Имаше една “Фит кървс” май се казваше между Военна болница и Сточна гара. Ако още работи.
И да спазя традицията, пожелавам ти организацията и тренировките да са на ниво.
Мнението беше редактирано от Димо на 04.07.17 10:14.
04.07.17
11:11
Работи, ама то не е точно зала...а е Фит кървс.
Има една на Найчо Цанов, точно преди светофара.
Мхм,Димо,работи,благодаря ти 🙂. За малко и аз да работя там,ама се отказах. Той не ми е удобен,а и май няма много от свободните тежести,които търся. То е дамски “фитнес”, а аз май търся друго хахах
James,ще погледна S-line. Не бях обърнала внимание,че е съвсем наблизо. Огледах се за този,който е на Екзарх Йосиф - Тотал Спорт,но нещо не можах да се ориентирам...shame on me
Мнението беше редактирано от Веси на 04.07.17 18:17.
В S-line ще съм май,поне докато не си взема пак карта мултиспорт наесен.
За 3 месеца посещения без ограничения излиза по 23 лв на месец някъде картата.
Съвсем кратък рисърч още ще направя и ще го реша.
А за днешния ден
Нетренировъчен
На работа и вкъщи две основни хранения и едно междинно.
Две кафета и около два литра вода пак
Много ми се иска да се върна към Зоновото хранене,но в този момент,където се намирам няма как да смогна да меря абсолютно всичко.
Някак странно също ми отмаляват крачката. Предполагам от седнало положение в офиса,но какво мога да направя за да променя това. Най-много някакви кратки разходки в малките почивки,които имам през деня и в голямата да намеря начин пак да ходя. По-добре от нищо 🙂
Димо,много на място с пожеланието. Дано наистина да смогна да влезна в ритъм пак и да успея да се задържа организирана за по-дълго време 🙂
И за цвят бебекуче през филтър
Мнението беше редактирано от Веси на 04.07.17 21:09.
Днес разходих малко преди работа,намерих тотал фитнес къде е, но като намерих ценоразписа нещо не ми е по джоба.
Та...ако имам как да отделя 70 лв да си купя тримесечна карта ще е S-line,ако не ще мисля пак
Днес вкъщи ще са клекове, лицеви,джъмпинг джакс,коремни преси и всичко с цел да не е без хич.
Направо да взема да си сглобя една мини зала вкъщи.
Някой и друг дъмбел,пудовка и лост с дискове към 20 кг ми стигат.
Храна
Закуска,половин купешка някаква с колбас
Обяд останалата половина
Пълнозърнеста паста с кайма,лук,чесън,гъби,домати подправки и кашкавал
Чаена чашка сладолед
Мнението беше редактирано от Веси на 05.07.17 20:54.
05.07.17
20:49
това значи изкривяване вече с темата за броене на калории, че лоста го мерим в грамове вече))....побъркаха се хората)))))
05.07.17
22:47
Весич, 70 лв за 3 месеца и неограничени посещения + топла вода, ти си на далавера само от икономисването на бойлера у вас. : Д
казано от Gogo на 05.07.17, 22:47:
Весич, 70 лв за 3 месеца и неограничени посещения + топла вода, ти си на далавера само от икономисването на бойлера у вас. : Д
Хахах да кажем,да
Аз сравнявам с Multisport картата,която ми беше по 10/мес.(като придружаващ основна)за супер много места в града,затова изобщо го мисля 🙂
казано от Веси на 06.07.17, 06:19:
Хахах да кажем,да
Аз сравнявам с Multisport картата,която ми беше по 10/мес.
Мултиспорт е извиване на ръцете за фитнесите/йога студиата/спортните зали. Ако искате да тренирате на места с добри треньори, и качествени услуги, забравете за тази “услуга”.
Как с 10 лв на месец хората ще си покрият разходите за съшествуване? След година-две ще се чудите какво стана с хубавите зали. Ще останат само Пулс и подобни.
06.07.17
08:09
казано от Margi на 06.07.17, 08:03:
казано от Веси на 06.07.17, 06:19:
Хахах да кажем,да
Аз сравнявам с Multisport картата,която ми беше по 10/мес.Мултиспорт е извиване на ръцете за фитнесите/йога студиата/спортните зали. Ако искате да тренирате на места с добри треньори, и качествени услуги, забравете за тази “услуга”.
Как с 10 лв на месец хората ще си покрият разходите за съшествуване? След година-две ще се чудите какво стана с хубавите зали. Ще останат само Пулс и подобни.
просто не си слагат голяма печалба, като другите кожодери 🙂
Моята карта е на такава цена,защото не е основна. Основната е 45 лв месечно. Иначе съм съгласна с тезата на Margi и все пак се разполагам според бюджета си 🙂 и местоположението на залата.
Предполагам,че това е логичния избор на всеки в моето положение.
За каква печалба може да става дума със споменатата горе цена от 10 лв/месец???
Качеството винаги трябва да е пред количеството.
ПП: И 45 не е оправдана цена. Тези карти включват посещения на занимания с треньор, който взема от тях жълти стотинки.
Мнението беше редактирано от Margi на 06.07.17 08:18.
06.07.17
08:17
казано от Margi на 06.07.17, 08:13:
За каква печалба може да става дума със споменатата горе цена от 10 лв/месец???
Качеството винаги трябва да е пред количеството.
цената на услугата не се определя само с качество), а и със местоположението. Във Варна може да ви е широко около врата и да плащате по 5 лв за тренировка, но във вътрешността на България заплатите са 300 - 500 лв 🙂
Аз не живея от около 6 години във Варна. Ако за моите занимания вземам по 5 лв, просто ще спра да преподавам.
Колегите във Варна, вземат 15-20 лв за (групово) занимание, които са напълно оправдани, предвид колко струва обучението на годишна база.
Във фитнес, разбира се ще е по-евтино отколкото в йога студио. Идеята ми не е да споря, а че хората ттябва да разберат, че с подобни цени няма как да се търси качество.
Мнението беше редактирано от Margi на 06.07.17 08:40.
06.07.17
08:23
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но не разбирам защо изключваш Пулса. Съотношението цена-качество е много добро. Чисто е, удобно е, има си всичко (е, да, контингентът не е от най-висока класа, но се преживява с пуснати капаци) и, понеже са добри търговци, нерешен проблем няма, когато клиент изреве. Вярвам, че в момента биха ти дали целодневна карта за фитнес, групови и спа за 35лв месечно, а договорът, доколкото разбирам, вече може да бъде прекратен с предизвестие.
Защото е ясно че фитнесите не са единствения им бизнес и не им е нужно да реализират приходи за да съществуват.
Освен това доколкото знам не плащат на треньорите си много често (поне такава беше ситуацията преди година-две).
Мнението беше редактирано от Margi на 06.07.17 08:28.
Аз в момента търся само база на добра цена,която да ми е близо до работа.
Разбирам позицията на Margi, и аз не искам да споря.
Това просто за момента ми е оптималния вариант.
P.S. Сумата от 10 лв ми дава само достъп до обектите без персонален треньор или консултации,както и спа процедури и прочее.
Факт е,че по този начин се увеличава процента от спортуващи хора,което за мен автоматично прави идеята за карта с отстъпки чудесна.
казано от Т. Тодорова на 06.07.17, 08:23:
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но не разбирам защо изключваш Пулса. Съотношението цена-качество е много добро. Чисто е, удобно е, има си всичко (е, да, контингентът не е от най-висока класа, но се преживява с пуснати капаци) и, понеже са добри търговци, нерешен проблем няма, когато клиент изреве. Вярвам, че в момента биха ти дали целодневна карта за фитнес, групови и спа за 35лв месечно, а договорът, доколкото разбирам, вече може да бъде прекратен с предизвестие.
Пулс отпада,защото нямам възможност да ходя всеки ден,за да оправдая сумата на месец,като имам две алтернативи на по-ниска цена 🙂
Да,чувала съм,че не са особено коректни със служителите си,което също ме отдалечава от тях
06.07.17
08:37
За приходите ясно.
Имам приятелка, която работи в софийски пулс и е много доволна - заряза всичко останало и прави само това. Но тя е доста способна и готина, и пръска залата по шевовете. Групови инструктори, които не могат да вкарат повече от 5 човека на тренировка, не са доволни от заплащането. В Пловдив гледам, че също има доволни - въпросът е колко клиенти ще си спечелиш.
Но така или иначе, мисля, че идеята на разговора е Веси да си намери зала, в която да тренира - откъм удобства и цени тази няма конкуренция, а колко пари се изпират през нея няма значение в случая. 🙂
Едит:
По едно време сме писали. Разбрах ти идеята, Веси. Успех тогава - да се похвалиш, когато решиш къде ще си. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.07.17 08:38.
Грешка, редактирах старо мнение.
Мнението беше редактирано от Margi на 06.07.17 08:39.
Ами да, треньорите предлагат някакъв вид услуги. Това което получаваш с тази карта, де факто е просто един наем за ползване на уредите в залата.
На мен и 5лв/посещение във фитнес зала, ще ме замислят.
Но не цената е водеща, де. Дори и да е евтино, гадни (неудобни за мен) уреди, също биха ме отказали.
казано от БПН на 06.07.17, 08:39:
Ами да, треньорите предлагат някакъв вид услуги. Това което получаваш с тази карта, де факто е просто един наем за ползване на уредите в залата.
На мен и 5лв/посещение във фитнес зала, ще ме замислят.
Но не цената е водеща, де. Дори и да е евтино, гадни (неудобни за мен) уреди, също биха ме отказали.
Именно
06.07.17
11:35
Вярвам, че в момента биха ти дали целодневна карта за фитнес, групови и спа за 35лв месечно, а договорът, доколкото разбирам, вече може да бъде прекратен с предизвестие.
35 лв с нормалните условия, с включени групови занимания, топла вода и паркинг?
Това за договора, какво ще рече “доколкото разбирам”?
казано от Gogo на 06.07.17, 11:35:
Вярвам, че в момента биха ти дали целодневна карта за фитнес, групови и спа за 35лв месечно, а договорът, доколкото разбирам, вече може да бъде прекратен с предизвестие.
Хаха с тази топла вода 💦
Плача 🙂
06.07.17
12:19
казано от Gogo на 06.07.17, 11:35:
Да, предлагат страшно евтини карти - като отида утре сутринта, ще питам подробно, но да, пълния пакет услуги, но с ограничен достъп - едно влизане в залата на ден.
А, да, паркингът вече е само за клиенти на залата и пускат само с клубната карта.
Селяния до шия е, както много пъти съм казвала, но признавам, че всичко е доста удобно. В смисъл, за женки и мъжки кифли. 😁Ако ти се тяга с 200 кила, няма как да стане, но пък можеш да дърпаш 80, да ги хвърляш със засилка на пода и да си представяш, че са 200. 😂
А за договора - писаха се статии и чувам вече от няколко клиенти, че условията са обновени и отношенията се прекратяват с тримесечно предизвестие, щото, добро утро, другото не било коректно. Затова също ще попитам и ще поискам да ми го добавят към договора.
И за софийските ми е казвала една девойка, че ако се правиш на луд и преговаряш, цената пада, защото са готови на всичко, за да вържат клиент.
А, Веси, топлата вода си е мега бонус 😂 Мен много ме кефи да се чипам там, щото не бърша бани и не се занимавам като вкъщи - чисто, бързо и без ангажименти 😂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.07.17 12:36.
06.07.17
13:49
Каквито ще да ходят.
за 1,16 лв на ден, имам хамам, 3 вида сауни, 2 вида парни бани, уреди като в залата, която и сега си ходя, и на йога без пари ще ходя... Ще ходя да чета условията и аз. :>
И от гориво ще пестя, че ми е на път от работа до вкъщи.
От другия месец, явно ще се преориентирам. Още като се запиша, и ще пусна предизвестие за прекратяване на договора. После може да си пусна пак и пак ще пусна предизвестие.
06.07.17
14:53
Трябва да ди категоричен, че повече пари нямаш, но имаш нужда от всичко, което описа 😂
Веси, прощавай, че оспамихме 🙂 🌷
06.07.17
15:13
Може да се каже, че почти ме отказа.🙂
Аз не мога да се пазаря и да се циганя. Щом това е нужно за добра цена на картата, вероятно няма да я бъде.🙂
Все пак ще проверя.
Последната глупост,която чух от колежка....
Щяла да пие хапчета против астма с цел отслабване. ( тя няма астма?!!!!?!) WTF
07.07.17
10:59
Кленбутерол не пият само астматици. : Д
Ама, като “хапче за отслабване”, аз не съм го срещал. :> В смисъл, може да има такъв ефект, според зависи какво правим с него, но не и така да се нарича.
Мнението беше редактирано от Gogo на 07.07.17 10:59.
А не е ли вредно,ако нямаш такова заболяване?
Ще прочета нещо по въпроса...така и така на работа днес няма какво да се прави 🙂
Твърди,че хапчето повишава телесната температура и по този начин стопявало само подкожни мазнини.
Ама хора без работа-освен за глупости(отслабване и мъже)няма за какво друго да се говори хахах
07.07.17
11:08
То си има дозировка и предписание за какъв период и доза.
Да, вярно е това, което си писала, но от стоене на едно място и пиене на хапчета, да не чака кой знае какво.
Само като напишеш “кленбутерол” и ще ти изскочат веднага резултати от шитнес сайтове. :>
Мнението беше редактирано от Gogo на 07.07.17 12:09.
Тя това планира да прави,да.
Вярно,че излизат все такива резултати в Google…Ужас
07.07.17
14:28
казано от Gogo на 07.07.17, 10:59:
Ама, като “хапче за отслабване”, аз не съм го срещал. :> В смисъл, може да има такъв ефект,
Има, има. Основния му страничен ефект е такъв. Само има мааалко подробности в схемата на приема...
казано от Веси на 07.07.17, 11:04:
Твърди,че хапчето повишава телесната температура и по този начин стопявало само подкожни мазнини.
Не, не действа въобще по този начин.
07.07.17
15:21
казано от James Hinks на 07.07.17, 14:28:
казано от Gogo на 07.07.17, 10:59:
Ама, като “хапче за отслабване”, аз не съм го срещал. :> В смисъл, може да има такъв ефект,
Има, има. Основния му страничен ефект е такъв. Само има мааалко подробности в схемата на приема...
казано от Веси на 07.07.17, 11:04:
Не, не действа въобще по този начин.
Познат, който беше на няколко препарата ми е казвал, че плочките му се оформяли дори докато спи.
Аз доколкото прочетох трябва по една шепичка да се пие от тях от мъж например
Абе не е моето, плашещо ми е малко...
Днес съм на гости на приятели на агнешко 🙂
Активност - 10 км през гората за час някъде.