше! :)
Има такъв виц точно за “залитанията”. Иванчо и Марийка станали гаджета. И една вечер се усамотили у Марийка. Влиза бащата на Марийка и гледа: дъщеря му прави свирка на Иванчо. Хванал се бащата за главата и й казал: “леле, както си я подкарала....скоро и цигара ще налапаш”.
Мнението беше редактирано от Боян на 10.04.16 22:31.
11.04.2016 г.
Тренировка 18 - Обемна 2
Загрявка + адаптация:
Високо изтегляне от земя - 6х20, 6х70 кг.
Работни серии:
1. Обемна част
1.1. Високо изтегляне от земя - 12х100, 8х100 кг.
1.2. Пулоувър преса с диск - 10х50, 9х50 кг.
1.3. Набирания с успореден хват - 12, 7.
1.4. Набирания с подхват - 8, 5.
1.5. Набирания с широк надхват - 4, 4.
1.6. Придърпване на долен скрипец към корем с широк хват - 9х16 плочки.
1.7. Скотово сгъване с крив лост - 8х52, 4x52 кг.
Сутрешна тренировка, но като цяло добре.
Положително:
- На високото изтегляне и пулоувъра добре, също и на скотовото.
Отрицателно:
- Набиранията пълна драма, но това не е новост, а и едва ли е изненада при сегашното ми лично тегло. :)
Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 мл течен екстракт Левзея, 2000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.
Обобщение за деня:
Тренирах сутринта, защото ме чака доста тежка четиричасова среща следобед, която вероятно ще изяде и част от вечерта.
Храна:
Рано е, но днес ще гледам да намалявам, че нещо изпуснах нещата от контрол в последно време.
12.04.2016 г.
Тренировка 19 - силова 1
Загрявка + адаптация:
Дефицитна мъртва тяга с трап бар (12 см.) - 4x63, 4x113 кг.
Избутване на прав лост от лег - 10х20, 8x60, 3х120 кг.
Работни серии:
1. Силова част:
1.1. Избутване на прав лост от лег - 1х157½, 1x157½, 1x157½, 1x157½, 1x157½, 1x157½ кг.
1.2. Дефицитна мъртва тяга с трап бар (12 см.) - 1х178, 1х178, 1х178, 1х178, 1х178, 1х178, 1х178, 1х178, 1х178, 1х178 кг.
2. Динамична част:
2.1. Избутване на прав лост от лег - пропуснато.
3. Разтягане и мачкане за тренираните мускули и сухожилия.
Днес за малко да постигна личен рекорд - две независими контузии в една тренировка, но не успях да се спъна достатъчно добре в трап-бара и на коляното му се размина. За разлика от левия лакът.
Положително:
- Тц.
Отрицателно:
- Не посмях да довърша дори единичките на лежанката, а максималните повторения на 100 кг дори не си помислих да ги пробвам. Всъщност помислих си, но после мислено се плеснах през ръцете.
Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 мл течен екстракт Левзея, 2000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.
Днес Бълк Паудърс - презареждане. :) Дойде ми кашонче с протеин (махам го тоя Про-антиум, а взех един натурален със стевия малко да си спестя овкусители, подсладители и оцветители), кило от интрауъркаут продукта на Бълк, който ми действа най-добре на възстановяването от всички подобни, които съм пробвал и целогодишен запас рибено масло (разбирайте 3600 капсули). :)
Май пренасянето на лалугерския запас с добавки ще ми е едно от основните пера при местенето.
Обобщение за деня:
Днес малко по-спокойно след вчерашния ден, но пак няколко срещи, гасене на пожари с наличности, комуникация с безкрайно неприятни хора, които утре трябва да търпя цял ден и после да извеждам на изключително положителна вечеря...
Храна:
Днес малко ще излезе извън дефицита, че излязохме със Зозо след тренировка.
13.04.16
11:02
Бобсъна да пусне оная голяма брада и ще искат да го спрат със сигурност на границата... но проблема е, че няма да знаят как да му кажат, че е задържан... без да ги бие :D :D
13.04.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Обобщение за деня:
Цял ден одит на потенциален бизнес партньор... Да си от одитиращата страна не е по-малко напрягащо и неприятно (поне за мен), колкото да те одитират теб самия. Но пък си има хора, които се кефят на това. Утре ме чака същото на друг обект.
След двата поредни дни тренировки ще последват два без физическа активност.
Храна:
Въпреки служебната вечеря, лек дефицит.
14.04.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Обобщение за деня:
Ииии... втори целодневен одит. Цял ден обикаляне по складове, ровене в чужди проблеми. Нахраниха ни със сандвичи на обяд. Пресни, хубави, ама сандвичи... Изобщо крайно неприятен ден. В момента не желая да чувам човешки глас. Имах време за тренировка, но нямах сили и желание.
Отварям си бира и сядам да гледам възможно най-глупавото и неангажиращо предаване по телевизията.
Храна:
С тия хлебища на обяд не само калориите ще са много, а и ще са предимно въглехидрати. Нищо, ще се коригирам в следващите дни.
14.04.16
19:04
Боби обикаля и прави одит ... това е сценарий на прекрасно риалити. :)
Боби обикаля и прави одит ... това е сценарий на прекрасно риалити. :)
Няма да е интересно за широката публика. Всички ще са губещи...
15.04.16
09:44
Виж обаче как твоят отбор ти оправи (предполагам) деня. :)
15.04.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Обобщение за деня:
След двата дни в одит днес трябваше да наваксвам в офиса. В края на деня имах време, но нямах никакви сили и желание за тренировка, така че записвам трети пореден ден без зала.
Митко, снощи нямах сили да гледам мача - в десет и нещо бях заспал. Цял ден се пазя да не разбера резултата, за да гледам като на живо записа тази вечер и какво да видя - в дневника ми намек, че Ливърпул са победили. :) Пак добре, че го прочетох, че иначе или при 0:2, или при 1:3 щях да съм спрял да гледам вече. :)
Сако и Ловрен голмайстори в един мач... Какво доживях! :D
Храна:
Няма нужда да коментирам.