Лаф моабет - девета серия

Прескочи до:

01.09.16
23:45

култов филм8-)

02.09.16
00:10

казано от Boby_ на 31.08.16, 20:52:

И можете да си спестите вица за българския казан в ада - всички го знаем...

А защо трябва да го спестяваме? Напротив! Нека и малките деца да научат тоя виц. Той продължава да е актуален, сега и во веки веков, както май вървят нещата. Актуален ще бъде също като “Бай Ганьо” на Алеко. Те двете неща, вица за казана и Бай Ганьо взаимно се допълват. Те са неразделни и неразделими един от друг. Манталитета на един народ е много устойчиво и здраво фиксирано качество, което определя настоящето и бъдещето му в крайна сметка.
Не можеш, просто няма как да прескочиш летвата на  2,50 м с фантазиране или като се издърпаш за косата по метода на  барон Мюнхаузен. Реалността не може да бъде надскочена. Всеки народ заслужава своето житие-битие, докогато реши, че е узрял да промени мисленето си и прецени, че чипа в главата му (както намекваше един премиер) е мааалко поостарял и се нуждае от ъпдейт.

Brace yourselves, лятото свършва и темите с хранителни режими и брой повторения за покачване на мускулна маса започнаха. Скоро очакваме и съпътствaщите ги въпроси за необходимата химия, защото без химия не ста’а брат :@

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 02.09.16 11:48.

02.09.16
11:48

казано от Alexander Krastev на 02.09.16, 11:46:

Brace yourselves, лятото свършва и темите с хранителни режими и брой повторения за покачване на мускулна маса започнаха. Скоро очакваме и съпътствъщите ги въпроси за необходимата химия, защото без химия не ста’а брат :@

Всеки иска на тренировките лекото и на хляба мекото.

IF

03.09.16
11:50

Когато си пиян в съботната сутрин

Мнението беше редактирано от Ime Familiq на 03.09.16 11:54.

IF

03.09.16
12:27

Мнението беше редактирано от Ime Familiq на 03.09.16 12:34.

03.09.16
21:12

Не знам на кой да се смея повече :D .

03.09.16
21:41

Супер са, почитател съм на белите негри.

IF

04.09.16
01:18

пфф

04.09.16
01:34

Брутално е - S500 купе имах честта да покарам . Те двигателите май са същите, ако не се лъжа. Отдавна вече това което е описано с букви и цифри на задния капак не отговаря на онова, което се крие под капака :D Интериор- като на космически кораб. Помислено е върху всеки един детайл . Дисплеят по средата на таблото е направен така, че по едно и също време може да показва различни неща. Например пасажерът да гледа филм , а водачът да си гледа разхода. Колата не е за пишман шофьори . При по-рязко настъпване на педала , излита моментално.

IF

04.09.16
02:08

казано от ME4O_TURIST на 04.09.16, 01:34:

Брутално е - S500 купе имах честта да покарам . Те двигателите май са същите, ако не се лъжа. Отдавна вече това което е описано с букви и цифри на задния капак не отговаря на онова, което се крие под капака :D Интериор- като на космически кораб. Помислено е върху всеки един детайл . Дисплеят по средата на таблото е направен така, че по едно и също време може да показва различни неща. Например пасажерът да гледа филм , а водачът да си гледа разхода. Колата не е за пишман шофьори . При по-рязко настъпване на педала , излита моментално.

Бруталничка е колата. Иначе агрегатите и на другите марки отдавна не отговарят на номерата си, явно си ги пазят като бранд. А като се сравни с конкурентите и май ги минава с доста, няма шест пет. Това което си карал 4х4 ли беше ?

Дрифт с ес класа .....

Между другото - само разцъквам клипове, нито съм карал нито съм се качвал в ес класа купе. Нали, не ме мразете, нямам ес класа.

Мнението беше редактирано от Ime Familiq на 04.09.16 03:40.

04.09.16
09:41

Разлики при амг версиите има. Е, все за добро, като в ес класата трудно ще е сетиш за лошо.
Малко са скъпи..
Качването ми в чисто ново Субару WRX Sti, преди години, беше доста интересно преживяване.
Тази кола, макар и лишена от глезотии, грозновата и леко кичозна на вид, от момента на припалването става наистина вълнуваща.
В Кайман и 997 съм се качвал, ама при тях вече усещането е комплексен емоционален срив. :)
Затова и не обичам да се качвам на коли, които засега не бих могъл да си позволя.

Мила

04.09.16
18:44

:D

04.09.16
18:46

(whew) дори не ги усети

06.09.16
17:54

Мнението беше редактирано от Евлоги на 06.09.16 17:55.

09.09.16
10:31

Изказване във фейсбук (headbang) (headbang) (headbang) (headbang) (headbang) (tmi) (headbang)

КАКВИТО И ПРОСТАЩИНИ ДА СЕ СИПЯТ ПО АДРЕС НА Б,БОРИСОВ, , по-полезен, по-умен, по-толерантен, търпелив,по- уникален и запомнящ се Политик, Премиер, Водач,даващ всичко от себе си, правещ всичко по силите си България не е имала през всичките си години на своята най-нова, демократична история.Оценено от милиони български граждани—показано в 10 последователни избори , оценено от цивилизовани ЕВРОПА И СВЕТА ..ОТ СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ ОТ НАЙ ВИСОКО ЕСТЕСТВО.....
Това са фактите и никой по никакъв начин не може да ги оспори!
Всички злословия по негов адрес са плод на целенасочена пропаганда, целяща отклоняването на България от пътя и към Европейските и световни, общочовешки ценности.Сърцето си е изтръгнал от гърдите, за да освети пътя на страната ни към европейските ценности .....а кои не го харесвате ??? Комунисти негодници,разни победени на изборите, разни цапардосани престъпници,корумпирани олигарси и правите всичко възможно-да стъпчите това горящо сърце .....
Успех на нашия Премиер!
Има нашата подкрепа!——-И МИЛИОНИТЕ СВЕСТНИ ЩЕ ГО ИЗБИРАМЕ ПАК, И ПАК, И ПАК

09.09.16
10:35

Пускам сълза от умиление. Тиквоний гордо ще ни поведе към прогреса. Честит девети септември, другарЕ! Кучетата водят овцете, което значи, че в редовеце на овцете просто нЕма водачи :)

Мила

09.09.16
12:12

10.09.16
12:41

казано от ME4O_TURIST на 04.09.16, 01:34:

Брутално е - S500 купе имах честта да покарам . Те двигателите май са същите, ако не се лъжа. Отдавна вече това което е описано с букви и цифри на задния капак не отговаря на онова, което се крие под капака :D

Ами вече всичко върви към даунсайзинг, турбиниране, намаляване на емисиите и т.н. простотии. :D

Немските марки останаха с по 1-2 големи двигателя над 5 литра.

Все пак S500 и S63 са с различни мотори - 4.6 и 5.5.

Мила

10.09.16
20:40

https://www.facebook.com/1647213595502058/videos/1817086658514750/
:)

14.09.16
04:09

14.09.16
16:11

Някакъв бот ми писа на служебния скайп и реших да го еб***м :D.

15.09.16
21:55

Само на мен ли ми се стори днес, че след като двамата Специални бяха наритани лошо днес в Ротердам, публиката на стадиона запя You’ll never walk alone? :D

16.09.16
00:27

http://themainline.bg/60816/най-великият-нападател-който-не-можеш/

eгати тариката

19.09.16
12:57

Не знам колко от вас се интересуват от подобни неща, но Байер закупува Монсанто срещу скромните 66 милиарда долара:
Ето подробности за сделката:
http://time.com/4492794/bayer-acquires-monsanto/

Както знаете, интересите на Байер не са само в облатта на фармацевтиката, с което са най-известни.

Монсанто е една от компаниите, най-силно демонизирани в средите на интернет активистите. В интерес на истината има доста основания за това. Ще е интересно как ще се развие ситуацията сега.

19.09.16
13:01

казано от Boby_ на 19.09.16, 12:57:

Не знам колко от вас се интересуват от подобни неща, но Байер закупува Монсанто срещу скромните 66 милиарда долара:
Ето подробности за сделката:
http://time.com/4492794/bayer-acquires-monsanto/

Както знаете, интересите на Байер не са само в облатта на фармацевтиката, с което са най-известни.

Монсанто е една от компаниите, най-силно демонизирани в средите на интернет активистите. В интерес на истината има доста основания за това. Ще е интересно как ще се развие ситуацията сега.

Еми, как...както гласи снимката във ФБ отпреди няколко дни - най-големия производител на ГМО култури и пестициди, ще ни продава лекарства против рак...надали хората ще станат по-здрави.
От друга страна, Байер отдавна си продава и семена и химикали наред с лекарствата, та надали ще бъде толкова голяма драма.

19.09.16
14:14

казано от Димитър Михайлов на 19.09.16, 13:51:

:)

За теб майтап, за мен истина. Всички бюра тук в офиса са с контролно табло с два бутона и електромотор и могат да се вдигат на всяка избрана височина от 50-тина см до метър и половина. Можеш да работиш седнал, прав, клекнал или да ги сменяш по всяко време на деня. :)

Познато, поработих и аз на такова през ~ двугодишния ми период на лични тестове на работа прав / седнал. Имам и прилична статия по темата, която ще публикувам в някакво бъдеще.

21.09.16
13:40

И нашите журналисти са едни “журналисти” ...

Закрит Акаунт

21.09.16
13:58

Е може да няма противоречие, т.е. само сред 16 годишните да е намаляло като процент, но като цяло зависимостта у младежите, обхващаща цялата тийнейджърска възраст /не единствено 16 г./, спрямо цигари и алкохол, да се е увеличила.

21.09.16
14:03

Е те като са надрусани как да пият алкохол и да пушат цигари ;)

Закрит Акаунт

21.09.16
14:12

казано от Dymag на 21.09.16, 14:03:

В смисъл, че когато са надрусани не могат да пият и пушат ли (shake) Че какво им пречи-масово го правят :D

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 21.09.16 14:12.

AA

24.09.16
14:40

казано от Dymag на 21.09.16, 14:03:

тцтц, наркоманди!

01.10.16
15:34

http://video.eurosport.com/football/watch-eric-cantona-wants-to-be-england-manager_vid813899/video.shtml

Закрит Акаунт

02.10.16
18:37

Нещо да попитам, а и да не отварям отделна тема:
Защо на сайта не виждам вариант за настолна и мобилна версия. Като влизам през тела не виждам пълните опции така, както когато влизам през настолен комп или лаптоп. Ето например, като чукна на някой потребител, въобще не му излиза панела в ляво, съдържащ дневник, измервания и т.н. и т.н. Друг е въпроса за достъпа до тези неща, какъвто може и да нямам, но те въобще и не излизат, както излизат, ако съм на комп. Само една снимка със съответнити две - три икони от долу и това е.
С андроид съм, пробвах от всички телефони вкъщи /общо 7/, които все са с андроид, актуализиран и то,  но все не става. Явно сайта не дава такава възможност или аз нещо не съм довидял. И в настройки не попаднах също на подобна опция.

Сайтът ни не е направен с различни версии за различни екрани. Това е практика, която все по-малко ще виждате и е въпрос на време да останат само хибридни версии, каквато е нашата. Да, има редица слабости в момента, но нека прегледаме този момент след няколко седмици, когато ще ги актуализираме.

П.П. При технически въпроси моля да ми пишете директно на мен. Нямам възможност да следя абсолютно всичко във форума и беше късмет, че видях поста ти тук. А не ми се иска да висят питания от такъв характер.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 03.10.16 08:58.

Закрит Акаунт

03.10.16
09:13

Ясно :)
Не, че ми е проблем, но просто попитах, тъй като можеше и в мен да бе проблема и аз да не правих нещо както трябва.
Ок, занапред при подобни въпроси ще питам на лична.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1