24.08.16
21:12
казано от avitohol на 24.08.16, 20:50:
Православен безконтактен бой :D
25.08.16
19:06
T-nation са пуснали як материал, в който няколко човека отговарят на 1 въпрос.
Моите размисли са сходни и реших да споделя: цък
Бихте ли искали детето ви да участва в състезания по фитнес и културизъм?
казано от Dymag на 22.08.16, 12:47:
Браво - даже има подобрение от последната олимпиада :)
Сребърен медал за Мирела Демирева - скок на височина и бронзов за ансамбъла ни по художествена гимнастика
Еми браво! 65-о място в класирането от 78 в списъка. 5 места преди Бурунди, Гренада и Нигер след Бурундито. Пред нас са Унгария с 8 златни и общо 15 медала на 12 място, тоталитарните Куба (11 медала, 5 златни, 18-о място), Северна Корея (7 медала, 2 златни, 34-о място) и Виетнам (2 медала, 1 златен, 48-о място.
Други държави преди нас: 41.Турция (8 медала, 1 златен), 26.Гърция (6 медала, 3 златни), 54. Косово и Таджикистан с по 1 златен, 32.Сърбия (8 медала, 2 златни), 21.Узбекистан (13 медала, 4 златни), 28. Дания (15 медала, 2 златни), 43.Чехия (10 медала, 1 златен), 47.Румъния (5 медала, 1 златен), 51. африканската Кот Д’Ивоар (2 медала, 1 златен), 54.островите Фиджи с 1 златен, 54. Йордания с 1 златен, 62. Алжир и Ирландия с по 2 сребърни.
Пред нас е малката 64.Литва с 1 сребърен и 3 Бонзови. :D Хихихи!
25.08.16
23:03
Да, за разлика от Сеул 1988 г., когато сме 7-ми и пред нас са само СССР, САЩ, двете Германии, Южна Корея и Унгария. Сега някой ще каже, че сме били химици.....щото онея не са били в пъти повече сигурно.
казано от Вероника Налбатска на 25.08.16, 19:06:
Важно е той/тя да иска. Аз от своя страна ще направя всичко, за да го информирам за + и - относно подготовка, препарати, обезводняване и т.н.
T-nation са пуснали як материал, в който няколко човека отговарят на 1 въпрос.
Моите размисли са сходни и реших да споделя: цъкБихте ли искали детето ви да участва в състезания по фитнес и културизъм?
Ако питаш мен, отговорът е “не, разбира се”. Това не е спорт, това е обратното на спорт - показваш физическа форма, която в реалността не съществува, а вместо като в истинските спортове по време на състезанието да си във върхова форма, ти си възможно най-слаб, обезводнен и на ръба на колапса.
Освен това на състезание по културизъм винаги ще има един победител - фотошоп. С него е по-бързо, по-лесно и по-безопасно.
казано от Boby_ на 26.08.16, 09:39:
Ако питаш мен, отговорът е “не, разбира се”.
Както едно време беше модерно да се отговаря из форумите при съгласие с нечие мнение - х2.
По никакъв повод не желая детето ми да има вземане-даване с такова начинание.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.08.16 10:18.
26.08.16
10:19
x3 :D
казано от Вероника Налбатска на 26.08.16, 10:19:
x3 :D
И още едно, старо, но златно - самостоятелен емотикон: ” :D “
26.08.16
10:39
То на всеки сигурно е ясно, Боби, че още в древността, спортът е значело на първо място здраве, после сила и визия. А то какво се оказва при някои спортове - външно си “страхотен”, постиженията ти смайват, а от вътре си гробница. Много спортове вече се превърнаха в лъскава опакова, еле пък културизмът, който при тези съвременни химии не знам какви вреди нанася на състезаващите се по големите форуми. И не само на тях, а и на поклонниците им. Гледам го например този Рич Пиана, какво чудовище е, който и не крие, че вече 27 г. взима анаболни стероиди и даже едва ли не адмирира приемането им. Инак е много успешен бизнесмен-милионер, покрай рекламите и нещата, които продава на последователите си, искащи да изглеждат като него.
26.08.16
11:43
казано от karfi4ka на 26.08.16, 10:17:
казано от Boby_ на 26.08.16, 09:39:
Ако питаш мен, отговорът е “не, разбира се”.
Както едно време беше модерно да се отговаря из форумите при съгласие с нечие мнение - х2.
По никакъв повод не желая детето ми да има вземане-даване с такова начинание.
Иначе обясняваше, че би му давала креатин... Разни хора, разни идеали.
Не знам защо си представяте обезводнени и изтормозени деца на сцената. Всичко, за което Боби говори иначе е вярно, затова и IBFF предприема подобен отчаян ход с включване на деца и юноши. Има голям отлив на фенове.
26.08.16
11:54
Сравняваш прием на креатин със състезания по културизъм?
#kaji4esno
:D
26.08.16
12:36
Не, не ги сравнявам!
#4еснотикаам
казано от ME4O_TURIST на 26.08.16, 12:36:
Не, не ги сравнявам!
#4еснотикаам
Тогава не виждам мястото на думата “иначе” в изречението ти.
Не съм казала, че ще му давам. Казах, че няма да се противопоставя/че ще позволя на употребата на хранителната добавка “креатин”, ако тя ще се употребява с ясно поставена, допустима цел и при знание относно същността и функцията на тази добавка. Потвърждавам го отново.
Децата ми, живот и здраве, ще растат в среда, в която се прави разлика между “креатин” и “необходимото за участие в подобни конкурси”. Та...не виждам смисъл в репликата ти като цяло. Но и аз не виждам смисъл в доста неща, които ти казваш и правиш, та .. сефте :)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.08.16 13:54.
26.08.16
14:10
Смисълът е следния: Демонизираш подобни състезания и подкрепяш приема на определени добавки еднакво неаргументирано.
Изнемощял или обезводнен?
26.08.16
14:15
Мечо, май не си запознат с това как протича една подготовка за състезание по културизъм (и да си конкурентно способен там).
Още ми е странно как успя да направиш паралел между въпросните състезания и приема на креатин.
:)
26.08.16
14:22
Не, не съм запознат. Очаквам статия :D Уж не беше спорт, пък за състезания говориш. За креатина- от стара дискусия...
Те стероидите май са във всеки профи спорт, а не само в бодибилдинга.
Колко истории съм чувал за спортното в Сливен. Приятели които тренираха там борба или джудо, просто ставаха животни. Животни ама не само от тренировките и креатина, а и от някои медикаменти. Тук говорим за непълнолетни трениращи. Мазила за коне, специални хапченца давани от тренера, спринцовки в съблекалните и тн.
Приятел, бивш борец ми е разправял как още от 17-18г. възраст редовно е биел инжекции на други трениращи.
Абе ако имам деца, не бих желал да се занимават професионално със спорт, а по- скоро за удоволствие, което няма да бъде съпътствано с разни медикаменти.
26.08.16
14:45
Не, Мечо, статия няма да има.
Аз съм запозната и до най-малките детайли. Разбира се, не от личен опит (не съм и няма да предприема такова начинание), но най-малкото мъжът до мен е бивш състезател, а съм имала възможност да наблюдавам освен негови, така и подготовките на още хора.
Ето затова ти казвам, че няма база за сравнение между това даден човек да не иска децата му един ден да се състезават по културизъм и същият този родител успоредно да е съгласен децата му да употребяват креатин. А от мнението ти по-горе се разбира точно това - сравняваш нещата и ги слагаш на едно ниво и на едни въздействия върху организма. Което е меко казано смешно.
Споменавам за състезания, защото се водят такива. Аз не съм в правото да им измислям други определения.
Приключвам с това, че няма смисъл... :D
казано от ME4O_TURIST на 26.08.16, 14:10:
Смисълът е следния: Демонизираш подобни състезания и подкрепяш приема на определени добавки еднакво неаргументирано.
Къде, за какво и защо трябва да се аргументирам?
Не демонизирам нищо. Питат ме искам ли, отговарям не, изказвам моето лично мнение, без да задължавам никого. Подкрепям мнението на Боби и не виждам защо трябва да го повтарям, след като той е казал това, което мисля. Дотук с липсата на аргументация. Не съм папагал. Подкрепям приема на определени добавки, защото съм запозната с тяхната същност, цел и въздействие. Никой не ме е питал защо, за да се аргументирам. Аз съм по майчинство още два месеца, та си чеша клавиатурата, ама не разбирам ти защо я амортизираш.
26.08.16
15:40
Нека се абстрахираме от приема на препарати поне за момент. Подготовката за състезание по какъвто и да е спорт изисква лишения. Състезателките по художествена гимнастика може би търпят най-много такива. Не бих имал нищо против децата ми да участват в състезания по културизъм, стига да работят с качествени треньори, а не пишман инструктори, пръднали в залата за тежести и вече се зоват ПЪРСЪНЪЛ ТРЕЙНЪР. Какъвто и да е спорт в рамките на нормалното развива множество положителни качества у подрастващите. Ако не се избере правилен подход , могат да се нанесат непоправими и трайни вреди върху последващото развитие, най-вече в/у ендокринната система, която е доста крехка, ако мога така да се изразя при младежите.
Не мисля, че някой казва обратното, Мечо, смятам, че си прав, разбира се, по този въпрос.
Но въпросът беше за състезанията по културизъм конкретно и то такива каквито са. Не можем да се абстрахираме от препаратите относно който и да било спорт, професионален, защото те са факт и И те правят съответния професионален спорт такъв какъвто е, и на база неговото състояние се отговаря на въпроса.
Конкретно при културизма аз лично не визирам преператите, защото тях, както и авитохол е написал (както и ти в горния пост), ги има във всички професионални спортове (това всъщност е и причината да съм съгласна с авитохол и също да не ми се ще децата ми да се занимават с професионален спорт), визирам точно това, което са написали Боби и Вероника.
Ако говорим за любителски спорт по принцип - поддържам твоето мнение от горния пост.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.08.16 16:00.
26.08.16
16:07
Какво нередно виждате тук да речем? Произволно видео за дискутираната категория :) Не ме интересува какви са мотивите на IBFF за въвеждането и , важното е да се популяризира спорта сред младите и като цяло здравословния начин на живот , както вече споменах в моя дневник наскоро.
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 26.08.16 16:10.
казано от ME4O_TURIST на 26.08.16, 16:07:
Произволно видео за дискутираната категория :)
Ам, не мисля, че това е дискутираната категория :D Под “детето ви”, както аз разбрах, се има предвид първи ред низходящи, произлизащи от теб, които и на 1, и на 10, и на 20, и на 50 са “детето ви” :D
Относно клипа ти първо бях писала, че е потресаващо, но визирах поузинга. После премислих, че не е съвсем потресаващо с оглед другите таланти.
Потресаващо, за мен:
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.08.16 20:41.
казано от Миро на 25.08.16, 22:43:
казано от Dymag на 22.08.16, 12:47:
Браво - даже има подобрение от последната олимпиада :)
Сребърен медал за Мирела Демирева - скок на височина и бронзов за ансамбъла ни по художествена гимнастикаЕми браво! 65-о място в класирането от 78 в списъка. 5 места преди Бурунди, Гренада и Нигер след Бурундито. Пред нас са Унгария с 8 златни и общо 15 медала на 12 място, тоталитарните Куба (11 медала, 5 златни, 18-о място), Северна Корея (7 медала, 2 златни, 34-о място) и Виетнам (2 медала, 1 златен, 48-о място.
Други държави преди нас: 41.Турция (8 медала, 1 златен), 26.Гърция (6 медала, 3 златни), 54. Косово и Таджикистан с по 1 златен, 32.Сърбия (8 медала, 2 златни), 21.Узбекистан (13 медала, 4 златни), 28. Дания (15 медала, 2 златни), 43.Чехия (10 медала, 1 златен), 47.Румъния (5 медала, 1 златен), 51. африканската Кот Д’Ивоар (2 медала, 1 златен), 54.островите Фиджи с 1 златен, 54. Йордания с 1 златен, 62. Алжир и Ирландия с по 2 сребърни.
Пред нас е малката 64.Литва с 1 сребърен и 3 Бонзови. :D Хихихи!
Радвайте се че са жените да вземат някой друг медал ;)
Мнението беше редактирано от Dymag на 27.08.16 02:49.
27.08.16
04:06
Добро е сетчето
Мнението беше редактирано от Ime Familiq на 27.08.16 04:11.
28.08.16
10:39
Подарък за който не е ходил :)
29.08.16
13:56
В случай, че бъде решено за спам, нека бъде премахнато. :Д
казано от Georgi Petrov на 29.08.16, 13:56:
В случай, че бъде решено за спам, нека бъде премахнато. :Д
Именно тук му е мястото на спамът ;) Дерзай :D
29.08.16
22:44
нИ е сигурно! И от тук сте ми трили мнения :D
29.08.16
22:45
...със сигурност не на основание ‘спам’. (sun)
30.08.16
03:37
джиеа!
30.08.16
15:27
Абе я малко и за политика в международен план.
Как мислите, ще я изберат ли нашата да оглави ООН. Аз лично, каквато и да е и да се изсипват негативи, бих се радвал да я изберат. От такава малка държава като нашата, респективно от бившия Източен блок, а на всичко отгоре и продължаваща да има влияние от Русия, това ще си е голям успех. То и името малко така си ѝ звучи, ако трябва например да се каже на английски...........нещо като ИррИнна БокОввва. Абе в Русия съм отсЕкъде :D
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 30.08.16 15:28.
30.08.16
17:01
Бих се радвал да не я изберат, писнало ми е от шуробаджинащина и родственици на някакви комунистически шумкари. Но както и да е, този пост и без това е безсмислен и няма никаква тежест, освен притежаващия да си напомпа самочувствието и да си купи още няколко апартамента.
казано от Ice Mountain на 30.08.16, 17:01:
Бих се радвал да не я изберат, писнало ми е от шуробаджинащина и родственици на някакви комунистически шумкари. Но както и да е, този пост и без това е безсмислен и няма никаква тежест, освен притежаващия да си напомпа самочувствието и да си купи още няколко апартамента.
Напълно споделям това мнение!
И можете да си спестите вица за българския казан в ада - всички го знаем...
31.08.16
21:09
Абе колкото по-малко българи на ръководни постове ( като цяло, изобщо) толкова по-добре :Д
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 31.08.16 21:10.
01.09.16
00:40
казано от Joe Musashi на 31.08.16, 21:09:
Абе колкото по-малко българи на ръководни постове ( като цяло, изобщо) толкова по-добре :Д
Обаче където има българи на ръководни постове, винаги става интересно, без оценка - просто интересно. :Д
01.09.16
10:48
Благодарение на ддд можем да реплейваме.
01.09.16
22:58
Уникален сериал беше...