Добро утро- 2х200
Обръщане от вис- 2х5х110, 8х100
Набиране подхват- 5,5,4 х 60
Хват
Ехх... друго си е да пообръща човек :)
Клек с пауза- 17х1х140, 1 х 150,160
Къде с по-големи, къде с по-малки трески...изморих се... ама и утре ще тренирам де, като ми е паднало :Д
Специално заръчах да ми гледат внимателно задника на клека и ми казаха, че при паузата ми е на 4 пръста от земята :)
И нещо по-спокойничко :)
Благодаря, но едва ли е това, което си представяш, аз и на Гого обяснявах :Д
Правя го лоу бар и торсът ми не се накланя до 90 градуса, а до около 60 :)
Клек с пауза- 1х160
Тяга- 1х260
Набиране подхват- 9,8,8* х 50
Със страшна треска съм от добро утрото и едвам направих дори тая единичка на тягата :Д, но пораздвижих леко, което беше целта.
Вчера ме мързеше, ама сега хубаво ще взема да се помачкам и разтягам.
Утре го пиша почивен, че и без това май няма да остане време за залата :)
Клек с пауза- 5 х 130,140; 3х150
Военна- 5 х 60,70,80,85
Клекът не беше зле, но лявото рамо нещо ми пука странно последната седмица и го усещам слабо. Мачкам го, разтягам, прави разни мобилити неща, пък да видим :)
Добри парчета правеха румънците около 2010, ама последните години основно на чалгарски тип им избива.
Тяга- 1 х 280, 270, 270, 270, 270
Бива горе-долу. Стартът ми го нямаше никакъв, това до сега почти не се е случвало. Тая пауза на клека явно взима супер яко. Принципно, като ми тежи тягата, ми тежи след коляното, а на него я качвам лесно. Днес борбата почваше под него, но ги заключвах, макар бавно и мъчително ( голям кеф :Д ).
От петицата на 270 се отказвам. Кляка ми се в момента, пък и отдавна му е време, че много изоства. Ще си тренирам по обичайния начин, малко повечко клек и не толкова обемно на тягата :)
Клек с пауза- 3х3х150
Военна- 3х90, 20х50
Набиране подхват- 10*, 8*, 6* х 50
Отвикнал съм от единиците на тягата и днес ми беше изморено на клека, но пак добре :)
Ще изкарам няколко тренировки с леко на военната да се пооправи рамото.
Тяга- 3, 2, 1 х 270
Амии, подърпах и аз покрай момичетата :Д.Те с максове, аз с добра тренировка :)
Ама много са готини :), и трите -Ади, Зори и Теди- супер симпатяги, усмихнати, разговорливи, а бе пичове ;Д Разбира се и доста по-яки отколкото предполагаха (и си държаха тягата в надхват ! :Д).
Сега за бонбоните... :Д Страшни! Нагърбиха ме с така тежката задача да изям най-много :Д
Зори, пък беше направила много яки кексчета, които макар и да не бяха много сладки, много ми харесаха, което за мен си е странно :Д Та и от тях си имам и малко по-късно ще ги мушна с прясно мляко, че са се утепали :Д
И така днес доволно, във всеки аспект :)
казано от ddd на 05.11.16, 16:29:
Амии, подърпах и аз покрай момичетата :Д.Те с максове, аз с добра тренировка :)
Явно залата е специална. :D
Много радвате! :)
казано от ddd на 01.11.16, 20:36:
Кляка ми се в момента, пък и отдавна му е време, че много изоства. Ще си тренирам по обичайния начин
така ми харесва
И на мен, като ми се пооправи коляното, рЕзко ми се приисква да го пусна отпуска пак :Д Ще се опитам, да не прекалявам с клека де, ма то па иначе не е кеф... как дойде :Д
казано от ddd на 05.11.16, 22:23:
Айде и клип, със съдействието на Теди :Д
Доста добре се справяте с Лординов, същото изпълнение, само че оня е по висок.
Клек с пауза- 10х1х155
Дефицитна тяга- 10х1х200
Тяга- 2х1х240
Потренирах си днес :Д Краката добре го отнесоха :)
Дефицитната се старах максимално с крака да я правя. Ще гледам да я включвам по-често, стига да ми се прави де :Д
Клек с пауза- 5х5х130
Дефицитна тяга- 1х220
Частична дефицитна(някви експерименти :Д)- 2х8х160
Малко набирания.
Тяга- 2х270
Клек с пауза- 170, 175, 180
Набиране подхват- 4,3,5*,4 х 70; 8х50
Тоя път бяхме в някво Джони с ударната бригада :Д
На тягата, щях и тройка да направя, ама лостът беше по-различен и по-голямата част от хвата ми беше на гладката част, а само това му трявбаше на кекавия ми хват... :Д
Набиранията много добре, за проеден път се убеждавам че на леко по-дебел лост ми е някак по-удобно :)
180 не ми бяха чак толкова тежки, можех още една идея да ги задържа и потъна по-хубаво, но не го очаквах :Д
А, нещо не може да се гледа от тук :Д Шефката (Теди), трябва да го оправи :Д
Мнението беше редактирано от ddd на 13.11.16 19:35.
13.11.16
19:43
Бях сложила възрастово ограничение, незнайно защо (giggle)
Сега трябва да е ок.
А и на набиранията имаше клипче, ето я 5*-тицата на 70 :Д На последното повторение малко починах, като се подпрях на пръсти :)
Мнението беше редактирано от ddd на 13.11.16 23:20.
Клек с пауза- 4х2х160
Малко военна и лицеви.
Доволен съм от клека днес :) Не, че е няква тежест, ама бях изморен от вчера и още първата двойка беше почти пределна, а някак успях да направя и останалите, ала добро утро :Д
Реших да направя малко лицеви, така и така не натискам военната в момента и няма за къде да се пазя :Д Сега сигурно ме чака треска на гърдите, а такава не съм имал от не помня кога ;Д
Мнението беше редактирано от ddd на 14.11.16 21:15.
Клек с пауза- 5х1х165
Малко военна.
Много е добре с тая пауза- мехлем за коляното :Д И утре ще се кляка :Д
Тяга- 1х270
Набиране подхват- 1х70, 9*х50
Военна, клекове ст.
Не стана както го бях замислил, нещо се оказах по-изморен, отколкото очаквах :Д Пораздвижих леко и така... утре ще го пиша почивен, то се е видяло :( :Д
Клек с пауза- 5х5х133
Набиране подхват- 8х50, 6*х60, 4х65, 1х75, 4*х65
Военна
Нещо пак ми техажа набиранията, ма здраве да е- клекът беше супер :Д
Тяга- 2х1х280
Клек с пауза- 1х180
Така, между приказките... някоя друга единица :Д Стабилно на тягата, доволен съм :)
Запознах се с Пешо и Саня днес :)
Пешо е як, ама и той не знае колко :Д Вдига си едни прилични тежести, без дори да си е доизпипал техниката :Д Та той тепърва ще вдига много :Д
А Саня... си е Саня :Д ще пропусна баналностите... ма явно има нещо в този Сливен :Д
Другото важно за отбелязване е яденето след това :Д Радвам се, че този път не бях единственият и почти всички хапнаха (ЗОРИ !!! :Д). Шушу-мушу, бонбони и те тека... готин ден :)
казано от ddd на 20.11.16, 19:37:
Тяга- 2х1х280
Клек с пауза- 1х180Така, между приказките... някоя друга единица :Д Стабилно на тягата, доволен съм :)
Запознах се с Пешо и Саня днес :)
Пешо е як, ама и той не знае колко :Д Вдига си едни прилични тежести, без дори да си е доизпипал техниката :Д Та той тепърва ще вдига много :Д
А Саня... си е Саня :Д ще пропусна баналностите... ма явно има нещо в този Сливен :Д
Другото важно за отбелязване е яденето след това :Д Радвам се, че този път не бях единственият и почти всички хапнаха (ЗОРИ !!! :Д). Шушу-мушу, бонбони и те тека... готин ден :)
Развалихте ми фаста... БЛАГОДАРЯ, за което ! (blush)
Шушу-мушу, бонбони и те тека... готин ден :)
Разкази за софийски трамваЙ... :D :D :D и те така те...
Ма пих нали? :)
казано от Зорина Ангелова на 20.11.16, 21:09:
Шушу-мушу, бонбони и те тека... готин ден :)
Разкази за софийски трамваЙ... :D :D :D и те така те...
Ма пих нали? :)
Хаха :Д Пи пи.... най-много от всички :)
Мислех да го спомена :Д ма викам, да не кажеш, че съм порта ;Д
21.11.16
03:44
А кой е Пешо?
Така де, да влезна в час, че последната седмица изпуснах купона....и спама хаха
21.11.16
03:45
Добре де, малко повече съм пийнала и си повтарям постовете...:D :D :D не гледайте колко е часа...
П.П ddd извинявай, ма за да има смисъл в дублираният ми пост и спама като цяло ...хаха представям си Пешо така :D: 1. или така 2. :D :
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 21.11.16 08:12.
Пешо е доста по-секси и по-мъжествен от тези, моля моля :Д И на всичкото отгоре, го пазих гол на клека, завиждай ! :Д
22.11.16
13:23
казано от ddd на 22.11.16, 11:39:
Пешо е доста по-секси и по-мъжествен от тези, моля моля :Д И на всичкото отгоре, го пазих гол на клека, завиждай ! :Д
Ма тва си е нашия Петър, така кажи.
Гол.....на клека.....Завиждам я, и още как :D :D :D
“нашия” ?! Аааа не, не се присламчвай :Д Като дойдеш ти да го пазиш, тогава :Д
Взимай си този горния- рехаво косматия :Д
22.11.16
14:48
казано от ddd на 22.11.16, 14:13:
“нашия” ?! Аааа не, не се присламчвай :Д Като дойдеш ти да го пазиш, тогава :Д
Взимай си този горния- рехаво косматия :Д
Хахаха, ебаси къф си егоист....аз и да дойда, се съм го опазила Пешо..:D :D :D
И да знаеш, че няма да ти донеса нито един бонбон, само за мацките ше има хаха
Така е, жени като теб хич не трябва да жалят младите момчета, камо ли да ги опазват :Д
Виж сега, това за бонбоните е малко крайно... дай да се разберем нещо, склонен съм да го отстъпя ? :Д
22.11.16
17:28
казано от ddd на 22.11.16, 15:09:
Така е, жени като теб хич не трябва да жалят младите момчета, камо ли да ги опазват :Д
Виж сега, това за бонбоните е малко крайно... дай да се разберем нещо, склонен съм да го отстъпя ? :Д
Хахаха, даааа, те по-скоро младите момчета да гледат да се пазят от жени като мен :D :D :D щот ич не сме жалостиви.
И как почнахме да си го менкаме Пешо... без да го питаме а..хаха..
Виж сега, ако първата бутилка е от теб, бонбони ще има в изобилие. Deal??? :D 8-)