11.02.17
09:36
Малко странна програма, Т. Защо толква тежка? 8 тройки са адски голямото натоварване. Тренирала съм при трибойци и знам колко тежко нещо е една тройка и никой не прави повече от една.
С еднаква тежест ли ще успееш да ги изпълниш или както досега ще има встъпителна част , тежка и ще намаляваш към края? Или са подбрани тежести като Боби и Карфичката?С почивки ли са?
Бг клека мисля че почти се припокрива с напади/отпади, така че защо не- може да го смениш
Виждам, че има много крака в тази програма , а за гръб само 2 упражнения пулдаун и гребане с дъмбел. Вместо шръгове в четвъртък , бих ти препоръчала да вкараш дърпащо за гърба- имаш нужда. Въобще жените имаме нужда от много повече упражняване за горната част, за да отговаря по размери и сила на долната част и гърбът да изглежда по-голям от гъзята :)
Както и още една раменна преса в петък вместо Overhead barbell shrug (макар това сигурно да е някакво функционално упражнение) Упражненията за рамо са почти никакви - само силовото в понеделник. Разтварянето встрани може да е д2 , а пресата Д1,
Иначе тези ръкомахания не ги броя за упражнения както и другите сгъвания или разгъвания, ами са за кеф и запълване на времето. ;)
11.02.17
10:38
БГ клека няма нищо общо с нападите, дърпанията са достатъчни, овърхед шръга е мега глупост за жена и 100 пъти по-добре е да има раменна преса вместо него.
11.02.17
10:41
Кобрети,
килограмите ще трябва да си ги “намеря”, но засега, ако започна така, ще е както до момента - от леко към тежко и от тежко към леко до края на сериите. :)
Саше,
кратко, точно и ясно. :D Ш’се видим скоро. :D (подмятам, да си подготвен, хихи)
Мерси и на двамата :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.02.17 10:46.
11.02.17
11:31
казано от James Hinks на 11.02.17, 10:38:
БГ клека няма нищо общо с нападите,
Toва защо? Нали натоварват едни и същи таргетни групи?
11.02.17
14:00
И?
Клека и тягата също са така ;)
11.02.17
14:07
Ок :) Схващам иронията. :)
Въпросът е с какво най-близо по натоварване упражнение е заменяем бг- клекът, ако няма желание или умение да го прави? Напади, отпади, качване на пейка ми се струват подобни като натоварване.
Или по-добре да се каже, че упражненията не са взаимозаменяеми и на готовата програма не трябва да се гледа като на индивидуална за Т, а трябва да се подберат подходящи и полезни за нея упражнения.
Определено си трябва раменна преса и в петък. :)
11.02.17
14:40
С клек :)
11.02.17
14:50
Може да ви прозвучи не-патриотично, но аз съм изцяло за нападите, дупе да ви е яко от тях
казано от James Hinks на 11.02.17, 10:38:
овърхед шръга е мега глупост за жена и 100 пъти по-добре е да има раменна преса вместо него.
Не знам в конкретния случай каква му е идеята, но аз съм го правила често, обаче от стойка на ръце. По този начин го давам и на хота, които скоро са се научили да я правят, и раменета им потъват. :)
11.02.17
19:07
Клек да е, и без това е по-стабилен, пък и имам нужда да го практикувам.
Сега трябва да измисля как да събера двата умерени дни в един, защото 4 дни във фитнеса ще са ми много - искам да ходя на йога и понякога на тапаут, примерно. В случая с тапаута ще ми дойде много натоварването, в този с йогата - ще трябва да отделя 4 часа от деня само за залата. Хич не ми хрумва как да го направя като всичко, различно от основните движения, ми е супер непознато. (wasntme)
————————————————————————————————
11/02/2017 [IFT 20] (13)
без тренировка
Сън:
00:30 - 08:00
Храна и хапченца:
09:00 кафе капсула с малко кокосово масло и Д3
14:00 30г суджук
15:00 домашен хумус, козе сирене, една малка лимецова питка, препечена; 30г халва
16:30 4 бисквити
20:30 каквото Камен донесе, ще го добавя после; не ми се занимаваше да приготвям, писна ми да мия кал от спанаци и да търкам съдове (nbat); омеги
Тренировка:
Мне, утре я на тапаут, я вкъщи с пудовките.
——————————————————————————————————
Половината ден в приюта прекарахме с Габриела, после благоверният й беше така добър да ме прибере до нас, че бях в неописуем вид и със страхотен аромат .. (wasntme)
Много готини кучовци, имат си нови клетки, по-големи от преди, но заради нищожеството с бойните питбули, тези хайвани са набутани по 8-9 в клетка. Сигурно и тоя зор ще мине.
Едно много дребничко мъниче, момиченце, го осинови семейство с две деца, докато бяхме там. (sun) Много се надявам да го гледат добре и да не се отказват от него - само молитви ще помогнат, защото явно раздават животинките без много въпроси от сорта на защо, къде и как.
Ето ви малко снимки на ушатковци - за добро настроение и за топлина в душичките. (inlove) Това голямото е като нещо средно между Лара и Борката - оранжево, едрогабаритно и остро. :D Добре, че ги кастрирах навреме. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.02.17 19:14.
11.02.17
19:19
казано от Т. Тодорова на 11.02.17, 19:07:
Половината ден в приюта прекарахме с Габриела, после благоверният й беше така добър да ме прибере до нас, че бях в неописуем вид и със страхотен аромат .. (wasntme)
Много готини кучовци, имат си нови клетки, по-големи от преди, но заради нищожеството с бойните питбули, тези хайвани са набутани по 8-9 в клетка. Сигурно и тоя зор ще мине.
Едно много дребничко мъниче, момиченце, го осинови семейство с две деца, докато бяхме там. (sun) Много се надявам да го гледат добре и да не се отказват от него - само молитви ще помогнат, защото явно раздават животинките без много въпроси от сорта на защо, къде и как.
Ето ви малко снимки на ушатковци - за добро настроение и за топлина в душичките. (inlove) Това голямото е като нещо средно между Лара и Борката - оранжево, едрогабаритно и остро. :D Добре, че ги кастрирах навреме. :D
Алби, Роско, Борко, Мрънчо, Граци, Фокси, Мила, Шоко, Закс, Веждьо, Бим, Маги, Жана и Кара <3 Малка част от любовчетата. Обичам ги много!
P.S.Имената са дефицит, кръстили сме сумати кучета, вече се изчерпахме :D
Утре от 11:00 на тапаут :*
Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 11.02.17 19:25.
12.02.17
16:34
Габи, :*
————————————————————————————————
12/02/2017 [IFT 21] (14)
без тренировка, ден за разврат - неделята ще е такава
Сън:
О, много добре!
Уж щях да спя до обяд, но се събудих в 8 като краставица.
Храна и хапченца:
10:00 Варено кафе с кокосово масло
15:00 2/3 пана кота - нещо си с йогурт, берита и желатин от едно “грийн” местенце
16:30 2 лъжички хумус с козе сирене
18:00 Розе, разни меки кози сиренцА
20:30 1/2 гювече: картофи, домати, яйце, лук, чесън; отделно малко свински гърди на тиган
Движение:
- кучешка разходка
- къпане на два бубарака - голяма кал, голямо чудо.. буци кал; броя го за натоварване... в кръста, брутално с всичкото плакнене, бърсане и сушене; резултатът е две пухкави дупИта (mooning) (inlove) и аз на Г.
- 2 часа безцелна разходка с благоверния + пазаруване
Много приятна неделя, по-приятна не съм имАла скоро. Отсвирих тренирането за сметка на Камен през деня и другарче привечер. Утре в 09:00 с Габчи в залата. (muscle)
Търся куче - няма куче. Влизам в спалнята и пак не го виждам, леглото равно. Призовавам куче - показва се и падам.. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.02.17 16:36.
12.02.17
23:23
С дружката много приятно - рязахме сърца (от хартия, де... че как прозвуча :D), бяхме потъпквани от животни (общо нямат 10кг тия двамата мушмороци, обаче са голяма сила), виното на свещи...
Гювечето отпадна, останах само на сирената, розето, няколко цигари (dull) и 30г Талискер като се прибрах. Не се бъзиках като обявих деня за развратен.
Малко Ета Джеймс, малко Рей Чарлс - винтиджът в мен се обажда като пийна. :D
И така, братя и сестри. Дупе да ми е яко сабахлен. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.02.17 23:45.
Ох... Талискер... Мммм... (inlove)
НаздравЙе! (d) (tmi)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 12.02.17 23:28.
12.02.17
23:34
Хитра скумрия е кака ти, ни мож я прилъга с ала бала :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.02.17 23:37.
13.02.17
15:40
13/02/2017 [IFT 22] (15)
тренировъчен
Сън:
Мега зле. И сънят зле, и денят зле - събудих се в 3:30 и повече не заспах, като преди това сънувах супер неприятното нещо - как ми пада косата на кичури и се чудя к’о става; беше ми лошо от невпечатляващото количество алкохол, което изпих; предиобедна караница с последния човек, с когото искам да се карам, ама и двете страни стоят запънати на моста и другия … дгд, налЕ.. мноо вкиснах;
После майка ми се обади, че са я блъснали на някакво кръгово, та и там проблем (на нея нищо й няма, слава богу, но дясната врата е втъкната до половината на пасажерската седалка); после ми прилоша в сауната, в нас мега кочина…
Такъв калпав ден не бях имала скоро. Откакто съм се събудила, всичко ми е на топка отвътре. Една следобедна дрямка ще ударя, току-виж ме освежи.
Храна и хапченца:
07:30 Кафе на джезве с малко мляко
09:30 - 14:00 В залата :D; зобнах едно бцаа, щото в много кофти форма се оказах, а след тренировката - едно кафе с 1/2 пакетче кафява захар;
15:00 Пак от супермаркета - царска пържола, бейби картофки на фурна и салата от ряпа & морков; 2 много дребни бонбона Милка, супер тъпи;
По някое време за вечеря: свински гърди на плоча (малко), салата от спанак, авокадо и краставица; омеги
Тренировка: дърпащи
загрявката на Вик с 14 и 10кг, а преди това - подробно ставите
конвенционална тяга, крива и мъчителна, като всичко останало днес:
10х20кг и после 8х3:
30кг 40кг 40кг 40кг 45кг 50кг 50кг 50кг
Бицепсово с дъмбели:
10х5кг и после 8х3:
7.5кг 7.5кг 7.5кг 0х10кг 7.5кг 7.5кг 7.5кг 7.5кг 7.5кг
Пулдаун:
10х19кг и после 8х3:
26кг 33кг 33кг 40кг 40кг 33кг 33кг 33кг
Румънска тяга с фиксираните щангички, които са сложени на супер малоумната стойка и можеш да се пребиеш като куче, докато вадиш нещо по-тежко от 20кг. Честно, голямо малоумие.
10х20кг и после 8х3:
35кг 35кг 40кг 40кг 40кг 35кг 35кг 35кг
Малко корем, в който бутах малко, ама няма нищо:
3х10 на лявата страна -> наведи встрани с една 16-ка
3х10 на дясната страна -> наведи встрани със същата 16-ка
3х10 коремни сгъвания с 8кг пудовка, която избутвах до над главата при ставането
Старателно разтягане
Повъргаляхме се из сауните известно време, прилоша ми, сърцето ми и сега думка като… като както при тежък махмурлук след кило и кофа + кутия цигари. Пък нито съм изпушила кутия цигари, нито съм се наливала с пиене. Оу, уел. Много приятни нагряващи се лежанчици иначе, бих се повъргаляла доволно там повече време. Другия път.
Банският иначе много симпатичен - прилагам снимка, но подчертавам, че на живо е доста по-красив, щото материята е много готска. И освен това е shape shifter - става квадратен, когато го облека. :D
Дъмбо в компетишън екип.
К’ъв бодър пост, а? :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.02.17 15:48.
14.02.17
08:27
Добавям към предния отчет:
- пилешка супа
- нагмуах се с линд шоколадови бонбони (да убия вкуса от милката :D)
————————
Направо съм разцепена след вчерашните тройки. Раз-це-пе-на.
14.02.17
16:29
14/02/2017 [IFT 23] (16)
нетренировъчен
Сън:
Много зле пак. Пак само глупости сънувах.
Някои емоции ги изпитвам с много по-различен интензитет от други. И особено когато съм безполезна, ме удрят най-силно не само психически и емоционално, а ме смачкват и физически.
Храна и хапченца:
Цял ден си ям и ще продължавам да си ям.
Протеин с банан и прясно мляко; кафе с мляко и мед, и с кокосово масло; някакво картофено нещо с кашкавал, една голяма курабия от лимец, мед и джинджифил... Довечера с Камен ще пием по едно вино за Трифон Зарезан, приготвила съм сиренцА - бри, някакъв пушен кашкавал, който много харесах миналата вечер и едно друго, което за щастие е скъпо, иначе щях да живея само от него и да се превърна в една голяма cheesy поничка.
2-3 бисквитки Боровец от новите - с портокал и шоколад, дето уж нямат маргарин, гмо-та и к’ви там други злини бяха, дето ги избягваме.
Движение:
Малко разходка по работа и после се разходих още половин час без цел и посока, да си проветря главата.
—————————————————————
Както съм крива, един тип ме спря насилствено (бях със слушалки в ушите, абсолютно умишлено, защото отказват хората от опити за комуникация) и започна да ме убеждава да си купя някаква икона, щото ремонтирали някъде си църква.
Викам: не, благодаря ви.
Той пак: ама айде, нека поне ви обясня повече.
Аз: не, благодаря ви. (и вървя)
Той върви с мен и пак: ама какво толкова, една осветена, малка иконка е..
Aз, вече с нервна усмивка: не, благодаря ви за пореден път.
И така около 200м. Накрая се ядосах и го попитах колко точно пъти трябва учтиво да му откажа, за да разбере, че не проявявам интерес към пребоядисването на църкви. Спря се учуден, аз си продължих и го чух как изкоментира нещо от сорта, че и да искал не можел да ми помогне (на мен или на такива като мен, не чух добре, щото си връщах слушалката в ушака през тва време).
Много ми е криво днес, отново, и малко грубо беше това, щото сигурно т’ва момче работи за 15лв на ден, че може би дори вярва в каузите, за които събира пари. Много неуважително от моя страна, почувствах се като г*мно почти веднага, ама и аз съм човек и понякога просто искам да ме оставят на спокойствие. Да не говорим, че 100 пъти предпочитам да напазарувам на някоя баба или да й платя тока, отколкото да дам 2лв за Църквата. Особено след като бях преди няколко дни в тази до нас, защото трябваше да свърша нещо важно и... Абе, много разочарована останах. Като дете ми харесваше да стоя вътре, уютно ми беше. Сега прилича на търговски център.. с огромни, шумни, бели, стоящи климатици, със сменени икони - старите изчезнаха преди няколко години и сложиха нови, нарисувани от някой комерс, както си личи по всичко, светещи за пари очички на неучтиви тролове те гледат, изобщо... тихо, тихо.
Обичам малки, симпатични, откъснати от населените места параклисчета, без работещи в тях хора. Такъв и собственоръчно бих ремонтирала.
—————————————————————
Тъй. Всичко вътре на топки и на буци. Цял ден ми се реве. Отпаднала съм много, което го отдавам и на супер слабата хидратация в последната седмица.
—————————————————————
Happy Ballantine’s Day. (d)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.02.17 16:39.
Абсолютно си права за бабата и тока!Църквата???Само оядени и вмирисани люде в черни одежди...Тук там някой свещеник.По -пропаднала църква от българската,вероятно е само руската.Пиявици.
Айде наздраве с едно добро вино и ...смокини с шоколад)))))))))))
Мнението беше редактирано от nervak на 14.02.17 22:15.
15.02.17
15:50
15/02/2017 [IFT 24] (17)
Тренировъчен
Сън:
ококорих се в 6:30, вместо в 7:30
Храна и хапченца:
- няколко кафета
- тренировка
- обяд с маман: чаша вино, спанак със сирена, 150г пица и три парченца панирана моцарела;
- 3 бисквити ‘боровец’ с малко сладко от фурми
- крема сирене с ананас и орехи, чаша вино
Движение:
Станах, кученца-мученца, пих кафе, сложих една блуза с повечко компресия, която превръща медузата в обикновен шпек :D и се изстрелях накъде? Към Сашооооо :) :
Безброй клекове със СТ
Жалки опити за бг клек
Зерчер клек, доста труден и грозен :), не знам колко пъти, не помня с какви килограми - 20 и 25 със сигурност - мъчни, ама все пак, а с 30-те май не можах да сляза до половината.
Раменна преса - макс май 30 с бая добутване от Сашо.
Тяга - на 60-то вече ме беше страх, 70 не можах да ги отлепя - и от шубе, и щото бях смляна вече. Шефът каза, че било ок т’ва движение. Мислих, че ще е проблемно.
Силово гребане с 15 кила, което съм правила грешно досега, разбира се.
Май това беше. Не можах да преброя колко пъти казах “дейба” на глас. :D
Смляна съм, но не чак толкова, колкото очаквах. Само левият ми крак е тотално изтръпнал 15см над и 15см под коляното. Намазах с магнезий. Имам някакъв напредък явно, щом се разходих и прибрах безболезнено. Но слизането по стълби и тоя път е трудно. :D
——————————————————-
Имах честта да се запозная с Таласъма a.k.a Черната Златка :D, а Габриела ми скри шапката на клека. Доколкото си спомням, без да е виждала щанга до момента, стана 70-75 кила. Брутъл.
Също така научих, че Tapout е марка дрехи. :D Което не ми попречи да се позабавлявам ениуей.
Доста ми оправи настроението тренировката и днес го броя за малко по-светъл ден от предишните.
:)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.02.17 15:55.
15.02.17
16:15
казано от Т. Тодорова на 15.02.17, 15:50:
Безброй клекове със СТ
Жалки опити за бг клек
Зерчер клек, доста труден и грозен :), не знам колко пъти, не помня с какви килограми - 20 и 25 със сигурност - мъчни, ама все пак, а с 30-те май не можах да сляза до половината.
Раменна преса - макс май 30 с бая добутване от Сашо.
Тяга - на 60-то вече ме беше страх, 70 не можах да ги отлепя - и от шубе, и щото бях смляна вече. Шефът каза, че било ок т’ва движение. Мислих, че ще е проблемно.
Силово гребане с 15 кила, което съм правила грешно досега, разбира се.Май това беше. Не можах да преброя колко пъти казах “дейба” на глас. :D
Смляна съм, но не чак толкова, колкото очаквах. Само левият ми крак е тотално изтръпнал 15см над и 15см под коляното. Намазах с магнезий. Имам някакъв напредък явно, щом се разходих и прибрах безболезнено. Но слизането по стълби и тоя път е трудно. :D
——————————————————-
Имах честта да се запозная с Таласъма a.k.a Черната Златка :D, а Габриела ми скри шапката на клека. Доколкото си спомням, без да е виждала щанга до момента, стана 70-75 кила. Брутъл.Също така научих, че Tapout е марка дрехи. :D Което не ми попречи да се позабавлявам ениуей.
Доста ми оправи настроението тренировката и днес го броя за малко по-светъл ден от предишните.
Теди, мастъра на мъртвата тяга (muscle) Горда съм с теб машино :* 60кг ги вдигаше като, че ли вдига 10!
15.02.17
16:30
Високо ценя подкрепата, но да не преувеличаваме :]]]]
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.02.17 16:34.
Габи всъщност е права, но за жалост този потенциал ще бъде безвъзратно изгубен в тази лъскава зала.. където не дават да се дърпа тега :/
15.02.17
21:03
Брей, по сърцето ме докоснахте с тия добри слова. :D Тъй, де, мотивиращо си е някой, който може, да ти подшушне, че и ти би могъл.
Всичко дават, когато си поискаш. Аз си поисках и си тЕгам на воля. Като заякна достатъчно, че да ме изхвърлят, ще идвам да дърпам по-често при Сашо, ако не се отрече от мен, заради селския клек. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.02.17 21:11.
16.02.17
11:35
Някои тежести бяха по-големи, ама то това е без значение, така или иначе ще имаш време да ги усещаш :)
казано от Т. Тодорова на 15.02.17, 15:50:
Габриела ми скри шапката на клека. Доколкото си спомням, без да е виждала щанга до момента, стана 70-75 кила. Брутъл.
Габи дори само на снимка се вижда че е много силна. (muscle) (y)
Мнението беше редактирано от Димо на 16.02.17 12:17.
16.02.17
17:35
Сашо,
аз затова и не записвам. Килата ще ги мачкам рано или късно, но първо да се понауча как те да не ме мачкат. :)
Димо,
опасна е. Нямам търпение съвсем да си повярва. (rock)
16/02/2017 [IFT 25] (18)
Нетренировъчен
Сън:
Слаба ракия, пак се събудих повече от час преди алармата, но бързо ококорих.
Храна и хапченца:
- кафе с мляко и кокосово масло
- кафе с кокосово масло
- протеин с мляко
- пилешко филе на плоча, салата от морков, цвекло и микс от сурови ядки & стафиди; 3 шоко фурми, които се оказаха супер смотани
- бри, пушен кашкавал, зелени маслини със сурови бадеми вътре, чаша червено вино
Движение:
Разходка, пазаруване, разходка...
След вчера съм в топ форма, само бедрата ми приквичават. Левият крак е изтръпнал до глезена. Пипам и все едно го няма. Не ми се е случвало, но ще го преживея, вярвам.
———————————
Днес като за последен неработен ден, се повъргаляхме малко из вкъщи, гледайки новите серии на “Физрук”. Хаха, ох! Тоя Нагиев е страшен образ! Красавчик. :D
Утре сабахлен пак при Сашо, само че тоя път си обещавам да не се противя и да не мрънкам, ако съвсем не приритвам. Ако ще работим, да е мъжката. 8-)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.02.17 20:56.
17.02.17
21:30
17/02/2017 [IFT 26] (19)
тренировъчен
Сън:
Сън не ме хвана от вълнение :D
Храна и хапченца:
- кафе с кокосово масло
- 250мл кокосова вода
- 4 мега дребни ореховки
- 2 почти толкова малки бутерки със сирене, за закърпване на положението
- дюнер без картофи, със супер много зеленчуци (великият “Аладин” май е най-гадната дюнерджийница - всички са по-свежи от техните мазни, миризливи... бльокочи)
- много приятно вино, по препоръка на Нервака, зелени маслини, сирена
2л вода, д3
*** моткат ми се разни цигари из устата тия дни и т’ва трябва да приключи съвсем скоро, за да не се разпуша отново; много леко и приятно ми е без тях и като запаля, на другия ден разликата е съвсем ясна, дори след една цигара
Движение:
тренировка при Сашо, 8км щъкане и няколко часа работа на крак.
Тренировката:
Пак не записвах, но и както казах - what’s the point. Много слаба ракийка, малко се вкиснах, но ми мина после, ‘щото нали уж с труд и постоянство ще станат нещата.
Клекове със СТ, със задържане долу
Раменна преса до 30кг, като Сашо пак яко добутваше и ми изправяше лактите
Силово гребане с 15кг (много ме зарибява т’ва движение) - на едно повторение така засилих дъмбела, че щях да се преобърна цялата :D, ама се спрях, де
Зерчер клек, грозничък - метна ми 40кг на лоста и аз реших, че ме бърка с Габриела. :D Не бъркал, явно съм успяла да се сгъна с тях оня ден до някъде, днес изобщо не можех да ги държа. Сложи ми 30кг, мъчни бяха, но направих едно прилично (като за мен) повторение в третата серия, ако не се лъжа.
Тяга с 60кг - тежаха зверски и много ми падна гребенът
Лег - до 30кг с добутване от шефа
Мога да се похваля, че не мрънках днес. ;) Единствено на раменната не можах да се сдържа и му благодарих, че добута, щото щях да почина. А ние не искаме това. (wait)
Залата кефи супер много - само мъже вътре. (nhappy2) И тренират, вместо да се занимават с тъпотии.
—————————————————————————
Казано ми е какво да правя и ще се отдам само на това засега + йога, когато мога.
Започвам в неделя с първата тренировка.
Според Сашо, за два месеца трябва да съм окей.
В общи линии, цял ден ми излизат дъги от ушите и акълът ми е все в залата. Изобщо не знам как съм се прибрала до нас след работа - все едно за две минути прехвърчах, хем удължих маршрута доста. За 1-2 минути се разсеях с едни весели кучета на тепето - през другото време мисли за трениране и съмнителна усмивка. :D
Ениуей, мисля, че е светлата ми душа :D заслужава здраво тяло, та ще натискам. (muscle)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.02.17 21:35.
казано от Т. Тодорова на 17.02.17, 21:30:
[
*** моткат ми се разни цигари из устата тия дни и т’ва трябва да приключи съвсем скоро, за да не се разпуша отново; много леко и приятно ми е без тях и като запаля, на другия ден разликата е съвсем ясна, дори след една цигара
дейба, много е гадно. Кат’ пуфна вечерта и сутринта имам чувството, че дробовете ми са слепнали някъде и не мо’а да вдишам какт’ си трЕбе...
Зат’ва си казах “стига” и само си подкърквам
18.02.17
08:48
БПН,
пиенето също не го усещам добре и повече от чаша изведнъж ми се оказа много. Ново 20 е това.
Санчо (sun),
Заслужава, но вчера така се отчаях, че цяла нощ почти сънувах, че не мога да отлепя 45кг отзад на стадиона зад Сашовата зала. :D Потрес. :D
18.02.17
08:54
Тази пък! Няма да се отчайваш. :)
Не спирай да ходиш там и ще видиш как всичко ще се нареди. :)
19.02.17
00:12
Рони, благодаря ти за подкрепата, както винаги.
Да видим как ще тръгне. (muscle) Рязко ми стана много любопитно какво може да излезе от мен с правилната мотивация и правилния човек зад гърбината.
18/02/2017 [IFT 27] (20)
нетренировъчен
Сън:
Ок.
Храна и хапченца:
- кафе с кокосово масло и мед; д 3
- нутрибуба от вода, банан, какао, спирулина, тинктура ашваганда, 4 фурми и растителен протеин
- 50г бразилски орехи; дейли витс, 5-50
- чай витекс и жълт кантарион; вит. ц
- малък котлет на плоча, салата от зеле, моркови, червена чушка, оризово олио, ябълков оцет и малко сол; 4 лимецови крекера с подправки; омега 3
- уж салата планирах, някаква хрнителна, но бяха супер смотани в конкретното заведение инсе оказах със средно голяма пица с пълнозърнест блат, сирена, пиле и зеленчуци; много вкусна, на много айляшко място, което огласихме със звънкия си смях, хехе;
- една бира и просташки женски мохабет :D;
Явно съм отвикнала от количествата, което е супер. Една пица я усетих като цял слон.
Обявявам половинчата гладна стачка (половинчата е заради кокосовото масло в кафето, от което отказвам да се лиша) - за проба, колкото избутам.
Движение:
- 3 раздвижвания в офиса, във всяко от които вмъкнах 3х10 от клековете със ст;
- разходка вечерта, кратка
————————————————————————
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.02.17 00:14.
19.02.17
22:52
19/02/2017 [IFT 28] (21)
нетренировъчен
Сън:
Ок.
Храна и хапченца:
След 20 часа половинчато гладуване (заради кафето с кокосовото, както казах):
- 1/2 малка багета с масло и чесън, 3 хапки пържола
- бри, зелени маслини, чаша вино
- 3 бисквити
д3, бцаа Extend за 4.50… с вкус на.. “степче” (nstick)
Движение:
- тренировка
- разходка и пазаруване
Трен А
- загрявка стави + загрявката на Вик с 14 и 10 килограма за различните движения
- 3х10 клекове със задържане долу (дойде инструктор да ме коригира и повлече крак на всички разбирачи)
Зерчер клек:
5х30кг 5х30кг 4.5 :D х 30кг и 3х30кг
Раменна преса:
7х25кг 5х25кг 4х25кг 5х25 кг (мисля, че изглеждаше добре - фокусът ми беше върху позицията на лактите, заради което обаче на последните повторения в почти всяка серия инстинктивно си помагах с краката; на това му се вика “като дъвче дъвка, се препъва” :D… но поне мисля, че усетих движението)
Силово гребане:
10х15х 15х15кг 10х17.5кг и... 6х20кг :D 8-), като признавам си без бой, че шестото повторение на лявата ръка го претупах.
Някои почивки бяха малко не на място, но веднъж пазих Габчи на тежкия клек, което по никакъв начин не ми пречи (девойката като закляка с това дупе, дето го има, всички, без значение пола, преустановяват дейност, за да позяпат, хехех (nlove2)), но после дойде едно братле да дава акъл как се кляка с гаранция за безаварийност (като си сложиш щангата зад врата и не я държиш с ръце, а я балансираш да не пада.. и си клякаш :D).. пък и да се похвали колко много вдига - 160клек, не помня колко лег, ала-бала-портокала - все неща, за които на нас ни дреме на зерчера, налЕ... :D
Не обичам да ме занимават непознати, ама забавно ми стана, не мога да отрека. С партньор пък е супер. Прибрах се пак все едно за две секунди, видимо доволна. (nmuchfun)
Утре следобед тягичкааааа! (nmuchfun) Нямам много вяра, че ще си изпълня всички тройки, ама колкото успея, ще е с пълен кеф. (mooning)
———————————————————————
(sun)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.02.17 22:55.
20.02.17
18:44
20/02/2017 [IFT 29] (22)
Тренировъчен
Сън:
2-3 часа.
Цяла нощ бях като на 18 кафета, а дори не успях да чуя как са разбили магазина под нас. Чух алармата, като първо помислих, че е някоя от нашите коли, после чух и откъртването на стелажа с цигарите от стената - докато изляза, бяха изчезнали.
Пих 1/3 чаша вино в 2:00, уж да заспя по-лесно... не ми се получи. :)
Храна и хапченца:
- 4 бисквити
- кафе с кокосово и някаква айриш-нещо-си сметана
- топло какао с липов мед, пчелен прашец и тинктура ашваганда
- варено пиле с броколи и моркови (готвих на добитъка и... :D), два лимецови крекера с крема сирене
- кафе с пакетче захар
- бутна пилешка пържола без кожа, салата от цвекло и морков, и микс ядки със стафиди
Движение:
- тренировка с бцаа
- 3-4км обикаляне
Трен Б
Стави + загрявката на Вик с 14 и 12кг за различните движения. Вече сначвам 12 кила без опасност от драми.
Тяга:
6 пъти 3х60кг
После проба:
1х65кг и 1х70кг
Много тежко ми идва на лапичките и хватът изпуска. На краката и дупарата не беше толкова зле, колкото очаквах. Габриела каза, че е изглеждало добре отстрани.
Лег/Горен скрипец с подхват:
5х30кг/5х40кг
5х30кг/5х47кг
5х30кг, с помощ от Габи като че ли на последните две/5х47кг
5х30кг/5х47кг
Още веднъж загрявката на Вик, цялата с 12кг, без суинг до вертикала, но с 30 руски.
Доста разтягане, подробно и настоятелно, и две доволни кифли (sun):
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.02.17 18:48.
20.02.17
21:54
Забравила съм да впиша клековете със СТ след загрявката - 3х10, бавни, със задържане долу.
Смея да кажа, че много ми харесват всички движения, освен легът, който ми е слаб и труден, но подозирам, че като го закрепя, ще ми хареса и той.
Бау. :)
20.02.17
22:40
Недей да ни хвалиш, че ще се възгордеем и ще ни провалиш бъдещето :D
Майтапя се, благодаря ти, Ели!
Гледам тези дни сравнителните ти снимки и смея да кажа, че се движиш много добре. Плюс, че като цяло си голяма симпатяга :*
* йеййй, нова страничка!
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.02.17 22:49.
21.02.17
21:05
21/02/2017 [IFT 30] (23)
Сън:
Ок.
Храна (до 18:00) и хапченца:
- кафе с мляко и кокосово масло
- протеин с мляко (от чудене на какво да изям, защото хем бях гладна, хем не ми се ядеше нищо)
- дребен котлет на плоча, салата от морков, цвекло, зелени маслини с бадеми, орехово олио и козе сирене. Хъ.
- 3 мандарини
- нутрибуба от банан, киви и половина, 4 фурми, пчелен прашец, конопено семе и половин авокадо
- две оризовки, малко козе сирене, 3 фини слайса печено свинско филе “Маджаров”, което не успях да оценя, две яйца на плоча
В 20:30 - малка чаша бира
Следват към 20 часа без храна и тренировка А в 7:00.
Движение:
- кучешки разходки и домакинствУване
- едночасова разходка с добитъка
————————————
22.02.17
06:26
Тудуф-тудуф към залата. Не е толкова рано, колкото си мислих, че ще ми се стори :)
Дъмбо в Зумба клин. Ще преправя някак З-то на П. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.02.17 06:29.