Lifting The Dream *Intuitive eating & Girly Gains**

Прескочи до:

13.09.16
21:13

казано от Sanya на 12.09.16, 23:04:

Подариха ми днес индийски масаж за цяло тяло с билкови торбички за рождения ден. Толкова голяма нужда имах от това, направо ми четат мислите. Другата седмица ще се възползвам ;)

Къде? Сподели след това впечатления. :)

14.09.16
00:02

Като отида ще споделя след това :) На Солунска се намира.
————————-
Сън: 71/2 часа
ХРАНА
- 4 овесени палачинки с крем от извара, кис.мляко и подсладител, малинки
- 100г св. контра филе; 1/2 сладък картоф на фурна; салата домат с червен боб, ленено олио
- праскова
- скумрия на скара; домати, краставици + зехтин
- 2 кюфтета със стафиди и сушени домати, пърж.картофки, зеле,  лютеница ; 2 малки бири (Q-ftetaria)

ХапнАх :D

Тренировка - Няма.
Не трябваше да е почивен, но имах ангажимент преди работа.
Вечерта рожден ден. Много приятели са родени септември, празничен месец се очерта.
Палачинките тая сутрин бяха... :x

Т. Тодорова

14.09.16
08:38

казано от Sanya на 14.09.16, 00:02:

- 2 кюфтета със стафиди и сушени домати

М? Я обясни, че пОснах лига :D

Q-ftetaria

Доста читаво място. :)

14.09.16
09:09

казано от Т. Тодорова на 14.09.16, 08:38:

- 2 кюфтета със стафиди и сушени домати

М? Я обясни, че пОснах лига :D

Има едно заведение в София (Митко го цитира), където както можеш да се досетиш от името, специалитети са им кюфтетата. Има си стандартните, телешки, неврозни, също така разни картофени, магданозени и пр. И моите най-любими - свински със сушени домати и стафиди. Имат мн лек сладникав вкус, съчетанието е неочаквано яко (за мен беше очаквано де, защото обичам и двете) и ги поднасят с нарязани на тъъънко пърж. картофки, едросмляна лютеничка, салата зелета и филийка препечен хляб. С бира мн върви (beer)

14.09.16
22:21

Каръшки ден...

Сън: 61/2 часа
ХРАНА
- 200г кис.мляко + 50г заквасена сметана, 40г овесени ядки, 1/2 банан,  20г мед
- 100г св. контра филе печено; 1/2 сладък картоф
- праскова
- 100г извара с подсладител; 1 сладолед
- 2 варени яйца; кочан царевица; домати с плочка сирене
- кремче от 1/2 замр. банан, лъжица заквасена сметана, лъжица кис.мляко, 1/2 доза протеин + 2 реда черен шоколад 72% с бадеми

Яде ми се и то много. Ям...

ТРЕНИРОВКА - Гърди / Рамо
1. Лег с щанга - 12 @20кг / 8 @30кг / 5, 5, 5 @32.5кг
2. Арнолд преси - 10, 8, 8, 8 @7.5кг на ръка
3. Кофи - 7, 5, 5, 5, 6
4. Повдигане на диск напред (до нивото на очите) - 4х10 @10кг
5. Кик бек (ендостранно) - 10 @7.5кг / 2х12 @5кг
6. Планк с тежест - 1 мин @10кг / 50 сек @10кг

Днес не се чувствам особено силна. Тежеше ми всичко. На Арнолд пресите може би тия дъмбели са ми тежички още, но 5ците бяха заети, а не е като да изобилстваме на дъмбели в нашета зала :D Абе било е по-добре със сигурност.

Защо е каръшки ден ли? Ами попребих се малко днес. Като се качвах на трамвая кракът ми се подхлъзна и си ударих коляното в ръба на стълбичката. Първоначално си помислих, че ще си направя само една огромна синка, но 2 часа след това (тренирах междувременно) коляното вече се беше надуло и куцах. Куцах цял ден, продължавам и сега, въпреки че отока вече е почти спаднал, но седи кофти болката, която не ми позволява да стъпвам добре с левия крак. Поседях малко с лед, мажа го с квото имам, да видим утре как ще е. Дано да се е оправило до петък, когато мисля да клякам...

От днес добавям и Витекс към добавките си.

14.09.16
22:28

казано от Sanya на 14.09.16, 22:21:

От днес добавям и Витекс към добавките си.

Защо? Имаш конкретен проблем, или?
Питам, защото имам спомен че си на възраст, в която прогестерона трябва да е все още висок без допълнителен стимул.

14.09.16
22:39

Последните месеци ми подранява цикъла с не малко дни - м/у 5 - 8. Отделно разни кожни проблеми, които бях споменала наскоро, също така и доста по-остра смяна на настроенията при ПМС спрямо преди. Усещането ми е, че баланса ми се е нарушил. Смятам скоро да си пусна изследвания на половите хормони, но понеже четох тук там за тази добавка и реших, че не пречи да пробвам. Доколкото разбрах не би ми навредила по някакъв начин?

Закрит Акаунт

14.09.16
22:49

Хм, тази абревиатура ПМС, освен Постановление на Министерски съвет, имала и друго значение. При жената също е страшно - ПМС, по време на МЦ и малко след това, вкъщи се не трае. Та съчувствам.....съвсем сериозно.

14.09.16
22:51

Не, няма как да пречи. Стана ми интетесно, защото обикновено се пие с причина. При нисък прогестерон се препоръчва в комбинация с жълт кантарион.
Хубавото на витекса е, че в самото растение няма нито прогестерон, нито каквито и да е хормони, просто има механизъм, по който кара тялото само да си произвежда още. :)

14.09.16
22:55

Dydo, по принцип не съм от жените, които оставят тия неща да й влияят на ежедневието, не говоря често за това и гледам да не се оправдавам с тия явления за каквото и да било. Разликата обаче я усещам последните месеци, затова и го отбелязвам :)
Благодаря за съчувствието :)

Марги, благодаря за пояснението :)

Мнението беше редактирано от Sanya на 14.09.16 22:56.

15.09.16
00:05

казано от Sanya на 14.09.16, 22:21:

Дано да се е оправило до петък, когато мисля да клякам...

А пък и да не клякаш тази седмица няма да е фатално. Остави го да отшуми напълно.

15.09.16
22:02

ХРАНА
- 4 оризовки с масло и розово сладко; 230г домашно кис.мляко
- 50г (сурово) пълноз. паста със сос болонезе с дива кайма
- 70г извара, 100г кис.мляко, 1/2 доза протеин и семена; 1 голяма праскова; 1 десертче със стевия (160ккал)
- 2 кюфтета (100г) от диво месо; 120г червен боб; 1 домат, чушка, зехтин
- кремче от кис.мляко, замразен банан, 1/2 доза протеин

ТРЕНИРОВКА - Гръб
1. Набиране у.п. - 4, 4, 3 , асистирани - 6, 3+1, 6
2. Гребане с Т-щанга - 12@20кг / 10@30кг / 3х10 @35кг
3. Хай пул - 3х10 @15кг
4. Изнасяне в страни с два дъмбела - 3х10 @5кг на ръка
6. Бицепс с прав лост - 3х12 @10кг

Днес закъснях за тренировка и трябваше да я съкратя малко и да прелитам по-бързо през упражненията. Получи се много добра въпреки това.

Коляното днес е добре. Не куцам, но все още има лека болка. Ще взема под внимание съвета на Сашо и ще пропусна клякането утре. Това, което мисля да направя е да ида поне да потренирам ядрото, като може да включа и някое упражнения за краката с ластик, внимателно и без много да се пъна, а може и само с корема да си остана :)

На работа по време на вечеря виждаме едни от най-красивите залези всяка вечер. Споделям...

Мнението беше редактирано от Sanya на 15.09.16 22:13.

Недей да тренираш краката утре, още повече с ластик. Ако наистина няма болка използвай това упражнение

Закрит Акаунт

16.09.16
11:30

Егати съвпадъка, Саня ......... регната си 2011 г. и точно в момента си с 1111 мнения 8-)

16.09.16
20:58

Dydo, ще трябва да стрОша 4-те единици с тоя пост. Другият вариант бе да спра да пиша, но няма да ми е приятно :D
———————————————————————————————————-
Сън: 81/2 часа 8-)
ХРАНА
- 80г (сурово) елда с лъжица заквасена сметана, доза протеин, канела; 1/2 праскова
- 70г (сурово) пълнозърнести макарони със сос болонезе с дивечова кайма - изядено на два пъти
- сурово десертче с кашу и орехи Zido
- 2 кексчета; 1 пакет Чийзи (shake)
- 2 кюфтета от диво; домат, краставица, чушка + зехтин; дояждане на макароните

И това ще е храната за днес, защото след това чийт хранене следобед, от което ми беше тежко и огладнях едва 5 часа по-късно, не заслужавам повече. Пълна простотия и несериозност беше това. Whatever….

ТРЕНИРОВКА - Кардио / Корем
1. Пътека - 30 мин / наклон 8 / 5.5 км/ч
2. 4 суперсерии за корем:
- крънчове с 10 кг диск над глава - х15
- повдигане на крака от лег с изтласкване на ханша - х12-15
- руски туист с 5кг - х20
3. Усукване ляво/дясно от планк позиция - 4х20

Коляното се държеше добре на пътеката. Не ходих с прекалено бърза скорост, повишавах плавно наклона. Понеже мисля, че вървенето не би ми навредило в случая, реших именно това да включа в тренировката днес. Ядрото го ударих силно. Язък след това за глупостите дето ядох (dull)

Пп: Днес преброих колко тренировки съм направила от началото на годината. Днешната е номер 177 :)

Мнението беше редактирано от Sanya на 16.09.16 21:43.

17.09.16
19:24

Сън: 61/2 часа
ХРАНА
- 3 овесени бисквити* ; протеинов шейк; 1 банан
- 100г пил.гърди; 2 печени чушки; салата домат, краставица, чушка + ленено олио; 2 оризовки
- праскова; 3 овесени бисквити; 1 оризовка
- 1 огромен сандвич от хлебче с лук, 80г пил.гърди, извара, домат, краставица, чушка, зехтин
- [навън] ще бъде някаква салата, ще пийна вино

* Овесените бисквити ги пекох снощи. Съставките са 2 големи моркова рендосани, 50г пълнозърн. брашно, 40г овсени ядки, 1 с.л. мед и канела. Оформих като бисквити и пекох на 200 градуса за 15тина минути.

Отбелязвам малко откачен глад днес. Затова и избухнах с огромен сандвич след работа. За пореден път се убеждавам, че не е хубаво да пазаруваш гладен.

Тренировка - Няма.

Може би заради трите последователни дни тренировки, а може и заради предстоящите месечни явления ми е скочил рязко апетита. Няма значение кое е причината, но контрол трябва да си наложа. Може би е редно да почна да смятам отново калорийния прием.

Коремът съм го замазала малко, но поне гръб да покажа :D

Мнението беше редактирано от Sanya на 17.09.16 19:26.

18.09.16
20:25

Сън: 5 часа |-)
ХРАНА
- 4 овесени палачинки от моите с крем от 80г извара и 80г кисело мляко с подсладител и поръсени с маково семе
- 280г супа от червена леща и зеленчуци с лъжичка заквасена сметана; 2 царевични блокчета
- салата с айсберг, спанак, краставица, черита, малко крема сирене и 3 пъдпъдъчи яйца; лате
- 180г пил.гърди с лук и червена чушка на тиган; салата домат, краставица, чушка + ленено олио; 3 царевични блокчета

ТРЕНИРОВКА - Няма.
Хубаво се разходих навън :)

Снощи се прибрах доста след полунощ и днес не успях да спя до по-късно от 9. Много се въртях заради жегата. Спи ми се цял ден,  а нямах възможност да легна следобед.
Вкарвам храната в релси, че не беше тръгнало на добре. Слава богу и апетита ми спадна малко.
Утре вече ще тренирам, само че още умувам как да се състои тренировката...

19.09.16
19:43

Сън: 8 часа
ХРАНА
- 250г кис.мляко, 40г овесени ядки, семена, подсладител
- 1 праскова; 1 оризовка
- 130г пил.гърди с лук и чушка; салата домати, краставици, печена чушка, 30г сирене; 4 оризовки
- 2 яйца на очи без мазнина; купа червена леща; домат; 1 царевично блокче
- 250г кис.мляко с доза протеин
~1600 ккал

ТРЕНИРОВКА - Крака (задни бедра), глутеус, корем
1. Румънска тяга - 12@25кг (дъмбели) / 10@35кг (щанга) / 6, 8, 8, 8 @45кг
2. Бедрено сгъване от лицев лег с дъмбел - 4х12@15кг (бавна негативна)
3. Добро утро седнала - 12@30кг / 3х10 @35кг
4. 3 суперсерии:
- Глутеус ритници с 3.5кг тежест - х15
- Абдуктор с 3.5кг тежест - х20
5. 4 суперсерии за корем:
- колелце от колене - х10
- повдогане крака от вис - 15, 15, 12, 12
6. 3 суперсерии:
- страничен планк + 5кг - 30 сек на всяка страна
- хоризонтални и вертикални ножички, колело - х20 всяко
7. От планк към лицева - 2 до отказ

Първа смяна, как я мразя. Спах достатъчно часове и пак се чувствах смазана сутринта. Хубавото е, че ще изкарам така само 3 дни и следват 4 почивни. Тренировката беше много добре, не бях тренирала крака от миналия понеделник заради коляното. Мисля, че вече е добре и петък ще поклякам най-сетне.
Женският ми часовник този месец е по-точен от всякога :)

Мнението беше редактирано от Sanya на 19.09.16 20:39.

20.09.16
19:21

Сън: 71/2 - много разпокъсан, с няколко ставания
ХРАНА
- кекс в микровълнова (1 яйце, 1/2 доза протеин, 5г брашно от семена, бакпулвер, ванилия, подлсадител); 250г кис.мляко с маково семе
- 3 царевични “оризовки”; зелен чай
- скумрия на скара (ок. 200г); 130г сладки картофи; домати и чушки + 40г сирене
- 130г пил.гърди на тиган; последна купа червена леща; 1 домат
- 200г кис.мляко + 50г извара + доза протеин chocolate brownie = nom nom
1700 ккал

ТРЕНИРОВКА - Гърди, рамо, трицепс
1. Лег с щанга - 12@20кг / 8@30кг / 5, 4, 5 @35кг / 8@30кг
2. Раменни преси с дъмбели - 10, 8, 8, 8 @7.5 кг на ръка
3. Горен лег с дъмбели - 4х10 @7.5кг на ръка
4. Повдигане на диск напред - първа серия с дъмбели (фейл)* / 2х10@10кг / 10@7.5кг
5. Кофички на пейка - 3х15
=50мин
Добра разтяжка и кой от къде е.

Кръст и корем са зле цял ден. Преди тренировката свежнах и реших да си карам по ред. Да отбележа, че лежанката започнах да я правя с краката качени на пейката. Някак усещам гърба си добре прилепнал към пейката и по-добра работа с гърдите. Петото повторение, ако не е спотъра ми сама трудно го избутвам.
При изнасянето напред първоначално хванах дъмбелите, но лявата китка много ме заболя. Установих, че с диск не се случва това. Като цяло китките са ми проблемни, често ме болят и не знам как да постъпвам спрямо тях. Накитници? Има ли упражнения, с които мога да ги заздравя?

Днес съм като сдъвкана и изплюта след като почти не спах снощи. Първо сънувах някакъв кошмар със зомбита ( то или ще са зомбита или ще е края на Света...) от който ми трябваше доста време да заспя. Знам, че е смешно, но сънят ми е доста реалистичен :D След това жега, комари, събуждане към 2ч отново поради болки в корема, ставах да пия хапче. Още въртене и наместване и в следващия момент часовника звънна. Откровено ми казаха, че днес не изглеждам никак добре :D

20.09.16
20:14

Първо сънувах някакъв кошмар със зомбита

Тези зомбита са много гадни.. и аз ги сънувам (giggle) , а ако не са те - джидахистите превземат (giggle)

Закрит Акаунт

20.09.16
20:33

Какви комари бре, Саня, де се случва т,ва. Мен където много ме обичат, това лято ич не ги усетих. А сега и бая се застуди.
Иначе обожавам зомбитата-Заразно зло, Z-та световна война.......любими филми. Ааааа, щях да изпусна и Погрешен завой, но само първите две части. Ще отдам заслуженото и на Final destinatoin, макар да не е със зомбита. А пък Апокалипто на Гибсън......култов 8-)

20.09.16
20:34

казано от LeSourire на 20.09.16, 20:14:

Първо сънувах някакъв кошмар със зомбита

Тези зомбита са много гадни.. и аз ги сънувам (giggle) , а ако не са те - джидахистите превземат (giggle)

Вторият най-често срещан сценарий за кошмар е, че приближава метеорит или  цунами :D Но твоето е много силно също!

Момичета,за да не сънувате кошмари със зомбита гледайте ‘Train to Busan’(Корейски филм).Клин,клин избива.

Т. Тодорова

21.09.16
17:29

казано от Sanya на 20.09.16, 19:21:

Като цяло китките са ми проблемни, често ме болят и не знам как да постъпвам спрямо тях. Накитници? Има ли упражнения, с които мога да ги заздравя?

Това е въпрос, който живо ме вълнува и мен. (call)

казано от Sanya на 20.09.16, 19:21:

Първо сънувах някакъв кошмар със зомбита ( то или ще са зомбита или ще е края на Света...) от който ми трябваше доста време да заспя. Знам, че е смешно, но сънят ми е доста реалистичен :D След това жега, комари, събуждане към 2ч отново поради болки в корема, ставах да пия хапче. Още въртене и наместване и в следващия момент часовника звънна. Откровено ми казаха, че днес не изглеждам никак добре :D

И говорейки за реалистични кошмари, аз пък преди две вечери сънувах ужасен сън, който завърши с Кольо Пияндето, разбиващ главата ми с бухалка. :D Буквално чух как ми изхрущя черепът отгоре (щот нали е дълъг, отгоре ме изпраска :D), усетих го и даже видях на какви парчета е счупен (по звука и усещанията се ориентирах и си го представих :D). И в момента ме побиват тръпки - т’ва не е нещо, дето се забравя. :D

Крейзеееййй :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.09.16 18:00.

21.09.16
17:49

казано от Т. Тодорова на 21.09.16, 17:29:

сънувах ужасен сън, който завърши с Кольо Пияндето, разбиващ главата ми с бухалка. :D

Плача!!! :D :D :D Почти успях да си го представя :D

21.09.16
18:42

казано от karfi4ka на 21.09.16, 17:49:

сънувах ужасен сън, който завърши с Кольо Пияндето, разбиващ главата ми с бухалка. :D

Плача!!! :D :D :D Почти успях да си го представя :D

И аз :D
Колето, милия, ще му излезе име на Черепотрошача :D

Закрит Акаунт

21.09.16
18:51

То ако е с бухалка имате нек,ъФ шанс, ама да не ви перне по главите с това, дето го държи в ръката, че тогава.....:D

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 21.09.16 18:52.

21.09.16
20:15

Относно китките, аз си взех ето тези (най-евтините са на сайта, но са много хубави) и съм доволен. Първо обаче си изчисти техниката при упражненията, най-вероятно в това да се корени проблема. Накитници могат само малко да подпомогнат. При мен от недобра мобилност, поемайки щангата на гърди при обръщане ми изтръпваха кутрето и безименния (явно се травмираше по някакъв начин улнарния нерв), а при лежанка баш си ме заболяваха и за това взех да правя с хват на палеца при останалите пръсти. Така правя и раменната.

21.09.16
20:25

Супер, мерси Енев! Проблемът с китките ми е още преди въобще да почна да тренирам, но пък това не пречи да имам неправилна техника при някои от упражненията и допълнително да се подсилва проблема. Лежанка не съм правила с такъв хват, ще пробвам следващия път.

И говорейки за реалистични кошмари, аз пък преди две вечери сънувах ужасен сън, който завърши с Кольо Пияндето, разбиващ главата ми с бухалка. :D Буквално чух как ми изхрущя черепът отгоре (щот нали е дълъг, отгоре ме изпраска :D), усетих го и даже видях на какви парчета е счупен (по звука и усещанията се ориентирах и си го представих :D). И в момента ме побиват тръпки - т’ва не е нещо, дето се забравя. :D

Край... време ми е да се оттегля явно.
(wasntme)

Т. Тодорова

22.09.16
00:40

Коле, оттегляйки се, ‘земи си и Карфицата, дето беше и тя там, и подкрепяше злодеянието ти, щото мислеше, че съм виновна. :D Луда работа. Треперим кат’ се сетим.
—————————————————-
Санчи, пооспамихме заради мойта глава, ама травми... тежък филм. :D Финито.

22.09.16
08:23

Тодорова, добре че си ми слабост, иначе взимам и аз бухалката :P

Да напиша някъв отчет за вчерашния ден...
21.09.2016
ХРАНА
- кексче (яйце, 1/2 доза протеин, 10г брашно от семена); 100г извара
- 50г извара; зелен чай
- 200г скумрия на скара; 1/2 сладък картоф на фурна; 2 домата
- 2 ч.л. Масло от кашу (h)
- 4 оризовки с извара
- печен джолан; домат, краставица, чушка + зехтин; 1 мини филийка хляб
Около 1600ккал

ТРЕНИРОВКА - Няма.

Хванах си куфара и към вкъщи за почивните дни. Големи премеждия по пътя, но живи и здрави пристигнахме вчера.
Вчерашният ден ми донесе страхотни изненади и се усмихвах цял ден (sun)

22.09.16
20:21

Сливен - “Ден първи”

Сън: 81/2 часа + 1 час следобед 8-)
ХРАНА
- 3 овесени палачинки със сусамов тахан, парченца праскова и банан
- 50г свински джолан; 1 варено яйце; домати, прясно сирене и зехтин; 3 филийки многозърнест хляб
- 250г домашно кис.мляко, 1 зелена ябълка, по 3 сушени фурми и сини сливи, канела и стевия
- къри с нахут и червена леща; варен език

ТРЕНИРОВКАГръб
1. Набиране у.х. -  4, 4, 3, 2
2. Вертикален скрипец ш.н.- 12@25кг / 10 @30 кг / 10, 10, 10 @35кг
3. Гребане с Т-щанга -  12@30кг / 10, 10, 9, 8 @40кг
4. Хай пул -  4х12 @12.5кг
5. Едностранно гребане с дъмбел - 4х10 @12.5кг
6. Малко бицепс :D -  3 серии
7. Изнасяне в страни с кабел - 4х10 @ 1 плочка

Прикачвам видео с гребането с Т-щангата :) 

22.09.16
20:26

Въх, въъъй, майкооооо (muscle) (nmuchfun)

(bow) - dat!

22.09.16
20:33

казано от Afhængig на 22.09.16, 20:26:

Въх, въъъй, майкооооо (muscle) (nmuchfun)

(bow) - dat!

Яко пъмп днес :D
Мечешка прегръдка (hug)

22.09.16
20:48

Като гледам гребането, май не е бил толкова малко бицепсът :Д
Нещо ми изглежда, че го правиш странно. Някак накрая го придърпваш на бицепс. Никога не съм го правил това упражнение, ама ми се струва, че можеш да изтегляш лактите малко по-назад, един вид по към корема.
Всъщност, като се замисля, ако го правиш с ръкохватка и я поставиш малко по-надолу, от там, дето държиш на клипа, ще е по-добре, но говоря малко на изуст, така че... :Д
П.П позлвай и по-малки дискове, за по-голяма амплитуда :)

Мнението беше редактирано от ddd на 22.09.16 20:52.

22.09.16
20:59

Старая се да събирам лопатките назад и да  ползвам предимно гърба, но определено последните бройки ги усещам и в ръцете. Това с ръкохватката е мн добра идея, защото ръцете стоят една под друга. Иначе мен лично много ме кефи това гребане :)
Това с малките дискове също е добра идея! Благодаря ти.

23.09.16
21:01

Сливен -  “Ден втори”

Сън: 7 часа
ХРАНА
- 3 малки филийки многозър.хляб с извара; 3 пъдпъдъчи яйца, 1/2 варено кокоше; домат, чушка; чай с лъжица мед
- ябълка
- патешко бон филе с боровинков сос; 1/2 пърленка със сусам; салата зеле, чушки, моркови, гъби
- 2 филии многозър.хляб с 2 ч.л. фъстъчено масло и 1/2 ч.л. мед; чаша прясно мляко
- агнешко с ориз; салата домати с прясно сирене и зехтин

Бе малко ми е в повече хляба днес и след вечерята ми стана малко тежко...

ТРЕНИРОВКА -  Няма.

Трябваше да тренирам и до ранния следобяд  имах това намерение, но ме заболя отново корема и отложих за утре.
Вече ми е едно есенно с тези температури... Жалко че няма да се порадваме на още  малко лято |-)
Вкъщи има диво животно... Другото е котката Съни :D

24.09.16
20:57

Сън: ~8 часа
ХРАНА
- 4 с.л. фини овесени ядки, чиа, 1/2 ябълка и 300мл прясно мляко; 1 чепка грозде; 1 ч.л. фъст.масло
- агнешко с ориз; салата домати, чупка + зехтин
- фрапе без захар; цитронада от портокал и малини (май имаше захарен сироп)
- 2 филии многозър. хляб с извара и домати
- праскова
- 2 чушки със сирене и яйце; 1 парче печен суджук; салата домати с печени чушки; филия многозър. хляб
+ добавям 5 сушени фурми,  1/2 ябълка, 2 ч.л. фъстъчено масло и се молим да не съм си надхвърлила дажбата :)

ТРЕНИРОВКА - Предни бедра, глутеус, корем
Загрявка: 2 серии прасец на калф машина, 2 серии бедрена екстензия (леко) и една серия клек с лоста
1. Клек - 8 @30кг / 5 @40кг / 4 @45кг / 6х2 @50кг и дроп  5 @40кг + 8 @20кг + 10 @СТ
2. Напади на смит - 10 @20кг / 3х10 @30кг
3. Лег преса, широк разкрач - 10 +20кг / 3х8 +30кг
4. Абдуктор машина - 3х15 @40кг
5. Повдигане на крака от стенд - 3 серии
6. Планк с тежест - 3х 30сек + 15кг
7. 3 Суперсерии:
- крънчове + 6кг топка
- повдигане на крака от лег
8. Руски туист с 6кг топка - 3 серии

Днес отидох надъхана да клякам с 50 :D Нищо, че реално не бях клякала от 2 седмици и  знаех, че ще ми е трудно. Е, зор си видях определено, но пък видях, че реално това не ми е макса.

1. Не знам защо си обърнах така главата, супер неволно.
2. Взимам от ниско щангата и не е много правилно, но следващото ниво ми беше високо.
3. На второто повторение си личи, че мноого ми е зор :D
4. Малко е крив клека сякаш, но от 4та серия почна да става по-добре (клипа е от първата)
Серията с 45 беше излишна, но исках да мина през нея, за да видя дали да хитвам 50.
Тва от мен...

Мнението беше редактирано от Sanya на 24.09.16 22:45.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1