Моторетка

Темата е заключена.
Прескочи до:
Теди Илиева

05.06.16
23:34

Хубав беше купона с колегите. БТР свириха на живо, Влади Гюров ни разказа интересни работи - много впечатляващ и позитивен човек. Само ме е яд, че не можах да отида на спа.
Сън - 6 часа.  Закуска в хотела - мляко с нес, парче кекс, 2 яйца, хлебче чиабата с топено сирене и шунка. След това директно се изстрелях на село с колата.

Полях доматите, плевих. Обядвах сладолед, 1 кисело мляко, кашкавал. За първи път набрах зеленчук от градината-  марули и лук (inlove). После помагах на строежа - връзвах бигли, рязах тел, бърках с лопата цимент, филц и пясък с вода. Готовата смес сипвах в кофи, не съм ги носила. Много съм изморена, определено съм загубила усет кога да спра, винаги стигам до изтощение.
Прибрах се от село в 21ч. Нямаше време за тренировка Г.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 07.06.16 00:22.

Теди Илиева

07.06.16
00:34

Понеделник 06.06.2016- почивка

Предвид вчерашния гърч реших да почивам.
Колело - не

Закуска - баница със сирене
Обяд - зелена салата, половин моцарела и купичка телешка супа
Следобед - солети
Вечеря - рибна салата
Вода - недостатъчно

Добавки - допих рибеното масло, таблетка витамини В комплекс на Doppelherz
Редактирах горния пост, защото бях объркала името на Влади Гюров (Владимир е, а не Владислав). Дадох и линк.

Теди Илиева

07.06.16
22:19

Вторник 07.06.2016- почивка

И днес почивам. Кръста ме наболява. Започнах пак да усещам неприятно нерв, който пълзи отдясно по десния ми крак до коляното. Чудя се дали да не започна да пия някакво лекарство. Още се търпи, но вече ме изнервя.

Колело - към 15 км.

Закуска - 2 яйца
Обяд- кашкавал на фурна, пълнозърнеста питка
Следобед - 5 какаови зърна
Вечеря - пилешки дробчета с масло, 5 фалафела с кисело мляко
Вода - 2,5 л.

Добавки - мултивитамини, таблетка витамини В комплекс на Doppelherz

Теди Илиева

08.06.16
23:01

Сряда 08.06.2016- почивка

Днес съм екстра. Почивката дава резултат и не се наложи да пия лекарства.
По някое време ме осени желание да направя тренировка, но веднага след това ме домързя страааашно.
Пиша го и днес дъждовен.

Колело - не
Храната: мани, мани
Добавки - не

Мисъл на деня: “Това не прилича на тренировъчен дневник вече.”

(nbat)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 09.06.16 01:02.

Теди Илиева

09.06.16
20:26

Много е ситен този емотикон и не го разбирам. Това сопа ли е, което държи човечето?!? Щото ако е сопа, да почвам да събирам подкрепление.... имам много братовчеди и до един са луди. Като е бой да е бой  :D

Четвъртък 09.06.2016

Колело - към 15км. с байка
Тренировка А - след 19 ч. на къркорещ от глад стомах

Клек: 10х45кг, 10х55кг, 10х65кг, 5х75кг, 5х75кг
Тяга: 10х65кг, 5х75кг, 2x95кг, 0х95кг, 2х95кг, 0х95кг, 2х95кг (тежките 95 кг. с оборотни фитили, които миришеха на умряло)
Раменна преса: 4 серии 8х10кг на ръка
Почивките: по 1 мин., между клек и тяга повече (към 1,5 мин.) докато натоваря щангата

За тренировката: Тренировка на инат. Кръста към края на тягата малко се натегна, но всичко мина добре. Нулите не ме отказаха и правих опити докато направя 3 двойки на 95кг.

Храната за деня: закуска 2 варени яйца, обяд 1 лаврак на скара с гарнитура половин картоф, следобед 1 сладолед Ескимо (почерпка) и 1 Roo Bar, вечеря след тренировката 1 краве кисело мляко 4,5%

Вода :  3л.
Кафе: 2 бр. с мляко
Добавки: витамини В комплекс, мултивитамини

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 09.06.16 20:29.

Теди Илиева

10.06.16
22:57

Петък 10.06.2016

Колело (без батерия с байка)- към15 км.

Тренировка Б - вечерта към 20 ч.
Лег (раменен хват): 8х40кг - 4 пъти
Горен скрипец с тесен подхват: 10х50кг - 4 пъти
Гребане (на машина): 8х70кг - 4 пъти
Лег с дъмбели с успореден хват: 8х10кг на ръка - 4 пъти
Почивките: по 1 мин.

Имам лека мускулна треска от вчера на краката и гърба.

Храната за деня: 2 яйца, телешко на фурна със зеленчуци, крем супа с броколи, солети, 1 банан, 1 кисело мляко 2%.

Вода : още 1 чаша и стават 3л.
Кафе: 2 бр. с мляко

Сетих се, че от неделя съм забравила една торба гъби пачи крак в багажника на колата. Със свито сърце отидох да проверя каква нова форма на живот ще изпълзи като я отворя. Според носа ми положението не беше зле . Мих, чистих, сварих ги. Ако някой знае причина да не ям гъбите да каже сега или завинаги да замълчи.

10.06.16
23:09

Да каже сега или да ти прати утре букет карамфили :D :D

Теди Илиева

10.06.16
23:25

Лалета харесвам, но по това време са прецъфтелите. И карамфили ще свършат работа. Стори ми се, че едната гъба ми намигна, като я мих. Та ако някой знае причина.... да каже каквото попитах по-горе. Ще го/я черпя малко ..... гъби. :D

Теди Илиева

11.06.16
22:55

Събота 11.06.2016 - почивка

Още не съм яла от гъбите :P

Храната за деня: 2 яйца, 1 баничка, 2 кисели млека, две парчета шунка, много студен чай (купешки), 1 чаша овче прясно мляко с какао. Изморена съм и не ми се яде.
Вода : към 2л.
Кафе: 1 бр. с мляко

Поработих на село, по-точно помагах на покрива на къщата от 10ч до 19:30ч. Изморих се хубаво, но не съм прекалявала. Продължават да са ми леко схванати краката и гърба, което ми пречеше днес. Излязох в отпуск за две седмици и смятам да го изкарам на Копенхаген т.е. ще кОпам на село :)

12.06.16
11:42

Една от причините пачия крак да е доста скъп е,че се запазва дълго време след брането без никакви специални грижи.В хладилник може да стои непокътнат 40 и повече дни.

Теди, неделя е? Ела да си напишеш отчета, че да не тА мислим. :)

Теди Илиева

12.06.16
21:02

Неделя 12.06.2016

Пиша отчет, значи все още не съм яла от гъбите :P
Бяха свършили чесъна в магазина та за това не съм ги яла. Рецептата е сварени и после запържени в масло с копър, чесън и накрая лъжица оцет.

Активността за деня: Към 4 часа коване на пирони на покрива на къщата.
След 1-2 часа ще направя тренировка В.

Храната за деня: омлет от 3 яйца с масло и кашкавал, салата от 1 краставица, листа маруля, 10 маслини и 1 сл зехтин, следобед 1 краве кисело мляко, вечеря 1 буркан овче кисело мляко.

Вода: към 3л.
Кафе: 1 бр. със сметана

Нервак, мерси за информацията! Не ги взимам скъпо гъбите. Берат ми ги хора от селото на 5 лв./кг.
От там си купувам и овчето прясно мляко и подквасвам. Стадото минаваше покрай къщата и се заговорих с овчаря. Маруля вече бера от градината. Копъра го чакам. Скоро ще садя и малко грах. Домати има да чааакам... Доста градушки и слана имаше, та садих 4 пъти. Орехът няма да роди нищо тази година.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 12.06.16 21:14.

13.06.16
01:03

Да готвиш  пачи крак с чесън е като да сложиш на трюфели чубрица-АНАТЕМА.

Мнението беше редактирано от nervak на 13.06.16 01:04.

Теди Илиева

13.06.16
01:11

Как да ги направя, тогава? Издай тайната рецепта.

13.06.16
11:26

Няма тайна...Най-бързото е просто дълго да се задушат с масло и да се добави  сметана накрая.
Друг начин...то  по-скоро е сос , нарязаните  гъби се задушават с малко зехтин и  коняк, накрая се  добавя сос Уорчестър(аз лично предпочитам суп.лъжица  балсамов оцет) и ситно нарязан магданоз.

Теди Илиева

13.06.16
11:53

Много добре звучи! Благодаря!

Теди Илиева

13.06.16
15:28

Винаги съм се чудила кой е пределът на силите ми. Днес разбрах - разтоварване на 300 тухли единички, 62 тухли итонг 12/60см., 3 платна OSB и веднага след това пренасянето им на сухо в къщата. Всичко това за норматив, защото валеше. Ред пот, ред сълзи и вир вода от дъжда. Работникът, който трябваше да дойде да свърши тази работа въобще не дойде.

Друга тренировка днес няма да мога да направя.

Храната: до момента чаша прясно овче мляко (300мл.), 2 какаови зърна, 1 краве кисело мляко 2%. За вечеря вероятно гъби по рецептата на Нервака.

Сега ще си поцъкам в интернет да си поръчам разни работи за градината.

Теди Илиева

14.06.16
23:12

Вторник 14/06 - без тренировка

Добре съм. Кръста горе-долу. Ако се спра с агро-фитнеса ще му е най-добре, обаче не мога. Много ми е кеф на село.

Активността: От късния следобед до към 21ч иззидах почти всички 300 тухли. Исках да довърша, но се смрачи и един рояк комари се събра да пирува за моя сметка. Бърках в една кофа цимента с пясък и вода и после с мистрията. Фасулска работа. Само че, сега усещам как са ми се схванали предмишниците. Утре  подозирам гипс.
Качих се на покрива на къщата и закачих знаме. Как не пробих нито едно ОSB платно на текущите ми килограми си остана мистерия.

Храната:  ранен обяд с омлет от 3 яйца и 2 парчета шунка, зелена салата с 10 маслини и 1 с.л. зехтин, следобед 300 гр. овче кисело мляко, вечерта една чиния гъби пачи крак с масло, 200 гр. сметана и магданоз, 1 розов домат със сол. И един сладолед на клечка.

Водата малко: към 2л
Кафе: 1 бр.

За утре плана ми е преди обед да направя вкъщи тренировка В, после към 12ч зачезвам към селото където имам доста работа - подреждане на турски керемиди върху каменния зид. Ще трябва да ги лепя и ще бъркам отново цимент.. или направо с хоросан, че имам няколко торби. Трябва да проверя как седи въпроса. Ако останат сили имам да копая и садя грах в градината.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 14.06.16 23:13.

Теди Илиева

16.06.16
19:54

Сряда 15.06 - без тренировка

По план се бях засилила вечерта да правя старата тренировка В, обаче се оказах в капаните на една електронна игра за редене на тухлички и така до 04:30 ч. сутринта. Не стига, че и през деня на селото донареждах тухли и садих грах. Та, пиша го дъждовен. От храната си спомням единствено 3 банана и кисело мляко. Друго какво имаше, идея си нямам.

Четвъртък 16.06

Временна тренировка А
1. суинг - 2х40, 1х макс (25)
2. бг клек - 1х20, 1х макс  (15)
3. напади - 1х20, 1х макс (12)
4. клек - 1х30, 1х макс (20)
5. хип тръст на един крак - 2х20, 2х17, 1х20 - (трябваше 5х20 на крак)
6. планк 2 х макс време (1 мин. 10 сек.)
7. страничен планк 2 х макс време (35 сек.)
8. планински катерач 2 х макс бр. (80)

Продължителност: към 60 мин.
Всичко без планк-а и катерача го правих с допълнителна тежест - пудовка 20кг.
Почивките по 1 минута, след макс бройките по 2 минути. Почивах навсякъде без при смяната на хип тръст и страничен планк.

Коментар: Много ми беше тежка тренировката. Чувствам се кекава. Обаче сякаш ми даде малко силички, нямам предвид физически.
Временно ще я правя 2-3 седмици, като редувам с Трен Б, защото не ми се стъпва във фитнес и не ми се среща с хора. Някакво временно състояние, предполагам, което ще му тегля шута като си стъпя на краката.

Храната: до момента съм на 1/2 буркан овче кисело мляко. За вечеря ще си сготвя гъби пачи крак със сметана и някаква зелена салата. Ще посмятам калории и ако има място ще хапна и малко свинско.
Водата: към 3л.
Добавки: мултивитамини, таблетка витамини В комплекс

Издърпах преместването ми с 1 месец т.е. следващия уикенд ще влача багажи.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 16.06.16 20:01.

Теди Илиева

17.06.16
17:41

Петък 17.06 - без тренировка

Движението: - към 5 км. с байка
Вечерта имам ходене до село и може да свърша някаква работа, ще видя.

Заспах към 5 ч, станах в 11 ч.
Имам мускулна треска на максимуса и за това раздвижих леко с колелото до пазара да си купя риба.

Храната:
-късна закуска от 200гр. овче кисело мляко
-обяд от 3 бъркани яйца с 10 гр. масло и 80 гр. сирене
-следобед  резен диня
-за вечеря (предстои) - лефер на скара и салата от краставици, копър и маслини

Водата: ще ги докарам поне до 2,5 л.

18.06.16
21:13

хубаво е от време на време някой да ти пише : Обичам те Теди ! :)

Теди Илиева

18.06.16
22:51

Е сега го закъсах! :D Не знам какво да отговоря. Трябва да се допитам до Блажка! Блаж, ако четеш, обади се! Имам нужда от експертен съвет, тука :D

А, измислих го. Ако си сериозен, ела утре в село Г§§§§, на центъра. Имам да подреждам още керемиди на дувара и да бъркам цимент, тъкмо навреме да се включиш в мероприятието. После ще се катерим по покрива да лепим воалит. Също ще ти дам да ми премериш талията и ще ти покажа драскотините по краката ми от дървените греди и раздраното от комарите. Един вид контролно дали ще издържиш психически и физически. После ще се целуваме. Обич се доказва :) (nlove4)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 30.07.16 18:08.

Теди Илиева

18.06.16
23:23

Събота 18.06

Временна Тренировка Б :
1. външни ротации с дискче 3 кг, 2х12 повторения на ръка
2. високо изтегляне от земя с пудовка 20 кг, макс бройка (25)
3. раменна преса с дъмбел 10 кг, по 2 повторения на ръка и смяна - 10 смени
4. ренегадско с една ръка с пудовка 20 кг., по 2 повторения на ръка и смяна - 10 смени
5. лицеви от колене, 3 пъти макс бройка (20,20,18)
6. силово гребане с пудовка 20 кг., 3 пъти макс бройка (18,18,16)

Продължителност на тренировката: към 32-33мин.
Почивките по 1 минута, след максовете по 2 минути. При смяна на ръцете не правих почивки.

Тренировката я започнах в 22:30ч, защото цял ден имах работа на село. Предимно подавах разни инструменти. Не съм се претоварвала, но жегата беше адска.

Коментари за упражненията по ред на номерата:
Външните ротации следващия път ще ги правя с 4кг. Добре ги усещам.
На високото изтегляне лявото рамо ме опъна и за това спрях. Можех да откопча още до 5 повторения, но ме хвана страх да не възобновя болката там.
Раменната успях, ренегадското - с голяма мъка.
За лицевите директно сложих възглавница под колената и нямаше драма. Дланите бяха на ширина леко навън от рамената.
Силовото гребане е трудно, но бих могла да изкопча още бройки следващия път.

Храната: : 2 варени яйца, 200 мл. овче кисело мляко, риба на скара със зелена салата, малко гъби с масло и копър
Водата: към 4 л. почти всичко се изпари

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 23.06.16 00:11.

19.06.16
10:43

казано от Теди Илиева на 18.06.16, 22:51:

Е сега го закъсах! :D Не знам какво да отговоря. Трябва да се допитам до Блажка! Блаж, ако четеш, обади се! Имам нужда от експертен съвет, тука :D

А, измислих го. Ако си сериозен, ела утре в село Гайтанево, на центъра. Имам да подреждам още керемиди на дувара и да бъркам цимент, тъкмо навреме да се включиш в мероприятието. После ще се катерим по покрива да лепим воалит. Също ще ти дам да ми премериш талията и ще ти покажа драскотините по краката ми от дървените греди и раздраното от комарите. Един вид контролно дали ще издържиш психически и физически. После ще се целуваме. Обич се доказва :) (nlove4)

:) верно пътят към сърцето на истинската жена е доста трънлив. но не може ли просто да се обичаме ? трябва ли да прецакваме всичко с връзка и от време на време дълбока орана на нивата ? :)

19.06.16
17:40

казано от Теди Илиева на 18.06.16, 22:51:

А, измислих го. Ако си сериозен, ела утре в село Гайтанево, на центъра. Имам да подреждам още керемиди на дувара и да бъркам цимент, тъкмо навреме да се включиш в мероприятието. После ще се катерим по покрива да лепим воалит. Също ще ти дам да ми премериш талията и ще ти покажа драскотините по краката ми от дървените греди и раздраното от комарите. Един вид контролно дали ще издържиш психически и физически. После ще се целуваме. Обич се доказва :) (nlove4)

Чета, но не знам въпроса :D

Теди Илиева

19.06.16
19:22

Блаж, трябва ми предложение за нещо с което да тестваме способностите на нестабилното съединение, което ми пише (Алкин).
Попаднах в латино сериал! Пише ми разни мили работи, в шаш съм!

Бяга от предложението за агро тест (копане, бъркане на цимент и т.н). Може би ще му хареса някакъв тип лекоатлетическа дисциплина. Нали се има за лекоатлет. Какъв норматив да му сложа за да заслужи да продължи да ми пише? Клек, лег, тяга? Как мислиш?

19.06.16
21:28

нищо не може да спре любовта. дори и Блажка. ще я прегазя като немски танк - руски пехотинци на коне през първата световна война :)
целувам те Теди, нека ти държи влага 2 седмици :)
усмихвай се.

Теди Илиева

19.06.16
22:16

:D :D :D

(makeup) :* (wave)

Теди Илиева

19.06.16
22:46

Неделя 19.06 - почивен, уж

Работа на село от 08:30ч до 17:00ч. Помагах за зидане на банята, чистих двора от кофражни дъски, заривах с пръст едни тръби и преместих керемидите от улицата в двора. Майсторът довърши покрива.
Не ми се занимаваше да работя по дувара и предимно работих в къщата, защото от вчера разни младежи бяха заседнали на бира и силна къдрава музика на площада. Поводът за вчера беше събор на селото, а днес си допразнуваха. Шумът беше много дразнещ. Доста наивно очаквах тази сутрин като пристигнем, те да са си отишли, но не би. Музиката и наливането продължи цял ден. Два дена запой. Утре няма да ходя, няма да издържа още един ден сръбско, маанета и пиянски изцепки.

Храната: 2 варени яйца, 400 мл. овче кисело мляко, малко кашкавал и краставичка,  към 100 гр. варено-пушен свински врат, 5-6 маслини каламата, малко риба на скара, сладолед на клечка
Водата: към 3 л.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 19.06.16 22:47.

20.06.16
20:52

Аз съм в потрес :D

Теди Илиева

20.06.16
22:19

И аз, и аз :D

Теди Илиева

21.06.16
15:43

... и така в шеги и закачки ми минава отпуската. Да взема да си напиша тренировката от вчера.

Понеделник 20.06
Временна тренировка А
1. суинг - 2х40, 1х макс (30)
2. бг клек - 1х20, 1х макс  (16)
3. напади - 1х20, 1х макс (14)
4. клек - 1х30, 1х макс (23)
5. хип тръст на един крак - 5х20 (на крак)
6. планк 2 х макс време (1 мин. 10 сек.)
7. страничен планк 2 х макс време (40 сек.)
8. планински катерач 2 х макс бр. (100)

Продължителност: 60 мин.
Всичко без планк-а и катерача го правя с допълнителна тежест - пудовка 20кг.
Почивките по 1 минута, след макс бройките по 2 минути. Почивах навсякъде без при смяната на хип тръст и страничен планк.
Удебеленото е малко повече от предния път.

Вторник 21.06 - без тренировка
Храната за двата дни: на картинка
Водата: достатъчно

Тренировките ги редувам: А->почивка->Б->почивка->и после отначало Така ще е докато не се установя на новото място и в новата зала.

Теди Илиева

22.06.16
23:57

Сряда 22.06

Временна Тренировка Б :
1. външни ротации с дискче 4 кг, 2х12 повторения на ръка
2. високо изтегляне от земя с пудовка 20 кг, макс бройка (30)
3. раменна преса с дъмбел 10 кг, по 2 повторения на ръка и смяна - 10 смени
4. ренегадско с една ръка с пудовка 20 кг., по 2 повторения на ръка и смяна - 10 смени
5. лицеви от колене, 3 пъти макс бройка (3х23)
6. силово гребане с пудовка 20 кг., 3 пъти макс бройка (3х20)

Продължителност на тренировката: към 32-33 мин.
Почивките по 1 минута, след максовете по 2 минути. При смяна на ръцете не правих почивки. Удебеленото е малко повече от предния път.

Предишния път съм писала, че тренировката е продължила 45 мин. На следващия ден разбрах, че стенния часовник не е в ред. Коригирах поста горе.

Тренировката я започнах в 23:05ч. Станах вир водичка. През цялото време манатарките напъваха да излязат, въпреки че бях вечеряла рано - към 18:30ч. Повече никакви тренировки след стабилна вечеря. А, и никакви рецепти 1:1 от интернет. Отивам да дам гадно ревю на една пишман кулинарка заради манатарките.
Преди обед работих на селото до 14 ч. За малко да слънчасам. Врата ми вече е черно-лилав и не защото не съм го мила. Имам опасен аграрен тен!

Четвъртък (утре) 23.06 - без тренировка
Преди обед имам ходене на хиляда места с колелото. Ще допиша километрите - 5.24 км. (в квартала).
Следобед имам и ходене до Копенхаген.

Храната за двата дни: на картинка  (закуска-2 яйца, обяд - таратор, вечеря- манатарки с екстри)
Водата: достатъчно

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 23.06.16 23:38.

Теди Илиева

23.06.16
00:10

Пак дадох edit - 32-33 мин. е тренировката. Как беше лафа - акъл море, глава шамандура.

23.06.16
00:20

казано от Теди Илиева на 23.06.16, 00:10:

... акъл море, глава шамандура.

... и рибки в джобовете!

Мнението беше редактирано от Dymag на 23.06.16 00:21.

Не знам по каква рецепта си приготвила манатарките, но 300 грама са си стабилно предизвикателство за храносмилането, та не знам дали да бързаш с ревютата за кулинарката ;)

Теди Илиева

23.06.16
09:32

Eто я рецептата. Изпълни я и сам прецени.
Иначе съм съгласна, че гъбите са трудносмилаема храна, но по моя преценка по-леки от месото.

Необходими продукти: 500 грама манатарки, 4 супени лъжици масло, 1 глава лук, 200 милилитра сметана, 1 супена лъжица брашно, сол и черен пипер на вкус, 100 грама настърган кашкавал.

Манатарки със сметана
Начин на приготвяне: Гъбите се измиват и се нарязват на едро. Задушават се десетина минути в 2 супени лъжици от маслото, докато пуснат сок. Този сок се излива в отделен съд, а към гъбите се добавя нарязаният на едро лук и още 2 супени лъжици масло. Всичко се задушава още десетина минути.

Брашното се смесва със сока от гъби и сметаната и тази смес се добавя към гъбите. Добавят се солта и пиперът и всичко се задушава още 10 минути. Всичко се излива в тавичка, поръсва се с кашкавал и се пече 15 минути в загрята на 200 градуса фурна.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 23.06.16 09:34.

В тази комбинация - манатарки, сметана и кашкавал, хич не ми е чудно, че ти е било тежко.
Като цяло обаче не одобрявам рецептата въобще и най-отговорно ти заявявам, че няма да я изпробвам ;).
Манатарките сами по себе си са много вкусни и аз лично не бих ги сготвил като печурки. Развалят се;)
Изобщо не им трябва ни сметана, ни кашкавал, ни други щуротии.
Манатарки, масло, чесън и сол е напълно достатъчна комбинация за перфектен вкус. Може и малко черно пиперче, сминдух или шарена сол, според предпочитанията, но не е задължително.

Теди Илиева

27.06.16
23:47

И така. Жива съм, мърдам, преместих се. Изсърбах един таратор, зобнах салатка и реших да драсна.

Тренировка последно правих на 22.06. Активност имаше много, въпреки че не съм спортувала. Не ми останаха силички. Днес за пръв път почивам, всъщност. Храната - прилична, но не и кето.

В петък сутрин стягах последни чували и кашони с багаж, а вечерта бях зидаро-мазач на село до 21:30. В събота се местих - много влачене.  В неделя доподреждане и допочистване, вечерта на село инспекция по къщата. В понеделник (днес) - сутринта поръчка на разни неща за домакинството, готвене, после на работа и се прибрах в 22:45ч. гладна. Успях преди това да мина през фитнеса, който ми е до входа и ще го бъде - добра цена, три етажа с оборудване + имаше и разни благини на терасата за запалени по кросфит. От уредите и стойките броих, че има минимум по три от всичко. Тежестите само не знам дали ще стигнат за всички. За сауна забравих да питам, но сауната ми е в апартамента, така да се каже. Най-долният етаж е за тренировки със свободни тежести. Гледам хвърлят щанги и гири без проблем, топло е, въпреки климатика, тестостерон бол, пудовки има, но прескачат 20 кг. т.е. стандартните са си от 16, 24 и 32 кг. Питах и мога да си нося моята от 20 кг. Живот и здраве, имам възможност от началото на месеца да започна. Инструкторчето се зарадва много, че се интересувам от тренировки със свободни тежести. Персоналът са много приятни хора като за първо впечатление.

Планът: вторник временна трен А, сряда-почивка, четвъртък временна трен Б, петък (01.07) почивка и от 02.07 събота май съм на зала.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1