Mjölnir.......

Темата е заключена.
Прескочи до:
Bart Simpson

07.11.17
12:53

Ръце да си впиша:
1.раменна преса15#4-50 кг
2.чуково сгъване-5#5-22.5 кг в ръка.
С-abdominal5#10-55 кг, бавно връщане.
3.трицепс скрипец5#7-70 кг
С-гръбни екстензии5#10+0 кг
4.бицепсово сгъване- стоеж, успореден хват-5#7-30 кг
С-диск в страни-5#8-20кг
5.кофи трицепс5#15+0 кг
С-казанче5#7-62.5 кг
6. Дъмбел- рамо- с опора в длан и коляно5#6-40 кг на страна.
С-крака от вис 5#13+0 кг
7. Дъмбел зад врат-трицепс-стоеж5#7-12,5кг
С-набирания5#7.
Набиранията, само за да видя как е лакета-ми не е добре на набиранията.
Военната преса не е за мен все още, или я правя грешно или съм слаб още за нея-всичко в кръста.
Здравословно-събудих се вир вода, ясен знак, че съм преборил някаква гад, която ме беше нападнала.
Теглото, мнооооого добре-82.1.
Доста сила чувствах днес, но вчера похапнах здраво.
Относно няколко въпроса и предложения:
Зареждащ ден -имам-всеки втори вторник си вземаме яка семейна пица.
Добавки-от днес ежедневно-магнезий-500mg
Cod liver oil-143 mg
Витамин-комплекс.
Това, че се изказах, колко ми е писнало от съревнованието не означава, че ще се откажа.
Напротив, още не съм започнал спринта.
Нервак, няма да си пиеш сам бирата, сестра ми лети насам на 23-ти така, че ще дойде до Плд да ми вземе биринката 😜
Ако си я заслужа де.
Успешен ден на всички.
Следобед клек и видео.
Едит:
Започнах си страницата и по традиция ще кача снимка на бицепса.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.11.17 13:06.

Barberian

07.11.17
13:09

Барт, пицата не е зареждаш ден, а евентуално зареждащо хранене🙂 В зареждащ ден, би трябвало да се освиниш🙂 Да си хапнеш любимите храни, плодове, сладко и изобщо нещата от които се лишаваш през седмицата. Поне така гледам, че правят плочкаджиите в една фейсбук група. Дано, някой с повече опит да се включи и да каже как се прави.

Bart Simpson

07.11.17
13:15

Ако се търси само психологически ефект от тази работа, нямам нужда, аз съм щастлив и така.
Това, че успявам да удържа фронта ми носи достатъчно задоволство.Аз изконно съм си стоически нагласен човек.

ДЕ

07.11.17
13:37

Те понятията понякога се бъркат. Някои и на “мръсен” ден му казват зареждащ, а други под зареждащ ден далеч не разбират това. Демек за някои зареждащия ден е да ядеш каквото ти е кеф-пържени картофи, пици, хамбургери, торти, кроасани и др. Докато за по-стриктните, зареждащ не значи мръсен и да ядеш посочените “вредни” неща, а просто да се освиниш, но пак с определена здравословна храна, далеч надхвърляйки обикновено спазваните калории. И в трети смисъл, под зареждащ се разбират дните, в които увеличаваш значително въглехидратите, ако си на НВД. Да кажем ден, в който опраскваш кило варени картофи, ориз и др. подобни, които принципно не ядеш.
Сигурно има и още разбирания за “зареждащ ден”

Barberian

07.11.17
13:45

казано от Bart Simpson на 07.11.17, 13:15:

Ако се търси само психологически ефект от тази работа, нямам нужда, аз съм щастлив и така.
Това, че успявам да удържа фронта ми носи достатъчно задоволство.Аз изконно съм си стоически нагласен човек.

Не не е само психологически.Според това което съм, чел дори подобрява горенето на мазнини. Както писах по горе, не се чувствам достатъчно компетентен за да продължа.
Иначе за това, че си още на фронта, да ти дам сигнал, че в състезанието не е само Сашо 🙂 Сплаш  като му гледам дневника, му спорят нещата, а той беше почти готов още на старта. Илия не пише, но нищо чудно и той да изкочи с плочки от нищото 😄 Не е като да не знае как се вадят. Дори Димо е подозрителен🙂 Ни в клин ни в ръкав ги качи онези снимки и колана беше много стегнат. Освен това, някак си много лесно се предаде, по принцип не си оставя  магарето в калта 😄 Не е като да не знае как да надуе корема с Фотошоп🙂 Абе може и да бъдат интересни коледни празници 🙂

Bart Simpson

07.11.17
13:57

Все пак съревнованието е за прогрес.
ISB и Splash си имаха плочки и преди това и при тяхното моментно състояние в началото е много труден прогреса.
Докато при моите тлъстини в началото е мн по-лесно.
А Димас не вярвам, че ще го играе к##вачката.
Я открий тук десетте разлики.
Ще видим какво ще стане на 21-ви.
И все пак имай предвид, че аз съм аматьора тук.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.11.17 14:04.

Barberian

07.11.17
14:22

Ти вече си победител, не ме разбирай погрешно. Доказа, че става и с инат🙂 Отделно на това намери баланса във форума, тренировките ти се подобряват. Аз обаче очаквам изненади накрая 🙂

Barberian

07.11.17
14:32

казано от Deyan на 07.11.17, 13:37:

Те понятията понякога се бъркат. Някои и на “мръсен” ден му казват зареждащ, а други под зареждащ ден далеч не разбират това. Демек за някои зареждащия ден е да ядеш каквото ти е кеф-пържени картофи, пици, хамбургери, торти, кроасани и др. Докато за по-стриктните, зареждащ не значи мръсен и да ядеш посочените “вредни” неща, а просто да се освиниш, но пак с определена здравословна храна, далеч надхвърляйки обикновено спазваните калории. И в трети смисъл, под зареждащ се разбират дните, в които увеличаваш значително въглехидратите, ако си на НВД. Да кажем ден, в който опраскваш кило варени картофи, ориз и др. подобни, които принципно не ядеш.
Сигурно има и още разбирания за “зареждащ ден”

За мен храната е мръсна ако злоупотребяваш с нея. Ако ядеш джънк един път на 10 дни или нещо подобно, тялото ти ще се справи без последствия, според мен. Иначе, наистина всеки по различен начин го разбира зареждането. Някой зареждат събота вечер и свършват в неделя сутрин 😄 Най- ме кефят тези дето броят калориите и искат да се нашият в събота. Смятат колко водки ще пият и намалят храната през деня за да влязат в макросите за деня. Това, че пият на гладно и, че алкохола прави метабилизъма на дробсърма не е проблем 😄 Както писа Сплаш, броим само какво влиза, а какво става вътре...

07.11.17
19:35

казано от Bart Simpson на 07.11.17, 10:31:

Та и моето мнение да ви кажа по въпроса-ако нямаше дед енд -21/12-още днес я зарязвам цялата тая дивотия.
Толкова много ми писна, че просто не е истина(съревнованието имам предвид).
Относно здравословното ми състояние-днес съм пушка, след малко отивам да потренирам, но бавничко за да се раздвижа.

Аз на твое място щях да си пукам 5000ккал на ден top notch манджи и да си цъкам кросфита 😄

Bart Simpson

07.11.17
23:41

Ба, тук разправят, че ще е най-лютата зима от 1963-та.
Очаквали отклонения във въздействието на Гълфстриим върху местния климат.
Тук държавата няма никаква защита срещу студ и сняг, трябва да си поръчам гуми.
Поръчвам утре и един тон нафта(за отопление на къщата).
Предното Замръзване-2010, нямаше вода, нафта, хляб........
https://www.google.ie/amp/s/www.joe.ie/amp/news/arctic-weather-on-the-way-as-ireland-prepares-for-worst-winter-since-1963-478794
Ама поне няма да си правя пъстърмите в хладилника.
Всеки дефект-ефект.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.11.17 23:43.

08.11.17
11:35

казано от Bart Simpson на 07.11.17, 23:41:

Ба, тук разправят, че ще е най-лютата зима от 1963-та.

И тук се пише за очаквана сурова зима, особено в южна Швеция. Като ми кажат, че зимата ще е студена като за шведския климат, започвам леко да се притеснявам. От друга страна аз много вяра на дългосрочни прогнози (по правило неточни след 10-тия ден), раздухани от журналисти, нямам. 🙂 Но да видим...

Bart Simpson

08.11.17
12:53

Въпросът е в това, че тук няма матерялна база за справяне със зимата.Падне ли сняг, държавата спира.
Водопроводите са на десет сантиметра под земята.
Снегорин-за такова чудо тук няма дума даже.
Зимни гуми, няма такова понятие, еле пък за моята кола.Довечера ще си поръчам.
Швеция знае какво я очаква всяка зима и до колкото знам на летищата има подгряване на пистите.Тук сняг означава-по- добре да имаш пълен шкаф с провизии.2010- когато Гълфстриим отново беше с нарушен ефект върху климата беше нещо страшно.Бях оставил крановете отворени и пак замръзнаха.Тогава едвам ни стигна нафтата на косъм, ако беше задържало още една седмица щяхме да дадем фира.
Сега за тренировката:
Крака (малко смених програмата, но иначе краката ми влизат преди уикенда и не се връзва с работата):
1.прасци стоеж-5#12+75 кг
С-abdominal-5#7-55кг
2.заден клек1#10-60 кг
3.leg extention5#5-75кг
С-диск встрани-5#8-20кг
4.заден клек1#10-60кг
5.прасци стоеж 5#12+75кг
С-гръбни екстензии5#10+0 кг
6.заден клек-1#10-60кг
7.leg curl-5#10-55кг
С-крака от вис5#7+5кг
8.заден клек1#10-60кг
9.на килимче-планкове, преси, вакуумки?  Минути.
Задния клек не мога да го снимам защото започнах малко по-късно да ходя в залата и е пълно, но е добре, опирам в перилата на клетката на всяко повторение.
Ми това е за днес, късмет на всички.
Килограми-80.9

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 08.11.17 13:27.

Bart Simpson

09.11.17
01:51

Барт свърши в спешното.
Цял ден кръв в урината, зверска болка, рев докато уринирам.
Доктор он кол, спешно, половин литър парацетамол венозно, отекъл тестис, лекари, хирурзи, антибиотици.След като ми наляха парацеталола започнах да се смея и да ми текат сълзи от радост, че спря болката.До сега в живота ми не съм имал болка, която да ме свали на колене.Само, който го е преживял знае що за болка е това.
Тръгнах си от работа защото просто не можах да изкарам.
Управителя на ресторанта се обадил на собственика и той се вдигнал от тях както си почива и идва да ме види в болницата.......яко а?
Доксициклин, ехограф утре.
Смятат,  че е бъбречно или на тестиса възпаление,но ме увериха, че ще съм на крак много скоро.
Явно е, че влизам в бокса за неопределено време.
А и много важно, докато ме бяха закачили на монитор си сверих моя пулсомер и монитора-пърфект матч.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.11.17 06:37.

Дано да мине бързо и да не е нещо сериозно!

Bart Simpson

09.11.17
10:59

казано от Alexander Krastev на 09.11.17, 09:05:

Дано да мине бързо и да не е нещо сериозно!

Благодаря много, Сашо.
И на всички останали, разбира се.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.11.17 12:00.

Bart Simpson

09.11.17
17:20

И такааа, тренировката днес:
Шегичка, хоризонтално цял ден.
Бях на видеозон на бъбреците и тестисите.
Дообре, че ударих една контра, колкото и да е болезнено.
Страшна мацка си поигра с тях, та казаче няма нищо притесбително, изглежда и като лека инфекция на тестиса-за разочарование на всички, които чакаха да чуят, че е нещо заради оскъдното ми хранене, за да кажат-те, видя ли, казвах ти аз.
На антибиотик и болкоуспокоителни седем дни, ня легло.
Ще го преживея някак си.
Хубавото е,  че докато ме масажираше мацката ме попита дали вземам някакви фитнеа добавки, без да съм споменавал фитнес......значи започва да си личииии.
Така, момчета и момичета,  във вторник съм на преглед заключително за твърда диагноза.Така че стискайте палци и благодаря за подкрепата.
До вторник ще съм активен главно в темата “виц на деня” 😉.

ДЕ

09.11.17
17:30

Хайде, оправяй се бързо, че финал на чалънджа те чака 😀 Шегата на страна-здравето е по-важно.
На мен пък ми е интересно, как точно си е поиграла/заиграла мацката, ама друг път ще разказваш по-подробно 😉
Относно килата-чудя се как при дефицит и 5-6 тренировки седмично, даже имаше моменти, дето качваше кила. Логически и научно дори, трябваше да си свалил доста кила. Силово, кросфит, в дефицит и килата същите общо взето....+ - 1, 2.
Ма не го мисли сега това 😉

GG

09.11.17
17:55

Страшна мацка ти е масажирала тестисите?!

Bart Simpson

09.11.17
17:57

казано от Gogo на 09.11.17, 17:55:

С видеозона.
От толкова години съм в Ейре и това беше най-красивата и може би единствената красива, която съм виждал.
Всички са........

09.11.17
18:21

казано от Bart Simpson на 09.11.17, 17:57:

С видеозона.
От толкова години съм в Ейре и това беше най-красивата и може би единствената красива, която съм виждал.
Всички са........

Ела в Швеция... Първото лято щях да си счупя врата от въртене. 🙂 Българите си мислим, че жените ни са хубави. Е, не е вярно. 🙂

Bart Simpson

09.11.17
18:25

Е аз съм бил много пъти в Швеция, но не са мой тип, твърде са ми едри и руси, но има сериозни попадения.
Тяхната красота е малко руска, а на мен не ми е по вкуса.
Аз обичам тъмни жени миньони.
Но честно, хора съпругата ми хиляда пъти казва:
Къде ли не сме били с теб, тук в Ейре съм най-спокойна, просто няма какво да ти хареса.
А хигина..........като на Албена Вулева от една песен. Няма такива мърли, мазни коси, неугледни, все едно си ги збирал от викингско село от калта.

Bart Simpson

09.11.17
18:31

казано от Boby_ на 09.11.17, 18:21:

казано от Bart Simpson на 09.11.17, 17:57:

С видеозона.
Всички са........

Ела в Швеция... Първото лято щях да си счупя врата от въртене.  Българите си мислим, че жените ни са хубави. Е, не е вярно.

мнението не е май-това, което искаше да кажеш, може би, че са най-хубави?
Аз от БГ мацка по-добро не съм виждал.

09.11.17
18:51

казано от Bart Simpson на 09.11.17, 18:31:

В България едва ли има едно младо момиче от десет, което да привлича погледа. По-възрастните жени са захабени, дебели, грозни лелки почти без изключение.
В Швеция поне 80% от жените под 30 са красииви, а грозните са почти без изключение имигрантки. По-възрастните са поддържани, спортни и дори каки над 50 хващат погледа.
Изобщо няма база за сравнение с българските жени.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 09.11.17 18:51.

Bart Simpson

09.11.17
18:57

Въпрос на вкус.
Аз смятам, че българската красота е ненадмината, като съм виждал жени от над 30 националности и повече.
Моето око най-добре се плакне в българска красота.
И все пак Рубенс е едно доказателсто за това, колко летливо понятие е -красота.
А вообще да не говорим за това до колко социялния статус е пряко отговорен за поддържаноста и добрата форма.
Бачкай ти на четири смени и гледай три деца с мъж пияница и после си мисли как да изглеждаш добре и поддържан.
Вярно, че в поголямата си част,  моментния ни соц. Статус се базира на решения, които сме направили сами, но все пак атмосферта в БГ е несравнима с тази в Швеция.
Аз не разбирам ирландките, тук бедни хора няма, как може да са такива мърли.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.11.17 19:03.

ДЕ

09.11.17
19:09

Сравнено с ирландките, нашите със сигурност бият по хубост,  но пък и Боби е прав за много неща.....от 30 г. натам, еле пък 40-50, като масовост нашите са пълни лелки.
Също така, понеже каза “все едно извадена от калта на вигингско село”, се оказва, т.е. доказва, че викингите са били изключително хигиенични хора и много държащи на външния вид. Та много неща са мит.
Апропо руснаците не са никакви славяни (само доктрината им е тази), а основно угро-фини. Затова и телом са много по- близки по излъчване, а и генетично със скандинавските народи.

Bart Simpson

09.11.17
19:18

Не вярвам, че гопишете това, момчета, на настинарски събор в село Българи или на гайдите на Гела били ли сте.
То няма момиче което да не блести, сияе, то са неземни красоти,  бе хора.
И все пак не намерих нито едно съпоставяне на нац. Красоти и швеция да присъства.
А България-да.
Абе те са държали на външния си вид колкото да се накичат с кожи, зъби и кости, викингите.Ама за хигиена при тях не ми се струва рационално да говорим.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.11.17 19:20.

09.11.17
20:14

Нищо лошо за викингите, ето един, който е готов за нашето състезание/интересното почва от 0.38/ 😄

ДЕ

09.11.17
20:16

Чакай сега-в никакъв случай не казвам, че не са хубави. Но малко преувеличаваме. И сръбкините, и румънките, и хърватките и т.н. например, са същата работа като нашите. Плюс това ти се заглеждаш само по тези, които ти харесат. Като си в БГ, си направи експеримент, но на улицата. Започни да броиш 100 или 200 жени, с които ще се разминеш от 20 до 30 г. да кажем и виж за колко от тях ще си кажеш, че наистина ти харесват и с кеф ще се раздадеш там, както си трЕбе 😉 Ако има 10 % ще е добре.

09.11.17
20:20

казано от Boby_ на 09.11.17, 18:51:

В България едва ли има едно младо момиче от десет, което да привлича погледа. По-възрастните жени са захабени, дебели, грозни лелки почти без изключение.
В Швеция поне 80% от жените под 30 са красииви, а грозните са почти без изключение имигрантки. По-възрастните са поддържани, спортни и дори каки над 50 хващат погледа.

Това, че възрастните жени са поддържани и хващат окото ми е трудно да преценя, защото съм млад и все още не се заглеждам в 50+, но останалото е абсурдно.

09.11.17
20:25

казано от Brown Bomber на 09.11.17, 20:20:

Това, че възрастните жени са поддържани и хващат окото ми е трудно да преценя, защото съм млад и все още не се заглеждам в 50+, но останалото е абсурдно.

Абсурдно? И кое му е абсурдното? Българските момичета може да минават за хубавки на фона на гъркини или британки, но само дотам. Това е положението. Другото е криворазбран шовинизъм.

Bart Simpson

09.11.17
20:28

Аз нито съм българин в душата си, нито по паспорт и за мен не е шовинизъм.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 10.11.17 13:32.

Bart Simpson

09.11.17
20:34

Първо да повдигна бойния дух, после физическия хахахах.
Така, дребния когато ми се разболее, първо тичам да му купя някоя нова играчка за да повдигнем духа и тогава останалото се преборва по-лесничко.

09.11.17
20:44

казано от Boby_ на 09.11.17, 20:25:

казано от Brown Bomber на 09.11.17, 20:20:

Абсурдно? И кое му е абсурдното? Българските момичета може да минават за хубавки на фона на гъркини или британки, но само дотам. Това е положението. Другото е криворазбран шовинизъм.

Разбирам, значи съм шовинист понеже намирам статистиката ти за женската красота за абсурдна.

Един колега наскоро ми обясняваше колко били красиви гъркините.

Bart Simpson

09.11.17
20:45

Има две в Атина и една в Серес.
Хахахахахахах

Bart Simpson

10.11.17
15:39

До вторник нито ще работя, нито ще посещавам зала.
Най-вероятно се филмирам, но се усещам ужасно слаб, отпаднал, болнав и залежан.
Въпреки, че симптоматиката отмина на 90% залежаването вече взема паихологически жертви, много съм изнервен.
Чувствам се като магаре през зимата.
Направих сутринта едно яко раздвижване, тип гимнастика.
Близо половин час.
После малко коремни преси, вакуумки на килима, малко планкове, но абсолютно незадоволително.
Лицеви опори доста и кофи на два стола.
Всичко с повишено внимание ⚠ и ограничаване на напрежението в слабините.
Малко поповдигнах духа.
После прахусмокачка, пералня, прозорци и каквото друго добарах за чистене.
Цял ден стереото на макс и хубава музика.
Нещо съм увреден, не знам какво да правя със свободното си време.
Какво да си направим с кутията от пица?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 10.11.17 16:48.

Bart Simpson

10.11.17
22:06

Понеже това е единствената социялна група,  в която вземам някакво участие-присъствие, искам да ви питам нещо.
Когато бях много малък имаше едни прожектори с диапозитиви с приказки,, за стена.
Дали съществува някакъв малко по модерен вариянт?
Много ми се иска да взема нещо такова за дребния за Коледа.
Рисърча.ми до сега е доата безуспешен и само някакви звездни неща намерих из амазон.
Ако някой се сеща за какво говоря и има някакво инфо за търсенето ми ще се радвам да сподели.
Мерсаж.

ДЕ

10.11.17
22:27

Е как да не се сещаме. Като дете /бях в детската градина още/ така съм се радвал, когато нашите ми купиха такава джаджа. Помня, че имах диапозитиви на Синбад мореплавателя. Равносилно ще е сигурно на усещането, ако сега някой ми подари Авентадор.
Съмнявам се вече при такива техники, да се произвежда още нещо толкова остаряло, но знае ли човек. На старо може и да има някъде.....потърси, ако и така те устройва, ама да има и “филми” към него.

Bart Simpson

10.11.17
22:30

Някак имах чувството, че главно на теб пиша като се обърнах към широката аудитория, не знам защо хахаййай.
Но мисълта ми е дали има нещо подобно, но по-модерно, знам ли с някакви касети, дискове?
Сега, не става дума за проектор за стена разбира се, но нещо детско за приказки.
А това беше едно такова ламаринено, зелено моето.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 10.11.17 22:31.

Barberian

10.11.17
22:32

В продавалник изкачат, понякога. Търси диапозитивни филми, диафилми, прожекционен апарат. Втора ръка са. В момента няма🙂 Същия ефект получаваш със съвременните проектори, вързан за компютър. С филми и картинки е пълно в нета.

Мнението беше редактирано от Barberian на 10.11.17 22:35.

ДЕ

10.11.17
22:37

казано от Bart Simpson на 10.11.17, 22:30:

Някак имах чувството, че главно на теб пиша като се обърнах към широката аудитория, не знам защо хахаййай.

Ами защото подсъзнателно си възприел, че такива стари джаджи могат да ги помнят само по-възрастни хора като мен 😅

Мнението беше редактирано от Деян на 10.11.17 22:38.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1