Keep running !

Прескочи до:

03.12.16
20:58

Добър вечер :)

02/12

Без особено движение и спорт. Вече не помня даже какво беше :D С децата, домакинстване, пазар и т.н. ама хич не ми се и напъва да си спомням поредността на деня  ;) Само малко поздрави правих, че дребната спа бая и ми остана време ;) Но друго не ми се правеше, нямах желание.

Слънчеви поздрави А+Б х 5 около 20 мин.

03/12

Днес само бягане. Много кофти време във Варна с тоя вятър. Пече чудно, ама да гледаш само през прозореца ;)
Чаках, чаках да намалее вятъра ама не дочаках :D

Бягане 10К с доста насрещен студен вятър 58:34 мин.

Храната :
- кисело мляко с овес и банан
- 3 яйца* в масло, зелена салата с домат и краставица
- 1/2 банан
- ябълка
- зелена салата с лук и краставица, маслини, домашна мусака, чаша червено вино
- 2 реда шоколад :P

Утре водя детето на тенис и пак ще се бяга 8-) Тоя път в гората :)
Хубава и топла вечер (F)

Мнението беше редактирано от Vess на 03.12.16 20:59.

05.12.16
00:12

04/12

Динамична неделя. Приключвам седмицата с любими активности.

Преди обед в гората и после на стадиона:
Бягане 5К
1-2-3-4-5-5-4-3-2-1-1-2-3-4-5
Лицеви опори
2-4-6-8-10-10-8-6-4-2-2-4-6-8-10
Динамични напада

След обед:
Ащанга йога 60 мин.

Храната:
- филия*с масло и кашкавал
- ябълка, банан
- 1/2 филия* с мед* и тахан*
- няколко бисквити РК с кафе
- салата зеле* с домат и магданоз*, маслини, пил.пържола бут, печен пипер*
- 2 реда черен шоколад с бадеми

И винаги след йогата стигам до заключението , колко слабо от към сила е тялото ми ...

Лека вечер :)

05.12.16
12:41

казано от Vess на 05.12.16, 00:12:

И винаги след йогата стигам до заключението , колко слабо от към сила е тялото ми ...

60 минути ащанга не ми звучи като слабо от към сила тяло. ;) Преди малко правих ащанга, само 20 минути и се изморих. Хубавото е, че с времето ще става все по-лесно. Поне така казва йога инструктора във видеото. :) А ти как я практикуваш? На курс, от ДВД или друго?

05.12.16
14:01

казано от Диляна на 05.12.16, 12:41:

казано от Vess на 05.12.16, 00:12:

60 минути ащанга не ми звучи като слабо от към сила тяло. ;) Преди малко правих ащанга, само 20 минути и се изморих. Хубавото е, че с времето ще става все по-лесно. Поне така казва йога инструктора във видеото. :) А ти как я практикуваш? На курс, от ДВД или друго?

Ооооо, повярвай ми, слаба съм от към сила ;) 
Доста практика се иска за да стигна поне някакво задоволително ниво. Особено ядрото ... там е най-тежко положението ...
А за практиката, изградила съм си моя, лична практика и се побирам в 60 мин. Но за да стигна до тук, бая клипове и практики изгледах на Кино. Тя ми е фаворитът . Чела съм книгата й 3 пъти и в момента пак я преглеждам  :)
Не на последно място разбира се, Марги има голяма роля във всичко :)

Мнението беше редактирано от Vess на 05.12.16 14:03.

05.12.16
23:00

05/12

Привет :)
Набързо , че заспивам ... дано тая нощ Мимка не ми готви изненади, както предната (dull)

Движението:
Ащанга йога 40 мин. ( Сурия Намаскар + обърнати + заключителни пози )
+  10 мин. упражнения за ядро

Храната:
- банан с тахан* и 5 фурми
- ябълка
- филия квасен хляб* с мед* и тахан*
- 5 бисквити РК с мед кафе
- ябълка
- шепа печен нахут
- зелена салата с риба тон, маслини, пил.пърж.бут, варена елда със зеленчуци, чаша червено вино
- ред черен шоколад с ядки

Приятна вечер :)
Дано спя цяяяяяяла нощ :D

07.12.16
09:08

Добро утро :)

06/12

Вчерашния ден, нормален вторник. Разходка, пазар, игра на площадката до обяд. Много хубаво и слънчево беше. След обед у дома, домакинстване и йога, докато спи дребната.

Ащанга йога 60 мин.

Храната :
- банан с мед* и тахан*
- ябълка
- варена елда със зеленчуци, парченце овче сирене
- банан и 4 бисквити РК с кефе
- салата домати, краставици, печ.пипер и магданоз, зелева салата, печен шаран с орехи, моркови и гъби, парче дом.тиквеник и някакъв домашен сладкиш с ябълки ( на гости бяхме )

Тази седмица малко трудно ще е с бягането .... Понеделник мъжо тренира, снощи на гости, днес Петьо е на тенис, но в тъмного не ми се ще да ходя в гората, утре съм на коледно парти с колегите, петъка мъжо иска да тренира и аз .... вися някъде в пространството (shake) Сигурно ще заведа детето и ще ида на стадиона да въртя малко там с челника, хич не ми се ще ама .... поне да е нещо.
Хубава и усмихната сряда от нас (sun)

Честит Никулден на всички, които празнуват (F)
( на малка патеричка )

Мнението беше редактирано от Vess на 07.12.16 09:09.

08.12.16
09:28

Привет ;)

07/12

Вчерашния ден активен. Студен, но активен. Преди обед малко задачки с дребната, пазар и се прибрахме на топло. Чистене с прахосмукачка и стирката,  после хапване и спанчевци ;) Дремнах 15 мин. и станах да се раздвижа малко и да готвя.
Вечерта заведох Петьо на тенис и взех челника ;) Но ... кофти бягане, голям страх брах в тъмното, все се ослушвах, постоянно някакви кучета се чуваха и за капак, бягах и на стадион нали ... пппфффф... не ми е кеф и това е. Иииии голям студ, вятър ме брулеше яко.  Затова и малко км. навъртях ...

Движението :
11 рунда :
5 лицеви опори
10 скачащи клека
5 рунда :
5 лицеви опори
10 скачащи напада
Планк централен 8 пъти в интервали 20/10
Бягане 5К за 26:35 мин.
( PR )

Храната :
- 3 варени яйца* с масло и 1 домат
- 1 банан и 2 яйца варени* с мед* и тахан*
- ябълка и 3 мини мандарини
- банан
- салата розови домати, краставица, лук и магданоз, маслини, скумрия печена, карфиол на пара, чаша червено вино
- 2 хапки от домашен сладкиш с ябълки и орехи*

Туй то. Довечера съм на Коледно парти от работа, по обед планирам йога.
Честит 8-ми декември на всички бивши и настоящи студенти (party)

Мнението беше редактирано от Vess на 08.12.16 09:29.

09.12.16
09:43

Привет 8-)

Слагам очилата, че съм снощна ;) Не че съм пила и препила де, с колата бях, но късно легнах, рано станах и ... пак съм за очила :D

08/12

Вчера пазаруване, занимавка с дребната, вечерта на Коледно парти. Доста се смяхме, доста танцувахме, абе...хубаво си изкарах. Имах нужда, много танцувах, много гот ми беше (makeup)

Движението :
Ащанга йога 1 час.
Танци-манци доста
;)

Храната :
- банан и 5 фурми с тахан*
- 2 варени яйца*, елда със зеленчуци, сирене изкиснато, 1 розов домат
- портокал и 1 банан
- гръцка салата, пъстърва с френски боб, чери доматки и гъби, парче шоколадова торта ( не я изядох цялата, беше гадна (puke) ) , чаша червено вино

Довечера се каня да бягам, че нещо се промени при тренировките на мъжо, да видим ....
Хубав, слънчев петък (sun)

09.12.16
11:20

8-)

10.12.16
09:06

Добро утро!

09/12

Значи много мразя като имам планове и да се провалят, и то някой друг да ми ги провали :@ Не стига, че не бягах ами и ами и гости имахме, които се самопоканиха петък сутринта. Нямам нищо против, обичам да имаме гости, но аз да ги каня, когато ние можем и искаме. И цял ден какво по напред да свърша .... пппффффф....вечерта беше ясна, че няма да мога да бягам, но и през деня нямах време много за домашните си занимания :@ Пазаруване, готвене, оправяне, и на всичкото шетане и с детето се занимавам и грижа, нали .... Както и да е, здрави да сме. Днес преди обед ще изляза малко да тичам да успокоя нервите и после тръгваме малко извън града.

Ащанга йога 40 мин.

Храната :
- филия* с масло и сирене
- 1/2 скумрия, 1 розов домат, задушен карфиол малко
- ябълка
- 3-4 бисквити РК
- зелева салата с моркови, маслини, 2 кюфтенца от мляно месо, шепа картофена салата, чаша червено вино

Хубав, слънчев уикенд (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 10.12.16 09:07.

12.12.16
09:26

На бързо пиша отчет, че се замотах а имам задачки днес ;)

10/12
Бягах само 5К за 27:29 мин.

11/12
Слънчеви поздрави х 5
Бягане 10К за57:29 мин.

Храната е обичайната за мен. Няма нещо ново, изцяло домашна храна, плодове и зеленчуци.
Имам работа, извинете ме но днес отчета така (blush)

Хубава и спорна седмица (F)

Мнението беше редактирано от Vess на 12.12.16 09:27.

13.12.16
08:50

ББбббббррррррр, какви ветрове вилнеят из Варна .... не ми се показва днес цял ден от нас. Но ще трябва ....

12/12

Вчера активен ден. Преди обед свършихме доста неща с Мимка, после у дома йога, а надвечер бягах. Малко, но бягах.

Ащанга йога 1 час.
Бягане 5К :)

Храната :
- кафе с кокосово масло и мляко
- 3 яйца в масло, резен кашкавал, 1 краставица
- резен кашкавал с резен масло
- зелена салата с лук, краставица и авокадо, маслини, свински гърди без кост печени, задушен карфиол, чаша червено вино

Януари се връщам на работа. Ще ми тече отпуска най-вероятно целия месец, и ще съм си все още в нас, но някак си ми е странно едно такова .... Максимално се наслаждавам на свободното време през деня за спорт и други неща, че после ще видим как ще пренареждам ежедневието. Всичко ще остава само за вечерта. Но, ще го мисля като дойде.
Хубав вторник (F)

Мнението беше редактирано от Vess на 13.12.16 08:51.

13.12.16
20:39

Добър вечер 8-)

13/12

Студенко днес, и бая ветровито .... ббббрррррр .... Видях и малко снеговалеж, ама малко ;) нищо не остана от него :)
Преди обед малко профилактични прегледи си правих, после основно у дома. Докато спеше дребната естествено се възползвах и извадих постелката (inlove)

Ащанга йога 45 мин.
( Поздрави, доста работа по лотус, отваряне на таза, обърнати и закл.пози )

Храната :
- няколко маслини, резен масло с резен кашкавал
- зелена салата с лук и цяла краставица, 5 яйца* в дом.мас*, резен кашкавал
- зелена салата, зеле*, лук и краставица, маслини, св.врат печен, задушени гъби и карфиол, чаша червено вино

Нямам идея все още кога ще мога да бягам тази седмица ....
Лека вечер!

15.12.16
09:15

14/12

Активен ден отново. Като се замисля сутрин докато си пия кафето сядам, по обед дремвам около 10 - 20 мин. и другото съм все в движение на крак (wasntme) Имам нови кирийки на часовника и като си ъпдейтнах машинката вече ми мери и стъпките ;) Та вчера съм стигнала 20 696 стъпки.
Ходих и до офиса с дребната, пуснах си официално молбата за прекратяване на майчинството и от началото на януари съм в полагаемия платен отпуск, който ще е до към 21.02. и после .... в строя отново ;)
Отчета :

Ащанга йога 60 мин. (sun)

Храната :
- кафе с кокосово масло
- задушен карфиол с гъби, салата краставици и домат, маслини
- резен кашкавал
- зелена салата с лук, краставица и репичка, маслини, запеканка от броколи, спанак с поливка от яйца и кокосово мляко, чаша червено вино

Сигурно сте забелязали, че напоследък се занимавам основно с йога. Чувствам се прекрасно така, нямам нужда от друго в момента, само йога и бягане :) Макар и минимално, на места усещам подобрение в асаните и това много ме радва и вдъхновява :)

Хууууубав четвъртък (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 15.12.16 17:10.

16.12.16
09:36

Хубаво пече над Варна, но е такъв студ ббббррррр....ох, нещо не мога да свикна тая зима със студа. Водих Петьо сутринта на градина и направо ми залепнаха ръцете за волана :D

15/12

Като си гледам часовника, че аз не спирам по цял ден :D Заформих пак тоя път 21 хил.стъпки ;) Успях и да тичам надвечер.
Леко, без зор че зимата не е момента за тия работи.

Йога занимания 55 мин.
Бягане 7К

Храната :
- кафе с кокосово масло*
- салата краставици и розов домат, домашна пълнена наденица печена
- резен кашкавал с масло
- салата зеле с моркови и магданоз, маслини, свински печен на фурна бекон и 1/2 порция от зелената запеканка ( броколи, спанак )
- ред шоколад Линд 99 % (ndolars)

Приятен и мързелив петък (mooning)

Мнението беше редактирано от Vess на 16.12.16 09:37.

17.12.16
09:19

Добро съботно утро (sun)

16/12

Вчера активности пак доста. Голямо ходене, мъкнене на дребната, бягане в различни посоки .... веселба.
Първо до единия мол за пантофи да й взема, после да направя нова ГО на колата, е там им опоска всички играчки на елхата на хората :D, после до градината за баткото, че обещах да го взема на обед да го водя на фризьор. Вир вора се прибрах, тъй както беше -2 някъде. Вдигнах крака малко за 20 мин. и после наново :D Като започна работа има да си почииииивам на бюрото :D

Ащанга йога 60 мин. :)

Храната :
- кафе с кокосово масло*
- салата зеле, 3 яйца* в доста дом.св.мас*
- резен кашкавал и масло
- салата зелена с лук и розов домат, маслини, св.печен на фурна бекон, задушени броколи, чаша червено вино
- ред черен шоколад 99% Линд

Днес се каня да бягам, утре също :)
Хубава събота (F)

17.12.16
21:26

Добър вечер 8-)

Да се отчета сега, че сутринта ще ми е много заето и не искам да бързам и с отчет ;) Предстои Коледно карнавално бягане в Морската градина, мисля да взема и баткото да се забавляваме заедно :) Вечерта пък съм запланувала да го водя на бар, пак на Коледно парти с бегаческата общност :)

17/12

Днес без йога, само бягах.
Бягане 5К :)

Храната :
- кафе с кокосово масло
- 4 яйца* в св.мас, резен кашкавал, зелена салата с лук, краставица и розов домат
- резен кашкавал и масло
- зелена салата с лук, краставица и риба тон, маслини, 2 св.кюфтета от мляно месо, чаша червено вино
- малък крайщник от домашен ябълков сладкиш* с мед*

И снимка от минало-годишното Коледно бягане :) Утре предстои ;)

19.12.16
09:04

Добро утроооо :)

18/12

Хубава и студена неделя беше вчерашната. Поне ние с Петьо много намръзнахме на Коледното бягане ... бббрррр .... добре, че си бяхме взели дрехи, та махнахме потните като приключихме. Хубаво и забавно бягане се получи, момченцето ми и то се включи на 2,5К бягане. Много съм доволна от него, сам изяви желание. Аз бягах само 5К, но така ще я карам известно време, а дано тоя път дочакам адаптация и мина в кетоза :D Имам обаче кофти момент, нещо пак изкривих десния глезен, преди време го бях кривила на детска играчка и много кофти болеше, сега само леко е подут в областта на кокалчето от външната страна, но пак има дискомфорт. На бягането не ми пречи толкова, колкото в някой асани от йогата :(
Ще мине.

Бягане 5К (sun)
Ащанга йога 30 мин.
( основно поздрави х5, малко работа по лотус и стойка на глава )

Храната :
- кафе с кокосово масло*
- 4 яйца* в дом.св.мас*, салата краставица
- резен кашкавал с масло
- зелена салата с лук и краставица, маслини, скумрия печена на скара, задушено брюкселско зеле, чаша червено вино

Хубава и успешена седмица (F)

20.12.16
08:49

Добро утрооо :)

19/12

Нормален понеделник със стандартните домакински активности ;) Пазар с разходка, игра на студа с дребната, после чистене из нас. Ранния следобед извадих и йога постелката (inlove)

Ащанга йога 60 мин.
Бягане 5К

Глезена пу пу тоя път бързо отшумява без да ме затваря в бокса. Бягането една идея по-биващо от последните две. Но на студа си е кофти, тъъъъкмо загрея и идва време да се прибирам :D

Храната :
- кафе с кокосово масло*
- 3 яйца* в дом.мас*, резен кашкавал, салата корнишони
- резен масло
- зелена салата с лук и розови домати, маслини, 1/2 печена скумрия, задушено брюкселско зеле, чаша червено вино
- ред шоколад 99%

Днес ходене по разни места с колата имам, и пак мъкнене на дребната с мен навсякъде (shake) За спорт ще видим къде ще го вмъкна, ще трябва и да купя нещо и да готвя (dull)

Хубав и топъл вторник :)
Малко снимки :) аз и малкия ми мъж, който нямах намерение да бяга, но той сам изяви желание ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 20.12.16 09:30.

21.12.16
09:10

20/12

Вчера ден пак със задачки и търчане с детето насам-натам. Поне я свършихме де, днес пак имаме ходене до центъра и край. Дремна тя в колата и съответно основния обеден сън се измести малко по-късно, от там и тренировката ми ;)

Тренировката :
Йога 35 мин. ( ( МЦ ) Слънчеви поздрави х 5 + работа по лотус + много пъти jump through, jump back )
11 кръга :
5 лицеви опори
10 скачащи напада

Храната :
- кафе с кокосово масло* и кокосово мляко*
- 3 яйца* в мас*, салата краставици и домат
- резен масло с кокосово мляко*
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, мусака с тиквички, чаша червено вино

Хубава и усмихната сряда (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 21.12.16 09:10.

22.12.16
09:58

Здрастиии 8-)

21/12

Бърз отчет, че пак стана 100 часа :D
Йога и бягане вчера. Перфектната комбинация :)

Ащанга йога 1 час ( без обърнати заради МЦ )
Бягане 5К ( на стадиона в тъмното с челника, докато Петьо беше на тренировка )

Голям страх брах пак на това бягане....ми не ме кефи и това си е да се въртя в кръг (dull) Но когато най-ранната възможност за бягане е в петък ... правиш компромиси ....

Храната :
- кафе с кокосово масло* и мляко*
- 4 яйца* в св.мас*, шопска салата
- резен масло и кашкавал
- салата зеле с краставици, маслини, домашна мусака с мляно месо и тиквички
- 1 парче от голям Тоблерон (inlove)

Имам 2 месеца да се насладя на свободното си време за йога, после като тръгна на работа не знам .... май ще остане само за събота и неделя, за сега така ги виждам нещата ....
Хубав четвъртък, любимия ми (nlove9)

23.12.16
09:17

Добро утро (sun)

22/12

До обяд с дребната по магазини (puke) Днес пак ще трябва обаче, че не я свършихме вчера (dull) После у дома, йога, малко почивка, готвене.

Ащанга йога 1 час (sun)

Храната :
- кафе с кокосово масло* и мляко*
- парче от мусаката с тиквички, салата шопска
- резен масло с резен кашкавал
- 1/2 филия квасен хляб* с мед* и тахан*
- зелена салата с лук и розови домати, маслини, свински ребра печени, чаша червено вино
- 1 триъгълниче от голям Тоблерон
( изпускам му края на храната .... писна ми вече, честно :@ )

Днес ми е петъчно и на мен :D
Хубав и мързелив, Коледен петък (nmuchfun)

24.12.16
09:20

Добро утрооо (sun)

23/12

Вчера, петък до обяд динамичен, после лежерен ;)
Пак не намерих това, за което ходихме по магазини с дребната, но .... каквото-такова. После у дома. Като заспа на обед, аз извадих постелката за йога. Надвечер тичах.

Ащанга йога 1 час.
Бягане 5К

Взе сиииилно да ми писва от това безсилие и немощ на бяганията. Две седмици и грам адаптация не усещам :@ Известно време няма да описвам храна, защото още повече се товаря от факта, колко съм стриктна а всъщност ми е супер сдухано за мижавите ми бягания (dull)
Днес почивам от спортни занимания. Наспах се добре чаааак до 8:45 :D, сега закуски, хлапетата, малко багаж и отиваме за една вечер извън града. Утре евентуално като се върнем, мисля да тичам пак.

Весели празници, драги ми съфорумци !

26.12.16
10:21

ВЕСЕЛА КОЛЕДА !

24/12

Събота без тренировка както казах по-рано. Пътуване, готвене следобед, грижи около децата и деня мина. Вечерта богата трапеза с цялото семейство (nlove5)

25/12

Вчера обратно към Варна. Сутринта суетене около елхата, подаръци, детски усмивки още по пижами (inlove). По обед се прибрахме и започнах да оправям багажа, пранета, подаръци. Дребната заспа около 15 часа и дойде моето време ;) Раздвижих се леко у дома и после навън за бягане.

Слънчеви поздрави А+Б х 5
Бягане 10К за около 59:35 мин.
(sun)

Дойдох на себе си с бяганията :)
Приятен почивен понеделник от мен (F)

27.12.16
17:13

(wave)

26/12

Основно у дома. Не помня много какво беше точно, но със сигурност е имало разходка с децата, пазаруване, готвене :D Нормален понеделник.

Ащанга йога 1 час.
Лицеви опори 5х10
Клекове 5х25

Храната : обичайната за мен :) Плодове, зеленчуци, яйца*, маслини, миш-маш*, червено вино* Имаше и 2 бонбона Линд (nlove5)

27/12

Тъй и тъй съм седнала, да продължа и за днес. Вторник динамичен. Сутринта бягах. После обратно в нас, душ и взех децата за разходка навън. Малко на площадката, после у дома, обяд и по леглата. Аз обаче след половин час станах и се разкърших отново, че краката са дърво.

Бягане 9,200К за 55:35 мин.
Лицеви опори 5х10
Йога 35 мин.

Храната :
- банан и 4 фурми с тахан
- филия* печена с кашкавал, салата розови домати
- шепа сушени сини сливи, 1 банан
- вечерята ще е салата зеле с моркови и цвекло, маслини, задушен карфиол и печена на скара скумрия

Приятна вечер 8-)

29.12.16
09:52

28/12

Вчера малко непредвидени ходения до педиатърката ( не се получи, днес пак ще ходя ), после малко до центъра, и там нищо не стана .... Следобед у дома, непредвиден гост и малко се промениха плановете. Малко йога, колкото да раздвижа кръвта и после трябваше да готвя.

Ащанга йога 30 мин.

Храната : банани, фурми, тахан*, зеленчуци, яйца*, мед*, зелена салата с лук, репички,краставица и риба тон, печени картофки с пил.дробчета, чаша червено вино, 2 реда чер.шоколад с лешници

Днес исках да бягам, тъй като гледам обаче няма да се престраша на тоя ураганен вятър. Няма да има смисъл просто ...
Йога ще има обаче, може и още нещо :)

Хубав четвъртък (F)

29.12.16
21:41

29/12

Има, няма смисъл в крайна сметка бягах 8-) Нали съм мама - нинджа ;) борих се мъжката със силния вятър навън ;)  Толкова бягане за тази година. Следващото бягане евентуално на 01/01 :)
По обед йога, надвечер бягане.

Ащанга йога 60 мин.
Бягане 7К за 42:02 мин.
(nlove5)

Храната : преобладаващо ниско-въглехидратна. Така се получи, защото не планувах бягане, ама на ;) Предимно яйца*, доста зеле и моркови, масло кокосово* и 2 кафета :P

Лека и спокойна нощ (F)

Мнението беше редактирано от Vess на 29.12.16 21:41.

31.12.16
14:51

30/12

Движението :
Ащанга йога 1 час (inlove)

Храната : яйца*, банан, сусамов тахан*, зелена салата с лук и репички и краставица, маслини, плешка печена*, 2 реда черен шоколад с цели лешници, чаша червено вино

31/12

Движението :
Ащанга йога 1 час :)

Храната : палачинка от 1 банан и 3 яйца*, плешка печена, 1 краставица,  шепа сурови бадеми.
Вечерята ще е предимно салати, печено пил., маслини, домашен тиквеник* и баница* и винце разбира се :) Наздраве!

Това с равносметките за изминалата и обещания за предстоящата година не го разбирам аз, никак (wasntme)
Най-важното е, че всички сме живи и здрави, заедно сме семейството, друго не искам.
На всички Вас пожелавам повече здраве, по-малко травми, по-мотивирани, позитивни и успешни (nlove5)
Наздраве!

01.01.17
18:43

Честита Нова Година !!!
Пожелавам Ви здраве, парите се печелят :)

01/01

Днес ударих първата си 10-ка за годината. Хубаво , слънчево време, възползвах се разбира се (sun) После още малко, около 10 мин. продължих и у дома.

Бягане 10К за точно 1 час.
10 пъти:
5 лицеви опори
10 скачащи напада

Бягането бавно, че доста лед имаше в Морската, доста хора също. Оказа се, че трейл обувките ми не ме пазят от заледени участъци ...

Храната:
- 1 банан и шепа печени орехи и годжита*
- филия квасен хляб* с масло и искиснато сирене
- ябълка, банан, мандарина
- вечерята ще е салата зеле и краставици, маслини, яйца в масло*
- ще си хапна и от шоколада, все пак съм именичка (blush)

Живи и здрави всички, именици днес!

01.01.17
19:11

Честит имен ден, Веси! Да си жива и здрава, весела като името си и продължавай да тичаш все напред! ;D

03.01.17
08:46

Значи, много ми е смешно, то по-скоро е опасно, разни псевдо ” треньори ” да тренират разни хора безплатно и да си мислят, че им помагат (dull) Но вината е на хората, които им се доверяват.
Не може да не знаеш какво е планк или да клекнеш до долу без тежест, и да тренираш хора (tmi)
Това е мое, лично мнение и не ангажирам никой с него. Просто напоследък една позната започна да води някакви ” тренировки ” на открито и безплатно и разни хора се доверяват и си мислят, че тренират правилно .... Все пак за мен, треньора е човека, който трябва да покаже дадено упражнение как се изпълнява ПРАВИЛНО, а не трениращите да изпълняват движението по-добре от треньора ;) нали ....
Край с отклонението, просто си се възмущавам на глас :)

02/01

Вчера деня беше почти изцяло навън, на слънце (sun) и с ръка на сърцето мога да каже, че не ми остана време да тренирам (blush) Ако бях станала преди всички, можеше и да се получи, но реших да се наспя, че последните няколко вечери е кошмарно съня, дребната много се буди, плаче и т.н. и реших, че съня ми е по-важен. Преди обед изцяло с децата бях ангажирана, после по обед излязохме та чааааак в 17 часа се прибрахме. Съответно готвенето чакаше, вечеря и не остана ред.
Днес ще наваксвам :)

Храната :
- банан и шепа печени орехи и годжи берита*
- салата с пуешко месо и чеснов сос, домати, зелена салата и маслини
- банан и 5 фурми с тахан*
- салата зеле с краставица, маслини, печена скумрия, задушен кафяв ориз с грах и царевица, чаша червено вино
- 50 гр. черен шоколад

Хубав и усмихнат ден на всички (F)

03.01.17
09:23

казано от Vess на 03.01.17, 08:46:

Но вината е на хората, които им се доверяват.
)

Това е абсолютно вярно. Докато летвата е ниска, всякаква сган ще минава за специалисти. Търсенето определя предлагането.

04.01.17
08:59

Добро утро !

03/01

Преди обед разходка с пазаруване малко оффроуд с количката из кашавите, снежни квартални улици на Варна. После у дома за обяд, малка дрямка от 20 мин. и йога. Вечерта бягах.

Ащанга йога 65 мин.
Бягане 8К ( времето не е ясно, че първите 500м. съм минала без да си пусна часовника :D )

Хрнаната :
- банан 2 бр., тахан*, яйца* 3 бр., салата краставица и зеле, маслини, ябълка, зелена салата с репички и краставица, печена скумрия, чаша червено вино

Хубав ден (F)

05.01.17
09:04

04/01

Вчера до обяд разходка с дребната. После у дома, обяд и преспиване. После непредвиден ангажимент изскочи, и имах само 30 мин. свободни. Реших, че е време да направя 30 мин. практика, която евентуално като почна работа да си правя всяка сутрин. Намерих на David Swenson точно 3 различни варианта, 15 мин., 30 мин. и 45 мин. практика.

Ащанга йога 30 мин. (sun)

Храната :
храната НВ-ВМХ се получи. Доста яйца*, масло, зеле прясно и кисело, маслини, и шепа печени орехи. Вечерта 1 квадратче черен шоколад 74% какао.

Хубав ден (F)

06.01.17
10:04

Привет 8-)

05/01

Вчера разходка преди обяд с пазаруване с дребната и количката. Тая количка направоооооо, що товар пренесе, две деца изгледа направо....чудна инвестиция се оказа още в далечната 2010год. ;)

Ащанга йога 40 мин.
Бягане 5К
:)

Вместихме се снощи да тренираме и двамата с мъжо, аз бягах, той на тенис, че сега като гледам .... поне седмица ще си почивам от бягане ;) Тоя път познаха синоптиците .... тяхната кожа :D

Храната :
- яйца* 3 бр., бут* печен, салата бяла ряпа и моркови, маслини, салата кисело зеле*, 1 и 1/2 банан*, 1 мандарина, 3 шок.бонбона Линд, чаша червено вино

Хубав, макар и мразовит ден (sun)

07.01.17
09:17

06/01

Мразовито, ветровито, снеговалежно все такова беше и вчера и днес ще е и те така. Обаче излизах два пъти вчера. Оставих децата в нас, баткото не го водихме на градина, така и така са сборни групи, и пазаруване малко. Аз, дето си тежа на мястото нали, не е като да съм 50 кила, на едното излизане като ме духна .... спрях в една от паркиралите коли (tmi) и бях с две пазарски чанти. Така никога не ми се беше случвало да не мога да преборя вятъра и да ме събори (tmi). Добре, че не паднах де, колата ме спаси :D

Храната :
- кафе с кокосово масло*, яйца*, домашна туршия от тиквички с чесън*, маслини, банан*, мандарина, зелена салата с лук и розови домати, пиле печено* с гъбки, чаша червено вино, 40 гр. шоколад.

Пия горещото кафе и събирам смелост да изляза на терасата да прибера прането :D
Хубава събота :)

Честит имен ден на празнуващите вчера и днес!
Живи и здрави да сте!

07.01.17
22:44

Привет 8-)

07/01

Днес нормален съботен ден у дома със семейството. Малко излизане по обед на пазар, за глътка въздух и после основно у дома. По обед като заспа дребната, дремнах и аз 20 мин. и обичайните спортни занимания след това ;) Днес разпънах постелката с нагласата да правя само поздрави и после лицеви и напади, обаче след 3-я поздрав желанията ми се промениха. Уникална е йогата. Като наркотик. Като бягането. Започвам да не мога без нея (nlove5) С всеки изминал ден и практика усещам ползите върху съзнанието си, върху тялото си.

Храната :
- палачинка от овес, яйце* и лъжица кис.мляко
- 3 яйца* в масло, домашна туршия от тиквички с чесън*
- ябълка и 1/2, хапка банан, останал от дребната
- кафе с лъжичка мед*
- салата зеле с моркови, маслини, пил.бут.* печено с гъбки и картофки, чаша червено вино

Трябва да накарам мъжо да ме снима малко в различните асани. Там където усещам подобрение и напредък, искам да се видя от страни :) Да видя къде съм крива, и какво трябва да оправям.
Утре имам уговорка да бягам. Нямам търпение вече (blush)

Лека и топла нощ (F)

07.01.17
23:09

Как ти се бяга, в такова време навън е минус 8-10 градуса цял ден, не ти ли реже дробовете тоя студ?

07.01.17
23:11

казано от Queen Cobra на 07.01.17, 23:09:

Как ти се бяга, в такова време навън е минус 8-10 градуса цял ден, не ти ли реже дробовете тоя студ?

Няма лошо време, Мира. Има лоша екипировка ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 07.01.17 23:13.

09.01.17
08:51

08/01

Студена, мразовита неделя. Но уговорката беше желязна и бягахме в Морската градина. Чудно беше. Бавничко, че имаше доста сняг и заледявания, но беше пълно с деца и родители с шейните. А и на -11 хич не можех и да бързам да бягам с моето си темпо. Даже и скиори имаше ;) После у дома още малко активности имаше (blush)

Бягане 10К за 1 час и 6 мин.
11 пъти:
5 лицеви опори
10 скачащи напада
- малко поздрави
- стойка на глава

Храната :
- кафе с кокосово мляко*, 1 банан и 3 фурми
- гореща дом.пил.супа*
- бъркоч от кокосово мляко*, чиа, годжита и фурми
- салата кис.зеле*, маслини, печени картофки с гъби, чаша червено вино
- 40 гр. шоколад

Хубава и успешна седмица!

Мнението беше редактирано от Vess на 09.01.17 08:57.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1