Клуб на чичкото 30+

Прескочи до:

Тренировка 6

Клек : 4х70, 120 ; 4х4х170

Размисли и страсти :

Много бърза тренировка, най-много чаках да се освободи клетката. Бързи серии с минута почивка, повече ме задъхаха сякаш отколкото нещо друго, иначе много леко. Адукторите нещо ме опъват цял ден днес след тренировката, ама ще минат..утре почивам, защото съм от рано на работа, неделя пак лег и тяга.

Тренировка 7

Лежанка : 4х70, 100, 120 ; 4х4х130

Размисли и страсти :

Сравнително бърза тренировка, макар да имаше и лафче тук там. Нямах никакво време, така че тягата ще е утре...

Иначе лежанката ми хареса като цяло - успявам да се събера добре и да направя хубави и стегнати повторения, което е важно - трябва да ми стане навик и автоматизация...

Тренировка 8

Тяга : 4х120*, 4х170** ; 4х4х220***

*с палец отгоре
**надхват
***смесен хват

Размисли и страсти :

Много бърза тренировка - 25 минути от идване до тръгване от залата, с раздумката, пиенето на кафе и т.н. Общо взето най-много страда хвата - щангата ми мачка мазолите, та на последната серия на 220, последните 2 бяха задържани трудно. Хватът е мега-женски, но ще го подобрим, само време трябва...

Тренировка 9

Клек : 4х70, 120 ; 4х4х180 ; 9х200 ; 10х170

Размисли и страсти :

Мбаааааааа......добра тренировка, много добра.

Взех си наколенки и накитници на SBD, накитниците вече ги сефтосах, но днес беше сефтето за наколенките. Значи...размер XL ми е мноооооого стегнат. Де*ба и прЪсците имам, слагането им е направо като трико за клек, 2ма човека напъвахме...бруталия до шия.

Обаче.......тези наколенки САМИ КЛЯКАТ. Дори на 180 тествах - само с пускане и хващане на баунс отдолу, минимално усилие ако вкарам и ставам. Просто брутално 😄 Четворките бяха смешни, единственото което ме натовари много е, че пих кафе + една капсула Blue Up на контролд лабс, което е наполовина тест бууст, но има и стим комплекс (кофеин и йохимбе барк) - мии, предрусах 😄 Потене зверско, усещане че ми се повръща и се наложи и да се поливам с вода след 4те четворки.

След това реших да се тествам (а и наколенките) и стана това :

И на двете серии с аванс, но ми се схващат ръцете, особено на 200 пренавих накитниците и си спрях кръвообращението направо..... 😄

31.05.17
13:57

Хубави са наколенките на SBD наистина. На мен не са ми толкова тесни XL и не ми дават много при бъмп, но усещам спокойствие, като клякам с тях.

31.05.17
13:58

Тахчиев и той дава много !

Тренировка 10

Лежанка : 4х 70, 100, 120 ; 4х4х135 ; 8х120 ; 10х100

малко бицепс с крив лост, а после и swiss bar до 10х50 😄

Размисли и страсти :

Много добра тренировка, много леко всичко. Доста добре се получаваха нещата, с изключение на това, че лява и дясна не вървяха заедно, че от няколко дни имах болка в левия трапец/ключица.....дошла след тичане към нас 😄 На връщане в метрото след едно хубаво и рязко изпукване на врата...болката изчезна 😄

Иначе мисля, че задържам силата, имам стабилен аванс тук. Накрая направих още 2 серии - упражнявах основно това да стоя стегнат и да не се отпускам, както и пускането - да не е бавно, а бързо и все пак контролирано. Добре се получи. Също исках да видя и как ще са ми новите налакътници от бълка - Л размер са ми много стегнати, много добра компресия осигуряват и лактите са ми много добре.

Накрая малко бицепс, защото идва лято все пак - направих 8х40 и 10х50 със swiss bar/football bar. Неутралният хват много по-тежко прави нещата, та последните 2 повторения на 50 бяха с малко body english, както се казва 😄

Утре тяга 🙂

02.06.17
23:29

Хахахаха, лятото идвало,бицепс правил 😄 Уат абаут релефа за лятото? 😄

Това ще е моят релеф!

И съм в перфектна форма 🙂 Защото кръглото е перфектната геометрична форма! 🙂

03.06.17
00:01

Ти на тъпоъгълният паралелепипед перфектна фигура ли викаш? 😄 хуехуе

Мнението беше редактирано от lordinario на 03.06.17 00:02.

Ти па щото си много ‘убав 😄

03.06.17
00:35

Сега като се замисля наистина твоя релеф по-горе за лятото е добре, точно изобразява формата на корема ти в легнало положение. :*

Отне ти доста време да го стоплиш, аз затова сложих снимката... 😄 Лордьо, разочароваш ме, много ме разочароваш...

03.06.17
00:43

Аз го забелязах още като го сложи, все пак много прилича на твоят релеф. Аз знаех, че ти знаеше, че съм го забелязал, затова реших да не го пиша чак в коментар, ама пък ти ми отговори и реших да го подчертая. Да се увериш, че знам.

Тренировка 11

Тяга : 4х70, 120, 170, 200 ; 4, 4, 4, 6х230

въженце за хват - 1 серия с 20 или 25кг..

малко набирания подхват 🙂

Размисли и страсти :

Доста добра тренировка, макар че имах субективно усещане, че ми тежи доста. Имайки предвид, че съм в мускулна треска целия, а вчера следобед ме тръшна нещо (най-вероятно дебилните климатици в офиса, които създават ледена епоха и ми бият в главата директно, та лицето ми стана на камък и синусите направо казаха “е*и си майката...”). Снимах последната серия на тягата (по-точно Надя (БПН)) я снима и отстрани изглежда като много приятна загряваща серия без напрежение 😄

След това покрай лафчетата и новият идол на Ронката, направих малко хват с въженце и направих май 2 набирания подхват без особено напрежение “на уморено” 😄 Наложи се другите в залата да слагат допълнителна тежест, за да ме match-нат....оказа се, че все пак съм як 😄 😄 😄

Измама! Тия дискове са кухи! 😄

Тренировка 12

Клек : 4х70, 120 ; 2х170; 4х4х190

Тренировка 13

Лежанка : 10х лоста , 70 ; 2х100, 120 ; 4х4х140 ; 1х170, 1х190

Размисли и страсти :

Вчера клека....слаба работа. Натегнати квадрицепси, мъка, мъка. Последната серия на 190 беше най-добре.

Днес.....изкривената гравитация в МайнаТаун си каза думата. Ужасно лесни 4х4х140, а после до макс за деня - леки 170 и също леки 190, нищо общо с онези преди Джонито..

Дори мисля, че Сашо беше доволен как бутам, без излишно бавно пускане, каза че и 200 са били възможни днес, но има време и за тях скоро 🙂

Доволен съм, днешните 190 наистина леки, нищо общо с борбата като червей от последния ден в Пловдив преди Джонито.

Начертахме планове и схеми, сега само трябва да се действува... 🙂

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 06.06.17 15:12.

Тренировка 14

Тяга : 4х70, 120, 170 ; 2х220 ; 4, 4, 4, 6 х240

Размисли и страсти :

Бързо, смело и сръчно. Тежеше ми мамка му, определено ми тежеше. На всичкото отгоре днеска в София е ебаси времето - порой, слънце, порой, слънце, порой с буря и трещене, слънце, пак порой с буря и трещене. И е задушно до немай къде - горещо и влажно на макя...... :(

Вечерта след излизане за хапване минах покрай един лост за тупане на килими и направих и 2 набирания, ей така за отскок.....

Последната серия на тягата я снимах...отстрани изглежда загряващо, обаче задната верига ми блокира и тежеше повече отколкото изглежда.

Тренировка 15

Лежанка : 4х 70, 100, 120 ; 4х4х145

Размисли и страсти :

Прилична тренировка. Целият уикенд беше изпълнен с нерви и общо взето - каквото можеше да се обърка, се обърка. Краката и кръста ми бяха зле, та реших ако ще съм дошъл за тренировка, то поне да тренирам. Стабилна лежанка, доволен съм. Леко натежаваше, но като цяло бях схванат, така че бих казал над средното като оценка.

Тренировка 16

Тяга : 4х 120, 170 ; 2х220 ; 1х250

Размисли и страсти :

Какво беше.....по-добре лоша тренировка, отколкото никаква. Е тази беше лоша. Все още долната част ми е невъзстановена, надявах се на яка тренировка, но още с 1вото повторение на 250 видях, че няма да има сила. Много бавно и на кръст ги дръпнах, та реших да не се чекна като идиот. Сега поради работния график ще почина 3 дни, петък-събота-неделя ще тренирам. Понеделник мисля да мина за разглабяне, време ми е 🙂

Тренировка 17

Клек : 4х70, 120 ; 3х170

Тренировка 18

Лежанка : 4х 70, 100, 120 ; 1х140 ; 4х4х150

Размисли и страсти :

Вчера клек, много зле. И на двата крака, много лошо натегнато отстрани на бедрото, имам усещането, че направо бедрената кост ще изскочи от капачката на таза (основно отляво, но и отдясно) - глутеус медиус май ....много, ама много натегната история. На 170 усетих вече, че става прекалено. Не е болка, но е опъване и дискомфорт. Можех да си направя сигурно нещата (4х4х200), но шансовете да стане някоя глупост и контузия не бяха малки. По-добре няколко дни да почина (а и да ме разглобят и сглобят тия дни), вместо да се потроша от глупост. Бърза работа нямам. В този смисъл - утре тягата също сигурно ще я пропусна...

Днес - много доволна тренировка лег. И 4те работни серии бяха 1:1 - лесни 1ви 2, 3то трудно с малко борба, 4то - много трудно, спирам в мъртва точка и борба яко. НО! И 4те серии ги направих без помощ. По-долу ще се види на видеото от последната серия - доволен съм, защото тези повторения в 99% от случаите са ми провалени и имам нужда от помощ, но днес и 4те пъти ги преборих, не се отказах, концентрирах се и не се отпуснах като се затрудних - обикновено просто издишам и се отпускам, а оттам добутването става невъзможно. Та заради това съм доволен. Има и такива моменти, трябва да се науча да ги оползотворявам докрай и да докарвам такъв опит до успешен край 🙂

Сега почивка, а понеделник ако няма някакви други фактори, ще ходя на разглабяне - всичко и навсякъде ми е много натегнато и имам нужда (даже май е 1-2 седмици закъсняло, но нищо) 🙂

22.06.17
11:38

Честит рожден ден и тук, Ники! Няма да ти пожелавам успехи в трибоя - ще си ги постигнеш и без пожелания. 🙂 Само здраве и повече положителни емоции от мен. Наздраве!

22.06.17
11:56

Жив и здрав, Ники!
40 кила отдолу на теглото и 140 кг отгоре на трибоя 😄

22.06.17
13:28

Здраве и щастие от мен! По-малко ядове и де не спираш да се развиваш.

22.06.17
13:35

Честит рожден ден!

22.06.17
15:52

Честит празник  бъди жив и здрав и много щастлив 🙂

Ники, Ники, Никиии! Честит рожден ден и тук!
Бъди здрав! 😘

22.06.17
16:37

Честит рожден ден ! Да си жив и здрав и никакви болежки.

Тренировка 18

Клек : 4х70, 3х120, 170 ; 4х4х200

Размисли и страсти :

Много кекава тренировка! Почвам 30тата година много слабо. Издаяних ги де, ама беше тежина.....и то с наколенките на всичко отгоре, а те дават. Имаше и май на 1вата серия на 200 още, едно повторение, на което буквално прехвърлих всичко на десния крак, та почти си го пиша пистолет с 200кг...ОЖАСТ! Дано утре е по-добре лежанката, че не знам 😄

Благодаря на всички за пожеланията, многократно да ви се връщат! 🙂

казано от James Hinks на 22.06.17, 11:56:

Жив и здрав, Ники!
40 кила отдолу на теглото и 140 кг отгоре на трибоя

Ммм, мога да кажа само - акъл от теб, напъване и хамалстване от мен и ще стане работата. Усещам, че ще ме боли 😄 😄 😄

П.П. Това 140 само до догодина предполагам? 😄 😄 😄

П.П.2 Двоен бицепс! Имаше и 2 серии по 2 повторения набирания накрая на тренировката, ама хубавата серия Бойко не успя да я снима... 😄

Тренировка 19

Лежанка : 4х70, 100, 120 ; 2х140 ; 4, 2*, 2* х 150 ; 8х120

Размисли и страсти :

*с мелодията на https://www.youtube.com/watch?v=OLQtFvVwlc4 * “А аз съм кашкаааавал...”

Много слаба тренировка, пак 🙂 Тази почивка не ми е помогнала, напротив. Първата работна серия на 150 беше трудна, 2рата и 3тата ми помагаха, та не съм правил излишни тъпотии. Накрая направих на 120 една 8ца, която беше позитивен отказ. Циците много ще ме болят утре (а дали и не днес?).

Поне да бях пил сериозно, а то старческа работа снощи.... 😄

Тренировка 20

Клек : 4х70, 3х120 ; 3х3х170

разгъване за бедро : 2х10 леко

Размисли и страсти :

Продължаваме с песента “аз съм кашкавал” от Херцог Трън Рекърдс.

Иначе казано - тежи бе....

Всъщност, не че тежи, напротив - на негативната фаза 170 се усещат пределно леки, но в момента, в който тръгна нагоре и двата квадрицепса са толкова натегнати, че все едно 10 дни съм ги тренирал без спиране. Отделно нещо ме опъва леко под едното коляно по неразбираеми причини...бла-бла-бла.....трябва да напъна явно и то най-вече в мачкането, днес преди да изляза се намачках яко и имаше ефект там, където го направих.

Тренировка 21

Лежанка : 4х70, 100, 120 ; 4х4х140

малко бицепс и трицепс с въже - тежко

ластик за раменния пояс

Размисли и страсти :

Най-сетне ПРИЛИЧНА тренировка. Имаше аванс днес, 150 не знам дали щяха да се случат като хората, но важното е, че имаше аванс. Само 1вата серия на 140 беше тежичка, но там правех нещата не както трябва. В момента, в който си нацелих нещата, щангата тръгна леко.

След това на скрипец с въженце направих тежко бицепс и трицепс - тежко, тежко....2-3 серии по 8 повторения, но 8мите бяха пределни без чийт.

А с ластика почти строших една стойка за тежести, понеже забравих основен физичен принцип......ама нищо де, размина се 😄

Тренировка 22

Тяга : 4х 70, 120, 170 ; 4х4х220

Размисли и страсти :

Прилична тренировка, но дотам. Тегнат 220кг, повече сякаш на ръцете. Бойко снима 2 клипа да се гледам - отстрани добре вървят, като изключим, че много на кръст почвам движението (1вото повторение). Омекнал съм, но с повечето почивни дни е нормално. Сега съм се понадъхал малко, да видим колко ще има полза. Ще пробвам дори в почивните дни да имам някакво движение - може да са 10 минути раздвижване в нас с пудовки и лицеви, може да е някаква по-дълга разходка, ще видим. Имам нужда от движение, за да вляза в ритъм. Отделно в почивните дни ще наблягам по-сериозно на фоумролера и апликатора, както и разтягане.

Иначе най-приятното нещо днес беше като се прибрах и изпрах нещата, след това напълних кофа със студена вода и си мушнах главата в нея. Няма такъв кеф. Преди това бях мокър до кокал от пот, дори лицето ми течеше ....снимка надолу за доказателство 😄

28.06.17
13:04

Къде е брадата?!?
Толкова труд и сърбеж за нищо! 🙂

казано от Boby_ на 28.06.17, 13:04:

Къде е брадата?!?
Толкова труд и сърбеж за нищо!

Брадата оказа своето анаболно влияние на Джонито, а вече е прекалено горещо. Дори без брада от мен се леят кофи пот, а с нея ще бъде непоносимо....зимата и пролетта пак....за да даде пак 10кг отгоре на движение за следващото Джони 😄

Тренировка 23

Клек : 4х70, 120 ; 1х170

Размисли и страсти :

Мда.....клека е забил мощно. Макар да помачках краката, все още има разни опъвания в бедрата и не ми харесват. Като допълним и лявата китка, която преди Джонито леко контузих (и то глупаво), и нещата идват на място. Отделно тези дни жегата ме уморява много - 30 минути в жегата до залата, пристигам мокър и изтощен вече. Нямам особен апетит, поемам повече течности, отколкото храна в интерес на истината, калориите я са 1500, я ги няма, повечето от въглехидрати. Ако трябва да съм честен и самата мисъл да клякам ми е неприятна в момента, не е 1вият път и знам, че ще мине, но са много тъпи подобни периоди.

Тренировка 24

Лежанка : 4х70, 100, 120 ; 4х4х145

0х160 😄

тяга с фат грипове - 0х 155, 140 ; 1х100, 120 ; 0х125

бицепс с фат грипове (2х12,5 дъмбели)

планк - 1 минута

още бицепс с крив лост

Размисли и страсти :

Приятна и лежерна тренировчица. Изпълних си каквото трябваше, макар че не ми се получаваха нещата технически, та повече на мускули го карах. На 160 позорна нула - докарах до някъде, но след това щангата тръгна заплашително към главата ми и надолу и Бойко се наложи да гребе 😄

Дръпнах някакви тяги там с лоста на Бойко. После сложих фат грипове и викам да видя колко съм мега гига як - оказа се, че съм червей! 😄 155 и 140 не успяхме 3ма човека да ги отлепим дори. На 100 и 120 леки опити, 120 само аз ги дръпнах. На 125 - докарах до коляното, но хвата беше уморен вече и изпуснах.

После имаше състезание на планк между 2ма в залата, изчаках да завършат и направих протоколна минутка (победителя преди това направи 1:30, но не ми се занимаваше да се измъчвам повече). После бицепс с фат гриповете - с прав лост не можах, защото лявата китка при извъртане в подхват боли супер много. Взех дъмбели, 17.5 бяха тежки, та минах на 12,5 - 3х10 там с гриповете, после малко с крив лост и това беше. Забавно беше, лафче.

Жегата обаче си каза своето - от сутринта съм на 3 литра течности, но от метрото към нас щях да колабирам, температурата беше 37-38 градуса на сянка. Буквално едвам се добрах до едно магазинче и с 2 малки сладоледа живнах достатъчно, че да се прибера. Краката ми от нищо са като бити с камшик, главата ми се върти яко. Ударих един цял пъпеш (кило и половина), леден от хладилника и съм по-добре. Нямам грам апетит за нищо освен зеленчуци, плодове и по-леки неща - вероятно ще хапна домати, сирене, малко хляб, 2-3 варени яйца. Също имам още един цял пъпеш и 3кг диня във фризера, които също ще са част от менюто.

Изпих и изотонична напитка + 1гр магнезий бисглицинат. Дано застудее поне с няколко градуса, че утре май ще минем 40 ако се вярва на прогнозата....В нас съм с 2 климатика настроени на възможно най-студено и не знам как ще събера сили да си покажа носа навън по-късно.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 01.07.17 15:24.

Тренировка 25

Тяга : 4х70*, 2х2х120*, 4х170, 2х5х200

* - с фат грипове

Размисли и страсти:

Много, много слабо. Вчера още бях смазан от горещините и всичко ме болеше дори да не е тренирано. Днес вече студ и дъжд, не бях много зле, но като отидох до залата не беше добре. Слаба тяга. Хвата е потресаващ - 2 2ки на 120 с фат грипове и после не можах дори 1ца на 170 да направя (обикновено правя 4-5х170 надхват). Направих смесен хват. После на 200 - много тежеше. Имах усещането, че някъде около диафрагмата ще ми се скъса нещо, не знам дали не беше просто прекалено силен позив за повръщане 😄 Стана ми зле и бЕгах. Не е на добре работата, но натискам пък ще мине тоя кофти период.

Тренировка 26

Клек : 4х70, 120 ; 2х1х170

Тренировка 27

Лежанка : 4х70, 100, 120 ; 2х140 ; 3х150 ; 2х4*х140

Тренировка 28

Клек : 4х70, 120 ; 3х150

Тренировка 29

Лежанка : 4х70, 100, 120 ; 2х140 ; 4х150, 3х4х140

Тренировка 30

Тяга : 4х70, 2х2х120** ; 3х150 ; 2х5х200

Тренировка 31

Клек : 4х 70 ; 3х4х120 ; 3х3х150

Размисли и страсти :

Не съм описвал известно време, но не съм и спирал да тренирам.

Лошото е, че тренировките не вървят добре, не знам от жега ли е, от какво е, но се чувствам плужек. Лежанката сравнително добре, задържам някакво прилично ниво на сила, на клек (най-вече) и на тяга обаче съм абсолютно желе.

На клека - квадрицепсите са натегнати, левия хипфлексор ме опъва дори при ходене и не знам от какво е. На предната тренировка клек, 3х150 и Бойко като ми каза, че ми е потресаващ клека прекратих. С щангети - петите се отлепяли, коленете влизали навътре, абе по-зле отколкото преди 3-4 години.

Днес сравнително добре или поне по-добре от предния път. Следих внимателно формата, не беше лоша, не ми тежи, но ме опъват квадрицепсите, нищо че мачкам с фоумролера.

Относно хипфлексора, намерих само едно решение за момента (понеже нямам възможност да отида за момента при Стаматов) - суингове. От не много голям обем суингове, хипфлексора спира да ме опъва и боли. Правя тия дни някакви 100-200 дневно, разделени сутрин и вечер, да има. От суинговете също ми се оправиха малко неразположения на гърба и кръста - те пък от заседяването всеки ден в офиса. Като цяло наблягам на техниката и мощната експлозия от таза. Да работи хубаво глутеуса има значение....

Иначе из тренировките има и някакви други упражнения разхвърляния - сгъвания за бицепс с фат грипове, имаше след лежанките и по една серия тесен хват, но повторения и тежести не помня грам.

Тренировка 32

Лежанка : 4х70, 100, 120

СС :
Суинг    40х16 30х16 30х16 40х16
Лежанка  4х140 4х140 4х140 4х140

СС :

Суинг        30х16 30х16 50х16
Тесен лег    10х90   8х90   10х70

Размисли и страсти :

Стегната и бърза тренировка от липса на време...сложих суинговете първо за рехаб (както казах ми действат много добре на хипфлексора и го отпускат), второ защото съм кълбо от нерви, заради идиотите в офиса и имам нужда да хабя енергия някаква, за да не скоча на някого... Иначе 16ката е потресно лека, но е най-тежката в залата. Имахме 2 32ки, но те по стечение на обстоятелствата не са там вече и работя с каквото имам.

На лежанката нацелих добре тежестта за днес. След 5 дни в офиса + че вчера заради липса на заплата и пари съм на има-няма 500-600ккал - бих казал, че съм адски доволен. Чувствах се смачкан, повторенията вървяха бавно, но нямаше драми и затискания.

На суинговете - бях решил да направя 200-250, за да се поизпотя, чак на последната 50ка леко почнах да усещам предмишниците и то към края на серията. Като цяло с 16кг е протоколно.

Днеска продължава липсата на калории, ще видим дали няма да успея да ги вдигна де, но е гладен период. Утре ако не съм пребит и намеря време, ще дръпна една тяга.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1