12.07.17
16:15
казано от Т. Тодорова на 12.07.17, 13:28:
Второ: 60 кила зерчер. До паралела май, де, до долу абсурд да сляза.
Тяга:
100кгЛег:
55кг с “яба-даба-дейба” , както каза един младеж тамОбръщане (от вис?):
45кгРаменна преса:
55кг (или 50 бяха.. някой?)
Сериозно? Ебаси животното!!! 🙂
Но как така раменна преса 55 кг? Че ти трябва да правиш десетки на 40 да имаш такъв макс.
12.07.17
17:08
А, сега Габ е писала за пресата. Значи с право съм се чудила дали не е била 50кг.
50 е, не 55. A може и 55 да беше, 😃 😃 😃
Ако трябва да съм откровена, предвид разликата с предния път, ми е все тая за тия 5 кила. 🍭
И предвид факторите като мц, опъването ниско долу, недоспиването... ехее... ауе, пушка. Много съм доволна. 😇
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.07.17 17:21.
12.07.17
19:27
Това за сравнение - първите две тренировки в Сашовата зала в средата на февруари. Да си ги имам.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.07.17 19:29.
13.07.17
13:04
13/06/2017 (03)
Храна:
- 200г печени картофи, купешки
- 140г сирене, 250г задушени зеленчуци (моркови и броколи), оризовки
- 200мл кокосова вода или комбуча (което е по-студено)
- диня със сирИни (така ще е цяло лято, докато има диня 🍉 🧀 👹)
- 2-3л вода
Движение:
-тЪпаут, както някои го наричат 😃
Сутринта бях свежарка и с ентусиазъм отидох, но издържах 30 минути и се разтегнах, докато другите продължаваха. Рязко ми паднаха батериите, ама той и този си подбира упражненията с едничката цел после да си кажеш: “Баси, как се счупИх на тоя тапаут, мно’о яко!”... А че ще си в бокса 5 дена - голям праз. Така, де, спестих си мъките.
Направих две лицеви, цели, само че с малко по-широк разкрач. Така се учудих и ощастливих 😁, че се ухилих от ухо до ухо както си бях в позата. 😅 💪🏼
- 2х3.5км 🚶🏻♀️
До началото на септември трябва да заприличам на момиче. И вече знам какво ще си подаря за рождения ден. Хи-хи! 🍭
Много се вълнувам за сватбата, която бях споменала (на всеки пожелавам такава ❤️) и не ми се ще да ме е срам да се появя там - рокли с гол гръб сме щели да слагаме с Мая. 😀 👗 👯
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.07.17 13:22.
15.07.17
13:47
14/06/2017 (4)
Храна:
Без джънк, ама... мазни въглехидрати. 😄 Прескочих 2000 калории със сигурност с тия мазни печени картофи и броколи с... хляб. 😄 Свинщина, ама точно т’ва ми се ядеше. Като бременна съм по време на цикъл.
Движение:
2х3.5км в жегата пеш. Не тренирах, защото на 4тия ден ме хванаха адските болки, теч и пориви за повръщане. Не ми се беше случвало така по никое време.
След малко се надигам и отивам в залата - планирам клек, лег, тяга и раменна, с малки тежести нещо. Мързи ме като едно прасе, но знам, че ще ми стане по-добре.
15.07.17
21:04
15/06/2017 (5)
Храна:
- диня
- един испански бонбон, изродски
- бира
- сладолед с фъстъчено, хах
Движение:
- мощно чистене вкъщи
- 5-6км щъкане
- мини тренировка
Тренировка:
Клек, заден:
10х20кг, 10х30кг, 10х30кг, 9х35кг
Лег:
10х25кг, 7х30кг, 6х30кг, 1х35 + 4х30кг
Тяга:
3х10х50кг, 1х5х60кг
Понеже много ме болеше, реших, че 50 кила ще са мега драма и с такава засилка ги опънах първия път, че щях да направя задно салто с щангата. 😂😂😂 Беше много комично, но освен, че се почувствах глупаво, се почувствах и сравнително яка. 🐽
Раменна:
10х20кг, 7х25кг, 6х25кг, 5х30кг (с подем от копитцата)
Още си гледам максовете в горния пост и не вярвам на очите си. Все съм мислила, че ще си мра мекица.
Права бях, стана ми много по-добре след раздвижването.
Не си личи на фотографията, но лапичките ми са лом.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.07.17 21:20.
16.07.17
18:22
16/06/2017 (6)
Днес точно “ох, котьо” 😂
Мега почивка, обикаляне по магазините, плющене на сладолед и диня (по-късно прасешка гръд със зарзават).
Изчистих в нас, следобедно гуши-буши с руския сериал за забавление - абе, ден, отдавна невиждан.
На всичкото отгоре, както реших да не пуша и да не пия, на събуждане се оказах с подаръче. 😂 Не го знам какво е, не съм го мяркала или опитвала. Бива ли го? Оставих го да си отлежава у майка ми, за да не го натегна. 🙅🏻
Отивам около тигана, да ухажвам прасето, а рано сабахлен - тренировка... за загрявка за вторник. 🍭🍭🍭
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.07.17 18:23.
казано от Т. Тодорова на 16.07.17, 18:22:
. Бива ли го?
Ако ти харесват ненатрапчиви със лек дървесен и суховат вкус -ще ти хареса.Непретенциозно, но много запомнящо се...добър избор)))
17.07.17
14:21
Опитах го снощи, но не ми допадна. Ароматът му е много мек и приятен, но има нещо сапунено във вкуса, който не е и достатъчно силен за моите предпочитания.
Така или иначе дълго време ще съм на вода, сокчета, смутита и елфически напитки, та по-добре, че не ми “кликна”. 🙂)))
17.07.17
14:37
казано от Т. Тодорова на 17.07.17, 14:21:
Така или иначе дълго време ще съм на вода, сокчета, смутита и елфически напитки, та по-добре, че не ми “кликна”. )))
Тва па защо?
И защо се опитваш да се умориш от глад с толкова малко калории?
17.07.17
14:47
казано от Queen Cobra на 17.07.17, 14:37:
казано от Т. Тодорова на 17.07.17, 14:21:
Така или иначе дълго време ще съм на вода, сокчета, смутита и елфически напитки, та по-добре, че не ми “кликна”. )))
Тва па защо?
И защо се опитваш да се умориш от глад с толкова малко калории?
Имах предвид, че няма да пия алкохол под никаква форма - в много калпав период съм, изключително тежък емоционално, и пиенето не ми се отразява добре на нищо. Иначе яденето не си го давам, ти пък. 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.07.17 14:48.
17.07.17
20:43
😄
Баце, не искаш да знаеш какво асоциирам с “елфическа напитка”. 🙂
Пожелавам ти бързо да го преминеш този период!
17.07.17
21:11
казано от Вероника Налбатска на 17.07.17, 20:43:
Баце, не искаш да знаеш какво асоциирам с “елфическа напитка”.
Пожелавам ти бързо да го преминеш този период!
За съжаление, имам честта да съм запозната с тия ти асоциации 😂😂😂
Ше мине, то всичко минава ❤️
18.07.17
16:58
17/06/2017 (7)
Храна:
- свински гърди, мноу яки, общо към 200г за деня
- от оня.. мокрия хляб, на тънките филийки... сирене
- 1/2 кроасан 🤖
Движение:
2х3.5км пешокраком
Уж щях да тренирам, мренирам - глупости на търкалета. Станах в 7 без 20 и целият план: ще изчистя, сготвя, разходя кучетата, ще тренирам, ще се изкъпя, бла-бла-бла, се превърна в двучасово пиене на кафе с майка ми, въргаляне по дивана и пЦованЬЕ по малката котка 😁 , щото е ужасна и зла.
Сготвих, де - хвърлих прасешкото в една йенска тенджера и залостих фурната. 😁
18/06/2017 (8)
Станах си рано, посвърших туй-онуй със зор, щот’ме мързи, забих в офиса и се пазих гладна за тренировката в Сашовата зала.
Правих двойки и единици румънска тяга, някакви опити за преден клек, после лег, силово гребане, зерчер, раменна преса, няколко изхвърляния с 12кг пудовка - исках да ми покаже някой най-накрая как се прави коректно това движение.
Показаха ми - и Сашо, и Ilstrong, с когото имах удоволствието да се запозная. 🌞
Много силен, много. Луда работа. Не, че не си го знаем, ама като го видиш на живо... мбря. 💪🏼
Така, де - снача. Получи се накрая, ама аз като не се виждам какво правя, нищо не разбирам и се чувствам тъпа. 😁
Румънската тяга, дет’ се впечатлих в София, че стигнах до 55-60 кила... днеска опъвах 80. Тежки, ама ги издърпах и още мога, сто про. Иначе май завърших с единички на 70кг.
Аааа... опитах и сумо тяга с 60кг. Т’ва е много трудно. Ще се прави.
Предния клек го докарах до 40кг и то гаднички. Не ми е удобно с.. некръстосан 😄 хват. Май просто трябва да си гледам зерчера.
Легът - 7х30кг и после опит за 40.. неуспешен, та правих двойки на 35.
Силовото - 3х10 на страна с 15кг
Зерчер - 7х30кг, после тройки на 35, после двойки на 40, нещо малко с 45, после пак 40
Раменната - 5х30, 3х30, после единички на 35
Повъргалях се там, де, не беше нещо целенасочено - заведох една близка и се възползвах да досаждам. 👹
———————————
Засега не усещам много, само притрепервам, но мисля, че утре ще съм като след тридневен секс иии... имам уговорка за адския спининг вечерта. Направо се моля другарчето ми да се откаже по някаква причина, че ще ме изкарат с краката напред от там.
———————————
Минах след залата да си взема папо и нацелих страшен лаврак на скара в Ривиерата. Вкусен и много. 😄 Та да, рибата, зелево-морковена салата, половин кило диня и 50г сирене след малко иии.. довечера пак диня със сирене, че много е яко. 🍉
———————————
Работа не свърших никаква почти, но пък барах лоста, дет’ се вика. 😁
Ухилено ми е едно, не ми се работи и нямам търпение да дойде да си ме прибере благоверния. Искам да си преживям динята и да си гледам руския сериал. 🐽
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.07.17 17:01.
19.07.17
13:05
19/06/2017 (9)
Храна:
- 30г печен джолан за отскок, хихи
- 2 кафета
- тренировка
- яйца по панагюрски, таратор
- омлет със зеленчуци, диня
Много съм освирепяла и е възможно да унищожа още нещо по пътя си. Ще дописвам, ако се случи.
Движение:
5-6-7км пеш (на два пъти) и тренировка
Тренировка:
Изобщо не мислих да тренирам, но бях обещала да отида и мда. Добре, че спинингът отпадна и бяхме във фитнеса.
Горен скрипец с подхват:
10х33кг
2х7х40кг, 2х5х47кг
Лег:
10х20кг
2х10х25кг, 2х5х30кг
Изнасяне на дъмбел встрани:
10х4кг (двустранно)
2х5х7кг (едностранно), 1х5х6кг (едностранно), 1х7х6кг (едностранно)
Разгъване на трицепс, скрипец:
10х10кг
5х15кг, 2х10х10кг, 8х15кг
Планк с 10кг диск на трътката:
5х30 секунди с по 30 секунди почивка
—————————————
Права бях за тридневния секс, ама то беше ясно така или иначе. По-интересното е, че Пинокио едва се оправя с дезодоранта.. 😂
Иначе одеве си отлепих етикета от водата, сгънах го на две и като го разлепих, по средата се беше получило това 😂 💪🏼 :
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.07.17 13:06.
20.07.17
12:27
Йо.
Малко омазах вчера с храната - пих малко бира, че попаднах на един юбилей на приятелка (както винаги, общувах си основно с дъщеря й, която е на 5 и е по-умна от повечето от нас тук...и там 😂 ), после вкъщи си вечерях нормално - яйчица, ала бала, нооо... няколко лъжици фъстъчено с мед и суров слънчоглед. Вкусно, ама тежичко. Преди всичко изброено имаше и още 5км пеш, де, та пак някакво движение добавих. 🙂
20/06/2017 (10)
Храна:
- 5 домашни пържени кюфтета за деня, неовкусена салата
- 500мл комбуча с канела, 90г бисквити с матча (тия новите на Престиж - не са лоши, но всичкият пакетаж, положен в пластмасова тарелка, после си има и вкус на пластмаса - не знам защо го усещам, а другите не, но е отврат... бисквитките ги бива)
Ще има още нещо, което ще довпиша утре. Камен днес има рожден ден 🎉 и още нямам идея какво ще правим.
За моя рожден ден искрено се надявам да сме двамата и извън града. Ай, можеше и германката да вземем, ако беше стегнала за по-рано куфарите 👹 , ама няк’ви други хора - мех.
Обмислям да се консултирам с психолог (к’во ли ще ми каже, освен “Дай 50лв”?) във връзка с разочарованието, с което се сблъсках, иначе ще изпуша. А аз, като започна да изпушвам, включвам в самоунищожителен режим. Което не е честно, ‘щото що да съсипвам себе си, заради нечии чужди пе*ерастии...
———————————————
Цялото ми тяло е на сол. Сутринта едва се обръщах в леглото, щото всиииичко ме боли. Целите рамене, корем, бедра, дупарата, гръб... 😁 Ще почивам днес, а утре... утре идея нямам какви ще ги върша, но ще измисля нещо според състоянието.
20.07.17
12:51
Наде, трябва да съм вече оправена, за да я направим тая работа. 🍸
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.07.17 15:56.
21.07.17
11:37
Снощи малко бира пих пак, за хапване - боц картоф, боц сиренце, боц пилешки хапки - нищо особено. Лошото е, че пуших. И че си намерих още едно куче. 😄
Прибираме се с Камен и под пощенските кутии, точно там, където се беше паркирал Острий преди да ми се намъкне вкъщи 😁 , седи една женска, колкото Лара, черна, космата, супер мила... Направо ми идеше да се обърна и да тръгна на някъде, и да не се върна. Свалих вода, гранулки, гуши-буши там до един трафопост... Накрая, естествено, трябваше да й кажем “марш, бягай от тука”, защото тръгна да се прибира с нас. Едвам заспах, ама c’est la vie.
Кой каквото ще да ми говори, нищо не е като кученцата. ❤️
21/06/2017 (11)
Храна:
- кафе
- сандвич с айрян от маркета
- диня
Движение:
- малко щъкане
- 5 пъти загрявката на Вик с 12-ката в офиса
————————————————-
Вчера една приятелка ми каза, че много щастлива съм изглеждала в Залата. 👹 И утре ще ида, макар и в лъскавата, да си накажа дупарата пак и да се разпльокам в спа-то. 😇
————————————————-
Някой посещавал ли е комплекс ”Естера Вини” до Перущица? И ако да - как беше? 🙂
24.07.17
10:26
22/06/2017 (12)
Храна:
Леш.
Движение:
- 30 минути ХИИТ, мнооого домакинстване, обикаляне
Сънувах, че с Габриела сме си наели някакво бунгало в една дива гора и, о, колко удобно, залата беше точно отстрани, на 100м по един кален път. Озовахме се там изведнъж и Сашо ми връчи една дъска за гладене, много широка, да съм правила зерчер с нея. 😂 60кг тежеше, естествено и се чу нещо: Аре, бе, Тодорова, и насън ли няма да ги клекнеш като хората? 😂
Трудно се наместих, щот’ много неудобно това дъскище, ама ги клекнах, станах и си поисках по-голяма дъска... Omg.. 😁
23/06/2017 (13)
Храна:
Пак така.
Движение:
Ми не. Трябваше да поработя, да пооправя вкъщи пак, перални, мерални, една среща и бай-бай, съндей.
——————————————-
Днес всичко е 6, ама нека приключи деня и ще се отчета. 🙂
25.07.17
08:27
25/06/2017 (14)
Храна:
- кафе
- нутрибуба от нектарина, вода, кокосово масло, енърджи микс и неовкусен изолат
- 150г котидж, 500г диня
- 3 яйца, пакет броколи, 1 с.л. зехтин
- бира и цигари, което, разбира се, днес се усеща по особено неприятен начин; шепа чипс
-още диня
Движение:
2х4км щъкане
3 пъти загрявката на Вик с 12-ката - през час и половина, за раздвижване, че ме заболява душата пред тоя комп
——————————————-
26.07.17
14:37
26/06/2017 (15)
Храна:
- кроасан (дейба) и кафе
- скОмрия с домати и лук, на фурна, филия хляб
- диня, диня, диня и сирене
Движение:
Миене на прозорци, чистене, оправяне, местене на мебели, навиване на килими у нашите. Сега ще доичистя и ще развъртя малко пудовката. Ще ги направя тия 10 000 свинки 😄 с 16-ката. Почвам ги от днес, както става ясно. Не ми е предизвикателно, щото съм я правила тренировката няколко пъти - преживява се съвсем без драми, но ще си го усложня като тренирам по два пъти - веднъж това, веднъж нещо друго, пак с пуфките. Като второ упражнение ще правя лицеви опори, щото вече искам да ми олекнат - пич ли съм или бухта, в крайна сметка.
В залата ме мързи да ходя в тая жега, пък и малко да падне прахът от жълтото гюле.
—————————————————————————————————
Букнах един хотел в Пампорово (от бая години не съм ходила там, нито го бях разглеждала в нета - бахти, как са го осрали...) за следващите дни - не е позлатен и със силиконови импланти, но е наврян почти в гората, има си всичко, включително и мини фитнес, сауна, Жакузи, битова обстановка, вкусна храна, доколкото разбрах от отзивите, гледка, блинг-блинг светлинки отвън и безброй опции за айляк.
Много се радвам, щото от 2012 май не сме били някъде да си починем - вечно седим в стенд-бай за посрещането на поредната тъпотия. Товаря в колата пудовките, три чифта гащи и едно яке, и 4 дена фън с мекици и тренировки по поляните. Те тия три неща. 😄 Ако можех, щях още ей сега да хукна нататък.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.07.17 14:38.
26.07.17
16:57
Не мога да не си призная, че се надцених, де.
Пръснаха ми г*за тия суингове. Всъщност, него най-малко, но ръцете ми квичат в агония. Трябва да заякнааат.. и да отслабнат.
Добавих си и още 3х5 лицеви от колене + 15 минути старателно разтягане.
16 кила не са 12. 😄
Май ще ударя една бира по-късно.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.07.17 16:58.
казано от Т. Тодорова на 26.07.17, 14:37:
има си всичко, включително и Жакузи.
А ман’кенки има ли? Ако такова, да идвам и аз! 😄
26.07.17
22:02
Манекен си нося 😁
Яла! 🍸
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.07.17 22:03.
27.07.17
09:07
Але, але, але! 😙
27.07.17
09:17
Честит рожден ден 🙂 Бъди здрава, щастлива и удовлетворена от живота!
27.07.17
09:25
Честит Рожден Ден, Тодорова!
Здрава, права, все по-постоянна и упорита и по-малко да се вързваш на ядовете!
Честито и от мен,много здраве, късмет и още куп скумрии и скариди да направиш щастливи!
27.07.17
18:57
Честит рожден ден и тук, приятелче! Целувам те и те прегръщам :*
27.07.17
19:06
Ч.Р.Д. ! Щанги, усмивки, пиене! В изобилие!
27.07.17
19:39
Честит Рожден Ден и от мен, Слънчево Момиче ❤
Lots of love 🍾🍾🍾
28.07.17
20:47
.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.07.17 20:47.
28.07.17
20:48
Мега, мега, мега готин ден, въпреки, че излязохме от Пловдив чак към 17:00.
Исках поименно да ви отговоря, затова трябваше да се добера до лаптопа първо.
Саня,
ти си уникат, както съм ти казвала много пъти - дали ще е с включване за рождения ден или просто casual “Гууу”, винаги ме радваш и се хиля като дебил. 😁❤️
Баци,
сърце за теб! ❤️ И не само, ама другото не е удобно публично да го казвам. 😁
Мира,
сърдечно ти благодаря! 🌷
Саше,
благодаря ти! За тази покълваща мотивация и упоритост, заслугата е наполовина твоя. 😋
Стягай по-голямата дъска за гладене! 💪🏼😂
Илия,
благодаря ти, колега-скаридолюб! 🍺🐶
Евлоги,
благодаря! 🍺
Crixus,
и на теб благодаря! 🍺
Габче,
хаха! <3 Гуши-буши и за теб! ❤️
Илияне,
благодаря ти! 🍺
Крофтова,
вдъхновение прекрасно, благодаря ти! 🌷🍸
——————————-
Вчера беше яко много! 🌈🌈🌈
Цял ден не спрях да се вълнувам, страшно много хора ме зарадваха, Мая ми пя happy birthday под терасата в най-големия дъжд, танцува няк’ви зумба стъпки, хаха 😂😂😂, писаха ми десетки хубави човеци (всъщност са над 100) - във форума, на лично, на публично, във фейсбук, по телефона, вайбъри, есемеси, съобщения, напрао се изкъртих от кеф. 😁❤️😁❤️😁 И не заради ‘бройката’. Качество и много луди. Just how me likes it. 😁
Заключението е, че имам мега-гига-ултра яките приятели и семейство, мега-гига-ултра яките познати, и изобщо не знам защо си позволявам понякога да си мисля, че има от какво да се оплаквам.
Всичките сте супер и ви благодаря от сърце, че сте ми наоколо.
А сега: 🌲🍺🌲🍺🌲
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.07.17 20:58.
30.07.17
19:53
27/07/2017 (17)
Храна:
Бири, пържоли, сирена, малко задушени картофки, домати... някакъв сладък пакетаж, не помня какъв
Движение:
Цял ден напред-назад, пристигнахме вечерта в хотела и така се бях схванала в колата (и от ужас, и от позата), че нямаше как да не отида да поклякам. Ич не беше удобно, но разкърших.
—————————————————————————————————
Хотелчето се оказа на 5км след Пампорово, малко по-скромно, отколкото очаквах, но, ако трябва да съм съвсем откровена, устройва ме напълно. Бих си взела собствени чаршафи следващия път само. Смешна цена + изродска локация + факта, че с това огромно място се справя една-единствена жена, която има и две деца на главата - ми няма как да не съм доволна.
28/07/2017 (18)
Храна:
Пататник, малко качамак с телешко, диня, мезета-сирена и някакъв суджук, бири
Движение:
Голяма разходка, бяхме и до Смолян (очарователно!) + тренировка в залата на хотела:
- 3 кръга от суинговската тренировка (суинг + обръщане с изтласкване с 25кг щангичка)
- 4х5 сумо тяга 50кг + 4х5 лег @30кг
- 3х3 конвенционална тяга @65кг
29/07/2017 (19)
Храна:
- диня, качамак със сирене, бира, суджук, хляб,сирена, салати, бисквити малко
Движение:
- разходка скромна + разходка от хотела до кулата на Снежанка (60 минути строго нагоре, беше брутално за износения ми бял дроб, но оцелях и после можех и да потичам по същия маршрут); там повисяхме, пообиколихме, ам-ам, пив-пив и обратно. Нито една от тренировките, които съм правила, не важи пред т’ва.
Понеже в хотела ни не можеше да се поръчва храна (плащаш фиксирана сума и ядеш каквото ти сложат), скокнахме до Пампорово да си купим нещо. Тия хора са откачили съвсем. Цените в супермаркета двойни и тройни на тия в Била/Лекси/Кауфланд/Уотевър. И нямам против да е скъпо, ок, курорт, уж лукс, а-у, ама то един соц магазин, братче, вътре сърдита овца си смърди на сърдито зад касата, асортимент по-малко отколкото в моя хладилник, тъмно, бе бля. Как да е, гладни не останахме. 🙂
30/07/2017 (20)
Храна:
- качамак с прасе, една бира
Може би повече няма да ям за днес - отщя ми се, пък и така се окачамачих, че... 😄
Движение:
Разходка, разходка из Чепеларе и връщане към симпатични спомени, чистене в нас...
Чудничко ни беше на зеленко и тихо, хилене и гуши-буши, но ни върнаха в реалността одеве, още на 30-40км от Пловдив. Да речем, че такъв е животът. 🙂
Между другото, на тръгване помолих жената да ми отключи вилата, която отдават, тя е точно до хотела. Еми, ебаси якото място. Съвсем друг вид от стаите в другата сграда, огромна, удобна, красива, навряна под боровете къща. Може и с кучета в нея, има барбекю, огромен хладилник, оборудвана отвсякъде кухня, чудни мебели, хубави санитарни възли към всяка стая, мега гледка през прозорците, хамаци... Цената - 150лв на вечер. В Пампорово имаше подобна къща, по-смотана, за 9 души - 450лв.
Кученцата ми ще се преродят 30 пъти, ако ги пусна по ония ливади да бягат през деня. Много се надявам да имаме възможност да се върнем за някой друг ден до края на лятото - да ми е студено вечер, да ми е зелено и да виждам звезди като пържени яйца през нощта. 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.07.17 20:04.