Тифтера на Чича Ти

Прескочи до:

12.02.17
20:20

казано от Margi на 12.02.17, 20:06:

казано от ISB на 12.02.17, 19:48:

Оказа се, че мога да пренасям легално повече марихуана отколкото HGH според разпоредбите на митницата.

Ами...несравнимо по-безопасна е, колкото и да прекалиш с нея и по какъвто и начин да я употребяваш.

НапОшалки с омекнали мозъци  познавам доста , но апатията, депресията от абстиненцията и .т.н. могат от някаква гледна точка да се считат за безопасни,  на фона на ефектите от другите наркотици, да.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 12.02.17 20:20.

12.02.17
20:32

казано от Joe Musashi на 12.02.17, 20:20:

Оказа се, че мога да пренасям легално повече марихуана отколкото HGH според разпоредбите на митницата.

Ами...несравнимо по-безопасна е, колкото и да прекалиш с нея и по какъвто и начин да я употребяваш.

НапОшалки с омекнали мозъци  познавам доста , но апатията, депресията от абстиненцията и .т.н. могат от някаква гледна точка да се считат за безопасни,  на фона на ефектите от другите наркотици, да.

А да позаваш някой от тях, който да е диагностициран с рак в следствие на злоупотребата с марихуана?
А, чакай...тя всъщност е терапевтична в този случай. ;)
Пушенето е най-тъпия начин да се (зло)употреби конопа, но това е друга тема. Физиеска абстиненция няма. Апатията и депресията не са следствие, а обикновено са причина за злоупотребата, тъй като той повишава допамина....но не това беше темата.

12.02.17
20:35

Ако повишава допамина, значи ще има физическа абстиненция :))) и съответно в периодите когато няма стимулант, винаги ще има спад , и оттам съответните последствия. Ся дали яйцето , дали кокошката...

приключих с офтопика.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 12.02.17 20:36.

13.02.17
00:48

Абе блажна си е марихуанката, много добре в края на седмицата се отразява,а тя се продава и свободно и е абсолютно легална от тази година.
Огън е ;)

13.02.17
02:53

заеби марата че е легална там , мен тва по ме блазни да е легално , пък и  какъв по - добър антистрес

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 13.02.17 02:54.

13.02.17
04:43

има го ако не се лъжа беше 40$ изстрел :)
Брат виж тука, можеш да мачкаш коли с танк и да стреляш с всичко що се сетиш

http://www.battlefieldvegas.com/collections/crush-a-car

Мнението беше редактирано от ISB на 13.02.17 04:48.

13.02.17
18:05

11/13/2017

- 500 метра
- 40 тръстъра 2@36
- 40 обръщания 2@36
- 40 скока колене към гърди
- 40 набирания
- 40 изхвърляния+раменна преса 2@36
- 40 суинг 2@36
- 500 метра

Време 40 минути

14.02.17
09:12

казано от Margi на 12.02.17, 20:32:

казано от Joe Musashi на 12.02.17, 20:20:

А да позаваш някой от тях, който да е диагностициран с рак в следствие на злоупотребата с марихуана?
А, чакай...тя всъщност е терапевтична в този случай. ;)

Екзогенен РХ не е причина за рак, само помага да расте по-бързо вече развит тумор. А марихуаната е едно болкоуспокояващо, не терапия за лечение, каквито също са и морфина и хероина.
Ама и листата от коката бяха адпатоген, нали така ;)

14.02.17
09:24

казано от James Hinks на 14.02.17, 09:12:

Екзогенен РХ не е причина за рак, само помага да расте по-бързо вече развит тумор. А марихуаната е едно болкоуспокояващо, не терапия за лечение, каквито също са и морфина и хероина.
Ама и листата от коката бяха адпатоген, нали така ;)

Конопа успокоява симптоми на много заболявания.
Листата на коката са един от най-силните адаптогени, за справка - хората живеещи в Андите. Питай и всеки ходил в тази част на света - чаят от кока е задължителен за справяне с надморските височини. Не става изобщо въпрос за концентрирания екстракт, който, разбира се е неазконен.
А колкото до РХ - какво по-хубаво от това да си отгледаш голям тумор, вместо да го лекуваш...?
Не че самият РХ е нещо лошо...когато си го произвеждаш сам, или когато консумираш храни и билки, които стимулират синтеза му. Тъпа е злоупотребата с него...също както злоупотребата с коноп, или производни на коката. Не разбирам иронията, след като говорим едно и също. Всеки здравомислещ човек би направил разлика между употреба и злоупотреба.

Мнението беше редактирано от Margi на 14.02.17 09:27.

14.02.17
09:32

С коката, независимо дали листа под някаква форма или “концентриран екстракт”(какъв евфемизъм) и със съцветия и листа от коноп, пак независимо под каква форма, няма как да има просто употреба, има използване на психоактивните им съставки. Тоест друсане. Сега, че дозата била малка, ефекта какъв бил - за мен са оправдания за употребата им или просто непознаване на вредата от тях.

14.02.17
09:37

Да, прав си...както винаги. Хората в Андите са наркомани от последните няколко хилядолетия. Затова пък всички, приемащи синтетичен РХ с цел рекреация са е***и здравите. ;)
Готина логика.
От мен толкоЗ по темата.

Мнението беше редактирано от Margi на 14.02.17 09:39.

14.02.17
09:40

Ами наркомани са, да. Всъщност това им е помагало доста в робския труд, голяма полза, няма що.
Терапията с РХ е хормонозаместващата терапия. Приема му в спорта или от суета е съвсем отделно нещо.

14.02.17
09:51

Колко хора в този форум познаваш, които имат нужда от хормонозаместваща терапия? Говорим за конкретен случай, а не на посоки. И след като е медицински препарат, разбира се че вноса му трябва да е по някакъв начин регулиран и ограничен.
Съвсем не мога да се съглася с изказването за робския труд. Тези растения са се ползвали много преди европейците да “открият” Америките и да започнат да злоупотребяват с човешките и природните им ресурси с цели много по-различни от тези, за които говориш.

14.02.17
10:03

Че то робството там го има  далеч преди великите открития.

14.02.17
10:32

И аз да се извиня предварително и да поспамя дневника.

Онзи ден гледах предаване за марихуанените диспансери в САЩ. Разбирам идеята за болкоуспокояващо и облекчаващо симптомите вещество за страдащи хора. Тези, които ги даваха да ходят там и да си купуват марихуана (за медицински цели) после ги даваха как я употребяват. Аз съм виждал алкохолици как отпиват първата глътка, същото изражение имаха тези хора. Аз пия аспирин като ме боли глава и не съм се гледал отстрани, но съм сигурен че не правя такива физиономии приемайки болкоуспокояващото, което ще облекчи страданието ми. Гледал съм и тревомани (без никакви медицински причини да пушат марихуана) как си галят масурите и как накъсано дърпат и изпускат дима, тези от предаването правеха същите пинизи.

14.02.17
10:45

Аз искам да питам ISB - от земя ли правиш обръщанията и изхвърлянията с 2х36 или от суинг? Ако са от земя, отстрани на краката или м-у тях започваш движението?

Мнението беше редактирано от Боян на 14.02.17 10:46.

14.02.17
11:02

казано от Margi на 14.02.17, 09:51:

Колко хора в този форум познаваш, които имат нужда от хормонозаместваща терапия? Говорим за конкретен случай, а не на посоки. И след като е медицински препарат, разбира се че вноса му трябва да е по някакъв начин регулиран и ограничен.

От мъжете не познавам, при жените може и да има, но и аз това казах - хормонозаместваща терапия е едно, за спортни резултат или за “красота” друго. Отдлено, че РХ е силно набеден за спортните резултати, има къде по-удачни и работещи варианти, дори и при пептидните хормони.

казано от Margi на 14.02.17, 09:51:

Съвсем не мога да се съглася с изказването за робския труд. Тези растения са се ползвали много преди европейците да “открият” Америките и да започнат да злоупотребяват с човешките и природните им ресурси с цели много по-различни от тези, за които говориш.

Ами прочети малко как са се поробвали едни други и какво и как са правели едни с други, доста преди европейците да стъпят там. Че са се използвали - изплозвали са се, точно защото са силно психоактивни.

14.02.17
11:59

Ти прочети малко за какво и как се е използвала коката преди европейците. Не съм писала че преди това е нямало робство.
Разликата е в дозата и подбудите за употреба.
А прочети още малко, как конопа е бил култура задължителна за отглеждане от фермерите в САЩ до 50-те години на миналия век и цялата история около забраната му.

14.02.17
14:40

Уаууу :)
Добро утро и честити Празници !!!

Обръщанията са от вис по скоро, изхвърлянията от суингване. Пудовките не са състезателни и не мога да взимам много от техниката на “гиревой” , а не я и владея, а идеята е и да става по-силачески т.е. груба сила. 

Признавам нямам толков задълбочени познания по темата, но на 43 усещам как започвам да страдам от възстановяване и липса на енергия. Със сигурност това не защото не спя или пре тренирам.
Помня как на 16 тренирах щанги от 10 до 13:00, почивката до 17:00 тренирахме с борците и от 17:00 до 19:00 имахме втора тренировка. Горе долу този режим продължи няколко години. Храна квото има, Хормона в небесата. Помня как и на 25-30 работех нощни през ден плюс 5 дена основна работа през деня на 8 часа  и тренирах почти всеки ден, имах връзки...доста  ;) Хормона беше в небесата.
Нямам предвид бясна злоупотреба, идва момент в който тялото трябва да се подкрепи с “внос” на нещо си за да продължи да е активно и то прием според предписания на медицинско лице.
Доста неща могат да предизвикат злокачествен тумор повечето от тях се продават свободно и легално, дават се на децата ни. Напоследък смятам,че АС са по-малкото “зло” от много подобни продукти дори и от някой религии. Разбира се винаги има зависими,алкохолици и хора които са разбили живота си покрай злоупотребата с нещо, но не трябва всички да се приравняват с тях и да се очаква даде окажат в същото положение. Успешно можем да говорим и за хората с Наднормено тегло като пропаднали зависими към храната .
Всичко е в дозата, възприятията и вътрешния мир.
АС и тревата не те правят задник ако вече си такъв, просто ставаш по-голям от тях.

Отивам към залата Добро Утро и се обичайте :)

Мнението беше редактирано от ISB на 14.02.17 15:49.

Прочетох кока и марихуана и не можах да не се обадя. Марихуаната освен THC има и CBD и освен че се употребява за смекчаване на симптомите при химеотерапия и подобни, може да се употребява и под формата на олио, което ефективно лекува рак. Терапиятастакова олио в америка струва около 1200 долара, докато стандартното лечение на рак над 100к. Съответно надали на която и да е сериозна медия ще бъде позволено да разгледа лечебните свойства на марихуаната, просто защото никой няма икомонически интерес от това освен болния. А коката по начало са я ползвали за подобряване на храносмилането доколкото знам. Много от наркотиците които днес се демонизират от медиите са били на дневен ред допреди 30-40 години. Най редовно са предписвали амфетамини на апатични домакинки в сащ и тн. Шерлок Холмс в оригиналните творби си друса арабия. Мисълта ми е че много от нещата от които ни учат медиите да се страхуваме не са страшни, страшното е какво ще направиш с тях. С един нож можеш да си нарежеш хляба, да си отрежеш пръста пък и да заколиш комшията, каквото и да направиш няма да е виновен ножа.

14.02.17
15:10

Плюс това са природни продукти

14.02.17
16:54

казано от Margi на 14.02.17, 11:59:

Ти прочети малко за какво и как се е използвала коката преди европейците. Не съм писала че преди това е нямало робство.
Разликата е в дозата и подбудите за употреба.
А прочети още малко, как конопа е бил култура задължителна за отглеждане от фермерите в САЩ до 50-те години на миналия век и цялата история около забраната му.

Чел съм, чел съм ;)
За по-лесно мумифициране на живо, високо горе, близо до боговете, например. Тоест за едни от религиозни подбуди, други за кеф, трети за повече работа в каторгата...
Не, не е бил. Но за сметка на това е “жертва” на химическата индустрия доста преди това - конопените и синтетичните влакна са били в пряка конкуренция на пазара. Но тази история не му смекчава негативните ефекти върху краткотрайната памет, например.
Татула и тютюна също са видни адаптогени по онези ширини, те обаче повече за духовно извисяване са се използвали. Както и опиума и хашиша в Азия.

p.s.
Чичи, остай ги теа хормони, ставай наркотрафикант. Барем и некой $ ще изкараш отгоре.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 14.02.17 17:04.

14.02.17
16:59

02/14/2017

1А Тръстър 2@36 - 5
2А Набиране - 10
3А Лицеви с пляскане - 20
4А Спринт - 100
5А Америкснски - 20
6А Суинг @ 36 - 30
7А Обръщане 2@36 - 10
8А Кофи халки - 20
9А Спринт - 100
10А Набиране - 8+3
11А ХСПУ 10+1
12А Хофи халки 8+3
13А Борцови - 10
14А Спринт - 100
15А Обръщане 2@36 - 5
16А Раменна преса 2@36 - 5
17А Бърпи - 20
18А Спринт - 100
19А  Лицеви с пляскане - 10
20А Набирсне - 10
21А Обръщсне 2@36 - 10
22А Раменни преси 2@36 - 10
23А Спринт - 100

Време 22-23 и нещо

Излизане:
ХСПУ върху пудовките 10@1 през 10 секунди
На всеки 30 сек 6@10 метра тежка шейна @ 136 кг
Общо 6 дължини

15.02.17
00:43

Поздрав за всички ;d

Помня как на 16 тренирах щанги от 10 до 13:00, почивката до 17:00 тренирахме с борците и от 17:00 до 19:00 имахме втора тренировка.

ебаси, аз на 16 пуцах Quake 3 и half life след даскало.:Д::Д

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 15.02.17 01:22.

15.02.17
06:55

Brujeria ли ва нинджата,

Имаше само Каратека и Тереза Орловски ;)

15.02.17
08:21

Хора убивате ме бе,на Зарезан обсъждате кока и марихуана,вино ,вино дай.......
Злоупотребата с алкохол има страшни последствия,не само за тялото , мозъка става на мармалад.
Човек трябва да има така наречената банкетна култура, за да оцелее по нашите ширини.
За възстановяването на нашата възраст..не само хормона,добре е хормона още,но много се влияе от стреса
Ангажименти, работа ,семейство,има да се правят хиляди други неща...отговорности...
Не че не мога да тренирам здраво на 45,усещам че мога..не съм зле,много често не издържам и слагам ръкавиците да се побия с младите
Тогава ми е най-добре,но нямам мотивация, желание,не ми се напъва,скатавам се яко и
чак ме хваща срам, като чета тука хора около моите години как тренират.Е имам сериозна хронична травма ,но това не е абсолютно никакво оправдание знам...
Та така,а че има нужда от външен стимул, има си.......Поздрави

15.02.17
18:17

02/15/2017

Днес реших да тествам някой комбинации
- Сталкер - борческо въртене
- Клек дъмбели - лег с дъмбели
- Клек скок дъмбели - тежка едностранна раменна преса
- кофи тежки за 3 МП
- набирания тежки за 3 МП

Харесаха ми комбинациите Особенно клек скока, при клека стигнах до 160 общо хвата предава, всеки клек е от земя и с пауза
Кофите 3-КИ  на 70, леки
Набиранията на 20,скандално тежки

17.02.17
17:17

02/17/2017

Два дена местих багаж в нивата къща, удивително колко лесно се случва и бързо. Когато пристигнахме си наехме апартамент с една спалня и 2 бани за една година. Понеже нямах никаква кредитна история ми взеха 1000$ повече от стандартния 300$ депозит,те платихме 1300$. Изтече една година и време за подновяване на договора, поисках да се прехвърлим в по - голям 2 спални и 3 бани, отиваме в офиса на комплекса и искам да го направя и да ми върнат екстра депозита. Ааа не може така о трябва да платите 600$ за почистване на новия ....
Кипнаха ми л.....а и им казах,че се махаме. За 24 часа нсмерихме новия който е на 200 метра от стария комплекс, 2 спални,3 бани същата цена,само 300$ депозит и...... фитнес със лост за набиране и дъмбели до 50 кг и скуош игрище за спринтове хахххх. Всъщност това изобщо не повлия на решението ми ма никак даже, а да и сауна имам .

Физическото тази сутрин
3@
- Объщане тласкане 1@36 5-4-3-2-1
- Набиране 1-2-3-4-5
От 10 до 1
- изхвърляне 1@36
- кофи на халки
10@
- Суинг 1@36 10
- гоблет клек 1@36 10
- лицеви опори 10

Направо ги прелетях,че си е за освободени така си е, но имаше въздух и не беше горещо както в големята зала. Очертава се да посещавам и вечер защото детето иска да тренира също и ще го водя, а аз покрай него също ще пускам нещо.

Втора тренировка - активност
3@10 нсбирания
3@5 едностранна преса @ 40
20@3 прескока на препятствия
5@5 клек скок 2@20 кг
Ходене на ръце близо 30 метра обща дистанция
10@1 силови на лост през 30 сек

Мнението беше редактирано от ISB на 18.02.17 06:05.

18.02.17
13:58

Иво, що не вземеш да купиш нещо, вместо да им плащаш наемите? Сигурен съм, че условията по ипотечните кредити са по-добри, отколкото в Европа.

18.02.17
14:26

казано от Boby_ на 18.02.17, 13:58:

Иво, що не вземеш да купиш нещо, вместо да им плащаш наемите? Сигурен съм, че условията по ипотечните кредити са по-добри, отколкото в Европа.

Боби, ще дойде и този момент ,Невада не е щата в който искам да остана затова не ми се инвестира в покупка на имот тук. От друга страна да имаш жилище си е доста голям разход говорейки за данъци и подръжка.
Аз ще гледам да взема старо жилище което ще преправя, ВИК ще ми е без пари за останалото имам контакти които ще са ми полезни и от полза за да имам на практика едно чисто ново жилище.
И на последно място тук ако нямаш кредитна история ти дават ужасни условия на ипотеки, даже с моя стаж ще ми откажат на 100%, поради тази причина взехме и колата за да вдигна кредитния рейтинг.

18.02.17
14:28

казано от ISB на 18.02.17, 14:26:

казано от Boby_ на 18.02.17, 13:58:

Боби, ще дойде и този момент ,Невада не е щата в който искам да остана затова не ми се инвестира в покупка на имот тук. От друга страна да имаш жилище си е доста голям разход говорейки за данъци и подръжка.
Аз ще гледам да взема старо жилище което ще преправя, ВИК ще ми е без пари за останалото имам контакти които ще са ми полезни и от полза за да имам на практика едно чисто ново жилище.
И на последно място тук ако нямаш кредитна история ти дават ужасни условия на ипотеки, даже с моя стаж ще ми откажат на 100%, поради тази причина взехме и колата за да вдигна кредитния рейтинг.

Абе да сме живи и здрави да бачкаме, че да могат наемодатели/банки да ни дерат дългосрочно. ;) Това остава...

19.02.17
06:46

02/18/2017

Тренировка 1 05:00 АМ
1. Отсечки 6х250 през 60 секунди
- Получиха се от 0:40 до 0:44, лошото е, че виражите на пистата са доста къси и остри и на практика почти
спирам и тръгвам отново
2. Клек 130 кг 10х1 през 10 сек
3. Стриктна раменна преса 70 кг 10х1 през 10 сек
4. Шейна 130 кг 6х15 м през 10 сек
5. Плуване кроул 10х30 м през 60 сек

- Работа 8 часа, нямаше нищо особено днес само инспекции на клиенти, валеше доста обилно което е голяма рядкост тук.
Поради тази причина движението беше ад имаше ужасно много катастрофи, хората не са свикнали да карат на мокро.

Тренировка 2 16:30 РМ
1. 21-15-12-9-6-3
- Тръстър 2х24
- Набиране стриктно
Време 10 минути
2. Бицепсово сгъвъне с дъмбели

Ходихме до Икеа, взехме нещо за вечеря, оказа се, че не дават кутии за в къщи
Не очаквах такъв удар под кръста как да хвърля храна за 30$...Как, тук и Хамлет е безмълвен.
Не я хвърлих,  осссссссссс.Чакам да раждам !!

Мнението беше редактирано от ISB на 19.02.17 06:47.

27.02.17
18:12

02/27/2017

Тренировка 1 05:00 АМ
1А Преса зад врат 40@5 50@5 55@5 60@5 65@5
2А Зерчер тяга 70@5 80@5 90@5 100@5 105@5

1БСттиктнс раменна преса 70@5 72,5@5 75@5
2Б Румънска тяга 110@5 120@5 130@5

1В Пуш преса 75@5 80@5 85@5
2В Тяга 140@5 150@5 160@5

Всяка двойка е супер серия ,почивките за смяна на тежестта. Между А Б и В почивките са около 5 минути. Нещо много странно се случва, не ми се пие вода след тренировката и по време,, не чувствам никаква жажда. Това се отнася и за Борцови кондиции и беговия Енимъл. 

Тренировка 2 8:00 РМ
Изхвърляне от земя 2@36 20@1 през 10 секунди
1 Високо обръщане от земя 3 раменни преси 2@36 10@3 през 10 сек

Мнението беше редактирано от ISB на 28.02.17 05:41.

01.03.17
06:31

02/28/2017

05:00 АМ
1А Обръщане от вис 80 4@5
2А Клек скок с дъмбели 2@20 4@5

1А ИХвърляне 50 4@5
2А Ходене с щанга над главата 4@50 м

5@
- 10 набирания
- 20 кофи
- 30 лицеви опори
- 40 ходещи напада с 20 диск над главата
- 50 клека с 20 диск

Обръщанията с билдърския лост счупи ми китките, може и повече, но не върви с таз дряновица

02.03.17
18:15

03/02/2017

10@2 през 10 сек
- клек скок @ 70
- вертикален скок

5@
-  12 тяга @ 70
- 9 обръщане @ 70
- 6 раменни преси @ 70

Обръщането си е хамалска протяжка

5@
- 10 Борцови отскока
- 10 скока колене към гърдите
-  60 спринт

Втора тренировка
- ходене на ръце - 50 метра общо
- набиране със задържане 10@2 през 10 сек
- гребане на халки 5@5
- спринтове стъпала 3@към 60 стъпала

Мнението беше редактирано от ISB на 03.03.17 14:31.

04.03.17
17:30

Старата краста пак ме налегна, ще видим колко ще продължи. За да тренирам сериозно трябва да имам нещо за цел иначе се чудя, мотам се и скатавам. Не е важно дали ще се опитам да мина квалификациите важен е пътя до там. 2019 дивизия 45+, плавно и стабилно този път. Отделно съм в меката на КФ защо да не се забавлявам, а и мига да си го позволя което е най- важното с добро възстановяване и храна.
До края на годината ще натискам базови неща и сила. 2018 ще почна в КФ зала за работа Пи специфичните неща за 3 месеца, ще направя едно контролно на оупъна 2018 и след това ще натисна сериозно за 2019.
Плана е ясен сега да се събера да го избутам до края.

03/04/2017
1А Обръщане раменна преса 12@1@70
2А Клек 12@1@120
1БЛег 10@1@100
2Б Тяга с ключов хват 10@1@130
1В Набиране 8@1@15
2В Кофи 8@1@55

Преса, кофи,клек и лежанка не ги усетих, обръщането беше приятно, тягата натежа.
Общо беше свежо и бързо, цялата тренировка ми отне 40 Мин с вработването

1600 - 6:30

Трябваше да е Енимъл в началото, но се притеснявах, че клетките ще ги заемат и ще чакам. След щснгите пък Енимъл не върви много .
Удобни оправдания , сега на работа .

04.03.17
17:57

Давай, Иво, с теб съм! На мен ще ми е интересно как ще върви подготовката, особено като почнеш тренировки в КФ зала...
Между другото, днес смених абсолютно сам едни кранове в банята... освен да се цаня за чирак при теб и да действаме по подготовката заедно :D :D :D

Мнението беше редактирано от Ilstrong на 04.03.17 17:58.

04.03.17
18:00

казано от Ilstrong на 04.03.17, 17:57:

Давай, Иво, с теб съм! На мен ще ми е интересно как ще върви подготовката, особено като почнеш тренировки в КФ зала...
Между другото, днес смених абсолютно сам едни кранове в банята... освен да се цаня за чирак при теб и да действаме по подготовката заедно :D :D :D

Готов си взимаме те :)

02.09.14
13:10

20140901

1.Обръщане подклек
55 х 3
70 х 3
80 х 3
90 х 3
100 х 3
2.Изхвърляне подклек
55 3 х 3
3. Тръстър
55 х 10
65 2 х 10
4.3 х 3 мин.работа през 60 сек. , бърпи
56
56
46
5.Умения
Силови халки 5 - 6 х 3
Ходене на ръце 3 х 15
DU 3 х 50

08.03.17
17:40

ОК, от Понеделник се опитвам да тренирам и не става. Явно съм си спирал алармата без да се усетя.
Днес я сложих за 03:40 и успях. Тъпото е, че си забравих картата и се връщах обратно и съответно почнах е 05:00, трябваше да пропусна Енимъла отново, едвам се кладирах за клетка. Откачам като гледам как заемат силовите клетки да сгъват за бицепс с олимпийските лостове, но нямам много избор. Те си плащат като мен и да си в правото. Явно ще трябва да ходя в специализирана зала по- скоро отколкото ми се искаше като ще трябва да си плащам тук картара до края на годината. Няма пълно щастие.
03/08/2017

12@1
1A Клек 120
2А Обръщане раменна преса 75

10@1
Лег 4@102,5 3@10 3@110
Тяга 4@150 3@155 3@160

8@1
Набиране @20 през 10 сек
Кофи @60 през 10 сек

Леко,но ще карам лека полека.

Ще опитам да вкарам умения довечера.

Мнението беше редактирано от ISB на 08.03.17 17:42.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1