тренировка
корни и сладолед баунти
300 гр шунка
100гр сирене с 3 резена диня
едит: още половин диня; 200гр млечен пастет; 100гр сирене
тотал: хиляда милиона калории
тренировка - гръб, бицепс
ротации
скрипец 10х30 8х30 6х40 3х50 асистирани 2,2,2,1,1 скрипец 2х3х50 4х50
гребане: силово 10х22; изнервих се, от пейка 2х10х12,5
долен скрипец 3х10х30
обръщане 10х малкия лост, че нещо пак изговнарявах и не отварях лактите 3х5х25 10х20
сгъване за бицепс, дъмбели 2х10х9,5 10х7,5
сгъване за бицепс, скрипец 3х10
ренегадско гребане 3х5/ръках10кг
повдигане на краци от стенд 3х10
стълби 10 мин, обаче ме натегна коляното и се изнервих драстично...
трябваше да бягам, ама...
лошото е, че до час-два, като се разхлади малко, бустера ще ме е остави сдъвкана и изплюта и няма да мога да ида да бягам...Гррр!!!
Мнението беше редактирано от БПН на 31.07.17 17:18.
14:10 тренировка (след 16 часа фаст)
17:00 500гр кварк с 2 дози протеин и 30гр тахан; 150гр домат и 50 гр наденица няк’ва
предстои: 4 яйца с 80 гр крема сирене
тотал 1330 ккал; в36 м63 п154
тренировка - гърди, рамо, трицепс
ротации
лег 2х10х20 5х35 5х40 10х35 2х8х35
горен лег 3х8х12
флайс 2х10х 2х4
раменна преса 8х20 3х25 2х8х20
2 упражнения за ротаторите с 3кг гири; в три кръга
кофи за трицепс 4х10
кик бек 3х10х 2кг
молитва за корем 3х15х20
повдигане на таза от тилен лег 3х10
пътека - всичко ~30 мин, разстоянието - малко над 5 км; 500м вработващи; 3 км за 16 мин
после шибанярската пътека се разеба, извинете - рестартира. После 5-600м за раздишване в скорост и после 1км със скорост 13км/ч
Не съм доволна, че съм свиня и снощи изядох света, но отдавна не съм имала такова приятно усещане за сила по време на тренировка. К’вото и да си говорим, въглехидрата си дава неговото и това е. В този ред на мисли, днес е понеделник. Ден за нови обещания и старт на експерименти. Липсата на дисциплина започва полека-лека да ми стопява неприятно постигнатите, но пък приятни за окото резултати и реших, че е време да се формулират ясни правила, защото така функционирам най-добре. Не искам да съм от хората, които непрестанно си измислят оправдания. Особено знаейки, че мога. Каквото съм си наумила досега - всичко съм успявала, просто ми трябва план. Та така...
От днес, 31.07. си давам 4 седмици срок, в който да доизкусоря следния режим: къси фастове (14-16 часа) с въглехидрат около и прицелно под 50гр, като във времето ще се старая максимално повече фибри да приемам, ако не успявам, което подозирам, че ще стане, просто ще ги приемам отделно, само фибри. Съотношението протеин:мазнини няма да го гоня някакво определено, но като си знам вкусовите предпочитания, вероятно ще преобладават протеините. Дневен калориен прием - 1300-1500 ккал. Чийта ще го планирам, вероятно под формата на дни, в които не се броят калории и ще е приоритетно преди тренировките за крака и гръб. Още не съм напълно убедена обаче дали ще остане така или под формата на чийт мийл, това в движение ще се измисли. Но много държа този път да си е зареждане, а не озахаряване. Дано се получи.
Иска ми се да вкарам и малко л-карнитин в схемата, ама сега не ми е подходящо във финансов план. Допълнително ще си приемам рибено масло 4-5 капсули дневно, женските витамини и от време на време по малко бустер за газ на тренировките. На първо време това, а по-натам планирам да започна да се самонаказвам с разни билкови отвари, ама това няма отношение с тренировките.
Имам голямото желание да си пипна и тренировките, защото намирам за тъпо да си тренирам най-вървящите мускулни групи два пъти в седмицата, при положение, че има доста по-нуждаещи се части. Въпросът е, че това ми е само идея все още и нямам нищо конкретно като план, а и освен това бягането ми е приоритет в момента. Така че до края на периода може и да си оставя програмата в този вид, като задължително обаче смятам да си върна тягата (трап бар) в деня за крака.
Знам, че би било коректно да си пусна и мерки сега, но всъщност дори и да си направя труда, няма да е коректно, защото съм плондир след вчерашната цяла диня, която ометох. Освен това съм със зверски апетит и подута преди (н-ти за този месец) МЦ и няма особен смисъл, но понеже се теглих след тренировка - 71.4, си го оставям като стартов резултат. След първата седмица ще се премеря/прегеля и тези резултати смятам да взема за отправна точка за по-натам.
Наистина това смятам за няк’ъв заключителен етап на гоненето на лятна форма и от септември, живот и здраве, да помисля за някаква по-сериозна поддръжка. Днеска гинеколожката ми ме направи за 2ст заради състоянието на червата ми само по ехо- находката, без да коментираме изобщо всички извращения, които правя. Друго за момента нямам с траен демидж, но външният вид не е всичко, а и е правдоподобно оправдание, ако съм дебела от здравословни съображения.
Поствам си едно клипче на псевдо кофичките. Моля за мнение. Почти съм убедена, че не ги правя както трябва, защото ми палят само раменете, а в трицепса усещам твърде малко.
Мнението беше редактирано от БПН на 31.07.17 18:04.
Пейката трябва да е по близо до гърба ти.Спускането да става по вертикала,а не както при теб под ъгъл.
Много благодаря за корекцията!
Отчета за днес:
14:00 мини корни
17:30 много краставици; 200гр извара с доза протеин
предстои: още повече краставици; 4 яйца, 200 гр крема сирене;
тотал 1269ккал в39 м75 п109
почивен ден
Днеска работният ми ден продължи около 16 часа. Едва гледам, а още е вторник. Освен това бях и адски неразположена, нещо жегата ме изяде и постоянно ми се виеше свят, не ми стига въздуха и съм в тотална безтегловност. И да, знам, че т’ва корни няма място там, ама вече ми прилошаваше, а нямаше какво да бодна по пътя, а т’ва го имах в чантата. Коленете ми са класически възпалени, дори горещата вода в банята ми причинява дискомфорт. Дано до утре поотминат, че тря’а да се кляка по график. Освен, ако не се повтори днешния ми работен ден де, тогава определено ще съм пас.
Продължавам да се размекицвам прогресивно, имам чувството, че шкембето ми расте с всяка минута. Нещо ми е и депресивно, освен другото и много сериозно планирам да си доям, че съм умряла гладна днеска и да хоризонтирам.
Вчера
Сладолед Дени
200гр извара с протеин
200гр кварк
200гр печено пилешко филе
Тотал ~1300 ккал, макросите - тамън
Почивен ден
Исках да бягам, ама нямах желание.
Хубавото е, че последното ми хранене за вчера беше в 6. Т. Е. Вече имам преднина с днешния фаст. Ще опитам да тренирам на гладно след 20-22 часа фаст. Да видим как ще се случат нещата. Още ме тормозят коленете, а освен това и едното рамо ми прави някви педалски обаждания, ама... Дъмбела зове.
А кантара крещи! 😁
12:00 285гр свинска шунка
14:30 Хорни с вкус на брауни
15:30 тренировка
17:30 200гр сметана 20% с протеин; 100гр сирене с няколко краставици
20:00 търчане на открито - 5км за 33:34; кат’ за първи път бива, ама тря’а натегна за време; плюс т’ва съм убедена, че утре ше страдам, ‘щото ще ме пръснат коленете, ама... но пейн, но гейн
тотал 1339ккал в47 м87 п100
тренировка - гърди, рамо, трицепс
лег 2х10х20 3х40 3х6х35
горен лег 3х10х 2х12
флайс 2х10х 2х4
раменна преса 2х10х20 7х20
двете упражнения за ротаторите 2х10
мъчих се да правя борческото въртене, но засега само на слоу моушън успявам да направя движение, с което приличам на дете от кръжок за хора в неравностойно положение....
гребах (буквално) с малкия лост и е мно’о яко, ама си пестя рамото ся
скълкръшър 2х10х10 7х10
скрипец 3х10
корем малко и т’вай
Днеска пак бях мега не в кондиция. Имам си и няк’ви глупости, бият ми се бръмбарите в празната кофа и жегата, и.... много се изкефих на бягането. Утре, ако мога да ходя - пак.
03.08.17
21:48
казано от БПН на 03.08.17, 21:42:
14:30 Хорни с вкус на брауни
Ко? 😄 😄 😄
Вчера :
16:00 500гр пражка шунка, 30гр сирене
17:00зелка айсберг, 2 с. Л. Зехтин, 200гр круша, 200гр мляко, протеин и 50гр извара
Тотал: 1287 в47 м70 п150
Почивен, защото нещото на гърба пак ми се възпали, та оттам и драмата с рамото и всичко останало. Надявах се вчера да почина, за да мога да се раздам днес. За съжаление, днес се събудих дори по-зле. Коленете ми пак са супер тежки, а в допълнение и глезените ми са уморени. Да се чуди човек от какво. Отделно и нещо в монолитната ми плоча опъва, та днес ще е съвсем символично.
500гр нектарини
150 гркварк със страчитела
200гр телешки кюфтета - ужасната грешка да купим кайма от голяма верига, а не от месарницата срещу нас
Предстои :зарекла съм се, че днес ще изям най-големия сладолед на света, щото е днес е Св. Чийт
Тренировка - крака
Клек 2х10х20 5х40 многох5х60 3-4х1х70 1х80(не съм сигурна) 3х6х60 и чак последните три серии бяха като хората, майна...
Трап бар тяга 1х10х трап бар, високи дръжки 2х10х(60?) ниски дръжки
Напади с 10кг диск над главата 2х10
Планк 60х34 25х34
2 кръга корем на постелка
Бягане 4км за 25 мин на някви тъпи, неравни интервали във всякакви скорости
Жалка история... И тая гнясава майма (щото кайма явно не е било) ми разказа играта просто...
Ма поне беше забавно!
Мнението беше редактирано от БПН на 05.08.17 17:44.
Снощи имаше свещена свинщина пак. Половин кило сладолед, орео, шоколад, кукита с шоколад, чипс, киндер буено, слънчоглед и сигурно пропускам още неща, но се схвана замисъла....
Днес:
Тренировка
Оризовка
200гр круши, 4 яйца, 250гр извара
300гр 12% сметана с доза протеин
Тотал 1292 в52 м81 п91
Тренировка - гръб, бицепс
Ротации
Горен скрипец 10х40 5х50 1х60 2х3, 2 асистирани набирания скрипец 3х10х40
Гребане от пейка 10х 12,5 2х10х10
Долен скрипец 3х10х30
Обръщане 4х10х20 заради болящото рамо се ограничих в килата
Сгъване с дъмбел за бицепс 3х10х9,5
Сгъване за бицепс, долен скрипец 2х10
Пътека - 25 мин, 3км за 16:30 приблизително, поддържах си 11км/ч
Ни мо’а да гледам. Направо съм се хоризонтирала вече.... Снощи имах много интересна и приятна вечер. По същество, подаде ми се много интересна информация, която още веднъж ме кара да се замислям, че трябва да ям повече. По принцип, не в чийт мийловете, нали, ‘щото снощи пак си легнах в опасение да не одера пръча през нощта.... Но това, след изтичане на експеримента ми.
По този повод, трябва да си призная, че пак изтървах правилния момент с мерките. На кг не мърдам, визуално само водни задръжки тук - там и тва е. За момента не се и справям добре, щото въглена е само от тъпи източници, ама то и негативни примери трябва да се дават в тоя живот.иначе как ще знаеш какво да не правиш?
15:00 тренировка
16:30 400 гр 12% сметана, 2 дози протеин, 200гр пуешко филе, 250гр млечен пастет
19:45 кардио
Тотал 1275 в24 м80 п119
Тренировка - гърди, рамо, трицепс
Лег 2х10х20 10х30 4х40 8х35 2х6х35
Горен лег 3х8х 2х12
Флайс 2х10х 2х4
Раменна преса 3х7х20
почнах и 4та серия, ама ме напъна рамото и спрях
2х един комплекс за цялата горна част и корема, състоящ се от 4 упражнения с 10кг лост
Разтваряне с дъмбели 6х10х2х3 всяка серия през 10 секунди
Фейспул 10х20 4х10х25
Кик бек 4х10х2
Необичайна тренировка с необичайни упражнения, де факто двуразово натоварване и е малко странно още. Ама за в София съм си измислила друг секс, но да видим дали ще имам възможност да го реализирам. Следващата стъпка, след сегашното ми гладно начинание, ще трябва да е нормализиране на храната до баланс и намаляване на броя тренировки. Което значи по-голям разход за тренировка. Което, според моите боси виждания, е драстично повишаване на тонажа. Или да си плащам за престой в залата на пансионен принцип. Та това ми тормози бръмбарите днес...
Бягането днес ми беше доста слабо. Времето за км доста по-високо от обикновено, но се успокоявсм, че поне разстоянието най-накрая се покачи. Сега трябва да повторим със същия резултат. Ако не да подобрим. И пак смятам, че за пушач не съм зле.
А да, от днес пак ги спирам. Да видим тая седмица за колко време 😁
И само не разбирам к’во ми има на гръбчето, дето такива плюнки породи преди.... Аз си го харесвам. Пък! 😁
п.п. само забележете на заден план дали #пичо’етесекефят 😄 😄 😄 😄
Мнението беше редактирано от БПН на 07.08.17 22:01.
14:45 360гр тофу (мастър блякс), 308гр шунка от себеподобно
17:00 250гр кварк, 100гр сметана, две дози протеин
20:00 тичане 3.750 за 20:33
#когатодвататихипфлексорампиратедновременноитисеискадаумрешкрайпътя
Тотал 1301ккал в30 м74 п177
Трябваше да е почивен, но заради програмата на работа в четвъртък вероятно ще скатая от кардио. Любопитна съм краката как ще се държат утре...
тренировка
16:00 300гр сметана с протеин, 100гр сирене; 250гр котидж с протеин и с.л. тахан, огромна салата краставици и 500гр домати
тотал 1357ккал в48 м81 п112
тренировка - крака
ротации
клек 10х20;40 5х60;70;60 3х10х50 харесах си клека днес. типично най-тежката серия, беше най-прилична. Последните три - пюр кардио, майна.
румънска тяга с дъмбели 4х10х 2х18
американски суинг 15х12 3х12х16 една жена искаше да и обясня какво правя. Учудих се, че имало и по-некоординирани хора от мен. Накрая я помолих да спре да опитва и да ходи да пита някое от гейчетата на бара да и обясни, защото аз видимо не можех...
гигантска серия за крака: напади-отпади-странични напади с 10гр пред гърдите 3х10
20х отказ планк, ама без часовник, не знам колко е било; май нямаше минута, не ми беше до планк
коремни от обратен наклон 3х12х20кг
повдигане на крака до свити от вис 3х12 първата серия си висях на харабията; втората и третата - на лакти
и не, краката ми не се държаха прилично днес;
Тръгнах да загрявам и просто бяха уморени, не ставаше за бягане със смислена скорост (над 9.5 нямах шанс), така че - 20 мин ходене 5.5км/ч на 12% наклон.
Туй то. И с’а съм като с шило в гъза, нямам да тичам, т.е. имам, ама не мога и имам хиляди неща да правя, а не ми се правят.... Мисля да натЕгам кучки и те тва’и!
10.08
След 22 часа фаст ми стана лошо докато шофирах и избабаних няква глупост - сладоледчемнце от една бензиностанция на изхода на Смолян
След три часа, като се прибрах ядох домати със сирене, кофичка сметана с протеин и се събрах в 1200-1300ккал при спазено разпределение нс макросите
Почивен ден
11.08
Днеска пак беше някаква лудница на работа и след това. Бръмбарите пак се развълнуваха, образуваха ми нерви и... Към 15 думнах 200гр свинско пушено филе, като се прибрах налетях на праскови и круши. Замезих ги с домати и сирене и... Да познаем кой ше тренира утре с тапа в гз. 😁
Тотала е към 1000ккал,почти само от въглехидрати, ама... Утре ше се зарежда и ще е по-страшно.
Пак без тренировка, ама то се очакваше, тепърва ще се режат повече и повече... Нищо де, той пърдялника ми е толкова дървен, барабар със задните бедра, че днеска цял ден ходя като на... Къкана.
Станала сън в 5:30, порядъчно раздвижена на работа, после пътувания и буквално до преди малко мотане и домакинстване. Съвсем ми се струва порядъчно да ми пада батерията вече...
Мнението беше редактирано от БПН на 12.08.17 00:08.
От днес официално съм член (и то 69-ти, хо хо хо) на Джони отбора.
Тренировката днес:
ротации
лежанка
2х10х20; 5х30; 5х37; 2х40; 0х47; 3х35; 0х47; 3х5х35 или нещо от сорта....
горен лег 5х2х12 3х10х2х12
флайс 2х10
раменна преса 3х10х20
шоулдър шокър х3
френско с дъмбел 2х малко х 10; мнооого ми натежа
кик бек 3х10х2
5 мин разни разнообразни крънчове без тежести
лицеви опори 8от колене; 3х3 нормални; 12 от колене
тръгнах да бягам на пътеката, крос се пада по план, ама краката са строшени още;
довечера нещо...
днеска е ден за чийт засега натягам праскови, ама за довечера съм се заредила с един вагон боклуци
Мнението беше редактирано от БПН на 12.08.17 15:56.
Пропуснах да спомена, че направих едно повърхностно замерване днес. Разбира се, трудно ми е да го интерпретирам. 69кг, т. е. - 2кг от последното мерене на 10.06. Мерките на раменния пояс, талията, ръката и бедрото показват несъществени разлики от - 1см или са си същите по места, но според мен има визуална разлика от тогава. Та така...
Снощи порядъчно довъших Св. Чийт с два големи шоколада, около 500мл сладолед, кутия американски кукита (личен фаворит), бургер с плескавица и завърших с голям чипс
Днешната волна програма:
тренировка (абсолютно натурална, без бостер и л-карнитин)
хоризонтален скрипец 10х40 3х50 1х60
асистирани набирания 3х2 1х3 2х2 (и одеве докато ядях се сетих, че тук трябваше да има още скрипец, ама толко’ ми е акъла, че забравих)
гребане от пейка 3х10х10
хоризотнален скрипец 3х10х10
обръщане 15х20 3х10х25 мъчих и 30 да обръщам, ама предвид състоянието ми (ще стигна и до там), просто ми бяха невъзможни
сгъване за бици 4х10х крив лост
чуково сгъване от седеж 3х10х 2х5 (то не бяха вени да стърчат, не беше чудо, чак се почувствах пичЕ)
ренегадско гребане 4х10х 2х10
повдигане на крака от вис, на лакти 3х10
пътека общо 5км за ~30 мин, по протокол си въртях интервали 2:1 с 10.5:13 км/ч
Храната:
220 гр печен патладжан с масло и подправки
200гр шунка
38гр сирене
предстои: 150гр извара маджаров с доза протеин и с.л. фъстъчен тахан
и хоум мейд жилибон, ако стегне желатина
тотал 1199ккал в 32 м86 п 89
Работата е яко размазана, наядена, наливам чай и съм пред заспиване пред ситком. <3
Снощи малко ме лъхна бриза на Панчарево след кроса и днеска малко подквасена хавата. Сутринта реших, че ще загрея преди тренировка и тръгнах пеша. Е, к’во са 3 км в посока за мен? По средата на пътя, обаче, взех да събирам очите и реших да се върна, да си взема колата. И така и направих. Разбира се, залата е добро, изпитано средство за избиване на температура и хрема. С’а прокарах хремата, пОта се кат’ кОче и наливам чай, да излиза бацила гнусен. Притеснява ме само реалната опасност да ми се разебе стомаха, ама... рисковете на това да си машина. 😄 Имам бясна мускулна на раменете, понеже вчера се правих на мъжко момиче и днеска не мо’а са отрия като ида да получавам прозрения. Затова и обръщането малко закуца. Нещото на гърба пак ме затормози, добре че поне има от кой да си прося по малко масажи, натягам се на фоумролера и чакам фитнес мейта с топките да дойде. Тенис топки бе, в чорап! 😄
Тази седмица ще я давам кротко с тренировките, че още не съм свикнала с работа. Планирам 4 силови, а кросове или на пътека, или ако някой ми сайдиса на акъла за вечерни ексцесии.
13:00 200гр извара
21:00 гювече от нищо - нещо 250 гр патладжан, 2 жълтъка, 10гр масло
Отделно 200гр шунка, 200гр извара с доза протеин
Тотал 1197ккал в31 м69 п120
Да, пак се връщам на мега многото извара, но не приемам критики през следващите две седмици, защото положението е мнооооого студентско и не мога да съм много придирчива към храната си в момента.
Днеска беше много весело. Ставам аз, викам си “хайде, итс дъ фърст дей ъф дъ рест ъф юр лайф” , ново място, ново начало и бла бла бла... Оправям се, обличам се като за аудиенция при папата, мажа помади, вчесвам се и се надъхвам, че колко и да ме плюят на работа, ще съм пич и няма да ми пука (а в София предния път кой ме не видя, само той ме не плювна, ама хайде....). Та... Тръгвам аз за работа, хиля се на разни мои си тъпотии (ускорителя за елементарни частици) и пускам лелята да ми дава тон в живота. При което, по традиция, тя ме упътва директно на майната си (не, не. Де да беше в Пловдив!). И така графикът ми неволно се промени. Но понеже малко изоставах от биологичния си часовник и все пак бях в поверения ми регион, реших да си тествам късмета където съм. И имах, повечето ми срещи бяха преди обяд. Тъкмо бях се понадъхала от сутрешната намеса на съдбата и... Стигнах навреме при шефовете и тъкмо когато щях да ги подсещам за едно повишение, за което говорихме и... Дойде колежката и така и не стигнахме до моя наболял въпрос. С’а съм с финансите, с които разполагах за седмица като студентка. Ама за три седмици. Тъг лайф, добре поне, че сметките ми са чисти за този месец и имам някакви запаси от храна.
Сега, след хранене, е време за сън, че утре е ден за крака.
Мнението беше редактирано от БПН на 14.08.17 21:51.
12:00 200гр извара
17:00 тренировка
22:00 гювече 300гр патладжан, 4 яйца, 200гр шунка, 10гр масло, 50гр сирене
тотал 1235ккал в28 м85 п91
тренировка
трап бар тяга 2х10х трап бар; 10х40; 3х5х60; 3х80; 3х8х60
натам - гърди
лежанка 2х10х20 10х30 5х35 3х40 3х6х35
горен лег 3х10х 2х12
флайс 2х10
3хкомплекса за рамо и горна част
разтваряне встрани 7х10х 2х4
скрипец за трицепс 4х10
без кардио
коленете ми са пак ауът ъф ордър, ама този път не са сами - задното бедро и тазобедените стави са плътно зад тях. Не мислех, че е възможно да имаш мускулна треска, която да трае цяла седмица, особено след като си тренирам вече доста време, ама - на! Та заради гадната болка в коляното още на опитите за клек с леко, се отказах от тренировката за крака. Плюс т’ва съм с някакъв брутален гастрит в момента и ми е много неприятно да се храня, заради което и избягвам колкото мога.
Много е минорно днес. Ама ш’ са опра’им - няма ‘де да ходим.
казано от БПН на 15.08.17, 22:23:
1Плюс т’ва съм с някакъв брутален гастрит в момента и ми е много неприятно да се храня,
Ама пък можеш да пиеш))))
Вчера:
Доза протеин по обяд
Една бисквита Милка
19:30 четири яйца, 80гр сирене, 200гр шунка
Тотал 1320ккал в23 м100 п81
Имах най-доброто намерение,а и уговорка да тренирам в 6. Приключих работа обаче в 6:45,запалих си другарчето за фитнес без да се обадя, а и наистина се чувствам тотално изтощена вече. Много нерви на работа, което няма пряко отношение с мен и моята работа, но рефлектира и ме довършва. Искам да ям повече и по-добре, искам да спя по-качествено, искам и леко да се социализирам. Засега само последното се случва на 5%. И това, че не съм почивала тази година вече започва да се отразява много. Искам днес да мина през залата, само да раздвижа малко. Краката са една идея по-добре, защото миналия ден успях да се лиша от още 10мин сън за един бърз сеанс с фоумролера. Беше хубаво и снощи да го направя, но не успях. Живот и здраве, в неделя, след озахаряване, ще се надявам да имам сила за да потренирам краката.
Успешен ден!
На мен лично единственият ми стимул е, че утре е петък.
Аз бях в подобно състояние,когато бягах всеки ден и ходех и в залата междувременно. Много е неприятно.
Оправих се като си дадох малко почивка. Една седмица нищо,спах си, лека храна и спокойствие. Непукизъм,че има хора в много много по-тежко състояние от моето и така.
Общо взето в моя случай беше пренатоварване.
Опитай да не се натоварваш от околните неща и ще ти е по-леко 🙂
Благодаря, че писа, Веси!
Сигурна съм, че е просто фаза. Всяко Начало е трудно. Сега ще си помрънкам известно време, а после ще вляза в релси, сигурна съм.
200гр извара с доза протеин и 30гр тахан
зелка айсберг с 2с.л. зехтин, 4 яйца с 10гр масло и 200гр шунка
тотал 1221 ккал в 11 м80 п110
Днеска пак взеха да ми се одървят краката. Реших, вдъхновена от Веси (добре де, и защото не ми се ходи сама в залата), да взема вЕрно да почина малко. Не ми се тренира, а нали не тря’ало да се прави нищо насила... Та по случай, че днес приключих работа по-рано (навън, за домашно ми скупчиха още тонове), съм решила да се отчета по най-бързия възможен начин и да чета книжка, като бял човек. И да усамотя и с фоумролера. И да си представям, че съм на почивката, която няма да видя. 😄
Така....
тренировка
200гр извара
поредното гювече: 430гр патладжан, 4 яйца, 200гр шунка, 10гр масло
асайд: 100гр сирене
тотал: 1267 ккал в34 м80 п100
тренировка - гръб, бицепс
скрипец - 10х40; 3х50 1/2х60 набирания 6,5,4 (не се шашкайте, напра’ихме ластика ултракъс), 5х50 2х8х40
гребане от пейка 3х10х10
долен скрипец 3х10х30 (мега много трудно ми беше)
обръщане 15х20 3х10х25
сгъване с крив лост 3х10хлост
чуково от седеж 3х10х 7,5
ренегатско гребане 3х10х10
крънчове 4х10 , всяка серия различно
пътека общо 4км за 24мин; крос 3км за 16:10
много ми тежеше всичко днес. Освен обръщането. Бягането можеше и да е повече като разтояние, но ме забоцка коляното и се сопрех. Задните бедра още са леш. Поне си отделих достатъчно време за разтягане накрая. Снощи се поофлянках с фоумролера, но не стана кой знае какъв ефект. С’а ше злоупотребявам със спиртни напитки и нямам търпение да стане утре, да млатя боклуцииии.
п.п. имам нужда от раздвижване на тазобедрените стави, но не знам как точно да стане, защото не съм силна в шпагатите. Идеи?
Мнението беше редактирано от БПН на 18.08.17 19:32.
Снощи показах на приятели защо едно време ми викаха Разшит. 😁
Свинщината започна днес и се проточи през целия днешен ден в шоколади, кукита, сладолед, още шоколад, чипс, споменах ли за шоколада? И... Схвана се идеята. Движението беше леко поразтребване и пране и туй то. Идеята е утре да си се наспя и да тренирам вече.
Искам и тук да благодаря на Габи, че толкова бързо ми влезе под кожата и ми вдъхна увереност и ми помогна да превъзмогна отдавнашен мой страх и комплекс - късите топове. Може и да ме съм съвсем във форма за тях (прекалено много висяща кожа), но се старая да не прекалявам. А и човек освен да се бори с килата, трябва понякога да се пребори и с главата. Та... Благодаря ти, Габчеее! :*
Мнението беше редактирано от БПН на 19.08.17 21:32.
тренировка
600гр тиквички на фурна, 200 гр шунка, 100гр крема сирене, 4 яйца
предстои 200гр извара с протеин
тотал 1260 ккал в31 м80 п119
тренировка - функционална
ротации и клек на празен ход, пилонаджийската
хиляда милиона опита за преден клек, заучавах техника
тръстър 3-4 серии с по 3-4 повторения 20, 25 и 30кг (на клипчето се вижда, че на уморено 30 не мога да ги обърна дори и ми ги качват, голям зор е т’ва побутване с бедрата, още не мога да го науча)
обръщане 3х15х20
суинг 10х12 3х15х16
бърпи с полулицева опора (половинка амплитуда, още нямам техника на лицевите, пък и идеята не беше да мъча за тях, да се активира корема повече) 2х10
повдигане на крака със завъртане от вис (шведска стена) 4х10
коремни от обратен наклон 3х15х10
планк 34кг за 30-35сек; отдавна не съм правила тежък планк и си личи
пътека 3.400 за 20 мин; общо 4км за 30 мин
реших леко да попроменя тренировките. И без това в момента нямам възможност да тренирам смислено, поне да натегна неща, които ми се струват интересни. Тук трябваше да си врътна и комплекса за горна част, но него ще оставя за утре. Като цяло, схемата е следната. Крака и горна част през седмицата. През уикенда гръб и една като днешната с няк’ви по-функционални упражнения. След 01.09, ако не съм умряла с тая моята храна, ще има и завой по-сериозен в храненето, но за това по-натам.
Качвам едно клипче на моите опити за тръстъри. Не е каквото трябва да е, но предвид моята липса на координаци, смятам, че постигнах чудо в рамките на една тренировка.
20.08.17
17:43
Скандализиран съм, че е изрязан краят!!!!
20.08.17
17:50
Може и да е в другия клип....но 100% не е отрязано от мен 😄
20.08.17
18:39
OMG!!!
ПИСКЛИВ ЛИ СЪМ!?!!?!?!? 😄
20.08.17
19:55
казано от БПН на 19.08.17, 21:11:
Искам и тук да благодаря на Габи, че толкова бързо ми влезе под кожата и ми вдъхна увереност и ми помогна да превъзмогна отдавнашен мой страх и комплекс - късите топове. Може и да ме съм съвсем във форма за тях (прекалено много висяща кожа), но се старая да не прекалявам. А и човек освен да се бори с килата, трябва понякога да се пребори и с главата. Та... Благодаря ти, Габчеее! :*
Мила моя <3 Няма за какво да ми благодариш!
Аз съм щастлива като те виждам теб щастлива! :*:*:*:*:*
Прегръщам те много силно и съвсем скоро ще се видимммммммммм
Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 20.08.17 19:56.
20.08.17
19:59
казано от Херцог Трън на 20.08.17, 18:39:
OMG!!!
ПИСКЛИВ ЛИ СЪМ!?!!?!?!?
Ама в случая трябва да викаш: “Херцогът се кефи” ;-) .......що п..ките.
Мнението беше редактирано от Деян на 20.08.17 20:03.
20.08.17
20:06
казано от Deyan на 20.08.17, 19:59:
казано от Херцог Трън на 20.08.17, 18:39:
OMG!!!
ПИСКЛИВ ЛИ СЪМ!?!!?!?!?
Ама в случая трябва да викаш: “Херцогът се кефи” ;-) .......що п..ките.
Това е бойният зов! 😄
200 гр извара
тренировка
400гр тиквички, 10гр масло, 150 гр шунка, 4 яйца, 100гр крема сирене
протеин с кварк
тотал 1324 ккал в34 м 73 п137
тренировка
ротации
лег 2х10х20 6х30 5х35 4х40 3х8х35
горен лег 10х 2х12 2х10х 2х10
флайс 2х10х 2х3
раменна преса 10,8,8 х 20
3х клипче
разтваряне с дъмбели встрани 7х10х 2х3
3хсс
бицепс/трицепс на скрипец
корем на постелка
крос 3.6км за 21 мин, общо 4.5км за 30 мин
Коленете ми са дрооооб. Имам два дни да си страдам.
200гр извара
180гр шунка с шам фъстък
300гр свиня, две чушки със сирене и яйце
пооядох се, тотала върви към 1500ккал, ма не знам точно колко са
При току-що ударените от мен 18 часа работен ден, просто нямаше къде да си я набия тая тренировка, а и при т’ва тичане ‘дето ударих днес на работа, просто няма и фуриоко. Утре, ако успея да прекарам по-лежерно, ще взема да мина през залата за едни крака. Днес успях, за 13-тина минути, на работа, да се почувствам ентусиазирана и в кондиция, което отдавна не се беше случвало. Нямам търпение вече да дойде отпуск. Много мразя като правя разни неща без желание. А преди си харесвах работата...
Мнението беше редактирано от БПН на 22.08.17 21:15.
парче маринована шунка
400 гр тиквички със зехтин на фурна, които изтървах и станаха на чипс
100гр топено сирене
4 яйца
25гр шоколад с малтитол
кварк с протеин
тотал 1238 в45 м65 п125
почивен ден
Днеска пак някаква лудница, но за съжаление не мога да отбележа вчерашния си успех. Имам хиляди неща за вършене и по работа, и по вкъщи и толкова малко време и енергия. Днеска на Хемус щеше да ме помете ветрето, майна. Дано новата служебка е по-тежка, че този празен кашон ми е сууупер нестабилен.