Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

10.12.16
17:31

Интересно как не съм мръднала и с килограм нагоре, при всичкото нетрениране и хаотично плюскане. Само бях набухнала от водичка, ама я няма сега. (makeup)

10/12/2016

Храна:
- 3 мини еклера с шоколадова заливка, от най-джънкарските, обаче бяха като по чудо много вкусни и не ми се придрайфа след това; и понеже бяха мини, е редно да се похваля, че съвсем успешно си овладях порива да омаам цялата кутия - посегнах, казах си “не пипай, свиньо”, обърнах се и си тръгнах (nhappy2)
- какао с мляко от кашу и прополис, и мед
- 200г котидж
- опитах бабек у майкини - даже и среден клас неща понякога са пълен кенеф; т’ва беше като сурова кайма, отвратно просто
- 10г телешки суджук, който вече беше добре ;)
- катък с кълнове от нахут, леща, слънчоглед, грах и елда (много найс, тия кутийки, които скоро пуснаха в продажба наоколо, са супер, въпреки, че не са много рентабилни... ама кой па да се занимава иначе да си покълва 8 вида неща?) + 3 оризовки
- суджук и вино (d)
- 2 реда млечен шикулат с цели лешници (inlove)

Движение:
- от 9 до 17:00 чистене, пране, пазаруване, дупене, търкане на вратичките на кухненските шкафове, чистене на терасата (намерих си едно малко плюшено куче там миналия ден, когато беше студено; много малко, колкото кутия цигари е - мъкнах го с мен и на двете бригади заедно с една снимка на мен и К., и ми стояха на нощното шкафче... оф, какво говорих.. а, да - намерих го на терасата в една саксия и го прибрах вътре, за да не му е студено... наистина заради това го прибрах :D и вече няколко поредни дни си се хиля на акъла :D); пак пазарувах, пак домъкнах 100 кила, пак изпуках една торба пари и, ако Камен ме изхвърли, ще трябва приемен дом... Да си знаете :D

Течности:
- литър вода с бцаа - не за друго, ми щото не ми се пие чиста вода, метална ми е една такава, пък т’ва е сладичко... (nbat)
- и все пак, литър чиста вода

Бележки:
- има до нас един много симпатичен магазин за пчелни продукти, от който си купих пчелно млечице , смлян прашец и медена пита - от дете не съм яла, а мнооого обичах (inlove)
- купих си и корен от куркума, сух, и се чудя какво друго мога да го прайкам, освен на чай - може би в смутитата?
- вкиснах се, защото си бях харесала едни винени чаши - огромни, тънкостенни, кристални, с перфектна пропорция - чудих им се, чудих им се и накрая ги купиха; Доренцето обаче е тертиплийче и обича хубаво мезе и хубаво вино в хубава чаша, и очевидно ще трябва да си потърся от някое по-специално място, защото разликата между това, което продават в района и бурканите от туршия, които имам под шкафа в мивката, не е особено голяма; не се лигавя така по принцип, но на чашите, от които пия, много държа (wait)
- сега се пльосвам за 1 час да позяпам нещо и после засядам на лаптопа да се трудя... ще тренирам утре сутринта, защото вече съм изморена и ми се спи (нищо ново, хех)

Дебелата, както я наричаме вкъщи :D , каква невинна физиономия извади , да се зачуди човек дали не е друго кОче снимано (giggle)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.12.16 18:29.

10.12.16
18:01

казано от Т. Тодорова на 10.12.16, 17:31:

- купих си и корен от куркума, сух, и се чудя какво друго мога да го прайкам, освен на чай - може би в смутитата?  ()

Сушена или изсъхнала?
Аз си вземам прясна и си я стържа в салати, в ориз, тиква и др. Понякога тази, която продават за прясна е изсъхнала, ни тогава избягвам да я купувам.

Т. Тодорова

10.12.16
18:21

Сушена. От къде мога да си намеря прясна? Никога не съм виждала, а съм разпитвала тук-там..?

10.12.16
18:31

Аз я взвмам от Био Балев, но чувам че и Лидл са пуснали. Сушен цял корен може да се окаже тегав за стъргане, но можеш да го мелиш в блендера за разни сосове. :)

Т. Тодорова

10.12.16
18:51

Тегав е, да, като камък, ни ще го меля в една антична руска мелничка, която и след 30 години работи безупречно.

Благодарско, ще отскоча до Балев тия дни, че Лидл ми е най-малко любимият магазин :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.12.16 19:15.

10.12.16
19:57

И аз имам проблем с чашите и много мразя следното:
- Деско, сипи ми малко вино.
- Ок.
- Деско, сипа ли ми вино?
- Да, отдавна.
- Къде е?
- Ето го в чашата?
- Коя чаша?
- Тая (сочейки ми чаша за кафе).

Много обичам всяка напитка да се пие от съответната чаша, по-удоволствено ми е.

10.12.16
20:22

По отношение на чашите и аз съм много консервативен. Има си причина чашата за коняк или малцово уиски да е във формата на затворено лале или тази за червено вино на по-отворено, а чашата за бяло да е с тясно отверстие. Ароматите се отделят и развиват ипо определен начин според типа и летливостта на молекулите си, а това е са основна част от усещането при пиене на качествен алкохол. Шльокавица може да се пие и направо от бутилката.

10.12.16
21:25

казано от Boby_ на 10.12.16, 20:22:

. Има си причина чашата за коняк

Метаксата може да се пие и от висока чаша..;)

Т. Тодорова

11.12.16
02:40

Тъй... възползвам се, докато съм ококорена още да понацъкам :)

В 18:30 звъннах на една приятелка да я проверя, че беше много кисела. Бях й обещала през седмицата да й помогна да изчистим апартамента на майка й - жената е психично болна (вече не само) и живее със сина си, който не се трогва много за домашните неща и там е... страшна работа. Та звъннах й и каза, че се била хванала сама да рине и щяла да седи там до сутринта, ако трябва. Капитан Планета, както Камен ме нарича, в 19:00 беше кацнал на адреса, щото как ли пък не съм я оставила без дружеско рамо на тоя кървав фронт... До 1:00 ринахме, разглобихме се. Още в 12:00 усещах как краката ми поддават, а в момента ми треперят всички мартинки и калинки. Страшна работа, както казах - за тия часове оправихме “едрото” в кухнята и хола, които не са много големи, а брат й изхвърли поне 7 чувала боклуци и ненужни вещи. Добре, че си вървя с бутилка вино в джоба, та сравнително лесно го преживяхме. Има още седмица работа, ако сложим и боядисването, и няма да има как да се включа много пъти, но да речем, че и това е нещо.

Хапнахме малко торта и планираният шоколад отпадна. Много ми върви на торти напоследък. (nhappy2)

Викнахме едно такси и се озовахме у нас - приказвахме си малко, изпушихме по някоя цигара с по една едра (хихи) чаша вино и мезе, и е време за сън.

Искам да спя мноооооого. Много! Започвам да опитвам. |-)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.12.16 02:43.

Т. Тодорова

11.12.16
17:27

11/12/2016

Станах в 10:00 с ужасно главоболие, пориви за повръщане и слабост в цялото тяло. Имам подозрения, че може да е от бруталното, многочасово надишване с обезмаслители и други препарати. Това състояние продължава цял ден и тренировката отпадна. Хванах да правя някакви суингове, ама ... за малко да си суингна вътрешностите :D

Отдадох се на целодневно домакинстване. Нещо изтрещях и непрекъснато искам да чистя, да ми мирише на хубаво, да няма прах и да е подредено. Винаги съм обичала, ама сега направо ме избива на лудост. Планирам пак едно яко изхвърляне на боклуци, към нищо нямам жал вече и не го ли ползвам - бай, бай. Светлина, въздух и пространство му е майката - така се живее по-лесно и кпд-то скача тройно.

Храна:
- какао с мед, прополис, прашец, мляко от кашу
- пчелно млечице
- после многократно минах през апартамента на нашите и съответно многократно зарових зурличка в каквото имаше наоколо, а то беше: коледни бисквитки с подправки (едните от многолистно тесто, другите тънки и хрупкави, и ароматни) и на баща ми манджата от праз, прасе, вино и подправки;
- 1 пълна ч.л. сусамов тахан с мед
- пилешка пържола от бут, изпечена на тиган + много вкусно броколи, което сготвих в йенската тенджера с масло, синьо сирене, чедър, кашкавал и базови подправки
- много е вероятно да напипам 1-2 реда от обещания снощи шоколад - като наследство ще си го търся :D

Движение:
- от 10:00 до 17:00 на крак + 7 суинга с 12-ката :D :D :D
——————————————————————————————-
Сега сядам да поработвам, ама първо ще се чуя с леля ви Ленче - звънкото й гласче е голям стимулант :D

казано от Т. Тодорова на 11.12.16, 17:27:

Отдадох се на целодневно домакинстване. Нещо изтрещях и непрекъснато искам да чистя, да ми мирише на хубаво, да няма прах и да е подредено. Винаги съм обичала, ама сега направо ме избива на лудост.

Брат, не откачай :D Тая степен на чистене не е здравословна.
Иначе и аз смятам, че е възможно да ти е лошо заради снощната работа. Утре да си пушка. :)

11.12.16
18:33

казано от Т. Тодорова на 11.12.16, 17:27:

Отдадох се на целодневно домакинстване. Нещо изтрещях и непрекъснато искам да чистя, да ми мирише на хубаво, да няма прах и да е подредено. Винаги съм обичала, ама сега направо ме избива на лудост.

Tодорова- айде да се вземаме.:)  Мен не ме пускала тая мания. Само кучетата ти не мога прибра...
==========
Сега като си чистила този апартамент на възрастната жена- моят беше същият като се нанасях- двайсетина чувала общо, а дюшеци, мебели и черги -  направо в контейнера. 2-3 седмици след работа чистих до 22.00 вечерта ,  а съботите по 8 часа на ден, докато стане обитаем. Тъй че- разбирам те! (y)

Т. Тодорова

12.12.16
00:29

@Баци, аз съм си по принцип откачена, хъхъ, ама недей с тревожи - имам множество шкафове, които доказват, че съм далеч от нездравословното чистене :D

Иначе съм пушка вече, ама верно като отровена бях. Мразим препарати.

@Кобретка. с кучетата или ще трябва да се примириш, или ще се виждаме от време на време... за casual cleaning :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.12.16 07:22.

Т. Тодорова

14.12.16
03:56

12/12/2016

Изобщо нямам спомен какво съм яла. Имаше едно задушено броколи със сирена и половин бутна пържола от птица... 40г шоколад с лешници, малко бира.. А, да - катък с кълнове и оризовки.

Движението:
На 3 пъти през деня загрявката на Вик с 12-ката, за раздвижване + цял ден на крак в работа, домакинстване и украсяване на елхи и прозорци. Как само се променя домът по Коледа... (inlove)

За пръв път украсявам с досада и нежелание обаче. Обикновено нямам търпение и тук-там стъпвам. Ама мотивирах се, де. Пуснах си винтидж албумите на Марая и Уитни и вих като кОче около дървото, хаха. :D Цупих се половин час и после закълчих кълки в такт. :D Скапана съм, не за друго.
————————————————————————-

13/12/2015

Храна:
Какао с бадемово мляко, сандвич от био маркета, два веган бонбона, зелен чай с лайм и мента (студен), сандвич пак следобед... После на Маргарет любимият ни донесе сърмички в офиса + филе Елена и шише вино. (nhappy2) От сърмите изядох две, от филето - 4-5 парченца. Вино изпих чаша и половина, а като си тръгвахме в 2:30 (!!!), си разделихме една бира навън. Към литър и половина вода също ми се събра за деня.

Движение:
Цял ден на крак, без много мърдане.
——————————————————————————

17 часа и половина работен ден, ебаси лудата история. Прибрах се в 3:00. (nbat) Сутринта станах в 7:30 , свърших каквото можах вкъщи и газ. Между 17:00 и 22:00 не знаех къде се намирам и да, сега се сещам, че изпих едно еспресо към 21:00. Краката ми поддаваха, болки в кръста и буквално като малоумна се движих, думи бърках... Снощи пък трябваше да отключа вратата на апартамента и я “обарвах” 20 секунди , за да намеря ключалката, без изобщо да съм сигурна защо съм там и какво правя. :D Беше много смешно на момента и обрах аплодисментите на фамилията, ама колкото е смешно, толкова и не е. Мога много да бачкам, не ми пречи и даже си ме кефи, обаче като не ми стига сън се превръщам в тотално олиго. Поне се хилим много. (nhappy2) Колкото се смея напоследък... преса ще изкарам, хихи :)))))

Иначе сега съм се облещила и няма заспиване. Страшен енергиен прилив и, ако не ме беше шубе, сигурно щях да изляза да потичам.

Лара ми хърка в ухото и ми топли лявото, ама дясното почти ми виси от кревата. Идилия.

(sun)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.12.16 04:05.

15.12.16
13:10

Шльокавица може да се пие и направо от бутилката.

Може, ама ако си поне 7-8 пъти по-корав в пиенето, отколкото в тренировките.

15.12.16
15:02

казано от James Hinks на 15.12.16, 13:10:

Шльокавица може да се пие и направо от бутилката.

Може, ама ако си поне 7-8 пъти по-корав в пиенето, отколкото в тренировките.

Тук вече ми излезе име. :) На коледния обяд имаше по шишенце с 40 мл шнапс за всички. Шведският вариант много наподобява средно прилична гроздова. Естествено, ударих моите 40 мл на секундата - те са за разквасване на устата, така да се каже. Две мили колежки ми предложиха своите шишенца, та стигнах до чутовните 120 мл. Днес една от HR-ките уж на майтап разказва на директора колко съм бил силен с шнапса. Представяш ли си ако ударя бутилка концектрат пред очите им, какво ще си помислят? :D

Мисълта ми е, че коравостта е относителна и зависи от това колко е корав самият наблюдател. ;)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 15.12.16 15:03.

15.12.16
17:02

Коравостта не е относителна. Тренировъчния еквивалент на пиене на ракия от бутилката(но наистина пиене, не просто опитване и на домашна, тоест единствената истинска ракия) е нещо като 800 кг трибой + 100 метра под 11 секунди + 400 метра под 50 + Линда за под 18 минути ;)

16.12.16
10:01

Леле....баси и еквивалента)))))))))))Какви еквиваленти познавам ))))))))))))
На Фантастико при нас на удобния външен “бар”  ,всяка вечер...ама всяка ,гледам три жени ги правят тези номера от бутилката ,плюс лек закусон от топлата витрина!!!Какъв ли е еквивалента за жени????

Т. Тодорова

18.12.16
23:50

14/12/2016 - 18/12/2016

Много слаби дни - сдадох багажа, никакви сили за тренировки, вина и мезета вечер, цигари, никакъв сън. Отвратителна работа. Реших и сложих чертата днес. Невроложката на свеки миналия ден каза: Ако искаш да разболееш някого, наруши му съня за една седмица. И като сложим другите неща в стил “зидаро-мазач след работа”, направо си е опит за самоубийство. Поуплаших се, не малко.

И съжалявам, ако споделям едни и същи неща по няколко пъти, но паметта ми е в много лошо състояние. Имам ЕЙ ТАКИВА бели петна. Хубавото е, че съм наясно с причинителите на проблема и смятам да ги унищожа с един замах. Така не може.

Ще си потърся утре някаква програмка от т-нейшъна, даже може би същата, която правих, но ще я променя леко, защото по два часа няма да имам за залата. Вкъщи с пудовките за по 20 минути всеки ден и така.

Налага се да започна и да шофирам активно, и много ме е страх. Поне за мен остана най-античната кола и няма да плачем много, ако я буфна в нещо или я одера. Между другото, колата е Опел Корса, 90-та година някъде, стара и грозничка, олющен лак, с клаксон, който звучи като на товарен кораб свирката, но е единственият автомобил, който не спира никога и спасява положението, когато някой от по-модерните се окаже в интензивното.

Не ми се пише тук по разни причини, но ще трябва да преглътна, за да се мотивирам - иначе ми е абсурдно на този етап., предвид тоталната липса на спортни натури наоколо.

Работата е много, променяме си бизнеса изцяло и всеки ден са едни брифинги, обсъждания, брейнсторминги - лудница, снощи до 3, днес пак цял следобед. Утре вероятно пак. И пак. И пак. И пак. Ш’ са гръмна. Дано има с какво да се похваля към края на януари. Стискам си левия палец :P

Утре вечерта пак ще се отчета - със сметната, свястна храна, тренировка и избран режим. Говорихме си с Ленчето за евентуално ходене при треньор(ЪТ), ама първо трябва да се вкарам в ритъм и да изчистя елементарни неща, щот’ това си е жива излагация вече. Сто години една и съща. Пък сега, честно казано, имам надежда, че може и да стане нещо от мен :D, защото успявам да се справям с много неща, с които преди не можех. Мобилизирана съм и не правя компромиси с това, което ТРЯБВА да свърша. Спирайки да пия, може и в спорта & храненето да ми се получи. :)
—————————————-
Имам утре урок с хлапето. Разговор:
- Утре да те очаквам ли?
- Ми не мога да реша. Тя майка ми вика, че не искам да ходА, ‘щото не съм учил...
- Как така не си учил? Не сме се виждали от миналата седмица..?
- Така. То к’во значи да се учи или да не се...?

Ама пак, де, има напредък някакъв след като един ден го съсипах с мотивационна реч, съвсем на харабия (хех). Каза, че не разбирал защо трябва да може да чете и да пише на български език. На почти 17 години е и не знае, защо е необходимо да може да се изразява като човек. Представяте ли си? Не можах да си го пусна покрай ушите. Откачих, хлопнах тетрадката и го почнах. :D Довърших го и от тогава си пише домашните, пита ме за всякакви неща и си говорим много повече.

За Коледа съм планирала да му купя лампа за четене (каза, че не чете, защото нямал такава, а пък само вечер имал време, та реших да се справя с проблема ;)) и български тълковен речник (по ред причини... дълъг, дъъълъг ред :D).

Не, че и аз не изговарям всякакви глупости тук, в повечето случаи като абсолютно гаменче, но за всичко си има време, място и аудитория. Ебаси :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.12.16 00:15.

19.12.16
12:31

За хлапето: ако на 17 все още не умее да пише и да се изразява грамотно, нещата отдавна са изпуснати и връщане няма.

Т. Тодорова

19.12.16
13:31

В повечето случаи - да.

Аз съм оптимист обаче. :) Просто трябва да разбере ЗАЩО е важно и да си срита задника, не да ми обяснява, че няма време да учи, когато това е всичко, което се иска от него.

Чудесен пример имам с човек с огромни пропуски, който до съвсем скоро не знаеше, че има разлика между черво и черен дроб, но реши, че не може да си остане същия гьон и сега взима изпити по анатомия с отличен. И наистина знае, защото целта не е била единствено да покори изпитите. И се обогатява непрекъснато и целенасочено във всякакви общообразователни области. Даже разнасяше сборници със задачи по математика. На 28 години.

Вярвам, че всичко е въпрос на лична мотивация и осъзнаване. Може и да греша, но ми харесва да го вярвам. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.12.16 13:37.

Т. Тодорова

19.12.16
19:49

19/12/2016

Сън:
6 часа, разпокъсан, умрях от студ.

Храна и хапченца:
- овесена каша от ония кросфитестите :), с оризово-кокосово мляко и 1/2 доза протеин; какао с малко от оризово-кокосовото мляко + прашец + прополис + мед;
- вит ц, 2х500г
- 2 оризовки с биволски катък и 20г суджук;
- 20г филе “Елена”;
- 200г салата от червено зеле и моркови, 10мл орехово масло, балсамико, 50г катък, 100г котидж, 30-40г филе “Елена”;
- 1 оризовка с шоколадова “Филаделфия”, която опитвам за пръв път и оценям като … гадна;
- вратна пържола с лук, салата като тази на обяд; 2хомега3

К: 1650     Б: 97     М: 81     В: 123

Тази храна ми е много, но май наближава мц и като сложим прeyмората... и вас ща изям. :D

edit: добавям си чай ехинацея с мед, риганово масло, прашец и прополис

Движение:
- домакинстване, пазаруване
- раздвижване: 5 кръга онова с ластиците: 10х раменни ротации, 10х разгъване пред гърди, 5х стъпка встрани с ластик около краката (х5 във всяка посока); 1 табата с въжето и лек разтяг;

Бележки:
- и това движение ми беше много - отпаднала съм, очите ми парят, повръща ми се и ми се спи, та ми се спи
- спах следобед час и половина - толкова дълбоко, че като се събудих се стреснах, защото не бях сигурна къде се намирам (giggle)
- вечерна порция работа ме чака
—————————————————————————————————————-
Програмата ще е може би тази - само бих помолила някой да ме посъветва с какво да заменя набиранията/опитите за такива в домашни условия…? Иначе изглежда така и може да се прави вкъщи с подръчни средства на този етап, пък до залата ще отскачам, когато видя бял ден.

Ден 1
А1 Набиране 3х10
А2 Клек 3х10
А3 Лицеви 3х10
А4 Тяга
Б1 Повдигане на краката от вис
Б2 Коремни от обратен наклон

Ден 2:
А1 Пуш преса 3х10
А2 Ходещи напади 3х10
А3 Кофи 3х10
А4 Гребане  (в моя случай ще е едностранно) 3х10
Б Руско усукване 2х10

През седмица 2 сериите се увеличават с +1.

През седмица 3 се тренира двуразово. Сутрин са тежестите, а вечер се прави кардио от рода на 6х60 секунди скачане на въже, с почивки от 180 секунди между сетовете.

Не ми се струва сложно и смятам, че ще ме вкара в коловоза, ако не друго. Имам ли време, ще включвам и друго. Много бих искала да започна да плувам пак. Безценно беше едно време и ще го направя в момента, в който свикна добре с градското движение.

Търпя критика и препоръки. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.12.16 20:39.

Т. Тодорова

20.12.16
20:35

20/12/2016

Сън:
Сейм шит. Будя се, въртя се и т’ва е.

Храна и добавки:
- какао с бадемово мляко, прополис, прашец, мед
- смути от спанак, спирулина, банан, грахов протеин, какао, оризово-кокосово мляко
- спанак, орехово олио, 2 варени яйца, 30г филе “Елена”, 100г котидж, 50г авокадо, 30г мини оризовки с домати и зехтин
- 1 мини-геврече, филе “Елена”, 2 чаши вино - в офиса сме с на К. сестра му и третата колежка, и уж се черпим за Коледа набързо. Имаше скоро една картинка: “Please, please, God, don’t let anyone invite me out for a drink.. You know I’m weak! “, ама скромно, де, изобщо нямам желание да прекалявам.
- вит. Ц, БЦАА, магнезий, йохимбин

Ккал: 1343   Б: 95г  М: 50г  В: 89г

Движение и тренировка:
- от 7:00 поне до 00:00 на крак
Тренировката:
*** стави
*** 3х10 с ластика от: раменни ротации, разгъване пред гърди и стъпки встрани
*** 4 сета 30/30 скачане на въже
*** основна част:
3х10 импровизиран домашен скрипец с подхват (врата + ластик + гъза на пода)
3х10 клек с 10кг, в 3-тия кръг с 5кг
3х10 жалки лицеви от колене
3х10 тяга с 20-ката
4х30 коремни преси - вариации
*** табата с въжето
*** разтягане и мачкане

Зорно ми идва, никакъв тонус. Но по време на движението определено усещам прилив на енергия, де. Ш’ са оправя. :)

Една ориентировъчна сметка на храната и се връщам към работа.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.12.16 20:39.

Т. Тодорова

22.12.16
03:59

21/12/2016

Сън:
Нищожен. Кучката е просто отвратителна и започва да ме дразни много сериозно. Избива ме на агресия и мисля, че бих могла да я размажа в някакъв момент. Може би след 30 секунди. (punch)

Храна:
Не съм смятала днес, но не е много и не е много лоша.
- какао с мед, бадемово мляко и пчелен прашец
- 500мл сок от ябълка и магданоз (с доста магданоз), един Roo Bar шоколад и портокал, мнооого вкусен, купих си цяла кутия, за да си мъкна нещо сладко и хранително в чантата и да избягвам хрупането на случайни боклучки
- 1/2 сандвич с птица от био маркета
- малко филе и малко луканка + 20г фъстъци + едричка чаша вино в офиса (там три жени го обърнахме на ебаси бардака - очаквам чевермета и бъчви другата седмица :D, ама то бивш винпром, духове на джибри обитават... и обладават :D)

Скромно с виното, де. Доволна съм, че се прибирам в 3:30, в напълно трезво състояние. :D Хиля се, но е не и много смешно, защото проблем с пороците винаги съм имала. Чак за диагнози и притеснения сериозни не, де, но лесно се подхлъзвам и имам потенциал да правя глупости (със себе си, не да вредя на някой друг). Добре, че имам читави родители и приятелство, които са ми помогнали да изградя съзнание, което да ме връща в пътя. (bow) Иначе щях да късам салфетки, ама не в бар, ми под някой мост. :D

Смешките (изреченията, завършващи с човече) са си в кръга на смешките, но че ми е слаб ангелът - съвсем си е вярно.

Движение:
- цял ден на крак, а в офиса - от 13:00 до 02:50 (”на крак” важи за всяка една минута от 9:30 сутринта); добре, че вече сме с човек повече и сваля много от работата
- стави, ластици, загрявката на Вик с 12кг и 30мин стабилно разпъване
—————————-
За втори път от моткане изтървах сокоизтисквачката в ebay. Все гледам и се чудя, и го мъдря, и някой я купува преди мен. Веднъж да я докопам, много ще съм доволна. Правих миналата вечер сок у на К сестра му - еми егати якото нещо! (inlove)

Заспивам (04:00). Ако имам късмет, ще се събудя към 9:00. (nsleep2)

P.S. Оуууу, запознах се с втора сестра на Борката (първата е в една бивша колежка, дето е по-луда и от мен) :D Леле, колко е яка! Жалко, че не съм я намерила и нея. :D Същата ушата острилка, ама по-мекичка. Със същото поведение и стойка, ама с по-малко симпатичен стопанин. :D (makeup)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.12.16 10:00.

22.12.16
08:23

(hug)

Т. Тодорова

22.12.16
09:56

:D (hug)

По-скоро от нещо за ядене... С такива мечти се събудих :D

22.12.16
11:13

казано от Т. Тодорова на 22.12.16, 09:56:

:D (hug)

По-скоро от нещо за ядене... С такива мечти се събудих :D

Врёшь да ёще  и улыбаешься, а внутри что-то не то....  :D

Т. Тодорова

22.12.16
11:35

Ако разбирам правилно - :D

Ох, хуквам позадачи. Много ме е страх от тия пуш-преси, дето ми предстоят следобед. Ако не пиша до 22:00, значи инцидентно съм се самоубила с пудовката и можете да почвате да страдате :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.12.16 11:37.

Т. Тодорова

23.12.16
12:01

22/12/2016

Сън:
Събудих се в 9:30, след 83 други събуждания. Реших, че на следващото лягане ще се наспя като прасенце, пък ако ще и абсолютно нищо да не свърша.

Храна:
- какао с мед, пчелен прашец и прополис - едно сутринта и едно привечер
- няколко лебкухенчета
- готвен боб гигант, маслен и много вкусен + два кюфтака
- печено пиле с лук, домашна туршия и филия хляб :D
- магнезий, вит. Д3

Вино не пих, ма клеева тинктурка си капнах в какалциту (nfun)

Движение:
Не можах.
————————————
Без да целя да мрънкам, отбелязвам в какво състояние бях след поредното (надявам се последното) неспане:

Цял ден вървях и спях, треперих, а вечерта, когато вече бях покой в леглото, сърцето ми блъскаше толкова силно, бавно и отчетливо, че на всеки удар ми тракваха зъбите (?!)

На следващия брифинг ще споделя на групата, че отказвам да работя по нощите + че може би ще си направя така нещата, че да работя сама в определени дни. Иначе само “лайки”, алкохоли, губене на ценно време и поне 30% по-ниско кпд. Стара съм за такива неща + че тия вафли съм ги яла прекалено дълго и приоритетите ми трябва (и започват) да се променят. 

Дано не се разсърдят девойките, но и да се, т’ва е положението.
—————————————-

Тази нощ се наспах - заспах към 1:00 и станах в 11:30. Доволна съм и в съвсем различна кондиция. Слагам перката отзад и почвам да действам. :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.12.16 12:08.

23.12.16
12:25

казано от Т. Тодорова на 23.12.16, 12:01:

почвам да действам. :D

:D

http://imgur.com/CNe3jrC

Т. Тодорова

23.12.16
23:11

Илия, тия същите номера съм ги виждала някъде и сигурно пак ще ги видя още утре, докато крякам: изчезвай от леглото! :D

23/12/2016

Сън:
Наспах се. Станах доволна и по някое време пак ме отряза.

Храна:
- какао с мед, прополис, прашец и кокосово масло; магнезий, Д3
- пилешки бут със салата от спанак и краставица, и орехово олио
- домашно изпечена питка от ръж и тиквени семки + хумус
- малко шоколад

Тренировка, всичко с 12-ката (без кофите):
3х10 пуш преса
3х10 ходещи напади
3х10 кофи на стол
3х10 едностранно гребане
3х10 руско усукване

разтягане 20 минути

По-тегава тренировка никога не съм правила. Никњв пауър, ама викам си - ша я направиш, прасьо!
——————————————————-
Сама съм в нас, Камен отиде на мъжко парти. Закъсня и: Ай, ай, че момичетата чакат... Викам: Да, успех, те момичетата са освирепели за китарджии и лютиери на средна възраст. :D
Tа да.. сама съм и се вихри няк’во побесняло парти с вино и Стиви Уондър. Скъсах синджира и аз. :D Много ме кефи как ме гледа Борката винаги, когато си пея - сяда послушно, сваля малко настрани ушаците, втренчва се любовно и поклаща опашка. :D
———————————————————
Eто ви една майсторска гавра с  норвежки политик, струва си да се изгледа и изслуша цялото, а има и субтитри. :D (rock)
Тия Илвис са ебаси изродите! :D Нямат еквивалент.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.12.16 23:16.

Т. Тодорова

26.12.16
23:09

Весела Коледа! (party)
Бъдете здрави и раздавайте любов! (inlove)

24/12/2016 - 26/12/2016

Татко има рожден ден на 24-ти и празникът беше двоен. Приятна вечеря се получи, последвана от още една вечеря на следващия ден, а днес пак обядвахме заедно. Напоследък все ме тегли към нашите, колкото и да ме ядосват. :)

Готино тая година - без преяждания, въпреки неставането от масата в продължение на два дни. Малко пържолка, 2-3 сърмички, боц от руската салата, боц от питката (а тая питка как се получиии... ох). Не си спомням да съм сядала “да се храня” и освен с шоколада и с уискито снощи, с друго не съм прекалявала. :D Илия, опраих си го онова отвътре, дето не ми беше наред. :D

Движението няма да го коментирам, де. В събота само обикаляхме цял ден и от тогава сме се пльоснали и или сме на трапеза, или в леглото да гледаме Fringe. (nhappy2)

Днес всичко приключи и утре ме чакат тренировка, работа, обикаляне за закъснели подаръци. Следващата почивка я виждам към края на януари - искам два дни извън града, където и да е, че са ми настръхнали бушоните от еднообразието тук.
Много си харесвам подаръците. Като започнем от подранилата пудовка от Еленка (inlove), минем през супер готината ми чаша, направена от Саня :*,  Nutribullet-ът (party), който ще дойде за Ивановден (най-накрая го купих, даже го издебнах за смешно ниска цена) и още няколко неща, които ще са ми доста полезни и приятни за гледане - йеее, йеее, йееее! (nmuchfun) Скоро очаквам да ми грухне и за сокоизтисквачката. (wait) (няма насищане, ей!)

Камен имА наглостта да ми каже оня ден, че съм била вече стара за подаръци под елхата и тинтири-минтири. Час по-късно му доказах колко греши, като поздравявах плюшените мечки в Метро и ги чешех зад ушаците. :D Не било нормално на тая възраст. :D Няма пък да се превърна в един от порасналите сърдити тролове, на които се нагледах през последната седмица. Няма! Ще си говоря с Мечо и ще си подреждам подаръците под елхата, и ще си пея, и като ми е весело, ще си се хиля колкото си искам. Пък! :D (mooning)
И един служебен въпрос: май искам да си купя лост за набирания за у нас и да започна да си повисявам + да се мъча с ластик, и се чудя как бих могла да го монтирам с гаранция за оцеляване. Едното място, на което може да бъде, е от вътрешната страна на вратата на спалнята, където стената е тухлена, а другото е трегер, на който смятам, че може да се има доверие. Ако го хвана с големи-големи дюбели? Анкерни болтове? Тийч ми. (wasntme)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.12.16 23:21.

Т. Тодорова

28.12.16
08:24

27/12/2016 (01)

Сън от 4:00 до 10:00. Имам чувството, че Лара ме пробва кога точно ще превъртя и ще ядем питподобни кюфтета. В 4 сутринта станах и си сипах 100мл вино, люснах ги на екс, за да мога да спра да я чувам и заспах. Но не мисля, че това е решение, де.

Храна:
- какао с бадемово мляко, кокосово масло, прашец, прополис и мед; Д3, магнезий
- питка с хумус
- няколко бонбона Линд
- прасе с праз и зеле, филия хляб

Движение:
Скромно, заради МЦ. Цял ден си страдах от адски болки и отпадналост, и всичко, което свърших, беше да извървя едни 10км във вятъра. Сега обаче скачам да тренирам, че оправдание е само първият ден. ;)
Много търпелив тоя Камен понякога. Респект. (bow)
——————————————————————————————————
Изобщо не мога да измисля как и къде да го сложа този лост. Да живееш в къща си остава най-добрия вариант - хич нямаше да ми се налага да мисля къде да си завинтя едно парче желязо. :)

Мила

28.12.16
08:38

казано от Т. Тодорова на 28.12.16, 08:24:

27/12/2016 (01)

Изобщо не мога да измисля как и къде да го сложа този лост. Да живееш в къща си остава най-добрия вариант - хич нямаше да ми се налага да мисля къде да си завинтя едно парче желязо. :)

Касата на вратата. Издържат около 100 кг. Монтира се лесно, в един комплект си има всичко (е без монтьора, ама ти си имаш К ;] )

Нещо такова

Моят беше за 20 лв от ЛИДЛ  преди около 5-6 години си го взех.

Мнението беше редактирано от Мила на 28.12.16 08:39.

28.12.16
09:51

казано от Т. Тодорова на 28.12.16, 08:24:

27/12/2016 (01)

Сън от 4:00 до 10:00. Имам чувството, че Лара ме пробва кога точно ще превъртя и ще ядем питподобни кюфтета. В 4 сутринта станах и си сипах 100мл вино, люснах ги на екс, за да мога да спра да я чувам и заспах. Но не мисля, че това е решение, де.

Обикновено не се меся в кучешките проблеми, но смятам че ако едно добиче контролира живота ти по подобен начин, работата е много изтървана. Безкрайно обичам всякакви твари, но този вид съжителство е безумен. Аз бих командировала животното известно време при възпитател, ако не мога сама да се справя с проблема.

Мнението беше редактирано от Margi на 28.12.16 09:53.

Т. Тодорова

28.12.16
10:15

@Мила, мерси. Ще видя и този вариант. А за монтирането - обичам да се правя на мъж и сама да дупча и къртя. :D

@Марго, изтървана е и вината си е моя, ‘щото ми е трудно да съм категорична през цялото време. Мисля, че ако я натиря една цяла седмица, абсолютно безкомпромисно (което да, ще означава да спя малко по-малко), ще свикне, както беше свикнала, докато бях на бригада. Снощи, примерно, се опита само два пъти да се качи при нас и се отказа, защото предната вечер не й минаха номерата нито веднъж.
Иначе за възпитател съм мислила, но в Пловдив има само един човек, на когото бих си поверила животното, а тя вече няма възможност да се занимава с клиенти като мен, защото се грижи за над 30-40 кучета само в личната й база.
Вече пробвам с истинска дисциплина, щото твърде дълго съм я лигавила (и щото почвам да не мога да я понасям, не ми е и толкова мила, докато ме тормози) и ако не стане - я треньор, я на пържоли.. (nhappy2)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.12.16 10:24.

28.12.16
14:39

Няма изтървано куче. Боят винаги може да започне. Това, че старото куче не учело нови номера, са митове. :)

28.12.16
14:51

казано от Boby_ на 28.12.16, 14:39:

Няма изтървано куче. Боят винаги може да започне. Това, че старото куче не учело нови номера, са митове. :)

Т’ва беше на майтап, нали?

Съчувствам за кучешките проблеми. Имам ги х2 и знам, че е тежко. Аз не мога да си позволя да поркам много, защото шофирам много на работа, а съответно и да не спя прекалено дълго. Криво е, ама вечер ги изритвам, за да ми е мирна главата. Мъжкаря даже се научи да седи вързан и вкъщи.

28.12.16
14:53

казано от БПН на 28.12.16, 14:51:

казано от Boby_ на 28.12.16, 14:39:

Т’ва беше на майтап, нали?

Баш на сериозно си е. Тия схеми без бой ги оставяме на Сизър Милан :D

28.12.16
14:56

Агресори мръсни! :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1