Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.03.17
23:23

а...кви са тия настроения умрел0 недоспали?

Т. Тодорова

21.03.17
07:44

казано от nervak на 20.03.17, 23:23:

а...кви са тия настроения умрел0 недоспали?

Такива, дето се надявам да отшумят скоро. 🙈

Но признавам, че Канди Дълфър ме освежи рано-рано. Знаеш ти :) 🎶🎶🎶

Т. Тодорова

23.03.17
00:18

21/03/2017 (11)

Храната:
- кафе с оризово мляко
- Кафе
- Малко пиле с макарони и домати
- 80г шоколад
- Сандвич от маркета
- Банан
- Чаша бира

Движение:
- никакво, но и това ми беше много
————————————-
Прибрах се след 22:00, исках да легна да спя и като легнах, се облещих. :) Тъкмо  тръгнах да заспивам - Лара направи беля, която ми се стори странна и след като почистих, четох за кучешки 💩 до 2:00. Като по всяка друга тема, и по тази пише кьораво и сакато - явно, ако ти се усмихне куче, ставаш експерт. Айсиктирикс.

22/03/2017 (12)

Храната:
- кафе
- Бутер баничка със сирене
- Броколи с пълнозърнести макарони и сметана (малко)
- Банан, топло какао с кокосова вода
- 60г оризов чипс
- два кюфтака, домат, катък с печени чушки

Движение:
🖕🏿
————————
Много калпави нялолко дни. Кръстът ме скъсва, яйчниците също, джипито ме отсвири за АГ направление - в началото на април чак можело. Надявам се да е нещо мускулно, вместо възпаления по яйчници и тръби, и неприятности от тоя тип.

В тая връзка, зерчерът го намалям от събота на 25кг, тягата остава на 60, а ако има дискомфорт, ще я сваля на 55.

Изключително тъпо ми е, че не тренирам, но не мога да си позволя да се почупя, за да не изтърва 2-3 тренировки.

Утре имам към 6-7-8км ходене, което ще си усложня с малко градски баири, та пак няма да е поредния ден без движение.
———————-
Продължавам да съм непрестанно умряла от глад. 🐽

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.03.17 00:18.

Т. Тодорова

24.03.17
01:08

23/03/2017 (13)

Храната:
Ейц, нормална и малко. Няма и помен от неконтролируем глад, че даже и от нормален.

Една домашна ‘асковска ракия ми дойде на гости. Най-хубавата ракия, която съм пила - нямах търпение да се сдобия с нея. 🤓

Движение:
12км щъкане за деня, на два пъти. През цялото време с 8кг раница.
—————————

Сутринта водихме Лара на лекар, че брутални уплътнения по шевовете има. Тия кучета вече, като кихнат накриво, настръхвам. Не всеки разбира тоя тип притеснения, но на мен са ми важни животинките, в частност моите, щото други подопечни няма как да имам за момента.
Още повече настръхвам от факта, че всички са мега печалбари и за каквото и да говорим, винаги става дума за пари - аз треперя за живота на Лара, те през цялото време се опитват да ми продадат храната, която внасят. И не, че не си свършиха работата, но тая натрапчива търгащина отблъсква на много специално ниво. И ако работи, докато човек е уплашен и безпомощен, после вече изглежда като жалка история.

Досега надувах на Камен главата с моите каузи. Затова и толкова ми липсва старата работа - заради каузата. Не мога да се прежаля да работя само с цел да печеля пари. Засега поне, де, щото никога не се знае какво ще ме натисне.
Днес ме обвини една овца, която влага всеки свободен лев в себе си и собствените си екскурзии/фризьори/дрехи/плюскане по най-скъпи ресторанти и т.н., че съм раздавала пари, за да се чувствам аз по-добре, щото това било в основата на всяка благотворителност - да си лекуваш комплексите и да си въобразяваш, че си по-добър човек.
И без да се замисля й отговорих, че съм горда и щастлива, че нещата, които ме карат да се чувствам по-добре, са именно тези.

Натиснали са ме едни настроения, ама няма да задълбавам, че ще се съмне.

Дотренира ми се вече, вдигнах гребена, енергия имам и ще се разцепя в събота и неделя. 💪🏼🐽💪🏼
————————-

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.03.17 01:08.

Т. Тодорова

25.03.17
00:08

24/03/2017 (14)

Храната:
Айляк + едно ‘Чудо’ 🐖

Движение:
Домакинстване, местене на перлня пак (голям китук, но този път ми беше чувствително по-лесно - като я преместя още 1-2 пъти, ще я размятам като прани гаги 😜), основно чистене в нас + изхвърляне на няколко чувала неща. Следващата седмица ще продължа да хвърлям - искам въздух и пространство, и не знам по кой начин успява да се натрупа толкоз излишен материал само за няколко месеца. 😱
—————————
Започнаха се драмите с жегата - днес ми прилоша на два пъти, като при едното причерняване щях да се пльосна на земята. Подозирам какво има сериозен принос - слабата хидратация. Ще работя по въпроса.
————————-
На диваците реших да им направя нагръдници с тежести - трябва да започнем да тичаме скоро. Исках да им купя направо, ама 140лв - тез хора луди ли са?
—————————
Утре с Габчи - ранна тренировка и после в приютаааа, гуши-бушиии ❤

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.03.17 00:08.

25.03.17
00:09

казано от Т. Тодорова на 25.03.17, 00:06:

На диваците реших да им направя нагръдници с тежести

Ще омекнат осезаемо))))

Т. Тодорова

25.03.17
00:11

Т’ва е целта. Пък и да са във форма - писията особено, тя затова е родена, да е яка баДка :]]]]

Ама да мине още време от рязането, че ме е страх да я пускам да бяга още.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.03.17 00:11.

25.03.17
13:31

казано от Т. Тодорова на 25.03.17, 00:11:

Ама да мине още време от рязането, че ме е страх да я пускам да бяга още.

О да бях забравил...поне месец,след това още месец да почне да си тича нормално и тогава...и то трябва да си я наблюдаваш.
Днес...бях на един пазар в София-бах мааму уж да купя рибки,а то там такава идиотия.
Клани птици,прасенца,цигани-мухите бяха по-малко,сирена,луканки,сланини,хляб в касетки на улицата...всичко!
Кученца по 3-4-5 в клетки 40х50…пльоснати и опикани едно върху друго,котки в 30х30 клетки с едни ококорени и обезумели очи.
Стана ми върло кофти,а съпругата ми се разплака...
Тръгнахме си бързо...София братче-център на просФетата.
А вие с Габи...за някакво магазинче се възмущавате.Убеден съм ,че поне 10% от “изложените” кучовци няма да изкарат до утре...а котките са...тотален стрес. та тъй.

Мнението беше редактирано от nervak на 25.03.17 13:31.

25.03.17
14:10

Живея доста близо до тоя пазар :( Докато гледах змии и  тарантули ходех всяка седмица да им взимам храна оттам.
Слушах веднъж един как разправя, че тъкмо се връщал от “развъдниците” (т. нар. Puppy mills) в Полша и Чехия и буса бил пълен, но бързал да си ходи вкъщи, че докато дойде 30% дали фира. Обаче бил взел белгийски овчарки като истински и трябвало само да ги захрани... Повече не слушах...  ;(
Там и за птиците е някакъв ад. Редовно се пледлагат защитени видове, уловени в природата.

Т. Тодорова

25.03.17
14:55

То не е проблемът в едното-единствено кученце във въпросния магазин. Проблемът е, че няма контрол, правила, осъдени и глобявани, жалки, алчни нищожества, незнайно защо съществуващи на тая земя, които развъждат, продават, организират боеве и си правят каквото си искат на тази тооолкова висока цена, която не плащат те, за съжаление. За много голямо съжаление.

Щом може да има сериозни нарушения, законови и морални, в регистрирани магазини, значи на пазара е съвсем лесно да се случва ужасът, който сте описали със Светлето.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.03.17 14:55.

Т. Тодорова

25.03.17
14:54

Иначе така си го написал, все едно и циганите са били на тезгяха 😜

Подавайте сигнали към Бабх, не отнема повече от минута. Макар, че и тези сигнали са пунта мара, като удавник за сламка, но поне това. 😣

Т. Тодорова

25.03.17
20:03

25/03/2017 (15)

Храната:
- кафе с оризово мляко-
- банан
- кафе (пия само филтърно, слабичко, с претенции за качество
- оризово мляко, две глътки, една фурма
- ракийка 😁 малко
- две кюфтета със салата от спанак, цвекло и морков

Движение:
Разходки, тренировка, игра с кучаци.

Трен А
Стави + 30 дълбоки клека на подложки, 8кг пудовка

Зерчер 25кг
7, 5, 7, 6 (след втория подход - с подложки)

Преса 25кг
6, 5, 5, 5

Гребане
8, 6, 10 с 20кг + 5х22.5кг

2х20 клекове на подложки с 5кг лостченце-нце-нце зад врат.

С подложките мяза повече от всякога, но като ги махна - пръц.

Проба за лицеви опори от колене - петте доста чисти (никога не съм правила такиа), трите - not so much.

По-силна съм, бахти. Може да клякам с 25, но с лекота пък правя други неща, които са ми се стрували невъзможни.

Сашо, голям да пораснеш!

Пък аз ще продължавам да си натискам. :)
————————-
Ролер и разтяганка.

———————————-
Тая кучка бих я отнесла на секундата в нас - огромна е, мяза на Лара малко в черепа и е толкова безумно лигава и добра, че напрауууу ❤️❤️❤️❤️❤️

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.03.17 20:03.

25.03.17
20:44

казано от Т. Тодорова на 24.03.17, 01:08:

Още повече настръхвам от факта, че всички са мега печалбари и за каквото и да говорим, винаги става дума за пари - аз треперя за живота на Лара, те през цялото време се опитват да ми продадат храната, която внасят.

То и това не е проблем, проблем е, че в Пловдив няма на кой ветеринар да се довериш на 100% за диагноза. Ако имаше такъв, бял кахър щеше да му купуваш от храната.

Т. Тодорова

25.03.17
20:59

В случая знаех от снимката каква е диагнозата и нямах притеснения, че може да има грешка. Изключително ясно се виждаха обърнатите черва, дори за не-лекар.

От познати кучкари знам, че Шишков и Стефанов са добри... уж. Дано не ми се налага повече, пазя ги до безобразие вече.

А т’ва с храната - самият начин, по който я пробутват в отвратителен. С вменяване на вина и изнудване. Много гадно се почувствах.

На една жена (на към 60) с котка с бъбречни проблеми й казали, че е пример за типично непослушание :) и че котето в болно пак, щото не яде хепи кет - САМО от тази храна нямало да има проблеми. Водят таблица на компа кой пациент кога си купува и от колко време не е пазарувал там. Ще повърна.

Т. Тодорова

25.03.17
22:15

Малко позитивизъм, да не излезе, че само вкисвам :D

Борката е опасна мутра :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.03.17 22:15.

26.03.17
01:18

казано от Габриела Петрова на 25.03.17, 19:24:

Подавайте сигнали към Бабх, не отнема повече от минута. Макар, че и тези сигнали са пунта мара, като удавник за сламка, но поне това.

„Ехооо много ясно ,че го направихме...не ги качвам тук да не се оповръщатате...
Беше много гадно...

Т. Тодорова

26.03.17
15:35

Ни моа :D :D :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.03.17 15:35.

26.03.17
15:49

и аз! :D :D :D

Т. Тодорова

26.03.17
17:47

26/03/2017 (16)

Храната:
- кафе
- оризово мляко с фурми, чиа, овес и кокос
- чиния и половина нещо като курбан със свинско, филия типов хляб
- още една купичка от оризовото мляко с чиа, фурми, овес и кокос + 1 киви
- омлет или месо със салата като снощната
- нещо сладко, което подозирам, че ще се казва Ная и ще е с кокос 🤓

Движение:
Разходки, тренировка, 2х20мин бързощък с раница на гръб

Трен Б
Стави + загрявката на Вик с 12кг, като вместо руски суинг + суинг до вертикала, направих 10 борчески

Тяга
6х3 @60кг
1х70кг плюс опит за второ повторение, което беше тъпо и сега пак ме боли кръстът. Що се напъвам - и аз не знам.

Лег
3х5 + 1х4 @30кг

Гребане
3х5 @47кг
1х5 @50кг

Не ножах да спазвам много добре почивките, че имаше една мойва, дето се дупеше там.

5 интервала 40:20
Руски суинг @14кг, като във всеки 40 секунди ми се събираха между 25 и 27 суинга.

Ролер и разтяг.
———————————-
Болезнени мазоли се навъдиха и по моите ръчички. Боли ме - к’о да ги правя? Лъчо беше писал, че трябвало да се гордеем с тях - проблемът не е, че се срамуваме от грубите си ръце 😁, а че болиииии. На гребането, примерно, сто про мога и повече, но хватът ми изпуска заради гърча в дланите. Ръкавиците правят нещата по-зле на някои движения.

И да живеят простите манджи (и тези, които могат да ги готвят добре - аз не съм от тях).

:)

Т. Тодорова

27.03.17
21:49

27/03/2017 (17)

Храната:
- кафе с кокосово, д3
- киви и купичка от онова с чиата
- свинско, домат, две филии лебец
- картофи с кашкавал на фурна
- лъжица сладолед

Движение:
Час и половина обикаляне в темпо, пазаруване, домакинстване
————————————
Ходих да подновя регистрацията на добитъка - брей, че мили хора в тая община. Очароваха ме тоя път. Жената малко сърдита беше в началото, ама аз й се усмихвах като зелка и бях най-милата, та почти с прегръдка ме изпрати 😀

Настроението много странно. Вече два или три пъти пия от тая ракия, не се напивам, но на другия ден сякаш Адът се върти в главата ми. Той приятелят, който я даде, каза, че май била от една друга партида, която наричат “скандалджийката” с жена му... по ясни причини 😁

За изборите - нов бардак със стари коври. Ма то и какъв ли избор има?
И Марешки, Боже...

Бях приготвила една картинка, гледам, че Боби вече я е сложил, ама ще си я сложа и аз. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.03.17 21:49.

27.03.17
23:07

казано от Т. Тодорова на 27.03.17, 21:49:

И Марешки, Боже...

Ха Марешки...ами  „Да, България“ с внука на Пеко Таков???
Бах ....анестезиолога проф. Милан Миланов  много добре е сложил диагнозата на  партиите.
http://pik.bg/ексклузивно-прочутият-анестезиолог-проф-милан-миланов-с-диагноза-за-партиите-една-от-тях-е-news643582.html

Т. Тодорова

29.03.17
17:23

28/03/2017 (18)

Храната:
Въглехидратна с примеси ма джънк тук и там.

Движение:
Тренировка, обикаляне в темпо, 100бр степ-ъп с редуване на копитцата

Трен А
Стави набързо и после за около 20 минути, ако не се лъжа, щото мнооого бързах:

Зерчер с 25кг
8, 7, 6, 6

Раменна преса с  25кг
5, 5, 5, 6

Силово гребане с 22.5кг
5, 5, 5, 4

Скромно разтягане и газ към офиса.
————————-
Един от персонала там, заедно с още един, ги видях, че се взират да видят с колко кила греба и нещо пфф-на единият неодобрително. Дискомфорт ми създават такива. Вместо д си гледат техните клиенти, те зяпнали там Точката к’во си точкува... 😁
—————————————-

29/03/2017 (19)

Храната:
Въглехидратна пак, ама край, стягам се, че така ще потъна, че ш’ се чудя от къде ми е дошло.

Движение:
Тренировка и може би офиси, но ме съмнява - кръстът ми е бомбок от снощи, а днес, за да докажа глупостта си, си тренирах по най-нормалния начин и в момента ми е трудно да се обърна в леглото, да стана, да седна и т.н.

Трен Б
Стави + загрявката на Вик (в моя си формат с борческите суингове (о, колко гениално, предвид кръста) и редуващите отпади с подаването на пудовката)

Тяга
6 (или 7)х3 @60кг

Лег
4х5 @30кг, без особен зор

Горен скрипец с подхват
4х5 @47кг

Ролер и разтягане
———————————
Начи, обещавам си, че грам няма да барна по-тежко от тия тежести, докато не ми олекнат наисина осезаемо. Нит’ има на кого и за какво да се доказвам, нито бързам да тягам 150, нито пък ми е необходимо. К’вото си стане постепенно, т’ва ще е. Фокусът минава главно върху храненето от днес.
—————————————-
Все едно с вирнатия си нос я вдигам тая щанга. Тююю.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.03.17 17:23.

Т. Тодорова

29.03.17
17:29

Явно не може и клип, и снимка в едно мнение.

100 тей? :)

Сега пробвам - самостоятелна снимка също се не качва. Подсмрък.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.03.17 17:29.

Т. Тодорова

29.03.17
22:56

:)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.03.17 22:56.

Т. Тодорова

30.03.17
20:03

30/03/2017 (20)

Храната:
- кафе с кокосова захар
- малък Roo Bar с чиа и коноп, ако не се лъжа
- 250г бобена салата
- 300г спаначена салата с киноа и домат + 30г мини оризовки
- вечерта ще пия една бира, че колежката има рожден ден; нещо дребно за ядене, не знам какво

Движение:
Разходка с Гейбриъл на Бунарджика, после до офиса, после от офиса до кръчмата :D + 100 степ ъпа на стълбите
——————————————————
Полежах на апликатора вчера, бях и на офисите в крайна сметка. Та за апликатора - много помага т’ва чудо. Но след като постоях на бюрото, пак започва да ме боли и утре няма да правя зерчера - може би с малка тежест/ст до откат ще поклякам - гоблетчета. Ако усетя да ме притеснява, това също ще отпадне.

Мислих да потърча, ама няма. Като се тръскам, съвсем ми се набива опашката в... подопашката. :D

Супер настроение си разнасям днес иначе - скок-подскок, музичка от 90-те - Спайс Гърлс, а-у. :D Приповдигнато ми е мега много, не ми се работи, искам навън - при птичките, пчеличките и катериците по тепетата.

Ю селфи мадафака-а.. тът-тът-тът :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.03.17 20:03.

Т. Тодорова

31.03.17
17:17

Снощи, докато вървях от офиса съм Капана, имах чувството, че цялата сган на града се е наговорила да ми е на пътя. Мазен чичка си се заоблизва и заопипва срещу мен, на тесния тъмен тротоар (бахти, как може улица като Д.Н. да няма кьорава лампа?!), с втренчен поглед - и не, не беше от ония с диагнозите, дето дебнат по храстите и като ги видиш бягат, а си беше съвсем мазна, неприятна свиня. Така се накокошиних и същевременно такава крачка ударих, че тая супер дълга улица направо я прелетях.
От там се натресох на групичка хероиновци - отдавна не бях срещала, мислих, че са, ако не изчезнал, то поне застрашен вид. :) Поискаха ми пари, цигари и т.н., и през цялото време ме оглеждаха (мен, но особено чантата ми).
След тях сотаджии - същите мазньовци като герой номер едно, само че единият си позволи да направи и крачка към мен, със стабилен очен контакт, което лично аз го отчитам като заплаха. Не издържах вече и само изсъсках през зъби и със сериозен поглед “Внимавай”, и той отстъпи. :D Така ми беше кипнало вече, че бях готова да го размажа... или поне да се опитам, де, щот’ нали... да сме реалисти. :)

Не, че нещо ще ми направи физически (предполагам, че няма, де), но не обичам да ми нарушават личното пространство и искам да ги ритам такива. А сотаджиите редовно си позволяват изцепки - не знам какво си мислят, че представляват - явно нечий пост да ги кара да са въобразяват на полицаи, дето могат да упражняват власт наляво и надясно. Да, ама друг път и не в тоя живот.

ЧакайтИ с’я да ви кажа колко съм тъпа.

31/03/2017 (21)

Храната:
- шкембе чорба с препечен хляб
- пържени картофки
- 2-3 бисквити
- сандвич, айрян

Много вода, сода с лимон, бцаа, алко зайцер :D (3 за деня) , витаминени води.... Стана ли ясно ‘що съм тъпа?
Така се нашпорихме снощи с ония двете влъхви, че днес имам чувството, че ще почина. Завършихме в “Найлона” в 3:30, а за работа трябваше да сме будни, вчесани :D и в топ-форма в 7:30.
Работата, естествено, си чака и си иска нейното, тъй че нямаше как да се покрием за деня и ся, със сълзи на очи - чики-чики-чики-чики-чики в малкото офисче, с малките махмурливи ръчички...

Висока е цената за такива купони, ама рожден ден, станало с’я.
Само, ако някой има идеи за оправяне на положението, различни от гореспоменатите чорби и прахоляци, моля да сподели, щот’ ще издъхна.

Движение:
- обикаляне малко, после дойдох пеша до офиса (качих се в рейса, щото едвам вървях, но слязох на следващата спирка, щото смърдеше на.. ох, мбля)
- очевидно няма да тренирам, което от една страна е добре, защото кръстът наистина ме сцепва, от друга е тъпо, ама кот такоа.. Степ ъпчета и малко лицеви от колене в офиса, и туй ще е за деня.
—————————————————————————

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.03.17 17:17.

01.04.17
12:26

Само, ако някой има идеи за оправяне на положението, различни от гореспоменатите чорби и прахоляци, моля да сподели, щот’ ще издъхна.

🤔 😙

Т. Тодорова

01.04.17
16:47

Санчо, аха. Нямах тогава такива болежки. :)

Вчера по едно време даже се разплаках за минутка, направо имах чувството, че краят е настъпил. Даже един самолет прехвърча сравнително ниско над сградата и му се помолих мислено да се забие в джама и да ми прекрати мъките. Той, естествено, подигравателно подмина - вика за урок да ми бъдело. :D

Тъй, де, към 18:00 се съживих и включих турбото - в крайна сметка до 23:00 си бях свършила всичката работа, че и малко непредвидена. Като се прибрах, моментално заспах и днес съм пушка и половина.

01/04/2017 (22)

Храната:
- кафе, бонбон линд
- татарско кифтьенци с шопска салата и оризовки
- шопска салата и оризовки
- само оризовки
- фреш от оризовки! :D Не, не, фреш от зелена ябълка и много магданоз
- варено кафе, банан
- мръво-салатено-може-би-леко-картофена вечеря, ама малко ;)

Баси, ометох 2/3 пакет оризовки - никога не съм консумирала толкова. Ама тия са супер вкусни, по ме кефят от на Бенлиан. Rise Up пише на тях, доколкото поВня.

Движение:
- 4-5км пеш
- 5х50 редуващи степ ъпа на стълбите
- раздвижвания разни, плиета със ст

Кръстът ми е много съмнителен, зала ще видя чак в понеделник сабахлен. Как се изкривих така, ни нам, но е много неприятно и с потенциал за по-задълбочени проблеми, ако не го опазя. Голяма съм бабка - вече трети път ми се налага да пропускам тренировки и не съм доволна от факта.
———————————————————————————
Перличката ми са я осиновили - ще я живее някъде в открито заграждение, но не на синджир. Няма такова кученце, честно. <3 Дано я гледат добре.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.04.17 16:47.

Т. Тодорова

04.04.17
10:43

02/04/2017 (23)

Храната беше относително прилична - имаше някакви соленки и една мюслена бисквиДа.

Движението ограничих до някакво ходене пеш, малко степ-ъпс и туй е.

03/04/2017 (24)

Храната:
- кафенце с овесено мляко
- след тренировката: салата капрезе, патешки сърца на скара и една бира :D
- две лъжици картофена манджа

Лека-полека ще си въведа фаста пак. Друг тертип на хранене не ми се е отразявал така на пърформънса - имам нужда от енергия, липса на кутии в раницата и редуцирани разходи (не нося ли кутии, купувам от ресторанта до офиса/био маркета - и двете места са скъпи, на едното храната е кофти, на другото никога не се променя, и за нито едното не си струва инвестицията).

Движение:
- 20 минути бързощък до залата, тренировка, разходка, пазаруване

Трен. А
- набързо стави + 50 клека със ст, на подложки

Клек:
1х2 @25кг зерчер, който усетих дирекшън в кръста, почти педя над опашката, в една точка. Отказах се веднага и направих 4х10 с 10кг диск отпред.

Раменна @25кг:
6 5 5 4

Силово гребане @22.5кг:
5 5 5 4

- разтегнах и газ

Много трудно ми беше, мъчително, нямах и желание, ако трябва да съм откровена, ама с мерак или без, трябва да се тренира, че много лесно излизам от форма аз.

Скоро ще се затъркалям с пудовките по поляните, трябва да си взема и маратонки за бягане, че тия ги строших вече. Искам слънце, въздух и сън. И емотиконки. :)
——————————————————————————
Много приятна среща вчера с Надето и Гейбриъл. Изключително ми допадат весели и непринудени хора.

Сега ще поработя и в 14:30 - хуц-хуц към залата.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.04.17 10:46.

Т. Тодорова

04.04.17
16:34

Ексклузивно от #пОлсО :

ОМГ, ОМГ, ОМГ 😂😂😂

Пием кафе с Габи в залата и един обяснява на едно маци как с кръгови тренировки ще й порасне гъза, а нагоре ще остане фина и компактна - гориш ли калории, вика, всичко можеш да постигнеш. 😂😂😂

Shoot me, shoot me now…
—————
Ай, влизаме да се праим на баДки.

Т. Тодорова

04.04.17
19:24

04/04/2017 (25)

Храната
- кафе с кокосово масло
- бурканче: овесено мляко, овесени трици, мощно чиа, сушени боровинки, сини сливи, суров слънчоглед, оризов протеин; банан
- 3 соленки и пет оризовки
- голяма спаначена салата с домат, червен лук, оризово оливу и ябълков оцет... 4 яйца на очи... с масло 😄

Ако се прибера някога, може да опитам един печен джолан, ама може и да не го.

Добавки:
- д3, б-50, бцаа, бета аланин, йохимбин, омега3, магнезий

Движението
- щъкане, тренировка, щъкане (него го споменавам само ако превишава 25 минути в едната посока)

Трен. Б
- стави + 50 клека със ст, на подложки

Тяга @50кг:
4х5

Лег @30кг:
4х5

Горен скрипец с подхват @47кг
4Х5

Кардио:
10 минути интервали на кростренажор

Ролер и разтяг

Днес определено по-добре, но тягата я промених, защото дискомфортът изотзад все още си е факт. 5х50кг ми бяха безболезнени, но мисля, че на 55 щях да започна да усещам кофтито. Затова - яваш, яваш.
——————————————————————
Ей ви малко лег. Има и тягата, където не виря носа и не пристъпвам много, ама много кофти мутричка извадих и ще ви я спестя 😄

Тая щанга залитна назад на 4-тото повторение, щото тръгнах да я оставям - стори ми се, че съм приключила. 😄

И аз имам вече semi-kovra клин, хехе. Много са ми нестествени такива работи по мен. Иначе на снимката изглеждам чувствително по-слаба, отколкото съм - да не се излъже някой. Даже съм доста дебела и подута от води, с които ще се справя обаче, щот не ме кефи да се чувствам като изрод.

Почвам двуразовите - и да не е всеки ден, 3 пъти в седмицата ще показвам на тия хора как се мятам двойно - дали навън, дали в нас, все тая.
Ни моа са гледам, а това не е здравословно. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.04.17 19:36.

Т. Тодорова

05.04.17
00:40

Сега гледам, предзаспивно - много грозен тоя лег. Освен на четвъртото повторение, дето се обърках, на другите също залита тежестта.

Ще го мъча! 🤓

Гледах си и тягата - тя пък е суперска с по-малките килограми

Има надежда и за мен май.

05.04.17
09:08

Супер ти е легът. Гледам, че почти всички ползвате раменен хват.
И  да- много кльощави крака ! 🙂 :*

05.04.17
09:10

Искам и аз такиви гащуриии

05.04.17
09:17

На лега не мога да преценя добре, но ми се струва, че лостът не докосва гърдите в долна позиция. Останалото изглежда добре наистина.

Т. Тодорова

05.04.17
11:09

Кобре,
кльощави не са на живо - бая бълдърки си разхождам.
Но да живеят яките клинове и добрата светлина. 😄

Наде,
ebay е раят за пазаруване на таквиз ми ти неща 🙂

Боби,
докосва ги, даже се вижда как едната се вдлъбва под щангата 😄 - аз забелязах след като каза, защото се загледах. На петото не докосвам, защото ми натежа. Мисля, почти всяко пето повторение така ми се получава.

А иначе колко е добре - не знам. Аз не го харесвам от гледна точка на това, че ми танцува лостът, с баланса сме малко скарани. Вижте, примерно, клиповете на Габи -
щангата й стои почти все едно го прави на смит машина.

Но пък когато преди съм опитвала, дори с празен лост, беше в пъти по-зле, тъй че ще натискам, както казва мастърът, пък то ще си стане съвсем готино в някакъв момент.

Като цяло, проблемът си е в мен, де - очаквам като положа усилие веднъж на високосна, всичко да стане като с магическа пръчица (и ако не стане, се вкисвам и забивам нос). Ама къде дават така? 🙂

Благодаря, че се включвате :*

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.04.17 11:10.

Т. Тодорова

05.04.17
17:24

Да се отчета рано-рано, че после няма да ми се занимава. Нищо приятно няма да ви кажа 🙂

Вбесиха ме брутално (естествено, твърдението е, че съм твърдоглава и сигурно нещо съм кисела, та... нали... как да не ти се прииска да удушиш някого? 😄) и сега пак ми се иска оня самолет... в джама. Всъщност, вместо самолет в челото, предпочитам да се кача на един и да отида толкова далеч, че и да се излъжа да поискам, да няма как да се върна повече.

Бих отишла да побягам на Бунара, ама нямам време за т’ва. Не, че ще свърша за 3 стотинки работа в т’ва състояние, ама поне да опитам.

05/04/2017 (26)

Храната
- кафе с овесено мляко и кокосово масло
- салата от марули, авокадо, кашу, кълнове, грах и маслини; извара Олимпус
- няколко кафета, които бяха много груба грешка
- не знам дали ще вечерям, нещо сладко ми се ще, щото ще избухна от недоволство, ама ме съмнява; ако нещо нагриза, ще го впиша утре

Движение:
- офиси, че приятелката пак пътува и няма кой да я смени - за да завърши денят ми още по-прекрасно, отколкото протече 😄
——————————————————————-

Т. Тодорова

06.04.17
18:32

06/04/2017 (27)

Храната
- кафе с овесено мляко
- кафе с малко захар (пускам си две дълги от машината, после в една огромна чаша, която ще си призная, че е буркан 😄, разреждам с вода и ближа цял ден)
- шопска салата & пилешко филе с броколи и няколко вида сирена
- салата от спанак, печени чушки, лук, семки; малко извара он дъ сайд

Движение:
- 2км + 2км + тренировка + 2.5км + 2.5км (километрите с тежкта раница, а на връщане от залата към офиса пак се метнах през баирите)

Тренировка А
Стави + 3х10 клеци със СТ, на подложки

Клек:
4х30кг зерчер
7х25кг зерчер
10х15кг гоблет
10х15кг гоблет

Раменна преса @25кг:
6, 6, 5, 5

Силово гребане @22.5кг
5, 5, 5, 5

После:
4х5 лицеви от колене
100 коремни преси, 5 вида по 20 повторения

После:
Някакво разтягане на основните места и бай-бай, пОлсе.
——————————————————————————-
Чудничък ден днес. Сигурно щото снощи вечерях дюнер, та от сутринта ми тръгна чудно. Метнах се на кантара - след голямото ядене, което продължи относително дълго време, съм с 2-3кг по-лека. 😄 Надъхах се, огледах се - гледам не ми се подават дръжките от дънките. Или поне не така брутално, както беше.
Обаче в лицето съм супер подпухнала, но го отдавам на периода от месеца. И на факта, че продължавам да не пия достатъчно вода.

Иначе дюнерът без картофи, де. С много зеленчуци, без кисели краставици, щото са им отвратителни. Все така го ям - ако ще “прегрешавам” с пържени картофи, предпочитам да са каквито ми харесват, сиреч, да си ги направя сама. 🙂

Edit: Продължавам да съм гладна не-пре-къс-на-то. Искам пържоли и арни салати. Мазни сирена, а може и малко картофи. Напрао не знам. 😄

И 😄 :

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.04.17 23:43.

Т. Тодорова

08.04.17
08:31

07/04/2017 (28)

Храната
- кафе с овесено мляко
- нутрибуба от: спанак, 2бр киви, оризов протеин, 3 фурми, овесено мляко
- 150г кашкавал, сушени плодове, салата от маруля, кълнове, грах, кашу и авокадо
- 1 бира
—————————————————
Движение:
- трен онли

Тренировка Б
Много бързичко загряване на стави и символично разтягане в края

Тяга:
6х3 @60кг
На Надето й се стори, че от по-височко дърпаме - махнахме единия диск и верно стана по-добре.

Лег:
4х5 @30кг

Горен скрипец с подхват
4х5 @47кг

После още малко лег:
4х1 @35кг

И малко планк с 10кг диск на дупата:
30сек, 25сек, 30сек, 25сек

Тук отбелязвам прогрес, защото преди ми беше трудно да планквам дори без тежест.
—————————————————
🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.04.17 08:34.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1