казано от Margi на 20.10.17, 11:13:
Много е неприятно да си прилетиш от голяма часова разлика в работен ден.
Абсолютно, особено ако имаш натрупани задачи и нямаш време да се адаптираш.
Най-накрая се наспах и успях да потренирам. Лекичко с тежестите, но вместих всичко в интервал и даже се получи сравнително експлозивно. Направих два от протоколите днес, десетина минути на чувал и всички асани + ролер. Ще се правят промени в тренировките, но това след Пловдив другата седмица. Храната добре като качество, мисля да спра алкохола за известно време. Сега съм в офиса, да отметна малко работа за да освободя място на понеделник да ми стовари каквото там се полага.
Тренировка - щанги
* стави, загрявката на Вик
- тяга 3х4х60кг, 3х3х70кг, 3х2х80кг, 3х1х90кг през 10 секунди
- обръщане без подем от краката 3х3х30кг, 3х2х40кг, 3х1х50кг през 10 секунди
* чувал за 3х3 минути, основно прави
* всички асани, стойка на ръце редувана с висене на две и една ръка
* ролер
Храна
- три яйца на омлет с кашкавал, маслинки, домат
(бях отвикнал като си купя яйца от магазина да са оср*ни)
- суши с авокадо и краставица, сьомга
- басмати с масала и чили, зелена салата с броколи и коноп
- домашно сладко от смокини
Добавки
- преди лягане: 1гр Магнерот, 5к UI вит. Д, МСМ
Мнението беше редактирано от Splash на 22.10.17 21:50.
Лекичко на набиранията, да видя лакътя как ще се държи и за сега бива. Правих ги с малко по широк от раменете надхват, но мисля от следващия път на халки. Малко претупах разтягането.
Тренировка - щанги
- набиране 3х4хСТкг, 3х3х5кг, 3х2х10кг, 3х1х15кг през 10 секунди
* малко фермерска разходка
* разтягане раменния пояс, стойка на ръце редувана с висене
* ролер
Храна
- три яйца в масло на омлет с кашкавал, домат
- жасминов ориз със зелени маслини, коноп, чили и прясна мащерка
- круши
- рибена чорба от сафрид със зеленчуци, зелева салата с моркови, лимон и зехтин
Добавки
Отново съвсем лека тренировка, силата много я няма но това е положението. Като цяло точно сега тренировките не са ми приоритет, но ще се опитам да натисна по стабилно след седмица-две. За момента важното е да тренирам - малко, но редовно.
Тренировка - щанги
- военна преса 4х3х35кг, 4х2х40кг, 4х1х45кг през 10 секунди
* десетина минути чувал
* разтягане раменния пояс, стойка на глава редувана с висене
Храна
- четири бъркани яйца в масло с сирене
- червен, маслен боб, моркови и yuzu сос
- круши
- императорски ориз с джинджифил, галангал, чили и печурки; зелена салата с печен патладжан, ийст и семена
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 24.10.17 10:29.
Няма зала днес, ядове от рано и май ще спя в офиса. Храната поне бива. Утре ще се кляка.
Храна
- три варени яйца, кашкавал, моркови, маслини
- черна леща с гъби и джинджифил, зелена салата с печен патладжан, ийст и семена
- круша и ябълка от градината
- печен сладък/нормален картоф с морска сол и розмарин, печена пъстърва с билки
Добавки
Преден клек днес, лекичко и съвсем протоколно. Другата седмица ще вдигна тежестите и ще добавя една макс серия накрая. Пропуснах разтягането,евентуално довечера след работа.
Тренировка - щанги
* стави, ролер
- преден клек 4х3х40кг, 4х2х50кг, 4х1х60кг през 10 секунди + 1х10х50кг
* планк 2х1минута
Храна
- две варени яйца, кашкавал, маслини, краставица, чери домати и авокадо майонеза (авокадо, гроздово олио, два вида оцет, лимон и сол)
- ципура на скара, зеле
- пълнозърнеста паста с домати, чушки, зехтин и пармезан; зелена салата със семена
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 26.10.17 12:33.
Много добре днес набирането, без проблеми с китки/лакти, сложих халките на ширината на раменете и се получи. Също съм доволен от обхвата на движението, дано да се запази тенденцията и като вдигна тежестите. Имам чувството че ям много, не ми се отразява визуално, но си е разхищение. Или ще махна едното хранене или ще добавя един 24-32 часа фаст седмично.
Тренировка - щанги
* стави, ролер
- набиране на халки 4х3хСТкг, 4х2х10кг, 4х1х20кг през 10 секунди + 1х10х10кг
* разтягане раменен пояс, много висене на две и една ръка, стойка на глава/ръце
Храна
- четири яйца на очи в кокосово масло, микс зелени салати, краставици, домати, зехтин и лимон
- червен боб, пушена сьомга, микс зелени салати, краставици, домати, зехтин и лимон
- домашна баница с биволско кисело мляко (последното парче с дом. сладко от малини)
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 27.10.17 10:36.
Тренирах вчера и днес. Кофички и зарчер в протокол и в интервал. Силата полека се връща, но ще почакам с адаптацията, все едно никога не съм тренирал през 10сек. Повечко разтягане и ходене. Храната и съня биват. От понеделник (естествено) малко ще сменя режима.
Тренирам ежедневно, но не се справям с попълването на дневника от телефона, постоянно нещо бъг-ясва. Лег днес, понатежаваше но някак го избутах сравнително в интервал.
По отношение на храната, иска ми се да пробвам с прозорец на хранене от шест часа дневно. Първото ядене да ми е около 14:00, второто около 19:00-20:00. Трябва да тествам как ще ми се отрази на ежедневието, единственото което ме смущава е че тренирам рано сутрини около 7 часа и след това съм доста гладен 🙂
Тренировка - щанги
* стави, загрявката на ВИК с 16-ка
- лег с щанга 3х3х60кг, 3х2х70кг, 3х1х80кг през 10 секунди + 1х10х70кг
* разтягане раменен пояс, много висене на две и една ръка, стойка на глава/ръце
Храна
- четири варени яйца, маслини, домат, пушен кашкавал елби
- къри от червена леща с много джинджифил, масала и куркума; салата зеле и моркови
- печени картофи (сладък и обикновен) на фурна; филе от пъстърва с билки в кокосово масло
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 31.10.17 12:47.
Почивен от залата ден, много работа и хубава храна. Довечера ще се опитам да отделя време за ролер и апликатор, че неглижирам напоследък. Утре е ден за тяга.
Храна
- две варени яйца, маслини, домат, пушен кашкавал елби
- печени картофи (сладък и обикновен) на фурна; филе от пъстърва с билки в кокосово масло
- басмати с гъби, кимион, куркума и масала; микс зелени салати с печена тиква, нар и козе сирене
Добавки
Хубава тренировка, доволен съм от интервала и мисля на следващата тяга да вдигна тежестите на всеки подход с пет килограма. Храната много, но вкусна и без бира.
Тренировка - щанги
* стави, ролер, загрявката на ВИК с 16-ка
- тяга 3х4х70кг, 3х3х80кг, 3х2х90кг 3х1х100 през 10 секунди + 1х8х90кг; 1х4х100кг
* 2 минути планк, висене, ролер
Храна
- ананас и кокос
- три варени яйца, пушен кашкавал елби
- градински домати, печени чушки и червен лук с риба тон, лимон и зехтин
- печена тиква с мед, орехи и канела
- лимецов хляб, хумус, гуакамоле, салца и зелена салата
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 02.11.17 11:24.
Много работа вчера и почти не успях да поспя. Тренирах изцяло на инат и за 15-тина минути. Два отказа и не спазих добре интервала. Довечера ще наваксвам с разтягане/мачкане. Храната и добавките по новата “схема”
Тренировка - щанги
* стави
- набиране на халки 3х4хСТ, 3х3х5кг, 3х2х10кг 3х1х15 през 10 секунди + 1х6х10кг; 1х3х15кг
* стойка на ръце/глава, висене
Храна - 18 часа фаст
- три варени яйца, маслини, люта чушка; микс зелени салати, киноа, тиква, нар, козе сирене, белен коноп, зехтин и балсамико
- лимецов хляб, хумус, гуакамоле; броколи и червено цвекло на пара
Добавки
- преди лягане: 6 таблетки Артро5, 5гр Креатин, 1гр Магнерот, 5к UI вит. Д (през ден)
Мнението беше редактирано от Splash на 03.11.17 12:50.
Втори ден без много сън, надявам се да си отспя довечера и утре. Вмъкнах двата протокола в една тренировка, да ги отметна и утре да почивам, което не беше особено добра идея. Напазарувах, наготвих и към офиса. Всеки път се убеждавам, че в период на стрес и недоспиване, храната е бая важна.
Тренировка - щанги
* стави, загряваката на ВИК с 16-ка
- преден клек 4х3х45, 4х2х55, 4х1х65кг през 10 секунди + 1х10х55; 1х3х65кг
- военна преса 4х3х32,5, 4х2х37,5, 4х1х42,5кг през 10 секунди + 1х8х37,5; 1х5х42,5кг (тук там с подем от краката)
* стойка на глава, висене
* мачкане, апликатор
Храна - 19 часа фаст
- три яйца в масло на омлет с кашкавал и пушен пипер; каладница в кокос с пресен лук и лимонов пипер; моркови, чери, маслини, малко лимецов хляб
- печена тиква с мед и орехи
- жасминов ориз с джинджифил, кимион и чили, микс зелени салати със семена и лимонено-горчичен дресинг
* две бири
Добавки
- преди лягане: 6 таблетки Артро5, 5гр Креатин, 1гр Магнерот, 5к UI вит. Д (през ден)
Мнението беше редактирано от Splash на 04.11.17 16:38.
Наспах се снощи, по план трябваше да почивам от залата и от офиса днес... Направих си тренировката и газ на работа. Негатив на фаста е че се налага да си ядеш палачинките след два на обяд 🙂
Тренировка - щанги
* стави, ролер
- набиране на халки 4х3хСТ, 4х2х10, 4х1х20кг през 10 секунди + 1х10х10; 1х3х20кг
* всички асани, стойка на ръце/глава, висене
* мачкане, апликатор
Храна - 18 часа фаст
- лимецово-ръжени палачинки с кашкавал; домати, маслини, моркови, чили чушлета
- лимецово-ръжени палачинки с мед и орехи
- печен сладък картоф с розмарин, филе пъстърва с билки и чесън в кокосово масло
* две бири
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 05.11.17 14:19.
Негатив на фаста е че се налага да си ядеш палачинките след два на обяд
Никога не е твърде късно за палачинки! Закуска, обяд, вечеря, обичам ги по всяко време 😇
Вероятно съм от малкото хора, които винаги си ядат палачинките през втората половина на деня. В противен случай, денят ми просто би приключил. 😄
Понеделник - гърди, класика. Леко и бързо, дори не се задъхах на интервала, което означава че ще вдигна тежестите с 5кг на всеки подход. Ролер след тренировка, довечера ще полежа на апликатора. Бързо се адаптирах към фаст-а в този прозорец, почти не се сещам за храна преди обяд. Може би ще го намаля още малко по нататък, като видя как ще ми пасне на ежедневието.
Тренировка - щанги
* стави, ролер, загрявката на ВИК с 16ка
- кофички 4х3х10, 4х2х15, 4х1х20кг през 10 секунди + 1х11х15; 1х6х20кг
* стойка на ръце/глава, висене, ролер
Храна - 18 часа фаст
- омлет с три яйца в масло с кашкавал и пушен пипер, моркови с yuzu сос, маслини; салата броколи, спанак и зелен грах с коноп, зехтин и балсамико; малко сладък картоф с розмарин
- пълнозърнеста паста със зехтин, босилек, чесън, чили и пармезан; домашен шоколад
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 06.11.17 20:10.
Почивен днес, довечера ще поразтегна и ще се размачкам, а утре ще се кляка. Пристигна ми слоукукъра и предстоят експерименти с готвенето.
Храна - 19 часа фаст
- омлет с четири яйца в масло; моркови; червен боб и нахут с босилек, червен лук, лимон и зехтин
- пъстърва с билки, лимон и семена; пюре от сладък картоф с мащерка и масло; салата зеле и моркови; домашен шоколад
Добавки
Голям мързел днес, не ми се ставаше сутринта и въпреки това отидох да тренирам. Мислех да вдигна килограмите на зарчера, но още с първите повторения ми изпускаше корема и реших да не рискувам. Към края на тренировката се пооправиха нещата и като цяло добре и в интервал.
Тренировка - щанги
- зарчер 3х4х40, 3х3х50, 4х2х60, 3х1х70кг през 10 секунди + 1х7х60; 1х3х70кг
* стойка на ръце/глава, висене и t2b, ролер
Храна - 17 часа фаст
- филе пъстърва с билки и семена, намачкан сладък картоф с кокос, микс зелени салати със зехтин и балсамико, маслинки и малко варено цвекло
- червена леща с нахут, джинджифил, чили и кимион; салата зеле и моркови, домашен шоколад
Добавки
Все още лежанката ми е по голяма от клека, ще трябва да работя по въпроса. Иначе хубава тренировка, изпуснах интервала към края, но с малко. От следващата врътка вдигам тежестите и започвам да натискам на всички движения.
Тренировка - щанги
- лег с щанга 3х3х60, 3х2х70, 3х1х80кг през 10 секунди + 1х10х70; 1х4х80кг
* две серии глайс, разтягане раменен пояс, висене и ролер
Храна - 19 часа фаст
- червена леща с нахут, джинджифил, чили и кимион; салата зеле и моркови, маслини
- миш маш с овче сирене, яйца, печени чушки, лук и магданоз; салата домати и краставици с пресен лук и зехтин; лимецов хляб; домашен шоколад
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 09.11.17 10:47.
Не успях да стигна до залата, ако искам да почивам уикенда трябваше да я почна работата по с време днес. Ако успея ще пробвам поне да разтегна и да се размачкам довечера. За утре плана е да направя обръщане + набиране в една тренировка и после сауна и масаж. Този месец ми се събират ежедневно м/у 7 и 12 км ходене на ден, което ми се вижда много - или джаджата греши или аз ходя доста бързо в предвид времето за което се придвижвам. Ще трябва да засека по прецизно.
Храна - 17 часа фаст
- омлет с четири яйца в масло с маслини, халапеньо и кашкавал; салата домати, краставици, червен лук, печени чушки и много магданоз; лимецов квасен хляб
- жасминов ориз с масала, куркума, джинджифил, чили, кокос и гъби; две бири; домашен шоколад
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 10.11.17 10:59.
Уикенда тренирах - сравнително леко и в интервал. Днес тяга, като основно обърнах внимание на негативната част на движението и отидоха малко повече от 10 секунди м/у подходите. По отношение на храненето ще изкарам още една седмица така и след това ще пробвам с по голям фаст и само едно ядене за деня. Ако се получи, мисля че ще е доста удобно като организация.
Тренировка - щанги
- тяга 3х4х70, 3х3х80, 3х2х90кг, 3х1х100 през 15-20 секунди + 1х8х90; 1х3х100кг
* мачкане, висене
Храна - 18 часа фаст
- дребен чернокоп на скара, печен сладък картоф с моркса сол, чери и маслини
- ципура на фурна с червен лук, лимон и мащерка; салата червено цвекло и моркови; домашен шоколад
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 13.11.17 11:01.
Военна преса днес, тежеше и не всички повторения бяха стриктни. Отделих доста време на разтягане, минах всички асани, обърнати и си повисях доста. Довечера апликатор.
Тренировка - щанги
- военна преса 4х3х35, 4х2х40, 4х1х50кг през 10 секунди + 1х8х40; 1х3х50кг
* всички асани, стойка на ръце/глава, висене
Храна - 16 часа фаст
- малко филе от ципура, карфиол на фурна, печен картоф и зелева салата с магданоз и маслини
- лешников тахан с мед
- лимецов квасен хляб, гуакамоле, хумус, зелена салата със семена и пармезан
Добавки
Лекичко на халките днес, от следващата тренировка ще вдигна малко килограмите. Лакътя е шест, халките и артрото в комбинация с мачкане и разтягане на предмишницата, може би са помогнали. Утре ще се кляка. По отношение на храната от вчера ме гони зверски глад, количествата са двойни и пак ми къркори стомаха. Ще карам така още ден, два да видя дали ще отмине и ще я мисля.
Тренировка - щанги
* стави, ролер
- набиране на халки 4х3х10, 4х2х15, 4х1х20кг през 10 секунди + 1х6х15; 1х3х20кг
* ролер
Храна - 18 часа фаст
- пет варени яйца със сумак и пушен пипер, домати, овче сирене с босилек и зехтин, печена чушка, маслини, червен лук
- лешников тахан с мед
- червена леща с нахут, джинджифил, кимион, чесън и домати; салата зеле и моркови
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 15.11.17 11:29.
Не успях да стигна до залата сутринта, но пристигнах в офиса доста рано и ако приключа по с време, може да се пробвам да тренирам следобед.
Храна - 19 часа фаст
- червена леща с джинджифил, чили и киноа, малко варено цвекло с маслини, моркови, коноп, зехтин и балсамико
- лешников тахан с мед
- омлет с кашкавал, мащерка и чили; зеле със зехтин и черен пипер; домашен шоколад
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 16.11.17 11:20.
Вчера все пак пропуснах тренировката. Днес отидох до залата, но бях много разсеян и полза особена нямаше. Не успях да довърша клека, в последствие се оказа че съм сложил с десет килограма повече на всеки подход. Отделих над четиридесет минути за разтягане, мачкане и стойки, така че не е съвсем загубено времето. Фаста днес по принуда, и ще отиде на почти войнска диета 🙂
Тренировка
- стави, мачкане, суинг
- преден клек 3х3х60; 3х2х70; 3х1х80 кг
- всички асани, три минути планк, стойка на глава/ръце и висене
Храна - 20 часа фаст
- домашен шоколад
- пълнозърнеста паста със зехтин, босилек, чили, чесън и грана падано
- омлет с мащерка и чили; зеле със зехтин и черен пипер; сурово кашу
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 17.11.17 11:36.
Един от тези дни в които ми костваше около час усилия да си надмогна мързела и нежеланието да тренирам. Получи доста приличнo, по план вдигнах килограмите на кофите. Интервал и бройки добре. При храната сигурно отново ще отидат 20-тина часа фаст, но в момента просто нямам желание за планиране/реализация на повече от едно хранене. Отново от съботите, които ще прекарам в офиса.
Тренировка
- стави, мачкане, въртене и обръщане с 16ка, малко ст набиране и кофи
- кофички 4х3х15; 4х2х20; 4х1х25 кг + 1х9х20кг (отказ на последното); 1х6х25кг
- висене, страничен планк, стойки на ръце/глава, ролер
Храна - 20 часа фаст
- жасминов ориз с гъби, маслини и мащерка; варени яйца; голяма зелена салата със зехтин, лимонено-горчичен дресинг и семена
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 18.11.17 12:09.
Тренирах днес, протоколно с килограмите, интервал - добре. Като цяло забелязвам че напоследък нямам грам желание да тренирам, просто съм инат. Трябва да направя промени в тренировките, може би протокол ориентиран към хипертрофия с повече разнообразие (въпреки че ще е сравнително по неефективно). Другия вариант е да добавя още нещо седмично - бокс или йога и да нагласим интервалите около това. Като цяло и резултатите и работните тежести са далеч от тавана на възможностите ми, но колкото - толкова на този етап. Личното тегло е около 70-тина килограма и ще трябва да кача малко. Винаги след пътувания се връщам олекнал, но чак сега се сетих да се изтегля.
Тренировка
- стави, мачкане, ст клек
- зарчер 4х3х40; 4х3х50; 4х2х60; 4х1х70 кг през 10 секунди (6:49м) + 1х5х60кг; 1х5х70кг
- планк 2 мин, разтягане и мачкане бедра, висене
Храна - 16 часа фаст
- варени яйца, маслини, пушен кашкавал, салата зеле с моркови и зехтин, лимецов хляб с квас
- черен ориз с лук, чесън, джинджифил, пачи крак и семена; гуакамоле; малко домат и краставица,кашу, една бира
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 20.11.17 21:13.
Тренировка
- стави, мачкане, ст набиране
- гребане с дъмбел от земя/на ръка 4х3х24; 4х3х28; 4х2х32; 4х1х36 кг през 10 секунди (8:19м) + 1х8х32кг; 1х4х36кг
- страничен планк 2х1 мин, мачкане, висене
Храна - 16 часа фаст
- черен ориз, печена чушка, чери домати, босилек, пушена сьомга, кашу, фурми
- домашна баница с овче сирене, масло и доста яйца; биволско кисело мляко
Добавки
Nothing to see here, just your average dark red, tube shaped object from outside the solar system hurtling past our sun, bearing organic molecules from another world.
Мнението беше редактирано от Splash на 21.11.17 15:59.
Тренировка
- стави, мачкане, ст кофи
- лег с щанга 3х3х60; 3х2х70; 3х1х80;през 10 секунди (4:09м) + 1х12х70кг; 1х5х80кг
- разтягане раменния пояс, мачкане, висене, стойки
Храна - 15 часа фаст
- червен боб, нахут, червен лук, yuzu сос и белен коноп; три варени яйца, маслини и кашу
- печен сладък/нормален картоф с розмарин; печен патладжан с чесън, подправкии зехтин; ципура на фурна с лимон и мащерка
Добавки
Форума май в повече ми идва напоследък, все по малко полза виждам в него за себе си. Оставям си няколко дневника да следя и така ... Тук ще си попълвам само тренировките.
Тренировка
- стави, мачкане
- тяга 3х4х70; 3х3х80; 3х2х90; 3х1х110кг през 10 секунди
- три рунда на чувала, мачкане, висене
Мнението беше редактирано от Splash на 26.11.17 12:49.
Тренировка
- стави, мачкане
- набиране на халки 3х4хСТ; 3х3х10; 3х2х15; 3х1х20кг (8:39) през 10 секунди + 1х7х15; 1х3х20кг
- висене, мачкане, апликатор
Коментар
Много бавно и с откази на подхода с 15кг, при положение че на свежо мога да направя 8-10 бройки с тази тежест. Което доведе до високо общо време и доста по дълги почивки от 10 секунди. Оставам си тези тежести докато сваля едни три минути и половина от общото време.
Мнението беше редактирано от Splash на 27.11.17 11:33.
Тренировка
- стави, мачкане
- раменна преса 4х3х40; 4х2х45; 4х1х50 (6:45) през 10 секунди + 1х10х45; 1х4х50кг
- висене, мачкане, апликатор
Коментар
Като тежести добре но не съм доволен от изпълнението, като понатежи и започвам с подем от краката. Ще работя в тази посока и ще натискам за време под 5:00 минути.
Тренировка
- стави, мачкане
- преден клек 4х3х50; 4х2х60; 4х1х70 (5:39) през 10 секунди + 1х6х60; 1х3х70кг
- висене, стойки
- разтягане, мачкане, апликатор
Коментар
Добре се получи на клека, от времето има от къде да се сваля още.
По различен начин за приготвяне на яйца (в момента нямам котлони и експериментирам) - три яйца, масло, читави овесени ядки и кашкавал във фурната на 180 градуса за седем-осем минути.
Една рецепта за къри със сладък картоф и киноа, доста вкусно се получи. Съставките са на снимката, само се добавя консерва кокосово мляко и се готви 6-7минути под налягане. Аз малко го изтървах, но все пак се стана добре.
Мнението беше редактирано от Splash на 29.11.17 11:40.
Тренировка
- стави, мачкане, малко ст набиране
- набиране на халки 4х3/2/1 с 10/20/30 кг
- 1х8х20; 1х2х30кг
- висене, стойки, сгъване/разгъване, разтягане, мачкане
Коментар
Не успях с интервала, но съм много доволен от работните килограми. При осмицата с 20кг можех да натисна до десет но реших да не правя компромис с обхвата на движението. Другата седмица планирам Пловдив, така че тренировките ще търпят промени.
Мнението беше редактирано от Splash на 02.12.17 13:52.
Тренировка
- стави, мачкане, малко ст кофи
- кофи 4х3/2/1 с 10/20/30 кг през 10сек
- 1х11х20; 1х5х30кг
- колелце 3х-15
- няколко рунда на чувала, висене, стойки на ръце/глава
Коментар
Хубава тренировка, стегнато и в интервал.
Мнението беше редактирано от Splash на 03.12.17 14:05.
Тренировка
- стави, мачкане, малко суинг и обръщане с 24-ка
- зарчер 3х4/3/2/1 с 45/55/65/75кг през 10сек
- 1х3х65; 1х1х75кг
- планк, висене, стойки на ръце/глава
Коментар
Страхотна тренировка, вдигнах килограмите с пет на всеки подход. Всичко се получи много бързо и вече на последното повторение на 75 ми паднаха батериите. Като време за интервала под 7 минути.
На следващото контролно отивам ден по рано, наспан и нахранен. Въпреки не идеалните условия имаше много голяма полза от ходенето до Пловдив и мисля да не чакам година-две за следващото посещение. Имам промяна в програмата и в техниката на някои движения. Успях да направя двете вработващи тренировки, но за съжаление не се получи със зададените тежести/повторения на част от движенията. Правих движенията самостоятелно и подред, от следващата тренировка ще са в кръгове. Откази тук там и яки мускулни трески.
А
- зерчер клек 4,4,4,3 х 65 кг.
- раменна преса 4,3,3,2 с 45 кг.
- високо изтегляне 4,4,4,4 с 40 кг.
* бедрено разгъване една - дроп серия от единичка
* два трисета външна ротация - пъла чаша - ластик пред гърди
Б
- тясна тяга 4,4,4,4 х 100кг. (110 не успях да ги отлепя)
- набиране 4,3,3,2 х 25 кг.
- лег 4,4,4,4 х 80 кг.
- силово гребане с фат грип 4,4,4,4 с 26кг
- кофички 4,4,4,4 х 20кг.
* румънска тяга 10,10 с 70кг
* бедрено сгъване една - дроп серия от десятка
Мнението беше редактирано от Splash на 13.12.17 11:45.