Чакай, че аз имам проблем с разбирането :D Правила си 60 бърпита ли? Наведнъж? Ако е така мога само да те поздравя...
09.04.16
14:38
казано от Sanya на 09.04.16, 12:17:
Чакай, че аз имам проблем с разбирането :D Правила си 60 бърпита ли? Наведнъж? Ако е така мога само да те поздравя...
Може би не съм го написала разбираемо :)
60 50 40 30 20 10 са секунди :P
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 09.04.16 14:40.
А за тези секунди правиш всички упражнения заедно или по толкова секунди всяко? Прости ми за въпросите, но да видиш, че наистина чета и искам да съм наясно :D
09.04.16
16:41
казано от Sanya на 09.04.16, 14:57:
А за тези секунди правиш всички упражнения заедно или по толкова секунди всяко? Прости ми за въпросите, но да видиш, че наистина чета и искам да съм наясно :D
Не,секундите са за едно упражнение :)
60 секунди - flutter kick squat (как е на бъгларски?)
60 секудни - високи колене
60 секунди - бърпита
60 секунди - подскоци звезда
С това завършва първият кръг с 20 секунди почивка и се започва нов кръг , който е 50 секунди , като пак всяко едно от упражненията се изпълнява по 50 секудни . След това 40 , 30 , 20 и 10 секунди. Надявам се да съм била по-ясна :P Не ме бива в обясненията :D
11.04.16
11:06
Здравейте , събота и неделя естествено не успях да си планувам храната и ядох доста забранени неща.
Но стига вече... наистина ще се постарая да се храня по-добре,защото нямам никакво време!Остава ми точно един месец!
11.04
-2 капсули детонатрол
-кафе с мляко
Тренировка:
HIIT / 8 упражнение x 3 / 20sec ON ; 10sec OFF
-бърпита
-лицеви опори от колене
-високи колене
-скок звезда
-скачащи напади
-крака в дупе
-сумо ски клекове
-странични напади
(18 минути)
Силова
12 exercises
45sec ON ; 15sec OFF
-тяга на един крак -9кг
-напади ( напред , настарни , назад ) - 9кг
x2
-клек с постоянно задържане - 9кг
-curtsy lunge + надигане на пръсти - 9кг
x2
-клек с подкок настрани - 9кг
-широк клек + вдигане крак настрани - 9кг
x2
-пистолети ?? - 9кг
-тяга + поза за бърпи с редуване на крака нагоре + повдигане с 9 кг
x2
-подвигане на крака от кучешка позиция (giggle) + pulses
-супермен + pulses
-мост + екстензии
(22 минути)
Офф такива обяснения праскам,че изобщо не знам дали някой ще ме разбере .. . както и да е .
Закуска:- 10ч.
-4с.л. овесени ядки,2.ч.л кокос със чиа,1 фурма , накиснати 50/50 кисело мляко и вода
Втора закуска : - 11ч.
-2 варени яйца със суров жълтък (h)
-4 маслини
-извара
-парче шоколад 85% какао
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 11.04.16 11:17.
казано от Brazilch e на 11.04.16, 11:06:
Само това малко не успях да си представя :D Ама ако не ти се занимава, няма проблем ;)
11.04.16
11:52
казано от Sanya на 11.04.16, 11:47:
казано от Brazilch e на 11.04.16, 11:06:
Само това малко не успях да си представя :D Ама ако не ти се занимава, няма проблем ;)
:P Санче , нали може така ? (wasntme)
https://www.youtube.com/watch?v=BTLwZMgp3xo
Упражнението е на 14:26мин
Оф някой може ли да ми каже как се скрива текст,че съм супер ламер в тея неща , а гледам , че в дневниците постоянно си ги пишат ..(tmi)
11.04.16
12:14
Какво значи ‘да се скрива текст’? :)
11.04.16
12:35
казано от Кольо Пияндето на 11.04.16, 12:14:
Какво значи ‘да се скрива текст’? :)
Ами примерно давам линк, който не искам да се вижда и като цъкнеш на него ( отбелязан е със зелен цвят ) тогава се отваря.
(dull) Големите обяснения пак :D
Като цъкнеш на “Отговор” има готови бутони и ти казва къде даваш линка и къде текста. Същото може да постигнеш и като напишеш следното:
[url=моят адрес.ком] текст [/url ]
за клиm пак си има бутон или:
[youtube]ютубклип.ком [/youtube ]
*Разстоянието след url трябва да липсва- нарочно го добавих, за да излезе примера горе ^^
Мнението беше редактирано от Бойко на 11.04.16 12:47.
11.04.16
20:55
Колко елементарно (giggle) Благодаря Бойко :)
13:00детонатрол
След обяда , на сладки приказки със добра приятелка и:
-чаша и 1/2 бяло вино
-2 пилешки хапки
-1 блокче линдт 99% (puke) За пръв и последен път го купувам !
Вечеря:
-пилешко месо
-зелена салата с краставица и 2 маслини
-60г оризовки
-1/2 малък портокал
1/2 круша
Движението е прилично около 7км по отчитане на телефона
Еми това е за сега :)
12.04.16
20:37
12/04
Ставане 08:15
-2 капсули детонатрол
-кафе с мляко
Закуска:
-3с.л овесени ядки
-пресен кокос
-чиа
-1 фурма
-2 парчета черен шоколад
Всичко това накиснато във вода и сутринта добаена лъжичка стевия :)
11:50ч
-капсула детонатрол
Тренировка:
загрявка - 5 мин
кардио HIIT Tabata
20sec ON/10sec OFF
-lunge power skip
-plank jack
x3
-thigh slap jump burpee
-jumping jack
x3
-walk down push up
-switch foot runners
x3
-curtsy jump lunge
-mt climbers
x3
-squat lunge
-squat circle + knee
x3
-jumping lunge to sumo
-high knee drops
x3 - този кръг беше буталееен
[strong]силова:
45sec ON/15sec OFF
-single leg deadlift - 9kg
-sumo squat - 9kg
x2
-deadlift(toes in) - 9kg
x2
-deadlift(toes out) - 9kg
-reverse lunge + knee - 9kg
x2
-deadlift - 9kg
-squat pulse - 9kg
x2
общо 40 минути всичко , доволна съм
Обяд:
-4 оризовки намазни с извара , резени домати (общо 1 домат) , 3 маслини , 2 варени яйца
Страхотно угощение си спретнах , много вкусно ми беше (h)
десерт : 2 блокчета шоколад 85%
Последваха молове , разходки на гребната , общо около 6-7 км
Купих си анцуг , кеф :)
Вечеря :
-пилешка пържола към 100г - 120г
-зелена салата с краставица , репички и лук (зехтин + балсамико)
-4 маслини
-2,3 малки лъжички извара
Взех си днес 2 различни извари,едната е обезмаслна от Лидл в кутийка все едно си взимаш майонеза.Е няма такава вкусотия , очарована съм и влюбена в тази извара (inlove)
хранителни стойности за 100г
-68 ккал
-0,3г мазнини
-4,0г въглехидрати
-11,8 белтъчини
Ще хапна и още нещо 100% :)
Ииии малко снимков материал .. от обяда и от първата седмица и четвъртата . За толкова време можеше да имам видими резултати , но уви..
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 12.04.16 20:38.
15.04.16
10:04
Хораа , изчезнах замъничко , но последните 2 дни съм супер заета и се прибирам късно и преуморена вкъщи и не ми се прави нищо.
Нямаше тренировки сряда и четвъртък , но за сметка на това километрите надвишават 12+ ходене . Храната беше сравнително добра , като изключим вчерашния бейк роус и 10-тина солети.
Днес обикновеното
15/04
-2 хапчета детонатрол
-кафе с мляко
Тренировката беше преди закуската и не знам дали е заради това , но супер много се изморих , изпотих и задъхах . Много изтощително ми дойде . :x
кардио—-> тренировка
Закуска:
-1 яйце
-3 маслини
-миниатюрна изсъхнала филийка Вита
-извара
-2 блокчета черен шоколад 99% Линдт
-1ч.л домашно сладко от ягоди
-2ч.л овесени ядки с прясно мляко
Обяда ще е някъде на заведение и ще последва пътуване до родния ми град при мама . Ще поседя до неделя там . Храната ще е хубава , но калориите може да са повече . Ще се старая да не прекалявам . Вечер като застана пред телевизора и се отприщва един глад в мен и започвам основно , след това оризовки , после плодове . Искам това да спре , кофти навик !
И снимка от вчера от ботаническата градина в София :) feeling exotic (makeup) и да нацупим джуки :D
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 15.04.16 10:11.
казано от Brazilch e на 11.04.16, 11:52:
Абе какви са тия странните тежести, дето ги ползва тая мацка?
Иначе, Brazilch e, изглеждаш много добре според мен! :)
15.04.16
19:10
Да, доста си красива! :)
16.04.16
22:23
казано от Sis` на 15.04.16, 13:16:
казано от Brazilch e на 11.04.16, 11:52:
Абе какви са тия странните тежести, дето ги ползва тая мацка?
Иначе, Brazilch e, изглеждаш много добре според мен! :)
.
Честно казано си нямам и идея как се наричат :) тук могат да се включат по - вещите .
А иначе благодаря ви за комплиментите , много много сте мили (h) !
Минавам само да кажа,че вчера с храната беше добре , но имах силно алкохолизирана петъчна вечер и днес цял ден съм бом бок (puke) Крива история !
Без тренировка , храната не е от най - добрите.
Утре с мама ще се вихрим в кухнята и ще правим хляб , та се съмнявам да не го опитам. Вие само ме успокоявате , че изглеждам добре и се отпускам и хич не ми дреме . Явно това ми е оптималното тегло . Не свалям , не надебелявам . Еми здраве да е , определено се чувствам по - фит от преди , така че ме устройва . Ще тренирам , ще се храня добре и така :)
Хахаха след няколко дни ще съм на различно мнение 100% :D Изпадам си в някакви мои си състояния. Един ден се харесвам , следващите два не .. женска му работа :)
Приятна вечер ! (hug)
Ослепителна си, Brazilch e! (sun)
А профилната ти снимка е направо като на топ модел! (nmuchfun)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 16.04.16 22:43.
17.04.16
16:33
Относно тежестите на мацката от видеото - прецъках, за да видя за какво иде реч.
Въпреки нестандартната си форма, на мен ми приличат на Selective Dumbbells.
Това е опция за тренировки в малки пространства, в които няма как да се държат няколко дъмбела или пък комплект дискове за сглобяеми дъмбели.
Цената обикновено е по-висока; имала съм възможност да тренирам с такива, но мен лично не ме кефят и не са ми много удобни (а пък тези от видеото на мацката горе ще са още по-неудобни при някои движения).
18.04.16
16:15
Благодаря ти Кико , ласкаеш ме (inlove)
Започвам по същество :)
Вчера без тренировка,храната свинско,салата,картофи,домашен хляб,плодове,домашно сладко,малко ядки,плодове и това е май .. 8-)
18/04
в Пловдив
ставане 7ч.
-детонатрол
-кафе с мляко
Закуска :
-3с.л овесени ядки + чиа , накиснати в кисело мляко от вечерта
-1 банан
около 12ч.
-3,4 орехчета
-1 блокче шоколад 99%
-хапка свинско месо (rock)
-2 капсули детонатрол
12:45ч Тренировка :
За долна част , обикновената с 9кг тежести——> цък
Може би за много от вас изглежда да е лека тази тренировка , но гарантирам , че изобщо не е . Дори и малкото килограми ми идват доста за тези 45 сек :) Изморително си е и след 2 нетренировъчни дни,днес ми беше още по-трудно , но успях да си я направя (muscle)
Веднага след това обяд:
-филе скумрия на скара
-1/2 домат
-няколко печени картофа
-2 хапки свинско месо
-3ч.л домашно сладко от ягоди
18.04.16
23:03
Хораа , искам да помоля за идеи за десерти с тиква . Имам две големи цигулки и трябва да ги направя , но се чудя как ... Крем карамел с тиква и стевия ? Някой правил ли е подобно нещо ? Или някакъв тиквен мус ? Имам и кокосова сметана , орехи , извара , яйца .. Някой ако предложи нещо , ще съм му много благодарна :) Сега се сетих и за чййзкейк с тиква :)
казано от Sanya на 24.10.15, 17:06:
Измислих си нов десерт с тиква! Толкова е лек и приятен и по мои изчисления с изключително малко калории. Не знам как ще го нарека, но ето какво съдържа:
500-600гр тиква
3 яйца
50мл прясно мляко
стевия (течна)
тахан
1 1/2 круша
канела
джинджифил на прах
медТиквата се сварява или изпича на фурна само с малко водичка. След като се охлади се пасира в купа, прибавя се млякото, канелата, джинджифила, стевия (на вкус) и чаена лъжица мед. Разбиват се яйцата и се добавят към тиквената смес. На дъното на тавичка/форма/шоличка се нареждат круши нарязани на тънко (3-4мм). Върху тях се изсипва тиквената смес и се пече във гурната на 150-170 градуса до готовност. Охлажда се и може да се сервира с орехи отгоре, заквасена сметана (подлсадена), аз лично си я хапвах натюр :)
По мои сметки целия сладкиш е не повече от 350ккал. Аз го направих във форма за торта и получих 8 парчета.
Дойде ми страхотната идея, че по този начин може да се направи и тиквен крем карамел, но калориите ще се качат ако се сложи на дъното карамел...но пък представете си вкуса (giggle)
Аз бих пробвал тези, но НЕ съм (:d):
http://www.receptite.com/рецепта/чийзкейк-с-тиква-и-шоколад
http://www.receptite.com/рецепта/кекс-с-тиква-и-шоколад
http://www.receptite.com/рецепта/чилийски-тиквени-палачинки
http://www.receptite.com/рецепта/бисквити-с-тиква-и-шоколад
http://www.receptite.com/рецепта/бухти-с-тиква-kuerbis-krapfen
19.04.16
20:21
Благодаря ви искрено за рецептите :)
Днес направих нещо друго , защото нямах в наличност тахан и круши за рецептата на Саня , но имам още тиква , така че ще направя и нея :)
Прегледах и другите рецепти , но има брашно в тях , а аз искам нещо здравословно :)
Напоследък отчетите ми са по - редки , но това е защото нищо ново не се случва с тялото ми, нито пък има някаква промяна в храненето и тренировките .. И така .
Лека вечер (F)
Снимка на сладкиша с тиква , кокосова сметана , стевия и 2 яйца .. Стана прилично , но няма да повторя
20.04.16
14:58
Днес ми казаха , че съм надебеляла ;(
Честно казано ми скапаха целия ден и сега съм си вкъщи и ми е супер тъпо ... |-) Ще си гледам филми и ще си грухтя на дивана .. така се чувствам - като прасе !
Какво не правя като хората .. защо не отслабвам ??
Днес се теглих сутринта 59.9кг,верно че съм пред цикъл ама стига бее ... много са !
Както казах в един от предните постове .. 100 % ще си обърна мнението от това , че се харесвам в това , че изобщо , ама изобщо не мога да се понасям!Бясна съм ! (headbang)
Колко е жалко как един коментар може да ти развали целия шибан ден !
Отчитам за днес тренирова HIIT 20 минути .
Храна - кафе с мялко, чокофредо , 2 яйца със спанак , 1 купа фасул ,няколко лъжици от вчерашния сладкиш
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 20.04.16 14:58.
20.04.16
15:19
Аз лично мисля, че е по-важно ти самата да се харесваш :) Според мен изглеждаш повече от страхотно, оформена си страшно добре и тренираш редовно :)
Освен това се храниш качествено и пълноценно, а и си много красива (sun)
Чудя се изобщо как си успяла да се разстроиш за думи, които изобщо не се верни :) Пожелавам ти успех и най-важното - прави това за себе си, а не за другите ^^
П.С. Завиждам на яйцата със спанака *-*
Изглежда мноого вкусно (inlove) (giggle)
Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 20.04.16 15:21.
Изобщо не обръщай внимание на такива коментари и не им позволявай да превръщат дните ти в “шибани”. Моля те! Изглеждаш повече от добре, въпреки че не виждаш цифрата в кантара! Аз също не виждам цифрата в кантара, такава каквато бих искала, но определено през последната седмица страшно много харесвам това, което виждам в огледалото. Това ми дава сила и мотивация, че съм на правилния път и в правилната посока.
Усмихни се!
Не знам дали си напълняла или не.
Сметнах ти BMI, който е около 22, т.е. килограмите са ти напълно в норма според този индекс.
На снимките, които качваш, се вижда ясно, че нямаш наднормено тегло.
Ако коментарът, че си напълняла ти е отправен от жена, не е изключено да е бил провокиран от завист.
20.04.16
16:18
Толкова сте мили , момичета ... Благодаря ви , искрено ! Страхотна подкрепа сте ми (hug) (hug) (hug) !
Благодаря ви и за съветите и за прекрасните комплиметни ... :) Хубаво е човек да чуе хубави неща за себе си (blush) :* .
Винаги съм била с + 3-5 кг отгоре и това не ми дава спокойствие.Та хората свалят по 20кг , а аз не успявам 5 ... |-) Колко демотивиращо ! Нямам воля и това е ....
И аз мисля, че изглеждаш много добре. А и си супер красива. Да не ти пука за някакви комплексари, те само седят и обиждат хора, които се грижат за тялото си!
20.04.16
20:09
Един коментар може да ти скапе деня, ако ти му позволиш.
Ако се чувстваш добре в тялото си, ако виждаш напредък от последните седмици (а ти виждаш) и ако смяташ, че си на прав път и си уверена в себе си - няма как някакъв коментар да ти вземе всичко това.
20.04.16
20:26
казано от Вероника Налбатска на 20.04.16, 20:09:
Един коментар може да ти скапе деня, ако ти му позволиш.
Ако се чувстваш добре в тялото си, ако виждаш напредък от последните седмици (а ти виждаш) и ако смяташ, че си на прав път и си уверена в себе си - няма как някакъв коментар да ти вземе всичко това.
Определено се бях отчаяла и отдадох деня си в размисли и страсти , но вие всички ми помогнахте и ми оправихте настроението значително ! Още един път благодаря :) Определено за толкова време трябваше да съм свалила поне 2 см от ханша си , но уви! Пия и уж добър бърнър, който явно действа , но не и с моята храна. :) Важното е да сме здрави , а всичко останало няма чак толкова голямо значение . (F)(hug)
20.04.16
21:57
Ей ти един мъжки коментар
Тука 99% от мъжете нема тЪ върнем вервай ми ;)
Ебаси драмите ЧЕСТНО
20.04.16
22:19
казано от Георги Стефанов на 20.04.16, 21:57:
Ей ти един мъжки коментар
Тука 99% от мъжете нема тЪ върнем вервай ми ;)
Ебаси драмите ЧЕСТНО
Хаха , отдъхнах си .. (whew) :)
22.04.16
12:15
Здравейте , снощи оплесках нещата с едни фъстъци и суровки ядки , иначе тренировка имаше . Подута съм отново ... МЦ закъснява с 5 дни (dull) , по принцип ми е точен , взех да се притеснявам вече ! Днес е и пълнолуние ... почти съм сигурна , че ще ми дойде днес , не знам как се получава , но винаги ми се синхронизират двете явления и става нещо страшно .. (headbang)
Днес реших уж да съм само на плодове , да си направя леко прочистване , за сега съм изяла една круша и една ябълка . Планирам банани , макар че не са препоръчителни..но предпочитам да съм сита .
На всичкото отгоре май се и разболявам ... направих си тренировката с такъв зор и не от това , че се измарях , ами защото като преглъщах гърлото ми беше сухо и още повече ме болеше .. |-)
Напоследък само мрънкам .. еми има и такива дни! Надявам се вашите са по - добри . Поръчах си две рокли ... след малко отивам да взема едната и да видим дали ще се навра в нея .
Хубав ден на всички (sun)
Ето от къде ми е 1кг +... Било пълнолуние.
Не се вживявай толкова, че само мрънкаш. Всяка жена има такива периоди в живота си. Понякога са по - чести, отколкото трябва.
Аз като се замисля и ретроградните планети може да са виновни за по - голямата част от лошото настроение на хората и нещата, които нидърпат назад, вместо напред. Не знам дали си наясно с темата.
Усмихни се! Прекрасен уикенд ти желая.
22.04.16
15:52
казано от Green на 22.04.16, 13:54:
Ето от къде ми е 1кг +... Било пълнолуние.
Не се вживявай толкова, че само мрънкаш. Всяка жена има такива периоди в живота си. Понякога са по - чести, отколкото трябва.
Аз като се замисля и ретроградните планети може да са виновни за по - голямата част от лошото настроение на хората и нещата, които нидърпат назад, вместо напред. Не знам дали си наясно с темата.
Усмихни се! Прекрасен уикенд ти желая.
Стана ми интересно за тези ретроградни планети и прочетох някои неща , та нищо чудно да е и от тях :) Аз като се замисля то всичко ни влияе . Ами химическите следи от самолетите ? Ами план ран-ът ? Луда работа ...
П.С - в момента :
Марс е ретрограден в периода от 18.04. до 30.06.2016 г.
Плутон е ретрограден в периода от 18.04. до 27.09.2016 г.
казано от Brazilch e на 22.04.16, 15:52:
П.С - в момента :
Страшна работа, а Меркурий е най -опасен от всички! Ретрограден е 4-ри пъти тази година. От другата седмица от 28 до 22 май ще е ретрограден и после още два пъти - веднъж септември и декември точно за празниците.
Забелязала съм, че като е ретрограден стават много катастрофи и какви ли още не зли неща.
Примерно днес един тир ударил катаджия... друг тир се врязал в бензиностанция и колонка гръмнала. Говоря ти за Пловдив, а какво останало за други места. Влияе и на настроенията на хората... Изобщо ако се зачетеш повече ще се пазиш по време на ретрограден Меркурий. И ти препоръчвам да почетеш, може би ще си дадеш отговори на много въпроси.
ПП: Извинявай, че ти оспамих дневника.
Мнението беше редактирано от Green на 22.04.16 16:36.
казано от Green на 22.04.16, 16:36:
казано от Brazilch e на 22.04.16, 15:52:
П.С - в момента :
Страшна работа, а Меркурий е най -опасен от всички! Ретрограден е 4-ри пъти тази година. От другата седмица от 28 до 22 май ще е ретрограден и после още два пъти - веднъж септември и декември точно за празниците.
Забелязала съм, че като е ретрограден стават много катастрофи и какви ли още не зли неща.
Примерно днес един тир ударил катаджия... друг тир се врязал в бензиностанция и колонка гръмнала. Говоря ти за Пловдив, а какво останало за други места. Влияе и на настроенията на хората... Изобщо ако се зачетеш повече ще се пазиш по време на ретрограден Меркурий. И ти препоръчвам да почетеш, може би ще си дадеш отговори на много въпроси.ПП: Извинявай, че ти оспамих дневника.
Плутон - ретрограден! Олеле, майко! Какво ще правим сега?!?
Много неприятно! Ама как са успели тия астро”лози” да вплетат и Плутон в тая схема. :) Само малко са пропуснали Церера, Ерида, Макемаке, Хаумеядо, Кваоар, Иксион, Седна, Оркус и други знайни и незнайни планети-джуджета с подобни на Плутон размери от пояса на Кайпер и астероидния пояс. Направо не вярвам, че човек, който има достатъчно умствен багаж да се научи да чете и пише, е в състояние дори за миг да разгледа като нещо повече от плосък виц цялата астрологическа бълвоч.
“Звездите ми го говорят” :D Много ще се радвам да не се засегне никой, но наистина колкото по-малко вярвате на подобни неща, толкова по-спокойно ще си живеете, мили момичета. Суеверия, планети, съдби и карми - не ги мислете ;)
23.04.16
18:39
Няма място за засягания , големи хора сме :)
Всеки има право да изказва своето мнение .. Но ..
Пълнолуние , новолуние и всичко свързано с Луната ме касаят особено много . Аз съм живото доказателство за това как тя ми влияе, особено при пълнолуние . Факт са бруталните ми операции , месечни цикли , подувания и пр.
Не ми се занимава повече с тая тема .
Вчера плододиетуването беше до 17ч. Изгладнях зверски , до тогава бях изяла 2 банана , 1 ябълка и 1 круша . След това хапнах малко пиле с ориз и чушки с яйце и сирене , 1 оризовка ( нормално количество ) .
21:00ч - капрезе с авокадо , вино
Дойде ми .. (party)
Прибрах се много късно снощи и сутринта не успях да се наспя ... в резултат днес цял ден съм ей така (yawn)
Храната до момента е :
-4 оризовки с извара и 1 домат , хапка банан
-вафла милка
-протеинов бар 60г
-7-9 лозови сърмички с чеснов сос ( кисело мляко , чесън , копър , малко зехтин и сол )
-30г камембер
Преди малко тъкмо сложих във фризера топящите фитнес бонбони на Вероника , по - късно ще споделя резултата :) Сместа стана много вкусничка и облизах каквото беше останало :)
Днес без тренировка , движението като изключим чистенето е почти нулево .
П.С
Роклята ми е малка .. Продавам я :D
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 23.04.16 18:45.