Too Little, Too Late

Прескочи до:

24.05.16
06:47

казано от Boby_ на 23.05.16, 17:19:

Пловдив дава много и особено ходенето при Сашо! :) Няма друга като тази зала

Когато фактите говорят, и Боговете мълчат. (bow)

Той Сашо зат’ва е шеф на Любимците и тартор на Гурутата, дето Мечо ги спряга, У форумО :D :D :D

Опа, нова страничка - еми, Боби, значи ти желая да си здрав, за да ги бутнеш скоро тия 200 на лега (а виж как страничката е 205. Случаенос? Не мислА!), и още по-здрав да си да опаткаш и тягата. И да не ни забравиш като заминеш. (sun)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.05.16 06:49.

24.05.16
15:49

казано от James Hinks на 24.05.16, 00:24:

Да ти кажа, че докато наблюдавах днес на трап бара не изглеждаше непостижим отново. Както и 200-те на лега, така и 250-те на тягата са ти във възможностите до края на годината. Само малко занимаване и пробване на няколко неща се искат, специално за тягата де, за лега е ясно - там само натискане.

От теб звучи много окуражително и за двете упражнения, особено за тягата. Само аз си знам какво ми е днес на кръста (не е твърде зле, но е много далеч от свеж), така че всеки съвет, свързан с пробване на нещо, което може да подобри положението, ще е добре дошъл!

24.05.16
17:19

При Бат Сащо в залата има специален анти-гравитационен апарат , затова тежестта не се усеща :)
Иначе, макар и жалък, ако имам възможност скоро бих наминал и аз през Гребната база , да си припомня разтягането + правилното клякане .

24.05.16
19:43

24.05.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science.
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now.

Обобщение за деня:
Сутринта напред-назад с малката по парка, после разни телеконференции и денят си замина.

Не знам дали да честитя празника на всички или да поднеса съболезнования. От една страна кирилицата е един от факторите на формирането ни като нация, а по-късно на съхранението ни като такава, от друга в по-ново време тя е сред причините да сме сто години назад от цивилизования свят в почти всяко едно отношение.
В крайна сметка за добро и за лошо сме българи и трябва да уважаваме културата и писмеността си, затова честит празник на всички! :)

Храна:
Пак доста, но без ексцесии.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.05.16 19:48.

25.05.16
22:44

25.05.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science.
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now.

Обобщение за деня:
Ранно ставане, пътуване до Созопол за последната ми национална среща с този екип. Междувременно телеконференции, тичане до срещата и обратно.
“Залата” на комплекса я събира 50-тина кг тежести, я не, така че най-вероятно няма да мога да тренирам чак до събота. Не е драма, разбира се.

Храна:
Малко прекалих, но какво да се прави...

25.05.16
22:56

казано от Албаст на 24.05.16, 17:19:

При Бат Сащо в залата има специален анти-гравитационен апарат , затова тежестта не се усеща :)
Иначе, макар и жалък, ако имам възможност скоро бих наминал и аз през Гребната база , да си припомня разтягането + правилното клякане .

Не ,просто има две двайски и две десетки от тъмна материя, които са съответно  по -20кг и -10кг и дърпат нагоре.

казано от Joe Musashi на 25.05.16, 22:56:

казано от Албаст на 24.05.16, 17:19:

Не ,просто има две двайски и две десетки от тъмна материя, които са съответно  по -20кг и -10кг и дърпат нагоре.

Ама той слага 25ци и 50ки... :D

26.05.16
18:30

26.05.2016 г.

Ден 2, силова Б

Загрявка + адаптация:
Мъртва тяга с широк хват - 3x60, 3x100, 3х140 кг.
Раменни преси с прав лост от стоеж - 6х20, 4x50 кг.

Работни серии:
1. Силова част:
  1.1. Мъртва тяга с широк хват - 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х180 кг. 
  1.2. Раменни преси с прав лост от стоеж - 1x80, 1x80, 1x80, 1x80, 1x80, 1x80, 1x80, 1x80, 1x80, 1x80, 1х85 кг.
2. Динамична част:
  2.1. Суингове до вертикала - пропуснати. Заместени с бедрено сгъване на машина - 18х50 кг (всички плочки). 
3. Разтягане на тренираните мускули и сухожилия.

Обобщение за тренировката:
Все пак успях да се измъкна навреме за една бърза тренировка в зала “Киборг” в Созопол. Киборгите си имат всичко, освен прозорци, проветрение,  кислород, пудовки, достатъчно тежести, трети лост и стойка за клек. :) Последното наложи раменната да е от земя с обръщане, което с разпадащ се китайски лост, който се запъва и отказва да се върти, си е цяла тренировка само по себе си. :)
Накрая на излизане младежът на рецепцията ме изгледа със съжаление и ме насочи към някаква щангистка зала в града, където щяло да ми е по-добре. :)

Положително:
- На раменната започвам да усвоявам новата механика на движението, показана ми от Сашо. 80 вече не са съществена тежест, 85 също. :) Само още малко да оправя баланса, че бутането в горната част ми е нестабилно и тежестта ще започне да расте. В края дори се “наградих” с още по едно повторение след десетте с по пет кила отгоре на двете движения.
- Прилична тяга, макар че лостът се опитваше да ми отвори пръстите заради отказа си да се върти.
Отрицателно:
- Никакъв въздух - адски задух в едно мазе, дебели гумени тежести в количество като бог да прости, дори нямаше свястно място да се опъна на пода за разтягане и мачкане. Все пак тренирах, което е добре.

Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерот.
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама аргинин алфа кетоглутарат на Bulk.
3. По време на тренировка - 15 грaма IntraWorkout на Bulk.
4. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерот, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now.

Обобщение за деня:
Пълна лудница! Повече време прекарах в скандинавски телеконференции, затворен в стаята, отколкото в реално участие в българската среща. Все пак накрая успях да се измъкна и от двете и да направя една бърза тренировка в Созопол, а пътьом си взех и две бирички за загрявка преди вечеря. :)

Храна:
Хотелски истории...

Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.05.16 18:49.

26.05.16
19:09

Боби, какво промени в раменната преса?  Ширина на хвата,  положението на лактите, хват с палец при останалите пръсти?

26.05.16
19:54

казано от CarnalK на 26.05.16, 19:09:

Боби, какво промени в раменната преса?  Ширина на хвата,  положението на лактите, хват с палец при останалите пръсти?

И трите. :)

28.05.16
07:38

27.05.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Сутринта тръгнах обратно към София, като изкарах два часа на една бензиностанция, за да взема телеконференция и после газ към нас за следващата...

Храна:
Доста.

28.05.16
15:25

28.05.2016 г.

Ден 3, обемна А

Загрявка + адаптация:
Бедрени разгъвания с малка тежест
Избутване на прав лост от лег с празен лост

Работни серии:
1. Обемна част
  1.1. Бедрени разгъвания - 12х79½, 12х79½ кг.
  1.2. Преден клек - 9х100 кг.
  1.3. Клек с лост “кобилица” - 8х110 кг.
  1.4. Раменна преса от стоеж с подхват - 7х60, 7х65 кг.
  1.4. Лицеви опори с ръце на ширината на раменете - 42.
  1.5. Лицеви опори със събрани длани - 22.
  1.6. Кофички - 12
  1.7. Флайс с дъмбели - 8х30 кг.
  1.8. Избутване на прав лост от полулег - 7х110 кг.
  1.9 Избутване на прав лост от лег с тесен хват - 7х110, 5х110 кг.
  1.10. Борческо въртене от стоеж с дъмбели - 5х19, 5х19 кг.
2. Разтягане и мачкане за тренираните мускули и сухожилия.
Много слабо днес. Общата умора си казва думата.

Положително:
  - Вкарах и раменна преса, но тук в обемната тренировка ще е в подхват. Има разлика и я усещам доста добре.

Отрицателно:
- На клека ми стана зле и спрях още на осмото повторение не поради липса на сила, а за да не повърна. От там нататък всичко беше трагично зле.

Добавки:
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама аргинин алфа кетоглутарат на Bulk.
4. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерот, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now.

Обобщение за деня:
Тренировка рано сутринта, после ходихме с малката щерка за ново колело. Сега мисля да почивам малко. :)

Храна:
Не знам още.

28.05.16
21:18

Какво кулло взехте?

29.05.16
09:07

казано от ME4O_TURIST на 28.05.16, 21:18:

Какво кулло взехте?

Драг взехме. Не че имам някакви предпочитания към тях, но познат на собственика ни прати с добра отстъпка и излезе доста изгодно, а и колелцето е много добро.

29.05.16
14:46

29.05.2016 г.

Ден 4, силова В

Загрявка + адаптация:
Мъртва тяга с широк хват - 4х70, 4х120 кг.
Набирания - 3-4.

Работни серии:
1. Силова част (по ред):
  1.1. Мъртва тяга с широк хват - 2х180, 2х180, 2х180 кг.
  1.2. Набирания с доп. тежест - 5х32, 4х32, 4х32 кг.
  1.3. Борчески обръщания от вис  - 6х85, 5х85, 5х85 кг.
  1.4. Гребане с дъмбел от земя - 5х72, 4х72, 4х72 кг. 

Средна работа.
Разнообразих малко с гребане с дъмбел, вместо с трап-бар.

Положително:
- На тягата вдигнах тежестта. 180 не са проблем за хвата, което при широка тяга е добре. Лошото е, че ми тежат на гърба и краката, което пък си е срам.

Отрицателно:
- В края на тренировката страшно ме боляха мазолите, а и направо целите длани.

Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 2000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now, 10 мл Левзея Макс.
3. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now, 1000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now, 10 мл Левзея Макс.

Обобщение за деня:
Стигнахме с колела до залата, за да се разходим заедно и да пробваме новото колело на малката. После седнахме да хапнем, ходихме и да пазаруваме, така че се събраха 7-8 км на велосипед, макар и с доста лежерно темпо. Утре мисля да ида с колелото до офиса, макар че краката ми са доста уморени от двата поредни дни тренировка.

Храна:
Рано е още.

31.05.16
08:28

30.05.2016 г. (без силова тренировка)

Колоездене:

- 07:44 - 8,0 км за 29:58 мин, средна скорост 16,0 км/ч.
- 16:10 - 8,3 км за 29:29 мин, средна скорост 16,9 км/ч.

Крайно време беше за колелото. Доста се поколебах дали да пускам Ендомондо изобщо или просто да си карам, но не издържах и карах с включен GPS - дори когато се излагам, иска да знам колко точно съм се изложил. :) Професионално изкривяване.
При всички случаи се сдухах тотално след два поредни дни тренировки в залата, последвани от 16 км по баирите с колело.

Добавки:

Обобщение за деня:
Напрегнат понеделник с хиляди неща на главата ми. Вечерта едва стоях на крака, легнах си късно и после от натрупани умора и стрес почти не можах да спя.

Храна:
Много.

31.05.16
22:21

31.05.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Днес цял ден ми беше зле, а следобед вдигнах и температура. 38,8 - такова нещо не ми се беше случвало сигурно от 5-6 години. Единствените други симптоми са леко дразнене в гърлото, болки в ставите и очните ябълки. Класически сезонен вирус. По план трябваше да тренирам, но допреди малко бях половин човек.
Чак сега ми стана по-добре и седнах да драсна два реда.
Покрай редовната доза витамини и пчелен хляб, съм се заредил и с пчелен клей. Оказа се, че сме останали без витамин Д и той ще остане за утре.
Жалко - заради тъпата болест ми изгоря билетът за Слеър и Антракс. Вярно, че беше безплатен от позната, работеща в радио, но ми се ходеше. Сега се успокоявам, че е било с гадно озвучаване в консервна кутия, задух и смрад на цигари, опашки за тоалетните и блудкава, скъпа бира. Гроздето е кисело, ама мноооого кисело. :(

Храна:
На обяд хапнах леко, но следобед никакъв апетит. Едва ги докарах до 2100 калории за деня и то с банан за десерт.

31.05.16
22:43

Какво е пчелен хляб?

01.06.16
07:09

казано от nervak на 31.05.16, 22:43:

Какво е пчелен хляб?

Казват му ощя перга и пчелен прашец:
http://pcheli.bg/perga-pchelniyat-hlyab/

01.06.16
09:41

Обобщение за май 2016

Времето минава, а аз продължавам да дебелея за лятото.
През месеца средният ми прием на калории е бил 3637 калории, което на фона на април е увеличение.
Теглото също е нагоре с 1,1 кг - от 110,1 кг към 1-ви май до 111,2 на 1-ви юни. При 7709 калории за свален/качен килограм прави 274 калории дневен излишък, при което неутралният баланс излиза 3363
При коефициент на физическа активност 1,55 формулата на Мифин-Сейнт Жур дава резултат от 3262 калории, докато при коефициент 1,725 неутралният баланс е 3630. Този път неутралният баланс е доста близо до активност от 1,55.

Таблица няма да качвам, че е срамота - храня се сравнително чисто, но имам точно три дни през май без бира, като единият беше вчера и то защото просто не бях в състояние да пия.

П. П. От друга страна обаче месецът ми донесе лични рекорди на лежанка и военна преса, така че не е толкова лошо да си (умерено) дебел. :D

Мнението беше редактирано от Boby_ на 01.06.16 10:19.

01.06.16
20:00

01.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Въпреки лекото ми колебание сутринта, реших все пак да не ходя до офиса. Температурата ми е по-ниска, макар и все още да я вдигам, но гърлото ме боли и съм отпаднал. Това реши съдбата и на тренировката.
Работих чак до ранния следобед върху задача, която в нормална ситуация щеше да ми отнеме два часа, защото се налага да обяснявам всяка стъпка, докато предавам на колежка, което пък се усложни допълнително днес заради факта, че беше през телеконферентна връзка, а не на живо.
Това е положението. Ще устискам още по-малко от месец, а после... После почва трудното. :)

С температура или не, утре трябва вече да направя една тренировка, пък била тя и символична.

Храна:
Не знам още колко ще е.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 01.06.16 20:01.

02.06.16
19:21

02.06.2016 г.

Ден 5, силова Г

Загрявка + адаптация:
Избутване на прав лост от лег - 8х20, 8х70, 3х120 кг.
Преден клек - 5х70, 3х100 кг.
Раменни преси с прав лост от стоеж - 10х20, 2х70 кг.

Работни серии:
1. Силова част (по ред):
  1.1. Раменни преси с прав лост от стоеж  - 3x80, 3х77½, 3х75 кг.
  1.2. Преден клек - 4х120, 4х120, 5х120 кг.
  1.3. Избутване на прав лост от лег - 2x150, 4х145, 4х145 кг.
  1.4. Кофички с доп. тежест - 4х50, 4х50, 4х50 кг. 
Рано ми беше за тренировка след вируса, но не издържах. Никаква сила на нито едно упражнение, накрая дори ми поприлоша. Нищо, другият път повече.

Положително:
- Тц.
Отрицателно:
- Горе писах вече.

Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 2000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.
4. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now, 1000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.

Обобщение за деня:
Нищо за отбелязване - и без друго станах досаден с мрънкането си напоследък.

Храна:
Рано е, но щом мога да тренирам, значи мога и да пия някоя бира. ;)

03.06.16
20:55

03.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Денят започна със зъболекар, а за работа ме ми се разказва днес. така че просто ще отбележа беден на събития петък.

Храна:
Днес готвих у нас пържени спагети по китайски и свинско със соеви кълнове. Стана разкошно! Освен това е петък и ми се пие некитайска бира.

Боби, много ми харесва колко оригинален си станал напоследък в намирането на причини да отвориш някоя биричка. :) (beer)

04.06.16
08:47

казано от Вероника Налбатска на 03.06.16, 21:03:

Боби, много ми харесва колко оригинален си станал напоследък в намирането на причини да отвориш някоя биричка. :) (beer)

Рони, това е за пред хората и пред теб в частност. :) На мен самия оправдание да си отворя бира не ми трябва.

04.06.16
12:51

04.06.2016 г.

Ден 6, обемна Б

Загрявка + адаптация:
Високо изтегляне от земя - 6х20, 6х70 кг.

Работни серии:
1. Обемна част
  1.1. Високо изтегляне от земя - 9х110, 7х110 кг.
  1.2. Пулоувър преса с диск - 11х50, 8х50 кг.
  1.3. Набирания с успореден хват - 15, 8.
  1.4. Набирания с подхват - 9, 7.
  1.5. Набирания с широк надхват - 7, 5.
  1.6. Придърпване на долен скрипец към корем с широк хват - 7х19 плочки.
  1.7. Скотово сгъване с крив лост - 7х54, 5x54 кг.

Прилична тренировка стана.

Положително:
- Почти всичко беше с по повторение-две нагоре.

Отрицателно:
- Малко се размотавах. :)

Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 2000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.
4. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now, 1000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.

Обобщение за деня:
Събота като събота.
Тормозят ме разни мисли каква кола да купувам и откъде - има ли смисъл от тук да я взимам или да се изръся на шведските цени, а може би да си отделя няколко дни от и без това оскъдната отпуска и да ходя до Германия за тази цел... Ще го измисля, като видя цените на място след десет дни.

Храна:
Не знам още.

Да споделиш за колата, че и на мен в скоро време ми предстои този избор.

04.06.16
20:06

От Швеция да я взимаш не виждам никакъв смисъл, така първоначалното обслужване и евентуално ремонт ще ги платиш на шведските цени.

От Германия предимството е, че има по-голям избор и може би по-добро състояние, но пък губиш повече време и пари.

Вземи си я от България  (най-добре от частно лице) и я приведи в перфектно състояние тук.

EDIT: Естествено говорим за коли извън гаранция.

EDIT 2: Абе тия що не ти дават служебна.

Мнението беше редактирано от Vanko на 04.06.16 20:13.

04.06.16
22:52

Боби един съвет, ако си търсиш кола от Германия то на частно  от някой стар немец ама наистина немец а не от “новите” немци-турци,араби и т.н.

05.06.16
09:24

От няколко дни правя онлайн проучване на цените. При равни други условия (марка, модел, двигател, година на производство, километри, скоростна кутия, оборудване) на практика няма разлика в цените за коли след 2008-ма в Швеция и Германия. Дори обслужването да е по-евтино, това не може да ми компенсира разправиите и времето за 1000 км път в посока, пререгистрация в Швеция и др.
От тук кола не искам да купувам по ред причини, затова нещата отиват към търсене в Швеция.

05.06.16
12:48

Виждал съм автомобили, внос от Швейция и повечето бяха доста изгнили. Надявам се , че си се насочил към сравнително нов атомобил.

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 05.06.16 12:49.

05.06.16
19:58

05.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Положението днес се влоши, 2место да се оправя - лимфните възли в областта на врата ми са подути и болезнени от снощи.
На това отгоре днес дойде един сърбин да вземе рибите. Уредих с познат да ги опаковаме в не съвсем подходящи пликове, но с добавен достатъчно кислород. Цялата операция протече докъм обяд, когато човекът си натовари рибите и тръгна към границата. Бях се погрижил да му издам дори ветеринарен сертификат по форма от някаква сръбска наредба. Да, ама не го пуснали и с него да влезе в Сърбия. Човекът се обади, че идва да връща рибите, без да си иска парите. Накрая успях да го убедя да си ги вземе - познавам го отдавна, наясно съм с финансовото му състояние и знам какво му е струвало да ги събере.
В крайна сметка всички се върнаха живи, а аз реанимирам, като мисля след малко да си лягам.
Както вървят нещата, ще си пусна един-два дни почивка от зала, за да се възстановя от тази инфекция.

Храна:
Няма да е много.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.06.16 20:02.

07.06.16
09:27

06.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Още един ден без тренировка. По-добре съм, но лимфните възли на врата са все още толкова подути и болезнени, че от самата идея да се напъна ми става зле.
Търся упорито по цяла България пликове, подходящи за превоз на риби, че стандартните са малки - в неделя петрохромисите пробиха с шипове и перки всички пликове, в които бяха опаковани. От най-големите налични, по четири един в друг. :( Като ми ги върнаха, бяха едва живи. Сега за събота трябва да ги опаковам пак, а идея си нямам как.

Търся нещо ето такова:
http://www.clearbags.com/19-x-16-x-35-heavy-duty-square-bottom-bags-100-pieces-3gsbw7.html

Или поне такова (като размери):
http://www.clearbags.com/20-x-30-polyethylene-double-bottom-seal-flat-bags-50-pieces-tfb32030.html

Ако мога да намеря фирма в София, която произвежда подобни изделия, дори да не са изрични предназначени за риби, ще е супер.

Храна:
Не беше малко.

07.06.16
10:35

Боби,трябва ли да са прозрачни пликовете?

07.06.16
10:43

казано от nervak на 07.06.16, 10:35:

Боби,трябва ли да са прозрачни пликовете?

В този случай не е задължително. Важното е да не отделят някакви токсични вещества за няколко часа във вода и кислород (добавя се над водата), да са здрави и да не пропускат вода.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.06.16 10:44.

08.06.16
11:49

07.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
И пак не посмях да тренирам. Лимфните възли са все още подути и болезнени, макар и по-малко отпреди.
Отделно след работа ходих на лекар и съвсем ми изчезна желанието да тренирам.

Храна:
Нормално количество.

08.06.16
11:55

08.08.2016 г.

Ден 1, силова А

Загрявка + адаптация:
Дефицитна мъртва тяга с трап бар (12 см.) - 4x63, 4x113 кг.
Избутване на прав лост от лег - 10х20, 8x60, 3х120 кг.

Работни серии:
1. Силова част:
  1.1. Избутване на прав лост от лег - 1х160, 1x160, 1x160, 1x160, 1x160, 1x160, 1x155, 1x155, 1x155, 1x155 кг.
  1.2. Дефицитна мъртва тяга с трап бар (12 см.) - 1х188, 1х188, 1х188, 1х188, 1х188, 1х188, 1х183, 1х183, 1х183, 1х183 кг. 
2. Динамична част:
  2.1. Избутване на прав лост от лег - 11х100 кг.
3. Разтягане и мачкане за тренираните мускули и сухожилия.

По-добре от нищо.

Положително:
- Започнах силно - 160 на лег и 188 на дефицитна тяга с трап бар не ми тежаха изобщо.

Отрицателно:
- Някъде към средата обаче енергията ми рязко свърши - 160 кила щяха да ме затиснат като слаботелесен. Наложи се да свалям тежестите и на двете упражнения. Явно глупавата настинка не е отшумяла напълно и тя плюс нередовното трениране си оказват влиянието.

Все пак успокоителното е, че лежанката все още е по-голяма от IQ-то ми. :D

Добавки:
4. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 1000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.

Обобщение за деня:
Тренирах сутринта, сега малко ще се позавъртя и в офиса, макар че хората, на които предавам, ги няма днес и реално нямам нищо смислено за вършене, освен да си разчиствам кабинета.

Храна:
Рано е.

10.06.16
08:37

09.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Днес доста натоварен ден - обучавах една колежка, на която ще прехвърлям част от работата си, междувременно гледам обяви за жилища, проучвам училища и си търся зала в Стокхолм, в която да пускат за единична тренировка.
След работа пък последното тържество на малката щерка в училище. Децата се бяха подготвили много добре - симпатично, разчупено, с чувство за хумор. Нищо общо с омразните глупости от предишни години, които едва издържах, само и само да не разочаровам децата (първо голямата, а после и малката).
След тържеството с родители в кварталната кръчма (за оправдание - има си хубава градинка). Децата играят, ние пием бири и си разказваме мръсни вицове.

Хайде малко шведски Manowar:

:D

Храна:
Нищо за отбелязване тук.

10.06.16
15:57

10.05.2016 г.

Ден 2, силова Б

Загрявка + адаптация:
Мъртва тяга с широк хват - 3x70, 3x120 кг.
Раменни преси с прав лост от стоеж - 4х50, 3x70 кг.

Работни серии:
1. Силова част:
  1.1. Мъртва тяга с широк хват - 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175 кг. 
  1.2. Раменни преси с прав лост от стоеж - 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½ кг.
2. Динамична част:
  2.1. Суингове до вертикала - пропуснати.
3. Разтягане на тренираните мускули и сухожилия.

Умряла работа днес. Наложи се да си променя плановете в движение и тренирах час и нещо след хранене. Падна огромно оригване. Беше цяло чудо, че не върнах нещо по-солидно от газ и неприятен звук.
Накрая пък на смешната тяга успях да скъсам и мазол, та заради това плюс солидна доза мързел прескочиш суинговете. Отново...

Положително:
- На раменната 82 и половина тежаха доста, а и лакътят ме болеше, но си завъртях протокола.
Отрицателно:
- Слаба тяга. 175 ме мачкат като със сто отгоре. Другото вече го казах по-горе.

Добавки:
4. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерот, 10 грама рибено масло.

Обобщение за деня:
Днес плановете ми се промениха няколко пъти и продължават да се променят. Добре, че разполагам с времето си..,

Храна:
Рано е още.

11.06.16
21:34

11.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Сутринта опаковах рибите, закарах ги до Герман при един познат да им сложи малко кислород и ги изпратих на път. Пристигнали са до крайната си дестинация живи, макар и с доста перипетии.
Следобед ударих здрава тренировка - пренасяхме един приятел, което се оказа премеждие, представляващо шестчасово мъкнене на мебели, бяла и черна техника, кашони с книги и дрехи и какво ли не още. Както обикновено, аз влачих най-обемистите и тежките неща, включително всички, които не влизаха в асансьора - както надолу, така и нагоре. Понякога да тренираш и да си по-силен от хората наоколо не е голяма далавера за самия теб. Цялото пренасяне беше зле организирано, с малко хора и малък камион. Тристаен апартамент с всички мебели и купища боклуци пренесохме четирима човека. Когато се появих по обяд, дори не си бяха опаковали нещата. Гардеробите и спалнята не само неразглобени, ами частично пълни с неща. Багажът по найлонови пликчета от супермаркета - дори да няма кашони, поне можеше да е в големи чували.
На всичко отгоре вместо да помагат с по-леките неща, три големи жени гледаха цял ден три деца с ръце в джобовете. Но приятелите са си приятели. Казах му на моя човек какво мисля по въпроса за организацията, после се преоблякох и приключихме в шест. В края на деня едва мърдам, болят ме всички възможни контузии по гърба и кръста... Абе стар съм за тези неща.
Заради това не успях да гледам Албания - Албания. Уелс и Словакия очаквано направиха досаден мач, но загрях за Англия - Русия и ей сега ще видим ще яде ли ‘Асан баница.

Храна:
Няма да е много днес.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 11.06.16 21:50.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1