Коментарна тема към 180-дневно предизвикателство -= Плочки =-

Прескочи до:
Bart Simpson

18.08.17
15:17

казано от nervak на 18.08.17, 15:04:

Бонуса за клека го отнесоха...
Остава за кофата с лично тегло...

Аз ще я опитам.
Е Шсложа и кафевите гащи за всеки случей.
Фуск,то било случАй, а аз си го пиша с Е........пууууу какъв неграмотник.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 18.08.17 15:24.

18.08.17
15:26

казано от nervak на 17.07.17, 13:26:

Бонус за всеки от участниците клекнал с 200 и/или, направил кофа с лично тегло

Нервак, не така де 😄

Мнението беше редактирано от Ivan на 18.08.17 15:27.

18.08.17
15:32

казано от Ivan на 18.08.17, 15:26:

казано от nervak на 17.07.17, 13:26:

Бонус за всеки от участниците клекнал с 200 и/или, направил кофа с лично тегло

Нервак, не така де

ААААААААААА хахахаха прав сииии.ааааааааааааа добрееееееееее!!!хахаха.Правилна отметка!!!
Няма страшно стоя зад думите си-))))))))))

Мнението беше редактирано от nervak на 18.08.17 15:33.

Bart Simpson

11.09.17
11:19

А бре, съпредизвиканите, няма ли да впишете някой отчет по предизвикателството.Или се пазите с гръм и трясък да покажете плочките?
Дайте да сверим кой къде е.

11.09.17
11:28

Аз лично от срам не качвам 🙂 Но срам - не срам ще кача.

ДЕ

11.09.17
11:51

Ама вярно бая време никой нищо не показва :-)

Bart Simpson

11.09.17
12:02

Аз съм с две последователни вписвания и е кофти да продължа пак аз.

11.09.17
13:38

От няколко дни съм в Сливен и мързелувам, като се върна в Пловдив ще кача за да няма големи “тъмни” периоди. Иначе въпреки, че орязах въглехидратите в пъти съм заковал на 96 кг и не мърдам..

29.09.17
18:59

Ш, Барти, на последните снимки приличаш малко на МакГрегър. Рижав, ирландец, с брада, нацепен 😄

Bart Simpson

29.09.17
19:59

Ти си третият, който ми го казва.
Па са изчервих.
Чак пък нацепен,Гого нали каза, че са само повърхностни вени.....;-)

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.09.17 20:04.

Bart Simpson

07.11.17
14:10

И тъй като наближава края искам да ви попитам някой има ли идея как ще протече финалното оценяване?
Аз смятам да ви предложа следното:
Който си сложи лайка под това мнение да има право на глас.
Останалите да гледат.

07.11.17
16:39

Плюс всички участници, като не могат да гласуват за себе си разбира се.

GG

07.11.17
17:22

Значи, като дойде време за гласуване, който даде глас, да дойде да удари и на по-горното мнение, за да му е валиден. 😄

Barberian

07.11.17
18:07

Като председател на фризьорите и козметиците в моя град( ако са ме сменили служебно, не съм уведомен 😄) и член на управителния съвет на занаятчийска камара да ви обясня как става 🙂
Имате два начина. Най- лесния: Всеки качва снимките, броят се лаковете и чао. Дори и за такова просто гласуване си трябва комисия или поне протоколчик, който да преброи безпристрастно гласовете, може да има фълшиви аксунти нарушения и тн. По този начин, се обесмислят правилата. Никой от форума няма да гледа, кой колко свалил, от къде почнал и какъв прогрес има. Всеки ще гласува по това което вижда.
Втория вариант е да се избере комисия.Тази комисия, спрямо описаните правила ще реши кой е най- близо. Не може членовете на комисията да се изберат сами, като сложат лайкче🙂 Някой предлага 10 имена. Тези потребители потвърждават, че са съгласни да участват в комисията. След това форума гласува с лайкове и се избират 5те с най- много лайка. След това комисията си сизбира председател 🙂 Така се избира легитимен плочкаджия.

Bart Simpson

07.11.17
18:56

казано от Gogo на 07.11.17, 17:22:

Значи, като дойде време за гласуване, който даде глас, да дойде да удари и на по-горното мнение, за да му е валиден.

Абе вие хора никакво място за морал и честност ли не оставихте в битието си.
Просто е:
Който се интересува от плочкуването да отиде, да си сложи името под моето последно мнение и край, на 21-ви гласува.
Вашета първа задача е да определите какви са възможностите за обезсмисляне на нещо.
Вместо да го напшеш това, Гого, защо просто не си сложи името отдолу и това е.
Никой, или гласуваш или гледаш, няма чеър мен, няма борд, няма секретар.
А и щом Димо е съгласен, все пак е основател на предизвикателството, значи е уместно.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.11.17 19:08.

GG

07.11.17
20:40

Щото все пак, това е предложение, а не условие. Освен това и не виждам смисъл от това преброяване на гласовете. Какъв морал, каква чест? : Д

07.11.17
20:51

Единственото, което бих добавил е някав срок - да не като почне гласуването тогава да се юрнат да лайкват твоя пост за придобият право да гласуват. Един вид “условие за уседналост” 😄 Не може 6 месеца да не си се интересувал от чалънджа, и накрая да искаш да гласуваш. Който се интересува от чалънджа чете тая тема, който чете темата и иска да гласува, ще лайкне. До края на тоя месец добре ли е като срок който лайкне?

Bart Simpson

07.11.17
20:52

Ми първото, което идва на дневен ред като реакция на предложение е-как би могло да бъде заобиколено.
Ей за такъв морал говоря.
Ако някой има по-добра идея да я сподели........моля.
След като ти не приемаш идеята предложи по-добра, защото критика без алтернатива е критикаратво, Гого.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.11.17 20:55.

Bart Simpson

07.11.17
20:54

Ей за това говоря, сега Димас, разчисти мненията до моето с предложението, задай срок и те тава е.
В датата на този срок правя една екранна снимка и се вижда на нея кой има право и чии глас ще бъде зачетен, колко е просто?

GG

07.11.17
20:58

Критиката е до толкова, да покажа, че не е добре измислено.
Ето, че вече има и краен срок за лайкването, т.е. съм допринесъл да няма заобикаляне, какво подскачаш.

п.с.: Това е тема за коментари, какво да чисти? Като ще се лайква нещо с някакво условие - в другата тема. Ся да спрем да коментираме ли вече, за да няма мнения след твоето?! : Д

Мнението беше редактирано от gggddd на 07.11.17 20:59.

07.11.17
20:59

Да си седят мненията, закво да разчиствам, нека се види кой внимава. Като оная софтуерна фирма дето някъде по средата на термс ъф сървисез на няква тяхна програма заровили обещание да дадат 1000 долара на всеки който се обади да си поиска наградата и чак след месеци и стотици инсталации на програмата някав човек се обадил да пита дали важи наистина офертата 😄 Явно той бил първия, който ги е чел.

Аз искам да съм в комисията. 😄

Bart Simpson

07.11.17
21:03

Да прави сте, но има много хора, които не са участва ли в коментарната тема и не фигурира в “моите теми” на техния акаунт, ето затова сметнах, че е уместно.
Да ти подскачам на теб,  Гого, е изсмукано от пръстите.
Просто имам мнение и предложение, за да не стане кашиляк накрая.........
Ок?

Bart Simpson

07.11.17
21:03

казано от Вероника Налбатска на 07.11.17, 21:02:

Аз искам да съм в комисията.

Явно предложението ми е в сила......знаеш как става.
Димо, заложи краен срок......моля.

Bart Simpson

07.11.17
21:08

За к’во се наших пак в шамарите, на 20-ти си качвам моите снимки и правете к’вото ви е на сърце.

GG

07.11.17
21:11

Не знам, човек. Тренираш двуразово и пак имаш сили да се ядосваш. : Д
Дай по-спокойно или почни триразово :>>

Bart Simpson

07.11.17
21:12

казано от Gogo на 07.11.17, 21:11:

Не знам, човек. Тренираш двуразово и пак имаш сили да се ядосваш. : Д
Дай по-спокойно или почни триразово :>>

Ми ядосвам се,  щото ти,  Димо и Дизи сте ми любимите хора тук,  да не кажа, че ми липсваше остроумието ти докато беше зачезнал и сега ме ковеш.
И ш си запазя правото да се ядосвам на каквото си искам.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.11.17 21:15.

07.11.17
21:16

Вероника ще брои гласовете и ще оповести победителите в ролята си на модератор и председател на изборната комисия 😄 , а крайния срок да се запишат желаещите да гласуват е 30-ти ноември 12 вечерта.

Самото гласуване май ще е най- добре тайно с ЛС до Вероника ако е съгласна и да ги преброи и оповести. 7 дни за гласуването, т.е. на 28-ми урните са затворени и Вероника ще каже резултата от гласуването когато успее да преброи гласовете. Гласуването става с точки - ако 8 участника сложат снимки, се гласува с точки - от 8 точки до 1. Ако са 6, от 6 до 1. Същото важи и за участниците в чалънджа, като те просто не дават единица и не гласуват за себе си.

07.11.17
21:19

казано от Димо на 07.11.17, 21:16:

Вероника ще брои гласовете и ще оповести победителите в ролята си на модератор и председател на изборната комисия  , а крайния срок да се запишат желаещите да гласуват е 30-ти ноември 12 вечерта.

Самото гласуване май ще е най- добре тайно с ЛС до Вероника ако е съгласна и да ги преброи и оповести. 7 дни за гласуването, т.е. на 28-ми урните са затворени и Вероника ще каже резултата от гласуването когато успее да преброи гласовете. Гласуването става с точки - ако 8 участника сложат снимки, се гласува с точки - от 8 точки до 1. Ако са 6, от 6 до 1. Същото важи и за участниците в чалънджа, като те просто не дават единица и не гласуват за себе си.

Още по-добре, вместо един файтон хора, трябва да корумпираме само един 😄

Bart Simpson

07.11.17
21:26

И в крайна сметка остава ли условито за правото на гласоподаване?

Съгласна съм. Нямам против да ми пишат на ЛС, ще сметна всичко чинно.
Също така няма шанс да бъда подкупена, така че не се надявайте.

Финализирайте условията по гласуването, останалото от мен. 😄

07.11.17
21:34

казано от Bart Simpson на 07.11.17, 21:26:

И в крайна сметка остава ли условито за правото на гласоподаване?

Да, право да гласуват ще има всеки който лайкне твоето първо мнение където даваш идеята до 30,11,2017 плюс участниците в чалънджа, които качат снимки на финалната си форма до 21.12.2017

Всъщност участниците трябва да са задължени да гласуват 🙂 Щото иначе всеки въздържал се работи за неговия си успех.

Благодарско Вероника. А ти ако искаш също да гласуваш (забелязал съм че имаш естетически вкус) също можеш, просто лайкни мнението на Барт.

Мнението беше редактирано от Димо на 07.11.17 21:36.

Bart Simpson

07.11.17
21:35

Понеже потъна малко, въпросното мнение е 251 от тази тема.

GG

07.11.17
21:39

Всяко  мнение си има линк. Копирай го и напомняй от време на време.
Примерно, някоя в женските дневници пусне снимка, която събере 20на лайка, веднага отдолу се закачаш, казваш, че е супер и хоп! - моля, гласувайте тук (линк) : Д

Bart Simpson

07.11.17
21:44

Нямам намерение да се правя на уредник и подбудител, написах го с цел да улесня хора, които биха имали желание, но например са били на работа и не са го прочели.
Защото такива динамични теми трудно се проследяват в цалата им площ.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.11.17 21:46.

07.11.17
21:46

И за да е по- ясен механизма на гласуването:

Ако 8 участника качат финални снимки, значи всеки гласуващ трябва да раздаде точки от 1 до 8. Примерно смята че участник Пенчо заслужава най- много да спечели, на него му дава 8 точки. Следващия по заслуги според неговото мнение е Ганчо. На Ганчо 7 точки и така до долу. На Онуфри пресата вместо да се изреже се е омазнила най- много според гласуващия, той е на последно място и получава само 1 точка.

По същия начин гласуват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и всички участници в чалънджа, които са качили финални снимки. Само че не могат да гласуват за себе си и не дават 1 точка.

Гласуващи, неспазили някое от условията - примерно някой от участниците си е дал точки и на себе си, или някой от гласуващите е посочил само първо, второ и трето място и не е разпределил точките на останалите участници, такива гласувания просто са невалидни.

Накрая Вероника събира кой участник колко точки е събрал и оповестява резултата. Който има най- много общо точки печели. Второто място е за участника с втори брой точки и така до края. Ще се види и с каква разлика е класирането.

Bart Simpson

07.11.17
21:53

Само още нещо, за да е по-прилежно, в заключителните постове, ще има ли снимки от вписването в началото?

07.11.17
22:10

Според мен даже не една, ами цяла поредица от снимки - да си представи всеки промяната- откъде е почнал, откъде е минал и къде е стигнал - най- добре с дати, колкото си иска снимки да качи всеки. А ако може да си ги направи на някав вид като кинолента за по- пригледно, още по- добре. Например на един пич от найнгага като му видях прогреса на мен ми беше супер мотивация преди години. Освен че ще си чешем езиците цели 6 месеца в чалънджа, и нали моралното удовлетворение (или разочарование за някои 😄) от постигнатите си резултати, може да остане и нещо по- смислено от цялата работа, което да мотивира някого да иска да е по- добра версия на себе си, както тоя пич мен ме мотивира навремето 🙂
Ще потърся картинката за онагледяване.

ДЕ

07.11.17
22:32

Аз предлагам, участващите въобще да не могат да гласуват, като ще кажа защо. Ето например, ако ще гласуват, това предложение, Димо - да не могат за себе си, нито за друг с 1-ца е ок, но пак може да повлияе, особено ако са малко гласувалите. Например виждам, че си ми конкуренция, общо взето сме равностойни, не съм обективен, искам да спечеля и незаслужено ти давам 2-ка.  Ти обаче си коректен и даваш на мен 6-ца. Останалите 10-ина гласували да кажем са ни сложили горе долу еднакви оценки, но именно с тази 2-ка дето съм ти дал, те бия.
То е ясно, че и останалите гласуващи могат да постъпят така, но все пак при преките конкуренти е друго. Е, тук сте все свестни ора, но говоря принципно. При малко гласове, подобни подходи може да решат нещата в една или друга посока.

Bart Simpson

07.11.17
22:34

Ми, Дидо, той и сиренето да изкарам девета плочка, няма да гласува за мен.
Така че, “.........каквото сабя покаже и честта, майко юнашка.....”.
Явно е, че ще има политиканстване в оценяването.
Който не го е срам-да лъже.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.11.17 22:35.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1