30.07.16
10:57
29/07/2016 (01)
МЦ. Много странен, почти никакъв, въпреки всичките аналгини - нещо, което никога не ми се е случвало. Надявам се, че е щото не ям.
——————————————————————————————————————————
Храната:
- 50мл разтопен сладолед, шугарфрий (не ми се ще да мажа с млечни, но разтопеният сладолед и водата са единствените неща, които не ме карат да си виждам всичките роднини)
- глътка ядково мляко
- 30гр варено пиле
- 2х100гр диня
Малко над 3л вода
Движението:
- домакинстване в цялата първа половина на деня - чистене, готвене, пазаруване, пране, къпане на таласъми - едно германско свинче си идва днес и реших, че трябва да чистичко в нас за навитата му опашчица. :D
- после айляче в леглото :)
- 5.5км вечерна разходка
——————————————————————————————————————————
Кантарът показва 5.5кг надолу.
Много взе да ми писва, правят ми се някви неща, а ми е забранено. Даже тубата с водата не трябва да вдигам все още. Ако не ме бяха “нахранили” с хорър истории за такива, дето не са спазвали препоръките, сигурно вече щях да главен герой в някоя от тях. Не ме свърта.
Мрън. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.07.16 10:58.
31.07.16
10:21
30/07/2016 (02)
Храна:
- сладолед
- 1 мини пудинг, който мислих, че ще прекарам лесно, но уви, съжалих 100 пъти
- диня (успях да хапна бая като за ситуацията - леля Ленче ме забаламоса и аз.. кат’ малките деца :D)
- 20 грама варено пиле
3л вода
Движение:
- домакинстване, пазаруване, кратка разходка
—————————————————
Много е доволен Борьо като го обичат ;)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.07.16 10:45.
02.08.16
10:36
31/07/2016 (03) - 01/08/2016 (04)
Храната:
Вода, диня и чисто оризово мляко. Такова ще е положението още 3-4 дена. Не е лошо нещо фастингът :D, ама що в краката ми личи, че не ям, пък нагоре съм същият тулуп? :D
Свиквам като че ли, но болките са все по-гадни - вчера трябваше да направя избор между поредния Аулин и черния си дроб. :)
Движението:
Движа се, домакинствам, разхождам се много, качвам смело стълби и всичко е ток, но стълби с 15-16 кила диня в ръцете се оказаха не особено мъдро действие вчера.
Днес бая ще потрамбовам + че малко ще размятам гиричките, колкото да смутя сланинките :D
03.08.16
16:46
02/08/2016 (05)
Движение:
- над 10км ходене
- домакинстване
Храна:
- 2 парченца свинско филе (примерно, 15гр)
- няколко парченца диня
Вода: 1,5л
03/08/2016 (06)
Движение:
- домакинстване
- офиси
Храна:
- 2 фурми, кафе с оризово мляко
- малко диня
- сладолед (единственият, който не ми предизвиква болезнени гърчове, се оказа ваниловият “фамилия”; ениуей, понеже ми прилошаваше яко, изядох малко повече и ся ми се повдига :D - няма угодия)
- малко диня
Вчера казах на доктора, че почти не се храня, той ми вика: айляк си, изкарай още 3-4 дни така. (dull)
3-4 дни, ама сериозно почват да ми омекват амортисьорите, особено с жегата наоколо. И вода не мога много да наливам, и настроение нямам.
В понеделник ще ми направят най-нактая tattoo-то (inlove)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.08.16 22:23.
05.08.16
08:50
04/08/2016 (07)
8-) Храна:
- 20г пълнен патладжан (два дни ми говорят, че божествени съм ги направила - потвърждавам);
- смути от бейби спанак, 1 краставица, грахов протеин и водица;
- половин кило диня;
- сладолед с тахан :D
Движение:
- домакинстване и пазаруване
- 3 кръга с 12-ката:
5х въртене около тялото (л/д)
10х руски суинг
5х суинг с една ръка (л/д)
5х високо изтегляне (л/д)
5х обръщане (л/д)
10х ходещи напади
После малко шоулдър шокърс с гирички
Нищо не е, ама като за след тоя застой и неядене... имам малко мускулна треска :)
——————————————————-
Бях се заклела, че ще си изрина шкафовете и отлагах досега, естествено. Изхвърлих две торби с глупости, с акцент върху гримовете. Не знам какво ми беше станало на последната бригада, но домъкнах тон тъпотии - 80 вида сенки, 100 гланца и червила, 300 лака за нокти и куп други щуротии. Нууужниии. Особено за някой, дето се гримира веднъж на високосна... Ометох всичко и си оставих едни хай клас сенки в натурални тонове, спирала, бб крем, едно за мацане на вежди, мини-бурканче с какао вместо руж и балсам за устни. Добре, де, 3 за устни. :D
Ще трябва да се вкарам в ред за работа обаче, че дс не плаша хората там, особено с тая миша физиономия, дето придобивам като се изморя. :D Днес отивкам да си подпиша договора и разкрасих копито с един бонбонено-коралов лак за нокти. :D
Като се върна, връхлитам в хола и ще хвърлям. Обичам да хвърлям. (inlove)
When you run out of the shower cause you forgot your towel:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.08.16 09:05.
06.08.16
00:35
05/08/2016 (08)
Храна:
- 100г бобена салата
- 350мл кокосова вода
- бяло фрапе
- 140гр суши & 1/2 чаша бяло вино - аржентинско някакво, шардоне, убийствено.. и цената му беше убийствена; отвориха до нас едно заведение, което бях заклеймила в началото, ‘щото малко мутренска история, но самото място е супер - с много хубава кухня, изключително приятно обслужване, а и обстановката не е никак лоша. Скъпо, ама няма как при тия условия, пък и пази количествата разумни :)
2л вода
Движение:
- 4км навън сутринта - подписах си договора (nmuchfun) и се разходих малко, докато още беше леко прохладно;
- яко чистене, разглобих една маса - от ония с дърворезбата и мрамора отгоре, и я изнесох до казана на 3 пъти. Тъпо ми стана, ама беше много поломена вече горката. Изхвърлих още два чувала с неща, няколко торби с дрехи и обувки за червения кръст, изгърчих се. Утре имам още 2-3 часа работа и приключвам. Супер доволна съм, обичам да ми е просторно и чисто. (sun)
Цял ден вървеше Magic TV, напоследък все него пускам. Може да съм пенсия, обаче много ме докосва по-старата музика - текстове, любовни обяснения, съвсем други ценности, език, аранжименти, луд груув, музиканти. (inlove) Превключваш на City и се почва: фани ма тука, бръкни ми там, шмъркай кат’ животно и кутия пълна с простотия... Тюх, на къде отива тоя свят, баба? :D
Ако не стана ясно, вече мога да де храня без да квича. (sun)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.08.16 00:37.
07.08.16
00:30
06/08/2016 (09)
Храна:
- две кафета - едно нес и едно еспресо
- сандвич от: ръжен хляб, домат, хумус, авокадо и кълнове
- 1 ч.л. шоколадов пудинг
- парченце вратна пържола
- бая диня
Движение:
- 4-5 км навън сутринта
- от 12:30 до 23:00 домакинстване, само с една кратка пауза (напрао се чупИх)
Всичко изхвърлих и изчистих, напрао изтърбуших апартамента - шкафче о по шкафче чистих, лъжичка по лъжичка мих и полирах, прах пердета, к’во ли не подредих, разчистих и избърсах. Много съм доволна, отдавна трябваше да се отърва от излишните неща. Всеки ден чистя, не пропускам прах, прахосмукачка и миене на пода, ама като има много неща, колкото и да търкаш, ни мож го изтъркаш като хората. Хепи, хепи, хепи! (sun)
Да си имам радостите в събота вечер обаче :D
Тия са си партийки, особено като става дума за унищожаване на леглото :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.08.16 00:46.
казано от Т. Тодорова на 07.08.16, 00:30:
- шкафче о по шкафче чистих, лъжичка по лъжичка мих и полирах, прах пердета, к’во ли не подредих, разчистих и избърсах.)
Добре почистеният дом е признак за пропилян живот!!! :D
Стегни се бре,млади мацки пък като се забиете с някви миенета и т.н...като баби-лисна ли кофа вода на терасата??? :D
08.08.16
10:04
Да, по-добре да живееш в мизерията и боклука и да хвърчи прах в светлината на прозореца.
Терасата си я мия с парцал, моля :)
08.08.16
10:10
Младa-млада... На 30 години пастърма :D
Много противна гледка е мърлява млада мацка, не мислиш ли? :)
Бе ся ...аре ,като не е избърсан праха от горните ръбове на вратите да е мърлява мацката)))))Да миеш цяла събота ...лятото???вместо да се потиш някъде с някаква противно,отвратителна потна бира КУКУ-КУКУ ...А??? И на 30год. да не викаш пастърми-ама никак не е така, да знаеш!
08.08.16
10:31
А, ти не ме мисли, бирата от мен не може да избяга. :D
Ама отказвам да живея като прасе, да не говорим за алергиите, които отприщих наскоро - много по-айляк е като има по-малко прахосъбирачи и натурии.
Отвсякъде е по-добре, когато има въздух, prove me wrong :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.08.16 10:33.
08.08.16
10:32
казано от nervak на 08.08.16, 10:22:
Бе ся ...аре ,като не е избърсан праха от горните ръбове на вратите да е мърлява мацката)))))
Ами да, изключително гнусно е, показва крайна безхаберност и мизерия, особено за здрава млада жена. Едно от нещата които ме отвращаваха у бившия и не бих могла да търпя у който и да е мъж или жена.
Ех...30 год, половин живот са си :)
Хобиче, малко спам, ше прощаваш :P
08.08.16
10:34
Съгласна съм, кобре :)
Спами на воля, аз и сама си спамя, щот вися и чакам на едно място :)
08.08.16
10:35
Не мисля, че поизнервения има предвид безхаберност и мизерия. Просто жените понякога се вманиачавате на тема чистота :D
08.08.16
10:38
Да ти кажа- мразя да чистя, неприятно ми е, старая се да го сведа до минимум, но ... няма как. Не понасям мръсно и прах и косми и трохи и да си пиша името по шкафовете.
Поне докато не си доведа вкъщи по-голям чистник от мен, така ще е :)
08.08.16
10:38
Ако бях вманиачена, нямаше да хвърлям ненужни неща два дни, сеш’ се :)
Кобре, и аз тъй, не ми е хоби, ама не мога да седна да пия биричка, да вечерям, да гледам филм, да работя, да уча или квото и да е, ако е мръсно или разхвърляно. Просто ми бърка в... :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.08.16 10:40.
казано от Queen Cobra на 08.08.16, 10:32:
Ами да, изключително гнусно е, показва крайна безхаберност и мизерия, особено за здрава млада жена. Едно от нещата които ме отвращаваха у бившия и не бих могла да търпя у който и да е мъж или жена.
Кое бре ???Непочистените от прах горни ръбове на вратата ли???Кобре луда ли си???Приказката за принца и спящата красавица знаеш ли я?-принца избягал заради фобията за чистене на принцесата...А младата и здрава жена след сеХ,прИмита ли сутрин двора, а??? :D
Аз с алергиите бих изритал на ушатозъбатата фауна от леглото,вместо да търся къде има прах :D
Мнението беше редактирано от nervak на 08.08.16 10:48.
08.08.16
10:50
Аз на мръсно не мога да правя секс. Не ми става :D :D Първо премитаме, после останалото.
Акарите са гад мръсна, но поне не ги виждам и не ги мисля. :)
08.08.16
10:52
Не е от кучетата, от прахоляците е - проверих. Прах, миризми от препарати, парфюми и козметика, климатици...
Кобре, (y)
А за премитането на двора, факт е, че се активизират хората - не случайно му ( _|_ ) викат Въртокъщника, хаха :D
Оф, съвсем изпростях. Оттеглям се в чистите си покои :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.08.16 10:54.
08.08.16
10:53
Купи си прахосмукачка на Rainbow и кажи bye-bye на невидимите гадинки и на финансовата стабилност в частност :D :D :D
казано от Т. Тодорова на 08.08.16, 10:52:
А за премитането на двора - не случайно ‘му’ викат Въртокъщника, хаха :D
Оф, съвсем изпростях. Оттеглям се в чистите си покои :D
Тъй де...Кобрата не разбра-то това си е табиет от Пловдивско))))))))))))))))
Те ,гадовете събират не само прах,козината е като ел.магнит-буквално.
08.08.16
11:05
казано от ME4O_TURIST на 08.08.16, 10:53:
Купи си прахосмукачка на Rainbow и кажи bye-bye на невидимите гадинки и на финансовата стабилност в частност :D :D :D
Уауууу...........отиди и кажи в представителството им, че това е прахосмукачка-ще ти скочат на бой :D Една колежка навремето се бе изцепила така и ѝ бяха отговорили: “Каква прахосмукачка бре госпожо, товввввааааааа ееееее /с много изнервен тон/ система за домашно почиииистване” :D
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 08.08.16 11:06.
08.08.16
18:06
07/08/2016 (10)
Храна:
- 1/2 пилешка пържола от бут, зеленчуци на скара (тиквички, патладжани, морков), малко био кетчуп и малко сирене
- диня
- 2 лъжици пилешка супа
- диня
Веднага задържах вода, осезаемо
Движение:
- разходки
- офиси
- 5х10 тЕгички с 20-ката
08/08/2016 (11)
Храна:
- 100гр печено пиле
- диня с биволско сирене
- диня, 100мл оризово мляко
- шейк от бейби спанак и микс от кълнове (морков, китайско и червено зеле), грахов протеин
Движение:
- 3км в най-голямата жега
- ще ходим с леля Ленче да бягаме вечерта - ще си взема въжето за скачане и ще вмъкна една-две табатки
———————————————————————————————————————————————————————————-
Обожавам да е мрачно, прохладно и да мирише на дъжд. Умирам си за есенния сезон и нямам търпение да дойде. (inlove)
Направих татуса и изпитах истинско удовлетворение. Много пъти преди съм харесвала неща, които съм си мислила, че много искам върху себе си, но така и не можах да се активизирам. Това го видях и си го познах, и нямах търпение. Много съм доволна. (h)
Въртокъщникът :D май нещо не одобрява, ама то си е за мен, не за някой друг да ми го харесва. Пък! :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.08.16 18:06.
Много е красива! Честита :) Да я мажеш със слънцезащитен крем сега лятото ;) (след като се излющи де)
08.08.16
19:56
Благодарско, Сан Чи :D
Вече обмислям втората :D
казано от Sanya на 08.08.16, 19:12:
Много е красива! Честита :) Да я мажеш със слънцезащитен крем сега лятото ;) (след като се излющи де)
Трудно може да се намери по-вредно нещо, което да се сложи на кожата от слънцезащитните кремове. :)
казано от Маргарита Манева на 08.08.16, 21:08:
казано от Sanya на 08.08.16, 19:12:
Трудно може да се намери по-вредно нещо, което да се сложи на кожата от слънцезащитните кремове. :)
Мда,освен доцивилизационните белези...а именно татусите.
09.08.16
14:23
Аз слагам кокосово масло понякога, но като цяло избягвам да се пържа на слънце, ‘щото не ми понася. Предполагам, че ще си е ок татутУ.
Нървъс, стиа, де - да не чистя, да не се татуирам... Ш’та стрелям скоро :D
казано от Т. Тодорова на 09.08.16, 14:23:
Нървъс, стиа, де - да не чистя, да не се татуирам... Ш’та стрелям скоро :D
Всъщност, в случая е прав. Само че за това е вече късно...и за теб, и за мен... :)
09.08.16
14:36
‘Доцивилизационният ми белег’ за мен носи особен смисъл и енергия.
За вредността знам, че е прав. Само че сме човеци, все пак, и всеки избира от кое нездравословно удоволствие да се лиши или не. :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.08.16 14:37.
11.08.16
11:57
09/08/2016 (09) - 11/08/2016 (11)
Рънътъ:
Прилична. Вчера ядох сладолед от ония... насипните, Афредо-мафредо. Много тежко ми стана. В общи линии, продължавам да се придържам към малките количества и по-чистите продукти, щото другото не ми понася. Вкусно, ама веднага след това ми става зле. Няма смисъл.
Движението:
Вървя по много, снощи и на офиси бях (последни напъни там, разгеле). Покляквам със СТ вкъщи, но нямам пауър, не спя добре. Знам, че трябва да се активизирам, но шишето с водата ми тежи. Днес ми се очертават към 10км бръмчане. Вечерта ще поскачам на въже и малко тяги мисля - на два, на един, на четири крака, както дойде :D
Пороците и джънка:
От 24-ти юли до днес съм изпила две чаши вино и една глътка бира. Не ми се пие алкохол. Цигари не съм пушила от 24-ти юли. Сещам се само като се запътя към заведение някакво, демек по навик. Допушва ми се уж, ама като помириша, ми става гадно. Тоя път ще ми се получи, много е различно от предните спирания. (sun) Плюс това, предпочитам да си вложа парите във веган чийзкейк от Veggic :D или да си купувам по пудовка на месец, или да ходя да плувам, или веднъж в месеца да ходим накъде на планински уикенд, все тая, ама не и за оная смрад. Но не мога да отрека, че се присещам.
Понеже снощи почти не спах, днес изпих 3 кафета, които не ми помогнаха изобщо. Накрая прибегнах до бял Монстър, за който прочетох в на Герито дневника, ако не се лъжа и ефектът му е моментален, е*аси нещото. Но не е никак вкусен - много сладък, газиран, изкуствен, мбля. За екстремни ситуации ста’а.
Тра-ла-ла:
Нямам търпение вече за София, запознах се с някои колеги и съм много доволна, че 15 от 20 човека в групата са момчета. :D То и във фирмата е така. Обичам да работя с мъже и с мъжки момичета (демек, момичета на място, а не стандартни пачи) - засега все съм имала късмет. :)
Ей ви и една крива мутричка за разнообразие и настроение :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.08.16 12:00.
казано от Т. Тодорова на 11.08.16, 11:57:
09/08/2016 (09) - 11/08/2016 (11)
Тра-ла-ла:
Нямам търпение вече за София, запознах се с някои колеги и съм много доволна, че 15 от 20 човека в групата са момчета. :D То и във фирмата е така. Обичам да работя с мъже и с мъжки момичета (демек, момичета на място, а не стандартни пачи) - засега все съм имала късмет. :)
Фирмата е чудна. Мъжът ми работи в нея от 10 години и познавам някои от колегите и колежките му. Все хубави хора! :) Сигурна съм, че освен работата, то и общуването с околните ще ти бъде удоволствие :) Тиймбилдингите им също са суперски :) Много ме е яд, че не взимат половинките :D
П.С.: Снимката е много хубава! (sun)
11.08.16
12:27
казано от June101 на 11.08.16, 12:14:
Фирмата е чудна. Мъжът ми работи в нея от 10 години и познавам някои от колегите и колежките му. Все хубави хора! :) Сигурна съм, че освен работата, то и общуването с околните ще ти бъде удоволствие :) Тиймбилдингите им също са суперски :) Много ме е яд, че не взимат половинките :D
И аз чувам хубави неща от приятели, които работят там (вече доста на брой). А за последния тиймбилдинг фийдбекът беше *****. Ама то верно страхотно е било измислено и организирано. (sun) Много ми допада фактът, че са българи и се справят така. Нека. (sun)
казано от June101 на 11.08.16, 12:14:
П.С.: Снимката е много хубава! (sun)
Благодарско. :) :*
ED-то си я бива с апарата, ама другия път да ме снима така, че да не ми личат бръчките :P :D
Иййй, нова страничка - остана утчетиту със снимката на предната :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.08.16 12:28.
12.08.16
17:13
12/08/2016 (12)
Събудих се в 4 сутринта и повече не мигнах - зяпах светкавичките, слушах дъжда (много обичам (inlove)), разхождах се, четох.. По едно време засякох Деничето (виртуално) и се надъхах да тренирам. К’о тренирах.. нищо особено, загрявката на Вик 2 пъти и после 2х4 минути въжена табатка.
После разходка, наваля ме едно хубаво и трябваше да се наям. :D Гръцка сърма - кълцано пилешко с пилешко отгоре + “салата за ракия” (патладжани, тиквички, варено яйце, сирене, домат). После мисля да ям още малко от салатата и т’ва ще е за днес.
За София си мисля как ще се радвижвам там. Цял ден ще съм закарфичена на стол, може би няма да е лошо ластика да си взема, за да тормозя рамене и ръце, малко клекчета и напади, и т’ва да е, докато съм там. И сега не съм се разтренирала, ама поне трамбовам.
—————————————————————————————————————————————
Четох снощи новия лаф и много се изнервих на т’ва за кучетата. Не знам що за жалко нищожество трябва да си, за да убиеш животинка, щото не е имала късмет и е била обречена на мизерия и тормоз. (dull)
И преди някой да ми скочи, нека поседи гладен, жаден и да отнася по 100 шута в муцуната на ден, да видим дали няма той самия да залае и да заскача. Иначе не приемам критики. ;)
—————————————————————————————————————————————
Покрай цялото чистене в нас взех, че оправих и дисковете със снимките (над 30 броя, бах). Ей една с цайси и мъж (хауевър дат саундс :D), една със забавна предистория (мъчили се Ленчето и третото прАси да ме събудят маса време, накрая се отказали и решили да си отворят кутия бисквити, при което аз, моментално: прозяв-прозяв, “бисквитки ли чувааааам..?” :D ) и една стандартно идиотска физиономия, за да не забравяме коя съм, все пак :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.08.16 17:14.
14.08.16
10:14
Към Софийка пътувам малко ас :D
Стрес. Извадих ‘късмет’ с един дебил на 32 години, дето не спря да плюе по България зад мен - рейсът бил малък и гаден (нов е и огромен), за тая цена на билета (14лв) трябвало да е чисто нов, макс на една година, щот навсякъде в чужбина било така (за 7 евро в Дания, примерно, ще го закарат на отсрещния тротоар, ама багажа ще трябва да притича обратно да си го вземе), шофьорът бил тъп, пътищата гадни, Пловдив е грозен, ма колко било хубаво в чужбина, ма как в Италия карали със същите пари като тук, че и им оставали, прасковите ни били гадни, здравеопазването - скъпо (искам да го видя как отива на преглед за евро и половина някъде или пък за 15 евро, ако няма осигуровка), храната долнокачествена, за разлика от Германия и Франция... Не е млъкнало т’ва чудо и май ша го лежа. :D
За куфара си се тревожа, че е хубав и пълен, пък много изчезват напоследък от автобусите - да не ме оставят без гащи и без вазелин в големия град. :D
Вазелинът е за татуто, само да уточня. :D
Скучно ми е. Не тренирах вчера, праих други неща. Ядох сладолед основно.
Така, де, скучно ми е и к’во да правя, освен да спамя наоколо... :))))
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.08.16 10:37.
21.08.16
10:26
Хау! (wave)
ПътуФкам пак за Мордор (много зле тоя град, чеСно) и реших да кажа дзаки. :)
Малиии, хора! Никога не ми се е случвало такова нещо. :D Много е интензивно, трудно и стресиращо, а повечето ми колеги са... 93-96, в тоя диапазон. Симпатяги са, де. Даже са много айляк, ама малко детска градина, пък аз съм стара и нервна. :D Младолика съм била... казват. :D
Всеки ден гърч, всеки ден тестове, време за спорт няма (само клякам и с ластика по много малко правя някви работи), ядем квото намерим, жулим кафета и монстъри, щот няма как. Ям си, пък съм кило и половина надолу. Тая седмица няма да вечерям, че много ми се доспива, пък сънят е лукс. Ама то е и супер интересно, тъй че всичко е точно.
Яки супервайзъри ще си имам, мисля, че много лесно ще се работи с тях.
Много има за получаване от тая работа, но понеже не може да е идеално (малките колеги още мислят, че всичко, дето хвърчи, се яде, ама леля Тодорова вече се е задавяла :D), чудя се какво ще ми вземе. Да видим.
Иии преди да изчезна, да ви покажа една яка тениска, на която се изсмях с глас, когато видях за първи път... В тишината. Пред 30 човека. So me. :D :D :D
Ще си направя такава. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.08.16 10:31.
21.08.16
10:50
Тодорова, много бързо намрази София, уе :D
В София ли се премести да работиш вече?
21.08.16
11:06
Мила, аз я знам отдавна София. Имаше и добри времена... Преди 15 години. :) Иначе по някакъв начин ми е мила... по сантиментални причини, ама обичам от далече да се сещам. :D
С’я е съвсем пълно със сган, а Студентски град е много в дупарата (него май за пръвбпът го посещавам).
И не, за под 10 бона не бих се преместила в София. :D На обучение съм само.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.08.16 21:47.
21.08.16
11:13
Какво ще работиш? Изпуснала съм явно. Стискай зъби там няколко седмици, обученията май са по-страшни от работата.