Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:

28.07.17
10:14

сряда 26.07.2017
ден 38/180

Храна: 3,251 Ккал

АКТИВНОСТ:
- 25 КМ велосипед
- фитнес
= 841 Kкал

Дефицит за деня: няма
Общо дефицит:  25187

Тренировката дърпащи, но не я помня какво точно правих. Същото като миналия път сигурно.

четвъртък 27.07.2017
ден 39/180

Храна: 3,022 Ккал

АКТИВНОСТ:
- 25 КМ велосипед
- фитнес
= 771 Kкал

Дефицит за деня: няма
Общо дефицит:  25187

Храната едвам се удържам тези дни около почетните нули. Може и назад да е, че малко “на око” я пиша. Като ми се натрупа много работа и малко сън, много зле ми влияе на волята.

Тренировката бутащи:

- клек 5х3@100
- лег 3х3@90
- кофи 5х2@40
- арнолд преси 5х8@40
сс прасец щанга 5х10@150
- корем машина 3х10@55
сс бутане шейна 3х60 крачки @60

Трябва да се стегна малко с храната, ама как да стане не знам. На всичкото отгоре довечера децата от офиса ме поканиха на опън еър ядене и пиене в Родопите.

Стягай я след Родопите, че там храната е от друго измерение. 😄

Bart Simpson

28.07.17
10:48

То на оупън еър, на огъня много въглехидрати няма........

28.07.17
11:01

казано от Вероника Налбатска на 28.07.17, 10:37:

Стягай я след Родопите, че там храната е от друго измерение.

Мдамм, последния път в Родопите хем само през деня бяхме ударих 8-9К без да се отпускам 😄

Въглехидрати може и да няма, ама има ледена бира в потока и мазни мръвчоци цвърчащи. А и като ти се отворят чакрите под звездите, близо до Вселената, и всичката суета светска като ти се стори маловажна и мимолетна 😄

Bart Simpson

28.07.17
11:08

Знаеш-от един път п#####ст не се става.......

28.07.17
11:31

Измислих малко контра-мерки на освинването. Понеже трябваше да се съобразявам с други хора за транспорта бях решил да прескоча фитнеса днес, но измислих план с един куршум 3 заека - ще се кача с колелото - то е двайсетина км в едната посока и денивелацията не е някаква адска че да не мога да я кача, отделно ще мога да тръгна когато си искам без да се съобразявам с други, и ще мина през фитнеса да пробвам едни кръгове, които ми ги казаха днес. А и след тренировка не ми се яде много.

казано от Bart Simpson на 28.07.17, 11:08:

Знаеш-от един път п#####ст не се става.......

Тва “пИАНИст” ли трябва да е? 😄

Мнението беше редактирано от Димо на 28.07.17 11:36.

Bart Simpson

28.07.17
11:37

Пиянист от един път определено не се става.
Най-добрият ми приятел пълни зала едно на НДК два пъти в поредни дни с концерт на пияно и преди това не го виждаш един месец защото се подготвя.

28.07.17
16:10

казано от Bart Simpson на 28.07.17, 11:37:

Пиянист от един път определено не се става.
Най-добрият ми приятел пълни зала едно на НДК два пъти в поредни дни с концерт на пияно и преди това не го виждаш един месец защото се подготвя.

Щом с концерт на пияно пълни НДК в поредни дни, с концерт на трезво ще удари поредна седмица. 🙂 😄

Мнението беше редактирано от Valdis на 28.07.17 16:11.

28.07.17
16:13

Или както беше казал един бивш наркоман: “Какво го плюете Армстронг? Бил друсал, и кво? Все пак е спечелил седем пъти Тур дьо Франс! Аз като друсах не можех даже да си намеря колелото.”

08.08.17
13:16

Ахнах от поредната човешка глупост, свързана със сляпата вяра:

http://nypost.com/2015/02/26/guru-of-bling-probed-after-mass-castration/

08.08.17
13:35

https://www.youtube.com/watch?v=WdRihAJ3H9Q
Мен ей туй ме “впечатли”.

08.08.17
13:44

И за тази четох.

08.08.17
13:45

В човешката история е пълно с всевъзможни култове и вярвания, ако ти е интересно и се поразровиш ще попаднеш на удивителни неща.
П.С Не си описваш тренировки/хранене за чалинджа, а това беше едно от условията ако не се лъжа 🙂

Мнението беше редактирано от Splash на 08.08.17 13:57.

08.08.17
14:08

Чел съм, чел съм, и да чета обичам, и за суеверията и за човешката глупост и историята като дисциплина специално, но да кажем че в миналото не са имали достъп до информация. Да накараш 400 души да се самоосакатят приказвайки им алабализми в наше време си е сериозно постижение.

Друг случай от сравнително близкото минало, за който се сещам е в ЮАР има едно племе от пастири- номади, чийто път бил проследен през вековете и от централна Африка, защото били миролюбиви, били прогонени постепенно до голите скалисти брегове на нос Добра Надежда, където други не искали да живеят и тези номади си останали. Но разбира се, условията сурови, дъжд понякога няма, няма и трева, кравите кльощави, не дават мляко, а това племе основно с мляко се изхранва. Една невръстна девойка от това племе сънувала че техния бог ѝ казал, че това е така, защотокравите им са скапани, да вземат да ги издавят в морето и по изгрев, заедно с пяната, бога им ще им даде нови, угоени и свещени крави. Тази пророчица разказала на племето и тъпите негри с песни и псалми засилили небогоугодните крави към морето да ги издавят. Разбира се, кравите умрели и нови не се появили, а племето почти напълно измряло от глад преди да се намесят британските власти, които тогава били окупирали ЮАР.

Д’ейба, прав си, изоставам сериозно с отчетите. Иначе си ги имам писани в МФП. Понякога имам нужда от побутване за някои неща. Ейсега си сипвам кафе и почвам 😄

08.08.17
14:31

Това е една от тези истории, които са част от расистката идеология за глупавите чернокожи. Истината е много по-странна, по-нюасна и по-интересна. Ето и любимата ти уикипедиа - https://en.wikipedia.org/wiki/Nongqawuse

Мнението беше редактирано от Splash на 08.08.17 15:01.

08.08.17
15:12

Уикипедия би трябвало да е любима на всеки, който е любознателен и се интересува от фактите.

Нюанси и детайли разбира се че има, всеки който се интересува от тях и ще прочете (в любимата ми уикипедия например), но основата си историята е това: вярвайки в алабализми, едно племе чернокожи си е докарало почти пълното физическо унищожение. Като съм написал “тъпите негри” съм имал предвид тези конкретни негри и че са били тъпи да вярват в пророчества и привидения. Недей да търсиш расизъм или обида във всичко.

08.08.17
15:24

По принцип имах в предвид че всеки един факт от това което си написал е грешен 🙂 а не конкретно “тъпите негри” като начин на изразяване. Това също е буквално същата история която се е случва в Ню Инглънд с вещиците от Сейлъм. Малко спам се получава, почисти ако има нужда.

Мнението беше редактирано от Splash на 08.08.17 15:28.

08.08.17
15:27

Посочи според теб кои факти са грешни моля те. Критериите ни може би се различават.

п.п. Видях какво може би имаш предвид - че като отплата за всичките избивания на добитък, духовете освен че ще им дадат нови, здрави и по- хубави крави, ще наврат белите заселници в морето. И това оправдава невежеството и дебилното им суеверие?

Хареса ми също детайла, че все пак имало негри, които не били тъпи че да си избият кравите и да си занемарят посевите, и после другите ги обвинили че заради тях не се изпълнило пророчеството.

Като краен резултат, ти научи нещо ново, а аз нови детайли. Мисля че всички печелим. 🙂

Мнението беше редактирано от Димо на 08.08.17 15:36.

08.08.17
17:55

Зa не тъпи негри,всеки е чувал...ама не е виждал.

08.08.17
18:23

казано от nervak на 08.08.17, 17:55:

Зa не тъпи негри,всеки е чувал...ама не е виждал.

Не мисля че с белите ситуацията е много различна.
Между другото, аз съм го виждала...което за теб, разбира се не доказва нищо, ама да си кажа...

08.08.17
23:18

Е ,щом се сравняваш с павиани...

Bart Simpson

09.08.17
00:48

Единствения учен, черен в днешни дни е Нийл деГрас Тайсън,всичко друго са статисти.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.08.17 00:49.

09.08.17
06:56

казано от nervak на 08.08.17, 23:18:

Аз не сравнявам никого с нищо. Съдя за хората по това, което показват, не по външния им вид.
Ама, по приказки, ти си най- големият павиан. 🙂

Мнението беше редактирано от Margi на 09.08.17 06:57.

09.08.17
08:45

E да, но в случая е прав нервака. Църните като цяло нямат интелектуалния капацитет на белите- за справка сравнете развитието на континенти населявани до голяма степен от негри и такива с бели. Чисто физически обаче ни превъзхождат.

Иван

09.08.17
08:50

казано от nervak на 08.08.17, 23:18:

Рядко щастие е да нарека някой “завършен тъпанар”. Не че теб те наричам така, но те наричам. Ако ще да си построил чешма в някое село или да даряваш кръв на 6 месеца.

Bart Simpson

09.08.17
09:54

казано от ME4O_TURIST на 09.08.17, 08:45:

E да, но в случая е прав нервака. Църните като цяло нямат интелектуалния капацитет на белите- за справка сравнете развитието на континенти населявани до голяма степен от негри и такива с бели. Чисто физически обаче ни превъзхождат.

С това  съм съгласен.
В топъл континент се пресеягаш и береш банани и развиваш физика.
В Швеция (например)за да ядеш банани трябва да
развиеш главата.
Банан ползвах само като пример.
За мен това е причината за развиване на различни аспекти от съществуванието на различните раси.
Което пък доказва,разглеждайки поробването на “черните земи”,че е по-важно да развиеш мисълта пред силата.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.08.17 09:54.

09.08.17
09:57

казано от Иван на 09.08.17, 08:50:

Ако ще да си построил чешма в някое село или да даряваш кръв на 6 месеца.

E ...,разбира се.
По-важно е да дружиш и уважаваш гибони.
За мен пък са обикновени тъпари приматопоклонниците.

09.08.17
10:09

С подобни изказвания доказваш само и единствено, че по-голям примат от теб в този форум няма 😄

09.08.17
10:14

Важното е ,че вие не сте ...нали така.

ДЕ

09.08.17
10:16

казано от ME4O_TURIST на 09.08.17, 08:45:

То много неща зависят именно от това, къде си живял, климат, обществен строй и т.н. Защото по тази логика, аз мога да кажа, че белите нямат пък интелектуалния капацитет на азиатците. Махни кой какво е завоювал-там са други аргументите......а какво е измислил през времената до сега. Вземи Китай - барут, хартия, сеизмограф /който е засичал епицентрове на трусове, измислен и то преди 2000 г./, компаса, делтапланера и какво ли не още, които неща ползваме и до днес с пълна сила. И сега като ги гледам азиатците-особено японци, южнокорейци и др. обобщено и като цяло в техниката са ненадминати, т.е. доказват интелектуалното си превъзходство и към настоящия момент постоянно.
И сега някой ако ми каже, че азиатците спрямо белите били така, щото еди какво си еди що си, то тези аргументи ще важат и за белите спрямо негрите .............. не, че на последните генетично е заложено да са по-глупави, т.е. с по-ниско ниво на интелект.

Мнението беше редактирано от Деян на 09.08.17 10:20.

09.08.17
10:19

Всяка раса има развитие,история...като изключим черната))))))))))))

09.08.17
10:57

И как негрите ни превъзхождат физически?
Най тежките спортове ,са височиния алпинизъм и скалното катерене.Няма много негри там.

09.08.17
11:45

казано от nervak на 09.08.17, 10:19:

Всяка раса има развитие,история...като изключим черната))))))))))))

Това не показва нищо друго освен твоето невежество по темата.

казано от nervak на 09.08.17, 09:57:

За мен пък са обикновени тъпари приматопоклонниците.

Ей т’ва е мъжка дума на интелЕхентен човек от висшата арийска раса! 😁 На такива умове се крепи и винаги се е крепяла цивилизацията на Европа. Точно както се е появил дрипавия, мръсен и миризлив Кортез от велика Европа и е занесъл една камара болести на лъскавата империя на Монтезума и ги е превзел с болести и измама, а не с блестящ ум. 😀
А да си чувал за останките на “павианските” постройки в Зимбабве?, а за историята на Етиопия, за цивилизациите по долината на Нил когато Европа е била в първобитно-общинния строй?

09.08.17
11:56

Без Европа,няма нищо...

09.08.17
11:59

Мнението за черните в България се формира от медиите, понеже черни у нас няма (изключвам циганите), така че всичко тук са празни приказки. Отишъл някой някъде и видял двама черни, и вече има мнение, че са маймуни или обратното. Смешна работа...

09.08.17
13:26

казано от Brown Bomber на 09.08.17, 11:59:

Отишъл някой някъде и видял двама черни, и вече има мнение, че са маймуни или обратното. Смешна работа...

Аз лично не си правя изводи от медии. Говоря от опит - 4 години работа на място с 42 националности с различни цветове. Мисля че съм прекарала достатъчно време със съвсем различни като външност, манталитет и ниво на интелигентност хора, за да си позволя да коментирам. Не знам нервака откъде черпи своята омраза, вероятно е живял с черни някога, някъде...

Мнението беше редактирано от Margi на 09.08.17 13:26.

09.08.17
13:34

казано от Margi на 09.08.17, 13:26:

Не знам нервака откъде черпи своята омраза, вероятно е живял с черни някога, някъде...

Кой е казал ,че ги мразя???По твоята логика и овцете трябва да мразя)))))))))

09.08.17
13:40

?? Овцете са си полезни и дори бих казал вкусни животни 😄

09.08.17
13:43

казано от Любомир Ламбрев на 09.08.17, 13:40:

?? Овцете са си полезни и дори бих казал вкусни животни

А умни)))))))))))))

Bart Simpson

09.08.17
14:23

казано от doni dimitrov на 09.08.17, 10:57:

И как негрите ни превъзхождат физически?
Най тежките спортове ,са височиния алпинизъм и скалното катерене.Няма много негри там.

Грешиш,брат,има големи катерачи,черни.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1