14.05.2016г.
Храна:
- ;
Добавки:
- кофеин, бцаа, ц, мелатонин;
Тренировка № 34:
Без почивка между упражненията, по 10 секунди между подходите:
- 10х2 х мъртва тяга@50,5кг;
- 10х2 х лежанка@35,5кг;
- 20х3 х суинг@24кг пудовка;
Около 15 минути.
Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - статичен.
След тренировката - 1х5 х набиране с успореден хват@5кг - за да видя с каква тежест се набирам за петица. Доста добре се получи.
Тягата - много добре се чувствах днес. Сложих си още 2,5кг като пич :D Много добре се получи.
Лежанката - също много добре.
Суинговете - плача за по-голяма пудовка...
Дамяни:
Храна:
- макарони от елда и царевица с масло и сирене;
- телешко със зеленчуци в агнешки бульон;
- суров бар;
- телешко със зеленчуци в агнешки бульон;
Добавки:
- рибено масло.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:26.
15.05.2016г.
Храна:
- био бисквита + една вафла ссъс слънчогледов тахан;
- 1/3 свински бургер;
- 3 шокоалдови бонбона, още една бисквита;
- мица с домати, босилек, яйце и кашкавал и...босилек :D;
Добавки:
- Ц;
Тренировка:
- почивка;
МЦ - ден 1 (30 дни - предния месец е бил 29, мисля, че ще се закотви на 30 дни, както си беше преди бременността).
Джонито - тази година не смяхме да вкараме Даме вътре - беше адски задушно и миризливо. Миризмата няма да я коментирам, но от нея със сигурност се правят мускОли. Имаше някои приятни лица, с които беше удоволствие да се срещнем, макар и за дума-две. Но и Джонито не е каквото беше, лично за мен си, от емоционална гледна точка. А може би просто аз съмс е променила. Така че малко се понатъжих. Липсваше Боби с челядта му, липсваха Атом и Олег, липсваше Коленцето, бе липсваше маса народ, която се събираше преди. Ко да праим.
Дамян се преби на площадката пред читлището. Два пъти.
Следобед нещо му изпуснахме спящата фаза и се превъзбуди. И съответно и ние не можахме да спим. Заболя ме зверски главата (айде и аз да се проявя като мамче мрънкатор) и звъннах на нашите да дойдат да го вземат за вечерта, да смени малко бстановката, че тъпото време никак не предразполага към излизане навън - облечеш му тънки дрехи, то задуха зверски, сложиш връхна дреха - изпече слънце, не се диша. Тъпо време. Сега го гледам се е кротясало млако.
Шоколадовите бонбони са на нервна почва :D Нашите взеха детето. След около час звъннах да им кажа нещо. В рамките на половин час нито един от двамата не си вдигна телефона. Откачих. Че съм паника, паника съм, ама това беше ужасно. И, естествено, най-лошото мисля...Та така бутнах трите бонбона :D
Глипости. Просто днес не си организирах храненто като хората и преминах във фаза глад и ядене на каквото ми попадне, в ключително втората бисквита и бонбоните. Надявам се, че сме дотук.
Вчера водихме Даме в Конфетарницата, дори му дадохме мъничко сладолед, ноооо не, предпочита си солени храни :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.05.16 22:03.
16.05.2016г.
Храна:
- ;
Добавки:
- БЦАА, мелатонин, ЗМА;
Тренировка № 35:
- 10х2 х преден клек@25,5кг;
- 10х2 х набиране с успореден хват@2,5кг;
- 10х2 х раменна преса@2х9 кг;
Около 15 минути.
Преди тренировка - динамичен стречинг.
Клекът - доволно добре, нищо за отбелязване.
Набиранията - нещо ми тежеше днес, та още в петия подход започнах да се затруднявам да са 100% стриктни, но напъвах, де.
Раменната преса - днес силно, без помощ и без пушване.
Нямах време за стречинг след тренировката, защото трябваше да бързам за към къщи.
Дамяни:
Храна:
- овесени ядки с кисело мляко и мед;
- телешко със зеленчуци и булгур в агнешки бульон;
- суров бар, лимецови солети;
- карначе от пилешко кълцано месо, картофена яхния;
Добавки:
- Д, рибено масло;
Д-то на НАУ свърши, а няма внос и сега сме взели един вигантол. Рибеното масло също свърши, ще вземем ново, този път на НАУ, защото на МайПротеин, каквото беше досега, е вeче в пластмасово шише (dull)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:26.
17.05.2016г.
Храна:
- два шоколадови бонбона (от същите от онзи ден);
- балкански шиш, домати, краставици;
- сладолед, две...неща, които не знам какво са - някакъв плод, сходен на фурмата, ама не мога да разбера какво е, на кутията пише на неразчитаем за мен език, сестра ми го довлече от Кипър, вафла “ЧУдо”;
- ущипци, картофи с масло и чубрица, салата айсберг, домати, краставици;
Добавки:
- зма, мелатонин;
Тренировка № 36:
- 10х2 х лежанка@38,5кг;
- 20х3 х суинг@24кг пудовка;
Около 15 минути.
Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - за статичен пак нямах никакво време...
Тягата - Нищо интересно за отбелязване. Все така съм доволна.
Лежанката - Качих тежестта, малко ми падаше десният лакът, тежеше си, но много добре се напънах! Доволна.
Суинговете - Все така с неподходящата за идеята на тренировката пудовка.
Дамяни:
Храна:
- елда с масло и сирене;
- картофена яхния, пъдпъдъче яйце;
- суров бар;
- картофена яхния, пъдпъдъче яйце;
Добавки:
- рибено масло, Д.
Редакция: добавила съм си храната за днес. Доста джънк, при положение, че уж, пак, бях на диета от джънкове. Ама айде, отдавам го на месечния цикъл :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:27.
18.05.2016г.
Храна:
- три пъдпъдъчи яйца, салта аайсберг, краставици, домати;
- ущипци, картофи на фурна;
- две от ония неща, кипърските;
Добавки:
- мелатонин, зма;
Тренировка:
- почивка;
Дамяни:
Храна:
- просо с масло и сирене;
- агнешко със зеленчуци и картофи, едно пъдпъдъче яйце;
- кисело мляко с овесени ядки и мед;
- агнешко със зеленчуци (+още нещо, което не съм измислила още);
Добавки:
- Д, рибено масло.
19.05.2016г.
Храна:
- лимецова палачинка, кашкавал, морков;
- мица, морков;
Добавки:
- Ц, мелатонин, ЗМА;
Тренировка № 37:
- 10х2 х гоблет клек@20кг;
Около 15 минути.
Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - статичен, доста продължително.
Клекът - вдигнах малко тежестта, много добре се получи.
Набиранията - до седмя подход, включително, перфектни, после всяко първо беше супер, всяко второ по-така не-до-горе.
Раменната преса - изобщо не тежеше, много добре се получи.
Дамяни:
Храна:
- овесени ядки с козе мляко и мед;
- две пъдпъдъчи яйца, малко зеленчуци с фиде, които съм пресолила и не иска да ги яде;
-
-
Добавки:
-—;
Дамян удря и хвърля като се ядоса. Днес на обед не искаше да си яде яденето, а искаше да си играе с един шейкър. Аз не му позволих и се започна блъскане на лъжицата и купата, удря ме мене...Стоически запазвах спокойствие и обяснявах, че когато човек с ехрани, не се занимава със странични неща, ккато и, че когато човек се ядоса, не бива да хвърля и да блъска. И така повече от половин час. Обаче, когато блъсна паницата и я изля, само защото искаше шейкъра, а не да яде...и аз се ядосах. И аз също се скарах като повиших тон рязко. И вероятно му показах точно обратното на това, което го уча. (headbang) След такова изпускане, винаги се чувствам толкова ужасно виновна. СЛучвало се е 1-2 пъти...и просто се чувствам ужасно. Извинявам му се и му казвам, че и мама е постъпила лошо. Но кел файда, като вече съм повишила тона...
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:28.
казано от karfi4ka на 19.05.16, 14:09:
Дамян удря и хвърля като се ядоса. Днес на обед не искаше да си яде яденето, а искаше да си играе с един шейкър. Аз не му позволих и се започна блъскане на лъжицата и купата, удря ме мене...Стоически запазвах спокойствие и обяснявах, че когато човек с ехрани, не се занимава със странични неща, ккато и, че когато човек се ядоса, не бива да хвърля и да блъска. И така повече от половин час. Обаче, когато блъсна паницата и я изля, само защото искаше шейкъра, а не да яде...и аз се ядосах. И аз също се скарах като повиших тон рязко. И вероятно му показах точно обратното на това, което го уча. (headbang) След такова изпускане, винаги се чувствам толкова ужасно виновна. СЛучвало се е 1-2 пъти...и просто се чувствам ужасно. Извинявам му се и му казвам, че и мама е постъпила лошо. Но кел файда, като вече съм повишила тона...
Ще се случва по-често по-нататък :) вероятно... Ти също си човек с чувства и емоции и трябва да го научиш да уважава това....освен всичко друго.
Ние с Миа вече направо си викаме взаимно на моменти...а бях като теб преди, държах да съмс покойна и уравновесена. Вс еоще се чувствам гадно след изблици, но вече по-лесно приемам, че е човешко...
С храненето - аз много мразя разсейване и размотаване по време на храна. Просто приключвам. Половин час е безкрайно много за хранене. Обичайно, ако се размотава, вместо да се изнервям с това, че се разсейва, имам следния подход: Това е обядът, обядваме сега. След 5 минути прибирам и следващото хранене ще е след 3 часа, на следобедна закуска. Ако желаеш, хапни още. Ако желаеш да се разсейваш, е възможно да постоиш гладна до закуската.
Правиш го 3-4 пъти и урокът е научен...А от 1 пропуснато ядене, кой знае колко вреди няма...
Оооо, Игличе пика е някъде 2-3-4 год. възраст. Тогава да видиш бебешки пубертет (tmi) Няма как, минава се и през това, така порастват :)
Мнението беше редактирано от Vess на 19.05.16 16:10.
Благодаря, МИленка, за включването :)
Ще приложа тази схема. ИЗобщо не ме е страх, че ще залинее, ако не яде :D Притеснява ме, че когато това е обедно хранене, ще пострада следобедния сън. НО напоследък той отказва да спи следобед, така или иначе, и си виси два часа в леглото. Така че на следващия обед, наистина ще го оставя гладен. Примерно, ако това се случва на закуска, съм постъпвала точно така - ако искаш - яж, ако не - н обед. Досега с обеда гледах да се наяде, но, не, наистина разсейването с разни неща пов реме на ядене изключително ме дразни. Не му позволявам, обикновено след 2-3 минути с еотказва и започва да яде, но днес като се напъна за тоя шейкър, като започна да блъска....ужас просто.
Колкото до емоциите - аз съм наистина много емоционален човек, ядосвам се лесно, паля се лесно, избухвам лесно. И искам да възпитам у него точно обратното, точно защото това са неща, които ми пречат да живея спокойно. Доста ме е страх, че всяко мое изпускане на нервите пред него и/или по отношение на него, ще доведе до това, той да реагира като мен - да се ядосва, да се тормози. Притеснява ме, че попива като гъба и дори единични случаи му се запечатват и ще доведат до негативни последици цялостно върху характера, емоционалността и тяхното проявление чрез външни действия. Затова се чувствам толкова сгрешила, когато не успея да се овладея.
П.п. Веси, изпреварила си поста ми :) Май се получава, че всъщност успоредно с неговото възпитание, ще превъзпитавам себе си :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 19.05.16 16:11.
Разбирам те, аз също паля бързо :)
И аз исках да възпитавам така, но истината е,че ако го имаш като темперамент, е супер трудно да го задържаш. Успяваш до един момент...и ...след това изригваш...И се случва, че хем си се борил със себе си една малка вечност, за да не избухнеш, хем след избухването се бориш с чувство на вина.
Хич не е гот!
А децата са малки гадове, тези неща мнгоо добре ги усещат и сякаш нарочно ги провокират, за да видят някаква искрена реакция :)
Пожелавам ти да успяваш повече от мен ;)
Като почнете да разсъждавате за някое дете като за човек-?На едно дете няма какво да се обяснява ,нито те разбира, нито те слуша...още по-малко помни-слагат се забрани и толкоз, и няма какво да се обсъждат и дискутират .Дългите приказки и уговорки са не само излишни, но и вредни.
След 5-6 год възраст може да се пробвате нещо да обясните,когато можете да задържите малко вниманието без маймунджелъци.
Мнението беше редактирано от nervak на 19.05.16 16:22.
казано от nervak на 19.05.16, 16:21:
Като почнете да разсъждавате за някое дете като за човек-?На едно дете няма какво да се обяснява ,нито те разбира, нито те слуша...още по-малко помни-слагат се забрани и толкоз, и няма какво да се обсъждат и дискутират .Дългите приказки и уговорки са не само излишни, но и вредни.
След 5-6 год възраст може да се пробвате нещо да обясните,когато можете да задържите малко вниманието без маймунджелъци.
Има нещо такова :) Моя син е на 5 и половина и чак сега мога да си говорим като човек с човек :) Не че пак няма разправии и наказания, но е една идея по-лесно вече ;)
Категорично не съм съгласна.
Децата са отделни хора и имат нужда не от мачкане и унизяване и назидание, а от адекватна комуникация.
Ясно е, че не могат да дефинират емоциите и умората си до към 6, което не значи,ч е не можеш да говориш и да обясняваш и да те разбират, когато са спокойни.
И аз не съм съгласна. Децата не са глупави и разбират много добре от интонации. Това, че правят напук не означава, че не те разбират. А и по-добре да му се обяснява и да се учи от малко кое е правилно и кое не.. защото после ще е много по-трудно да го отучваш.
Лично аз вярвам в правилото за първите седем, а не в първите седем след 6 :D Да, може би в момента не изпълнява, да, трябват му усилия, търпение, повтаряне, но вярвам, че има смисъл от това да обяснявам, вместо да се налагам с “не”. В казаното от нервака има резон, доколкото и аз си мисля (без да имам опит, естествено), че след 6 комуникацията става друга. Но и аз твърдо вярвам, че в този момент са хора и има смисъл да го третирам като отделен човек. Не му се поддавам, не го лгавя, не го оставям да прави каквото си иска само мир да е, но и не върша нещата “защото така съм казала”. Вярвам в адекватното отношение и поведение. Къде ще стигна с тия вярвания, живи и здрави ще видим докъм десетина-петнайсе години :D
ИИИИ да, изпробва ми реакцииите яко! И целенасочено! И разбира абсолютно всичко!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 19.05.16 17:42.
Разбира се, че имат нужда да им се говори, не да се мачкат и назидават, против съм. Просто от опит споделям, че възрастта около 2 - 3 год. е най-трудна.....Но това не означава, че не съм говорила, обяснявала и т.н.
Но след 5 години вече детето е коренно различно :)
Никоя от вас не ме е разбрала,напълно...вероятно изказа ми е по-остър.
Казах ,че няма нужда от обяснения,а не да не му се говори и да се назидава.
Забраната не е назидание.Просто ,като е на 2-3 години няма как да се задържи дълго вниманието на детето с обяснения при евентуални корекции в поведението.За това е далеч по-лесно както за нас като родители ,така и за него, забраната да е кратка и ясна-така не се губи фокуса.
И разбира се ,че първите седем са най-важни...след това практически можем само да наблюдаваме.
Мнението беше редактирано от nervak на 20.05.16 09:22.
Да, аз разбрах доста по-различно първия ти пост :) Така, че определено има доста резон в становището ти и ще взема и него предвид занапред. Опасявам се, без да съм сигурна, че истината е някъде пос редата и може би зависи и от смото дете, не знам, опипвам почвата, първото е за проба :D В кръга на шегата :D Благодаря за включването :)
Сега да оставим Дамката и да видим майка му какво свърши днес :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 20.05.16 14:34.
20.05.2016г.
Храна:
- мица, картофи на фурна, айсбер с домати, моркови и ркаставици;
Добавки:
- зма, мелатонин;
Тренировка № 38:
- 10х2 х лежанка@38,5кг;
- 20х2 х суинг@32кг пудовка; (party)
Около 15 минути.
Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - статичен, съчетах го с разтоварването на тежестите, много отговорно, отвсякъде!
Тягата - Много добре, много комфортна, достатъчно тежка, че да искам да се свършва, недостатъчно тежка, че да се кривя :D.
Лежанката - Отлично до петия подход, след това малко започвам да измествам щангата назад, пред последните три подхода не бяха съвсем до гърдите, за да не стигна до отказ, но беше достатъчно. Последният подход напънах и ми се получи идеалка.
Суинговете - След много “сълзи” за 32кг пудовка, Десо се смили над мен и занесе нашата 32ка в залата. И ето, днес с нова пудовка - тежеше си, доста, не съм вдигала пудовката над нивото на изпънати ръце така, че да са успоредни на земята, може би малко по-високо, но не до нивото на очите. Но да не се втелясваме, ще се адаптирам. Усетих суинговете жестоко в цялото тяло, най-накрая, че малко го бях обърнала на кардио. Предусещам мускулната треска :D Следващата тежест на налична пудовка обаче е 50кг :D
Днес ходихме до ресторанта да редим масите в залата, не физически, естествено. След много мислене, се получи :D
Дамяни:
Храна:
- козе кисело мляко с ягоди и овесени ядки;
- бъркано яйце със сирене и кашкавал, домати;
-
-
Добавки:
- рибено масло, Д.
Този Дамян упорито не желае да яде сготвената манджа с броколи, явно самата тя не му харесва, така че му дадох да яде яйце, сирене, кашкавла и домат, от което беше безкрайно доволен.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:28.
21.05.2016г.
Храна:
- кафе, ябълка;
- сладолед, гирос;
ДОбавки:
-;
Тренировка:
- почивка;
22.05.2016г.
Храна:
- вафла “Хармоника”, кафе ;
- бри, ущипци, чери домати;
Добавки:
- мелатонин, ЗМА;
Тренировка № 39:
- 10х2 х преден клек@28кг;
Около 15 минути.
Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - съвестно статичен.
Клекът - понеже залата беше празна, а аз за никъде не бързах - пробвах разлчни тежести. Десо ме наблюдаваше, не беше твърде зле, и според двамата, нооооо ще видим дали това е така. Като цяло все пак съм доволна от клякането, поизмъчи ме, особено последните 3 подхода. То ме измъчва не тежестта, а това, че всъщност аз в твоя движение в момента работя за техника. Та ме измъчва старанието, защото явно движението с лост не ми идва баш отвътре, не ми идва отръки, трябва да мисля за всеки елемент, за да клякам правилно, без моите магарии с навеждането напред.
Набиранията - днес направо си избухнах. До шестия подход всички абсолютно стриктни. След това в седмия малко започнах на второто да не мога да докарам съвсем докрай. Викнах Десо да види...и той ми се скара, че не дишам и че, щом в осмия подход не дишам, значи и преди това не съм дишала (dull) И тогава Ники (шефчето) ми пусна една хубава музика, за която всички знаем, че ме кефи и така натиснах, че последните два подхода бяха като първите два в първите си повторение и мааалко, ама много малко, по-зле във вторите си повторения
Раменната преса - пак силно, без помощ и без пушване.
Дамяни:
Храна:
- ;
- зеленчуци с просо, два ущипеца;
- овесени ядки с кисело мляко и мед;
- ;
Добавки:
- ;
Приложих схемата на Лимка и имаше чудесен ефект. На закуска се въртеше и мрънкаше, искаше пак да се занимава с глупости, а не да яде. Дадох му точно 5 минути шанс да яде. След това забраних да му се дава каквато и да било храна докато стане време за обед. И ей го нашият, изял пълна купа с просо със зеленчуци и два ущипеца, без протести. Още като бяхме в парка при патиците и му дадохме хляб да дава на патетата, искаше да си го изяде, вместо д го даде на патетата, но аз не му разреших. Леля му докладва, че е бил умрял от глад на обед. (muscle)
В парка пък срещнахме Софи, която активно тичаше и не можахме да я видим, защото не исках да й прекъсваме тренировката. Но нищо! Другия път с Никсън! (inlove)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:29.
С Десо направихме на Даме съоръжение за измерване на ръста :D Прекарахме известно време в екипно отлепяне, пренасяне и залепяне (sun) Много готско стана! (sun)
23.05.2016г.
Храна:
- пъпеш;
- макадамия;
- кюфте и кебапче, краставици, домати, домашна бисквитена торта, два шоколадови бонбона;
- ущупци, домати, краставици, камбуча;
Добавки:
- зма, мелатонин;
Тренировка № 40:
- 10х2 х лежанка@38,5кг;
- 20х2 х суинг@32кг пудовка;
Около 15 минути.
Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - статичен.
Тягата - доста добре, повдигнах на два диска.
Лежанката - За пореден път подходи 8, 9 и 10 с доста повече смелост и комфорт, и сила, и добра техника от всички останали. Подозирам, че проблемът (доколкото може да с енарече проблем) е, че нали аз все си загравям докато стигна желаната тежест и дори с работната правя няколко серии преди да започна работа. И мисля, че към седмия подход се адаптирам към тежестта, става ми леко, а и имам спокойствието да натисна, защото приближавам края и мога да си позволя да изхабя цялата енергия. Така, де, аз съм си доволна от лежанката.
Суинговете - Тежи. Дърпа ме надолу и не се получават високи суингове, но ще се адаптирам, има мегдан!
Роклята ми е коригирана! Малко перките ми стърчат, от големия гръб (но не като на Мечо, да се знае!) :D Шивчката ми я е стеснила бая, така, че, ако (от стрес) сваля до сантметър, ще се ядва. Но предпочитам да не се случва :D Затова имам и зелена светлина да ям :D :D :D
Подготвила съм си огромна армия за затискане на вратата, Десо ще трябва да ми отговори с поне същата :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:29.
23.05.16
22:31
Десо не може да отговори със същата армия, защото такъв човешки ресурс не съществува в избора му.
Беше един и ти го взе!
А булка с атлетичен гръб... мммммм :)
23.05.16
22:36
Ааа, само от на Херцога е по-голям моя ;) Добре, че уточни иначе, че иначе веднага щях да избия комплекси :D
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 23.05.16 22:37.
Завидя ми Мечо на големия гръб, сигурно ме е проклел и сега съм схваната, и няма да мога да суингвам с 32ката няколко дни...;( Сутринта се събудих така, че не мога да си наведа главата назад без болка между лопадките, както и да я завъртя надясно докрай или да я въртя като съм изгърбена. |-)
НЕ ЗНАМ ЗАщо смятам, Че лопатки, когато се отнася за гърба, се пише с д!!!! Честит ми 24-ти май!
24.05.2016г.
Храна:
- сладолед, мини гирос, сирене на фурна, домати, краставици;
Добавки:
- ;
Тренировка:
- почивка;
25.05.2016г.
Храна:
- оризовка;
- балкански шиш, краставица;
- 2 банана;
- ущипци, маслини, домати чери;
Добавки:
- мелатонин, зма;
Тренировка:
- планувах едно плуване, но просто не остана кога,а вратленцето е още схванато и реших да почивам от залата;
Днес имах много работа, вървях доста, не използвах никакъв градски транспорт (упражнявам се за след няколко дни, когато билетчето ще стане 1,60лв) :D Навъртяла съм близо 15км, което не е чак толкова много спрямо ежедневното ми вървене, което обикновено е около 10км.
Водихме и Даме на проба за неговия супер-дупер костюм! Приготовленията си вървят, вълнението расте!
Даме каза първата си нормална дума, различна от мама, тате, дядо, баба, леля, чичо, бау-бау, мяу, брр (за кола), пръц и др. такива, и тя е....... ТОРТА! В понеделник леля му го заведе на детски рожден ден, където имало торта. Оттогава постоянно повтаря торта, торта, торта. А сега го уча на “Тати яде торта” :D
АУУУУ, 5 дни не съм попълвала! Не ги помня 25, 26 и 27. Тренировки нямаше, и време нямаше. Имаше адски много ходене, но списъкът със задаЧи, съставен от сестра ми, която е шеф на сватбата, беше особено успешно приклюЧен. В петък си взеха картите с имена и номера за масите, както и картонЧетата за бутилките. ПолуЧили са съвършено, намерихме и бели обувки, официални, за Дамко.
28.05.2016г.
Храна:
- кафе;
- мусака, таратор;
- бисквитена торта;
- кебапЧе, салата домат, краставица, сирене;
Добавки:
-;
Тренировка:
- 65 набирания подхват/надхват, в серии от по между 5 и 8 набирания с редуване на хвата (ако това е тренировка, де);
Бяхме на хижа Звездица, тате и сестра ми правиха семинар по народни танци за една от групите, които водят. Респективнонотбелязвам и доста кардио, под формата примерно на граовка до откат, както и припоняне на Шопска сюита на Кутев...до откат (така нареЧеното тропкане, от някои недотам компетентни в областта гурута). Бе бая рипане ми се събра, не бях танцувала толкова
доста отдавна. Аз съм готова за сватбата :D
29.05.16
14:48
Баци, току що ми просветна, че на тая вашата сватба ще има доста професионални танцьори и в миг посърнах!
Та аз умея 2 хора... :( Ще импровизирам, а ако някой ми се смее, ще го набия!
Дано тази седмица да имаш време да пощангираш, че да си напомпана булка. :Д
ТЕ танцуват обработен/сцениЧен фолклор, не са специалисти по автентиЧния такъв, само тате и сестра ми са специалисти. Радвай се, Че няма да присъстваш на сватбата на батко. За там и аз съм си запазила Часове за специална подготовка :D
29.05.2016г.
Храна:
- кафе с мляко;
- суров бар, чери домати, кашкавал;
- сладолед от Лидъл;
- ущипци, маслини, чери домати;
Добавки:
-;
Тренировка:
-;
30.05.2016г.
Храна:
- кашкавла, ущипци, чери домати;
- Столично “Вайс”;
Добавки:
-;
Тренировка:
- плуване - 40х20м бруст;
31.05.2016г.
Храна:
- кафе;
- дюнер;
Добавки:
-;
Тренировка:
-;
Няма време!”, както казва човечето от “Минута е много”. Снощи си легнахме ужасно късно със сестра ми, вярно, безкрайно се забавлявахме, защото се занимавахме с най-приятната част - подбирахме музика. Десо ни изостави около 12. Ние приключихме в 02:30, като разпределихме “вазичките” + картончетата за масите, да са готови за директно поставяне по масите. Всъщност вчера пристигнаха “вазите”, които са ЖЕСТОКИ!!! (inlove)
31.05.16
22:06
казано от karfi4ka на 31.05.16, 15:13:
“вазичките” + картончетата за масите, да са готови за директно поставяне по масите. Всъщност вчера пристигнаха “вазите”, които са ЖЕСТОКИ!!! (inlove)
Искам да видя хиляди снимки и на най-малките подробности след великото събитие! :)
Злати - ще, само да стигнем до неделята живи и здрави :D. Единствено не дойде достатъчно плат за покривки, но сестра ми казва, че това не били моите покривки и не съм чааааааааак толкова тъжна :D
Пффф, яденето ми не е за опиасване просто.
01.06.2016г.
Храна:
- два протеинови бара (по 1/2 от 4 вида - бяха дошли за тестване :D);
- таратор, омлет асорти (примерно 1/10 омлет), 2-3 дробчета, 1/4 питка с масло и чубрица;
Добавки:
- ниенте;
Тренировка:
- ниенте;
02.06.2016г.
Храна:
- дюнер;
- кисело мляко с канела и мед;
Добавки:
-;
Тренировка:
- водна аеробика при баци;
Не мисля, че ще имам време да си направя тренировка до понделеник, за сметка на това съм планирала плуване и още една аеробика със сестра ми. Както и нещо със собствено тегло. Днес ми е последната вечер вкъщи. Утре гостувам на сестра ми, през деня имаме отново 200 неща да свършим, включително да вземем роклята :D А за събота....е, тогава е моминското ми парти, на което ще присъстваме аз и сестра ми. Включва плуване, масаж, маникюр, фризьор, кафе, коктейл, айляк. :D Вчера взехме костюма на Десо, а днес - този на Даме. Мисля, че младоженецът и малкият шафер може да засенчат булката с красотата си :D
03.06.16
09:56
казано от karfi4ka на 02.06.16, 16:56:
02.06.2016г.
Тренировка:
- водна аеробика при баци;
Прекрасната ми бацулини!!! Много е добра. (inlove)
Taка, така. Сватбата мина. Не мога да намеря точните думи - беше страхотна, чудесна, прекрасна, ужасно вълнуваща, красива, динамична, емоционална, пълна с изненади. Няма думи, с които да благодаря на всички присъстващи за това, че бяха част от празника ни и то не само като просто фигури там, а дейни участници, взели нещата присърце. Всичко беше тип-топ, радвам се, че устояхме на разубедителните “абе за какво ви е тая сватба” и сбъднахме нашето желание да имаме такава. Беше великолепно! От влизането в ресоранта в 18:00 и сядането на масата околко 18:30 до 00:30, когато си тръгнаха последните гости извън ансамбъл “Жар”, имам две сядания на масата - в 18:30, колкото да си кажем наздраве с кумувете и да ми починат краката, около 10 минути, докато влезе първата изненадата, когато станах от масата и после 00:30, за да хапна :D През останлото време се смачках от танци-манци, имам жестока мускулна треска на краката, на целите крака. Абе, беше ЖЕСТОКО! Добре, че ни чака сватбата ан сестра ми и сега се заемаме с нейната подготовка, защото иначе щеше да ми е малко мъчно, че е минало. Но успях да се насладя на всяка секунда, на всеки миг! На всеки, който харесва сватбите и иска да има сватба, пожелавам такава! Върлуват доста снимки из фейсбука, но аз ще си ичакам тези на фотографа...освен, ако не се изкуша много да се похваля освен с думи и чрез снимки :D Слагам само една - от първия ни танц :D + музиката на първия танц (inlove) Едва ли за някого е изненада, но е използвана в сериала “Кухня”, там я чухме :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.06.16 16:34.
казано от karfi4ka на 24.05.16, 18:36:
НЕ ЗНАМ ЗАщо смятам, Че лопатки, когато се отнася за гърба, се пише с д!!!! Честит ми 24-ти май!
Споко, аз като ходя при доктора му казвам - Пак ме заболя онуй. :D (за лопатките и той ме разбира)
09.06.2016г.
Храна:
- ;
Добавки:
- кофеин, БЦАА, Ц;
Тренировка № 41:
Без почивка между упражненията, 10 секунди между подходите:
- 10х2 х преден клек@25кг;
- 10х2 х раменна преса с дъмбели с успореден хват@2х9кг;
След една сериозна почивка от тренировки с тежести, най-сетне надделях над мързела си и се разписах в залата (не и без една табелтка кофеин, защото откак е минала сватбата, не мога да отлепя, а спя ужасно много нощем (ДаМку не се буди въобще, изключая тази нощ)).
Клекът - абе навеждам се да му се не види, усещам го, че се навеждам!
Набиранията - не знам откъде я извадих тая сила - станаха половинчати едва в десетия подход, допреди това - стриктни на 10000%.
Раменната преса - доволно, без помощ, без пуш.
Отново в нормалното ежедневие....ама не свъсем. Сестра ми се жени на 17ти септември и ме чака стройна организация, защото булката през следващите два месеца има фестивали в Търново, Мексико и Индонезия и....няма да е тук. Така, че кака ще е стожер в организацията. :D А междивременно на 24 сме на сватба на един съученик от началното училище, а пък след сватбата на сестра ми - още една сватба :D Сватбарска ни е тая година.
Днес е първата ни родителска среща в яслата. Много се вълнувам! (sun)
П.п. Пфууу, не мога да ги чакам тия снимки хиляди дни, затова - една непрофесионална, ноооо тооооолкова хубава (inlove)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:30.