Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:
Barberian

22.08.17
11:51

казано от Deyan на 22.08.17, 10:43:

, а като цяло, макар уж да са минали някакви курсове/,

Не можеш с курс, да станеш треньор или да специализираш щанги- примерно, а да го преподаваш си е гавра. Айде ако си правил преден клек и военна преса ще сглобиш някакъв тръстър с който повечето “треньори” отбиват номера, защото клиентите гледат състезанието по кросфит и питат ” Кога ще изхвърляме” 🙂 а те им дават да бият по гумата, защото друго не знаят🙂

ДЕ

22.08.17
11:54

казано от Никой на 22.08.17, 11:51:

Не можеш с курс, да станеш треньор или да специализираш щанги- примерно, а да го преподаваш си е гавра. ....

Така де, то аз и затова се отказах да ги посетя. Комплекс като за моите възможности и сам мога да си сглобя, четейки тук там, както и заучавайки правилно движенията. То даже и за това не знам, дали могат да ти помогнат, т.е. ще тръгнеш нещо да правиш в движенията не както трябва, а те като те засилят на доста бройки и редовно, току виж като нищо си се контузил.

22.08.17
12:18

С такива хора работя ежедневно, от Индия, Пакистан и прочие. Нямат си понятие от нещата, но са изкарали курс за проджект меринджеи.

22.08.17
12:31

Недейте ги оплаква толкова кросфитърите. Тренировки като всички други, ся дали им играят по психологията “аз съм част от елитна групичка, нашите тренировки са най- яки, затва ше си плащам и ще тренирам като животно”, тактика, която и други използват, дали щото са си интензивни тренировките, и като си плащаш и като те карат да ги правиш всеки ден щеш- не щеш, но като цяло в кросфит групичките където съм гледал по- ми харесват така чисто естетически как изглеждат хората сравнено с процента на шкембаците в средностатичтическия фитнес.

Специално за теб Дидо, сигурен съм че ако имаше начин да сравниш себе си след 1 година как си си сглобил тренировките сам и колко си ги тренирал и ако имаше начин да върнеш времето и да се запишеш на тоя кросфит до вас и после да сравниш след една година как изглеждаш, все си мисля, че резултатите от кросфита ще ти харесат повече.

Мнението беше редактирано от Димо на 22.08.17 12:33.

22.08.17
12:43

Отделно, нека не правим цензура, мен ако някой много ме дразни да си дава мнението в дневника ми ще намеря начин да му кажа. Боян, както и всеки друг може да си каже мнението.

ДЕ

22.08.17
12:47

казано от Димо на 22.08.17, 12:31:

сравнено с процента на шкембаците в средностатичтическия фитнес.

нЕкви такива като тоя в средата ли с детенцето ... и особено тези вдясно от него-и те с леки шкембенца гледам :-)))))

Мнението беше редактирано от Деян на 22.08.17 12:48.

22.08.17
12:57

Горе - долу 🙂

Макар че то естетиката е субективно нещо, както и желанията, някой може да иска точно така да изглежда.

ДЕ

22.08.17
13:04

казано от Димо на 22.08.17, 12:57:

Горе - долу

Макар че то естетиката е субективно нещо, както и желанията, някой може да иска точно така да изглежда.

Така е, макар да съм наясно, че за други шкембелии говориш. Пътечки и 20 кг. на скрипец за трицепс ..... и бърше с кърпата челото :-) Всъщност не ми е смешно, съчувствам им даже и им се кефя, че все пак полагат усилия.

22.08.17
13:26

Аа, не, аз на дебелите във фитнеса няма какво да им се присмивам, напротив, те просто са в началото на пътя си. Странни са ми тея, дето искат да са бабанки.

Bart Simpson

22.08.17
13:32

По същия начин, аз и ти сме им странни.

... дали щото са си интензивни тренировките

Кросфит тренировките рядко са интензивни - те са с висока плътност и обем, като се търси голяма генерирана обща мощност на база свършена работа за единица време.

Интензивни са трибойските и щангистките тренировки, където се търси интензивност, като процент от 1ПМ.

Ако очакваш да направиш някакви мускули с кросфит тренировки - дето имаше една приказка “надай се у*йо на пйени жени” 😄

22.08.17
13:54

Специално за теб Дидо, сигурен съм че ако имаше начин да сравниш себе си след 1 година как си си сглобил тренировките сам и колко си ги тренирал и ако имаше начин да върнеш времето и да се запишеш на тоя кросфит до вас и после да сравниш след една година как изглеждаш, все си мисля, че резултатите от кросфита ще ти харесат повече.

Ами иди на кросфит и изкарай плочките де 😄
То ако тая работа беше бучни пръчка - пий вино...Ама не е.

22.08.17
14:14

казано от Alexander Krastev на 22.08.17, 13:53:

... дали щото са си интензивни тренировките

Кросфит тренировките рядко са интензивни - те са с висока плътност и обем, като се търси голяма генерирана обща мощност на база свършена работа за единица време.

Интензивни са трибойските и щангистките тренировки, където се търси интензивност, като процент от 1ПМ.

Ако очакваш да направиш някакви мускули с кросфит тренировки - дето имаше една приказка “надай се у*йо на пйени жени”

Да бе, все ги бъркам кое е интензивна и коя плътна 🙂

казано от James Hinks на 22.08.17, 13:54:

Ами иди на кросфит и изкарай плочките де
То ако тая работа беше бучни пръчка - пий вино...Ама не е.

А, да бе... аз отдавна смятам че на мен не тренировките са ми проблема. И с кросфит и с мросфит докато не оправя яденето няма да я бъде работата.

Само казвах че едните така визуално повече ми харесват и според мен има някаква корелация - който е толкова надъхан (луд) да дава такива пари и да тренира така, той сигурно и ще намери сили да си надвие над лакомията и като резултат от всичко взето заедно ще се доближи повече до атлетичната визия, която аз желая.

Мнението беше редактирано от Димо на 22.08.17 14:14.

Bart Simpson

22.08.17
14:16

Победил си цигарите, а сладоледа ще те събори.

22.08.17
14:20

И твърдия алкохол, леките наркотици и леките жени 😄

ДЕ

22.08.17
14:22

казано от Димо на 22.08.17, 14:20:

И твърдия алкохол, леките наркотици и леките жени

.....си победил или ще те съборят ;-) Не стана много ясно !

22.08.17
15:03

казано от Димо на 21.08.17, 17:54:

Мерси Сашо, разгледах ги всички комплекси, има някои, които ще трябва да ги скалирам (като кинг-конг например хаха аз не мога да дръпна веднъж тая тяга, те за бройки искат  ), за други ще трябва да уча нови движения, ще видим. Фран който ми спря тока се оказа от най- леките комплекси, поне така като ги изчетох

това, че съм ги дал като подходящи, не значи, че са изпълними за всеки. Вместо да скалираш - сила, вместо да се сравняваш с лебеди, които пробват за първи път нещо - издръжливост. Единственото правилно нещо е, че ще научиш наистина нови движения, които подобряват моториката.

казано от Димо на 21.08.17, 17:54:

3 минути е за “елит”, къде ме прати и ти мен при елитните... Аз затова питам тук за времена за Фран, ама или пак са срамежливи съфорумците или пък не са го правили да видят колко им е времето. Ще ми е интересно да сравнявам време с някакви реални личности, които мога да ги видя в залата как тренират и с които мога да пия бира след това, не топ топ атлетите от игрите

3 минути не е елит, масово време във Форума беше. Не знам къде си гледал времена, но имаше и такива с 2.30-2.40 тук. Съвсем реални съфорумци.

казано от Димо на 22.08.17, 14:14:

Само казвах че едните така визуално повече ми харесват и според мен има някаква корелация - който е толкова надъхан (луд) да дава такива пари и да тренира така, той сигурно и ще намери сили да си надвие над лакомията и като резултат от всичко взето заедно ще се доближи повече до атлетичната визия, която аз желая.

Ами тренирай като тях тогава. В смисъл като приличен кросфитър, не като лебедите в парковете и залите. Ще си силен, атлетичен, издръжлив. Даже съм ти дал подходящите тренировки и качествата, които са необходими за да ги минаваш успешно и състезавайки се със себе си. При това без да дадеш 150 лв на месец(което пък от друга страна не е кой знае каква сума за индивидуални тренировки).

Barberian

22.08.17
16:33

Много често тук във форума забелязвам, че тези които плащат за треньори, инструктори и тн.се смятат за глупаци. Изключваме това дали са добри или не треньорите.
Ако на тези които дават 200 лв за кросфит, това са им джобните, защо да не ги дадат? А, ако 200 лв са им джобните има два варианта: Или да са ги изкарали с акъл или да са деца на богати родители, като това не ги прави автоматично глупави.
Може пък просто да са си казали: “Няма да пуша, няма да пия, ще  вложа парите в карта за спорт”  и така да се мотивират.
В моя фитнес идва една много яка инструкторка. Страхотно тяло, не много големи мускули със супер релеф. Идва с клиенти отвън и не е инструктор на фитнеса. Дава на клиента вода, помага му, надъхва го. Да, клиентите винаги са някакви олигофрени, но да си представим друга картинка.
Аз имам бол пара и си я наемам да ми краси тренировката, да ми дава вода и да ми казва : “Давай, можеш още едно”
Като си го представим , погледнато от страни ще изглеждам като глупав олигофрен нали?
Кой всъщност е глупака, аз или този който се подсмихва от страни? 🙂

Мнението беше редактирано от Barberian на 22.08.17 16:33.

Bart Simpson

22.08.17
16:36

Аз пък бих отишъл с моЯта съпруга(да ми краси тренировката), а тя после да си купи една чанта.......
И вълка цял и агнето сито.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.08.17 16:40.

Gogo

22.08.17
16:37

Има нещо вярно.
Аз така веднъж щях да  дам пари за масаж на една, само щото беше яка. Ама ме домързя да си епилирам гърба и така си остана. : Д

И тва, че дава някви си пари, щото имал бала кинти в джобите, не го прави тапаг, но не и ного умен.

Примерно, ако има такъв договор, ако се следват напътствията за трениране и хранене, ще има гарантирано минимум еди какъв си ефект, като ако това не стане, неустойка - ок. Ама ей така дет се дават кинти и блъскай там, рупай моркови и кот такоа....

Мнението беше редактирано от Gogo на 22.08.17 16:40.

Barberian

22.08.17
16:43

казано от Bart Simpson на 22.08.17, 16:36:

Аз пък бих отишъл с моЯта съпруга(да ми краси тренировката), а тя после да си купи една чанта.......

Моята жена когато ходеше на фитнес още преди 13 години, аз лапах мухите😄 Беше нацепена яко, дори снима две предавания за фитнес мания. Аз я спрях защото я снимаха между краката и не ми харесваше Кирчо, който по него време беше във вихъра си🙂 Сега я мързи, не е вече на плочки, но е в добра форма, като се има предвид , че роди две деца. Уж сега септември ще започва, да видим🙂
п.п. Една тренировка с инструкторката ще е 20-25 паунда. Доста по евтино ще ми е от колкото чанта за жена ми 😄

Мнението беше редактирано от Barberian на 22.08.17 16:49.

Barberian

22.08.17
16:52

казано от Gogo на 22.08.17, 16:37:

Има нещо вярно.
Аз така веднъж щях да  дам пари за масаж на една, само щото беше яка. Ама ме домързя да си епилирам гърба и така си

На космат гръб, ние ги таксувахме за екстра оил 😄 Много матриал заминава.

Bart Simpson

22.08.17
16:56

Като се замисля имаш право за чантата хахахахай.

22.08.17
21:51

казано от Deyan на 22.08.17, 14:22:

казано от Димо на 22.08.17, 14:20:

И твърдия алкохол, леките наркотици и леките жени

.....си победил или ще те съборят ;-) Не стана много ясно !

Хахах, не усетих че е станало така двусмислено...

казано от Никой на 22.08.17, 16:52:

казано от Gogo на 22.08.17, 16:37:

Има нещо вярно.
Аз така веднъж щях да  дам пари за масаж на една, само щото беше яка. Ама ме домързя да си епилирам гърба и така си

На космат гръб, ние ги таксувахме за екстра оил  Много матриал заминава.

Вие поне сте измислили начин и тарифа. Веднъж аз преди едно море отивам в един салон за кола на гърба, ама то летен следобед във Филибето, всичко живо се разплуло, никой не помръдва и тая я гледам че аха нещо се кани да си тръгва и не ѝ се работи и ѝ викам: “Аз съм само за един гръб” и тази: “амиии.. аааазз...” казвам ѝ: “хайде де, на море отивам утре, свърши ми тая работа” и тя: “еми я вдигни тениската и се обърни да видя” и аз вдигам тениската и се обръщам и тя: “ооо, не, не, няма да стане днес, затварям” и ма изгони хахах... баси лентяйката.... Сигурно салона не беше неин...

Barberian

22.08.17
21:57

Аз се пошегувах🙂 То ще стане като такса празен стол, баси селската работа 🙂
Понеже научих и масажите покрай тези спа центрове, първия ми клиент беше англичанин, буквално като маймуна. Много олио замина, добре, че шишето беше литрово 😄 Така ми дойде шегата. Ако трябва да сме сериозни, ако космите са много не става хубав масаж. Не може да се загрее добре тялото и не е ок.

22.08.17
22:00

казано от Никой на 22.08.17, 16:33:

Много често тук във форума забелязвам, че тези които плащат за треньори, инструктори и тн.се смятат за глупаци. Изключваме това дали са добри или не треньорите.
Ако на тези които дават 200 лв за кросфит, това са им джобните, защо да не ги дадат? А, ако 200 лв са им джобните има два варианта: Или да са ги изкарали с акъл или да са деца на богати родители, като това не ги прави автоматично глупави.
Може пък просто да са си казали: “Няма да пуша, няма да пия, ще  вложа парите в карта за спорт”  и така да се мотивират.

Винаги съм била така. Всичките ми начинания със треньор са били и са плод на лишаване от нещо друго. Като виден социопат, абсолютно първосигнално си зарязвам социалния живот и пичетата. Което обаче е тъпо, ако се разгледа в контекста на подбудите ми да спортувам. ‘Щото ако си суетен се предполага, че го правиш за да те харесат другите, а като не си оставиш $ за миткане ти се обезмисля труда, ама... да си представим, че е инвестиция в бъдещето. 😄

ДЕ

22.08.17
22:06

казано от БПН на 22.08.17, 22:00:

зарязвам социалния живот и пичетата.

Т,ва не го схванах.

22.08.17
22:12

казано от Никой на 22.08.17, 21:57:

Ако трябва да сме сериозни, ако космите са много не става хубав масаж. Не може да се загрее добре тялото и не е ок.

Е, аз не съм чак китеник, не може да заплетеш пръсти хахах...

‘Щото ако си суетен се предполага, че го правиш за да те харесат другите, а като не си оставиш $ за миткане ти се обезмисля труда, ама... да си представим, че е инвестиция в бъдещето.

Инвестицията в себе си - най- добрата инвестиция 🙂

22.08.17
22:14

Иначе съм виждал “стригане дълга коса” да е по- скъпо от стригане къса коса в пловдивски салони.

Barberian

22.08.17
22:16

казано от Никой на 22.08.17, 16:33:

Винаги съм била така. Всичките ми начинания със треньор са били и са плод на лишаване от нещо друго. Като виден социопат, абсолютно първосигнално си зарязвам социалния живот и пичетата. Което обаче е тъпо, ако се разгледа в контекста на подбудите ми да спортувам. ‘Щото ако си суетен се предполага, че го правиш за да те харесат другите, а като не си оставиш $ за миткане ти се обезмисля труда, ама... да си представим, че е инвестиция в бъдещето.

Може да си намериш социални контакти в залата 😄
Аз от както тренирам, определено спестявам не малко пари от алкохол. Преди всяка събота си знаех 500тка Джак с хубава софра. Сега обаче ако го направя, си губя неделята, а за фитнес и дума да не става🙂
Ето ти 100 паунда поне на месец за уиски и мезе, храната така или иначе я изяждам 🙂
Другото предимство което забелязах, когато имаш треньор. Имаш повече време за себе си. Преди се прибирам в 5 от работа и веднага в нета. Все нещо имам да проучвам. Коя добавка да пия, как да си оправя болките в рамото, то ротори то маншони🙂 Как да тренирам, кога да сменя програмата и постоянния въпрос който ти е в главата: Правя ли всичко както трябва?
Сега ми дреме на шмайзера😄 Не съм чел нищо за фитнес. Тъкмо Сашо ми се кара как съм вдигнал лактите и се чудя защо ме захлюпва щангата 🙂

22.08.17
22:18

Накратко... поради лични схващания съм си възприела някакви принципи за независимост и псевдоеманципация, които ми превръщат забавленията в инвестиция по някакъв начин, та затова и понякога си позволявам да коментирам част от завоеванията си по не особено уважително, “по мъжки”.

Barberian

22.08.17
22:30

казано от Димо на 22.08.17, 22:14:

Иначе съм виждал “стригане дълга коса” да е по- скъпо от стригане къса коса в пловдивски салони.

Не е само в Пловдив. Тези аномалии се получават защото е сравнително лесно да отвориш салон и всяка втора кокошка си отвори, а ако си любовница на някой, салона и колата са в пакета🙂 от там идват и гениалните ценоразписи🙂
Ако цената е подстригване и сешоар е нормално дългата коса да е по- скъпа защото сешоара е по- продължителен и се хаби повече продукт, но само за подстригване е смешно да разделяш така цените да не говорим, че дори и да ги разделяш така, би трябвало подстригването на къса коса да е по- скъпо, защото едно хубаво късо дамско подстригване е много по- трудно от подстригване на дълга коса.
П.п. Най- лошата комбинация: Фризьорка, омъжена за таксиметров шофьор 😄

Мнението беше редактирано от Barberian на 22.08.17 22:37.

Gogo

23.08.17
00:51

Ба, като ида хипар в бръснарницата и искам примерно около 2-ри номер, ми взима 2 лв отгоре, че съм бил с дълга киса. : Д

Ама кво да я правя. Баджаците й са все опряни в ръката ми, като ме подстригва и се заиграва, като ми мие тиквата. : Ддд
..., ама нещо си изтри снимката от вайбъра. Сигурно има някакви драми. :>

23.08.17
01:11

Ндей са оплаква - 2 лева за специално отношение е нищо.

Bart Simpson

23.08.17
01:18

Специялното отношение ни ШЪ да е заради дваТА лева.

23.08.17
12:39

казано от Gogo на 23.08.17, 00:51:

Ба, като ида хипар в бръснарницата и искам примерно около 2-ри номер, ми взима 2 лв отгоре, че съм бил с дълга киса. : Д

Ама кво да я правя. Баджаците й са все опряни в ръката ми, като ме подстригва и се заиграва, като ми мие тиквата. : Ддд
..., ама нещо си изтри снимката от вайбъра. Сигурно има някакви драми. :>

Нарочно ли не написа “като ми мие главата” ? : Д

Bart Simpson

25.08.17
00:17

Дима,да вземем по едно ей такова,обещават плочки за три месеца, ако си купим две може да има отстъпка lol lol lol.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.08.17 00:18.

25.08.17
19:17

Еее, проф. Добрев е пионер! 🙂
Филмът е най-вече общи приказки Имам какво да се подобрява в техниката на старците му, а лекарят, който вече нямал кръвно налягане, е хит, но това по никой начин не вреди на идеята.

26.08.17
03:14

казано от Никой на 25.08.17, 12:32:

казано от Димо на 21.08.17, 12:30:

”Ако си мислиш че щангистите много си щадят здравето, май трябва да си свалиш розовите очила.”
Професор Добрев ти орговаря.
]

Не ми се гледат тъпотии, честно ти казвам. Той самия филм може и да има някакъв смисъл, но даже не знам в каква връзка ми пускаш повредени дядки когато аз говоря за спортисти, които гонят високи спортни постижения в тежката атлетика. Или ще ми кажеш че има сериозен състезателен спорт в който не се пренебрегва здравето? Ти що не почнеш да дърпаш 180 кила тяга да се коригираш нещо ами подмяташ 40 килограма?

Ще те помоля само по- сбитичко и точно по темата.

Bart Simpson

26.08.17
08:51

Дима, да не си спрял сладоледа?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1