14.06.16
15:01
С каква цел го правиш това да ядеш сутрин и след това цял ден да караш само на вода ? Искаш да не прекаляваш с калориите, защото си яла пица или има нещо друго ?
14.06.16
15:37
Не, не за това. Ако имах такава будна съвест, нямаше да съм такъв слон :D
Просто като вися в болницата по цял ден, почва да ми се повръща след първото ядене, каквото и да е то, става ми тежко и ми се доспива, и предпочитам да наливам вода, щото е и много задушно. :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.06.16 15:37.
14.06.16
17:13
Мисля, че имам емоционална нужда от въглехидрати :D
Ама не шоколади, а принцеси с кашкавал, примерно.
Ще умра от скука.
Правих 5 кръга:
10х раменни ротации с ластик
10х опъване на ластик пред гръд
10х клек (5 от тях с ластик над глава)
10х ходещи напади
5х колене към корем от вис
Бедрата ми се крампосаха :) яко, ама поразпънах, поразмачках и отпуснаха.
Ся спамя :P
16.06.16
16:10
Храната:
1. Сок от 1/2 лимон + пчелен прашец + мед + прополис +капка риганово мАсло
2. 1/2 пържола, 1 оризовка, ню-ню лютеница
3. 3 зелени суиви
4. Сурово веге барче със сини сливи, лют пипер, кашу, джинджифил и лукума (40г) - толкова беше люто, че ми текна сополът :D, ама загасих” с шейк от ядково мляко, малини и оризов протеин;
5. Голяма салата от маруля, краставица, домат, лук, синьо сирене, зехтин, лимон и морска сол, и семчоци; оризовки
6. Диняяяяяяяя (nmuchfun) (nlick) (sun)
Чорбички:
1. Литър и половина вода
2. Литър вода с пресен джинджифил
Движението:
2 кучешки разходки
1 пазаруване - много се наказах, щото се награбих с маса неща в най-голямата жега и се домъкнах с огромна раница и две торби
Днес съм си вкъщи почти целия ден, приключихме с болниците засега (sun) и настанихме свеки в нещо като хоспис, ама не точно, където ще я тормозят с рехабилитация и комуникация (devil), докато почне да става и поизбистри главата. Ние, разбира се, всеки ден сме и ще бъдем там. Спокойна съм.
Чистене, пране (тонове, да г’е), готвене на ушатите.. Пак не се наспах добре, всичко ме боли, отпаднала съм и няма да тренирам. От 50 напада и 50 клека бедрата ми крещят три дена. На нищо не прилича това, но утре сутринта се захващам лека-полека и ще влизам в ритъм - малко пуфки, малко въженце, след някой ден в залата и тъй. :)
:*
казано от Т. Тодорова на 16.06.16, 16:10:
1. Сок от 1/2 лимон + пчелен прашец + мед + :*
Успях да те зарибя, а? :)
16.06.16
16:42
казано от Маргарита Манева на 16.06.16, 16:30:
казано от Т. Тодорова на 16.06.16, 16:10:
1. Сок от 1/2 лимон + пчелен прашец + мед + :*
Успях да те зарибя, а? :)
И аз, и Камен с това стартираме сутрин. :)
17.06.16
07:35
17/06/2016 (??)
Храната:
- 1/2 лимон, прополис, пчелен прашец
- кафе от капсула и малко ядково мляко
- пъпеш, ядково мляко, оризов протеин
- маруля, домат, краставица, ленено семе, хумус, 2 сварени яйца, 2-3 оризовки
- банан, какаови зърна, кокосово масло, ядково мляко - блендер
*** Ако има друго, ще го впиша по-късно
Добавките:
- магнезий, мултивитамин, витекс и б-50
- бцаа
Движение:
- 3 кръга с 12кг:
10х руски суинг
10х суинг до вертикала
5х суинг с една ръка
5х високо изтегляне с една ръка
5х обръщане и изтласкване (на ръка)
10х редуващи отпади с подаване на пуфката под опорния крак
- 3х10 тяга с прави крака с 20-ката
- 4 минути табата с въжето
- 20 минути разтягане
Търчане по институции (в жегата, естествено; вписвам го, щото ми вади джигера (whew))
————————————————————————————————————————————————————————————-
Попаднах на снимки на Лара като “малка” и ми стана едно мило (inlove)
К’ва е крива с памперса :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.06.16 07:39.
17.06.16
18:00
Засега не съм тренирала - обикалях 5 часа навън, в най-гадното слънце, разбира се, и нещо се случи - кръвното ми е 70/40, пулсът 58. Ако можех, бих поспала.
Ако се осиферя, ще тренирам, много ми се тренира вече. Ако не - ще ям, щото и т’ва ми се прави. :D
Добавям си черешки към менюто и 40гр сурово-био-веган-меган барче, и диня. Количествата успях да ги намаля, доволна съм. Късно вечер не ям вече, не ми се и яде. (nmuchfun)
——————————————————————————————————————————-
Оправях сутринта един шкаф със снимки и какви неща намерих... Майко мила! :D
Тук сме с нашите на море (мама бая кюфте е била.. хм...), а аз съм млад тийнейджър, преживяващ първите хормонални трусове. :D Даже като видях снимката, се сетих защо се бях нажмурила така. :D
Кофти мутра. С’я съм по-симпатична :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.06.16 18:09.
18.06.16
13:14
18/06/2016 (22)
Събудих се като труп пак. Сигурно е заради стреса. Като трябва да се стяга човек, става бойна машина, ама като мине зорът - пръц. Иска си възстановяване. Ще се погрижа. :)
Храна:
- лимон, пчелен прашец, прополис, мед
- 3 кайсии + ядково мляко + кокосово масло + грахов протеин - разджурках в блендера, много вкусно нещо
- половин кило череши половин час след тренировка - уж щях да боцна една-две и като ги натегнах... :D
- гювече с малко картоф, морков, лук, чесън, сирене, яйце и от замразените миксове - чушки, мушки, грах;
- салата от маруля, краставица, домат, синьо сирене, зехтин с риган, ленено семе; 3 оризовки
- диня
Добавки:
- магнерич, мултивитамин, б-50, витекс и бцаа
Движение:
*** 3х кръга с 12кг:
10 руски суинг
10 суинг до вертикала
5 суинг с една ръка, на всяка ръка
5 високо изтегляне, на всяка ръка
5 обръщане и изтласкване, на всяка ръка
10 статични напада, на всеки крак
*** 3х5 румънска тяга с 20кг, исках повече, ама ушатият спа при мен снощи и съм малко крива в кръста
*** 4 минути 20:10 - джакове
*** Бърз разтяг и малко упражнения за мобилност в глезените, че десният ми е много дървен
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.06.16 13:15.
18.06.16
14:34
Саблезъба скумрия я нарекох преди малко :D
19.06.16
18:38
19/06/2016 (23)
Чудо - спах до 9:34 :D
Храна:
- 2 кафета от капсула + ядково мляко
- смути от пъпеш, мента и лед + 40гр суров веге бар от стафиди, какаови зърна и какао на прах; ще взема да си направя саморъчно, че 1,70 за 40гр нещо не ме кефи, нито ме устройва (wait)
- оправях офисите сама и по едно време обърнах очите, та трябваше ;) да омета 1 ред шоколад. Щом e трябвало... :D
- 100гр свинчок на тиган + малко салата от домат, айсберг, няколко дребни парченца кашкаваУ и 1 варено яйце; 1/2 резен диня (nlick)
- Oще от салатата с 2-3 оризовки
Движение:
- 6км в различни пози
*** Мислих да бягам с Лара, ама пак смъкнах кръвното и май ще нанам рано-рано
Добавки:
- магнезий, витекс, б-50, мулти
——————————————————————————————————————————————-
Таз дивотия доизяде фотьойла :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.06.16 18:49.
казано от Т. Тодорова на 19.06.16, 18:38:
Това никак не е добре.
казано от nervak на 19.06.16, 20:53:
казано от Т. Тодорова на 19.06.16, 18:38:
Това никак не е добре.
Някои породи първата година и половина са така.
Моята лабрадорка ни уреди нови якета (при това два пъти за една зима), изгриза краката на няколко дървени стола като същински бобър, помогна ни с премахването на 20 квадрата балатум, лепен от строителни войски с кофи Ц200 и други такива. ;) После като стана на година и нещо, изведнъж спря да прави пакости - характерът й се промени буквално за седмици и сега е най-нежната, кротка и послушна животинка.
19.06.16
21:41
И Лара беше спряла (вече е на 3 години и половина), но като взехме ушатия се върна в детството. :D
Той само копае и разнася разни работи - краде обувки и си ги гушка да спи с тях, след като разбере, че не е достатъчно зъбат и силен, за да ги унищожи :)))
Иначе голдънката ни проби дупка в плочата на блока, в хола - 10 санта дълбока! Изяде де що имаше дърво и на година и половина окончателно спря, и се кротна. Много беше готина. (inlove)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.06.16 21:42.
Вижте..можете да се хвалите, колкото си искате как едно куче ви мотае .
Няма такова нещо като породи ,които правят едиси какво си първата година и повече.
Има кучета ,които имат доста “неканонизирана” енергия и стопани ,които по една или друга причина са оставили тази енергия да се “пръсне” по балатуми,кресла и мебели и т.н.
Мнението беше редактирано от nervak на 19.06.16 23:32.
19.06.16
23:40
Не се хваля, мислих, че е нормално да са такива до някаква възраст. :)
20.06.16
00:35
казано от nervak на 19.06.16, 23:31:
Вижте..можете да се хвалите, колкото си искате как едно куче ви мотае .
Няма такова нещо като породи ,които правят едиси какво си първата година и повече.
Има кучета ,които имат доста “неканонизирана” енергия и стопани ,които по една или друга причина са оставили тази енергия да се “пръсне” по балатуми,кресла и мебели и т.н.
Ще ти се :)
Да, няма породи, има екземпляри. Но попаднеш ли на наистина корав екземпляр, ще ти се реве от яд как не поема никакви опити за канализиране на енергията. Естествено, ако не го държиш цял ден в клетка де, но тогава пък навън ще си взема неговото, а ти ще се мъчиш да канализираш...
20.06.16
09:18
Лара първите месеци прекарваше часове наред я бягане, игра с други кучета, разходки, игри с мен - изморяваше се толкова, че и с храна не можех да я събудя. (прилагам доказателство, че спеше с пържен картоф на носа). По същото време разпра и дивана.
Може би не е било достатъчно?
Иначе, напоследък, покрай мама на К., са много изкукали - цял ден сами, понякога и цяла нощ, майка ми ги разхождаше, докато търчахме. Довечера ще тичкаме вече, че и на мен ми е саклет.
казано от James Hinks на 20.06.16, 00:35:
Ще ти се :)
Да, няма породи, има екземпляри. Но попаднеш ли на наистина корав екземпляр, ще ти се реве от яд как не поема никакви опити за канализиране на енергията.
Вероятно е така,но за 20г от които 5 доста активни за сега не съм попадал на такъв.Разбира се говорим за кучета до 2г макс ...Иначе е ясно,че ако ми се доведе животно на 3-4 г с изградени навици да гризе,ходи по мебели и какво ли не в момента, когато му доскучае-то борбата ще е много трудна и с неясен край...освен ако не се приложат някои доста крайни методи,ама за тях повечето собственици нямат сили и сърце.Подчертавам ,че тук говорим само за т.нар. основна дресировка и поведение...нещата свързани с охрана са съвсем други и подхода е коренно различен.
А Лара като разбере,че не е първа ще почне да влиза в час...До тогава погромите няма да спрат.
Мнението беше редактирано от nervak на 20.06.16 12:18.
20.06.16
14:59
Не ти се вярва, но и малко куче да е, като е роден инат, няма какво толкова да направиш. Просто не си се сблъсквал с такова. Даже ще седи на 5 метра, ще те гледа в очите и в момента, в който решиш да направи нещо, ще се случи точно обратното. Вярно, че такива животни са рядкост и най-често става въпрос за това, което описваш, но ги има.
20.06.16
15:24
Аз съм убедена, че много голяма част от вината за поведението на Лара е моя. Обаче гадината си има характерченце за милиони. Камен е имал повече кучета от мен и твърди, че също не е виждал такова чудо. Ужасно е нагла, арогантна и опърничава.
Борката и той беше неконтролируем, ама ей на - взе да става човек. Доста приятен човек. :)
Ще продължа 2-3 месеца по напътствията, които Илия беше така добър да ми даде. Ако няма промяна... ще има чеверме :D (nbbq)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.06.16 15:28.
21.06.16
17:50
20/06/2016 (24)
Храна:
прополис, прашец, мед, лимон
1/2 гювече, салата, домашна майонеза (оризово олио)
1/2 гювече, таратор
2 лъжици сладолед
тахан с мед и какаови зърна
Движение:
6 км щъкане /наведнъж/
15 минути бягане с Лара /продължава да ми се мотае главата навън, не съм доволна нещо :)/
Добавки:
магнерич, мулти, витекс, б-50
21/06/2016 (25)
Храна:
- прополис, мед, лимон, прашец
- 40гр суров бар: смокини, кашу, кокос и мака
- смути от две кайсии, 150мл оризово-бадемово мляко, кокосово масло, грахов протеин и мака
- 50гр луканка
- 2 оризовки с хумус & ½ изумително вкусен, ароматен, летен домат (h)
- зеленчуци на грил (моркови, гъби, тиквички и патладжани), таратор
- 3 домашни бонбона от сушени кайсии, коноп, останките от ядките, с които съм си правила ядково мляко (лешници, бадеми и кашу), какаови зърна и инцидентно - малко кокосова захар; отъркалях ги в кокос, какао и мака
Тренировка: (ще я правя често, затова я наричам Интервали 1 занапред)
*** * 40 минути интервали - кардио § много повторения с малки тежести (3.5кг). Интервалите варират от 90 до 120 секунди, натораврането е променливо ол дъ тайм. Ей ги упражненията :
warmup някакъв и после:
kick-boxing drill 1 (ластик около глезените)
sumo squat & bicep curl
backward lunge & jump up (с тежест в ръка,сочеща към тавана при скока)
squat + lateral raise
burpees
shoulder press
jump rope variations (без въже)
lunge + triceps extension
mountain climber
squat + chop block
jumping jack variations (ластик около глезените)
one arm frontal press
speed skaters
step tap & leg lift (с ластик около глезените)
screamers
kick boxing drill 2
squats
cooldown
Тоя ластик ми подпали бедрата и задника.. много съм доволна! (nhappy2)
Бях забравила за интервалите на леля ви Шалийн, но днес си рових из старите дневници и реших да си припомня. :)
Добавки:
- вит. ц, магнерич, витекс
———————————————————————————————————————————————————————————————-
На интервю съм утре. Там, където първият път не се получи. Така се притесних, че пОснах една сАлза oт нерви. :D Ама мина ми, де. Трябва да стане тоя път. (wait)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.06.16 17:56.
21.06.16
19:03
Ела да ядем, де! :D
Още не съм ги опитала, ще доложа утре как са били, че тия кайсии нещо ме съмняват :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.06.16 19:04.
21.06.16
21:22
Саня, избърши си лигата, не ста’ат тия кайсии :))
Нищо, поне на вид си ги докарала като за снимка :D Амааа кийп гоинг, искам да ги усъвършенстваш ;)
22.06.16
15:32
Тя и снимката е до-докарана ... филтри, милтри. :D
Утре следобед обаче... утре следобед к’ви ша си забъркам... :D (nlick)
22/06/2016 (26)
Снощи заспах рано-рано и цяла нощ сънувах няк’ви глупости (не кошмари, де, ама напълно тъпи истории :D). Събудих се в 5:45 и си натиснах парцалите до 9, ама не можах да си доспя качествено, даже хич. Нищо, довечера.
Храна:
- две кафета от капсули, оризово-бадемово мляко, 2 бонбона
- две оризовки с хумус и грилнати гъбки
- 1 скумрия (200гр), хумус и 1/2 домат от божествената серия; 100мл таратор, бая чеснов :* (nhappy2)
- салата от китайско зеле, краставица и авокадо
- 2 бонбона
Движение:
- офиси само и домашна работа; ще ходя до Брестник да видя свеки, пък утре ще тренирам
*** днес прекарах 15 минути навън и вече ми е лошо, отпаднало, непрекъснато съм жадна... не разбирам
Добавки:
- витекс, мулти, магнезий
———————————————————————————————————————————————————————
Интервюто мина в пъти по-леко и приятно от предишното - поговорихме си, после си попълних каквото трябваше, правих и разни тестове, с които се справих много добре - дори на IQ-то, колкото и да не е за вярване. :D
В началото на другата седмица евентуално ще ме привикат за второ интервю.
———————————————————————————————————————————————————————
Намерих в ОНЯ кашон снимки на баба и дядо. Намерили са се случайно - тя е от Скрът, той от Дулово, ама войник е бил и минал от там. 61 години се обичат, прегръщат се, целуват се, търпят се и се държат за ръце. (nlove9)
Не е била глупава македонката, де. :D :D
Слагам и една моя за разкош - малкуту Доинци (както сама съм се наричала) :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.06.16 15:34.
казано от Т. Тодорова на 22.06.16, 15:32:
утре следобед к’ви ша си забъркам... :D (nlick)
Човече, забъркай “Херцог”-а! Послед ги сложи не просто да се охладят, а да замръзнат (доколкото могат да замръзнат)! Уникални стават!
22.06.16
16:57
казано от karfi4ka на 22.06.16, 16:05:
утре следобед к’ви ша си забъркам... :D (nlick)
Човече, забъркай “Херцог”-а! Послед ги сложи не просто да се охладят, а да замръзнат (доколкото могат да замръзнат)! Уникални стават!
Видях ги аз, планирани са за другата седмица, а днес си поръчах продукти от зоята за едни шоколадови, с които нямам търпение да се облажа :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.06.16 16:58.
*** днес прекарах 15 минути навън и вече ми е лошо, отпаднало, непрекъснато съм жадна... не разбирам
Когато прекарваш повечето време вътре, няма как да се адаптираш към външните условия, особено ако живееш в Пловдив през лятото.
22.06.16
17:49
Днес беше за 15 минути. Иначе все обикалям на някъде, климатик избягвам да пускам, отварям всички врати и прозорци просто, а ако го пусна, когато вече много видя зор, стои на 26-27 градуса.
Не е минало лято без да ме направи на парцал :/
казано от Т. Тодорова на 22.06.16, 17:49:
Значи още не си открила водата от млад кокос. :) Кокоса не случайно расте по тропиците - противодейства най-ефективно на жегата. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 22.06.16 19:54.
22.06.16
20:37
казано от Маргарита Манева на 22.06.16, 19:54:
казано от Т. Тодорова на 22.06.16, 17:49:
Значи още не си открила водата от млад кокос. :) Кокоса не случайно расте по тропиците - противодейства най-ефективно на жегата. :)
Обичам кокосова вода, в Щатите много я пиех.
Уви, към момента не мога да си я позволя, предвид, че рязко се наложи да започнем да вадим по 1,500лв повече, а още не сме изчислили как точно :D
Айрянче със солчица за кръвното и газ :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.06.16 20:39.
23.06.16
13:05
23/06/2016 (27)
Пак голямо спане му ударих - 0т 02:00 до 05:20 :)
Храна:
- кафе
- лимон, пчелен прашец, прополис, мед
- смути от манго и годжита (inlove)
- ядково мляко с какао и спирулина, 50-70мл
- печено пиле с малко масло, салата от домат, краставица и китайско зеле; 2 оризовки
- 4 бонбона от кайсиевите; не ми дойдоха днес нещата от зоята, щото спиди са пълни злетаци
- голяма салата от краставици, домати, кашкавал, варено яйце и семчоци; и киноа;
Тренировка:
Интервали 2, 45 минути
warmup
jump rope variations
bicep curls
speed skaters (с ластик)
shoulder press
kick-boxing drill
lunges (static & dynamic)
rowing (one arm/double arm)
dynamic bowler’s lunges
triceps extension variations
kick-boxing drill (ластик около глезените)
lateral raises
burpees
bicep curls variations
dynamic backward lunges
weighted standing crunches
kick-boxing drill (ластик около глезените)
bw squats
jumping jacks & high knees alternations (ластик около глезените)
front & side leg raises (ластик около глезените)
cooldown & stretch
————————————————————————————————————————————————————————-
Докато рових из дневниците вчера, намерих снимки. Тези интервали са ми се отразили чудесно преди на теглото. Гледам ги сега и виждам защо са ме боляли коленете, раменете и други места. Мисля, че с новата представа, която имам за упражненията, мога да си ги правя наистина редовно и да се радвам на резултати. В комбинация с пудовките и малко по-тежички обекти, може да се получи отлично. (makeup)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.06.16 13:06.
23.06.16
13:27
Добавям доказателства.
Доста съм гладка, но тогава пък не съм си и помисляла за нещо над 5кг. И позите ми са пълен г*з :D
25.06.16
10:26
24/06/2016 (28)
*** Предната вечер се оказа, че ще сме на рожден ден, та си позволих някакво количество бира и едно парче бисквитена торта. Плануваната вечеря отпадна.
*** Пак страшен сън му ударих - от 2 до 5:50. Станах уж да направя на К. прополиси, мрополиси, обяд за изпът и т.н., и мислих да си легна, ама се ококорих и поне беше продуктивен ден. Мислих, че в 8 вечерта ще се трупясам, но уви - едва заспах в 1:30.
*** Ядох доста, като изпитвах чудовищен, вълчи, неконтролируем глад за месо. Цял ден заглеждах ушатите (nbbq) :D
*** Шизо-пиемес с много преживяне, смени на настроения и остри болки. Днес съм като краставичка (F) (nfun)
Храна:
- прополисовата бърканица
- 60 гр варено пиле
- 2 оризовки с хумус и домат
- сирене с масло и домат
- 10-15гр бонбонена смес, докато облизвах лъжиците: какаови зърна, какао на прах, стафиди, кокосово брашно
- 2 кюфтета с кетчуп, 3 оризовки и хумус; къммм 160гр сладолед (ой, свинчооууу!)
- 50гр печена скумрия
- 50-100гр уиски, 3 бонбона от домашните
Движение:
_|_
—————————————————————————————————————————————————-
Изгледах вчера 3 серии на Criminal Minds. Епизодът, в който просто свалиха някакъв самолет и убиха 200 души, ми се стори лек и приятен като епизод на Two and a half men. :D Не разбирам кому е нужно да направиш такъв хорър в 11-12 сезона (nbat)
Бонбоните се получиха много добре този път (inlove)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.06.16 10:26.
26.06.16
12:23
25/06/2016 (29)
Свински ден номер 2 (дъ риъл шит ;))
Храна:
- 2 кафета с ядково мляко
- смути от 1 нектарина, ядково мляко, какао, спирулина
- сандвич от ръжен хляб, крем-сирене, сьомга и краставица; фреш от ябълка+целина; пудинг от чиа, кашу и ягоди
- 1 шоколад
- пържени картофи и печена мръвка;
- 100гр уиски с цигари
Движение:
*** доволна разходка 1
*** тренировка:
3 кръга
10х раменни ротации с ластик
10х разгъване на ластик пред гърди
10х оувърхед полуклек
загрявката на Вик в моя вариант
10 кръга
5х гоблет клек с 12-ката
5х тяга с 20-ката
5х лицева опора
20 минутно разтягане и мачкане на ролера
*** доволна разходка 2
———————————————————————————————————————————————————————————————
Има ли хора от Монтана във форума?
Колежката вчера е загубила Пипо някъде около парк Монтанезиум и вече 24 часа го търсят. Ще ви помоля, ако имате познати от града , да предадете съобщението нататък.
Пипката е джак ръсел, дружелюбен, вероятно много уплашен (ако приемем, че не му се е случило най-лошото), има червена каишка на вратлето. Предлага се и възнаграждение за връщането му.
0896 610 221 - аз
0878 616450 - Мая
27.06.16
16:16
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ТЪРСИМ!!!
Споделете публикацията, дори да нямате близки и познати в Монтана - вашите фейсбук приятели може да имат!
————————————-
*** Мамата на Пипо е в Монтана - тя активно го търси и е приготвила МНОГО ГОЛЯМО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ за човека, който върне нейния най-мил приятел!
*** Получихме информация, че Пипо обикаля извън града, забелязали са го вчера близо до реката/язовира. Информацията е пре-предадена от трети човек и липсва кой знае каква конктретика.
Важното е, че Пипо продължава да оцелява сам и очаква да бъде спасен!
*** Молим всеки, който желае, да яхва колело и да тръгне да го търси в покрайнините на града и около близките села.
*** Пипо е мъжки джак ръсел, бял на черни петна. С червен нашийник.
Моля, споделяйте!
Пипо има нужда от всяка помощ в момента - сам е, уплашен и сигурно ужасно гладен и изтощен.
0878 616450 - Мая
0896 610221 - Теди
—————————————-
Можете да споделите публикацията и от този линк.
И стискайте палци!!!
01.07.16
18:26
Хельоу :)
Много тежък МЦ, който олекотих с известно количество разходки, джънк и две алкохолни злоупотреби.
От днес съм в норма, ям прилично, потренирах малко - на Вик загрявката + малко клекове и лицеви.
Обсебена съм от мисълта за кучето. Вече имаме и фейсбук страница с платени публикации. Можете да шернете поста, ако ви се помага.
Писах на всички ловни дружинки в страната. Ако туй ушато чудо скита навън, една хайка с ловни кучета ще го измъкне от шубраците за половин ден. Ама и за пари ги мързи.
Като цяло... хората са много гнусни. На едно място ме нарекоха боклук, после ме навикаха, че тва с кучето били тъпотии, щото имало гладни деца по улиците. Аз, когато видя някой гладен, го храня и му давам пари за следващо хранене, не ходя да врещя по хората из интернет (щот’ вероятно такива мишоци нямат топки да врещят очи в очи). Не знам що трябва да има общо с кучето или с т’ва, че се опитвам да помогна и на близък. Ама да, реших да игнорирам, да блокирам и вече се чувствам даже две идеи по-добре. :)
След малко отивам на разходка и после да проверя на едно място дали хубаво бъркат коктейлите ;)
Съквартирантката от последната бригада пак дойде на гости. Нямам търпение и аз да скоча до Прага. (inlove)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.07.16 18:28.