16.09.16
14:30
казано от Devastion на 16.09.16, 08:28:
:D
Този май много те грабна. :D
казано от nervak на 16.09.16, 12:20:
И ти ли така правиш гребането? :D
По-наведен. Като стартовата ми позиция на тягата и леко си засилвам с кръста в началото и пускам почти до земята да се разтегнат по-добре lats (yates row или по-скоро както George Leeman гребе). Ама като цяло и този го прави добре. Все пак са 270KG. Аз не мога да ги дръпна на тяга тия килограми. Така се става як! :)
@TonsOfDamage Да, откакто го видях го следя изкъсо. Мерси, че ми го показа.
ПС:
1:40
По-скоро като Pete Rubish, само където не с толкова тежко и контролирам малко повече спускането надолу. Ще направя клипче другия път. :)
Мнението беше редактирано от Devastion на 16.09.16 17:49.
16.09.16
17:50
Така не се става як, ама нейсе ;) И това да се нарече гребане е определено обида за движението....виж “клатене ала епилептичен припадък” му отива повече :D :D :D
казано от Херцог Трън на 16.09.16, 17:50:
Така не се става як, ама нейсе ;) И това да се нарече гребане е определено обида за движението....виж “клатене ала епилептичен припадък” му отива повече :D :D :D
Всеки с мнението си. Очевидно не го харесваш пича, но той си е много силен и това няма как да се отрече. Всеки има различни изоставащи мускулни групи. Аз преди като дърпах 220 бях с много лоша форма, понеже горната ми част изоставаше. С “cheat rows” горната ми част на гърба дръпна доста бързо и сега на 250 не ми се криви гърба. :) Да, грозно е отстрани, но аз намерих доста ползи!
Мнението беше редактирано от Devastion на 16.09.16 17:57.
16.09.16
18:48
Силен е, но повечето движения са му все едно ще се счупи. Явно има ген и късмет да не се строши, пък и е зоб. Поне не се прави на шушумига и сам си казва с какво се боцка. Нормален човек ако тръгне да го копира гарантирано ще завърши при някой ортопед и невролог.
казано от Ice Mountain на 16.09.16, 18:48:
Силен е, но повечето движения са му все едно ще се счупи. Явно има ген и късмет да не се строши, пък и е зоб. Поне не се прави на шушумига и сам си казва с какво се боцка. Нормален човек ако тръгне да го копира гарантирано ще завърши при някой ортопед и невролог.
И къде е клипчето, където казва с какво се боцва (за Ерик говорим нали?)? Мисля, че беше казал, че е пробвал, но сега не взима нищо (от много време, взимал е само като е пробвал) освен кофеин от кафе (1200мг). Дори добавките беше казал, че е спрял. А за Pete е ясна работата. Той си е на TRT. Ама айде назоби се ти и дръпни 917lbs @ 245 lbs. То ако ставаше само със зоб...
Днес - 16.09.2016
Храна + други фактори:
12.30 - 200г свинско, 200г ориз, 200г варени картофи, салата
15.30 - 2 арабски питки, 150г пилешко, 50г кашкавал, 100г ориз, 100г пържени картофи
Може и нещо по-късно да има. Вчера изядох 2 филии хляб със сирене по-късно, понеже доста треперих и не можах да заспя.
22.40 - Скумрия консерва (220 kcal)
Намерих к’во да хапна. :D Малко прекалявам с калориите тия дни, но мисля, че е няма да е голям проблем, особено ако кача сила!
Тренировка:
Клек - 4x8x160KG
Тяга - 2x8x175KG
Leg Extensions - 12, 12, 12 x 63, 68, 77 (не помня точните килограми, бяха там някъде)
Back Extensions - 3x6xСТ
ПС: Едитвам, понеже обърках сериите/повторенията на тягата и клека. :D
Коментари:
Мислех, че днес ще ми е доста зле. Пояса ме боли (мускулите ме болят, там е най-тегавата мускулна треска според мен) и не бях ОК, но стъпих в залата и нищо не ми тежеше. Тягата беше чиста (dead stops), без филити (с gym chalk). Хвата се чувстваше зле. Явно съм го претоварил леко.
Мнението беше редактирано от Devastion на 17.09.16 00:06.
16.09.16
22:37
Пийт не е на TRT. Нека не бъркаме терапевтична употреба (и терапевтични дози) с употреба и дози използвани в спорта, особено в силовите спортове :) И да, не е само до зоб, тук си прав :)
П.П. Този Ерик определено не е на кофеин, като го гледам е поне на амфетки :D
казано от Херцог Трън на 16.09.16, 22:37:
Пийт не е на TRT. Нека не бъркаме терапевтична употреба (и терапевтични дози) с употреба и дози използвани в спорта, особено в силовите спортове :) И да, не е само до зоб, тук си прав :)
П.П. Този Ерик определено не е на кофеин, като го гледам е поне на амфетки :D
Да, прав си. Но беше казал, че ще е завинаги на TRT (няма да спира тестостерона). Иначе предполагам прай Cruise&Blast; и сигурно cruise-ва на трен :D (моя измислица, Пийт има спонсори и вече не говори много за зоб). Ерик не го знам на какво е, но му вярвам, че е natty. Просто мускулите на тези на хап се развиват по по-различен начин (по мои наблюдения, особено раменете и трапеца). Да, освен кофеин има и много МЕТАЛ!
Мнението беше редактирано от Devastion на 16.09.16 22:49.
17.09.16
00:44
казано от Devastion на 16.09.16, 22:41:
Ерик не го знам на какво е, но му вярвам, че е natty. Просто мускулите на тези на хап се развиват по по-различен начин (по мои наблюдения, особено раменете и трапеца). Да, освен кофеин има и много МЕТАЛ!
Сигурно вярваш и в Дядо Мраз :) Къде па наблюдава толкова назобени, та определи и как им се развиват мускулите със и без зоб :D
А освен кофеин и метал и има и много абдал ;)
p.s.
Спри да се замаяваш с такива олигофрении, малък си и тепърва ще растеш и на сила и на житейски опит... ;)
17.09.16
01:10
Къде па наблюдава толкова назобени, та определи и как им се развиват мускулите със и без зоб :D
Раменете и трапеца имат мноооого по-голяма гъстота на андрогенни рецептори. Лесно се забелязва кой зоби и кой не.
Мнението беше редактирано от Dimo Panchev на 17.09.16 01:10.
https://www.instagram.com/p/BH5K_G7AlV9/?taken-by=the.real.eric_bugenhagen
https://www.instagram.com/p/BIGQk91gI0G/?taken-by=the.real.eric_bugenhagen
https://www.instagram.com/p/BI3xySDgzMw/?taken-by=the.real.eric_bugenhagen
Направо са е скъсал от зоб. Ама както и да е, всеки си има право на мнение и да вярва в каквото си иска. :)
Мнението беше редактирано от Devastion на 17.09.16 01:19.
17.09.16
09:07
казано от Dimo Panchev на 17.09.16, 01:10:
Раменете и трапеца имат мноооого по-голяма гъстота на андрогенни рецептори. Лесно се забелязва кой зоби и кой не.
17.09.16
09:54
Не знам за гъстотата на андрогенните рецептори, ама при мен има увеличаване гъстотата на окосмяването :D
17.09.16
10:52
Сашо, с тази картинка за малко да наплюя монитора с кафе :D :D :D
17.09.16
11:24
Прегледах някои клипове на Eric Bugenhagen в инстаграм и ютуб профилите му.
Изключително грозни движения и то не само при гребането. Каквото и да пуснех, беше потресаващо.
Бих го ползвала само като пример “не правете така”, но не и като мотивация или модел за подражание. Не е истина как не се е счупил още. :)
А това, че казва, че е natty и че не изглежда като културист в тежка категория (ако по това съдиш визуално дали някои е на стероиди или не), не означава, че отговаря на истината. :)
17.09.16
11:59
Рони, ма той е само на кофеин бе! :D И марули .... :D
Pete преди и след зоба. Я обърнете внимание на раменете и трапеца? И я се замислете защо всеки, който зоби се развива много по-бързо и добре в раменете и трапеца (това го наблюдавам/наблюдавах ;) )? Вижте сега Ерик? 3D Delts? Не. Трапеца му е в рамките на нормалното. Мислите ли, че с тези тежести и тренировки, където прави нямаше да се развие там на едно много по-високо ниво, ако беше на зоб? А за изпълненията - да, може да са грозни, но не са с 60кг, а с 270 ;). Когато вдигаш толкова тежко няма как изпълнението да е перфектно и красиво. Но пък ти помага да станеш по-силен. :)
17.09.16
12:45
казано от Devastion на 17.09.16, 12:31:
Но пък ти помага да станеш по-силен. :)
Не знам дали помага да станеш силен, но със сигурност ще помогне да направиш някой ортопед малко по-богат.
17.09.16
12:56
Pete преди и след зоба. Я обърнете внимание на раменете и трапеца? И я се замислете защо всеки, който зоби се развива много по-бързо и добре в раменете и трапеца (това го наблюдавам/наблюдавах ;) )? Вижте сега Ерик? 3D Delts? Не. Трапеца му е в рамките на нормалното. Мислите ли, че с тези тежести и тренировки, където прави нямаше да се развие там на едно много по-високо ниво, ако беше на зоб? А за изпълненията - да, може да са грозни, но не са с 60кг, а с 270 ;). Когато вдигаш толкова тежко няма как изпълнението да е перфектно и красиво. Но пък ти помага да станеш по-силен. :)
http://irishstrongman.com/wp-content/uploads/2015/02/Sergey-Fedosienko-Russia-Profile-Powerlifter1-300x240.jpg
Thank you for playing. Тоя гледай къв никъв трапец няма, а и раменете му едни плоски. Държи само 3 световни рекорда до 59кг и е веган - на водорасли.
Не мога да разбера, вафлите с опаковките ли ги ядете? То бива да сте лалави, ама да - те и на Олимпиадата са само на марулА :) Даже и креатин не пипат, за всеки случай :)
казано от Херцог Трън на 17.09.16, 12:56:
http://irishstrongman.com/wp-content/uploads/2015/02/Sergey-Fedosienko-Russia-Profile-Powerlifter1-300x240.jpgThank you for playing. Тоя гледай къв никъв трапец няма, а и раменете му едни плоски. Държи само 3 световни рекорда до 59кг и е веган - на водорасли.
Не мога да разбера, вафлите с опаковките ли ги ядете? То бива да сте лалави, ама да - те и на Олимпиадата са само на марулА :) Даже и креатин не пипат, за всеки случай :)
Хаха да за да не вземе да ги заболи бъбрека.
В случая с това гребане на 270 (аз му викам гмуркане) никаква полза няма.
17.09.16
14:48
Pete преди и след зоба. Я обърнете внимание на раменете и трапеца?
Това, че човекът Х си е развил повече раменете и трапеца след употреба на АС не означава, че на всички зобещи ще им вървят тези групи по същия начин.
По това не може и да се съди, че ако човекът У няма развити рамене и трапецовидни, то значи е чист като сълза на сърна.
Подвеждащо е да си правиш подобни заключения, подвеждащо за теб и в един момент ще бъдеш разочарован от идолите си. :)
17.09.16
17:15
казано от Вероника Налбатска на 17.09.16, 11:24:
Бих го ползвала само като пример “не правете така”, но не и като мотивация или модел за подражание. Не е истина как не се е счупил още. :)
Пусни си Pumping Iron, Generation Iron, което и да е видео с Рони или Лий Прийст. Но предполагам формата им е такава, защото са лалави....кой знае. И преди някой от вас да се захапе с мен и да започне да ми обяснява как това няма нищо общо и не е добър пример и прочие, знам, спокойно. Може да отворите някоя статийка и да прочетете за cheater reps. А за да си спестя нещо от сорта на “не може да се тренира само на cheater reps”, знам за какво се утилизират и знам, че по голямата част от натуралните атлети и тези, които тренират чисто и просто за тонус не се нуждаят от тях. Едно е да тренираш само по тоя начин, друго е да използваш похвата, за да вдигнеш по тежко и да се възползваш от негатива (ако се нуждаеш от него). Преди някой да каже “Ерик тренира само така”, не знам как тренира Ерик, не живея в мазето му.
Ако вървим по тая логика, трябва да отнемат рекорда на Еди Хал, защото гърбът му се заобли малко като вдигна 500 кг тяга. А и титлите на повечето световно известни билдъри трябва да се отнемат, защото правят изключително грозни движения. А да не започвам с това как стронгмен състезателите вдигат cyr dumbbell, със сигурност не са прегледали най-новото видео на bodybuilding(точка)com по темата.
Но какво знам аз, все пак ям вафлите с опаковки и не пия креатин, за да не ме боли бъбрекът.
Вижте го тоя на снимката е, егати лалавия.
Това, което се опитвам да кажа е, че това с формата е супер относително. Не мисля, че има смисъл дори да се коментира. И ако може да не си вадим изказванията извън контекст и да съчиняваме неща, които не сме казали ще е перфектно.
Днес - 17.09.2016
Храна + други фактори:
13.00 - 2 арабски питки, 200г пилешко, 50г кашкавал, 50г топено сирене, 100г пържени картофи ,100г ориз
По-късно пак ще хапна.
122.9KG след тренировка (с обувки, дрехи и всичко). Не е зле. Мисля, че на гладно ще съм около 120. Силата расте, гърба ми и той. :D
Тренировка:
Лег - 80KGx8
Гребане - 10, 10, 8, 6 x 100, 120, 130, 150
Военна преса - 12, 12, 10, 8 x 40, 40, 40, 40
Скрипец - 12, 12, 10, 8 x 62, 72, 72, 82
Флайс - 3x12x15KG
Бицепс - 12, 10, 8 x 40, 40, 40
Коментари:
Всичко ми тежеше. Мисля, че може и по-добре да се справя. Все пак ми е трета тренировка за горна част тази седмица. Макар, че гребането със 150 се почувства сравнително лесно и с аванс.
Мнението беше редактирано от Devastion на 17.09.16 21:19.
С какъв телефон снимаш, ако е телефон? Обмислям ъпгрейд :D твоят хубаво снима.
казано от aleks на 17.09.16, 22:41:
С какъв телефон снимаш, ако е телефон? Обмислям ъпгрейд :D твоят хубаво снима.
HTC One M8 :D. Вземи новия модел. Или айфон да си левелен :D :)
На теб какви са ти целите в краткосрочен и дългосрочен план, понеже съм ги пропуснал и какъв е краткосрочният и дългосрочният ти план към тях ?
П.С Някой разпознава ли музиката към клипчето ?
Мнението беше редактирано от kaloyan на 18.09.16 01:03.
Onslaugh - Tested to destruction или twisted jesus е. В трибоя краткосрочен план е относително. До 1-1.5 години 260/140/300 S/B/D, а до 4 години ми се ще 320/200/360. Не смятам и да оставам natty за дълго. :)
:D :D :D
Мнението беше редактирано от Devastion на 18.09.16 01:49.
18.09.16
16:17
казано от Dimo Panchev на 17.09.16, 17:15:
Пусни си Pumping Iron, Generation Iron, което и да е видео с Рони или Лий Прийст. Но предполагам формата им е такава, защото са лалави....кой знае.
94 година. Първият му опит е доколкото чувам на 727,5 паунда, което е приблизително 330кг. Каква му е формата по-точно? Ако ще четеш Евангелието като дявола, кажи си.
Ето и гребане с ако не се лъжа 220кг (5 диска от всяка страна, трябва да са 45 паунда, тоест около 20кг). Дори на 220кг разликата е от земята до небето....Едното е чийт с лека засилка, другото е епилептичен припадък.
Може да отворите някоя статийка и да прочетете за cheater reps. А за да си спестя нещо от сорта на “не може да се тренира само на cheater reps”, знам за какво се утилизират и знам, че по голямата част от натуралните атлети и тези, които тренират чисто и просто за тонус не се нуждаят от тях. Едно е да тренираш само по тоя начин, друго е да използваш похвата, за да вдигнеш по тежко и да се възползваш от негатива (ако се нуждаеш от него). Преди някой да каже “Ерик тренира само така”, не знам как тренира Ерик, не живея в мазето му.
Ей, хубаво е, че дойде точно ти да ни насочиш да прочетем за чийт репс...Съмнявам се, че който и да е тук е чувал за такива. За съжаление, може би е хубаво да попрочетеш и ти за тях, защото това клатене има малко общо.
Също така, казваш че “по-голямата част от натуралните атлети ... не се нуждаят от тях”. Ама Ерик не е ли натурален и само на кофеин бре?
Също така, понеже Devastion каза 1200мг кофеин от кафе....абе пичове, вие осъзнавате ли колко е 1200мг кофеин от кафе??? Това са 5-6 СИЛНИ КАФЕТА. Мога да ви кажа, че погрешка веднъж изпих около 1.5гр (1500мг) смесени в напитка (бърках си сам буустъра, кофеина беше на прах) и въпреки че съм адски резистентен на стимуланти, първо повръщах по средата на тренировка (и то лека), а след това 2-3 часа все едно бях имал среща с Кличко и бях тотален аут. Да не говорим, че на тоя Ерик му водех тогава с 30кг минимум. Хубаво е, че вярвате в дядо Коледа и Снежанка, ама... :)
Ако вървим по тая логика, трябва да отнемат рекорда на Еди Хал, защото гърбът му се заобли малко като вдигна 500 кг тяга. А и титлите на повечето световно известни билдъри трябва да се отнемат, защото правят изключително грозни движения.
Логическият аргумент, който използваш се нарича association fallacy. Може да го гугълнеш. И между другото, опитът на Еди на 500кг е доста добър технически, при условие, че говорим за такава тежест и категорично не му е макс.
А да не започвам с това как стронгмен състезателите вдигат cyr dumbbell, със сигурност не са прегледали най-новото видео на bodybuilding(точка)com по темата.
Отново ползваш logical fallacy. Целта на тези състезатели е вдигането на тежестта. Те са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, с това си изкарват хляба, преценили са си рисковете и знаят много добре до какво може да доведат изпълненията.
Но какво знам аз, все пак ям вафлите с опаковки и не пия креатин, за да не ме боли бъбрекът.
Logical fallacy, appeal to ridicule - google that shit.
Вижте го тоя на снимката е, егати лалавия.
Комбинация от appeal to ridicule + association fallacy. И все пак да го изкоментирам - движението, което прави (трудно е да се определи само по снимките, но предполагам) - olympic press. Много интересно, ама е махнато от вдигането на тежести. Поради това, че предразполага към ТРАВМИ. СЛОЧАЕНОС’ ???
Това, което се опитвам да кажа е, че това с формата е супер относително. Не мисля, че има смисъл дори да се коментира. И ако може да не си вадим изказванията извън контекст и да съчиняваме неща, които не сме казали ще е перфектно.
Формата е относителна, дисковите хернии са за цял живот. И да, ако може да не използваш logical fallacies - наистина ще е перфектно.
казано от Dimo Panchev на 17.09.16, 01:10:
Тогава как ще обясниш, че не малко бодибилдъри имат трудности с трапеца и това да “потръгне” един вид? Имайки предвид дозите, които взимат (често в грамове) + мнооооого по-голямата гъстота на андрогенни рецептори, трябва трапеца да расте като гъби след дъжд. Що така не им се получава на момчетата?
Струва ми се, че имаш набитото око на гост на пернишка дискотека по тия въпроси.
казано от Devastion на 18.09.16, 01:24:
В трибоя краткосрочен план е относително. До 1-1.5 години 260/140/300 S/B/D, а до 4 години ми се ще 320/200/360. Не смятам и да оставам natty за дълго. :)
Ако в творческите ти планове влизат малки Devastion-чета в някакво бъдеще (близко и по-далечно), силно те съветвам да премислиш с тези планове и да ги отложиш минимум с 5 години, дори бих казал 7-8. Не че досега си показал някакви наченки да слушаш, ама кой знае...
Днес - 18.09.2016
Храна + други фактори:
15.00 - Пържени тиквички с кисело мляко и чесън :DDD
Снощи имаше доста джънк вечерта. Направо не ми се пише. Дано утре ми се отплати.
Тренировка - няма.
@Херцог много съм объркан в момента да мисля за напред. И нека спрем с тоя шитсторм или да напрайм тема. :D
Днес - 19.09.2016
Храна + други фактори:
16.00 - 200г свинско, 200г ориз, 200г варени картофи, салата
Имаше и 3-4 кафета + хелче. 25ч фаст
Коментари:
Нямам голям апетит и за това държа калориите по-ниско. Като цяло от чийта бая ми падна апетита. :D
Тренировка:
Клек - 185KGx10, 5x3x187.5KG с 60 секунди почивка м/у сериите
Тяга с пауза под колената - 3x8x160KG
Лег екстензии - 12, 12, 8 x 72,83,93 (не помня точно килограмите отново, но там някъде бяха, повече бяха от предния път)
Бак екстензии - 3x6xСТ
Коментари:
Клека ми беше доста лек. Имах чувството, че ще мога и 15 да изгриндя (може би само така си мисля, към 10-тото почна да тежи). Обаче работата беше, че нямаше дълбочина. :D На тройките седеше човек и ме наблюдаваше и казваше дали съм стигнал дълбочина (и стигах). Като цяло се чувствам доста силен.
Мнението беше редактирано от Devastion на 19.09.16 23:57.
Днес - 20.09.2016
Храна + други фактори:
12.00 - 200г пилешко, 200г ориз, 200г варени картофи, 500ml айран
16.00 - 2 пици (парчета)
Коментари:
Днес ми се отвори апетита.
Тренировка:
Лег - 72.5, 77.5, 82.5 x 10, 8, 7
Гребане - 130, 150, 150 x 10, 8, 8
Военна преса - 40, 45, 55 x 10, 8, 6
Вертикален скрипец - 82, 93, 100 x 10, 8, 6
Флайс - 16кг дъмбел в ръка x 12, 12, 10
Бицепс с ez curl bar - 40, 50, 50 x 12, 6, 6
Трицепс push down - 12, 6, 6 x 65, 85, 85
Коментари:
Днес ми е кофти ден. Ама г/д съм доволен.
Мнението беше редактирано от Devastion на 20.09.16 23:41.
21.09.2016
Храна + други фактори:
200г свинско, 200г ориз, 200г варени картофи, салата, парче пица
Тренировка - няма.
===========================================
22.09.2016 - 121кг ЛТ
Храна + други фактори:
2 хот дога, 2 парчета пица
Тренировка:
Клек - 187.5KGx10, 10x3x182.5KG с 60с почивка м/у сериите
Тяга с пауза - 3x8x160KG
Leg Extensions + Leg Curls сс - 12, 12, 12 + 12, 12, 12 x 80, 90, 90 + 80, 90, 90
Коментари:
Снощи имах температура. Имам и настинка от вторника (духна ме вятъра след трен). Ама пак убивам лични рекорди. 260 клек COMING SOON FUCK YEAAAH
23.09.2016
Храна + други фактори:
2 странджанки, 1 хот дог, 1 рогче, бял монстър, киткат, някакъв снакс, 3 филии хляб с пастет, лунаков кренвирш, деберцина
Коментари:
Апетита до небето днес. Дано ми се отплати всичкия тоя булшит.
Тренировка:
Лег - 10, 8, 8 x 72.5, 77.5, 82.5
Чийт гребане - 10x130KG
Стриктно гребане - 2x8x120KG
Военна преса - 10, 8, 5 x 40, 50, 60
Вертикален скрипец - 10, 8, 6 x 82, 92, 100
Лежанка под наклон с дъмбели - 8, 8, 10 x 30, 30, 30 (във всяка ръка)
EZ Curls бицепс стриктно - 10, 8, 8 x 30, 40, 40
Пек Дек - 3x8x90KG
Коментари:
Имаше и още упражнения, ама не ги помня вече. :D Като цяло не ми се прибираше и се чудех какво да правя, освен да лафя. Имаше и около 10 набиранки за цялата тренировка, което е нещо за мен. Чувствам, че гърба и гърдите почват да дърпат. :)
24.09.2016
Храна + други фактори:
Доста джънк. 5к+ калории даже забравих какво бях ял, ама ги имаше 5к. :D
Тренировка:
Кардио
Prowler +40KG - 12 дължини общо за ~20 минути, като редувах долните дръжки и тръбите, където се слагат тежестите.
Вертолет с ez curl bar - 3x10x30KG
Набиранки - 10 подхват общо за цялата трен
Пътека вървене под наклон - 10 минути
====================================================================
25.09.2016
Храна + други фактори:
6 кюфтета, 2 филии хляб, 2 пастички, 500ml seven up, 1 литър чай с 3 с.л. мед
Тренировка:
Лег - 10x77.5
Стриктно гребане - 10, 8, 8 x 100, 120, 120
Военна преса - 10, 8, 4 x 40, 50, 60
Скрипец - 10, 8, 6 x 82, 91, 100
Лег под наклон с дъмбели - 10, 8, 6 x 32, 32, 32 (във всяка ръка)
Лег с обратен наклон - 2x10x60KG
Имаше и някоя друга набиранка.
Коментари:
Вчера не трябваше да тренирам. Беше почивен ден, ама реших да тренирам. Голяма грешка. На военната ми се крампира крака и ми съботира серията. Последните дни са ми булшит.
26.09.2016
Храна + други фактори:
14.10 - Парче пица
15.00 - ориз и спагети с пилешко и зеленчуци (от китайски ресторант) 650 грама
16.00 - Hell-че
22.50 - 5 варени яйца, монстър
Коментари по храната:
Няма. :D Седя между 120-123 килограма. За сега ще се застоя малко на тези килограми. Добре се чувствам и по-силен!
Тренировка:
Клек - 3x6x197.5KG
Тяга - 6, 4 x 220, 220
Leg Extensions - 12, 10, 8 x 82, 113, 113
Leg Curls - 12, 10 x 93, 93
Коментари по тренировката:
Мислех, че ще се изложа, понеже леко претренирах миналата седмица, но за мое щастие клека се почувства лек. Тягата беше deadstop и ми се искаше да направя две шестици, но успях само една и то с доста зор, но беше доста чисто - без фитили, без хичинг. На втората се опитах да довърша серията с touch’n'go, ама не помогна. Не успях да заключа петото повторение. Бях и по-силен на машините. Доволен съм, можеше и по-добре обаче!
Т’ва беше песента, на която направих първата серия тяга! :)
27.09.2016
Храна + други фактори:
12.00 - 200г пилешко, 200г ориз, 200г варени картофи, салата, 100г овес с мляко и малко плодове;
16.00 - Хамбургер с телешка плескавица, вафличка;
Имаше и 3 хелчета, 500мл кола през деня.
22.00 - 80г фъстъци, 1 литър чай с 3 с.л. мед
Тренировка - няма.
Имам мускулна от вчера и като цяло се чувствам доста счупен. Надявам се да се възстановя за утре добре. Доста апетит имаше днес. Още като станах не издържах от глад (даже се събудих от глад), уви нямаше нищо вкъщи и си поостанах гладен. :D
28.09.2016
Храна + други фактори:
Дюнер в питка, Хамбургер с телешка плескавица, Парче пица, 2 хелчета, 1 наденица с 4 филии хляб
Тренировка:
Лег - 6, 5, 5 x 85, 85, 85
Гребане - 3x6x160KG
Военна преса - 6, 6, 6 x 50, 60, 60
Вертикален скрипец - 3x6x100KG
Лежанка под наклон с дъмбели - 6, 6, 6 x 30, 34, 34
Хоризонтален скрипец - 6, 6, 6 x 100, 136, 136
=====================================
29.09.2016
Храна + други фактори:
Всякакви боклуци.
Тренировка - няма.
Под всякакви боклуци имайте предвид хамбургери (които за мен не са лоши - телешка плескавица, хляб, зеленчуци), газирано и сладко. Като калории нещата са около 4500.
=====================================
30.09.2016 - 121.8КГ
Храна + други фактори:
Всякакви боклуци + 14 часа сън, който влезе много добре
Тренировка:
Клек - 200х6
Тяга с пауза - 180х6
Лег - 6, 5, 6 х 87.5, 87.5, 87.5
Хоризонтален скрипец - 3х6х136КГ
Военна преса - 6, 5, 5 х 50, 60, 60
Вертикален скрипец - 3х6х100КГ
Лег с дъмбели под наклон - 9х30КГ в ръка
Днес беше доста лош ден, макар и многото сън. Чувствах се отпаднал. Тия дни съм доста несериозен, ама силата и гърбината расте. :D Направих двете тренировки в един ден, понеже утре и неделя няма да имам възможност да тренирам.
Мнението беше редактирано от Devastion на 30.09.16 23:44.