12.08.17
15:54
казано от Gogo на 12.08.17, 15:38:
Не е до цвета на кожата, ама един ако вдигнел ръка и цялата ма’ала на сапун? : Д
Какво значи, че не били интегрирани? Във всеки вход имаше по един мангал. И беше все по първите етажи, да не се катери нагоре. Продадоха си къщята и се върнаха, където са израснали. То е като затворник. Все си търси условията на собствената си килия.
Във всеки клас имаше по един мангал. И във всяко поделение по един. Нашият се казваше Бонго и беше много изпълнителен.
Не схванах какво искаш да кажеш, дори си противоречиш. Едно време е имало навсякъде по един, а сега навсякъде по много. Кога са били по интегрирани?
Ако манго е образован и има хубава работа, няма да прави по 10 деца и да точи помощи, а ще си направи 2 и ще ходи в Гърция на почивка. За да е интегриран манго, трябва да взема помощи само при определени условия. Ако си плаща тока, ако ходи на училище и разни други. Да не би само в България да има черни? Защо по цял свят си плащат тока, само в бг не можахме? Защото ако някой им спре тока го обявяват за расист. Скоро си говорих с полицай и той каза: ” “Пипна ли го , идват 20 организации и изхвърчам” те затова обикалят с брадви и мотики. Почети малко да видиш едно време полицията какво го е правила в гетата. Сега не смеят да влязат там.
П.п. Още в предния пост исках да кажа, че ние мразим циганите, но същите ние сме позволили да ни се качат на главите и съответно да ги намразим. Затова смятам, че не е до цвета на кожата.
Мнението беше редактирано от Barberian на 12.08.17 15:59.
Предполагам никой от вас не е прав, тъй като никой не предоставя някакви данни и изследвания относно тезата си. Когато няма такива, всичко казано няма тежест и се приравнява на стила на много от статиите които се пишат из българските медии.
12.08.17
16:02
Не знам какво не схвана, но и нищо не съм твърдял, за да си противореча. : Д
Иначе съм израснал през една улица от Столипиново. Знам какво беше. Само да видим някой до кофите от нашата страна на улицата и с камъни се гонеше. Сега чат пат минавам оттам, и гледам, градинки това онова и всички майки мангалки там. Хората няма къде да си изкарат дяцата да пасат на спокойствие. Така са ги интегрирали, че...
И да, въобще не е до цвета на кожата. Ти говориш за едните черни там, дето стават директори, кметове и президенти в бели страни, а тук е нещо генетично изпростяло, крадливо, необразовано и миризливо племе.
12.08.17
16:04
казано от kaloyan на 12.08.17, 16:00:
Предполагам никой от вас не е прав, тъй като никой не предоставя някакви данни и изследвания относно тезата си. Когато няма такива, всичко казано няма тежест и се приравнява на стила на много от статиите които се пишат из българските медии.
Кое да изследвам , дали си плащат тока или дали деца правят деца? Очевадно е, расизъма вече е към нас, а не към тях. Ние ще изчезнем, не е нужно да съм топ математик за да ми е ясно.
казано от Никой на 12.08.17, 16:04:
Кое да изследвам , дали си плащат тока или дали деца правят деца? Очевадно е, расизъма вече е към нас, а не към тях. Ние ще изчезнем, не е нужно да съм топ математик за да ми е ясно.
Отново пишеш неща за които нямаш никакви данни и които си гледал по телевизията.
12.08.17
16:08
казано от Gogo на 12.08.17, 16:02:
Не знам какво не схвана, но и нищо не съм твърдял, за да си противореча. : Д
Иначе съм израснал през една улица от Столипиново. Знам какво беше. Само да видим някой до кофите от нашата страна на улицата и с камъни се гонеше. Сега чат пат минавам оттам, и гледам, градинки това онова и всички майки мангалки там. Хората няма къде да си изкарат дяцата да пасат на спокойствие. Така са ги интегрирали, че...
И да, въобще не е до цвета на кожата. Ти говориш за едните черни там, дето стават директори, кметове и президенти в бели страни, а тук е нещо генетично изпростяло, крадливо, необразовано и миризливо племе.
Ще ми обясниш ли как се изпродтява гинетипно? Аз казвам, че сега не са интегрирани, а едно време бяха- до колкото е възможно. Щом тогава са били по малко значи системата е работила. Хората ги е страх защото не са интегрирани и са гладни и крадат всичко защото знаят, че нищо няма да последва.Ако законите важат и за тях, и държавата ги вкара в училищата ще започнат да стават хора и няма да има нужда да крадат.
12.08.17
16:15
Взимаш двама тъпи мангала. Чифтосфаш ги.
Взимаш двама други, вадиш и оттам поколение. Не четат, не пишат, не развиват ума си, интелект 0. Взимаш техните деца, онождаш ги с децата на други такива и така поколение след поколение. Ето ти един пример за генетично изпростяване. :>
Мнението беше редактирано от Gogo на 12.08.17 16:17.
12.08.17
16:37
Хора, не мога да разбера защо повтаряте като мантра тази уникална малоумщина с интеграцията и образованието при положение, че има страшно много литература по въпроса и факти факти и опит.....
Сега ще отрече ли някой, че и сегашната европейска цивилизация е плувала във варварство и са били необходими 1000 годишни усилия за да излезе от него и да използва съкровищата на древната цивилизация.Законите на социалната еволюция са също така неумолими както и онези на еволюцията на организмите..Цивилизациите стават по висши форми само след преминаване на цяла редица от постепенно разгъване , почти неусетно в бавна последователност.Европейското образование приложено към примата е още по зле и го прави дълбоко окаян,защото му налага нови идеи и изтънчен начин на живот, без да му доставя средства за приложението му .....Поздрави
12.08.17
17:02
И какво предлагате да се направи? Да ги избием ли?
Наложи се да науча английски защото по месец стоях на едно ниво на игрите на компютъра🙂 С речника дума по дума докато разбера какво да направя.
Принудих се да сменя латиница с кирилица поради същите причини преди повече от 20 години. В Англия се принудих да уважавам полицията🙂 Сина ми беше на 6 и за 6 месеца проговори свободно английски. Не Нее гений, просто беше в такава среда.
Ако манго се принуди да учи, ще живее по добре, няма да има нужда да краде и няма да пречи на нас.
Мнението беше редактирано от Barberian на 12.08.17 17:08.
12.08.17
17:07
Твърдо нье! Долу расизана! Равни права за всички! Нищо повече не искам. :>
12.08.17
17:15
Черните тук също са мързеливи и тарикати и повечето точат системата. Аз също не ги харесвам, но не защото са черни. Ако бяха сини и правеха така също нямаше да ги харесвам, но съм реалист. Нямаме избор. Всички се репчим, но никой не прави деца. Всеки говори за Левски и Ботев, но по него време са имали по 10 и повече деца. Каквото и да правим ще изчезнем. Въпроса е само кога.
12.08.17
17:19
казано от kaloyan на 12.08.17, 16:08:
казано от Никой на 12.08.17, 16:04:
Отново пишеш неща за които нямаш никакви данни и които си гледал по телевизията.
Не гледам телевизия от 2 години. Данни можеш да видиш в интернет, за раждаемост, детска раждаемост и всичко.
12.08.17
17:25
По 10 деца, щото това са били робите. Безплатната работна ръка в семействоро. Да се орее, сее, жъне, да се пасат говедата и т.н. Да си сам тогава е да си жив Омрял. Освен ако не си бил нинджа.
Сега, деца се правят ако ти е кеф, ако си се изтървал, ако искаш да вържеш адската жена или следваш чужди виждания на хора.
Не всеки е роден за разплод на тоя свят. Е, ако нямаш деца, не ти трябва и жена. Само да ти дудне и да ти отнема от времето. Пък като разполагаш с цялото време на света, можеш да си седиш необезпокоявано в ббтийна и да си натисйаш ф5. : )
Мнението беше редактирано от Gogo на 12.08.17 17:27.
12.08.17
17:28
казано от Никой на 12.08.17, 17:02:
И какво предлагате да се направи? Да ги избием ли?
Наложи се да науча английски защото по месец стоях на едно ниво на игрите на компютъра С речника дума по дума докато разбера какво да направя.
Принудих се да сменя латиница с кирилица поради същите причини преди повече от 20 години. В Англия се принудих да уважавам полицията Сина ми беше на 6 и за 6 месеца проговори свободно английски. Не Нее гений, просто беше в такава среда.
Ако манго се принуди да учи, ще живее по добре, няма да има нужда да краде и няма да пречи на нас.[/quote
И стана англичанин така ли....от раз....
Нищо не трябва да се прави, нека се развиват по техния си начин това е..имат си традиции обичаи, насилственото агресивно вмешателство в тях е отвратително..
12.08.17
17:29
казано от Gogo на 12.08.17, 17:25:
Не всеки е роден за разплод на тоя свят. Е, ако нямаш деца, не ти трябва и жена. Само да ти дудне и да ти отнема от времето. Пък като разполагаш с цялото време на света, можеш да си седиш необезпокоявано в ббтийна и да си натисйаш ф5. : )
Това го повтарям на всички жени които казват :” Офф вече съм стара трябва да имам деца”
Деца и семейство се правят с подходящ партньор, а не защото вече си на 30. То затова 50% от браковете приключват с развод.🙂
12.08.17
17:33
казано от doni dimitrov на 12.08.17, 17:28:
И стана англичанин така ли....от раз....
Нищо не трябва да се прави, нека се развиват по техния си начин това е..имат си традиции обичаи, насилственото агресивно вмешателство в тях е отвратително..
Ами да🙂 Като си купувахме кола ни спряха на тест драйва и децата бяха без столчета. Няма да забравя как стояхме мирно с наведени глави, докато полицайката ми чете лекция защо е нужно детско столче😄 Дори не ми мина през акъла да питам има ли начин да измислим нещо🙂
Ако не ме кефи, никой не ме е викал тук.
В България като ме спрат съм с навирен нос и не ми дреме.
Мнението беше редактирано от Barberian на 12.08.17 17:34.
12.08.17
17:37
Ха ха така си е ,като си в чужда къща, на чужда трапеза наведената глава е закономерност...
Мнението беше редактирано от doni dimitrov на 12.08.17 17:38.
12.08.17
17:38
.
Мнението беше редактирано от Dizzy на 12.08.17 17:39.
12.08.17
17:38
казано от doni dimitrov на 12.08.17, 17:37:
Ха ха така си е ,като си в чужда къща, на чужда трапеза наведената глава и закономерност...
Оказа се, че глобата била 200 паунда на дете. Две деца 400. Пуснали са ни защото е първо провинение.
12.08.17
17:53
казано от nervak на 12.08.17, 09:52:
казано от Иван на 12.08.17, 07:09:
Самата идея, че определяш някого по външни белези, те прави нулев за мен т.е не съществуваш.
Ми оди се пЕри тогава...какво се чувстваш длъжен да защитаваш тъмнозелените...апропо те няма да ти простят,какъвто си нежен...)))
Как ме определи какъв съм? А да, по външен вид - забравих, че си представителна извадка на типичния българин в днешно време. Даже няма нужда да те наричам някак - “типичен българин” е достатъчно. Жив и здрав, ти сам си си наказан от живота 🙂
Колкото повече чета тази тема, толкова повече ме блазни мисълта за емиграция в централна Африка. 🏃🏽🚀🏝
12.08.17
19:32
Марги,няма да прокопсаш там,ше ядеш само овнешки тестиси и какавиди и гъсеници.
А от йога там пара не мош прави защото теа се катерят като гибони и са подвижни достатъчно.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 12.08.17 20:19.
казано от Bart Simpson на 12.08.17, 19:32:
А от йога там пара не мош прави защото теа се катерят като гибони и са подвижни достатъчно.
И овнешки гъз да ядат, там, макар и “маймуни” са много повече хора от нас, които знаем и можем всичко и освен това толкова сме се развили, че и взимаме ролята на господ да съдим. Доста жалка работа
12.08.17
22:04
казано от kaloyan на 12.08.17, 21:46:
казано от Bart Simpson на 12.08.17, 19:32:
А от йога там пара не мош прави защото теа се катерят като гибони и са подвижни достатъчно.И овнешки гъз да ядат, там, макар и “маймуни” са много повече хора от нас, които знаем и можем всичко и освен това толкова сме се развили, че и взимаме ролята на господ да съдим. Доста жалка работа
Така e,там са на принципа “Яж хора, за да станеш хора!” , нали човек е това което яде.
12.08.17
23:15
Е#ахти драматурзите.
12.08.17
23:26
В ЮАР белите се пазят от черните с електрически огради, ако не емигрираш там расист, бързо ще се превърнеш в такъв.
Разсъжденията за децата, дето ставали от изтърване, като имаш дете и го заобичаш повече от себе си, ще ти се промени светогледа, ако не си пълен дебил разбира се...
13.08.17
00:30
.
Мнението беше редактирано от Ивайло Златин на 14.08.17 06:35.
казано от Иван на 12.08.17, 17:53:
- “типичен българин” е
Хахах ,аз може да не съм българин-и не съм не ,че е проблем(като за теб)))))Ама ти си нежен))).
13.08.17
10:37
Уважаеми, хвърлям по едно око на дискусията ви, но нямам възможност да чета подробно всичко.
Тъй като нещата напоследък клонят към излизане от добрия тон, ще ви помоля да броите до 100, да излезете на разходка и след това, ако още ви се пише, да си мерите приказките.
14.08.17
01:47
Димо димооо, така и не ми направи комплекса ти. Да го беше направил, да си изкарАл плочките до ся. 😄
Пичове (женските такива също са включени), темата наистина се е изместила много и е стигнала до неподозирани и абсолютно непродуктивни разклонения, та ще употребя за пръв път правото си да поискам да се позачисти в дневника ми.
казано от Joe Musashi на 14.08.17, 01:47:
Димо димооо, така и не ми направи комплекса ти. Да го беше направил, да си изкарАл плочките до ся.
Ще го направя бе, не съм спрял да се оглеждам за чук, един мой приятел, дето е супер-дупер заварчик обеща да ми направи чук. А бухалка щях да ходя да си купя парче дърво от където продават дърва за огрев да си правя, ама преди отпуската много работа от тъмно до тъмно. Имам още 2 седмици отпуск, ще го направя. Нали се зарекох повече тежки щанги да не вдигам, ще ми дойде идеален комплекса ти.
14.08.17
17:26
Ако ти върши работа. Леко съм го изкривил от млатене, ама.... : Дддд
Мусаши, да не беше днес в Авангарда? Едни младежи правеха комплекс със скок на кутия и удряне на медицинска топка в земята.
Аз пък набързо направих на Илиян комплекса
10-1 тръстър @40
сс 10-1 набиране СТ
10-1 обръщане @40
сс 10-1 лег @60
за 24-25 минути, което е доста по- зле от миналия път. 2 седмици не бях барал щанга и се чувствах ужасно слаб, отначало едва ги избутах дългите серии с тръстърите. Набиранията, обръщането и лежанката няма проблем - на тях си почивах, ама нали каквото тренираш това можеш а аз тръстъри никога не съм правил... Може би и единствената свободна лежанка че беше далеч от щангата дето обръщах и имах по 10 секунди на отиване и връщане се отрази на слабото време. Миналия път май за 22 го направих същото.
14.08.17
18:18
казано от Gogo на 14.08.17, 17:26:
Ако ти върши работа. Леко съм го изкривил от млатене, ама.... : Дддд
За какво служи чукът в тренирането?
14.08.17
18:39
А не отскача ли по посока на челото ти?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 14.08.17 18:40.
14.08.17
18:40
казано от Bart Simpson на 14.08.17, 18:39:
Ане отскача ли по посока на челото ти?
Барти, излез от анимационния филм😂😂😂
14.08.17
19:00
казано от Херцог Трън на 14.08.17, 18:40:
казано от Bart Simpson на 14.08.17, 18:39:
Ане отскача ли по посока на челото ти?
Барти, излез от анимационния филм
Ми така си го представям,ман.
Честно,не е ли логично да те изпляска в челото?