Лаф моабет - девета серия

Прескочи до:

24.08.16
21:12

казано от avitohol на 24.08.16, 20:50:

Православен безконтактен бой :D

T-nation са пуснали як материал, в който няколко човека отговарят на 1 въпрос.
Моите размисли са сходни и реших да споделя: цък

Бихте ли искали детето ви да участва в състезания по фитнес и културизъм?

25.08.16
22:43

казано от Dymag на 22.08.16, 12:47:

Браво - даже има подобрение от последната олимпиада :)
Сребърен медал за Мирела Демирева - скок на височина и бронзов за ансамбъла ни по художествена гимнастика

Еми браво! 65-о място в класирането от 78 в списъка. 5 места преди Бурунди, Гренада и Нигер след Бурундито.  Пред нас са Унгария с 8 златни и общо 15 медала на 12 място,  тоталитарните Куба (11 медала, 5 златни, 18-о място), Северна Корея (7 медала, 2 златни, 34-о място) и Виетнам (2 медала, 1 златен, 48-о място.

Други държави преди нас: 41.Турция (8 медала, 1 златен),  26.Гърция (6 медала, 3 златни), 54. Косово и Таджикистан с по 1 златен, 32.Сърбия (8 медала, 2 златни), 21.Узбекистан (13 медала, 4 златни), 28. Дания (15 медала, 2 златни), 43.Чехия (10 медала, 1 златен),  47.Румъния (5 медала, 1 златен), 51. африканската Кот Д’Ивоар (2 медала, 1 златен), 54.островите Фиджи с 1 златен, 54. Йордания с 1 златен, 62. Алжир и Ирландия с по 2 сребърни.

Пред нас е малката 64.Литва с 1 сребърен и 3 Бонзови. :D Хихихи!

Закрит Акаунт

25.08.16
23:03

Да, за разлика от Сеул 1988 г., когато сме 7-ми и пред нас са само СССР, САЩ, двете Германии, Южна Корея и Унгария. Сега някой ще каже, че сме били химици.....щото онея не са били в пъти повече сигурно.

казано от Вероника Налбатска на 25.08.16, 19:06:

Важно е той/тя да иска. Аз от своя страна ще направя всичко, за да го информирам за + и - относно подготовка, препарати, обезводняване и т.н.

26.08.16
09:39

T-nation са пуснали як материал, в който няколко човека отговарят на 1 въпрос.
Моите размисли са сходни и реших да споделя: цък

Ако питаш мен, отговорът е “не, разбира се”. Това не е спорт, това е обратното на спорт - показваш физическа форма, която в реалността не съществува, а вместо като в истинските спортове по време на състезанието да си във върхова форма, ти си възможно най-слаб, обезводнен и на ръба на колапса.
Освен това на състезание по културизъм винаги ще има един победител - фотошоп. С него е по-бързо, по-лесно и по-безопасно.

26.08.16
10:17

казано от Boby_ на 26.08.16, 09:39:

Ако питаш мен, отговорът е “не, разбира се”.

Както едно време беше модерно да се отговаря из форумите при съгласие с нечие мнение - х2.

По никакъв повод не желая детето ми да има вземане-даване с такова начинание.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.08.16 10:18.

26.08.16
10:21

казано от Вероника Налбатска на 26.08.16, 10:19:

x3 :D

И още едно, старо, но златно - самостоятелен емотикон: ” :D “

Закрит Акаунт

26.08.16
10:39

То на всеки сигурно е ясно, Боби, че още в древността, спортът е значело на първо място здраве, после сила и визия. А то какво се оказва при някои спортове - външно си “страхотен”, постиженията ти смайват, а от вътре си гробница. Много спортове вече се превърнаха в лъскава опакова, еле пък културизмът, който при тези съвременни химии не знам какви вреди нанася на състезаващите се по големите форуми. И не само на тях, а и на поклонниците им. Гледам го например този Рич Пиана, какво чудовище е, който и не крие, че вече 27 г. взима анаболни стероиди и даже едва ли не адмирира приемането им. Инак е много успешен бизнесмен-милионер, покрай рекламите и нещата, които продава на последователите си, искащи да изглеждат като него.

26.08.16
11:43

казано от karfi4ka на 26.08.16, 10:17:

казано от Boby_ на 26.08.16, 09:39:

Ако питаш мен, отговорът е “не, разбира се”.

Както едно време беше модерно да се отговаря из форумите при съгласие с нечие мнение - х2.

По никакъв повод не желая детето ми да има вземане-даване с такова начинание.

Иначе обясняваше, че би му давала креатин... Разни хора, разни идеали.
Не знам  защо си представяте обезводнени и изтормозени деца на сцената. Всичко, за което Боби говори иначе е вярно, затова и IBFF предприема подобен отчаян ход с включване на деца и юноши. Има голям отлив на фенове.

Сравняваш прием на креатин със състезания по културизъм?

#kaji4esno

:D

26.08.16
12:36

Не, не ги сравнявам!
#4еснотикаам

26.08.16
13:52

казано от ME4O_TURIST на 26.08.16, 12:36:

Не, не ги сравнявам!
#4еснотикаам

Тогава не виждам мястото на думата “иначе” в изречението ти.

Не съм казала, че ще му давам. Казах, че няма да се противопоставя/че ще позволя на употребата на хранителната добавка “креатин”, ако тя ще се употребява с ясно поставена, допустима цел и при знание относно същността  и функцията на тази добавка. Потвърждавам го отново.
Децата ми, живот и здраве, ще растат в среда, в която се прави разлика между “креатин” и “необходимото за участие в подобни конкурси”. Та...не виждам смисъл в репликата ти като цяло. Но и аз не виждам смисъл в доста неща, които ти казваш и правиш, та .. сефте :)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.08.16 13:54.

26.08.16
14:10

Смисълът е следния: Демонизираш подобни състезания и подкрепяш приема на определени добавки еднакво неаргументирано.
Изнемощял или обезводнен?

Мечо, май не си запознат с това как протича една подготовка за състезание по културизъм (и да си конкурентно способен там).

Още ми е странно как успя да направиш паралел между въпросните състезания и приема на креатин.

:)

26.08.16
14:22

Не, не съм запознат. Очаквам статия :D Уж не беше спорт, пък за състезания говориш. За креатина- от стара дискусия...

26.08.16
14:30

Те стероидите май са във всеки профи спорт, а не само в бодибилдинга.
Колко истории съм чувал за спортното в Сливен. Приятели които тренираха там борба или джудо, просто ставаха животни. Животни ама не само от тренировките и креатина, а и от някои медикаменти. Тук говорим за непълнолетни трениращи. Мазила за коне, специални хапченца давани от тренера, спринцовки в съблекалните и тн.
Приятел, бивш борец ми е разправял как още от 17-18г. възраст редовно е биел инжекции на други трениращи.
Абе ако имам деца, не бих желал да се занимават професионално със спорт, а по- скоро за удоволствие, което няма да бъде съпътствано с разни медикаменти.

Не, Мечо, статия няма да има.

Аз съм запозната и до най-малките детайли. Разбира се, не от личен опит (не съм и няма да предприема такова начинание), но най-малкото мъжът до мен е бивш състезател, а съм имала възможност да наблюдавам освен негови, така и подготовките на още хора.

Ето затова ти казвам, че няма база за сравнение между това даден човек да не иска децата му един ден да се състезават по културизъм и същият този родител успоредно да е съгласен децата му да употребяват креатин. А от мнението ти по-горе се разбира точно това - сравняваш нещата и ги слагаш на едно ниво и на едни въздействия върху организма. Което е меко казано смешно.

Споменавам за състезания, защото се водят такива. Аз не съм в правото да им измислям други определения.

Приключвам с това, че няма смисъл... :D

26.08.16
15:03

казано от ME4O_TURIST на 26.08.16, 14:10:

Смисълът е следния: Демонизираш подобни състезания и подкрепяш приема на определени добавки еднакво неаргументирано.

Къде, за какво и защо трябва да се аргументирам?

Не демонизирам нищо. Питат ме искам ли, отговарям не, изказвам моето лично мнение, без да задължавам никого. Подкрепям мнението на Боби и не виждам защо трябва да го повтарям, след като той е казал това, което мисля. Дотук с липсата на аргументация. Не съм папагал. Подкрепям приема на определени добавки, защото съм запозната с тяхната същност, цел и въздействие. Никой не ме е питал защо, за да се аргументирам. Аз съм по майчинство още два месеца, та си чеша клавиатурата, ама не разбирам ти защо я амортизираш.

26.08.16
15:40

Нека се абстрахираме от приема на препарати поне за момент. Подготовката за състезание по какъвто и да е спорт изисква лишения. Състезателките по художествена гимнастика може би търпят най-много такива. Не бих имал нищо против децата ми да участват в състезания по културизъм, стига да работят с качествени треньори, а не пишман инструктори, пръднали в залата за тежести и вече се зоват ПЪРСЪНЪЛ ТРЕЙНЪР. Какъвто и да е спорт в рамките на нормалното развива множество положителни качества у подрастващите. Ако не се избере правилен подход , могат да се нанесат непоправими и трайни вреди върху последващото развитие, най-вече в/у ендокринната система, която е доста крехка, ако мога така да се изразя при младежите.

26.08.16
15:56

Не мисля, че някой казва обратното, Мечо, смятам, че си прав, разбира се, по този въпрос.

Но въпросът беше за състезанията по културизъм конкретно и то такива каквито са. Не можем да се абстрахираме от препаратите относно който и да било спорт, професионален, защото те са факт и И те правят съответния професионален спорт такъв какъвто е, и на база неговото състояние се отговаря на въпроса.

Конкретно при културизма аз лично не визирам преператите, защото тях, както и авитохол е написал (както и ти в горния пост), ги има във всички професионални спортове (това всъщност е и причината да съм съгласна с авитохол и също да не ми се ще децата ми да се занимават с професионален спорт), визирам точно това, което са написали Боби и Вероника.

Ако говорим за любителски спорт по принцип - поддържам твоето мнение от горния пост.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.08.16 16:00.

26.08.16
16:07

Какво нередно виждате тук да речем? Произволно видео за дискутираната категория :) Не ме интересува какви са мотивите на IBFF за въвеждането и , важното е да се популяризира спорта сред младите и като цяло здравословния начин на живот , както вече споменах в моя дневник наскоро.

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 26.08.16 16:10.

26.08.16
16:26

Като видях малките нацепени тела, се сетих за този клип :D ...

26.08.16
20:29

казано от ME4O_TURIST на 26.08.16, 16:07:

Произволно видео за дискутираната категория :)

Ам, не мисля, че това е дискутираната категория :D Под “детето ви”, както аз разбрах, се има предвид първи ред низходящи, произлизащи от теб, които и на 1, и на 10, и на 20, и на 50 са “детето ви” :D

Относно клипа ти първо бях писала, че е потресаващо, но визирах поузинга. После премислих, че не е съвсем потресаващо с оглед другите таланти.

Потресаващо, за мен:

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.08.16 20:41.

27.08.16
02:38

казано от Миро на 25.08.16, 22:43:

казано от Dymag на 22.08.16, 12:47:

Браво - даже има подобрение от последната олимпиада :)
Сребърен медал за Мирела Демирева - скок на височина и бронзов за ансамбъла ни по художествена гимнастика

Еми браво! 65-о място в класирането от 78 в списъка. 5 места преди Бурунди, Гренада и Нигер след Бурундито.  Пред нас са Унгария с 8 златни и общо 15 медала на 12 място,  тоталитарните Куба (11 медала, 5 златни, 18-о място), Северна Корея (7 медала, 2 златни, 34-о място) и Виетнам (2 медала, 1 златен, 48-о място.

Други държави преди нас: 41.Турция (8 медала, 1 златен),  26.Гърция (6 медала, 3 златни), 54. Косово и Таджикистан с по 1 златен, 32.Сърбия (8 медала, 2 златни), 21.Узбекистан (13 медала, 4 златни), 28. Дания (15 медала, 2 златни), 43.Чехия (10 медала, 1 златен),  47.Румъния (5 медала, 1 златен), 51. африканската Кот Д’Ивоар (2 медала, 1 златен), 54.островите Фиджи с 1 златен, 54. Йордания с 1 златен, 62. Алжир и Ирландия с по 2 сребърни.

Пред нас е малката 64.Литва с 1 сребърен и 3 Бонзови. :D Хихихи!

Радвайте се че са жените да вземат някой друг медал ;)

Мнението беше редактирано от Dymag на 27.08.16 02:49.

IF

27.08.16
04:06

Добро е сетчето

Мнението беше редактирано от Ime Familiq на 27.08.16 04:11.

Теди Илиева

28.08.16
10:39

Подарък за който не е ходил :)

29.08.16
13:56

В случай, че бъде решено за спам, нека бъде премахнато. :Д

29.08.16
22:41

казано от Georgi Petrov на 29.08.16, 13:56:

В случай, че бъде решено за спам, нека бъде премахнато. :Д

Именно тук му е мястото на спамът ;) Дерзай :D

29.08.16
22:44

нИ е сигурно! И от тук сте ми трили мнения :D

...със сигурност не на основание ‘спам’. (sun)

IF

30.08.16
03:37

джиеа!

Закрит Акаунт

30.08.16
15:27

Абе я малко и за политика в международен план.
Как мислите, ще я изберат ли нашата да оглави ООН. Аз лично, каквато и да е и да се изсипват негативи, бих се радвал да я изберат. От такава малка държава като нашата, респективно от бившия Източен блок, а на всичко отгоре и продължаваща да има влияние от Русия, това ще си е голям успех. То и името малко така си ѝ звучи, ако трябва например да се каже на английски...........нещо като ИррИнна БокОввва. Абе в Русия съм отсЕкъде :D

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 30.08.16 15:28.

30.08.16
17:01

Бих се радвал да не я изберат, писнало ми е от шуробаджинащина  и родственици на някакви комунистически шумкари. Но както и да е, този пост и без това е безсмислен и няма никаква тежест, освен притежаващия да си напомпа самочувствието и да си купи още няколко апартамента.

31.08.16
20:52

казано от Ice Mountain на 30.08.16, 17:01:

Бих се радвал да не я изберат, писнало ми е от шуробаджинащина  и родственици на някакви комунистически шумкари. Но както и да е, този пост и без това е безсмислен и няма никаква тежест, освен притежаващия да си напомпа самочувствието и да си купи още няколко апартамента.

Напълно споделям това мнение!

И можете да си спестите вица за българския казан в ада - всички го знаем...

31.08.16
21:09

Абе колкото по-малко българи на ръководни постове ( като цяло, изобщо) толкова по-добре :Д

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 31.08.16 21:10.

IF

01.09.16
00:40

казано от Joe Musashi на 31.08.16, 21:09:

Абе колкото по-малко българи на ръководни постове ( като цяло, изобщо) толкова по-добре :Д

Обаче където има българи на ръководни постове, винаги става интересно, без оценка - просто интересно. :Д

IF

01.09.16
10:48

Благодарение на ддд можем да реплейваме.

01.09.16
22:58

Уникален сериал беше...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1