100 дни

Прескочи до:
IS

14.05.17
20:18

Какъв суинг правиш - руски или до вертикала?

15.05.17
03:00

Ма и подклек си ги ловиш няма разножка, Браво !!
Ефката кви е тия скрипци дет е наслагал хахахах .

казано от Ivaylo Stefanov на 14.05.17, 20:18:

Какъв суинг правиш - руски или до вертикала?

Руски е суинга, до хоризонтала само, колкото да натегна г*зягата след клека 😄

казано от ISB на 15.05.17, 03:00:

Ма и подклек си ги ловиш няма разножка, Браво !!
Ефката кви е тия скрипци дет е наслагал хахахах .

Мерси 🙂 Много ми е крива разножката и затова обръщам само в подклек, там поне съм поизчистил техниката и мога да го натискам.

Бе ползват ги да ти кажа 😄 Има и една нова “машина за клек” 😄 И тя се ползва. Ерес!

16.05.2017

раменна преса 4,4,4,2,2,2,2,2х75 - набиранки 4,4,4,4,4,4,4,2х(+36)
обръщане от вис 5,5,5х100 - кофички 5,5,5х(+40)

Май бая дебел съм станал (нарочно съм изрязал паласките да си мислите, че нямам такива ) 😄

16.05.17
16:20

Още малко трябваше да ги изрежеш, Адаш, че пак си личат 😄

Адаш, тъкмо се чудех какво да хапвам за следобедна закуска ... та похапнах 😄

17.05.2017

клек гръб 8х4х145, 1х160, 1х170, 1х175

Само за толкова имах време.

18.05.2017

суинг с пудовка 20,20,20х48 - коремна преса с пудовка над глава 5,5,5х32 (на ръка)
тяга 3х70, 3х120, 3х170, 1х200, 1х210, 1х220, 1х230

Вчерашната тяга реших да я заместя днес със суингове, ама като приключих с тях и все едно не бях идвал в залата и реших и малко свежи единички на тяга да подърпам 🙂

18.05.17
13:48

казано от Alexander Krastev на 16.05.17, 15:06:

Май бая дебел съм станал (нарочно съм изрязал паласките да си мислите, че нямам такива )

Сашо, радвай се, че ти се вижда гърбът. 🙂 Аз ако трябва да си изрежа паласките от някоя снимка, ще става само за паспорт. 🙂

казано от Boby_ на 18.05.17, 13:48:

Сашо, радвай се, че ти се вижда гърбът.  Аз ако трябва да си изрежа паласките от някоя снимка, ще става само за паспорт.

😄 😄 😄

Аз пък съм като пясъчен часовник 😄

19.05.2017

10х2
раменна преса 80
набиранки +40

3-2-1-1
обръщане 110 120 130 135
лег 110 120 130 135

Раменната преса последната серия беше само 1.
130 ги обърнах много леко и реших да сложа 135. Макло криви, но без драми 🙂
135 на лежанката пък за малко да тръгнат надолу 😄 ама понеже вдигам без спотър и се напрегнах на макс та ги бутнах 😄

20.05.2017

клек гръб 10х3х150, 1х160, 1х170
суинг до вертикала с пудовка 20,15,10 х 48 - колелце от колене 10, 10, 10

22.05.2017

раменна преса до 0х90
клек до 1х180
тяга до 1х240
набиране до 1х(+60)

Клека

Тягата

Раменната 2 пъти я мъчих, ама не успях да мина мъртвата точка. Клека и тягата с аванс.

IS

22.05.17
22:07

Доста сериозно напредваш, БРАВО!

Благодаря 🙂
Не е кой знае колко - по 10 кила на клека и тягата, но все е нещо.

23.05.17
08:57

И доста сериозно си се обезкосмил, Адаш 😄

23.05.17
09:09

казано от Alexander Krastev на 23.05.17, 07:46:

Благодаря 

Браво и от мен! На тягата имаш още един десет кила отгоре. 🙂

23.05.17
10:39

Машина !!! Браво !!!

казано от Boby_ на 23.05.17, 09:09:

казано от Alexander Krastev на 23.05.17, 07:46:

Благодаря 

Браво и от мен! На тягата имаш още един десет кила отгоре.

Може би дори малко повече от 10 🙂 Тия си бяха доста лекички 🙂 Но то зависи колко иска да напъне 🙂

Браво, Сашо! 🙂

Благодаря ви, приятно е да чуеш похвали, но си мисля, че още бая хляб трябва да изям и тренировки да изтренирам 🙂

23.05.2017

7х1
клек гръб 160
раменна преса 80

7х1
обръщане от вис 110
кофички +50

5х1
набиранки +50
лег 120

25.05.2017

раменна преса 10х1х80, за 10 мин.
клек гръб 10х1х160, за 10 мин.
набиранки 10х1х(+50), за 10 мин. + дроп серия СТ (12,4,3,1)
суинг с пудовка до вертикала 15,15х48 - колелце от колене 10, 10

Днес се качих на кантара и се оказа, че покрай Смолов Дж. съм качил 4 кила 😄 Това без никаква осезаема промяна в храненето.

Храненето мисля да го пипна малко, като ще почна да правя пак мини-фастове от по 17-18 часа и ще ям по 2 пъти - веднъж след тренировка и веднъж вечер.

Свършиха трибулуса, левзеята, родиолата и креатина. Сега съм си поръчал още креатин и ще карам на креатин, рибено масло, цинк и витамин Д. Като свършат мултивитамините мисля да си поръчам пак едни Ориндж Триад.

А тренировките ще са ЕДТ за сила, с по 3 движения на тренировка, разделени в два дни, 2 тренировка, 1 почивка. Много ми се щеше двуразови, ама няма кога.

Сутринта някак си успях да си изтряскам коляното в металния ръб на касата на една врата и сега е подуто, червено и боли д*ба :( Та тренировка днес със сигурност няма да има, за утре ще видя как е.

Anyway, едно старо изследване, за употребата на един конкретен PED ( има го в статията, тук няма да го пиша, че е против правилата на сайта ).

Накратко - ако зобиш, даже и да не тренираш, пак качваш повече мускули от натурално трениращ. Съответно, ако зобиш, няма значение кво и как тренираш ( както казва Адаша, може и обръч да въртиш 😄 ).
Оттук идват безумните билдърски сплитове и малоумен bro-science, който се шири повсеместно.

За финал - 2 снимки от вчера, ей така за лайкове 😄

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 26.05.17 12:13.

26.05.17
14:15

И като имаш предвид, че в бодибилдинга и дозите са други, и наборът от препарати е доста по-богат от просто ААС.

Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 26.05.17 14:15.

Тъпото е, че зобащи “капацитети” репродуцират цялата тази погрешна система от псевдо знания със своята псевдо експертност и хората им вярват, само защото са нацепени.

26.05.17
15:48

Друго тъпо нещо е, че хората гледат нацепените зобаняци и си мислят че така е нормално да изглеждаш като тренираш. Един вид създават се нереалистични стандарти и очаквания. И като почнат да тренират и очакваните резултати ги няма, или се разочароват, или минават на тъмната страна. И едва ли не да си натурален е обидно. Фитнес инструктор в голям фитнес ми е казвал “Така и така си редовен, блъскаш яко и имаш солидна рамка, дай да ти направа една пирамидка, за 2 месеца ше станеш животно напрао, иначе само се мориш и вдигаш за здраве”.

Друг случай - сигурно съм го споменавал, но ми стана смешно на едни снимки, където един бивш вече бодибилдинг състезател вика на един, който сега тренира бодибилдинг “М, ми ти направо изглеждаш като натурален!” 😄 (И после: “малко взимаш, кви са тея детски дози, ти дето го взимаш за седмица, трябва за ден да го взимаш!” хаха...)

26.05.17
22:58

Те с това изследване са открили топлата вода. Представи си някой, който никога не е взимал и издържа примерно на 8-10 тренировки седмично, ама не от тия по 30-40мин тренировката. То всъщност и там е смисъла на тия препарати, ако нямаш базата няма смисъл. 5-6 часа на ден в залата на чисто и после се оглеждаш за туй онуй 🙂 мое мнение де, може и да не съм прав.

26.05.17
23:53

казано от Alexander Krastev на 26.05.17, 12:12:

Anyway, едно старо изследване, за употребата на един конкретен PED ( има го в статията, тук няма да го пиша, че е против правилата на сайта ).

Накратко - ако зобиш, даже и да не тренираш, пак качваш повече мускули от натурално трениращ. Съответно, ако зобиш, няма значение кво и как тренираш ( както казва Адаша, може и обръч да въртиш  )

Не е баш така. Доста зобачи съм виждал по фитнесите дето са по - зле визуално дори от нетрениращи хора. Мясат си чисто дебели. Някаква заблуда е, че със стероиди ставаш много “як” от само себе си. Дават много по-добра база за развитие и силово и визуално, найстина много по-добра, но си трябват  и структурирани тренировки и хранителен режим. Даже според мен при прием на стероиди би трябвало да тренираш и ядеш по-качествено, поне като се тровиш да се възползваш максимално от препаратите. Иначе им се чудя по залите за какво взимат препарати, при положение че сигурно около 80 процента от общата маса просто си губи времето там. Лично аз грам не разбирам примем на препарати при любители. За къв ти е да си тровиш здравето, освен ако няма някаква финансова причина. Разни модели, актьори и профи спортисти/футболисти, тенесисти и прочие/  напълно ги разбирам и аз бих зобил под лекарски контрол, ако е свързано със серизони финансови приходи.
Много съм се учудвал, когато съм чувал хора да говорят за кви препарати приемат, а формата им изобщо не предполага посещение на фитнес, камо ли яко зобене...

Barberian

26.05.17
23:58

Имах колега който си биеше някакви инжекции. Помня, че курса беше 500 лв. и се изискваше да тренира 3 пъти в седмицата по 20 Мин. един кръг на всички групи само да напомпи🙂 Незнам дали е истина, но той още тогава (преди 4 години) каза, че имало някакъв курс за 2000 лв. с който не трябвало да тренираш🙂
P.S. Знам, че една вечер ходи до болницата посред нощ, нещо беше му станало от инжекцията.

Мнението беше редактирано от Barberian на 26.05.17 23:59.

казано от aleks на 26.05.17, 22:58:

Те с това изследване са открили топлата вода. Представи си някой, който никога не е взимал и издържа примерно на 8-10 тренировки седмично, ама не от тия по 30-40мин тренировката. То всъщност и там е смисъла на тия препарати, ако нямаш базата няма смисъл. 5-6 часа на ден в залата на чисто и после се оглеждаш за туй онуй  мое мнение де, може и да не съм прав.

Ако с това някой си изкарва хляба - ОК. Ако го прави за кефа само, бих го попитал какво прави по 5-6 часа в залата всеки ден 😄

казано от Иван Марков на 26.05.17, 23:53:

Не е баш така. Доста зобачи съм виждал по фитнесите дето са по - зле визуално дори от нетрениращи хора. Мясат си чисто дебели. Някаква заблуда е, че със стероиди ставаш много “як” от само себе си. Дават много по-добра база за развитие и силово и визуално, найстина много по-добра, но си трябват  и структурирани тренировки и хранителен режим. Даже според мен при прием на стероиди би трябвало да тренираш и ядеш по-качествено, поне като се тровиш да се възползваш максимално от препаратите. Иначе им се чудя по залите за какво взимат препарати, при положение че сигурно около 80 процента от общата маса просто си губи времето там. Лично аз грам не разбирам примем на препарати при любители. За къв ти е да си тровиш здравето, освен ако няма някаква финансова причина. Разни модели, актьори и профи спортисти/футболисти, тенесисти и прочие/  напълно ги разбирам и аз бих зобил под лекарски контрол, ако е свързано със серизони финансови приходи.
Много съм се учудвал, когато съм чувал хора да говорят за кви препарати приемат, а формата им изобщо не предполага посещение на фитнес, камо ли яко зобене...

Според мен, основна причина за взимане на препарати от аматьори фитнес любители са чисто и просто комплекси. Нищо друго. Не виждам какво може да накара някой да се назоба, само за да изглежда добре ( в неговите очи ), знаейки, че ефекта е временен, с възможни сериозни и опасни странични ефекти.

Това, че изглеждат дебели някои зобащи е от незнание какво и как да комбинират, но то не променя факта, потвърден от изследването, че зобайки, правиш мускули даже и без тренировки. То е логично, когато в кръвта ти циркулира тестостерон многократно над натуралните стойности, това създава силно анаболна среда, в която всичко расте.

Мен точно това най-много ме дразни - едно че си губят времето, отделно че създават илюзията, че глупавите им сплитове работят.

Ако поне тренираха като хората, да се зобят, ама и да стават яки, като идат лапетата и ги видят да клякат и да дърпат тяга. А то - гърди с трицепс, гръб с бицепс, рамо с крака, с розовите дъмбели и после “Ама то без химия не става”. Еми не става, с малоумни тренировки.

27.05.17
11:34

Не е баш така. Доста зобачи съм виждал по фитнесите дето са по - зле визуално дори от нетрениращи хора. Мясат си чисто дебели. Някаква заблуда е, че със стероиди ставаш много “як” от само себе си

Баш така е, Ванка. Това, което описваш е от менте химията и от глупавото комбиниране на няколко препарата(което отново почива на легенди от залите). В изследването, което пусна Адаша е визиран тестостерона, не неговите производни или производните на техните производни.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 27.05.17 11:34.

27.05.17
11:57

казано от James Hinks на 27.05.17, 11:34:

Не е баш така. Доста зобачи съм виждал по фитнесите дето са по - зле визуално дори от нетрениращи хора. Мясат си чисто дебели. Някаква заблуда е, че със стероиди ставаш много “як” от само себе си

Баш така е, Ванка. Това, което описваш е от менте химията и от глупавото комбиниране на няколко препарата(което отново почива на легенди от залите). В изследването, което пусна Адаша е визиран тестостерона, не неговите производни или производните на техните производни.

Възможно е да греша и не претендирам да съм запознат чисто с медецинското влияние, как, защо и при какви условия. Малко на бро саянс си го обяснявам. Никога не съм се интересувал от химия до там,че да чета някакви научни факти, които да изложа в защита на тезата си. Споделям наблюдения. При два индивида на горе -долу еднаква изписана схема - разликата е огромна. Единият, наистина в страхотна форма, другият до ю ивън лифт. Само, че единият спазва режим и тренира структурирано, макар и на сплит, а другия маха по 4 банички с литър боза на закуска. Мускули определено се качват, но ако не се спазва някакъв режим се трупат и много мазнини, което създава някакво впечатление за затлъстялост и дебелина отколкото представите за изваяно тяло. Правило ми е впечатление профибодибилдърите от близкото минало/ Кътлър, Колман и там другите, не ги знам като имена/, в основен сезон приличат на яко дебелаци, щото не спазват стриктен режим, а предполагам и в основния сезон са на химии.
Отново казвам, че това са някакви лично мои логически заключения и разсъждения на база някакви преки и косвени наблюдения върху хора на препарати или поне , които твърдят че са. Като имам време ще прочета въпросната статия по-задълбочено.

27.05.17
12:08

В залата засичам един младеж вече два пъти, да тренира предимно с неразглобяемите дъмбели до 20кг и на скрипци. Има големи мускули със сериозна дефиниция и ми е интересно, като спре с химията един ден (работа, семейство и т.н.) и продължи да тренира натурално, колко от това ще се запази.

27.05.2017

лег 10х1х120, за 10 мин.
обръщане 10х1х120, за 10 мин.
тяга 10х1х200, за 10 мин.

изхвърляне с дъмбел от клек 10х15 (на ръка) - въртене на диск 10х20 (на страна) - коремни преси с тежест на гърди без опора 10х20; 2 пъти

Коляното беше добре.

27.05.17
22:26

На лега и тягата не си ли поскатал))))

Принципно можеше с още едни 5 кила да вдигна поне, но понеже е първа тренировка от новата схема и реших да играя на сигурно, за да знам, че ще мога да направя 10-те единици 🙂

Като цяло, идеята тук е да се правят единици с тежест, с която мога да направя поне 3-ка. В проценти са между 83-88% от 1 ПМ. При лега съм на близо 89% от 1 ПМ, при тягата съм на 83%, но нея я правя след обръщане на 89% от 1ПМ и задната верига не е съвсем свежа.

Е*ати дългото обяснение стана 😄 Абе с две думи - скатах малко 😄

28.05.17
15:53

Ако с това някой си изкарва хляба - ОК. Ако го прави за кефа само, бих го попитал какво прави по 5-6 часа в залата всеки ден 😄

Да де, тез вещества са само за професионалисти, лично мнение. Не знам, може като стана 40 или 50+ да реша че трябва да си възвърна младостта 😄

29.05.2017

раменна преса 10х1х75, за 10 мин.
клек гръб 10х1х165, за 10 мин.
набиранки 10х1х(+50), за 10 мин. + дроп серия (14,4,3,2,1)

суинг с пудовка 20х48 - колелце от колене 10 - борческо въртене с дъмбели 5х20 (на ръка); 3 пъти

На раменната тръгнах за единици на 82.5, незнайно защо обаче нямаше никой в раменете 0_о
Уж отпочинал, наспан, наяден, а никаква скорост в бутането. Свалих на 75, че за малко да се откажа въобще да тренирам.

Забелязал съм, че след почивен ден винаги адски трудно вработвам - нито пулс вдигам, нито ми се напъва. Чаааак накрая на тренировката взех да вдигам пулс и да се задъхвам, като взех да размятам пудовката 😄

29.05.17
23:08

Че зависи от 1000 неща тренировката е ясно, но като цяло в интернет и статии се набляга на баналните неща. Не съм забелязал да се набляга, че в интервала 16 - 20 часа тялото е най-събудено така да се каже и нервната система работи оптимално, не че в другите часове не може да се направи кадърна тренировка, но това е най-доброто време. Аз сутрин винаги правя с по 5,10 кг надолу от вечерната. Просто тялото сутрин му е тегаво. 13-16 часа е може би най-неподходящото време за тренировка.

Има истина в това, което казваш - винаги, когато ми се е налагало да тренирам след работа (разбирай към 6 и нещо), съм се чувствал най-силен и вработвам много лесно.

Сутрин също се чувствам добре като тренирам. За съжаление, по логистични причини сега имам възможност основно по обяд да тренирам.

30.05.17
13:13

Може пък и възрастта да има влияние...на пубера хич не му дреме кога кога ще дърпа и бута-само да е нахранен))))
Иначе и аз вечер съм далеч по-ефективен.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1